Andarine kuur

door Thijs // 7 september, 2022  

SARM’s zijn experimentele verbindingen waarvan is aangetoond dat zij van groot nut kunnen zijn voor de mens, met name bij aandoeningen van botten en spieren, waar zij anabool kunnen werken, maar met minder androgene eigenschappen doordat androgeenreceptoren specifiek kunnen worden geselecteerd en gericht.

Andarine is juist om deze redenen een interessante stof geworden voor atleten en bodybuilders. Atleten kiezen ervoor om Andarine te gebruiken voor potentiële prestatievoordelen, waaronder magere spiergroei, verhoogde kracht en botdichtheid, vetverlies, beter uithoudingsvermogen en efficiënter gebruik van voedingsstoffen.

Deze positieve effecten komen met het voordeel van minimale androgene effecten die vooral aantrekkelijk is voor vrouwen die kunnen lijden onder ernstige masculinizing bijwerkingen met anabole steroïden die veel hogere androgene eigenschappen dan SARM’s zoals Andarine hebben.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van SARM’s.

In deze gids, zul je leren:

Wat is Andarine?

Andarine werd oorspronkelijk ontwikkeld voor medisch gebruik om aandoeningen als osteoporose, goedaardige prostaathypertrofie (prostaatvergroting) en spierverslapping te behandelen door de spiermassa en de botdichtheid te verbeteren en te vergroten. Er worden echter niet langer klinische proeven met dit geneesmiddel uitgevoerd en, zoals voor alle SARM’s, is het momenteel niet goedgekeurd voor gebruik bij mensen.

Andarine kan atleten zulke grote voordelen opleveren dat sommige professionals zo ver zijn gegaan dat ze hun carrière op het spel hebben gezet door het te gebruiken. Sommige van deze atleten zijn betrapt bij dopingcontroles, dus elke Andarine-gebruiker die aan wedstrijden meedoet, moet bedacht zijn op tests.

Zoals alle SARM’s is Andarine geen anabole steroïde en omdat het een experimenteel middel is zonder langdurige proeven op mensen, kan het enkele onbekende gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Net als anabole steroïden zijn Andarine en alle SARM’s niet legaal om te kopen of te gebruiken en zijn ze verboden in professionele sporten.

De beste toepassingen van Andarine betreffen het uitstekende vermogen om spiermassa en krachttoename te bevorderen, vetverlies en de uitstekende spierverhardende eigenschappen; in feite wordt het beschouwd als een van de beste spierverhardende verbindingen die u kunt gebruiken.

Voordelen van Andarine

Andarine is populair omdat het veel positieve voordelen kan opleveren met minimale nadelen, vooral in vergelijking met steroïden maar zelfs in vergelijking met andere SARM’s.

S4 levert op meerdere gebieden, waardoor het nuttig is voor een reeks doeleinden – van bulken, tot snijden tot algemene prestatieverbetering. Het is dus nuttig voor verschillende mensen, of je nu een bodybuilder bent of een topatleet. Hier zijn de belangrijkste voordelen en effecten die Andarine S4 kan bieden:

Andarine biedt voordelen bij het versterken van botten door het verbeteren van de botdichtheid, wat een voordeel is voor gewichtheffende atleten waar het bewegingsapparaat van voldoende sterkte moet zijn om de groei in spiermassa te ondersteunen die je probeert te bereiken.

Uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen, kracht en behendigheid kunnen allemaal worden verbeterd met Andarine, dus dit maakt het een veelzijdige SARM die geschikt is voor een reeks atletische en fitnessdoelen.

Een voordeel dat je vaak hoort over S4 is dat het minder bijwerkingen veroorzaakt dan andere SARM’s en dat het nuttig is voor zowel bulken als cutten, maar vooral nuttig is voor cutten en helpt bestaande spieren te behouden gedurende deze periode. Het kan de spieren verharden en de vasculariteit verhogen, de kracht stimuleren en mogelijk helpen vet te verbranden door de verbranding van opgeslagen vet voor energie aan te moedigen. Spiergroei kan indrukwekkend zijn met S4, voor zover het SARM’s betreft, maar zal natuurlijk niet wedijveren met wat je met steroïden kunt bereiken.

Andarine brengt het lichaam in een hoogwaardige anabole toestand, waarin de spiergroei en vetverbranding sneller gaan, maar niet zo snel als met steroïden en de tragere resultaten kunnen sommigen doen denken dat S4 niet werkt. Daarom is het belangrijk om te eindigen een hele cyclus alvorens de resultaten te evalueren. Een ander voordeel is natuurlijk het gebrek aan waterretentie dat u niet zult zien met elke winst gemaakt met S4, zodat u weet dat uw winsten zijn kwaliteit spierweefsel.

S4 zal u helpen een harder, strakker en slanker lichaam te krijgen met een grotere vasculariteit dankzij het uitstekende vetverbrandende vermogen. Het gebrek aan waterretentie maakt Andarine een uitstekende optie als u een zo gebeiteld mogelijk lichaam wilt, waardoor het aantrekkelijk is voor wedstrijdsporters.

Omdat Andarine krachtig anabool is, blijft het lichaam in een stabiele anabole toestand, wat het verlies van spierweefsel voorkomt terwijl je vet aan het verbranden bent. Vergeleken met enkele van de beste cutting steroïden zoals Winstrol, zal Andarine geen spierkrampen veroorzaken of de gewrichtspijn die veel Winstrol-gebruikers ervaren.

Andarine heeft een hoge anabole activiteit en stimuleert dus de spiergroei. Hoewel deze groei zal niet op hetzelfde niveau dat u kunt bereiken met steroïden, voor de meeste gebruikers van Andarine die niet de meest hardcore van bodybuilders, deze mager spiergroei zal worden verwelkomd en zelfs bij lage doses kan resulteren in maximaal 8 pond van mager spier winsten over een 8 week cyclus periode.

Over het geheel genomen, Andarine is een van de meest veelzijdige verbindingen die u kunt gebruiken en biedt een uitstekend alternatief voor steroïden waar u de bijwerkingen profiel aanzienlijk te verminderen, maar nog steeds behouden enkele uitstekende voordelen.

Als het opbouwen van matige hoeveelheden spiermassa, het verbeteren van botsterkte, het verminderen van lichaamsvet en het bereiken van een mooie getonede en gesneden lichaamsbouw beroep op u, dan Andarine S4 heeft betrekking op al deze bases zeer goed.

Andarine dosering

Andarine heeft een zeer korte halfwaardetijd, gemeten in slechts drie tot vier uur. Dit betekent dat je deze SARM meerdere keren per dag moet innemen, waarbij drie keer per dag de standaard is en dit meestal tijdens de maaltijd gebeurt. Deze regelmatige dosering kan Andarine tot een SARM maken die vooral aantrekkelijk is voor de meest serieuze gebruikers die er alles aan doen om geen dosis te missen.

De dosering varieert sterk naar gelang de ervaring en het doel en kan variëren van slechts 25 mg per dag tot 75 mg als maximum. Hogere doses verhogen het risico op bijwerkingen, dus nieuwe gebruikers moeten altijd laag beginnen en de reactie van je lichaam op Andarine evalueren voordat ze de dosering verhogen. Hormoononderdrukking is ook waarschijnlijker bij hogere doses.

De juiste dosering voor u is een zeer belangrijke overweging die zorgvuldig gepland en geëvalueerd moet worden, niet alleen om de beste prestatievoordelen en algemene resultaten te garanderen, maar ook om de bijwerkingen af te wegen tegen deze voordelen. In het bijzonder zult u de optimale dosis willen nemen voor de beste resultaten terwijl het minimaliseren van testosteron onderdrukking en het risico van het gezichtsvermogen gerelateerde bijwerkingen.

Als je Andarine voor de eerste keer gebruikt, zul je aanvankelijk met vallen en opstaan te werk moeten gaan door met een lage dosis te beginnen en zowel je resultaten als de eventuele ontwikkeling van bijwerkingen te evalueren.

Andarine is bij lage doseringen al heel heilzaam, dus het is niet nodig om de dosis te verhogen tot gevaarlijke niveaus in de veronderstelling dat het de resultaten zal verbeteren. Het is krachtig anabole en zal indrukwekkende voordelen bieden bij verstandige doses, meestal laag beginnen aan het begin van de cyclus en langzaam verhogen van het als je vooruitgang.

Een initiële dosis van 25 mg per dag zal groot voordeel voor de meeste gebruikers en dit kan worden verhoogd na verloop van tijd tot een maximum van 50 mg per dag, zo lang als visie problemen zich niet voordoen. 50mg per dag zou het maximum moeten zijn dat iemand van Andarine neemt.

Belangrijk is dat, omdat Andarine een zeer korte halfwaardetijd heeft van slechts vier uur, de dosis die je neemt in de loop van de dag moet worden opgesplitst. De meeste mensen zullen zich houden aan twee of drie doses verspreid over de dag. Deze strategie zorgt ervoor dat uw bloedconcentraties van Andarine op het hoogste niveau blijven.

Andarine kuur schema’s

De maximale lengte van een Andarine cyclus mag altijd niet langer zijn dan 8 weken, ongeacht uw dosering. Dit is om meestal het risico van ernstige problemen met het gezichtsvermogen ontwikkelen minimaliseren.

Andarine only kuur

Beginnen Andarine op 25 mg in deze 8 weken cyclus gebruik te maken uitsluitend van deze SARM zal u toelaten om de effecten ervan te evalueren. Als alles goed gaat en visie gerelateerde problemen zijn minimaal of onbestaande dan de dosis kan worden verhoogd tot 50 mg per dag – maar je moet niet hoger zijn dan die dosering als het maximum.

Andarine bulking kuur

Testolone (RAD 140) werkt goed in combinatie met Andarine in een bulking cyclus stack. Beginnen met Andarine op 25 mg per dag aan het begin en het verhogen van het tot 50 mg per dag, terwijl het gebruik van Testolone op slechts 10 mg per dag zal zorgen voor een uitstekende massa winsten. Testolone kan worden verhoogd tot 20 mg per dag voor meer geavanceerde gebruikers.

Andarine cutting kuur

Een populaire snijden stack omvat de toevoeging van Cardarine. Opnieuw beperken Andarine tot tussen 25 mg en 50 mg per dag biedt de beste resultaten, en laag beginnen dan het verhogen van het door de cyclus is een gemeenschappelijke strategie. Cardarine is effectief op 20 mg per dag in deze stack. Deze stack zal resulteren in een groter uithoudingsvermogen, vetverbranding, spierverharding en spierbehoud.

Vergeet niet: Andarine’s korte halfwaardetijd zal vereisen dat u uw gewenste dosis splitsen in twee tot drie doses per dag te handhaven optimale bloedspiegels. Alle cycli dienen beperkt te worden tot niet langer dan 8 weken.

Andarine Nakuur

Post cyclus therapie is een kritische aspect van anabole steroïden gebruik te wijten aan de manier waarop de meeste steroïden sterk onderdrukken normale productie van testosteron. Als het gaat om Andarine, sommige onderdrukking van testosteron is een mogelijkheid ondanks het feit dat het niet een steroïde en niet fungeert als een testosteron vervanging in het lichaam.

Hoewel deze onderdrukking zal niet overal in de buurt van het niveau dat we ervaren met steroïden, Andarine wordt verondersteld om een meer onderdrukkende effect dan de meeste andere SARMs, maar de mate van testosteron onderdrukking gaat sterk afhangen van uw dosering van Andarine en hoe lang je het gebruikt voor.

Moet je dus PCT doen na het gebruik van Andarine, op dezelfde manier als je dat met steroïden doet? Sommige jongens wel, en sommige niet. Als je Andarine stapelt met andere onderdrukkende middelen dan is het een goed idee om een basis Nolvadex PCT te doen.

Anderen die alleen gematigde, korte termijn cycli van Andarine doen kunnen vinden dat testosteron niet wordt beïnvloed tot het punt waar PCT nodig is om het een boost te geven, en normale testosteron productie gaat snel terug naar normaal. In ieder geval zal Andarine geen totale crash van testosteron veroorzaken zoals steroïden doen.

Andarine vs. Andere SARM’s vs. Steroïden

Een van de redenen waarom Andarine een van de populairdere SARM’s is, is omdat het een lager risico op bijwerkingen heeft vergeleken met andere bekende SARM’s zoals Ligandrol of RAD 140 (Testolone).

Alle SARM’s zijn experimentele geneesmiddelen en als gevolg daarvan worden hun voordelen en effecten niet altijd volledig begrepen. Sommige SARM’s worden op grote schaal gebruikt, en andere worden slechts door een klein aantal mensen gebruikt.

Andarine wordt beschouwd als een van de beste SARM’s en wordt vaak vergeleken met een andere zeer populaire SARM in Ostarine die ook uitstekend is voor het opbouwen van massa en snijden. Van de twee heeft Andarine superieure voordelen op het gebied van verharding en vasculariteit, dus zal het waarschijnlijk de voorkeur krijgen als dit je prioriteiten zijn.

RAD-140 is een andere SARM die ook vaak met Andarine wordt vergeleken en vergelijkbare effecten heeft. RAD 140 wordt beschouwd als een krachtigere SARM, waardoor Andarine de betere keuze is voor beginners met deze verbindingen.

Hoe verhouden SARM’s, waaronder Andarine, zich tot anabole steroïden? Zoals de naam al aangeeft, werken SARM’s selectief op bepaalde androgeenreceptoren. Hoewel SARMs-cycli veel van dezelfde voordelen hebben als steroïdencycli, zoals het stimuleren van spiergroei en het vergroten van kracht, kunnen ze dit meestal doen zonder enkele van de ergste bijwerkingen van steroïden die we ervaren.

Omdat een anabole steroïde slechts een synthetische vorm van of een lichte wijziging van testosteron of hormonen vergelijkbaar met testosteron is, beïnvloeden ze je hele lichaam. SARM’s zijn gericht op de botten en de spieren en hebben wellicht slechts een milde invloed elders in het lichaam.

Als een uitstekende cutting SARM wordt Andarine vaak vergeleken met het steroïde Winstrol, dat een krachtige cutting steroïde is. We kunnen Andarine bijna beschouwen als een mildere versie van Winstrol, met vergelijkbare effecten maar niet in dezelfde extreme mate, maar ook zonder de bijwerkingen.

Al met al is Andarine een legitiem alternatief voor anabole steroïden, met name die welke bekend staan om hun snijdende effecten zoals Anavar en Winstrol.

Andarine resultaten

Uw resultaten zullen sterk afhangen van uw doelen en de bijbehorende trainingen en dieet plan dat u zult worden op. Als je Andarine gebruikt om te snijden of om je lichaam vorm te geven, dan is het onwaarschijnlijk dat je caloriebeperkte dieet je zal helpen om meer massa te krijgen, maar je kunt uitstekende resultaten verwachten met vetverlies, verharding en het behoud van je bestaande spieren.

Ongeacht uw specifieke doel zullen de meeste gebruikers van Andarine een uitzonderlijke verharding van de spieren opmerken en dit kan al na de eerste week van gebruik merkbaar worden. Dit maakt het uitstekend geschikt als voorbereiding op wedstrijden en het werkt goed als het wordt gebruikt als onderdeel van een grotere stack waarbij Andarine in de laatste 6 of 8 weken van de stack wordt gebruikt om die harde en vasculaire uitstraling te krijgen.

Kracht is een ander gebied waarop je merkbare resultaten kunt verwachten. Verwacht te worden verbetering van uw beste heffen records door de tweede helft van uw cyclus, maar ook een toename van het uithoudingsvermogen zal hebben u langer, ongeacht welke vorm van fitness je bent gericht op.

Houden van uw winsten en vooruitgang na uw Andarine cyclus eindigt is een uitdaging die u zal worden geconfronteerd, net als alle steroïde gebruikers doen. Andarine komt niet met de enorme spier winsten die je kunt bereiken met krachtige anabole steroïden zoals Dianabol.

De meer bescheiden winsten zullen voor de meeste mensen gemakkelijker vast te houden zijn, zolang je een verstandig dieet en trainingsroutine aanhoudt; en als je een serieuze atleet, bodybuilder of wedstrijdsporter bent, zul je dat waarschijnlijk ook doen.

Andarine bijwerkingen

De mogelijke bijwerkingen van Andarine zijn vergelijkbaar met die van vrijwel alle SARM’s.

Hoewel een van de grote aantrekkingskracht van SARM’s zoals Andarine is hun relatief gebrek aan bijwerkingen in vergelijking met steroïden, Andarine komt nog steeds met een aantal mogelijke ernstige risico’s.

De belangrijkste mogelijke negatieve effecten waar je op moet letten als je Andarine gebruikt zijn:

Veranderingen in het gezichtsvermogen – Ongemak in de ogen en aantasting van het gezichtsvermogen zijn mogelijk de meest zorgwekkende mogelijke bijwerkingen van Andarine. Dit kan verschillende abnormale problemen met het gezichtsvermogen omvatten, zoals de ontwikkeling van wazig zicht, of een gelige tint aan uw zicht, vooral bij weinig licht of ’s nachts.

Onderdrukking van testosteron – Gebruikers van anabole steroïden zijn gewend om te maken te hebben met hormoononderdrukking, maar dit kan ook een probleem zijn met sommige SARM’s, en Andarine S4 is de SARM die van alle SARM’s de meest onderdrukkende kwaliteiten kan hebben. Nog, dit zal niet wedijveren met de onderdrukking macht van steroïden, maar kan nog steeds genoeg van een probleem dat u zult willen doen post-cyclus therapie na uw Andarine cyclus.

Mood Changes – Sommige gebruikers hebben gemeld depressie gerelateerde gevoelens bij het gebruik van Andarine. Er is weinig tot geen onderzoek om aan te geven hoe wijdverbreid deze bijwerking is en of het al dan niet direct wordt veroorzaakt door Andarine, en hoe sterk het verschilt tussen individuen.

Kanker – Van sommige SARM’s is in dierproeven aangetoond dat zij de ontwikkeling van sommige vormen van kanker in de hand werken. Dit heeft ertoe geleid dat alle SARM’s in verband worden gebracht met mogelijke kankergroei, maar ook hier ontbreekt bewijs in beide richtingen als het gaat om de link van Andarine met kanker.

Leverbeschadiging (Toxiciteit) – Leverbeschadiging of levertoxiciteit is gewaarschuwd als een potentieel risico met SARMs in het algemeen, volgens de FDA, maar er zijn geen specifieke gevallen bekend van leverbeschadiging met Andarine, dus dit specifieke effect is nog onbekend. Zoals bij elke stof zullen zeer hoge doses of voortdurend gebruik op lange termijn altijd een risico voor de lever blijken te zijn, waardoor het van het grootste belang is dat Andarine in gematigde doses gedurende korte perioden wordt gebruikt, met voldoende pauzes tussen de cycli.

Hartproblemen – Pijn op de borst, hoge bloeddruk, beroerte of hartaanval worden vaak genoemd als mogelijke complicaties van SARM’s in het algemeen, maar ook hier zijn er geen specifieke aanwijzingen dat deze problemen zich hebben voorgedaan met Andarine. Iedereen die de verbinding in extreem hoge, onveilige doses gebruikt, kan risico’s verwachten in alle aspecten van de gezondheid, maar wie S4 in verstandige doses gebruikt, zal waarschijnlijk geen hartgerelateerde complicaties ondervinden.

Alle bijwerkingen worden als tijdelijk beschouwd en zouden binnen een week of twee na het stoppen met Andarine moeten verdwijnen.

Andarine FAQs

Is Andarine een steroïde?

Is Andarine een steroïde?

SARM’s zoals Andarine zijn geen steroïden. Andarine heeft anabole eigenschappen, maar het richt zich alleen selectief op enkele specifieke androgeenreceptoren, vooral die in de botten en spieren, wat Andarine zo populair maakt bij atleten en bodybuilders.

Steroïden zijn gebaseerd op hormonen zoals testosteron, maar SARM’s zijn chemisch gemaakt om de gewenste effecten te bieden en omdat ze experimenteel zijn en ontwikkeld in een lab, kunnen SARM’s zoals Andarine zeer verschillende anabole tot androgene eigenschappen hebben in vergelijking met steroïden zoals testosteron.

Is Andarine legaal?

Andarine is niet legaal. Het is een verboden middel in professionele sporten en staat sinds 2008 op de lijst van verboden middelen van het WADA. Desondanks wordt het nog vaak gebruikt door professionele atleten die het risico nemen om positief te testen op drugtests. Sommige atleten, zoals die in track and field, hebben geleden onder de gevolgen van het testen van positieve op Andarine als een prestatieverbeterende drug.

Omdat Andarine is goedgekeurd voor gebruik bij mensen, wordt het alleen verkocht voor onderzoeksdoeleinden en zo wordt het verkregen door degenen die het willen gebruiken voor prestatieverbetering; maar het kopen en gebruiken van Andarine voor iets anders dan legitiem onderzoek is niet legaal.

Hoe snel werkt Andarine?

De meeste gebruikers zullen binnen twee weken na het starten met Andarine de positieve voordelen beginnen te merken. Spier verharding en verhoogde vasculariteit wordt vaak opgemerkt zo snel als een week in een cyclus. Dit komt omdat Andarine heeft een hoge biologische beschikbaarheid in het lichaam, zodat het snel handelt.

Onderdrukt Andarine testosteron?

Hoewel het geen steroïde is, is het mogelijk dat Andarine een lichte onderdrukking van de testosteronproductie teweegbrengt. Dit is tijdelijk en zal zichzelf omkeren zodra u stopt met het gebruik van de verbinding, maar dit kan een langzaam proces zijn, zodat PCT nuttig kan zijn voor alle mannelijke gebruikers die vermoeden dat ze symptomen van een laag testosterongehalte ervaren. Sommige mannen zullen geen PCT nodig hebben, met normale testosteron functie die snel terugkeert na het beëindigen van een Andarine cyclus.

Heb je nakuur nodig na Andarine?

Terwijl Andarine niet hormoon functie ergens in de buurt van het niveau van steroïden zal onderdrukken, zullen sommige mannelijke gebruikers nog steeds willen implementeren post-cyclus therapie om uw testosteron functie weer op de rails te krijgen, zodat u kunt voorkomen dat een toestand van lage testosteron.

Is S4 gevaarlijk?

Er zijn klinische proeven op mensen begonnen, maar die zijn uiteindelijk gestaakt vanwege de veiligheid. Dit kan een andere reden zijn, naast zijn slechts gedeeltelijke agonistische eigenschap, dat Andarine niet de meer wijdverspreide positieve gedachten rond zich heeft in vergelijking met veel andere SARM’s. Desondanks gebruiken sommige atleten deze SARM nog steeds op eigen risico en vaak zonder kennis van de mogelijke gevaren en onbekenden, omdat het vaak gemakkelijk is om alle SARM’s over één kam te scheren, ondanks het feit dat ze zeer verschillend kunnen zijn.

Hoewel Andarine zich richt op androgeenreceptoren in de botten en spieren, is het niet perfect en kunnen sommige andere delen van het lichaam worden beïnvloed en de ogen zijn daar één van. Men denkt dat de belangrijkste reden waarom klinische proeven met Andarine uiteindelijk werden gestaakt, deze bijwerkingen op het gezichtsvermogen waren, waardoor de gevolgen op lange termijn nog steeds niet volledig worden begrepen. Hoe hoger de dosering, hoe ernstiger deze bijwerkingen kunnen worden.

Bijwerkingen in verband met het gezichtsvermogen zijn mogelijk de oorzaak van het stopzetten van proeven met S4 bij mensen en dit gebied moet de grootste zorg zijn voor iedereen die het gebruik van deze SARM overweegt, hoewel alle SARM’s mogelijk enige visuele verstoring en risico’s voor het gezichtsvermogen kunnen veroorzaken.

Een deel van de receptorbinding die bij S4 optreedt, vindt plaats in de ogen en verontrustende effecten hiervan kunnen zijn: veranderingen in het perifere gezichtsveld, een gele tint in wat u ziet, met name binnenshuis, en minder aanpassingsvermogen wanneer u van donkere naar lichte plaatsen gaat waar de pupil moet reageren op de veranderende lichtintensiteit. Men denkt dat deze visuele effecten geen permanent risico vormen en binnen een week na het stoppen met het gebruik van S4 zouden moeten stoppen, maar voor veel mensen wordt dit gezien als een te groot risico voor het gebruik van deze specifieke SARM.

Mijn conclusie en aanbeveling

Andarine wordt door atleten en bodybuilders gebruikt om prestaties te verbeteren, spiergroei te stimuleren en vet te verbranden. Andarine is vooral nuttig voor body toning en cutting omdat het de vetverbranding bevordert zonder water vast te houden, waardoor het ideaal is voor verharding, toning en verbetering van de lichaamssamenstelling.

Als je doelen gericht zijn op vetvrije spiergroei, vetverlies en spierversteviging, dan is Andarine als SARM moeilijk te verslaan en een milder alternatief voor steroïden met minimale tot geen bijwerkingen.

Het is jammer dat de ontwikkeling van S4 is gestopt, en om deze reden zullen veel mensen zich in plaats daarvan wenden tot Ostarine, dat een hogere prioriteit heeft gekregen in het onderzoekswerk.

Als je Andarine toch wilt proberen, let dan op eventuele visuele problemen die zich kunnen voordoen en stop met het gebruik als dat het geval is en onthoud dat er echt weinig informatie is over de bijwerkingen van deze verbinding op de lange termijn, dus het komt met een hoger risico dan de meerderheid van de andere SARM’s die we beschikbaar hebben.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}