Anavar kopen

door Thijs // 15 maart, 2023  

Anvarol_2020

Beste Anavar keuze (Anvarol)

Sneller cutten voor zowel mannen als vrouwen. Gebruik Anvarol tijdens cutting kuren om vet te verbranden zonder vochtophoping en om mooi gedefinieerde spieren te krijgen.

Besluiten dat je Anavar wilt gebruiken is één ding. Eigenlijk kopen kan presenteren u met meer hindernissen dan je zou kunnen hebben gedacht. Met Anavar wordt zo’n populaire steroïde, mijn beginner zelf dacht dat het zou een fluitje van een cent om een greep van een aantal van dit spul zijn.

Maar ik had toen geen connecties, en geen idee waar ik moest beginnen. Toen kwam ik erachter dat Anavar heel erg duur is. En dat het tegenwoordig bijna onmogelijk is om aan echte Anavar te komen. Dus als je nog steeds Anavar wilt gebruiken, moet je wat huiswerk doen over het hoe, waar en wat je moet kopen als je op zoek bent naar Anavar te koop.

In deze gids, zult u leren:

Anavar voordelen (effecten)

Voor mannelijke gebruikers is Anavar een uitstekend cutting-steroïde. Voor vrouwelijke gebruikers (en het wordt beschouwd als de beste steroïde voor vrouwen te gebruiken), kan het kwaliteit mager spier en sterkte winsten. De effecten van Anavar zijn nergens in de buurt zo krachtig als sommige van de top injecteerbare steroïden, maar voor degenen die meer specifieke resultaten willen heeft het zijn plaats in een cyclus.

Oxandrolon is een mondelinge alleen steroïde, die een voordeel op zich kan zijn als je iemand die wil vermijden injecties bent. Met dat gezegd, mannelijke gebruikers zal vrijwel zeker moeten nemen een vorm van exogene testosteron bij gebruik van Anavar te handhaven normale testosteron functie.

De grootste voordelen en effecten van Anavar omvatten:

Vetverbranding

Anavar kan het metabolisme rechtstreeks beïnvloeden en het proces van lipolyse (de afbraak van vetten) aanmoedigen. Het is dit effect dat Anavar zo’n wenselijke steroïde voor snijden en shredding maakt, en meer nog omdat je geen waterretentie krijgt dankzij het feit dat Anavar niet aromatiseert (dus geen oestrogeenomzetting veroorzaakt).

Het belangrijkste is de manier waarop Anavar niet alleen het vet onder de huid (onderhuids) verbrandt, maar ook visceraal vet – dat is het vet veel dieper in de huid, inclusief rond de organen. Er zijn maar weinig andere steroïden die dit specifieke vermogen van Anavar kunnen evenaren.

Spierbehoud

De krachtige anabole eigenschappen van Anavar (drie keer die van testosteron) betekent dat wanneer je eet voor een cutting-dieet (meestal bij een calorietekort), het lichaam niet katabool wordt en spieren begint te verbranden voor energie samen met vet. Zonder deze anabole bescherming ben je er bijna zeker van dat je spieren verliest wanneer je aan het cutten en diëten bent.

Anavar maakt het gemakkelijk om uw bestaande spier te houden (en eventueel een beetje winnen ook), en dit is zeker de nummer een voordeel van Anavar voor iedereen die het gebruikt in een snijden cyclus, omdat u wilt dat uw lichaam zuiver te worden branden vet alleen – en hoe meer en sneller hoe beter.

Magere spiertoename

Anavar is niet wat we zouden noemen een bulking steroïde, althans als het gaat om mannen. Vrouwen kunnen goed gebruik maken van Anavar om wat kwaliteit mager spier te krijgen, maar mannen zou moeten nemen buitengewoon en gevaarlijk hoge doses om een soortgelijk doel te bereiken, en er zijn talloze andere steroïden die het werk beter kan doen voor jongens.

Kracht, uithoudingsvermogen, herstel

De secundaire voordelen van Anavar hebben betrekking op algemene prestatieverbetering. De meeste gebruikers zien een merkbare krachtstoot, het uithoudingsvermogen en de conditie zouden moeten verbeteren, en de hersteltijden zijn vaak beter. Deze aspecten zijn zelden zo belangrijk als we zien met de meeste andere steroïden wel.

Minimale bijwerkingen

Het is moeilijk om te kijken voorbij de voordelen van Anavar zonder te vermelden dat het relatieve gebrek aan bijwerkingen – in vergelijking met de meeste andere verbindingen – is een groot voordeel en aantrekkelijke functie voor veel would-be gebruikers. Er zijn nog steeds bijwerkingen te overwegen, en sommige mensen zullen ervaren meer harde bijwerkingen dan anderen, maar over het algemeen is het algemeen een veel milder steroïde als het gaat om de bijwerkingen die je nodig hebt om te beheren.

Mogelijke bijwerkingen en veiligheid

Als je hebt gehoord van een aantal horrorverhalen over steroïde bijwerkingen, is er weinig kans dat een van die worden geassocieerd met Anavar. Vergeleken met bijna alle andere anabole steroïden is het risico van anavar gering.

Dat betekent niet dat we zelfgenoegzaam moeten zijn – vergis je niet: Anavar is nog steeds een krachtig steroid en het is niet gemaakt voor gebruik in de hoge doses die nodig zijn voor bodybuilding doeleinden. Bijwerkingen en gezondheidsrisico’s zijn nog steeds een reële mogelijkheid met Anavar, maar voor de meesten van ons zijn ze waarschijnlijk niet ergens in de buurt van de ernst die kan worden veroorzaakt door steroïden die aanzienlijk krachtiger zijn dan dit ene.

De belangrijkste categorieën van steroïde bijwerkingen zijn androgene en oestrogene bijwerkingen, testosteron onderdrukking, en cardiovasculaire effecten. Effecten op de lever ook moeten worden overwogen, vooral wanneer het kijken naar een mondelinge steroïde als Anavar.

Androgene: We weten dat Anavar een lage androgene rating heeft, wat betekent dat de androgene effecten kan worden beschouwd als mild in vergelijking met testosteron. Dat is meer van een generalisatie – ja, weinig mensen zal zien het type van androgene bijwerkingen die worden gezien met de meest krachtige steroïden, maar sommige individuen die gebruik maken van Anavar WEL in feite opmerken dat hun genetica heeft hen gevoelig voor sommige vrij harde bijwerkingen; in het bijzonder acne en mannelijke kaalheid gemaakt.

Als je in het verleden last hebt gehad van acne, kan Anavar wat opflakkeringen veroorzaken, maar dit zou moeten afnemen zodra je stopt met het gebruik ervan. Mannen met het gen voor haaruitval zullen het moeilijker hebben om het onvermijdelijke dunner worden van het haar op het hoofd te stoppen, maar het verlagen van de dosis Anavar is een optie als dit een groot probleem wordt. Sommige gebruikers zullen gewoon niet merken eventuele androgene bijwerkingen at all.

Oestrogeen: Anavar is niet een aromatizing steroïde, dus het veroorzaakt geen oestrogeen conversie. Dit betekent geen gevreesde oestrogene bijwerkingen zoals gyno of vasthouden van water. Dit is wat maakt Anavar zo’n krachtige snijden steroïde, omdat je niet te maken met opgeblazen gevoel waardoor het aanzienlijk gemakkelijker om dat shredded en droge look.

Testosteron onderdrukking: Anavar is een matig onderdrukkende verbinding. Het zal zelden sluiten u recht naar beneden, maar je gaat te moeten een vorm van exogene testosteron gedurende uw cyclus bij een lage dosis, om te voorkomen dat lage testosteron. Dan moet u doen PCT na uw cyclus Anavar.

Lever toxiciteit: Hoewel het is een mondelinge steroïde, en we weten dat mondelinge steroïden passeren en worden gemetaboliseerd door de lever, Anavar is niet zo giftig voor de lever als andere orals. De nieren nemen meer van het metabolische werk van Anavar dan de lever doet, dus het is in feite de nieren die meer stress met dit steroïde ervaren.

Anavar gebruikers moeten handhaven van een matige dosis en cyclus lengtes beperken tot niet meer dan 8 weken, met idealiter enkele maanden tussen cycli, zodat zowel de nieren en de lever om te herstellen. Als u bestaande lever gezondheidsproblemen, en vooral nier problemen, moet u voorkomen dat het gebruik van Anavar helemaal.

Waar Anavar kopen?

Anavar is een populaire steroïde, en dit heeft geleid tot gewetenloze leveranciers verkopen namaakproducten onder de naam Anavar. Waar u ook kiest om te kopen Anavar, is het van vitaal belang om ervoor te zorgen dat u niet de aankoop van een fake – om vele redenen. Niet alleen zult u niet de voordelen van echte Anavar krijgen, u zou ook besmette of zeer lage kwaliteitsproducten kunnen kopen die van onbekende locaties afkomstig zijn.

Deze producten kunnen mogelijk ingrediënten bevatten die niet alleen ineffectief zijn, maar ronduit gevaarlijk. Vermijd namaak Anavar ten koste van alles, en altijd bewust zijn van wie en waar je koopt. Voor de meesten van ons zal dat betekenen dat ze Oxandrolon uit ondergrondse laboratoria moeten halen, rechtstreeks of via een lokale dealer.

Contacten op de sportschool is goud waard, omdat veel jongens zou zijn geweest het kopen voor jaren dus moet een kwaliteit bron die zij u kunnen leveren hebben. Natuurlijk betekent dit ook dat je waarschijnlijk extra betaalt aan een tussenpersoon, maar het neemt wel de zorgen weg over het feit dat je het van je eigen leverancier moet betrekken, en zorgen over verzending en wettigheid. Natuurlijk, het is nog steeds illegaal om te kopen steroïden, ongeacht wie en waar je het vandaan haalt, dus je moet in staat zijn om te vertrouwen wie je te maken hebt met 100%.

Het is niet ongewoon dat de autoriteiten operaties opzetten voor diegenen die steroïden kopen en verkopen, en hoewel ze meestal voor de grote spelers gaan, is er altijd de mogelijkheid dat je in de gaten wordt gehouden terwijl je het niet weet. Kortom, je kunt gewoon niet verwijderen van de talrijke risico’s van het kopen van Oxandrolon of een steroïde maakt niet uit waar u kiest om het te krijgen van.

Farmaceutische Grade Anavar te koop

De beste bron van Anavar is farmaceutische kwaliteit, maar dit is niet helemaal gemakkelijk om je handen op deze dagen. In feite, wordt de naam Anavar niet meer gebruikt op alle voor farmaceutische kwaliteit Oxandrolon. In plaats daarvan komt het onder verschillende andere namen in verschillende landen.

In de VS is de merknaam Oxandrin. Zeer weinig Oxandrolon wordt geproduceerd voor menselijk medisch gebruik tegenwoordig, wat betekent dat er nauwelijks een aanbod van farmaceutische kwaliteit product. Dat betekent dat als je wat kunt vinden (en er zeker van bent dat het legitiem en echt is), het niet goedkoop zal zijn. De meeste mensen zouden vinden dat de kosten van farmaceutische kwaliteit Anavar zou gewoon niet de moeite waard, zoals het is aanzienlijk duurder dan de meeste andere meer algemeen beschikbare steroïden.

Ondergrondse Lab Anavar te koop

De enige weg voor de meesten van ons op zoek naar Anavar kopen is van een ondergrondse lab. Het probleem hier is dat je nooit precies weet wat je krijgt, en met de kosten van Anavar wordt zo hoog is het niet helemaal ongewoon voor producten verkocht als Anavar uit deze laboratoria te hebben een mengsel van ingrediënten in hen. Soms bevatten ze zelfs goedkopere verbindingen, zoals Winstrol of Dianabol, of zelfs ingrediënten die niet eens steroïden zijn.

Dit kan veiligheidsproblemen opleveren en is de reden waarom je alleen een leverancier moet overwegen als ze een solide reputatie hebben voor het leveren van een kwaliteitsproduct. Als Anavar niet in ondergrondse labs werd geproduceerd, zou het nergens zo populair zijn als nu (en al tientallen jaren), omdat er gewoon niet genoeg echte farmaceutische kwaliteitsproducten worden geproduceerd.

Sommige van deze laboratoria produceren Anavar zelfs in vloeibare vorm. In ieder geval, Oxandrolon kopen van een ondergrondse lab is nog steeds duur, dus als je gaat om dat soort geld uitgeven is het essentieel dat u doen wat rond te vragen om de best mogelijke bron te vinden.

Typische prijzen

Anavar kan een van de duurdere steroïde cycli u kunt doen. Hoewel het is een populaire steroïde, het is nooit een goedkope geweest. Er is veel vraag naar Oxandrolon, maar vrij beperkt aanbod, zelfs met ondergrondse labs verkopen. Daardoor blijven de prijzen natuurlijk hoog. De andere factor die de hoge prijzen dicteert is onvermijdelijk – de grondstof voor Oxandrolon is duur. Daarom worden vaak materialen van mindere kwaliteit gebruikt om kosten te besparen, maar dit levert uiteraard een product van mindere kwaliteit op.

Als je het geluk hebt om een bron te vinden voor farmaceutische kwaliteit Anavar, zal het heel wat meer kosten dan de ondergrondse labs versies, wat te verwachten is omdat het de zuiverste en beste kwaliteit beschikbaar is. Prijzen voor farmaceutische rang Oxandrolon kan aanzienlijk variëren afhankelijk van het land. In de VS, zijn de prijzen vermeld op ongeveer 480 dollar aan de lage kant voor 100 2,5 mg tabletten, en tot 500 dollar of meer aan de hogere kant.

Dit komt neer op meer dan $5 per 2,5mg tablet, wat snel oploopt als je eenmaal begint met het nemen van doses van 30mg of meer per dag. Maar als je het je kunt veroorloven en weet waar je het kunt krijgen, heb je de gemoedsrust dat je Anavar zo goed is als je maar kunt krijgen en dat je niet de dobbelsteen gooit over wat je in je lichaam stopt.

De kosten van Anavar van ondergrondse labs zullen nog meer variëren, van de goedkoopste (en waarschijnlijk zeer lage kwaliteit), tot de duurdere kant, maar nog steeds goedkoper dan echte producten. Verwacht prijzen te zijn de helft tot een kwart van wat je betaalt voor farmaceutische kwaliteit. Als je Oxandrolon vindt voor een prijs die te goedkoop lijkt – er is waarschijnlijk een goede reden voor, en die kun je het beste vermijden.

Anavar stacken

Anavar wordt heel vaak gestapeld met andere verbindingen. Voor mannelijke gebruikers, zal dit een gemeenschappelijke strategie in een snijden cyclus, waar Anavar kan nemen de snelwerkende eerste actie aan het begin van de cyclus dankzij hoe snel het begint te werken. Aangezien u alleen Anavar nemen voor 8 weken maximum om veiligheidsredenen, zullen de meeste stapels zien een of meer andere verbindingen die op voor de resterende weken van een langere cyclus.

Anavar stapels zijn allemaal goed en wel – maar uw resultaten op Anavar zal altijd worden bepaald door uw dieet en uw opleiding!

Anavar stapelen voor een man

Op zijn meest fundamentele, Anavar is bijna altijd gestapeld met testosteron voor hormoon vervangende doeleinden. Dit zal in een lage dosis zijn waar de testosteron niet veel zal bijdragen aan je prestaties. Maar om een stap verder te gaan, kan het verhogen van je testosterondosis krachtige anabole effecten met spier- en krachttoename tot gevolg hebben.

  • Testosteron Enanthaat: 300mg per week gedurende 12 weken
  • Anavar: 50mg per dag gedurende de eerste 8 weken

Al deze stacks zal vereisen een post-cyclus therapie protocol daarna. Een standaard PCT is Clomid op 100 mg per dag, vanaf 2 weken na uw laatste dosis. Clomid kan dan worden teruggebracht tot 50 mg per dag voor de volgende tien dagen.

Een andere Anavar stack voor mannen is een pure snijden cyclus, en omvat een andere snijden-specialistische steroïden in Winstrol. Winstrol is absoluut een van de beste snijden verbindingen beschikbaar, en wanneer gecombineerd met Anavar blijkt te zijn een krachtig duo voor ultieme versnippering. Winstrol heeft een hoger risico op levertoxiciteit en bijwerkingen dan Anavar, dus we kunnen deze stack kort houden. De dosissen zijn ongeveer de helft van wat we normaal zouden gebruiken voor elke verbinding omdat het allebei orale steroïden zijn.

  • Anavar: 20mg per dag gedurende 6 weken
  • Winstrol: 25 mg per dag gedurende 6 weken
  • Testosteron in een TRT-dosis van 100-200 mg per week moet ook worden opgenomen.

Anavar stapelen voor een vrouw

Vrouwen kunnen bij lage doses meer kracht en vetvrije spieren krijgen en het stapelen van Anavar met een ander type verbinding, Ostarine (een SARM), kan uitstekende resultaten opleveren met minimale bijwerkingen.

Omdat Anavar is heel een vrouw vriendelijke steroïde die vrouwen kunnen gebruiken met minimale of geen bijwerkingen, met behulp van het met Ostarine die ook wordt geleverd met een laag risico van bijwerkingen het de meest ideale strategie voor vrouwen. Opmerkelijke kracht winsten en vet verlies zijn mogelijk met deze stack. Vrouwen die zich prettig voelen bij hogere doses Anavar, en die geen last hebben van virilisatie-effecten, kunnen overwegen nog eens 5-10 mg toe te voegen aan de onderstaande doseringssuggestie voor Anavar.

  • Anavar: 5-10 mg per dag gedurende 6 tot 8 weken
  • Ostarine: 12,5 mg tot 25 mg per dag gedurende 6 tot 8 weken

FAQs

Waar kun je legaal Anavar kopen?

Anavar kan alleen legaal worden gekocht in sommige landen met een recept van een arts. Oxandrolon is niet langer gebrandmerkt als Anavar voor farmaceutisch gebruik, en komt onder andere namen. De enige andere alternatieve manier om Anavar te kopen is via de zwarte markt en ondergrondse laboratoria, maar dit is niet legaal.

Kun je Anavar online kopen?

Ondergrondse laboratoria en andere soorten verkopers op de zwarte markt verhandelen steroïden, waaronder Anavar, vaak online. Ten eerste moet je er zeker van zijn dat je krijgt waar je voor betaalt. Vervalsingen en producten van lage kwaliteit zijn er in overvloed. Ten tweede moet je de juridische complicaties niet onderschatten. Simpel gezegd, als je betrapt wordt op het ontvangen van illegale Anavar in de mail dan kun je verwachten dat een aantal ernstige juridische gevolgen. De meeste mensen zullen in plaats daarvan op zoek gaan naar Anavar van sportschoolcontacten of andere lokale bronnen in plaats van het online te kopen.

Is Anavar nog beschikbaar?

Oxandrolon wordt alleen geproduceerd in farmaceutische kwaliteit in kleine hoeveelheden, maar het wordt niet langer verkocht onder de naam Anavar. Deze echte farmaceutische Oxandrolon producten zijn alleen beschikbaar in sommige landen met een recept. Alle andere Anavar producten zijn alleen verkrijgbaar bij derden fabrikanten, die niet dezelfde kwaliteitscontrole hebben als farmaceutische producenten.

Hoeveel kost Anavar normaal?

Anavar is een van de duurste steroïden die we kunnen kopen. Dit komt omdat het een populaire steroïde is, en het is moeilijk aan te komen – althans op farmaceutisch niveau. Oxandrolon van farmaceutische kwaliteit kan je meer dan $500 kosten voor slechts 100 tabletten van 2,5 mg. Ondergrondse bronnen zal aanzienlijk minder dan dit, maar nog steeds duur in vergelijking met veel andere steroïden. U zal worden op zoek naar een cyclus kosten goed in de honderden dollars, ongeacht waar u uw bron Anavar uit. Voeg in de extra kosten van de winst van een tussenpersoon als u van plan bent om te kopen Anavar van een sportschool of andere lokale contactpersoon.

Is Anavar legaal in Nederland?

Anavar is niet legaal om te gebruiken voor prestatieverbetering of bodybuilding. Het is geclassificeerd als een verboden middel. Anavar kopen zonder recept is illegaal in Nederland. De meeste gebruikers zullen kopen van de zwarte markt, waar de kwaliteit en de ingrediënten vaak twijfelachtig kunnen zijn, maar dit is de enige manier om Oxandrolon voor de overgrote meerderheid van de mensen te verkrijgen.

Mijn conclusie en aanbeveling

De kwaliteit risico’s en kosten in verband met het kopen van Oxandrolon kan vaak opwegen tegen de potentiële voordelen die u zult krijgen. Veel mensen gewoon niet in staat zal zijn te veroorloven Anavar op alle, zelfs tegen de lagere prijzen die afkomstig zijn van ondergrondse laboratoria. Het is nog steeds een van de duurdere steroïden en de kosten van het uitvoeren van een volledige cyclus zal lopen in de vele honderden dollars in de meeste gevallen.

Nog verontrustender is dat we weinig andere keus hebben dan te vertrouwen op fabrikanten die geen regelgeving of toezicht hebben als het gaat om de gebruikte ingrediënten en kwaliteitscontrole. Voor mij werd het allemaal veel te riskant en te duur, en daarom wilde ik op zoek naar een veilig en legaal Anavar-alternatief.

Anvarol voldoet aan alle eisen: dezelfde voordelen, geen bijwerkingen, goedkoper, veilig, legaal, en je weet precies wat je krijgt met de ingrediënten die op het product staan. Ik hoef me ook geen zorgen meer te maken dat ik betrapt word met illegale substanties. Anvarol is een win-win als het gaat om veilige en legale Oxandrolon alternatieven.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}