Anavar kuur

door Thijs // 15 maart, 2023  

Anvarol_2020

Beste Anavar keuze (Anvarol)

Sneller cutten voor zowel mannen als vrouwen. Gebruik Anvarol tijdens cutting kuren om vet te verbranden zonder vochtophoping en om mooi gedefinieerde spieren te krijgen.

Anavar is de oorspronkelijke merknaam van het androgene en anabole steroid Oxandrolon. Dit is een van de bekendste steroïden die er bestaan en is al tientallen jaren een favoriet onder bodybuilders en atleten.

Er zijn vele redenen voor de populariteit van Anavar:

 • Anavar is een oraal steroïde, dus het is gemakkelijk toe te dienen
 • Het kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen
 • Het heeft minimale bijwerkingen in vergelijking met veel andere steroïden

Het belangrijkste is dat Anavar uitzonderlijke voordelen heeft voor mensen die precies weten waarvoor ze het gebruiken; en bijna altijd is dit voor het verbeteren van de lichaamsbouw door vetverlies met behoud van spiermassa, en voor het verbeteren van de prestaties.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids leert u het volgende:

Wat is Anavar (Oxandrolon)?

Anavar is een snelwerkende steroïde afgeleid van DHT (dihydrotestosteron) met een halfwaardetijd van slechts 8 tot 10 uur. Het is een veel gebruikte, gerespecteerde en zeer populaire steroïde voor een lange tijd en is een van de weinige die ook kan worden gebruikt door vrouwen vanwege zijn milde androgene effecten.

Terwijl Anavar is mild giftig voor de lever, zoals we zouden verwachten met een mondelinge steroïde, zijn hepatotoxiciteit niveau is minimaal in vergelijking met veel andere steroïden, waardoor dit een ideale keuze voor beginners.

Bij het zoeken naar Anavar kopen bent u niet waarschijnlijk te vinden het vermeld of geëtiketteerd met die naam op een huidige formuleringen; in plaats daarvan gaat het door de chemische naam Oxandrolon. Ondanks dit, wordt de naam Anavar nog steeds vaak gebruikt om deze verbinding te beschrijven.

Anavar heeft een krachtige anabole rating, maar op hetzelfde moment is niet een steroïde die is zo effectief voor bulking voor mannen als andere steroïden zijn. Hoewel het kan bijdragen aan bulking met een hoge kwaliteit gewichtstoename zonder waterretentie, Anavar is het meest krachtig voor gebruik als een snijden steroïde evenals voor het verbeteren van atletische prestaties.

Vrouwen die gebruik maken van Anavar zal echter vinden dat het kan indrukwekkende mager spier winst toe te voegen aan de lichaamsbouw en dit is de belangrijkste anabole steroïde die geschikt is voor vrouwen om te gebruiken voor dit doel.

Opmerking van de auteur: Anvarol is mijn #1 beoordeeld legaal Anavar product. Het repliceert de vetverbranding en spieropbouwende effecten van Anavar, maar zonder de ongewenste bijwerkingen.

Voordelen van Anavar

Anavar is een steroïde die het vaakst wordt gebruikt in een snijden cyclus vanwege zijn krachtige effect op vetverbranding en metabolische activiteit, uiteindelijk helpen u het verkrijgen van een mager, hard en geript lichaamsbouw.

De belangrijkste actieve voordelen en effecten van Anavar omvatten:

Verhoogt stikstof retentie in de spier – Dit is een primaire functie van Anavar en het is van cruciaal belang bij het houden van het lichaam in een optimale anabole toestand. Het resultaat hiervan is waar Anavar zo bekend om staat: behoud van spiermassa terwijl u vet wegsnijdt door te voorkomen dat het lichaam in een katabole toestand terechtkomt waar spierweefsel verloren gaat, zoals het geval is wanneer de stikstofbalans negatief wordt.

Vermindert SHBG (sex hormone-binding globulin) – SHBG bindt zich van nature aan oestrogenen en androgenen, en als Anavar dit eiwit vermindert, resulteert dat in meer vrij testosteron dat beschikbaar is, wat niet alleen een impuls geeft aan je algehele anabole omgeving, maar ook aan alle andere steroïden die je gebruikt. Terwijl Anavar milde natuurlijke testosteron onderdrukkingseffecten heeft, onderdrukt het zelden volledig of zelfs de helft van natuurlijke niveaus, zodat de daling van SHBG nog steeds zeer gunstig is ongeacht wat uw testosteron niveaus zijn bij het gebruik van dit steroïde.

Remt spierafbraakhormonen – Dit is het oorspronkelijke medische doel van Anavar op het gebied van het voorkomen en omkeren van spierafbraak. Voor bodybuilders resulteert het vermogen van Anavar om hormonen zoals cortisol te remmen in een verminderde neiging om lichaamsvet te winnen en een groter vermogen om magere spieraanwinsten te behouden.

Verhoogt de hoeveelheid rode bloedcellen – Als behandeling voor bloedarmoede heeft Anavar een zeer nuttig effect op de hoeveelheid rode bloedcellen, waardoor het uithoudingsvermogen toeneemt doordat er tijdens het sporten meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren worden vervoerd. Dit heeft niet alleen een prestatiebevorderend effect, maar ook een fysiek aantrekkelijk effect, waarbij meer zuurstof en bloed door de aderen worden vervoerd, wat resulteert in een verbeterde vasculariteit.

Verbetert metabolische tarief en Lipolysis – Dit maakt Anavar een uiterst krachtige vetverbranding steroïde waar calorieën en opgeslagen lichaamsvet efficiënt worden gebruikt als energie.

Anavar is niet een nuttig bulking steroïde en als zodanig, wordt zelden gebruikt voor dit doel als er talloze andere steroïden met aanzienlijk meer potente massa gebouw vermogen dan Anavar die zou moeten worden verbruikt in zeer hoge en onveilige doses te bereiken ernstige massa winsten.

Hoe Anavar gebruiken?

Anavar is een mondelinge steroïde dus er zijn geen injecties om jezelf zorgen te maken met. Het wordt geproduceerd en verkocht onder verschillende merknamen, maar altijd met de chemische naam Oxandrolon.

Bij het kopen van Anavar, is het van cruciaal belang om er zeker van u krijgt zowel de echte ding, en dat het is van veilige en hoge kwaliteit; controle van uw bronnen alvorens te kopen is essentieel. Anavar is een vrij duur steroïde en is meestal geprijsd van $ 1 tot $ 2 per 10 mg tablet.

Wanneer medisch voorgeschreven, wordt Anavar geadviseerd om te worden genomen met voedsel of melk om problemen met de spijsvertering te voorkomen. Afhankelijk van uw dosering, is het mogelijk om Oxandrolon overal te nemen van een tot vier keer per dag. Deze steroïde heeft een korte halfwaardetijd, zodat het nemen van het ten minste eenmaal per dag is een minimum om de effecten te behouden.

Anavar dosering

De juiste Anavar dosering voor u hangt af van twee dingen: uw geslacht en uw doelstellingen.

Zoals we zullen zien, kunnen vrouwen Anavar zeer goed gebruiken en tolereren met uitstekende resultaten bij een zeer lage dosis. Mannetjes hebben duidelijk een hogere dosis nodig, maar je moet niet de fout maken om je dosis Anavar op te voeren tot extreme niveaus.

Dit is niet een krachtige bulking steroïde en als zodanig, is er geen voordeel in het nemen van zeer hoge doses; niet alleen zal het niet verbeteren resultaten, maar zal komen met een verhoogd risico van bijwerkingen en uiteindelijk een verspilling van geld als dit is niet de laagste kosten steroïde rond. Laten we eens een kijkje nemen op de meer gemeenschappelijke doseringen Anavar wordt gebruikt op:

Beginner, Intermediair, en Gevorderde Anavar Dosering

In het algemeen, zal uw ervaring niveau niet sterk bepalen welke dosering van Anavar u moet gebruiken omdat het is een goed verdragen steroïde door de meeste mannen.

Beginners kunnen overwegen te beginnen op slechts 30 mg per dag, maar wees ervan bewust dat dit laag van een dosis weinig merkbaar effect in sommige mensen hebben kan. Een beter uitgangspunt voor een beginner is 50 mg per dag voor een snijden cyclus.

Tussenliggende mannelijke Anavar gebruikers kunnen verhogen dosering tot 50 mg tot 80 mg per dag en verwachten uitstekende resultaten wanneer uw dieet en trainingen worden gehandhaafd op een hoog niveau voor het doel van het krijgen van mager.

De meest geavanceerde gebruikers kunnen duwen de Anavar dosering tot 100 mg per dag, maar dit wordt beschouwd als aan de bovengrens met geen voordeel in hogere hoeveelheden.

In plaats van het verhogen van Anavar tot hogere doses voor afnemende rendementen, bijna alle mannelijke gebruikers zal sterk profiteren van het gebruik van Anavar in een stapel met meer krachtige steroïden en niet als een enige steroïde in een cyclus.

Vrouwelijke Anavar Dosering

Zoals je zou verwachten, Anavar de effecten gaan worden aanzienlijk krachtiger voor het vrouwelijke lichaam in veel lagere doses dan die welke mannen consumeren. Een dosering van slechts 10 mg per dag voor vrouwen zal blijken zeer effectief voor zowel snijden en het verkrijgen van massa.

Op deze dosis, lichaamsvet zal worden verloren, spier behouden en opgedaan, en een merkbare verbetering van de lichaamsbouw zal worden bereikt met zichtbare hardheid en een zeer gespierd lichaam in vergelijking met voor het starten van een cyclus. Handhaving van een 10 mg dagelijkse dosis minimaliseert risico’s van vermannelijking bijwerkingen optreden.

Anavar kuur

De Anavar cyclus lengte wordt meestal vastgesteld op ongeveer 8 weken voor mannen, en niet meer dan 6 weken voor vrouwen. Mannen die gebruik maken van Anavar in een cyclus stack zal meestal draaien Anavar voor de eerste (6 weken) 8 weken terwijl het doorgaan op met andere steroïden voor een andere 4 tot 6 weken, afhankelijk van welke verbindingen worden gebruikt.

Hoewel het mogelijk is om te gebruiken Anavar voor 10 weken of zelfs langer en dit is een gemeenschappelijke overweging te wijten aan relatief milde bijwerkingen Anavar’s op het lichaam, uitbreiding tot deze lengte van tijd verhoogt risico’s van leverschade daarom 8 weken wordt geadviseerd als de maximale veilige cyclus lengte voor Oxandrolon.

Anavar only kuur

Vanwege de relatief hoge testosteron onderdrukking die Oxandrolon in doseringen gebruikt voor bodybuilding veroorzaakt, is het altijd aanbevolen dat op zijn minst Anavar is gestapeld met testosteron wanneer mannen dit steroïde gebruiken.

Dit is uiteraard niet een punt van zorg voor vrouwen die kunnen doorgaan met een Anavar alleen cyclus op de aanbevolen 10 mg dagelijkse dosis. De meeste cycli zal testosteron gebruiken voorbij de 8 weken Anavar cyclus lengte, uit te breiden tot 12 weken met testosteron voor het begin van post cyclus therapie.

Anavar zal waarschijnlijk niet onderdrukken u bij een dosering van ongeveer 50-60 mg/dag voor 4 weken (ik zal ten minste 6-8 weken cyclus mezelf). Een kleine en gestage dosering gedurende de dag (20mg/20mg/20mg) is wat geeft me de betere resultaten! Voor PCT gebruik je gewoon 50mg/dag Clomid gedurende 3 weken en je zou snel moeten herstellen. Start uw Clomid PCT 5 dagen na de cyclus.

Beginner Anavar kuur

Een beginner kan veilig uitvoeren van een 8 week cyclus (de maximale aanbevolen lengte) bij een dosering van 30-50 mg per dag. Zelfs als een beginner is het altijd gunstig en raadzaam om te combineren een testosteron verbinding voor de gehele duur van de cyclus, evenals gedurende enkele weken na het einde van Anavar gebruik om te voorkomen dat de nadelige effecten van lage testosteron productie.

Testosteron Enanthate is een langdurige ester die kan worden gebruikt voor een cyclus van 12 weken naast Anavar. Uw testosteron cyclus dosering zal afhangen van uw persoonlijke doelstellingen, en hoeveel spiermassa u op zoek bent op te bouwen; een 100 mg minimum is geschikt voor testosteron onderhoud doeleinden, en dit kan worden uitgebreid tot 500 mg tijdens de cyclus als het bouwen van sommige spiermassa een doel is.

Anavar / Clenbuterol / Testosteron Cyclus

De volgende Anavar cyclus kan worden gebruikt door elke man, zoals Anavar is een van de mildste anabole steroïden op aarde:

 • Week 1-12 – 100mg/eod Testosteron propionaat
 • Week 1-12 – Clenbuterol op 40mcg /ed week 1-2, 60mcg /ed week 3-4, 80mcg /ed week 5-6, 100mcg /ed week 7-8, 120mcg /ed week 9-10, 140mcg /ed week 11-12
 • Week 5-12 – 50mg/ed Anavar
 • Week 1-12 (optioneel) – 4iu/ed HGH; 0,5mg/eod Arimidex

Populaire Anavar stapel voor beginners

 • Week 1-8 – 400mg/week Testosteron Cypionate
 • Week 9-12 – 100mg/eod Testosteron propionaat
 • Week 1-12 – Clenbuterol op 40mcg/ed week 1-2, 60mcg/ed week 3-4, 80mcg/ed week 5-6, 100mcg/ed week 7-8, 120mcg/ed week 9-10, 140mcg/ed week 11-12
 • Week 5-12 – 50mg/ed Anavar
 • Week 1-12 – 0,5mg/eod Letrozole

*ed – elke dag
*eod – om de andere dag

Tussenliggende Anavar kuur

Meer ervaren gebruikers van Anavar vaak uit te breiden tot de 50-70 mg per dag dosis tijdens het vasthouden aan een 8 weken cyclus. Een testosteron ester moet ook worden opgenomen in een tussentijdse cyclus, en opnieuw de dosering zal afhangen van wat je probeert te bereiken en of dit is een hardcore snijden cyclus.

100 mg per week voor 12 weken van testosteron ENANTAAT is genoeg ter ondersteuning van de normale functie van het hormoon terwijl natuurlijke niveaus worden onderdrukt door Anavar. Door het beperken van testosteron in deze cyclus, is Anavar links te nemen op de primaire anabole rol, waardoor over mager winsten evenals ongelooflijke vet verlies en toning gedurende de cyclus.

Geavanceerde Anavar kuur

80 mg tot 100 mg per dag voor 8 weken is een geavanceerde Oxandrolon cyclus, maar meer nog voor de geavanceerde gebruiker zal de toevoeging van meerdere andere steroïden in een krachtige stack.

Een gemeenschappelijke toevoeging aan een Anavar snijden cyclus is Trenbolone. Net als Anavar, Trenbolon is een niet-aromatizing en niet oestrogene steroïde dus ook geen bezorgdheid voor het vasthouden van water veroorzaakt, waardoor dit een echt krachtige combinatie voor ernstige snijden behoeften en mager winsten. 400 mg wekelijkse Trenbolone acetaat gedurende 8 weken zal aanzienlijk op de resultaten van Anavar samenstellen.

Testosteron is raadzaam om te worden opgenomen in een geavanceerde Anavar (Oxandrolon) cyclus, zelfs als op slechts een onderhoud dosering van 100 mg per week met uw gekozen ester, met propionaat of ENANTAAT worden gemeenschappelijke keuzes.

Een hele reeks andere steroïden zijn vaak gestapeld met Anavar, met inbegrip van de krachtige vetverbrander Winstrol, Equipoise, Proviron, Masteron of Primobolan.

Geavanceerde gebruikers die vastbesloten zijn om Anavar te gebruiken bij hogere doses van 80 mg tot 100 mg per dag zal zich meestal bewust zijn van de bijbehorende kosten van deze vrij hoog geprijsd steroïde, en dit moet serieus worden overwogen over de volledige lengte van de cyclus waar de kosten gemakkelijk meer dan $100 per week voor Oxandrolon van hoge kwaliteit kunnen.

De volgende cyclus is voor de veel meer geavanceerde steroïde gebruiker:

 • Week 1-12 – 200mg/eod Testosteron propionaat
 • Week 1-8 – 200mg/eod Equipoise
 • Week 1-12 – Clenbuterol op 40mcg /ed week 1-2, 60mcg /ed week 3-4, 80mcg /ed week 5-6, 100mcg /ed week 7-8, 120mcg /ed week 9-10, 140mcg /ed week 11-12
 • Week 5-12 – 80mg/ed Anavar, 100mg/eod Trenbolone Acetate
 • Week 8-12 – 100mg/eod Masteron
 • Week 1-12 (facultatief) – 4iu/ed HGH; 1mg/eod Arimidex

*ed – elke dag
*eod – om de andere dag

Nogmaals, als je gevoelig bent of niet wilt riskeren, gewoon vasthouden aan de beginner plannen hierboven vermeld.

Anavar voor vrouwen

Anavar op 10mg/dag voor 6-8 weken is goed, en je zult waarschijnlijk helemaal geen bijwerkingen hebben. Wat betreft de beste tijd om Oxandrolon te nemen, verdeel het in 2 doses per dag van 5mg/elke (een keer bij het ontbijt, en nog een keer voor het slapen gaan).

De combinatie Anavar/Clen is goed genoeg om indrukwekkende gewichtsverliesresultaten te behalen. Houd Clenbuterol op 50 mg per dag en gebruik het in een 2 weken op/2 weken af patroon.

Anavar / Clenbuterol / HGH Cyclus

Hier is een solide snijden plan dat Anavar, Clenbuterol en HGH omvat. De opname van HGH is niet een must.

 • Week 1-12 – Clenbuterol op 20mcg /ed week 1, 40mcg /ed week 2-4, 60mcg /ed week 5-7, 80mcg /ed week 8-10, 100mcg /ed week 11-12
 • Week 3-10 – 10mg/ed Anavar
 • Week 1-12 (optioneel) – 2iu/ed HGH

De volgende kuur is voor de veel meer geavanceerde vrouwelijke steroïde gebruiker:

 • Week 1-12 – Clenbuterol op 20mcg/ed week 1, 40mcg/ed week 2-4, 60mcg/ed week 5-7, 80mcg/ed week 8-10, 100mcg/ed week 11-12
 • Week 1-5 – 10mg/ed Anavar
 • Week 5-8 – 100mg/week Primobolan Depot
 • Week 8-12 – 10mg/ed Anavar
 • Week 1-12 (optioneel) – 2iu/ed HGH

Anavar / Primobolan / Winstrol / HGH cyclus

Terwijl Anavar is perfect voor snijden, voor een vrouw is het fantastisch voor bulking ook:

 • Week 1-6 – 10mg/ed Anavar
 • Week 4-9 – 100mg/week Primobolan Depot
 • Week 7-12 – 10mg/ed Winstrol
 • Week 1-12 (optioneel) – 2iu/ed HGH

*ed – elke dag
*eod – om de andere dag

In termen van Anavar PCT voor vrouwen is het gewoon niet nodig, zal het vrouwelijke lichaam te normaliseren met voldoende tijd af.

Opmerking van de auteur: Voor echte, NO-BS informatie over het gebruik van steroïden moet u kijken op Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïde handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op ervaring uit de eerste hand, geen theorie.

Anavar vs. Alternatieven

Ik beweer niet dat ik een medisch professional ben, maar ik raad je sterk aan om Anavar niet te gebruiken tenzij je al een gevorderde en langdurige steroïdengebruiker bent. Maar zelfs als je dat bent, is het goed voor je gezondheid om eens na te denken over het gebruik van veiligere producten.

Waarom zou je overwegen Anavar te vervangen door iets anders?

Omdat Anavar, terwijl een geweldige steroïde voor snijden in het bijzonder, komt met bijwerkingen die je niet kunt ontsnappen, niet om de risico’s voor uw gezondheid op lange termijn te noemen als je het steroïde steeds opnieuw gebruiken. Daarom stel ik serieus voor dat je eens kijkt naar alternatieven voor Anavar.

Een kwaliteitsvervanger van Anavar zal je dezelfde of zeer vergelijkbare voordelen bieden, zonder de stress van het ontwikkelen van gevreesde steroïde bijwerkingen.

Al met al, als je op zoek bent naar een ongelooflijk alternatief zonder recept dat vergelijkbare voordelen biedt als Anavar – zoek dan niet verder. Anvarol is wat je wilt.

Anvarol is een krachtige formule die gemaakt is om de effecten van Anavar na te bootsen – met name het vermogen om snel vetverlies te bevorderen met behoud van spieren en het verbeteren van uw energie en prestaties; zonder de bijwerkingen! Het spul werkt echt!

Anvarol is ook volledig legaal om te kopen en te gebruiken, waar ter wereld je ook bent.

Er zijn meerdere redenen waarom ik me zeer comfortabel en vol vertrouwen voel bij het aanbevelen van Anvarol aan u, als iemand die overweegt Anavar te gebruiken, maar de grootste is:

Anvarol zal u door een snijdende cyclus krijgen zonder dat u uw hard verdiende magere spieren verliest, terwijl u tegelijkertijd vet versnippert en een gesneden, magere look krijgt.

Wilt u “Anavar-achtige” resultaten zonder de bijwerkingen en juridische rompslomp?

Anvarol voldoet aan alle eisen en ik raad het ten zeerste aan.

Anavar resultaten

De echte kracht van Anavar ligt in haar vermogen om u te helpen bestaand spierweefsel te behouden terwijl u vet verbrandt tijdens een cutfase. Anavar zal de vetverbranding stimuleren en tegelijkertijd zorgen voor een harde, magere en strakke lichaamsbouw met een verhoogde vasculariteit.

Mogelijke resultaten die u kunt verwachten te zien tijdens en tegen het einde van een kuur omvatten:

 • Gewichtsverlies (vetverlies) tijdens dieetfasen zonder verlies van spierweefsel
 • Meer gedefinieerde, hardere en strakkere spierdefinitie
 • Verhoogde vasculariteit dankzij een strakkere lichaamsbouw en minder vet
 • Minder vetaanzet in het tussenseizoen dankzij de krachtige anabole eigenschappen van Anavar
 • Enige toename van mager spierweefsel bij mannen zonder waterretentie. Vrouwen kunnen een indrukwekkende, maar niet overdreven spiertoename verwachten.
 • Enkele merkbare toenames in kracht, vermogen en snelheid, waardoor Anavar aantrekkelijk is voor atleten die deze voordelen willen zonder de aandacht trekkende spiertoename van andere steroïden
 • Geen risico op het vasthouden van water is een groot voordeel van Anavar en een grote reden waarom het zo’n populaire en krachtige cutverbinding is, ook voor competitieve gebruikers.

Anavar ervaringen

Het vinden van legitieme Anavar beoordelingen online is vaak een geval van trawl diverse bodybuilding en fitness forums waar echte mensen zijn posten over hun ervaringen en resultaten met dit steroïde, evenals duiken in sociale media zoals gespecialiseerde Facebook en Reddit groepen.

Omdat Anavar zo’n lang gebruikte en gerespecteerde steroïde is, is er geen tekort aan mensen die erover praten; of dat nu is als je voor het eerst vragen stelt of als je echte wereldrecensies deelt over hoe Anavar precies voor hen heeft gewerkt (of niet). Dit geeft ons een goede gelegenheid om inzicht te krijgen in de manier waarop verschillende mensen Anavar ervaren.

Zoals we zouden verwachten, is de meerderheid van de beoordelingen en ervaringen van echte mensen die Anavar gebruiken positief. Mensen melden uitstekende resultaten voor gewichtsverlies, snijden en het behoud van spierweefsel, dat is waar Anavar uitblinkt.

Eventuele negatieve recensies mensen kunnen delen over Anavar kan vaak worden gerelateerd aan extreme beginners die ofwel verwachten veel te veel van een zeer lage dosis van Anavar, of degenen die hebben verbruikt te hoog van een dosering en ervaren de bijbehorende negatieve effecten, met name lage testosteron productie waar een exogene bron van testosteron is niet toegevoegd aan de cyclus om dit probleem te compenseren.

Anavar Nakuur

Hoewel Anavar is een relatief milde steroïde, post cyclus therapie is altijd ideaal na een cyclus. Bovendien, de meerderheid van de gebruikers zal combineren andere steroïden in de cyclus, waardoor PCT nog meer verplicht om te herstellen hormoon functie en houden de winsten die u hebt gemaakt.

De PCT protocol dat u volgt zal afhangen van wat je kunt krijgen en wat andere steroïden die u gebruikt. Het toevoegen van Clomid en HCG is een goede optie. 2500IU HCG per week gedurende de eerste twee weken van PCT, en Clomid van 50 mg per dag gedurende drie (vier) weken zal de resultaten na de PCT sterk verbeteren.

Zelfs een Anavar alleen cyclus vereist PCT (hoeft niet te worden een agressieve) anders zal u wachten vele maanden voor normale testosteron productiefunctie worden hersteld; gedurende welke tijd je bent waarschijnlijk te lijden onder de effecten van lage testosteron.

Anavar bijwerkingen

Op de schaal van de ernst van de bijwerkingen die steroïden kunnen veroorzaken, is Anavar dichtbij de bodem. Dit is een bijwerking vriendelijke verbinding in vergelijking met de meeste anderen, maar dat betekent niet dat er nul risico’s van bijwerkingen.

Oxandrolon is niet een oestrogene steroïde zodat u niet hoeft te gebruiken aromatase-remmers met het. Maar zoals de meeste mannen zal worden met behulp van andere steroïden gestapeld met Anavar het gebruik van aromatase-remmers misschien nog steeds nodig afhankelijk van welke verbindingen worden gebruikt.

De belangrijkste kwesties om uit te kijken voor omvatten:

Lage testosteron – Terwijl Anavar verre van de meest zeer onderdrukkende steroïde die we kunnen gebruiken is, kan het nog steeds verminderen uw natuurlijke testosteron productie naar beneden door de helft of meer. Als u al lage testosteronspiegels hebt, kan Anavar genoeg zijn om het te duwen goed naar beneden waar u verwante bijwerkingen zoals lage libido, stemmingswisselingen en vermoeidheid zult ervaren. Dit is een reden waarom het altijd wordt geadviseerd om een exogene bron van testosteron toe te voegen aan alle Anavar cycli, zodat uw test niveaus worden gehandhaafd en u zich kunt concentreren op uw doelen en niet het verzachten van lage testosteron bijwerkingen.

Haaruitval – Anavar zal er niet voor zorgen dat je kaal wordt als je later in je leven niet kaal zou worden dankzij je genetica. Met andere woorden, als je aanleg hebt voor haaruitval dan kan Anavar ervoor zorgen dat het eerder gebeurt, maar zoals met alle andere bijwerkingen van deze steroïde, is het zeker niet gegarandeerd dat het gebeurt en vooral wanneer doseringen op gematigde niveaus worden gehouden is de kans kleiner dat er zich haaruitval voordoet.

Acne – Een ander mogelijk effect van DHT-steroïden zoals Anavar is acne als gevolg van de verhoogde activiteit van de talgklieren, die ook een vette huid kan veroorzaken. Nogmaals, als u acne problemen in het verleden hebt gehad bent u op een hoger risico van deze bijwerking echter verstandige doses en verzekeren u alleen hoge kwaliteit Oxandrolon gebruiken kunt minimaliseren het risico van acne en huid gerelateerde bijwerkingen.

Lever toxiciteit – alle mondelinge steroïden dragen enige toxiciteit voor de lever, maar Anavar is aan de onderkant van de schaal in dit verband. Maar dat betekent niet dat overmatig gebruik van Anavar zou moeten plaatsvinden; vergis je niet dat Anavar nog steeds lever toxiciteit risico’s als een C17-aa steroïde draagt en het gebruik ervan zal meer dan waarschijnlijk resulteren in veranderingen in leverenzymen die lever stress aangeeft. Dit is de reden een cyclus van 8 weken wordt aanbevolen als de maximale lengte, en het is net zo belangrijk om te voorkomen dat het gebruik van niet alleen Anavar, maar elke andere mondelinge C17-aa steroïden totdat de lever is teruggekeerd naar normale functionaliteit. Bovendien moet alcohol worden vermeden om extra stress voor de lever te voorkomen.

Virilization in vrouwen – Anavar is mogelijk de meest vrouwelijke vriendelijke steroïde in het bestaan en het is meer dan mogelijk voor vrouwen om te ervaren geen virilization bijwerkingen helemaal wanneer doseringen worden gehandhaafd op een laag niveau van niet meer dan 20 mg per dag (maar 10 mg wordt geadviseerd als de beste dosis om te voorkomen dat verdieping van de stem en andere masculinization bijwerkingen). Typische vermannelijkingseffecten die bij vrouwen kunnen optreden zijn groei van het lichaamsbeharing, verdieping van de stem en vergroting van de clitoris. Hoewel deze reacties vrijwel zeker optreden wanneer een vrouw een ander steroid gebruikt, is de kans aanzienlijk kleiner dat ze optreden met Anavar bij de aanbevolen dosering en wanneer een cyclus niet langer dan zes weken wordt aangehouden.

Alle anabole steroïden komen met risico’s, maar met verstandige dosering en cyclus lengtes, kan Anavar bijwerkingen goed worden gecontroleerd door zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers.

Anavar FAQs

Hoe lang duurt het voor Anavar begint te werken?

Als een mondelinge steroïde, Anavar begint snel actie in het lichaam, maar het verlaat ook het lichaam snel en dat is waarom u Oxandrolon ten minste eenmaal per dag nemen moet. De resultaten die we zien met Anavar zijn niet vergelijkbaar met steroïden die u helpen bouwen massa snel, waar het kan merkbaar zijn in een korte periode van tijd.

Anavar’s effecten van het helpen van u beeldhouwen een mager, hard lichaamsbouw kan meer subtiel. In een 8 weekse cyclus kunt u verwachten om merkbare positieve veranderingen te zien binnen de eerste een tot twee weken en natuurlijk, hoe beter uw training en dieet programma, de betere en snellere resultaten die u zult zien.

Wat is de beste Anavar stack om te cutten?

Anavar stapelt het beste met een dieet. Je kunt het gedurende 8 weken met 60mg/dag alleen gebruiken. Ik zal waarschijnlijk toevoegen 200mg/week test ENANTAAT aan de cyclus. Wacht 14 dagen na de cyclus om te beginnen met herstel en gebruik 50mg/dag Clomid voor 20 dagen en 0,5mg/dag Arimidex naast het.

Heb je nakuur nodig met Anavar?

Ja, alle steroïde cycli moeten worden gevolgd met post-cyclus therapie om zowel uw winsten te behouden en uw normale hormoon functie te herstellen.

De PCT u ondernemen na het gebruik van Anavar, en de timing van het, zal ook worden bepaald door andere steroïden die u gebruikt.
Een basis PCT cyclus moet bestaan uit een SERM’s zoals Nolvadex en Clomid, die nog efficiënter kan worden gemaakt wanneer gecombineerd met HCG.

Is Anavar illegaal?

Wetten en voorschriften zullen variëren over de hele wereld als het gaat om het kopen en gebruiken van anabole steroïden zoals Anavar. Maar in de meeste landen kan het alleen worden gekocht op de zwarte markt, en Anavar is over het algemeen hoger geprijsd dan een heleboel andere steroïden. In Nederland is Anavar illegaal om te kopen of te gebruiken zonder een recept van een arts.

Is Anavar slecht voor de lever?

Anavar is een lever giftige C17-aa orale anabole steroïden die stress veroorzaakt aan de lever. Deze veranderingen in de lever worden wel weer normaal als je stopt met het gebruik van het steroid, maar als je het te lang of in zeer hoge doses gebruikt, kan het leverschade veroorzaken. Om blijvende schade aan de lever te voorkomen wordt aanbevolen Anavar niet langer dan 8 weken achter elkaar te gebruiken.

Maakt Anavar je kaal?

Anavar kan enkele milde androgene effecten bij mannen veroorzaken en haaruitval kan een van deze problemen zijn voor mannen die een genetische aanleg voor kaalheid hebben. Dit is geen veel voorkomende bijwerking echter, en het is de androgene effecten op vrouwen die meer van een zorg die resulteert in de groei van lichaamshaar, maar deze kunnen grotendeels worden gecontroleerd door het handhaven van een lage dosering en korte cyclus zijn.

Onderdrukt Anavar je testosteron?

Wanneer Anavar wordt gebruikt bij doseringen die voldoen aan de behoeften van bodybuilders het resulteert in onderdrukking van de HPTA (hypothalamus-hypofyse-testiculaire as), waardoor testosteron productie onderdrukking. Het niveau van dit wordt beschouwd als vrij hoog en, zoals verwacht, stijgt hoe hoger uw dosering van het steroïde is. Om deze reden, stapelen een testosteron steroïde met Anavar is altijd ideaal en post cyclus therapie is van cruciaal belang om te herstellen van normale hormoon functie.

Bouwt Anavar spiermassa?

Anavar is niet bekend als een krachtige massa gebouw steroïde en zelfs bij hoge doses (die niet wordt aanbevolen), zal weinig doen om grote groei te stimuleren in spiermassa in vergelijking met andere anabole steroïden. Om deze reden wordt Anavar bijna altijd gebruikt als een cutting steroïde, dat is het doel waar het in uitblinkt.

Mijn conclusie en aanbeveling

Het is tijd om te recapituleren. Oxandrolon is een uitstekende aanvulling op een cutting en conditioning stack en is over het algemeen een go-to steroïde voor deze doeleinden. Waarom? Omdat het bekend is dat Anavar de spieren verhardt terwijl het ook helpt spiermassa te behouden terwijl je vet kwijtraakt.

Anavar heeft nog andere voordelen op het gebied van uithoudingsvermogen en energie, omdat het de rode bloedcellen stimuleert. Ondanks zijn reputatie als zeer effectieve steroïde, is het nog steeds een relatief milde orale vergeleken met andere verbindingen.

Een ding moet ik zeggen over Anavar is dat het zeker werkt. Maar hoeveel mensen zullen ooit echt een steroïde als Anavar willen gebruiken? Zeer weinig.

Het is niet voor niets dat de meeste mensen terughoudend zijn met Anavar en steroïden in het algemeen. De bijwerkingen zijn niet te versmaden, en sommige kunnen levensveranderend zijn (en niet op een goede manier). Daarom zoeken zo veel mensen naar iets natuurlijks, maar iets dat ook resultaten kan leveren die net zo indrukwekkend zijn als Anavar.

Anvarol is simpelweg het beste vrij verkrijgbare Anavar alternatief op de markt van vandaag. Zonder uitzondering. Van Anvarol is klinisch bewezen dat het vet verbrandt, spierweefsel behoudt en een grote boost geeft aan kracht en prestaties, terwijl het schijnbaar geen bijwerkingen heeft. Het spul werkt echt!

Velen zijn verrast door de waanzinnige vetverbrandende en spieropbouwende voordelen die ze krijgen wanneer ze dit spul nemen. Oh, en Anvarol is 110% legaal en het vereist nergens ter wereld een recept.

Een echte aanrader!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}