Anavar resultaten

door Thijs // 15 maart, 2023  

Anvarol_2020

Anavar voor beste resultaten (Anvarol)

Sneller cutten voor zowel mannen als vrouwen. Gebruik Anvarol tijdens cutting kuren om vet te verbranden zonder vochtophoping en om mooi gedefinieerde spieren te krijgen.

Er is één reden en slechts één reden waarom sommigen onder ons besluiten steroïden te gebruiken: om resultaten te boeken. Of meer specifiek, resultaten die je onmogelijk op natuurlijke wijze kunt krijgen zonder enige hulp van welke stoffen dan ook; resultaten die gewoon onmogelijk zijn, zelfs met het beste dieet en de beste training alleen.

Dus bij het kijken naar alle verschillende steroïden die nu beschikbaar zijn, is het natuurlijk voor je geest te dwalen vooruit naar wat je zou kunnen kijken als aan het einde van een cyclus. Wat zullen mijn resultaten met Anavar zijn als? Het goede nieuws is dat uw resultaten met Anavar gaan indrukwekkend zijn.

Het is meer een kwestie van hoe ver je kunt gaan (en uiteindelijk, hoe ver je wilt gaan) om de ultieme lichaamsbouw resultaten die je in gedachten hebt te bereiken.

We kunnen niet precies voorspellen wat er zal gebeuren bij het gebruik van Anavar, maar de beste manier waarop ik was in staat om te kiezen van de steroïden die ik wilde gebruiken (en Anavar was in de buurt van de top van de lijst), was om te leren over de belangrijkste effecten en voordelen van Anavar, en hoe deze kunnen vertalen in resultaten – zowel de prestaties resultaten tijdens de cyclus, en natuurlijk wat je lichaam vormgeven resultaten potentieel zou kunnen zijn.

We kunnen kijken naar de resultaten andere mensen hebben gekregen, terwijl in gedachten te houden dat je lichaam uniek is en de enige zekere manier om te leren over de resultaten die je kunt krijgen met Anavar, is om het een go.

In deze gids zul je leren:

Voordelen van Anavar

Anavar bestaat al heel lang, en is al lang een van de populairste en best begrepen steroïden. We hebben een zeer goed begrip van wat de voordelen van Anavar zijn en hoe ze werken samen om te helpen doelen en resultaten te bereiken.

Het is belangrijk om te onthouden dat Anavar is de top steroïde ook gebruikt door vrouwen, en voordelen voor vrouwen zien er heel anders dan wat mannen meestal willen bereiken met Anavar.

Kortom, vrouwen krijgen de grootste Anavar voordelen bij het gebruik ervan voor het verbeteren van kracht, prestaties en mager winsten, terwijl mannelijke gebruikers omvatten Anavar in een cyclus bijna uitsluitend voor zijn uitstekende vet verlies eigenschappen, evenals prestaties winsten.

De belangrijkste Anavar voordelen die gaan bijdragen aan uw algemene resultaten zijn:

Vet verlies

Studies over medisch gebruik van Anavar toont aan dat het is zeer effectief bij het verminderen van twee soorten vet: onderhuids vet en visceraal vet. Vermindering van vet is een ding, maar het doen zonder verlies van spier is waar het ware voordeel van Anavar komt in voor bodybuilders en concurrenten. In feite is het voornaamste medische doel van Anavar het voorkomen van spierverlies dat wordt veroorzaakt door veroudering en verschillende medische aandoeningen, dus het is geen wonder dat het dit zeer goed doet.

Anavar is aantrekkelijk voor atleten die al mager zijn, maar die door die zeer moeilijke barrières willen breken waar je lichaamsvetpercentage naar een laag niveau zakt waar het berucht is dat het moeilijker is om vet te verplaatsen. Anavar is geen vervanging voor het eten van een goed dieet, maar wanneer u dit steroïde (vooral wanneer u wilt krijgen zeer mager en shredded) u waarschijnlijk bent te eten een vrij sterk calorie tekort dieet. Maar als je dieet niet compatibel is met vet verlies dan Anavar op zijn eigen zal niet krijg je resultaten.

Simpel gezegd, het krachtige vetverbrandende vermogen van Anavar gaat hand in hand met wat je eet en kan je resultaten geven die je anders gewoon niet zou kunnen bereiken.

Geen waterretentie

Niemand wil doen een snijden cyclus en hebben te maken met opgeblazen gevoel. Dat is waarom de beste snijdende steroïden zoals Anavar niet-oestrogeen zijn, en dat betekent dat je helemaal geen vochtretentie krijgt. Afhankelijk van of je Anavar stapelt met steroïden die wel aromatiseren, kun je met Anavar gemakkelijk een droge, versnipperde lichaamsbouw krijgen. U zult alleen te maken met het vasthouden van water in een cyclus Anavar als je het stapelen met een andere verbinding die oestrogene bijwerkingen veroorzaakt – over het algemeen als je alleen gebruik Anavar met testosteron bij lage TRT doses, vochtretentie is nog steeds niet waarschijnlijk dat eventuele problemen veroorzaken.

Je kunt mensen tegenkomen die praten over het vasthouden van water dat ze ervaren bij het gebruik van Anavar. Een verklaring hiervoor is dat ze helaas “nep” Anavar van lage kwaliteit hebben gebruikt, dat misschien helemaal geen Anavar bevat of slechts kleine hoeveelheden. Dit is slechts één voorbeeld waarom het vinden van een kwaliteit Oxandrolon product essentieel is. Vrouwelijke Anavar gebruik kan merken sommige waterretentie zelfs bij gebruik van pure Anavar. De redenen zijn niet volledig bekend, maar drinken veel water de hele dag en het verlagen van de dosis zijn de aanbevolen methoden voor het verminderen van een opgeblazen gevoel tijdens de cyclus.

Magere spiertoename

Mannelijke Anavar gebruikers zijn niet van plan om dit steroïde gebruiken om bulk up. Anavar is een mondelinge steroïde, en het is gewoon niet geschikt om te worden gebruikt als een verbinding te pakken op massa wanneer er tientallen andere veel meer superieure verbindingen te gebruiken. Doses van Anavar die nodig zouden zijn voor mannen om aanzienlijke spieren te krijgen, zouden veel te hoog zijn om veilig te zijn, ondanks de hoge anabole rating van Anavar. Om deze reden concentreren mannen zich op de voordelen van Anavar bij het verlies.

Vrouwelijke gebruikers zijn een heel ander verhaal. Bij lage doses die worden beschouwd als veilig voor vrouwen, Anavar kan helpen vrouwen winst mager spieren en die winsten zullen droog, vol kijken terwijl ook het bevorderen van vet verlies. Dit maakt het een ideale verbinding voor lichaamsbouw concurrenten.

Kracht

De extra krachtstoot die Anavar geeft, stelt u in staat om meer kracht te ontwikkelen in de sportschool, merkbaar zwaardere gewichten te heffen en langer te trainen met extra uithoudingsvermogen. Dit prestatiebevorderende voordeel versnelt uw resultaten bij trainingen met een hogere intensiteit en mogelijk frequentere trainingen met een beter herstel.

Anavar resultaten

U zult geen sjabloon vinden dat de exacte resultaten kan beschrijven die u met Anavar zou kunnen krijgen. Er zijn zo veel factoren die van invloed zijn op uw resultaten bij het gebruik van deze (of een andere) steroïde. Hopelijk is er niemand die denkt dat je gewoon een steroïde kunt nemen en dan de hele dag met je voeten omhoog chocoladetaart kunt gaan zitten eten, in de verwachting dat je op magische wijze in Vin Diesel kunt veranderen. Zolang je bereid bent ervoor te werken, kan Anavar in de meeste gevallen bevredigende resultaten opleveren.

Anavar resultaten voor mannen

Mannen op een snijden cyclus met Anavar kunnen verwachten prachtig vet verlies, en het zal vrij snel omdat Anavar is een snelwerkende steroïde die u alleen voor 8 weken max gebruiken zult. Uw lichaamsbouw zal meer worden gedefinieerd, met Anavar duwen water uit. De combinatie van vet verlies en gebrek aan onderhuids water is wat zal geven u die mager kijken. Vasthouden aan het na de cyclus presenteert de grotere uitdaging dan het bereiken van uw shredded lichaamsbouw tijdens de cyclus, en dit is iets wat je moet plannen voor.

Anavar resultaten voor vrouwen

Vrouwen willen bereiken maximale magerheid zal, in alle, maar de meest extreme omstandigheden, focus op het krijgen tot 10%-15% lichaamsvet. Maar Anavar is niet alleen geweldig voor vetverlies voor vrouwen, maar zelfs meer voor duurzame en esthetisch aangename magere winsten met geen of minimale bijwerkingen. Vetverlies is nog steeds waarschijnlijk voor vrouwen op Anavar (tenzij uw dieet is zeer calorie zwaar). Het vetverlies in combinatie met een magere gewichtstoename kan resulteren in een algehele toename van het lichaamsgewicht, maar het is belangrijk dat dit geen watergewicht is en dat de gewichtstoename geheel uit spieren bestaat. Verbeterde spierdefinitie is mogelijk na een enkele Anavar-cyclus voor vrouwen, zelfs bij lagere doses van 10 mg.

Kracht winsten resultaten

Het is leuk om te controleren voor en na foto’s van mensen die Anavar hebben gebruikt, maar dit vertelt ons niets over eventuele winsten in kracht die ze hebben ervaren op cyclus. Anavar is bekend om zijn vermogen om kracht te stimuleren. Deze steroïde veroorzaakt een toename van de productie van rode bloedcellen die meer zuurstof naar de spieren krijgt. Dit geeft u een merkbare toename van kracht, evenals verhoogde uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen. Anavar verhoogt waarschijnlijk ook ATP, wat direct bijdraagt aan meer kracht en uithoudingsvermogen.

Het resultaat hiervan? De mogelijkheid om zwaardere gewichten te heffen, en te trainen met een hogere intensiteit. Hoeveel je kunt tillen is volledig afhankelijk van elk individu, maar als percentage kun je verwachten dat je 20% zwaarder of zelfs meer kunt tillen. Dat betekent niet dat je moet pushen tot je geblesseerd raakt – je moet je gezond verstand gebruiken en extra aandacht besteden aan rust tussen de sets.

Spierversterkende resultaten

Anavar is zeker geen bulking steroïde als het op mannelijk gebruik aankomt. Het heeft een hoge anabole rating, maar dit vertaalt zich niet in krachtige anabole effecten die kunnen wedijveren met die van echte bulking steroïden (die zijn bijna altijd injectables). Anavar zou moeten worden gebruikt bij veel hogere doses dan wordt aanbevolen om bij te dragen aan een grote hoeveelheid spiergroei bij mannen, die onveilig is omdat het een oraal steroïde is (het is ook veel duurder dan veel betere bulking steroïden).

Anavar kan enigszins bijdragen tot wat magere spiergroei, maar voor mannelijke gebruikers is het zeer onwaarschijnlijk dat dit een reden is om dit steroid te gebruiken. In plaats daarvan, zijn de anabole eigenschappen van Anavar het meest waardevol voor mannen als het gaat om het BEHOUDEN van spieren bij het verliezen van vet. Als je een man die wil zetten op extra mager massa terwijl het gebruik van Anavar, de beste en enige manier is om een andere steroïde in de cyclus – zelfs als het is gewoon testosteron bij een hogere dosis (in gedachten houden waterretentie zal zijn hoofd achter). Wat Anavar zal doen voor de spieren voor mannen is maken ze veel meer merkbaar, zoals onderhuidse vloeistof wordt geduwd uit en vet wordt verbrand.

Bij vrouwen is de spiertoename bij gebruik van Anavar veel opvallender. Ze zullen niet in de Hulk veranderen (en dat zouden de meeste vrouwen ook niet willen), maar een grotere definitie is een zekerheid en met spieren die het vetgewicht vervangen, zal elk lichaamsgewicht dat wordt toegevoegd magere spieren zijn.

Resultaten bij vetverlies

Anavar werkt actief om het lichaam te helpen meer vet te verbranden, en om het sneller te verbranden – dit alles terwijl het magere spieren beschermt tegen verbranding als energie. Hoeveel vet kunt u precies verliezen met Anavar? Er zijn talloze factoren te overwegen, samen met de capaciteiten van Anavar zelf:

  • Wat uw huidige gewicht is
  • Uw individuele metabolisme en genetica
  • Uw dieet tijdens de cyclus (wat je niet eet zal net zo belangrijk zijn als wat je eet)
  • Het type, de intensiteit en de frequentie van uw trainingen
  • Uw Anavar dosering en al dan niet u bent stapelen met andere steroïden

Zoals je ziet, is het schatten van een eenvoudig vetverlies in kilo’s vrijwel onmogelijk. Als je al erg mager en zijn gewoon proberen te versnipperen die laatste paar hardnekkige kilo’s, je bent duidelijk gaat om minder dan iemand die het doen van hun eerste snijden cyclus te verliezen.

Als uw lichaamsvet is zeer hoog (of je overgewicht), is het meer ideaal om te proberen en te verliezen zo veel gewicht mogelijk voor het gebruik van een steroïde – vergeet niet dat Anavar is niet een gewichtsverlies wonder drug. Idealiter wil je al op ten minste 15% lichaamsvet voordat je Anavar gebruikt.

Op het punt waar je probeert om onder de 10% lichaamsvet te komen, ga je zonder een verbinding als Anavar het gevoel hebben dat je op een dood spoor zit. Het wordt gewoon steeds moeilijker om elk procentpunt in dat stadium te verminderen zonder een stimulans, en daar is Anavar voor bedoeld.

Je doel kan zijn om een bepaald percentage lichaamsvet te verliezen. Het is heel goed mogelijk om te verliezen 5% van het lichaamsvet bij het doen van een eenvoudige Anavar en testosteron cyclus. Uiteraard, als je al op 10% lichaamsvet of minder, 5% zou een zeer extreme resultaat. In dat geval, zou je kunnen kijken naar een doel van 3-4% verlies van lichaamsvet. Het mannelijk lichaam heeft minimaal een vetpercentage van 2% nodig om de organen goed te laten functioneren.

Tijdens wedstrijden zullen de meeste mannelijke deelnemers tussen de 3% en 5% lichaamsvet hebben. Vergeet niet dat dit de meest extreme gebruikers zijn, en dat zij zeer waarschijnlijk andere verbindingen naast of in plaats van Anavar gebruiken. Kan Anavar je deze resultaten bezorgen? Met hard werken, is het mogelijk. Het handhaven van dit lage percentage lichaamsvet kan net zo veel toewijding vergen, maar als je doel is om te concurreren, zul je kijken naar vetverlies op korte termijn op dit meest extreme einde rond de tijd van wedstrijden.

Vrouwen daarentegen hebben veel meer lichaamsvet nodig om binnen het medisch veilige bereik te blijven: ten minste 10% lichaamsvet voor vrouwen. Het is bekend dat de meest extreme vrouwelijke deelnemers aan bodybuildingwedstrijden tot 8% lichaamsvet zakken, maar dit wordt door medische deskundigen als gevaarlijk terrein beschouwd.

Anavar is bijzonder goed in het kwijtraken van vet in hardnekkige gebieden, en voor vrouwen is dit normaal gesproken rond de dijen en billen. Hoewel het totale lichaamsgewicht misschien niet veel daalt of verandert, is dit te danken aan de spiertoename – er gaat nog steeds vet verloren. Op een goed dieet, kunnen vrouwen verwachten te verliezen 5-10lbs van vet op een Anavar cyclus tenzij al zeer mager.

Beste doseringen voor maximale resultaten

De minimale dosering voor mannen die gebruik maken van Anavar voor het snijden is ongeveer 50 mg per dag. De meeste mannen zullen vinden dat ze een iets hogere dosis nodig hebben, en velen vinden dat 80 mg per dag een goed evenwicht tussen resultaten en bijwerkingen biedt. Het moet worden overwogen dat alle andere steroïden wordt opgenomen in een cyclus kan invloed hebben op uw Anavar dosering – in deze gevallen, Anavar kan een impuls geven aan de resultaten, maar kan niet de drijvende kracht in een gestapelde cyclus.

Vrouwtjes kunnen kiezen om te gebruiken Anavar voor bulking of snijden, of beide. Als willen krijgen een goede hoeveelheid mager spier, doses van 15 mg per dag zijn mogelijk, maar vrouwen moeten nauwlettend toezien op elke virilization ontwikkeling, en mogelijk verminderen de dosering als dit zich voordoet.

Voor het snijden, kunnen vrouwen nog steeds grote resultaten met slechts 5 mg per dag. Een methode die veel vrouwen gebruiken met Anavar drastisch verminderen van het risico van bijwerkingen, is het gebruik van Anavar voor 2 weken, dan nemen 2 weken uit, dan doen een andere 2 weken cyclus. Bekend als de burst cyclus methode, dit kan toestaan vrouwen te blijven gebruiken Anavar voor een langere periode van tijd totdat specifieke doelstellingen worden voldaan.

Anavar ervaringen

Er zijn duizenden Anavar beoordelingen, meningen, ervaringen, foto’s en discussies die er zijn. Het is gemakkelijk om jezelf te verliezen onder hen allen, maar er zijn zeker een aantal kwesties die regelmatig worden gebracht op zowel de positieve als negatieve kanten van het gebruik van Anavar. De beste Anavar beoordelingen zijn die gebaseerd op feiten en echte levenservaring.

Positieve ervaringen

Positieve Anavar beoordelingen zijn sterk gericht op alle beste voordelen die Anavar biedt: uitstekend vetverlies, behoud van mager spierweefsel tijdens het snijden, verbeterde spierdefinitie, verbeterde kracht en uithoudingsvermogen. En natuurlijk, geen bijwerkingen. Positieve recensenten zal verklaren dat Anavar is de meest goed verdragen steroïde die ze hebben gebruikt, maar het is belangrijk om te controleren welke dosering ze hebben gebruikt als goed, zodat u uw eigen bepaling over hoe de dosis zou kunnen worden invloed op hun resultaten en (gebrek aan) bijwerkingen te maken.

Negatieve ervaringen

Mensen die niet kunnen wachten om hun negatieve ervaringen met Anavar te delen, zullen zich bijna altijd richten op bijwerkingen, in plaats van een gebrek aan resultaten. Dit is begrijpelijk, want Anavar KAN inderdaad bij sommige mensen bijwerkingen veroorzaken en dat is nooit prettig. Sommige gebruikers zullen vatbaar zijn voor acne en haaruitval, en dit maakt het gebruik van Anavar ongemakkelijk.

Sommige van deze gebruikers zullen gewoon stoppen met het gebruik van de steroïde om deze reden. Anderen vinden dat testosteron onderdrukking is een stuk hoger dan verwacht. Onverwachte waterretentie is een andere af en toe negatief commentaar gebruikers maken over Anavar – maar deze mensen zijn vrijwel zeker slachtoffers van de aankoop van namaak Anavar.

Resultaten stacken

De resultaten die je met Anavar kunt krijgen als je het stapelt met een of meer andere verbindingen, zullen duidelijk sterk afhangen van de eigenschappen van die andere steroïden (of ander type) verbindingen. Door zorgvuldig te plannen welke verbindingen u wilt stapelen Anavar met en hun respectieve doseringen, kunt u sturen uw cyclus en resultaten in verschillende richtingen, afhankelijk van wat u wilt bereiken. Voor mannen zal dit nog steeds waarschijnlijk een snijden of wedstrijd prep doel.

Terwijl mannen zal meestal worden met behulp van Anavar in een stapel, zullen vrouwelijke gebruikers bijna uitsluitend gewoon gebruiken Anavar op zijn eigen. Mannen zullen vaak stack Anavar met Winstrol voor twee van de beste snijden steroïden gecombineerd. Dit vereist het gebruik van beide bij lagere dan gebruikelijke doses. Het resultaat van deze orale alleen stack is toegenomen spier, dankzij Winstrol, terwijl Anavar neemt op de meeste van het vetverbrandende werk. De resultaten zijn indrukwekkend met deze stack omdat je meer spieren kunt krijgen dan door Anavar alleen te gebruiken, terwijl je nog steeds waterretentie voorkomt.

Clenbuterol gestapeld met Anavar is een veel voorkomende vetverbranding combinatie. Het zal zorgen voor een uitstekende verbetering van de lichaamssamenstelling resultaten voor degenen die al op een mager punt (denk onder 13% lichaamsvet voor mannen).

De Anavar en testosteron stack kan worden gebruikt voor een hele reeks resultaten zoals snijden, bulking en kracht. Verlaag of verhoog gewoon de dosis testosteron om aan uw doelstellingen te voldoen – een hogere test zal de kracht en spiertoename aanzienlijk stimuleren, maar u zult dan te maken krijgen met waterretentie en andere androgene effecten.

FAQs

Verbrandt Anavar lichaamsvet?

Anavar kan het lichaam actief helpen vet te verbranden en het metabolisme te versnellen. Het doet dit terwijl het de instandhouding van bestaande spieren bevordert, zodat het lichaam niet in een katabole toestand terechtkomt. Dus terwijl uw totale lichaamsgewicht misschien niet aanzienlijk daalt met Anavar, zal het vetgewicht afnemen terwijl het wordt vervangen door magere spieren.

Is Anavar veilig voor vrouwen?

Alle steroïden brengen gezondheidsrisico’s met zich mee, maar Anavar wordt beschouwd als de veiligste en minst schadelijke van alle anabole steroïden voor vrouwen om te gebruiken. In feite is het waarschijnlijk de enige steroïde vrouwen kunnen gebruiken zonder de ontwikkeling van bijwerkingen – maar dit zal afhangen van dosering en individuele reacties op de verbinding. Als virilization begint te ontwikkelen, kunnen vrouwen de dosis verminderen of stoppen met het gebruik van Anavar en deze symptomen zullen meestal afnemen.

Kan ik spieren kweken met Anavar?

Het is onwaarschijnlijk dat mannen Anavar gebruiken voor een significante spiertoename, omdat het gewoon geen efficiënte steroïde is voor dat doel. Vrouwelijke gebruikers kunnen genieten van uitstekende mager winsten met Anavar, zonder zorgen te maken over het ontwikkelen van een zeer mannelijke lichaamsbouw. Spierdefinitie zal aanzienlijk verbeteren voor beide geslachten, met Anavar verwijderen van water en waardoor een shredded, geripte lichaamsbouw te ontwikkelen.

Hoeveel vet zal ik verliezen met Anavar?

Dat hangt van veel factoren af – je huidige gewicht, dieet, training, en hoe ver je wilt gaan. Mannen kunnen met een hoogwaardig dieet onder de 10% lichaamsvet komen als ze Anavar gebruiken.

Veroorzaakt Anavar het vasthouden van water?

Anavar aromatiseert niet in oestrogeen, dus op zichzelf veroorzaakt het niet dat het lichaam extra water vasthoudt. Er zijn twee hoofdredenen waarom iemand het over vasthouden van water heeft als hij Anavar heeft gebruikt: ten eerste gebruikt hij waarschijnlijk een namaakproduct dat geen zuivere Anavar is. Ten tweede hebben ze het gecombineerd met een andere steroïde die aromatize, en het is de andere steroïde veroorzaakt opgeblazen gevoel. Op zichzelf kan Anavar onmogelijk vochtretentie veroorzaken.

Mijn conclusie en aanbeveling

Het is duidelijk dat Anavar een aantal indrukwekkende resultaten kan leveren. Het is verre van de meest krachtige steroïde die we kunnen gebruiken, maar voor vrouwen in het bijzonder het zou kunnen worden beschouwd als de “veiligste” steroïde te gebruiken. Natuurlijk, geen steroïden zijn echt veilig. En Anavar niet alleen komt met alle mogelijke gezondheidsrisico’s van een steroïde, maar het is erg duur en een cyclus kan kosten een aanzienlijk bedrag.

Tegenwoordig riskeer ik het gebruik van GEEN steroïden, zelfs niet van zogenaamde milde steroïden als Anavar. Ik heb veel liever een legaal, veilig en natuurlijk alternatief voor Anavar in de vorm van Anvarol. Zeer vergelijkbare resultaten, zonder enig risico voor mijn gezondheid. Ik kan het ook langer gebruiken, en hoef me geen zorgen te maken over PCT. Anvarol is het ultieme alternatief voor Anavar dat ik ten zeerste aanbeveel.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}