Anadrol (Oxymetholone) – Kuur, Ervaringen, Dosering, Schema, Resultaten en Bijwerkingen

door Thijs // 14 september, 2022  

Anadrol (Oxymetholone) wordt beschouwd als een van de beste anabole steroïden om te bulken. Zeer populair omdat je snel resultaat merkt aan het begin van een cyclus.

Anadrol is afgeleid van dihydrotestosteron (DHT) en heeft een korte halfwaardetijd van 8 tot 9 uur. Dagelijks een dosis in orale vorm is dan ook de meest gebruikte keuze bij deze kuur.

Een anadrol kuur heeft heel wat voordelen. Maar ik vind het belangrijk om de nadelen niet te negeren. Het is belangrijk dat je voordat je Anadrol begint te gebruiken, je bewust bent van wat het voor je kan doen: zowel de goede als de slechte zaken.

Ga snel naar:

Wat is Anadrol?

Anadrol oxymetholone
De chemische verbinding oxymetholone met als merknaam Anadrol

Oxymetholone, de chemische verbinding die de merknaam Anadrol kreeg is een anabole en androgene steroïde die beschikbaar is in orale vorm en is een van de meest bekende en gerespecteerde steroïden in de bodybuilding-, kracht- en powerlifting wereld.

Met een anadrol kuur kun je in korte tijd massaal aankomen. De bedoeling van deze steroïde was oorspronkelijk de bedoeling om mensen die lijden aan spierafbraakziekten heel snel aan te komen door de eetlust te verhogen en spiergroei te stimuleren.

Daarnaast is Anadrol ook ontwikkeld om bloedarmoede te behandelen. Dat wil dus zeggen dat Anadrol ook een zeer positieve invloed heeft op de werking van je rode bloedcellen. En dat is opnieuw belangrijk voor je lichaam op gebied van kracht, vermogen en spiergroei.

Zoals met alle anabole steroïden en in het bijzonder de orale vormen, brengt Anadrol ook bijwerkingen met zich mee. Als je dus overweegt om Anadrol te gebruiken, zorg er dan voor dat je je bewust bent van alle mogelijke bijwerkingen en hoe je deze steroïde het best kunt gebruiken om maximale resultaten en minimale negatieve effecten te ervaren.

Opmerking van de auteur: Anadrole is mijn # 1 beoordeeld juridische Anadrol-product. Het repliceert de spieropbouwende en kracht-verhogende effecten van Anadrol, maar zonder de ongewenste bijwerkingen.

Voordelen van Anadrol

Anadrol is nuttig op vlak van twee gebieden;

  1. Bij de start van een bulk fase
  2. Voor wedstrijd voorbereiding wanneer je als ervaren gebruiker wilt bijkomen na een zwaar bulk en cut dieet

Voor de gemiddelde gebruiker, is Anadrol niet de beste keuze als een anabool om te cutten. De effecten zijn dan wel snel maar van korte duur. Het is dus eerder een oplossing voor mensen die een middel zoeken om snel bij te komen.

De belangrijkste voordelen van Anadrol zijn:

  • Massale vooruitgang aan het begin van een kuur
  • Verhoogde eetlust
  • Stackt goed met andere steroïden
  • Werkt snel en helpt je dus zeer snel te bulken terwijl je andere injecteerbare steroïden in je kuur kunt opnemen. De meeste mensen combineren Anadrol daarom met traag werkende injecteerbare steroïden.

Verhoogt je eetlust

Een verhoogde eetlust helpt natuurlijk sneller gewicht aan te komen omdat je meer gaat eten. Dit is echter iets waar een zorgvuldige dosering van cruciaal belang is. Te veel Anadrol opnemen kan namelijk een omgekeerd effect veroorzaken. En een verlaagde eetlust zal uiteraard invloed hebben op je vooruitgang en prestaties.

Dus als je maximale eetlust wilt wanneer je Anadrol gebruikt, blijf dan een dosering van minder dan 150mg hanteren en bij voorkeur rond de 100mg per dag.

Stackt goed met andere steroïden

Anadrol wordt zelden op zichzelf gebruikt. Het is dus van cruciaal belang dat het goed werkt in synergie met andere steroïden en dat is gelukkig wel het geval. Terwijl je snel resultaten merkt met Anadrol, kunnen de andere anabolen hun tijd nemen om te werken.

Anadrol stapelt goed met zowat elke andere steroïde die er is. De meest voorkomende combinaties bevatten een vorm van testosteron – alle Anadrol gebruikers moeten zeker testosteron toevoegen – en werkt bijzonder goed met Nandrolon gebaseerde steroïden en Trenbolon. Ook wordt het heel vaak gestapeld met de krachtige steroïde om te cutten: Winstrol.

Anadrol Dosering

Anadrol is een zeer eenvoudige steroïde om te consumeren en vereist niet de stress en pijn van injecties zoals met de meeste andere anabolen. Eenmaal per dag een dosis is wat de meeste gebruikers verkiezen.

De meeste Anadrol-tabletten kun je kopen in doseringen van 50mg. Dat maakt het handig om de optimale dosering dagelijks in te nemen. Die optimale dosering ligt op 50mg of 100mg per dag.

Meer is niet per se beter bij Anadrol. Studies hebben namelijk aangetoond dat je je piek kunt bereiken op vlak van vooruitgang met een dosering van ongeveer 100mg per dag. Bij hogere doseringen zijn de winsten marginaal.

Hou je dus zorgvuldig aan de optimale dosering van Anadrol zodat je de perfecte balans van positieve resultaten krijgt zonder je lever te belasten tot het punt waarop je blijvende schade kunt veroorzaken. En ook andere bijwerkingen kunt ervaren die je prestaties teniet doen uiteraard.

De dosering is voor iedereen verschillend maar in de meeste gevallen zul je veel baat hebben bij een dosering van 100mg per dag in een kuur van 4 tot 6 weken maximum. Onder andere om te voorkomen dat je lever te veel stress ervaart.

Na deze periode verminderen de effecten van Anadrol en is er dus weinig tot geen voordeel om je kuur te verlengen. Dan ben je beter af om andere steroïden te gebruiken om mee verder te bouwen voor de rest van je kuur.

Dit is dan ook de reden waarom Anadrol zo veel gebruikt wordt als krachtige kickstarter om aan het begin van bulking periode snel massa op te bouwen.

Anadrol kuur schema

In tegenstelling tot sommige andere steroïden, is er geen groot verschil in aanbevolen dosering voor mensen van verschillende ervaringsniveaus.

De belangrijkste reden hiervoor is dat Anadrol zeer effectief is bij matige doses en de effectiviteit er van af neemt wanneer je een te hoge dosis neemt. De bijwerkingen gaan bij een te hoge dosis te veel opwegen tegenover de voordelen.

Daarnaast is het niveau van leverbeschadiging dat Anadrol veroorzaakt altijd een beperkende factor voor dosering. Dit is geen steroïde die kan of moet gedoseerd worden in buitengewone niveaus.

Anadrol kuur schema voor beginners

Anadrol kuur schema voor beginners
Voorbeeld Anadrol kuur schema voor beginners

Een beginner kan gemakkelijk starten met een dosering van 50mg Anadrol en zal daarmee bijzonder snel resultaten merken. Maar als je bezorgd bent over bijwerkingen en dit je allereerste Anadrol kuur is, is een halve tablet van 25mg nog steeds zeer effectief en zul je minder bijwerkingen ervaren zodat je kunt leren hoe je deze kunt controleren. 

Voor een beginner is een 4 weekse kuur geschikt.

Anadrol kuur schema voor gemiddelde ervaren gebruikers

Anadrol kuur schema voor gemiddeld ervaren gebruikers
Voorbeeld Anadrol kuur schema voor gemiddeld ervaren gebruikers

Gemidelde gebruikers kunnen nog steeds veel baat hebben bij een dosis van 50mg per dag om zeer snel winst te maken op vlak van kracht en massa.

 

Verhoging tot 100mg per dag kan worden overwogen als je de bijwerkingen onder controle hebt. Op dat niveau moet je ook dagelijks 0,5mg tot 1mg Arimidex nemen tijdens je kuur om de oestrogene bijwerkingen te matigen.

 

Voor gemiddelde ervaren gebruikers is een maximum kuurlengte van 6 weken aanbevolen om te voorkomen dat je te veel leverschade oploopt.

Anadrol kuur schema voor ervaren gebruikers

Anadrol kuur schema voor ervaren gebruikers
Voorbeeld Anadrol kuur schema voor ervaren gebruikers

Een ervaren gebruiker zal Anadrol gebruiken om ofwel massaal te bulken op korte tijd of voor een zeer speciek cutting doel. Echter, als je Anadrol gebruikt voor de start van je bulking periode, dan is 100 mg per dag gedurende een periode van 4 tot 6 weken waarschijnlijk de beste keuze. Opnieuw in combinatie met dagelijks 1 mg Arimidex om bijwerkingen tegen te gaan.

Voor geavanceerde gebruikers zijn andere steroïden een must tijdens een Anadrol kuur. Op zijn minst testosteron Cypionaat op 500mg per week voor 8 tot 12 weken met Deca-Durabolin op ten minste 200mg per week voor 8 tot 12 weken tegelijk.

Terwijl veel gevorderde gebruikers (en zelfs sommige beginners) opscheppen met het gebruik van Anadrol op 200mg of meer per dag om aanzienlijke vooruitgang te boeken, brengt dit een enorm groot risico met zich mee op vlak van zowel onmiddellijke bijwerkingen als ernstige leverschade op langere termijn.

Anadrol stacken

Of je nu beginner of ervaren gebruiker bent, de meeste gebruiken Anadrol in combinatie met één of meerdere andere steroïden aan het begin van een kuur om te profiteren van de sterke kick start van Anadrol en de andere steroïde voor de rest van de kuur. Eenmaal de andere steroïden beginnen te werken, rond 4 – 6 weken kan Anadrol gestopt worden.

Elke combinatie met Anadrol geeft je uiterst effectieve resultaten op zeer korte tijd. In een cutting fase is het gebruikelijk om Anadrol te stacken met Winstrol in een dosering van tussen 25 en 100mg Winstrol. Houd echter in gedachten dat Winstrol ook zeer schadelijk is voor de lever. Een kwalitieve bulk en cutting stack van 100mg Anadrol en 50mg Winstrol wordt door veel gebruikers getest en goedgekeurd.

Een andere stack voor Anadrol is Dianabol maar dan met lagere doseringen voor elk. Dianabol wordt daarbij 6 weken gebruikt en Anadrol stopgezet na 4 weken. Voor deze kuur, kun je met behulp van 50mg Anadrol per dag en 200mg Dianabol per week razensnel gigantische vooruitgang boeken.

De meest eenvoudige en misschien meest effectieve manier om Anadrol te stacken is dagelijks 50mg Anadrol gedurende de eerste 6 weken, gecombineerd met testosteron enantaat op 500mg per week en Deca-Durabolin op 400mg per week voor 12 weken.

De kuur wordt gevolgd door twee weken pauze en dan opgevolgd met 3 weken van nakuur (100mg/dag Clomid voor 10 dagen vervolgd door 50mg/dag Clomid voor een nog eens 10 dagen). Deze stack zal toestaan snelle winsten te boeken aan het begin met Anadrol, terwijl testosteron en Deca als trager werkende injecties voor de rest van de kuur hun werk doen.

Anadrol vs. Alternatieven

Ik geef geen medisch advies, maar ik raad je aan om Anadrol te vermijden, tenzij je al een zeer ervaren steroïdengebruiker bent. Maar zelfs in dat geval is het de moeite waard om alternatieve, veiligere opties te overwegen.

Waarom?

Anadrol komt met zo veel bijwerkingen. Het staat bekend als een van de meest krachtige steroïden en met die kracht komen ook negatieve bijwerkingen die variëren van vervelend tot gevaarlijk. Is Anadrol echt het risico waard met zijn hoge kans op ernstige gevolgen voor je gezondheid? De meeste mensen zeggen van niet, en daarom is het de moeite waard om eens te kijken naar alternatieven voor Anadrol.

Sommige vervangers kunnen je dezelfde of zelfs betere voordelen geven dan Anadrol, maar zonder de verschrikkelijke bijwerkingen die je onvermijdelijk ervaart met Anadrol zowel op korte als op lange termijn.

Als je op zoek bent naar het beste alternatief voor Aandrol die de positieve effecten kan re-creëren, kijk dan niet verder dan Anadrole.

Anadrole - beste alternatief voor anadrol

Dit is krachtig spul dat speciaal is ontworpen als een legaal Anadrol alternatief dat de goede effecten van de steroïde nabootst, zonder de ernstige nadelen. Het is ook 100% legaal dus geen zorgen om het op een schimmige webshop of bij een dealer te hoeven kopen.

Er zijn tal van redenen waarom ik meer voorstander ben van Anadrole dan Anadrol. Maar bovenal is het omdat met Anadrole kan rekenen op:

  • Extreme winsten met verbeterde kracht en uithoudingsvermogen, snel herstel, en net als Anadrol, je winsten dienen als kickstart aan het begin van je kuur
  • Veel mensen nemen Anadrole regelmatig en zijn razend enthousiast over deze formule. Geen bijwerkingen en zeer vergelijkbare resultaten met Anadrol. Daardoor is het ook het meest ideale Anadrol alternatief gemaakt tot op heden.

anadrol alternatief afbeelding
Mijn favoriet alternatief voor Anadrol: Anadrole

Anadrole wordt ten zeerste aanbevolen! Bekijk hier de prijs op de officiële website.

Anadrol resultaten

Anadrol helpt je snel en massaal winsten te boeken. Je zult snel verbeteringen in massa en kracht merken in een mum van tijd na het starten van een Anadrol kuur.

Om deze winsten te behouden, is voortzetting van je kuur met andere krachtige steroïden een must. Anders gaan de winsten die je gemaakt hebt met Anadrol gemakkelijk verloren. Zelfs op een matige dosis van 50mg Anadrol per dag, is het zeker mogelijk om in minder dan een maand 10-14kg bij te komen.

Bereik enorme winsten

15kg bijkomen in een maand tijd is niet ongewoon met Anadrol. Het kan zelfs erg eenvoudig gaan. Ik hoef daarbij niet te vertellen dat om deze winsten te behalen, je voldoende calorieën moet verbruiken. Zowel tijdens Anadrol gebruik gebruik als daarna. En je zult de Anadrol moeten opvolgen met een andere krachtige steroïde in je kuur zodat het effect van Anadrol vergroot kan worden.

Levert snel resultaten

Dit is een zeer snelwerkende steroïde en de meeste gebruikers zullen uitzonderlijk snel vooruitgang merken. Dit omvat zowel bulking als meer kracht en uithoudingsvermogen. Houd wel in gedachten dat hoewel de vooruitgang snel en krachtig is , het behouden een ander verhaal is en sterk afhankelijk is van de rest van je kuur met andere kwaliteit steroïden.

Aangezien je het meeste vooruitgang boekt tijdens de eerste vier weken gebruik van Anadrol, beperk je lengte van de kuur beter tot maximum 6 weken. Niet alleen voor de schade dat deze steroïde veroorzaakt, maar ook omdat er geen positieve effecten zijn aan een langere kuur houden. In plaats daarvan, worden beter andere steroïden gebruikt om verder te bouwen op de vooruitgang die geboekt is met Anadrol.

Anadrol bijwerkingen

Hoewel Anadrol geen aromatiserende steroïde is, is het nog steeds niet volledig duidelijk waar de toename van de oestrogeen niveaus vandaan komen. Daarom zien we nog steeds enkele van die oestrogeen gerelateerde bijwerkingen die we bij veel steroïden zien.

Anadrol is een krachtige steroïde en zoals zo vaak het geval is, hoe krachtiger de steroïde, hoe meer en krachtiger de bijwerkingen zijn. De belangrijkste bijwerkingen waar je rekening mee moet houden wanneer je Anadrol gebruikt zijn:

Leverschade

Anadrol is een 17aa (17-alfa-gealkyleerd) steroid, en zoals alle steroïden van dit type is het bijzonder veeleisend voor de lever.

Dit betekent dat je neuwkeurig moet zijn met zowel de dosering als de kuur lengte van Anadrol omdat leverschade en leverfalen niet iets is waar je mee te maken wilt krijgen.

Studies hebben duidelijk aangetoond dat de stress die je lever ervaart bij gebruikv an orale anabole steroïden zoals Anadrol drastisch stijgen. Anadrol heeft ook nog eens extra nadelige effecten op de nieren bij gebruik op lange termijn.

Hoofdpijn

Anadrol staat erom gekend om hoofdpijn te veroorzaken bij sommige mensen. Experimenteren door de dosering te verlagen kan invloed hebben op de kans op hoofdpijn en hoe erg de hoofdpijn is. In meer ernstige gevallen kan ook migraine ontstaan en is dus zeker een factor om te nemen in de beslissing welke dosering je kiest bij Anadrol om het op een comfortabele manier te gebruiken.

Sommige mensen zullen hoofdpijn krijgen bij slechts 50 mg, terwijl anderen 100 mg kunnen verdragen. Omdat Anadrol ook hoge bloeddruk kan veroorzaken, moet dit worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de bloeddruk niet bijdraagt aan de hoofdpijn.

Gynaecomastie

Een oestrogene bijwerking van Anadrol is gyno. En hoewel, zoals eerder vermeld, deze steroïde niet aromatiseert, moeten we nog steeds gebruik maken van anti-oestrogeen medicatie om de kans op problemen zoals gyno te verkleinen.

Aromatase-remmers werken nog steeds goed met Anadrol om oestrogeenniveaus te verlagen en symptomen zoals gyno te verminderen, maar houd in gedachten dat aromatase-remmers (in tegenstelling tot SERM’s) een negatieve invloed kunnen hebben op je cholesterolgehalte.

Vochtophoping/Bloating

Een ander oestrogeen effect dat de meeste gebruikers zullen ervaren met Anadrol is vochtophoping, en dit is in het bijzonder een probleem voor mensen die zich problemen voor te bereiden op een wedstrijd.

Maar nogmaals, vochtophoping kan worden verminderd en gecontroleerd door het gebruik van een kwaliteit aromatase-remmer zoals Arimidex.

Het onder controle houden van vochtophoping is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk, maar wat nog belangrijker is, is dat een teveel aan vochtophoping een negatief effect kan hebben op de bloeddruk.

Cholesterol

Als je gevoelig bent voor hoge cholesterol moet je serieus overwegen of Anadrol de juiste steroïde voor je is. Het is namelijk bekend dat Anadrol bijdraagt aan een daling van het goede cholestorolgehalte (HDL).

Zelfs met normale gezonde cholesterolniveaus, is iedereen met behulp van Anadrol op risico van verhoogde cholesterol tijdens gebruik.

Dit maakt het noodzakelijk dat een laag cholesterol dieet wordt gehandhaafd vooral door het minimaliseren van verzadigd vet inname, en voor sommige hartslagverhogende cardio opnemen in workouts.

Verlies van eetlust

De bedoeling van Anadrol is niet om eetlust te verliezen. Het is juist ontworpen om de eetlust te verhogen en gewicht aan te komen. Maar als je een te hoge dosering gebruikt kan dit het tegenovergestelde effect hebben en je eetlust net onderdrukken. Als je dus een duidelijke afname merkt in je eetlust, betekent dit dat je Anadrol-dosering te hoog is.

Onderdrukking van natuurlijke hormonen

Zoals alle steroïden, zal Anadrol de normale hormoon productie van je lichaam doen vertragen of zelfs helemaal doen stoppen, inclusief testosteron.

Daarom zul je bijna zeker gebruik willen maken van een testosteron steroïde tijdens een Anadrol kuur. Zonder die bijkomende testosteron kom je ander op een laag testosteron niveau en zijn alle bijkomende gevolgen een zekerheid.

Er zijn meerdere testosteron esters waar je uit kunt kiezen om te combineren met Anadrol. En allemaal hebben ze de bedoeling om een hoger testosteron niveau te bekomen tijdens je kuur.

Degelijke nakuur is ook van cruciaal belang om je natuurlijk hormoon functie opnieuw op te starten zodra de steroïde kuur is afgelopen.

Stemmingswisselingen

Een bijwerking dat ook met elke anabole steroïde gepaard gaat zijn stemmingswisselingen. Sommige gebruikers ervaren vrij ernstige veranderingen in hun emoties op vlak van woede en temperament.

Nogmaals, dit is een bijwerking waarom de controle op je dosering ten opzichte van de bijwerkingen belangrijk is. Zodat je het juiste evenwicht kunt bereiken tussen goede resultaten boeken zonder al te veel te lijden aan persoonlijkheidsveranderingen die delen van je leven kunnen beïnvloeden.

Anadrol Nakuur

Terwijl een exogene bron van testosteron tijdens je kuur met Anadrol van cruciaal belang is, is het net zo belangrijk om je nakuur te plannen zodat je lichaam terug kan gaan naar een normale werking.

Wanneer je je steroïde kuur beëindigt, zal normale testosteron productie opnieuw starten maar dit is een traag proces dat zal leiden tot een laag testosteron niveau als je geen nakuur doet.

Nakuur versnelt je hormoonproductie zodat je snel testosteron produceert op een adequaat niveau zonder het gebruik van steroïden.

Omdat Anadrol vaak wordt gebruikt aan het begin van een steroïde kuur, wanneer en hoe je start met je nakuur zal vaak afhangen van wat de andere steroïden zijn die opneemt in je kuur en hoe lang je kuur duurt. Als je alleen Anadrol en testosteron cypionaat gebruikt bijvoorbeeld, zal je nakuur twee weken na het einde van de kuur beginnen.

Aangezien je waarschijnlijk Arimidex of een andere aromatase-remmer zult opnemen in je Anadrol kuur om je oestrogeen te controleren, zal dit ook nodig blijven in je nakuur.

Een voorbeeld van een nakuur therapie in dit scenario bevat de voortzetting van Arimidex op 0,5mg per dag, starten met HCG (Gonadotropin) om maximaal 2500iu per week dat je start aan het einde van de kuur en eindigt twee weken later. Vervolgens start je met 50mg Clomid gedurende 3 weken terwijl je Arimidex op 0,5mg maar vermindert tot 1 per 2 dagen.

Anadrol FAQs

Veroorzaakt Anadrol het vasthouden van water?

Ja, vochtophoping is een mogelijke bijwerking bij het gebruik van Anadrol. Als je weet hoe je de effecten van vochtophoping kunt minimaliseren door gebruik te maken van een goede aromataseremmer en een optimaal dieet, terwijl je ook goed oplet hoe variaties in je Anadrol-dosering je niveau van vochtophoping beïnvloeden, is het mogelijk om deze bijwerking onder controle te houden.

Hoeveel mg van Anadrol moet ik per dag nemen?

Hoewel sommigen graag opscheppen met een gerbuik van 200 of 300mg Anadrol per dag, is dat deze krachtige steroïde uiterst effectief is op slechts 50mg per dag. Er bestaan weinig redenen om ooit hoger dan 100mg per dag te gaan.

Wat de hoogste gebruikers van Anadrol je niet vertellen is over de extreme bijwerkingen die ze ervaren bij zulke grote doses – en de lange termijn gevolgen voor hun lever en cholesterol.

Minder dan 100 mg per dag handhaven zorgt voor uitstekende resultaten zonder oncontroleerbare bijwerkingen en lange termijn gezondheidsschade.

Waarvoor wordt Anadrol gebruikt bij bodybuilding?

Anadrol is één van de beste steroïden voor bulking die je kunt gebruiken. Dit is zijn belangrijkste toepassing in bodybuilding. Het wordt ook veel gebruikt als een wedstrijd voorbereiding steroïde voor geavanceerde gebruikers die concurreren in shows en snel moeten massa toenemen in een bepaalde periode. Anadrol werkt namelijk zeer snel.

Hoewel Anadrol niet vaak ingezet wordt om te cutten, kan het nog steeds nuttig zijn voor degenen die weten wat ze doen. Anadrol in lagere doses minimaliseren vochtophoping wat gunstig kan zijn aan het einde van een cutting kuur om net op tijd voor een wedstrijd te zijn. Echter, voor de gemiddelde, niet-competitieve bodybuilder, wordt Anadrol voornamelijk ingezet voor bulking.

Wat is beter: Dbol of Anadrol?

Beide steroïden staan erom bekend om hun goed vermogen om zowel massa als kracht te vergroten. Wat een Dianabol en Anadrol kuur nog met elkaar gemeen hebben is dat ze beide normaal oraal worden ingenomen. Bij de keuze tussen deze twee anabolen, hebben ze allebei voor- en nadelen, inclusief bijwerkingen, om in acht te nemen.

Als behoud van hoog niveau van testosteron je prioriteit is, dan past Dbol beter bij je omdat het de vrije testosteron verhoogt terwijl Anadrol dat niet doet. Maar Anadrol is gemakkelijk te combineren met testosteron steroïden om dit te verhelpen.

Kortom, welke betere is, Anadrol of Dbol hangt af van je persoonlijke doelstellingen en je tolerantie op de bijwerkingen van beide steroïden.

Bij eerste keer gebruik, kan ik Anadrol met Dianabol en Testosteron Enanthaat combineren?

Ik zou dit niet aanraden voor een beginner. Ik zou persoonlijk kiezen om gewoon een goede testosteron toe te voegen zoals een cypionaat of enanthaat en meer focussen op voeding en training. als je het gevoel hebt dat je het moet doen, zou ik het splisten in 50/25 bij wijze van test. Als je het niet aankunt, dan laat je de Dbol vallen tot de volgende kuur. Als je goed lijkt te reageren, doe dan pas 50mg Anadrol op 100mg Dbol.

Veroorzaakt Anadrol gyno?

Als een niet aromatase steroïde, zou je kunnen denken dat je de gevreesde gyno bij gebruik van Anadrol kunt voorkomen, maar dat is helaas niet het geval.

Sommige mensen zullen nog steeds gynaecomastie ervaren vanwege de verhoging van oestrogeenniveaus, doordat oestrogeen je lichaam niet kan verlaten via de lever.

Wees je dus bewust dat gyno een mogelijkheid is met Anadrol en let goed op voor vroege symptomen. Nog een reden waarom het gebruik van een goede anti-oestrogeen met deze steroïde van vitaal belang is.

Wat is het beste om te combineren met Anadrol?

Omdat Anadrol zorgt voor snelle winsten die helaas vrij snel verdwijnen zonder de juiste opvolging, is het van cruciaal belang om je kuur voort te zetten met andere steroïden en dat je Anadrol dus vrijwel altijd gebruikt in combinatie met andere anabolen. Testosteron is de meest voorkomende, maar geavanceerde gebruikers zullen combineren met Trenbolone, een Nandrolon steroïden zoals Deca-Durabolin of zelfs Dianabol.

Kun je Anadrol combineren met SARM’s?

Ja, dat kan! Je kunt het bijvoorbeeld combineren met 10mg/dag LGD-4033 of 50mg/dag S4 of 20mg/dag RAD-140.

Kan Anadrol gebruikt worden om te cutten?

Gevorderde en zeer ervaren gebruiken maken wel gebruik van Anadrol voor zeer specifieke cutting doeleinden: voornamelijk voor een wedstrijd of show.

Sommige mensen zullen zweren dat Anadrol een verschrikkelijke steroïde is om te cutten, maar als je weet wat je doet kan het ook voor deze toepassing een ongelooflijk krachtig middel zijn.

Met behulp van Anadrol in cutting kuur om spieren te krijgen terwijl je vetten elimineert kan resulteren in een uitzonderlijk geripte lichaamsbouw – zolang je je dieet en workout perfect uitvoert om dit resultaat te krijgen.

Is Anadrol giftig voor je lever?

Anadrol komt met hoge niveaus van hepatotoxiciteit gezien het een orale steroïde is die door de lever gaat. Dit zet een zware druk op je lever en is de belangrijkste reden waarom we de kuurlengte van deze steroïde beperken tot niet langer dan zes weken, tenzij je graag te maken krijgt met ernstige leverfunctie problemen en potentieel leverfalen.

Neem je Anadrol elke dag?

Ja. Door de korte halfwaardetijd van Anadrol (tussen 8 en 9 uur) en de zeer snelle werking, moet het dagelijkse worden ingenomen om je niveaus op peil te houden. Omdat Anadrol snel werkt en meestal later in de kuur wegvalt, benut Anadrol dan ook tot het maximale door het elke dag te nemen en zo alles uit deze krachtige steroïde te halen.

Mijn conclusie en aanbeveling

Anadrol is een van de meest krachtige steroïden voor ruwe kracht en massa winsten en er wordt vaak gezegd dat het drie keer zo krachtig is als de anabole kracht van testosteron.

Kracht en uithoudingsvermogen schieten de hoogte in, waardoor je de mogelijkheid hebt om je persoonlijke records in de sportschool te verbreken en gewichten ver boven je normale niveau te kunnen heffen.

Er is geen ontkennen dat Anadrol werkt. Het werkt zeer goed om je alle voordelen van een krachtige steroïde te geven. Maar het komt ook met de ernstige gezondheidsrisico’s van een krachtige steroïde. Dat is de reden waarom de meerderheid van de mensen zullen beslissen om geen krachtig middel als Anadrol te gebruiken.

En dat is een verstandige keuze. De bijwerkingen van Anadrol is niet voor iedereen. In feite is het één van de moeilijkste steroïden om te gebruiken. Net door deze bijwerkingen.

Daarom beveel ik ook ten zeerste, het beste alternatief voor Anadrol aan – Anadrole. Een legale versie met dezelfde krachtige voordelen maar zonder de bijwerkingen.

Anadrole - beste alternatief voor anadrol
Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}