Anavar (Oxandrolone) – Wat is het, voordelen, kuur en schema’s, dosering, bijwerkingen

door Thijs // 13 september, 2022  

Anavar is een van die steroïden waarvan ik wist dat ik me er goed bij zou voelen toen ik hiermee begon. Het kwam niet met een van de horrorverhalen die we nu zo vertrouwd zijn met andere veel krachtiger steroïden zoals Trenbolone, oh en het feit dat Anavar is een orale steroïde maakt het gewoon zo veel meer toegankelijk voor de naald-fobische onder ons.

Maar er is geen krijgen rond het feit dat Anavar STILL een steroïde is. Geen enkel steroïde kan echt als mild worden beschouwd als het in doses voor bodybuilding wordt gebruikt, maar Anavar wordt als vrij mild beschouwd in vergelijking met het echt zware spul.

Ik wist dat dit niet betekende dat het geen risico’s met zich meebracht! Anavar heeft een hoop voordelen, en het is een samenstelling die in het verleden goed voor me heeft gewerkt. Het kan wel of niet goed voor je zijn, en daar kom je meer over te weten in de gids hieronder.

In deze gids, zul je leren:

Anavar Geschiedenis en Overzicht

Anavar is de bekende merknaam van de steroïdeverbinding Oxandrolon. Oxandrolon werd gemaakt in de jaren 1960 om mensen te helpen gewichtstoename na een operatie of andere gezondheidsproblemen, alsmede voordelen voor de behandeling van osteoporose dankzij Oxandrolon’s positieve invloed op de verbetering van de botdichtheid.

Als we Anavar vergelijken met andere steroïden, wordt het gezien als mild, maar in werkelijkheid kan het nog steeds substantiële effecten hebben (zowel positief als negatief) bij hogere doses.

Een van de belangrijkste doelen bij het maken van Anavar was om een steroid te hebben dat mild genoeg was bij lage medische doses, zodat vrouwen en zelfs kinderen het zonder bijwerkingen konden gebruiken. Het is deze relatieve mildheid die Anavar tot een aantrekkelijk steroïde voor prestatieverbetering gebruik door zowel mannen als vrouwen heeft gemaakt.

Anavar is een van de weinige anabole steroïden die vandaag de dag nog goedkeuring van de FDA hebben: maar niet voor bodybuilding of sportprestaties; het is nog steeds een verboden middel voor iets anders dan medisch gebruik. Anavar is goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van botpijn als gevolg van osteoporose, hulp bij gewichtstoename, omkering van de effecten van langdurig gebruik van corticosteroïden, en als behandeling van brandwonden, naast andere toepassingen.

Opmerking van de auteur: Anvarol is mijn #1 beoordeelde Anavar product. Het bootst de vetverbrandende en spieropbouwende effecten van Anavar na, maar zonder de ongewenste bijwerkingen.

Anvarol_2020

Anvarol (Anavar)

Sneller cutten voor zowel mannen als vrouwen. Gebruik Anvarol tijdens cutting kuren om vet te verbranden zonder vochtophoping en om mooi gedefinieerde spieren te krijgen.

Anavar is zeker een van de oudste en meest goed begrepen steroïden. De schat aan gebruikerservaringen waarover we kunnen lezen met Anavar maakt het mogelijk om een uitgebreid begrip te krijgen van wat dit steroid wel en niet kan doen – maar zelfs dan is het onwaarschijnlijk dat je eigen persoonlijke ervaring die van iemand anders weerspiegelt, dus je moet altijd voorzichtig in de wereld van de steroïden stappen.

Chemische kenmerken en eigenschappen

Anavar is gebaseerd op het hormoon DHT (dihydrotestosteron), met enkele kleine wijzigingen die een groot verschil maken voor de effecten.

Het is een oraal steroïd dat zijn eigen voor- en nadelen heeft. Anavar heeft vele voordelen en gebruiksmogelijkheden, maar is zonder twijfel het meest bekend om zijn gebruik als vetverbrandende steroïde, en het heeft zeer specifieke en unieke effecten op dat gebied, die we hieronder zullen zien.

Belangrijker nog, Anavar heeft sterke anabole eigenschappen (in feite, drie keer dat van testosteron), en zwakke androgene effecten – dat is wat maakt het potentieel geschikt voor gebruik door vrouwen, in tegenstelling tot de meeste andere steroïden die zijn veel te androgene voor vrouwen.

Anavar staat bekend als een C-17 alpha alkylated steroïde, en dit maakt het mogelijk om te worden genomen als een orale steroïde. Er zijn geen Anavar-injecties – het is puur een orale verbinding.

De schijnbaar zeer onbelangrijke enkele atoom swap van zuurstof in plaats van de tweede koolstofatoom geeft Anavar de aanzienlijke toename in anabole kracht in vergelijking met regelmatige DHT. Op zijn minst, Anavar is drie keer meer anabole dan testosteron. Het heeft een androgene rating van slechts 24, vergeleken met 100 voor testosteron.

Dit vertelt ons automatisch dat we waarschijnlijk niet te maken met veel van die androgene gerelateerde bijwerkingen die zijn zo overheersend met veel andere verbindingen.

Effecten van Anavar (Voordelen van Anavar)

De meeste mensen zullen willen Anavar gebruiken voor een snijden cyclus, en dit is waar de voordelen zijn het meest bekend.

In feite, het is bekend als misschien wel de beste snijden steroïde van alle opties die we hebben. En dit is om twee belangrijke redenen:

Anavar kan direct de vetverbranding bevorderen

Anavar is een krachtige bewaarder van bestaand spierweefsel

Dus terwijl dit twee belangrijke voordelen van Anavar zijn, zijn ze zeker niet de enige. Zelfs als snijden uw nummer één reden is om Anavar te willen gebruiken, zult u een groot aantal andere positieve effecten krijgen die alleen maar zullen bijdragen aan uw winsten en algemene resultaten.

Kracht, uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen en herstel worden allemaal verbeterd met Anavar. Het maakt dus niet uit wat voor soort trainingen je doet, je zult een merkbaar verschil zien in je prestaties en je vermogen om te trainen buiten je normale niveau; of dat nu uithoudingsvermogen cardio werk of het opheffen van gewichten (of beide) is.

Met Anavar’s vermogen om herstel te verbeteren, zult u merken een vermogen om de frequentie van uw trainingen te verhogen, terwijl de intensiteit en duur van uw training is aanzienlijk verbeterd omdat je lichaam is efficiënter herstellen. Uiteindelijk betekent dit alles betere, snellere resultaten dankzij de uiteenlopende effecten van Anavar.

Op het meest basale niveau kun je verwachten dat je een aantal mooie vet verlies en een aantal matige spier winst te zien wanneer je Anavar gebruikt. Uiteraard is het type van uw trainingen gaat sturen de richting van uw resultaten, dus of dat omvat meestal cardio en slechts matige weerstand opleiding, dit is echt gaat worden de grootste factor in hoeveel vet je zult kunnen verbranden.

In ieder geval is de hardheid en droogheid van Anavar winst en vet verlies is een van de sterkste en meest wenselijke voordelen. Niet te maken hebben met het vasthouden van water is een opluchting voor iedereen die een versnipperde, harde en vasculaire lichaamsbouw wil bereiken.

Een van de minder besproken voordelen van Anavar is een mogelijke boost voor je algehele humeur. Niet iedereen zal dit merken, maar sommige jongens merken zeker een positieve verandering in hun humeur en mentale energie, wat zich vertaalt in een positievere instelling en zelfs een betere slaap – dit alles zal bijdragen aan betere trainingen en een beter herstel. Hetzelfde kan niet worden gezegd van veel andere steroïden die in plaats daarvan angst en verhoogde woede kunnen veroorzaken.

Laten we de belangrijkste en aantrekkelijkste voordelen van Anavar eens opsommen, vooral als je het wilt vergelijken met andere steroïden:

 • Anavar zal geen oestrogene bijwerkingen produceren wanneer het op zichzelf wordt gebruikt.
 • Anavar is uitstekend voor het behoud van spieren wanneer u op een snijden cyclus en het eten van een dieet dat is calorie-tekort.
 • Bevordert spierhardheid en droogheid, zonder waterretentie.
 • Verbetert de pompen en vasculariteit, vooral als u al mooi en mager bent.
 • Verbetert uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen, en versnelt uw hersteltijd. Uw spieren zouden minder vermoeid moeten aanvoelen tijdens de training.
 • Anavar vormt minder risico voor uw lever gezondheid dan vele andere mondelinge verbindingen, zodat u kunt meestal comfortabel gebruiken voor een 8 of 12 weken cyclus met minder risico van lever toxiciteit.
 • Het is een mondelinge steroïde, maar u kunt gemakkelijk en effectief stapelen met injecteerbare steroïden.
 • Anavar is echt een van de weinige verbindingen die ik kan met vertrouwen zeggen is geschikt voor beginners, intermediaire en gevorderde gebruikers.
 • Sommige van de meest krachtige steroïden mogen nooit worden aangeraakt door een nieuwe gebruiker, maar Anavar is niet een. En zelfs de meest geavanceerde gebruikers kunnen vinden een plaats voor Anavar in hun cyclus bij het snijden.

Dit maakt het een echt veelzijdig steroïde en een die ik heb zeker voelde meer vertrouwen met behulp van dan een groot aantal andere verbindingen die misschien veel sterkere effecten, maar veel te veel bijwerkingen risico’s die constante monitoring en mitigatie vereisen gedurende uw cyclus – voor het grootste deel, Anavar hoeft u niet gericht op bijwerking preventie en stelt ons in staat om volledig richten op onze resultaten.

Anavar kuur en stacks

Anavar is heel vaak gestapeld met een of meer andere steroïden. Als Anavar is de belangrijkste steroïde die u wilt gebruiken, bent u nog steeds bijna zeker gaat om het te stapelen met ten minste een vorm van testosteron als een testosteron vervanging tijdens uw cyclus.

Veel meer geavanceerde gebruikers zal verder gaan dan dit wel, gebruik te maken van een of meer andere verbindingen op prestatieverbeterende doses naast Anavar. Dit is een nuttige strategie met name voor snijden en versnipperen (dat is waar Anavar blinkt uit), hoewel het is niet waarschijnlijk worden gebruikt in pure bulking cycli omdat er een limiet van hoe hoog uw dosis van Anavar moet worden voordat gezondheidsrisico’s kick in.

Hieronder zal ik onthullen enkele van de beste voorbeelden van beginner, intermediair en geavanceerde Anavar kuren en stacks.

Anavar kuur voor beginners

Anavar is een geweldige keuze voor uw eerste steroïde cyclus, en bij een lage dosis zul je nog steeds uitstekende resultaten krijgen en misschien zelfs in staat om te voorkomen dat bijwerking volledig.

Beginnen zo laag als 15 mg per dag voor 6-8 weken zal geven krachtige resultaten, maar u kunt overwegen het verhogen van dit tot 30 mg of zelfs 40 mg per dag, afhankelijk van uw reactie op de steroïde. Anavar kan worden de belangrijkste verbinding in uw beginner cyclus, of u kunt het stapelen met een testosteron steroïde als u wilt dat een meer krachtige anabole werking.

Als uw primaire doel is snijden, kan testosteron worden opgenomen op een vervangende dosis alleen als het mogelijk is dat Anavar nog steeds uw natuurlijke testosteron bij deze lagere dosering kan onderdrukken. De toevoeging van 100 mg wekelijkse testosteron enanthaat zal zorgen voor die hormoon vervanging om te stoppen met je vallen in een lage testosteron staat.

Anavar kuur voor ervaren gebruikers

Zodra je al een paar cycli van Anavar en Test hebt gedaan en comfortabel bent met de ervaring, is het tijd om de dosering te verhogen tot een niveau dat veel meer kans heeft om bijwerkingen teweeg te brengen, maar ook je resultaten en prestaties aanzienlijk zal verbeteren.

Gemiddelde gebruikers zullen Anavar vaak opvoeren tot ongeveer 70 mg per dag, en je zult deze hogere dosis vrijwel zeker willen splitsen in twee toedieningen gedurende de dag.

Tenzij bulking een hoofddoel is, zijn we nog steeds alleen met inbegrip van testosteron hier voor hormoon vervanging doeleinden en testosteron ENANTAAT is een geweldige keuze op 100 mg per week. Uw Anavar cyclus moet eindigen op 8 weken, maar veel gebruikers zullen ervoor kiezen om de testosteron blijven voor nog eens 4 weken. Deze cyclus moet nog steeds resulteren in mooie droge winsten en uitstekende vet verlies, zoals uw testosteron dosis niet hoog genoeg is om te veroorzaken een opmerkelijke hoeveelheid oestrogeen conversie.

Anavar kuur voor experts

Zodra je comfortabel genoeg om jezelf te beschouwen als een geavanceerde steroïde gebruiker bent, zijn uw doelen waarschijnlijk gaat worden vrij extreem als het gaat om snijden, evenals zetten op magere massa als dat een deel van uw eis voor deze cyclus is. Met dit komt de toevoeging van meer steroïden in de cyclus, met Anavar gewoon als een verbinding die werkt in synergie met de anderen, in plaats van dat het de belangrijkste werkpaard zoals het is met een beginner en zelfs tussenliggende cyclus.

Toevoegen van een verbinding zoals Trenbolone Acetate bij een lage dosis zal een zeer krachtige kick aan deze cyclus, en het zal een snel werkende cyclus vol verbindingen die beginnen te werken snel. Net als Anavar, Trenbolon veroorzaakt geen oestrogene bijwerkingen, dus het is de perfecte combinatie voor droge winsten en shredding. In feite is dit een cyclus die kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van doelstellingen, en het is uw trainingen en dieet dat het in de richting die u wilt gaan sturen zal.

Voor een 8 week geavanceerde Anavar cyclus:

 • Anavar 80-100mg per dag
 • Trenbolonacetaat 400mg per week
 • Testosteron propionaat 100mg per week

Opnieuw gebruik ik testosteron voor hormoon vervangende doeleinden bij een lage dosis, met de gekozen ester wordt de sneller werkende Testosteron propionaat.

Anavar stacken

Stapelen Anavar met andere steroïden is de ultieme manier om de voordelen van meerdere verbindingen te combineren om uw resultaten te maximaliseren.

U kunt andere krachtige cutting steroïden zoals Winstrol als je uiteindelijke doel is een versnipperd lichaamsbouw, of u kunt gaan de andere kant en ramp up uw testosteron dosering of andere vulstof steroïden toevoegen als het verkrijgen van massa is uw belangrijkste doel. Het grote ding over Anavar is dat het kan worden aangepast voor meerdere doeleinden, en is niet alleen strikt een snijden steroïde.

Een belangrijk ding voor u om te overwegen bij het plannen van uw Anavar stack is het grote voordeel van zijn gebrek aan waterretentie omdat het niet converteren naar oestrogeen. Je kunt hiervan profiteren door het te stapelen met andere verbindingen die ook niet aromatiseren zoals Trenbolone en Masteron.

Een dergelijke stack kan effectief hebben u niet hoeft na te denken over vochtretentie helemaal niet, tenzij u besluit om een hogere dosis testosteron in de stack te nemen. Wanneer je Anavar in eerste instantie stapelt om te snijden, zijn je beste opties:

 • Masteron
 • Trenbolon
 • Primobolan
 • Equipoise
 • Winstrol

Voor hardcore bulking cycli is het zeer onwaarschijnlijk dat mannen Anavar in een stack willen opnemen, omdat het in onhoudbaar hoge doses moet worden gebruikt en er in plaats daarvan eenvoudig veel krachtiger verbindingen te gebruiken zijn. Het is echter nuttig als een matige vetvrije massa voor mannen, en een die effectief is voor vrouwen wanneer gestapeld met Primobolan of Winstrol.

Ongeacht wat je bent stapelen Anavar met, moet de cyclus lengte van dit steroïde nog steeds niet langer dan 8 weken.

Anavar doseringen en toediening

Uw doelstellingen, ervaring, gezondheidstoestand, leeftijd, geslacht en lichaamstype zijn allemaal overwegingen bij het plannen van uw Anavar dosering.

Anavar heeft een korte halfwaardetijd en verlaat het lichaam vrij snel, dus als je bijwerkingen van een dosis die te hoog is, moet u overwinnen van de symptomen binnen een korte tijd en u kunt uw dosering lager voor de rest van de cyclus aan te passen.

Medische Anavar Dosering

Bij medisch gebruik, Anavar doses zijn altijd aan de zeer lage kant in vergelijking met prestatieverbetering en bodybuilding gebruik. Meestal is dit tussen 5 mg en 10 mg per dag, maar het kan zo laag als 2,5 mg per dag – afhankelijk van de patiënt en hun toestand. Belangrijk is, de lengte van de tijd dat Anavar wordt meestal medisch is veel korter dan wanneer gebruikt voor bodybuilding of, met een 2 tot 4 week periode wordt de meest voorkomende, en alleen in zeldzame omstandigheden zal Anavar worden gebruikt voor meerdere maanden op een moment voor medische doeleinden.

Bodybuilding Anavar dosering

Gezien het feit dat je waarschijnlijk zult stapelen Anavar met een of meer andere steroïden, zal dit invloed hebben op wat uw bodybuilding Anavar dosering zal zijn. Uw specifieke doelstellingen en uw ervaring met steroïden in het verleden zijn ook belangrijke factoren. Gelukkig Anavar is een vrij eenvoudig steroïde te bepalen doseringen voor, en met een korte halfwaardetijd betekent dat als je denkt dat je het verkeerd hebt, het snel verlaat het lichaam en u kunt uw dosis omhoog of omlaag dienovereenkomstig aanpassen.

De meeste mannen zullen een goed evenwicht vinden bij 50 mg Anavar per dag, verdeeld over twee doses. Je kunt zelfs wegkomen met geen of slechts zeer milde bijwerkingen bij die dosis.

Zelfs beginners kunnen beginnen bij 50 mg, maar niet korting nemen slechts 30 mg per dag als het je eerste cyclus, zodat u de reactie van uw lichaam kan meten. Als spiergroei je belangrijkste prioriteit is in plaats van vetverlies, is het niet al te ongewoon om 80 mg tot 100 mg te gebruiken – maar pas op voor je lipidenprofiel bij doses die zo hoog zijn, evenals een veel hoger risico op andere bijwerkingen die hun kop opsteken.

Anavar dosering voor vrouwen

Anavar is een van de weinige anabole steroïden die als “vrouwvriendelijk” kan worden beschouwd. Dat wil zeggen, bij lagere doses veel vrouwen kunnen gebruiken Anavar zonder bijwerkingen op alle. Hogere doses zullen zeker leiden tot de ontwikkeling van mannelijke kenmerken, maar deze zullen verdwijnen zodra je stopt met het gebruik van Anavar. Vrouwen moeten niet meer dan 10 mg Anavar per dag gebruiken, maar 5 mg is vaak meer dan genoeg. Om te voorkomen dat het begin van androgene effecten, vrouwelijke gebruikers moeten beperken een Anavar cyclus tot 4 weken, en niet langer dan 6 weken op het maximum.

Juiste toediening en Timing

Vergeleken met injecteerbare steroïden, Anavar de halfwaardetijd is kort op tussen 9 en 10 uur. Dit zet u in de positie van het kiezen tussen de toediening van uw gekozen dosering hetzij eenmaal of tweemaal per dag. Enkele factoren die hierbij een rol spelen zijn hoe lang de dagen zijn waar je woont, en op welk tijdstip van de dag je traint. Het doel is om je bloedspiegels van Anavar zo veel mogelijk op het optimale niveau te houden. Een tweemaal daagse toediening is zo eenvoudig als het snijden van uw totale dosis in twee gelijke hoeveelheden. Een gebruikelijk schema is om de helft van de dosis ’s ochtends bij het ontbijt in te nemen, en de tweede helft ongeveer een uur voor je training (als je later op de dag traint).

Anavar risico’s en bijwerkingen

Alle steroïden brengen grote risico’s met zich mee, zowel in de periode dat je ze gebruikt als op je gezondheid op langere termijn. Iedereen die steroïden gebruikt weet dat er risico’s zijn, en de meesten van ons hebben een aantal tragische verhalen gezien van mensen die het gebruik van steroïden tot het uiterste hebben gedreven en hun gezondheid ernstig hebben geschaad of zelfs hun leven hebben verloren.

Anavar brengt zeker risico’s en bijwerkingen met zich mee, hoewel het in dit opzicht als een van de mildere steroïden wordt beschouwd. Sommige mensen kunnen zelfs Anavar gebruiken en ervaar geen onmiddellijke bijwerkingen, maar uw individuele reactie en uw dosering (evenals kuur lengte en de effecten van eventuele andere steroïden wordt gebruikt) zal bepalen uw eigen unieke ervaring als het gaat om mogelijke Anavar bijwerkingen.

Hier zijn de belangrijkste bijwerking mogelijkheden om uit te kijken voor tijdens uw Anavar cyclus:

 • Androgene: Anavar wordt geleverd met een lage androgene rating, maar het kan nog steeds leiden tot sommige van die bekende androgene bijwerkingen, vooral als je genetisch gevoelig voor deze dingen al. Acne is een probleem waar sommige Anavar-gebruikers mee te maken hebben (terwijl anderen helemaal geen acne hebben). Sommige gebruikers merken op dat acne verschijnt onmiddellijk na het starten van Anavar – dit zijn mensen die zeer waarschijnlijk hebben geleden met acne tijdens de tienerjaren. Mogelijke groei van lichaamshaar, en verlies van haar op het hoofd zijn ook zeer individualistische bijwerkingen. Als je niet de genen voor mannelijke kaalheid hebt (controleer of je vader of grootvaders kaal zijn geworden), is het zeer onwaarschijnlijk dat je problemen in die afdeling zult zien.
 • Oestrogeen: Een van de grote voordelen van Anavar is dat het niet aromatize, dus je zult niet te maken met die bekende oestrogene effecten zoals gyno, vasthouden van water of hoge bloeddruk (natuurlijk, als je Anavar stapelen met een aromatizing steroïde, deze dingen zal een probleem worden tijdens uw cyclus). Het gebrek aan vochtretentie is een van de belangrijkste aspecten die maakt Anavar zo aantrekkelijk voor snijden, verbetering van de lichaamssamenstelling en lichaamsbouw vormgeven ook als u zult gemakkelijker kunnen bereiken dat zeer wenselijk droge verschijning.
 • Testosteron onderdrukking: Anavar zal veroorzaken sommige onderdrukking van uw normale testosteron productie, maar het zal niet overal in de buurt zo ernstig als sommige andere steroïden. Het is nog steeds sterk aanbevolen dat u exogene testosteron in uw cyclus Anavar omvatten om te vechten tegen eventuele onderdrukking en lage testosteron symptomen te voorkomen. U zult bijna zeker willen doen PCT na het gebruik van Anavar om uw testosteron terug naar normaal.
 • Cholesterol: Als je gezond bent, is Anavar waarschijnlijk niet een risico voor uw cholesterolgehalte. Maar als je al problemen met je cholesterol hebt, zul je zoals altijd extra voorzorgsmaatregelen willen nemen met Anavar of andere steroïden. Anavar kan zeker, voor elke gebruiker, leiden tot een daling van goede cholesterolniveaus (HDL) terwijl het verhogen van slechte cholesterol (LDL). Deze specifieke bijwerking is altijd zeer individueel en dosis/cycluslengte-afhankelijk. Het kan nooit kwaad om uw cholesterolgehalte te controleren terwijl u Anavar gebruikt.
 • Leververgiftiging: Orale steroïden staan bekend om hun risico’s voor je lever, ook wel bekend als hepatotoxisch. Anavar wordt beschouwd als een milder risico van het veroorzaken van leverschade in vergelijking met andere orale steroïden, maar de mogelijkheid is er nog steeds. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom u uw gebruik van Anavar tot niet meer dan 8 weken per cyclus, met een geschikte kloof tussen cyclus beperken moet om de lever te herstellen. Anavar is nog steeds gaat worden moeilijker op de lever dan een injecteerbare steroïden dus het is van cruciaal belang dat u niet zelfgenoegzaam over de risico’s hier krijgen. Sommige gebruikers zullen willen een lever ondersteuning supplement te gebruiken tijdens een Anavar cyclus.
 • Vrouwelijke Anavar bijwerkingen: Dit is een van de weinige steroïden die vrouwen kunnen gebruiken zonder de ernstige masculiniserende effecten van de meeste steroïden. Bij lage doses van Anavar kunnen de meeste vrouwen bijwerkingen volledig vermijden, maar bij hogere doses kunnen virilisatie-effecten zoals haargroei en verdieping van de stem zich ontwikkelen. Sommige vrouwen melden ernstige acne tijdens het gebruik van Anavar, evenals andere problemen zoals een verminderd libido.

De meeste mannen die Anavar met 50 mg of minder per dag gebruiken, zien minimale of zelfs helemaal geen bijwerkingen. Velen maken zich zorgen over een verminderde eetlust (je wilt nog steeds SOME eetlust als je aan het snijden bent, en sommige gebruikers willen ook wat spieren kweken met Anavar). Andere zorgen zoals veranderingen in lipidenprofielen betreffende cholesterolniveaus, en levertoxiciteit, zijn vaak ongegrond bij gematigde doseringen. Met dat gezegd hebbende, als je hebt bestaande hoge cholesterol, MOET je bijhouden van uw cholesterol gezondheid gedurende een Anavar cyclus.

Hoe Anavar kopen?

Anavar en alle vormen van Oxandrolon is een illegale en verboden stof in de meeste delen van de wereld, en is ook verboden door alle grote sportorganisaties als een prestatieverbeterende drug. Anavar kopen gaat dus gepaard met een groot aantal risico’s.

Immers, dit is niet iets dat je kunt gewoon lopen in een winkel en kopen van de plank met het vertrouwen dat je de aankoop van een hoge kwaliteit, zuivere, gereguleerde product.

Je zult ook niet in staat zijn om legaal farmaceutische kwaliteit Anavar verkocht voor medisch gebruik te krijgen, tenzij je een recept hebt.

De meeste gebruikers zullen hun Oxandrolon op de ondergrondse markt, of via persoonlijke contacten op de lokale sportschool; en deze mensen zelf zou hebben gekocht Anavar op de zwarte markt, dus er is nog steeds geen garantie dat je krijgt een veilige, kwaliteit product maakt niet uit hoeveel u uw sportschool vrienden vertrouwen.

Dit is gewoon een van de risico’s die je loopt als je steroïden gebruikt, en je kunt er niet omheen. Het is een van de grote redenen waarom velen van ons op zoek gaan naar legale Anavar alternatieven.

Welke alternatieven zijn beschikbaar?

Dus we weten dat Anavar is waanzinnig effectief bij het leveren van uitstekende resultaten, maar aan het eind van de dag steroïden gewoon niet voor iedereen. Tuurlijk, we willen allemaal de resultaten, maar veel jongens nog steeds zal niet de sprong wagen in het daadwerkelijk gebruik van een steroïde als Anavar.

Er zijn vele goede redenen om het gebruik van steroïden te vermijden, en het goede nieuws is dat we nu legitieme alternatieve opties hebben die zowel veilig als legaal zijn en toch de meeste (zo niet alle!) voordelen van Anavar zelf bieden.

Persoonlijk geloof ik niet meer dat het de moeite waard is om het risico te nemen met steroïden.

Er zijn een groot aantal risico’s voor de gezondheid op lange termijn, waarvan we sommige pas veel later in ons leven zullen merken. Ik ben niet meer bereid dat risico te nemen, en zo kwam ik op het spoor van wat volgens mij de nummer één legale vervanger van Anavar is – Anvarol.

De voordelen en effecten van Anvarol weerspiegelen in essentie Anavar:

 • Je kunt snel vet verliezen
 • Vetvrije spieren krijgen en behouden
 • Verhoogt energie en uithoudingsvermogen
 • Versterkt de kracht

Natuurlijk is er ook geen waterretentie om je zorgen over te maken met Anvarol, omdat er geen hormonen in de formule zitten. Het is een volledig natuurlijke formule van veilige ingrediënten waarvan bewezen is dat ze effect hebben, vooral in het proces van het regenereren van ATP om uw energie en pompen te stimuleren tijdens het trainen. Het zal ook niet afsluiten van uw testosteron, zelfs niet een klein beetje, zodat u geen geld of tijd te verspillen aan PCT.

Anvarol heeft geen bijwerkingen, kan over de toonbank gekocht worden, en is volledig legaal om te kopen en te gebruiken. Je weet precies wat je krijgt in de fles, en geen kans op vervuiling of lage kwaliteit product, zoals is een hoog risico met steroïden gekocht op de zwarte markt.

Anvarol is een legitiem, zeer effectief legaal alternatief voor Anavar, dat wordt geleverd met zeer vergelijkbare voordelen, en geen bijwerkingen – at all! Als je besluit om Anvarol te proberen raad ik je aan het hier te kopen.

Anavar FAQs

Verhoogt Oxandrolon de kracht?

Anavar kan je zeker een boost in kracht geven dankzij de hoge anabole rating. Een van de oorspronkelijke medische toepassingen was om de spierkracht te verhogen bij patiënten met spierverslapping, dus bij hogere bodybuilding doses is het waarschijnlijk om u een vrij aanzienlijke kracht verbetering te geven. Anavar staat niet algemeen bekend als een krachtverhogende steroïde, maar het blinkt in dit opzicht eigenlijk uit en een van de redenen daarvoor is dat de ATP-opname in spiercellen wordt verhoogd. U bent waarschijnlijk te zien een grote verbetering in de hoeveelheid gewicht die je kunt tillen bij gebruik van Anavar.

Hoe lang moet ik kuren met Anavar?

Een standaard Anavar only kuur duurt 6-8 weken. U zou kunnen kiezen om toe te voegen een andere verbinding uit te breiden de cyclus voor meerdere meer weken na het stoppen van Anavar, afhankelijk van uw doelen. Het is sterk aanbevolen dat Anavar niet worden gebruikt voor langer dan 8 weken te wijten aan zijn potentieel voor het veroorzaken van stress aan de lever als een mondelinge steroïde. Hoewel het is niet zo krachtig op dit gebied in vergelijking met andere orals, zult u nog steeds willen voorzichtigheid te betrachten bij het gebruik van Anavar als het gaat om de gezondheid van de lever en de belangrijkste manier om dat te doen is door het beperken van uw Anavar cyclus lengte tot 8 weken of minder.

Wat doet Anavar met je lichaam?

Anavar is ongeveer drie keer krachtiger dan testosteron als het gaat om anabole effecten, dus het is mogelijk om te zien aanzienlijke winsten in kracht, evenals sommige mager spier winsten. Anavar helpt je vet te verliezen, zonder aan water te winnen, omdat het niet wordt omgezet in oestrogeen. Het heeft krachtige anabole effecten op het lichaam, maar het heeft veel minder androgene effecten in vergelijking met testosteron.

Zet Anavar om in DHT?

Anavar zelf is afgeleid van DHT (dihydrotestosteron), met enkele kleine wijzigingen in de structuur van het hormoon. Dit betekent dat Anavar niet kan omzetten in DHT, omdat het in wezen al DHT is. Omdat het een DHT-steroïde is, kan het hoofdhaarverlies veroorzaken bij mannelijke gebruikers die al genetisch voorbestemd zijn voor kaalheid.

Wat is de halfwaardetijd van Anavar?

De halfwaardetijd van Anavar is ongeveer 9 tot 10 uur. Dit maakt het een snelwerkende steroïde die te verwachten is voor een orale steroïde. Het betekent ook dat u zult waarschijnlijk willen splitsen uw dagelijkse dosering in twee toedieningen te handhaven optimale bloedspiegels, hoewel het mogelijk is te handhaven een keer per dag dosering schema met geen negatieve problemen.

Hoeveel Anavar moet ik per dag nemen?

Uw Anavar dosering zal afhangen van vele dingen: meestal, uw persoonlijke doelstellingen, en wat andere steroïden u van plan bent om het te stapelen met. Beginners beginnen vaak met maximaal 50 mg per dag, en de meest ervaren gebruikers kunnen vaak tot 100 mg per dag nemen – maar zo’n hoge dosis wordt niet aanbevolen voor de beginner.

Veroorzaakt Anavar nierproblemen?

Het gebruik van anabole steroïden kan de nieren beschadigen. Je nieren kunnen onder druk komen te staan als je Anavar gebruikt. Als je geen bestaande nierproblemen hebt, is het onwaarschijnlijk dat het gebruik van lage doses en korte cycli van Anavar nierschade zal veroorzaken, maar als je te hoge doses en lange cycli gebruikt, loop je een groot risico dat je nieren – en andere organen – schade oplopen.

Maakt Anavar je angstig?

Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze angstachtige symptomen ervaren bij het gebruik van Anavar. Dit is waarschijnlijk een individuele reactie op de steroïde, en niet iets dat iedereen beïnvloedt. Elke steroïden kan mogelijk leiden tot een verandering in stemmingen, na alles wat je hormonen in je lichaam dus het is meer dan mogelijk dat schommelingen optreden die symptomen zoals angst kan veroorzaken – vooral als je iemand die al aan angst en andere stemmingsstoornissen is.

Wat gebeurt er als je stopt met het nemen van Anavar?

Er zijn twee belangrijke dingen om voor uit te kijken wanneer u stopt met het nemen van Anavar: één is ontwenningsverschijnselen, hoewel niet bekend is dat deze vaak voorkomen bij prestatiegebruik waarbij de cycli kort zijn. Het tweede is veel waarschijnlijker: een onderdrukking van je natuurlijke testosteron. Anavar is niet de meest onderdrukkende steroïde, maar je natuurlijke testosteron productie zal waarschijnlijk een hit hebben genomen. Dit kan leiden tot symptomen van lage testosteron wanneer uw cyclus eindigt, met inbegrip van verlies van spier en vet winst. U kunt dit voorkomen door het doen van PCT na uw cyclus Anavar.

Hoe eet je tijdens een Anavar kuur?

U bent het meest waarschijnlijk met behulp van Anavar voor het snijden, dus uw dieet gaat bevatten minder calorieën dan je normaal zou eten, omdat je wilt om vet te verbranden. Dit zal sterk afhangen van uw doelen en lichaamstype, en hoe extreem u wilt dat uw snijden cyclus te zijn. Maar het is een goed begin om je persoonlijke BMR te meten met behulp van een online calculator. Dit zal je voorzien van een aanbevolen dagelijkse calorie-inname; wanneer je Anavar gebruikt om te snijden, verminder je je inname met ongeveer 500 calorieën onder de aanbevolen hoeveelheid en dit moet bestaan uit hoogwaardige eiwitten en koolhydraten (geen geraffineerde of witte koolhydraten).

Mijn conclusie en aanbeveling

Ik ga niet ontkennen dat Anavar verbazingwekkend goed werkt. Het is misschien “mild” als steroïde – maar het is nog steeds een steroïde. We weten dat steroïden op lange termijn gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, vooral als je je lichaamsbouw jarenlang wilt behouden en regelmatig steroïden wilt gebruiken.

Ik ben erg blij dat er nu legitieme Anavar-alternatieven zijn, die volledig vervangend zijn en geen bijwerkingen of gezondheidsrisico’s hebben.

De voor- en nadelen van Anavar zijn duidelijk:

 • Uitstekende spierbehoud terwijl je vet verbrandt
 • Fantastische energie en kracht
 • Verbeterde stemming en herstel
 • Kan nog steeds problemen met cholesterol veroorzaken
 • Kan levertoxisch zijn en is niet geschikt voor langdurig gebruik

Voor mij is het een no brainer om over te stappen op Anvarol en af te zien van de hoge risico’s van Anavar. Ik kan Anvarol voor de rest van mijn leven gebruiken en weet dat mijn lever, nieren, cholesterol en wie weet wat nog meer niet het risico lopen op lange termijn schade – maar ik kan nog steeds dezelfde voordelen oogsten!

Anvarol_2020

Anvarol (Anavar) kopen?

Het is nooit gemakkelijker geweest om legale Anavar online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}