Cardarine kuur – Schema’s, Dosering, Ervaringen & Tips

door Thijs // 8 september, 2022  

Cardarine is een van de populairdere SARM-achtige stoffen die vooral aantrekkelijk is voor degenen die een serieuze prestatieboost willen, waarbij deze verbinding een groot vermogen laat zien om het uithoudingsvermogen te verbeteren.

Dit kan deuren openen naar resultaten op meerdere gebieden, van vetverbranding en spiergroei door te profiteren van uw vermogen om harder te werken, tot verbeterde atletische prestaties.

Cardarine werkt ook zeer goed wanneer gebruikt ter ondersteuning van anabole steroïden, waardoor het een uitstekende aanvulling op een steroïde cyclus dankzij de manier waarop Cardarine is in staat om te verminderen of zelfs te voorkomen dat sommige van de meest verontrustende bijwerkingen veel steroïden introduceren met betrekking tot cardiovasculaire gezondheid.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van SARMs.

In deze gids, zult u leren:

Wat is Cardarine?

Cardarine wordt ook aangeduid met de naam Endurobol of met de oorspronkelijke chemische onderzoeksnaam GW-501516. Al deze namen verwijzen naar precies dezelfde verbinding die grote voordelen heeft wanneer ze alleen wordt gebruikt, maar ook enkele verrassende en welkome voordelen wanneer ze met bepaalde steroïden wordt gecombineerd.

Cardarine is technisch gezien geen SARM, maar wordt vaak als zodanig beschouwd en op dezelfde manier gebruikt als echte SARM’s. Het is een PPAR-receptoragonist die oorspronkelijk in de jaren negentig is ontwikkeld als een mogelijke behandeling voor diverse cardiovasculaire en stofwisselingsziekten, zoals diabetes, dyslipidemie en obesitas. Vanwege ernstige bezorgdheid over de mogelijkheid om kanker te veroorzaken, werd de ontwikkeling en het testen van Cardarine meer dan een decennium geleden stopgezet.

De reden waarom Cardarine interessant werd voor atleten is vanwege de effecten op fysieke prestaties en zijn vermogen om cholesterol- en bloeddrukgerelateerde veranderingen te compenseren die optreden bij het gebruik van veel steroïden. Of je nu een steroïde gebruiker bent of niet, Cardarine biedt meerdere voordelen en dit is wat het zo’n populaire samenstelling heeft gemaakt, ondanks het feit dat het niet altijd een van de makkelijkste te vinden en te kopen is in pure vorm.

Cardarine staat bekend om zijn vermogen het uithoudingsvermogen te verbeteren en een efficiëntere vetverbranding te bevorderen, maar vroege studies toonden ook andere voordelen aan zoals het verlagen van cholesterol en het voorkomen van oxidatieve stress op de bloedvaten, het verminderen van ontstekingen op de nieren en mogelijk andere ontstekingsremmende eigenschappen. Het stopzetten van het onderzoek naar Cardarine verhinderde helaas meer specifieke bevindingen op deze gebieden, maar de eerste resultaten zagen er veelbelovend uit.

De inname van Cardarine door atleten trok de aandacht van het WADA (Wereld Anti-Doping Agentschap) en in 2009 werd het toegevoegd aan de lijst van verboden stoffen. Omdat het niet door farmaceutische laboratoria wordt gemaakt, is er geen officieel product, dus Cardarine kan alleen online worden gekocht via onderzoekslaboratoria of de zwarte markt. Het is zelfs een van de weinige prestatieverhogende verbindingen die af en toe op eBay worden verkocht, maar kopers moeten waakzaam zijn voor zowel de verkoper als de kwaliteit van het product.

Het is bekend dat SARM’s in sommige goedgekeurde supplementen worden opgenomen als slechts een van de vele ingrediënten, en dit kan ook een risico zijn met Cardarine – maar gebruikers die het beste uit deze verbinding willen halen, zullen er altijd zeker van willen zijn dat ze de pure vorm met de hoogste potentie kopen.

Cardarine is geen hormoon en heeft geen invloed op hormonen en dit maakt het even nuttig voor zowel vrouwen als mannen, met vrouwen in staat om de verbinding te gebruiken op exact dezelfde dosering als mannen.

Opmerking van de auteur: C-DINE 501516 is mijn #1 beoordeeld legaal Cardarine product. Het repliceert de vetverbranding en prestatieverhogende effecten van Cardarine, maar zonder ongewenste bijwerkingen.

Voordelen van Cardarine

Uitzonderlijk verbeterde fysieke prestaties is waar Cardarine schittert. Zonder de anabole werking van echte SARM’s en steroïden, is Cardarine geen spiergroeimiddel. In plaats daarvan heeft het populariteit gevonden bij atleten die ongelooflijke verbeteringen in prestaties willen, met een onderzoek uit 2017 waaruit bleek dat Cardarine in staat was om op dit gebied te leveren. Verwacht een aantal opmerkelijke verbeteringen in uw cardio-oefening prestaties te zien met deze verbinding.

Cardarine is ook nuttig voor vetverbranding omdat het ook werd ontwikkeld om obesitas te helpen behandelen. Hoewel dit te verwachten is wanneer uw uithoudingsvermogen een boost krijgt en u uiteindelijk veel harder en langer traint, kan Cardarine mogelijk werken om vet te verbranden voor energie door het metabolisme te veranderen om de opname van glucose in skeletspierweefsel te verhogen en de oxidatie van vetzuren te stimuleren.

Als uw dieet het doel om vet te verliezen ondersteunt, kan Cardarine het alleen maar gemakkelijker maken en heeft het als voordeel dat het katabolisme of het verlies van spieren bij het verliezen van vet wordt verminderd. Cardarine wordt vaak aangeduid als in de eerste plaats een middel om vet te verliezen.

Een ander groot voordeel van Cardarine is dat het niet interfereert of iets te maken heeft met hormonen, zodat u geen testosterononderdrukking krijgt of naderhand PCT nodig heeft om de hormonale functie te herstellen.

De voordelen van Cardarine zijn veelvoudig, maar ze draaien meestal rond het vermogen van deze verbinding om uithoudingsvermogen of uithoudingsvermogen aanzienlijk te verbeteren. Dit verhoogt uw prestaties, bij welke lichamelijke activiteit dan ook, door vermoeidheid langer tegen te houden, zodat u langer kunt trainen of presteren dan u normaal zou kunnen. Dit brengt snellere resultaten met zich mee bij zowat elk streven, of het nu om cutten of bulken gaat.

Een uitzonderlijk voordeel dat we zien bij Cardarine en dat misschien onverwacht is, is de manier waarop het zo goed kan werken met bepaalde anabole steroïden om hun vaak ernstige bijwerkingen met betrekking tot het cardiovasculaire systeem te verzachten.

Omdat GW501516 is ontworpen om mogelijk sommige cardiovasculaire aandoeningen te behandelen, is het geen verrassing dat we hiervan kunnen profiteren. Een steroïde dat voor dit doel heel goed samengaat met Cardarine is trenbolon. Tren is een steroïde die brengt met het een aantal vrij verontrustende bijwerkingen voor sommige mensen waar ze kunnen ontwikkelen griep soort symptomen en moeite met ademhalen.

Gebruikers die hebben gecombineerd Tren met Cardarine hebben gemerkt hoe deze verbinding is in staat om te verminderen of zelfs te elimineren de cardio gerelateerde problemen die zich voordoen met Tren, waardoor het gemakkelijker om cardio-oefeningen te doen. Voor sommige steroïde gebruikers zijn de effecten van Cardarine op dit gebied genoeg om het op te nemen als een hoofdbestanddeel in steroïde cycli die Trenbolone specifiek om deze reden alleen gebruiken en niet noodzakelijkerwijs voor de meer directe prestatievoordelen van Cardarine.

Een van de doelstellingen van Cardarine ontwikkeling was als een behandeling voor obesitas dus het is niet onverwacht dat het is uitzonderlijk nuttig voor vet verlies, zelfs in degenen die nog niet hebben bereikt een hoog niveau van magerheid. Net zo belangrijk is dat Cardarine zal helpen bij het behoud van bestaande spieren, omdat het het lichaam aanmoedigt om veel efficiënter gebruik te maken van vet als energiebron.

Cardarine dosering

Hoewel proeven op mensen werden uitgevoerd gedurende 12 weken, zullen de meeste atleten die Cardarine gebruiken zich normaal houden aan een cyclus van 8 weken met een dosis van tussen de 10 mg en 15 mg per dag.

De optimale cyclus lengte voor u moet worden geëvalueerd na verloop van tijd, en het is mogelijk dat u zou kunnen profiteren door het verlengen van uw cyclus tot 12 weken, maar dit wordt aanbevolen als het maximum, terwijl de maximale dosering mag niet meer dan 20 mg voor meer geavanceerde gebruikers.

De gebruikelijke dosering bereik is van 10 mg aan de lage kant tot 20 mg per dag. Het wordt niet aanbevolen dat iemand meer dan 20 mg Cardarine per dag neemt en dit is meer dan genoeg om aanzienlijke voordelen te bieden, vooral als het gaat om uithoudingsvermogen.

Nieuwe gebruikers zullen waarschijnlijk willen beginnen met de lagere, maar nog steeds effectieve dosis van 10 mg per dag. Veel gebruikers zullen niet hoger willen gaan dan 15mg per dag en alleen de meest gevorderde gebruikers zullen doorgaan naar 20mg per dag.

Vergis je niet: 10mg per dag Cardarine zal een uitzonderlijke prestatieboost geven. Veel gebruikers zullen die dosis niet eens hoeven te overschrijden. Nieuwe gebruikers zullen willen de effecten van 10mg te evalueren en als alles goed gaat, kan de dosering worden verhoogd tot 15mg tijdens dezelfde cyclus.

Voor degenen die Cardarine voornamelijk gebruiken om de negatieve effecten van sommige steroïden zoals Trenbolone te ondersteunen, is een dagelijkse dosis van 10mg van Cardarine meestal voldoende om sterk te helpen bij het beheer van cholesterol en cardiovasculaire functie.

Zowel mannen als vrouwen kunnen gebruik maken van dezelfde doses Cardarine omdat er geen virilization effecten die vrouwelijke gebruikers zullen ervaren, in tegenstelling tot met steroïden die teweegbrengen zeer ernstige mannelijke trekken in vrouwen.

Ook voor mannen zal de dosis geen effect hebben op de testosteronfunctie omdat Cardarine geen enkele invloed heeft op de hormonale functie. Dit maakt het mogelijk om je dosis Cardarine puur op de gunstige aspecten van de verbinding te selecteren, in plaats van de bijwerkingen tegen elkaar af te wegen zoals we dat moeten doen bij het gebruik van steroïden.

Cardarine kuur schema

De standaard veilige en effectieve cyclus lengte voor Cardarine is tussen 8 en 12 weken. Hoe lang u Cardarine gebruikt zal sterk afhangen van of u vertrouwen op het als een primaire verbinding, of als het wordt gebruikt naast een steroïde zoals Trenbolon als een ondersteunende verbinding meestal om te verzachten de cardiovasculaire gerelateerde bijwerkingen.

De korte halfwaardetijd van Cardarine overal duren van 12 tot 24 uur maakt het beste om te breken uw dagelijkse dosis in een tweemaal daags toediening zodat u de meest optimale bloedspiegels handhaven. Velen zullen ervoor kiezen om Cardarine twee tot drie uur voor een training te nemen om de uithoudingsvermogen gerelateerde voordelen te maximaliseren.

Cardarine only kuur

Cardarine is nog steeds nuttig wanneer alleen gebruikt in een cyclus en voor beginners kan dit de ideale optie om een goed idee van wat deze verbinding voor u doet. Gedoseerd overal van 10 mg per dag tot 20 mg per dag ziet u aanzienlijke verbeteringen aan uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen, en meer efficiënte vet verlies.

De cyclus moet lopen voor 8 tot 10 weken en u kunt verwachten om te zien geen bijwerkingen gedurende deze tijd. Nieuwe gebruikers zullen profiteren van het starten van de cyclus op 10 mg per dag, tweemaal daags gedoseerd, en het verhogen van dit tot 15 mg twee tot drie weken in de cyclus. Als nog grotere effecten gewenst zijn, kan een maximum van 20 mg per dag veilig worden genomen, maar er is geen echt voordeel aan het verhogen van de dosis voorbij dat niveau, ongeacht uw ervaringsniveau. Als u wilt dat meer krachtige voordelen dan uw volgende cyclus moet een stack, zodat u kunt Cardarine compliment met andere verbindingen.

Cardarine bulking kuur

Cardarine is niet een van de eerste verbindingen mensen zullen kiezen om te gebruiken in een bulking cyclus omdat de belangrijkste voordelen betrekking hebben op vet verlies en uithoudingsvermogen verbetering. Maar het verbeteren van de prestaties is nog steeds van groot voordeel voor degenen die een ballaststoffen cyclus, als de meer en zwaarder je kunt tillen, hoe sneller uw winsten zal komen op.

Die willen geven Cardarine een gaan in een ballaststoffen cyclus zijn waarschijnlijk te stapelen met een krachtige ballaststoffen steroïde zoals Nandrolon (Deca-Durabolin). Cardarine kan dienen meerdere voordelen hier: ter verbetering van cardiovasculaire kracht en helpen macht uw training uithoudingsvermogen, terwijl het compenseren van enkele van de cholesterol effecten die Deca is bekend voor.

Afhankelijk van uw steroïde ervaring, met behulp van Deca op overal van 300 mg tot 600 mg per week gecombineerd met 10-20 mg per dag van Cardarine gaat resulteren in een krachtige bulking resultaat met een 10 weekse cyclus. PCT zal worden vereist als gevolg van extreme testosteron Deca’s onderdrukking activiteit.

Cardarine cutting kuur

Een grote SARM te stapelen met Cardarine voor snijden of vet verlies cycli is Testolone die een grote kracht boost geeft. 20mg van Cardarine en 10mg van Testolone elke dag voor een 8 weekse cyclus zal maken voor indrukwekkende vet verlies en toning. Deze stack kan vereisen PCT na de cyclus als gevolg van de toevoeging van Testolone.

Geavanceerde gebruikers die willen een nog grotere impuls aan uithoudingsvermogen tijdens deze cyclus kan betreffende het toevoegen van Stenabolic op 20 mg per dag, tweemaal daags toegediend als die verbinding heeft een zeer korte halfwaardetijd van 5 uur of minder. De toegenomen uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen en kracht gebracht op in deze cyclus gaat sterk stimuleren uw prestaties, bevordering van sneller vet verlies zowel direct door middel van Cardarine’s invloed op energie en caloriegebruik, en indirect als u in staat bent om uit te werken intensiever voor langer.

Cardarine stacken

Cardarine wordt vaak gecombineerd met andere verbindingen en werkt goed met een aantal van hen. Een veelgebruikte stack is het gebruik van Ostarine en Cardarine, waardoor de effecten van beide stoffen worden versterkt, met name als het gaat om vetverlies, waarbij Cardarine de uitstekende vetverlieseigenschappen van Ostarine zeer goed kan aanvullen met zijn krachtige uithoudingsvermogenverhogende eigenschappen.

Niet alleen andere SARM’s en vergelijkbare stoffen kunnen met Cardarine worden gestapeld; sommige mensen gebruiken het naast steroïden. Een voorbeeld is om Cardarine te combineren met de krachtige steroïde Trenbolone, waar Cardarine mogelijk de ernst van enkele van de ernstige bijwerkingen veroorzaakt door die steroïde kan verminderen – in het bijzonder met betrekking tot bloeddruk en cholesterol, evenals ademhalingsmoeilijkheden met betrekking tot het cardiovasculaire systeem.

Cardarine vs. Alternatieven

Ik ben geen medisch professional hier om u advies te geven, maar ik raad u ten stelligste aan om een SARM zoals Cardarine GW-501516 niet te gebruiken, tenzij u al aanzienlijke ervaring hebt met SARM’s. Maar zelfs dan zou je er goed aan doen om eens goed te kijken naar veiligere, alternatieve opties.

Hier is waarom:

Cardarine is in wezen een experimentele verbinding met weinig onderzoek naar de effecten ervan. Het is bekend dat het in laboratoriumresultaten zeer ernstige gezondheidsrisico’s heeft veroorzaakt, waaronder kanker, en deze onvoorspelbaarheid en het mysterie rond de mogelijke gevaren maken het een enorm risico om te gebruiken. Daarom raad ik sterk aan om in plaats daarvan naar alternatieven voor Cardarine te kijken.

Veel vervangers kunnen zeer vergelijkbare, of zelfs betere voordelen bieden in vergelijking met Cardarine – zonder de ernstige risico’s voor je gezondheid die Cardarine zowel op de korte als op de lange termijn met zich meebrengt.

Met dit alles in gedachten, als je direct naar het beste alternatief voor Cardarine op de markt wilt, kijk dan niet verder dan C-DINE 501516.

Dit spul is krachtig en repliceert de positieve effecten van Cardarine, maar zonder uw gezondheid in gevaar te brengen met bijwerkingen en complicaties op lange termijn. Oh, het is ook volledig en volkomen legaal voor iedereen, waar dan ook te kopen en te gebruiken.

Dit zijn niet de enige redenen waarom ik C-DINE 501516 vol vertrouwen aanbeveel. Er is één hoofdreden waarom ik C-DINE 501516 heb gekozen als het No.1 over-the-counter Cardarine alternatief:

Voor zijn extreme vetverbranding, spiermassa bescherming en uithoudingsvermogen stimulerende capaciteiten.

Veel mensen gebruiken C-DINE 501516 met uitstekende resultaten waar ze vol lof over zijn. Geen bijwerkingen en Cardarine-achtige resultaten maken C-DINE 501516 uw ultieme vervanger voor het riskante Cardarine GW-501516.

C-DINE 501516 wordt sterk aanbevolen. Bekijk hier de prijs.

Cardarine Nakuur

Cardarine veroorzaakt, in tegenstelling tot anabole steroïden, geen onderdrukking van je natuurlijke testosteronfunctie.

Wanneer u GW501516 op zichzelf gebruikt, hoeft u geen post-cyclustherapie uit te voeren omdat uw normale hormoonproductie niet is beïnvloed.

De enige keer dat PCT nodig zal zijn na het gebruik van Cardarine is als je hebt gebruikt het gestapeld met een meer steroïden die testosteron onderdrukking veroorzaken. In dergelijke gevallen moet je PCT-plan de standaardprocedure volgen die normaal medicijnen als Clomid en Nolvadex omvat, en afhankelijk van de ernst van de onderdrukking, wordt soms ook HCG gebruikt.

Geen van deze medicijnen zal nodig zijn voor gebruikers die uitsluitend GW501516 gebruiken zonder toevoeging van steroïden.

Cardarine vs. andere SARM’s vs. steroïden

Cardarine is geen SARM of een steroïde; het zit in een aparte klasse van drugs. Desondanks wordt het vaak gezien als een SARM en op dezelfde manier gebruikt. SARM’s en andere verbindingen zoals Cardarine hebben naast hun prestatievoordelen geen overeenkomsten met steroïden, met als voordeel dat ze vaak met weinig tot geen bijwerkingen komen.

Vergeleken met steroïden die meestal met zeer ernstige bijwerkingen komen, zijn SARM’s en GW501516 zelf veel milder, goed te verdragen, maar leveren nog steeds uitstekende prestaties en voordelen voor de lichaamsbouw.

De beste manier van het gebruik van Cardarine voor ultieme resultaten is om te profiteren van de manier waarop het werkt als een uitstekende ondersteuning verbinding in een cyclus die ook ofwel SARMs of anabole steroïden omvat.

Cardarine zal sterk bijdragen aan deze cycli door het bevorderen van vet brining terwijl ook het verminderen van slechte cholesterol (LDL) niveaus en triglyceriden; compensatie van enkele van de ernstige cholesterol effecten die steroïden kunnen veroorzaken. Dit soort ondersteunend gebruik van Cardarine vereist slechts lage doses die nog steeds zeer efficiënt is bij het handhaven van gezonde lipiden – een must do bij het gebruik van steroïden.

Andere SARM’s hebben wisselende effecten die soms overlappen met die van Cardarine, terwijl anderen weer totaal anders zijn. Ostarine bijvoorbeeld is een andere uitstekende SARM voor vetverlies en spierbehoud, terwijl Testolone krachtig is voor massabouw. De grote verscheidenheid aan SARM’s maakt het zo aantrekkelijk om er twee of meer samen met Cardarine te stapelen om een specifieker resultaat te bereiken.

Resultaten Cardarine

Uw resultaten met Cardarine zullen sterk gericht zijn op de voordelen van een verbeterd uithoudingsvermogen, omdat dit is waar de verbinding echt schittert.

Cardarine begint te werken zeer snel en je moet beginnen te merken aanzienlijke verbeteringen in uithoudingsvermogen binnen slechts de eerste paar dagen van een cyclus. Dus of u nu een gewichtheffer of een duursporter bent, deze boost in uithoudingsvermogen zal u toelaten om langer en met een hogere intensiteit te trainen of te concurreren.

De resultaten van dit zal zijn wat uw specifieke doelstellingen zijn: een tijdrecord te verslaan, om zwaardere gewichten te heffen met meer sets en herhalingen wat resulteert in een snellere spiergroei, of gewoon om uw algehele conditie en prestaties te verbeteren.

Dit is een zeer veelzijdige samenstelling die geschikt is voor iedereen, van bodybuilders tot bodygymnasten, en vooral voor iedereen die duurtrainingen doet, zoals hardlopen en CrossFit, waarbij u zo lang en zo hard mogelijk wilt kunnen doorgaan door vermoeidheid tegen te gaan.

Lopers zullen snellere tijden en veel betere cardioprestaties zien en dit zal snel effect beginnen te krijgen, omdat Cardarine snel begint te werken, zodat u positieve veranderingen binnen de eerste week of zo zult zien, met verbeteringen die blijven toenemen voor de duur van uw cyclus. Atleten moeten in staat zijn om te schoppen door middel van eerdere persoonlijke beste tijden bij het gebruik van Cardarine.

Het grote voordeel is dat deze resultaten kunnen worden bereikt met vrijwel nul bijwerkingen. Er is geen gemeenschappelijke steroïde soort negatieve effecten zorgen te maken over zoals gyno of opgeblazen gevoel, noch enige androgene effecten, zodat vet verlies of toning u bereiken als gevolg van de verbeterde uithoudingsvermogen je ervaring gaat worden van hoge kwaliteit en gemakkelijk gehandhaafd op voorwaarde dat u doorgaat met een goede voeding en fitness routine.

Cardarine bijwerkingen

Als je in het verleden steroïden hebt gebruikt, zijn er bepaalde bijwerkingen waarmee je waarschijnlijk bekend bent, en je vraagt je misschien af of Cardarine dezelfde bijwerkingen heeft.

Het goede nieuws is dat de overgrote meerderheid van de bijwerkingen die we zien bij de meeste steroïden geen probleem zijn met Cardarine. Dit zijn de belangrijkste gebieden van overweging:

  • Oestrogene en androgene: in tegenstelling tot sommige anabole steroïden, Cardarine heeft geen aromatizing activiteit dus er zijn geen oestrogeen gerelateerde bijwerkingen zoals gynaecomastie, water retentie of hoge bloeddruk. Cardarine heeft ook geen androgene eigenschappen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over haaruitval of acne, en vrouwen hoeven zich geen zorgen te maken over het ontwikkelen van mannelijke trekken.
  • Cardiovasculair: Cardarine werd oorspronkelijk ontwikkeld met de bedoeling om een aantal cardiovasculaire gerelateerde aandoeningen te behandelen, dus het komt niet als een verrassing dat negatieve effecten op het cardiovasculaire systeem niet te verwachten zijn bij het gebruik van deze verbinding.
  • Kanker: vroeg onderzoek toonde aan dat Cardarine de kans op het ontstaan van sommige vormen van kanker zou kunnen vergroten. Deze tests werden echter uitgevoerd met aanzienlijk hogere doses dan iemand zou overwegen in te nemen. Dus of er een risico op kanker bestaat bij de doses die worden gebruikt voor prestatieverbetering is nog onbekend; het kan immers vele jaren duren voordat kanker zich begint te vormen. Deze potentiële kwestie plaatst Cardarine dan ook in de categorie “gebruik op eigen risico”.
  • Testosteron: Cardarine heeft geen invloed op je testosteronfunctie, dus mannen hoeven zich geen zorgen te maken over onderdrukking zoals je met steroïden doet. Maar als je Cardarine gaat combineren met een of meer anabole steroïden dan moet je daarna nog steeds de normale PCT volgen.
  • Lever: er is geen levertoxiciteit bekend die door Cardarine wordt veroorzaakt. Desondanks moeten de doses nog steeds in het lage tot matige bereik blijven.

Zoals we kunnen zien, is het bijwerkingenprofiel van Cardarine minimaal. De meeste mensen zullen deze verbinding zonder negatieve effecten kunnen gebruiken, en dit is wat het zo aantrekkelijk maakt in vergelijking met anabole steroïden die met uitgebreide bijwerkingen komen.

Proeven met dieren toonden aan dat Cardarine giftig was, maar proeven met mensen bij lagere doses van ongeveer 10 mg per dag gedurende niet meer dan 12 weken gaven geen noemenswaardige bijwerkingen te zien.

We weten nog steeds niet de mogelijke lange termijn effecten van Cardarine omdat gegevens ontbreken en totdat er meer klinische studies zijn, is het gebruik van Cardarine voor prestatieverbetering, vooral bij hogere doses of gedurende lange perioden, vooral vallen en opstaan voor atleten, maar het goede nieuws is dat er geen oestrogene bijwerkingen zijn die we zien bij steroïden.

Geen onderdrukking van testosteron moet optreden met deze verbinding hetzij. Helaas is er geen nieuw onderzoek aan de horizon voor Cardarine te wijten aan de kanker link, en het is mogelijk dat onderzoek zal niet opnieuw worden ondernomen op deze verbinding dus het enige woord over bijwerkingen en mogelijke lange termijn effecten die we waarschijnlijk zullen krijgen zijn uit de eerste hand gebruikerservaring door atleten.

Cardarine FAQs

Waarom is Cardarine uit de handel genomen?

Waarom is Cardarine uit de handel genomen?

De belangrijkste reden waarom men denkt dat Cardarine plotseling is stopgezet, is vanwege de ontwikkeling van kanker die optrad in knaagdierstudies. Opgemerkt moet worden dat de doseringen die in deze studies werden gebruikt aanzienlijk hoger waren dan een mens ooit van deze stof zou kunnen gebruiken, maar het was nog steeds genoeg om de ontwikkeling en het onderzoek stop te zetten. Dit betekent dat het volledige potentieel van Cardarine nooit wetenschappelijk is getest en dat eventuele langetermijneffecten op mensen nog steeds grotendeels onbekend zijn.

Is Cardarine veilig?

Vergeleken met anabole steroïden en hun vele ernstige bijwerkingen, is Cardarine een veel veiliger verbinding om te gebruiken. Zoals elke stof moet je, om het risico tot een minimum te beperken, een verstandige dosis aanhouden en het niet gedurende lange perioden gebruiken. Maar met gematigde doses en beperkte cyclus lengtes, Cardarine presenteert zeer weinig risico van bijwerkingen en ervaren steroïden gebruikers zullen gewoon vinden dat het een veel zachter verbinding te gebruiken.

Kun je afvallen met Cardarine?

Cardarine toonde tijdens onderzoek dat het zou kunnen helpen verminderen obesitas en helpen evenwicht cholesterolgehalte. Of Cardarine direct bijdraagt aan de vetverbranding is nog niet helemaal duidelijk, maar het lijdt geen twijfel dat degenen die aan het afslanken zijn of een algemeen plan hebben om gewicht te verliezen, door de grote stimulans voor hun uithoudingsvermogen meer in staat zullen zijn om vet te verbranden, omdat ze gedurende langere perioden intensieve cardio-activiteiten kunnen uitvoeren en dus meer calorieën kunnen verbranden.

Krijg ik kanker van Cardarine?

Het is begrijpelijk dat men zich zorgen maakt over het onderzoek naar GW501516 in het verleden, waar bleek dat er zich vaak kankergezwellen ontwikkelden in studies op ratten bij extreem hoge doses en gedurende lange perioden. De gebruikte doses waren mogelijk tot 1000 maal hoger dan een mens Cardarine zou gebruiken in verhouding tot zijn lichaamsgewicht. Het risico van kanker bij de veel lagere doses die Cardarine gebruikt wordt voor prestatieverbetering, is nog steeds niet volledig bekend door het gebrek aan wetenschappelijke studies, maar wordt niet significant geacht. Het wordt nog steeds beschouwd als een van de veiligste stoffen om te gebruiken.

Verhoogt Cardarine de bloeddruk?

Nee, integendeel. Sommige studies hebben ontdekt dat Cardarine mogelijk bestaande hoge bloeddruk kan verlagen. Dit zegt ons dat Cardarine niet werkt op een manier die een verhoging van de bloeddruk bevordert. Bovendien kan Cardarine het risico op hartziekten verminderen door de goede cholesterolspiegels te verhogen en de slechte cholesterolspiegels te verlagen.

Heb je nakuur nodig na een kuur met Cardarine?

Cardarine veroorzaakt geen onderdrukking van de testosteronfunctie, dus je hebt geen PCT nodig. Als je echter Cardarine stapelt met een anabole steroïde die onderdrukking veroorzaakt, dan moet je post-cyclustherapie doen in dat geval.

Is Cardarine giftig voor de lever?

Cardarine heeft geen bekende toxiciteit voor de lever. Nogmaals, dit is een ernstig effect dat vaak wordt geleverd met anabole steroïden (vooral orale steroïden). Cardarine heeft niet alleen geen toxisch effect op de lever, maar het kan mogelijk ook helpen de leverschade te compenseren die door steroïden wordt veroorzaakt. Dit kan een andere reden zijn om Cardarine in een steroïde stack waar u wilt verminderen lever ontsteking veroorzaakt door steroïde gebruik.

Wat zijn de bijwerkingen van Cardarine?

Cardarine is een van de weinige prestatieverhogende middelen met een bijna nul-risico op bijwerkingen.

Lever, cholesterol en bloeddruk worden niet negatief beïnvloed, er zijn geen oestrogene of androgene effecten, en het onderdrukt de hormoonproductie niet. Dit maakt Cardarine veel draaglijker en gemakkelijker te gebruiken dan anabole steroïden.

De belangrijkste reden waarom iemand zal aarzelen om Cardarine te gebruiken is vanwege de voorgeschiedenis met de ontwikkeling van kanker, maar nogmaals er is gewoon geen bewijs hoe dan ook dat kanker een risico is bij kortdurend gebruik in lage doses.

Mijn conclusie en aanbeveling

De meeste mensen gebruiken Cardarine om het uithoudingsvermogen en de conditie tijdens het sporten te verbeteren. Dit maakt Cardarine uitstekend voor elk ervaringsniveau, omdat we allemaal veel baat kunnen hebben bij dit type prestatieverbetering, of je nu voornamelijk gewichtheft of voornamelijk cardiowerk doet.

Een bonuseffect van Cardarine is het vermogen om te helpen bij de vetverbranding, dankzij de manier waarop Cardarine het lichaam helpt efficiënter calorieën te gebruiken voor energie. Tenslotte kan Cardarine uw steroïdengebruik ondersteunen door de negatieve invloed die steroïden hebben op cholesterol, bloeddruk en cardiogezondheid te helpen minimaliseren.

De studies die een verhoogd risico op kanker aan het licht brachten, zullen zeker een bron van zorg zijn voor veel mensen die overwegen deze verbinding te gebruiken.

Ook al waren de doseringen in de studie die tot dat resultaat leidden veel hoger dan wij ooit zouden overwegen, toch kan deze onbekende factor bij lagere doseringen uw beslissing om Cardarine te gebruiken maken of breken – het feit is dat we het volledige risicoprofiel gewoon nog niet kennen.

Ondanks dit mogelijke risico, voor degenen die Cardarine gebruiken biedt het ongelooflijke resultaten en velen beschouwen het als een van de beste niet-steroïde opties die er zijn.

De boost voor het uithoudingsvermogen en de verhoogde efficiëntie van de voeding zijn grote voordelen, maar of ze het risico van een aantal ernstige negatieve gevolgen voor de gezondheid waard zijn zal een beslissing voor u zijn om te maken wanneer u Cardarine afweegt tegen SARM’s en andere verbindingen.

Eén ding kan ik zeggen: Cardarine werkt extreem goed. Desondanks zullen maar weinig mensen serieus overwegen om een potentieel gevaarlijke stof als Cardarine te gebruiken.

Het is verstandig om op je hoede te zijn! Cardarine is nog steeds een onbekende samenstelling als het gaat om gezondheidsrisico’s, maar het kan een aantal zeer ernstige risico’s met zich meebrengen – zelfs kanker. Dit is de reden waarom de meeste mensen op zoek gaan naar een veilig, legaal en natuurlijk alternatief voor Cardarine.

De beste vervanger van Cardarine die je vandaag de dag over de toonbank kunt kopen is C-DINE 501516. Regelmatig gebruik van C-DINE 501516 kan je zeer vergelijkbare voordelen geven als Cardarine, minus de bijwerkingen en mogelijke gezondheidscomplicaties op de lange termijn.

C-DINE 501516 geeft u gegarandeerd uitstekende resultaten als een krachtige natuurlijke vetverbrander en uithoudingsversterker die er tevens voor zorgt dat u vetvrije spieren behoudt als een legitiem, 100% veilig SARM-alternatief. Dit spul werkt echt!

Sterk aanbevolen! Bekijk hier de prijs!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}