Anavar voor vrouwen

door Thijs // 15 maart, 2023  

Anvarol_2020

Beste Anavar voor vrouwen (Anvarol)

Sneller cutten voor zowel mannen als vrouwen. Gebruik Anvarol tijdens cutting kuren om vet te verbranden zonder vochtophoping en om mooi gedefinieerde spieren te krijgen.

Van alle anabole steroïden is Anavar het enige steroïd dat populairder is bij vrouwen dan bij mannen. Je hebt misschien gehoord dat het de “vrouwvriendelijke” steroïde wordt genoemd.

Maar hoe vrouwvriendelijk is Anavar eigenlijk? Het is in ieder geval een beduidend minder hard steroid dan de meeste andere verbindingen – waarvan de meeste verboden terrein zijn voor iedereen behalve de meest hardcore vrouwelijke bodybuilders.

Er is geen twijfel dat Anavar is de makkelijkste steroïde voor vrouwen te gebruiken als het gaat om het beheren van bijwerkingen. Het levert ook resultaten die zijn zeer wenselijk voor elke vrouwelijke van atleten, bodybuilders, lichaamsbouw concurrenten evenals regelmatige vrouwen die gewoon willen om hun lichaam samenstelling te verbeteren.

In deze gids, zult u leren:

Wat is Anavar?

Anavar is de oorspronkelijke en meest bekende merknaam van het anabole steroid Oxandrolon. Het bestaat al meer dan 60 jaar en is in die tijd een van de populairste steroïden gebleven – niet alleen bij mannen, maar ook bij vrouwen.

In feite wordt Anavar beschouwd als HET beste steroid voor vrouwen om te gebruiken voor bodybuilding of physique competitie. Het wordt algemeen beschouwd als de meest goed verdragen steroïde voor vrouwen, ver voor elke andere verbinding in dat opzicht.

Anavar is gebaseerd op DHT en is gewijzigd om te worden genomen als een orale steroïde. Het heeft een korte halfwaardetijd van minder dan 10 uur en een veel verminderde anabole rating in vergelijking met testosteron, dat is zeker de belangrijkste reden waarom dit steroïde is het meest geschikt voor vrouwen.

Anavar werd ontwikkeld om de groei van spierweefsel te bevorderen bij mensen die lijden aan bepaalde medische aandoeningen. Het is dit specifieke doel dat ons inzicht geeft in een van de belangrijkste redenen waarom Anavar aantrekkelijk is voor prestatieverbetering, maar het komt ook met een aantal zeer wenselijke vetverbrandende eigenschappen ook.

Anavar voordelen voor vrouwen

Anavar is echt de een anabole steroïde die wordt geleverd met meer positieven dan negatieven voor vrouwen, en dat is iets wat we zeker niet kunnen zeggen over andere verbindingen. In het algemeen zullen de meeste vrouwen Anavar redelijk goed tot zeer goed verdragen.

Voordelen zullen opwegen tegen de nadelen voor de meeste vrouwelijke Anavar gebruikers, maar in gedachten houden dat elke persoon anders is, alle potentiële vrouwelijke gebruikers van Anavar moeten zich bewust zijn van zowel de mogelijke voordelen en de mogelijke bijwerkingen die kunnen komen over terwijl het gebruik van Anavar.

De belangrijkste voordelen van Anavar voor vrouwen zijn:

Geweldig voor bulking en snijden

Mannen meestal Anavar gebruiken voor het snijden alleen, maar vrouwen kunnen krijgen sommige mooie mager spieren op een Anavar cyclus, evenals het verbranden van vet. Dit verbetert uw lichaamssamenstelling snel en indrukwekkend, met uitstekende Toon en definitie zeer haalbaar wanneer gecombineerd met een kwaliteit dieet en workout programma.

Spiergroei

Anavar wordt niet beschouwd als een effectieve spiergroei verbinding voor mannen, maar voor vrouwen is het een ander verhaal. Door de uitstekende anabole effecten kunnen vrouwen vetvrije spieren kweken, zonder dat ze in een mannelijk figuur veranderen. Zelfs een kleine toename van spiermassa kan een groot verschil uitmaken voor de vrouwelijke lichaamsbouw. Buiten het seizoen is gewichtstoename een veel voorkomend vrouwelijk gebruik van Anavar.

Spierbehoud

De krachtigste eigenschap van Anavar is zeker het vermogen om u te helpen spieren te behouden wanneer u in een dieet- en cutfase zit. Met Anavar verbrandt u geen spierweefsel als energie, waardoor alleen vet verloren gaat. Zowel onderhuids als visceraal vet worden met Anavar aangepakt, en vet zal veel efficiënter worden verbrand dankzij de metabolische stimulans die Anavar biedt.

Beter uithoudingsvermogen en minder spiervermoeidheid

Anavar zorgt voor een merkbare verbetering van uw uithoudingsvermogen, kracht en uithoudingsvermogen, die u het duidelijkst zult zien wanneer u traint. Anavar doet dit door de stikstofretentie en het aantal rode bloedcellen te verhogen, zodat de spieren een veel betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen krijgen. Zelfs bij lage doses kunnen vrouwen langer en intensiever trainen, of ze nu cardio- of gewichtstraining doen.

Geen vochtophoping

Als je echte pure Anavar gebruikt, zou je helemaal geen last moeten hebben van het vasthouden van water (opgeblazen gevoel). Het is gebruikelijk om te lezen over vrouwen die vocht vasthouden op een Anavar-cyclus – de meest waarschijnlijke verklaring is dat ze in feite het gebruik van namaak of zeer lage kwaliteit Anavar (die waarschijnlijk andere stoffen dan Anavar zelf bevatten). Een goede Anavar cyclus moet verlaten u droog en mager, niet opgeblazen of gezwollen.

Mogelijke bijwerkingen

Er wordt regelmatig gezegd dat vrouwen Anavar kunnen gebruiken met nul bijwerkingen. Zilch, zero, nada. Maar hoe waar is dit? Kan een anabool steroid met androgene eigenschappen echt geen bijwerkingen veroorzaken als vrouwen het gebruiken?

Nou, het antwoord is “dat hangt ervan af”. In zeer algemene termen hangt het af van hoeveel Anavar een vrouw gebruikt (en wat dat betreft, hoe lang), en haar individuele reactie op het steroid.

Over vrouwen die Anavar gebruiken kunnen we dit zeggen: de kans op negatieve bijwerkingen (en daarmee bedoelen we virilisatie, de meest gevreesde bijwerkingen die een vrouw wil vermijden) is klein als vrouwen lage doses van dit steroid gebruiken. Die kans neemt aanzienlijk toe bij hogere doses, en vrouwen zouden Anavar dan ook niet willen gebruiken in doses die geschikt zijn voor mannen.

Met dat gezegd, kan een minderheid van de vrouwen nog steeds de pech hebben om de ontwikkeling van een aantal ongewenste bijwerkingen op te merken, zelfs bij lage Anavar doses. Als de bijwerkingen te zorgwekkend worden, moet het steroïde worden gestopt en zullen de symptomen verdwijnen. Als u echter toestaan dat de virilization tekenen te blijven vorderen als je blijven gebruiken Anavar, omkeren hen kan worden veel groter een probleem.

De mogelijke Anavar bijwerkingen die kunnen optreden voor vrouwen zijn dezelfde die zijn bijna gegarandeerd te ontwikkelen met bijna elke andere anabole steroïden. Het is vooral de ontwikkeling van mannelijke kenmerken die het grootste probleem vormen voor vrouwelijke Anavar-gebruikers. Meer specifiek:

  • groei van gezichts- en lichaamshaar
  • vergroting van de clitoris en veranderingen in de menstruatie
  • een diepere stem (aanvankelijk beginnend als een hese stem)

Deze negatieve symptomen kunnen zeer waarschijnlijk door de overgrote meerderheid van de vrouwen worden vermeden, zolang Anavar binnen het aanbevolen doseringsbereik wordt gebruikt, en gedurende korte perioden met een geschikte rustperiode tussen de cycli in.

Meer in het algemeen kan Anavar het cholesterolgehalte beïnvloeden, met bij sommige mensen een stijging van het LDL-cholesterolgehalte (slecht cholesterol) en een daling van het HDL-cholesterolgehalte (goed cholesterol). Nogmaals, bij lage doses is deze bijwerking waarschijnlijker bij mensen die al cholesterolproblemen hebben – in dat geval moet het gebruik van Anavar worden vermeden.

Alle orale steroïden vormen een risico voor de gezondheid van de lever, hoewel Anavar wordt beschouwd als de mildste van allemaal. Het kan mogelijk ook stress op de nieren, en vrouwen met bestaande lever of nier problemen moeten serieus heroverwegen hun gebruik van Oxandrolon.

Over het geheel genomen, Oxandrolon is zeker de meest goed verdragen anabole steroïden voor vrouwen te gebruiken en de kans op negatieve bijwerkingen ontwikkelen van een virilization aard is zeer laag wanneer u zich aan de aanbevolen dosering en vooral bij gebruik van Anavar in de 5-10 mg per dag bereik.

Anavar dosering voor vrouwen

Vrouwtjes kunnen overwegen te beginnen bij een zeer lage dosis van 2,5 mg Anavar dagelijks, voor degenen die net beginnen hun eerste cyclus en die willen nemen dan de meest conservatieve benadering. De meeste vrouwen, ongeacht uw specifieke doelstellingen of doel in het gebruik van Anavar, kunnen comfortabel beginnen bij 5 mg of zelfs 10 mg per dag en hebben het vertrouwen dat het risico van bijwerkingen laag is.

Gloednieuwe Oxandrolon gebruikers kunnen gemakkelijk beginnen met de cyclus op de laagste dosering om te peilen respons, dan verhogen met 5 mg tijdens de cyclus.

Niet veel vrouwen vindt zichzelf willen gebruiken meer dan 10 mg per dag van Anavar, zoals de resultaten op deze dosering nog steeds indrukwekkend zal zijn. Voor degenen die verder willen gaan, en wanneer je comfortabel bent op 10mg dag en het zien van geen nadelige effecten, kan de dosering worden verhoogd tot 15mg.

Houd in gedachten dat een maximale vrouwelijke dosering van 20 mg wordt beschouwd als de absolute limiet voordat je kans op het ontwikkelen van viriliserende bijwerkingen aanzienlijk toeneemt. Het is bijna gegarandeerd dat bij doses boven 20 mg, virilisatie zal optreden.

Een cycluslengte van 4-6 weken wordt aanbevolen. Als vrouwen Anavar langer dan een cyclus van 6 weken gebruiken, neemt de kans op het ontwikkelen van viriliserende bijwerkingen aanzienlijk toe.

Anavar kuur schema voor vrouwen

Terwijl mannen zal vrijwel zeker worden met behulp van Anavar gestapeld met ten minste een andere steroïde, vrouwelijke Anavar cycli maken gebruik van Anavar alleen, of soms meer geavanceerde vrouwelijke gebruikers zal omvatten een andere vetverbranding verbinding zoals Clenbuterol.

Er zijn twee kritische punten voor vrouwen te plannen voor een cyclus Anavar: de dosering, en de cyclus lengte.

Vrouwtjes die doen hun allereerste Anavar cyclus moeten overwegen te beginnen bij een 5mg dagelijkse dosis. U kunt dan de reactie van uw lichaam op de steroïde na de eerste week of twee evalueren. Een dagelijkse dosis van 10 mg wordt beschouwd als standaard voor vrouwen, en veilig en effectief voor de meerderheid van de gebruikers.

Vanwege de korte halfwaardetijd van Anavar, is uw totale dagelijkse dosering idealiter opgesplitst in twee – neem de helft in de ochtend en de andere helft in de middag of vóór een training. Dit zorgt ervoor dat uw circulerende niveaus van Anavar worden gehandhaafd op het optimale niveau.

Vrouwen die 10 mg per dag goed verdragen, kunnen de dosis verhogen tot 15 mg en als meer gewenst is, kan een absoluut maximum van 20 mg per dag worden overwogen. Op dat moment moet je beter letten op mogelijke tekenen van virilisatie en eventueel de dosering weer verlagen indien nodig. Sommige vrouwen kunnen veilig 20 mg gebruiken zonder bijwerkingen, het komt gewoon neer op uw eigen reactie als een individu.

Een cycluslengte van tussen de 4 weken en 6 weken wordt algemeen aanbevolen. Zes weken is de maximale lengte van de tijd dat vrouwen worden geadviseerd om Anavar te gebruiken, langer dan dit en de risico’s van virilizing bijwerkingen zal aanzienlijk toenemen. Door de 6 week merk, vrijwel alle vrouwelijke gebruikers van Anavar zal worden vertonen uitstekende resultaten of je een physique concurrent of een andere doelstellingen.

Een goed voorbereide vrouwelijke Anavar cyclus kan u uiterst bevredigende resultaten met weinig tot geen bijwerkingen. Hoewel het verleidelijk kan zijn om de cyclus langer dan 6 weken in sommige gevallen uit te breiden, wordt dit sterk afgeraden. Het is het beste om de cyclus te beëindigen op de 6 weken punt, dan laat het lichaam om te herstellen voor ten minste drie tot vier weken voor het begin van een andere cyclus.

Typische Anavar resultaten

Of u nu op een snijden, massa winnen, of wedstrijd prep fase, Anavar resultaten zullen indrukwekkend zijn mits u hebt gecombineerd het gebruik ervan met een geschikt dieet en opleiding regime.

Het is heel goed mogelijk om twee of drie pond puur vet te verbranden elke week op een Anavar cyclus. De hoeveelheid spier gewonnen zal niet enorm zijn, maar de meeste vrouwen zijn niet op zoek naar enorme winsten. Het bedrag van mager winsten zal volledig afhangen van de vraag of je eten voor massa winsten of niet, en als u het opheffen van gewichten of puur doen cardio.

Vrouwen slaan het meeste vet rond de dijen, billen en midden-sectie, en merkbare verbeteringen in het verlies van vet in deze gebieden moet worden gezien tegen het einde van uw cyclus. Als u al zeer mager, die laatste hardnekkige gebieden van vet zal aanzienlijk gemakkelijker te branden uit met Anavar, zelfs bij de lagere doses.

Algemene lichaamssamenstelling zal aanzienlijk worden verbeterd tegen het einde van een 6 of 8 weken Anavar cyclus. Met Anavar’s vermogen om water te trekken uit, zodra u het punt van optimale magerheid bereikt, zal de lichaamsbouw worden met name gedefinieerd, harder, strakker en meer vasculaire. Voor veel vrouwen is dit het perfecte resultaat voor bodycompetities.

Prestatieverbeteringen mogen niet over het hoofd worden gezien als het gaat om resultaten. Dit zal invloed hebben tijdens uw cyclus, waardoor uw workouts uit te breiden tot een niveau dat anders niet mogelijk zou zijn. Verwacht te zien toegenomen spieruithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen, met een merkbaar verschil in hoeveel langer het duurt voor vermoeidheid in te stellen tijdens een zware training. Uw herstel zou ook sneller moeten zijn, waardoor uw trainingen frequenter kunnen zijn.

Anavar vs Winstrol voor vrouwen

De andere zeer populaire snijden steroïde is Winstrol (Stanozolol). Beide zullen u helpen vet te verbranden en spiermassa op te bouwen en beide zijn orale steroïden (Winstrol komt ook in injecteerbare vorm). Zowel Anavar en Winstrol niet aromatize, dus er is geen oestrogeen conversie en dus geen waterretentie met een van beide.

Ondanks de vergelijkbare voordelen van beide steroïden, zullen de meeste vrouwen nog steeds willen Anavar kiezen omdat het is een iets minder krachtige steroïde dan Winstrol als het gaat om bijwerkingen.

Winstrol cyclus is meer kans om een vrouw te krijgen een meer substantiële hoeveelheid spieren in vergelijking met Anavar. Anavar kan zorgen voor een aantal mooie mager winsten, maar Winstrol kan het naar een ander niveau en echt geven een vrouw een aanzienlijk minder vrouwelijk resultaat. Voor sommige vrouwen kan dit wenselijk zijn, maar voor anderen zullen de anabole effecten van Anavar meer dan voldoende zijn.

Winstrol kan bij vrouwen virilisatie-effecten veroorzaken, zoals heesheid van de stem, acne, veranderingen in de menstruatie en de groei van gezichtshaar. Vrouwen zouden zeer lage doses Winstrol moeten gebruiken om te proberen deze effecten te vermijden, in het bereik van 4 mg tot 10 mg per dag.

Winstrol is veel zwaarder voor de lever dan Anavar, ook al zijn het allebei orale steroïden. Voor veel vrouwen zal deze bijwerking alleen al genoeg zijn om de keuze op Anavar over Winstrol te sturen.

Dus zelfs door Winstrol is uitstekend voor vet verlies, spierbehoud en verbetering van de definitie, het is risico van bijwerkingen zijn dat veel groter dan Anavar en dit maakt het een veel minder ideale optie voor vrouwen.

FAQs

Wat zijn de bijwerkingen van Anavar voor vrouwen?

Wat zijn de bijwerkingen van Anavar voor vrouwen?

Sommige vrouwen kunnen Anavar gebruiken zonder enige bijwerkingen. Hoe hoger de dosering gaat echter, hoe meer kans van vrouwen ervaren bijwerkingen van androgene activiteit Anavar’s. Deze androgene effecten staan bekend als virilization, of de verwezenlijking van mannelijke functies. Dit kan onder meer een merkbare verdieping van de stem, en de groei van lichaams- en gezichtshaar. Als de steroïde snel genoeg wordt gestopt, moeten deze effecten omkeren en weggaan op hun eigen. Maar als Anavar blijft worden gebruikt, kan het moeilijker zijn om te keren of te behandelen virilization effecten hoe meer ze zijn toegestaan om te ontwikkelen.

Is 25 mg Anavar per dag te veel voor een vrouw?

Het is sterk af te raden voor vrouwen om 25mg Anavar per dag te gebruiken. Dit wordt beschouwd als een zeer hoge dosis voor vrouwen en het zal hoogstwaarschijnlijk resulteren in virilization symptomen. 20 mg per dag wordt beschouwd als het maximum dat vrouwen moeten nemen, maar zelfs dit is een hoge dosis.

De meeste vrouwelijke Anavar gebruikers zullen niet nodig hebben of willen doseringen te nemen op zo’n hoog bereik, in plaats daarvan vasthouden aan een bereik van 5 mg tot 15 mg per dag. Voor de meeste vrouwen zal dit meer dan genoeg zijn om uitzonderlijke vetverbranding en lichaam samenstelling verbeteringen te leveren.

Is Anavar echt de beste steroïde voor vrouwen?

Anavar is bekend als de enige anabole steroïde vrouwen kunnen gebruiken met weinig tot geen risico van bijwerkingen – zolang doses niet meer dan 20 mg per dag. Geen ander steroid wordt zo goed verdragen door vrouwen als Anavar, hoewel sommige andere verbindingen ook worden gebruikt door vrouwen, waaronder Winstrol en Primobolan, evenals de vetverbranding verbinding Clenbuterol.

De beste steroïde voor vrouwen is een individuele keuze, maar de meeste vrouwen zijn waarschijnlijk te vinden dat Anavar is degene die geeft hen het beste evenwicht van minimale bijwerkingen en uitzonderlijke resultaten.

Is Anavar of Winstrol beter voor vrouwen?

Anavar is veruit de meest goed verdragen steroïde voor vrouwen, ook in vergelijking met Winstrol. Winstrol mondelinge wordt nog steeds beschouwd als een relatief milde steroïde in vergelijking met de meeste anderen, maar de meeste vrouwen vindt dat Anavar is meer goed verdragen als het gaat om bijwerkingen controle. Voor vrouwen die willen gebruiken Winstrol, de orale vorm alleen wordt aanbevolen, en doses moeten worden gehouden zeer laag om te voorkomen dat virilization.

Kunnen vrouwen Anavar stapelen?

De meeste vrouwen zullen Anavar gebruiken op zijn eigen in een cyclus, maar het is ook soms gestapeld met een vetverbranding verbinding genaamd Clenbuterol. Dit is niet een anabole steroïde, maar het heeft krachtige vetverbranding eigenschappen en voegt een extra kick aan een snijden of wedstrijd prep cyclus voor vrouwen zonder de zorg van de bijwerkingen die een vrouw met andere steroïden ervaren zou. Een andere verbinding die vrouwen Anavar met zullen stapelen is Primobolan. Het is ook een niet-aromatizing mondelinge steroïde die vet verlies en mager spier winsten kan bevorderen.

Mijn conclusie en aanbeveling

Er is geen twijfel dat Anavar blijft de beste en meest geschikte steroïde voor vrouwen vandaag. Het wordt goed verdragen door de meeste vrouwen, maar er zijn nog steeds veel vrouwen die wel downsides ervaren bij het gebruik van Anavar. Dit kan gebeuren om een aantal redenen, maar komt gewoon neer op het feit dat Anavar nog steeds een anabole steroïde is, en alle steroïden zijn krachtig. Ze zijn gebaseerd op mannelijke hormonen, en waren nooit bedoeld voor vrouwen om te gebruiken op iets over een zeer lage medische dosis.

Anavar wordt door vrouwen relatief getolereerd, maar brengt toch een aanzienlijk risico met zich mee – vooral als je het jarenlang steeds weer opnieuw wilt gebruiken. Bovendien staat het bekend als een zeer dure steroïde om te gebruiken. Voor veel mensen, zal het gewoon niet een haalbare optie als je wilt regelmatig cyclus met Anavar.

We hebben het geluk dat we nu veilige, legale en natuurlijke alternatieven beschikbaar die vrijwel kunnen nabootsen van de effecten van Anavar, met nul risico van een van de bovenstaande bijwerkingen en lange termijn gezondheidsrisico’s die komen met anabole steroïde gebruik.

Anvarol is het nummer een legale Anavar alternatief op de markt vandaag, en het is volledig veilig te gebruiken door zowel vrouwen als mannen, zal geen virilization effecten veroorzaken, zal niet schadelijk zijn voor uw lever, en vereist niet dat u het risico kopen op de zwarte markt en niet eens precies weten wat je krijgt.

Anvarol is volledig legaal en de ingrediënten zijn transparant – het is een no brainer om Anavar te vervangen door Anvarol en het risico te verminderen, terwijl je dezelfde voordelen en resultaten behaalt.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}