Clenbuterol kuur – Schema’s, Dosering, resultaten & tips

door Thijs // 8 september, 2022  

Vaak beschouwd als meer van een stimulerend middel dan een echte steroïde, Clenbuterol is berucht als een krachtige vetverbrander die werkt door het verhogen van thermogenese die het metabolisme verhoogt. Dit helpt verbranden opgeslagen vet als het lichaam is in een constante staat van een verhoogde stofwisseling, zelfs in rust.

We zouden niet automatisch denken dat een zeer effectief astmamedicijn nuttig is voor vetverbranding, maar dat is in feite wel het geval met Clenbuterol.

Dat betekent niet dat Clen een magische pil is die je kunt nemen en achterover kunt leunen en kijken hoe het vet eraf valt. Het werkt met de juiste voeding en lichaamsbeweging om sneller en efficiënter te verbranden vet, zodat je verliest het sneller dan je zou zonder het gebruik van deze verbinding.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zult u leren:

Wat is Clenbuterol?

Clenbuterol is een krachtige vetverbrander die effectief is al dan niet u het gebruikt in een steroïde cyclus. Dit maakt het zeer aantrekkelijk, niet alleen voor bodybuilders, maar voor iedereen die om gewicht te verliezen; en dat is wat heeft gemaakt Clenbuterol bijna een huishouden naam in de wereld van gewichtsverlies.

De belangrijkste manier waarop Clenbuterol werkt om u te helpen vet te verliezen is het verhogen van thermogenese, of lichaamstemperatuur. Dit op zijn beurt stimuleert het metabolisme om meer calorieën te verbranden, zodat lichaamsvet efficiënter wordt gebruikt voor energie.

Clenbuterol blinkt uit in wordt gebruikt om zich te ontdoen van de laatste resten van hardnekkig vet op een relatief al mager lichaam, en als zodanig als zeer populair bij lichaamsbouw concurrenten, atletische modellen en iedereen die al werkt hard om een lean en geript lichaam, en wil het nog verder te nemen.

In tegenstelling, Clen is niet bijzonder nuttig of nodig voor een overgewicht individu, en het is het beste voor degenen die extra gewicht te verliezen zo veel van het mogelijk is alvorens te overwegen het gebruik van Clenbuterol.

Auteur’s Opmerking: Clenbutrol is mijn # 1 beoordeeld juridische Clenbuterol product. Het repliceert de vetverbrandende en thermogene effecten van Clenbuterol, maar zonder enige ongewenste bijwerkingen.

Clenbuterol voordelen

Clenbuterol heeft een reputatie als een van de beste vetverbranders rond, dus we weten dat dit het belangrijkste gebied waar het in uitblinkt. Maar wat precies betekent dit en wat maakt Clen zo goed in het helpen u mager en hardnekkig vet dat je zou kunnen hebben geprobeerd om te verliezen voor een lange tijd af te branden?

Hier zijn de belangrijkste voordelen en effecten van Clenbuterol dat het zo goed in wat het doet maken:

 • Thermogene voordelen – De belangrijkste manier waarop Clen werkt om u te helpen met vetverbranding is het verhogen van thermogenese, of lichaamstemperatuur.This is de kern functionaliteit van Clen. Thermogenese is het proces van warmteproductie en in het menselijk lichaam hebben we dat nodig om in leven te blijven. Het heeft een direct effect op de stofwisseling en wanneer de thermogenese wordt verhoogd, stijgt de stofwisselingssnelheid als gevolg van de verhoogde lichaamstemperatuur en dit resulteert in een snellere en efficiëntere afbraak van vetten.
 • Onderdrukking van de eetlust – Dit is een minder bekend en secundair effect van Clen, maar een die ook belangrijk is voor vetverlies, omdat je duidelijk in een serieuze dieetfase bent als je de laatste vetplekken wilt wegsnijden voor een wedstrijd of een andere reden; daarom is het van cruciaal belang om de calorieën onder controle te houden. Niet iedereen zal echter een verminderde eetlust ervaren bij het gebruik van Clen, dus op dit potentiële voordeel moet niet te veel worden vertrouwd.
 • Verbetering van de cardiovasculaire prestaties – Dit is geen belangrijk effect van Clen, maar zelfs een lichte verbetering op dit gebied is welkom voor de meeste mensen. Het belangrijkste doel van Clen is het openen van de luchtwegen om te helpen bij de ademhaling, dus het is logisch dat zelfs bij mensen zonder ademhalingsproblemen dit een voordeel kan zijn. Het is echter belangrijk niet te verwachten een merkbare verandering in deze afdeling, dus als je na hardcore prestatieverbetering, Clen past niet in het wetsvoorstel, maar deze potentieel kleine voordeel kan gewoon worden gezien als een extra bonus.

Wetende dat Clenbuterol oorspronkelijk werd geformuleerd om ademhalingsmoeilijkheden te behandelen, kan de metabole en vet verlies voordelen bijna worden gezien als een neveneffect van deze drug.

In dit geval is het een zeer positieve en welkome bijwerking voor mensen die willen lichaamsvet te verminderen tot een extremer niveau dan anders mogelijk zou zijn gewoon door middel van een dieet alleen.

Clenbuterol vet verlies

Clenbuterol was nooit bedoeld als een gewichtsverlies drug, maar dat is wat het is beroemd geworden voor. Van beroemdheid endorsements tot hardcore bodybuilders, Clen appelleert aan een breed scala van mensen die een doel hebben: om zo veel lichaamsvet te snijden mogelijk om het bereiken van een mager, gespierd en geript lichaamsbouw.

Het zou gemakkelijk kunnen zijn om te denken dat Clen een gewichtsverlies wondermiddel is dat iedereen kan helpen kilo’s vet te verliezen zonder een vinger uit te steken met lichaamsbeweging of het veranderen van je dieet; maar dit is verre van het geval. Clen is niet geschikt voor mensen die zwaarlijvig zijn of zelfs voor mensen die extra gewicht hebben, maar die niet al regelmatig intensief sporten of zich houden aan een caloriegecontroleerd dieet om gewichtsverlies te bevorderen.

Wat Clen is nuttig voor is het verbranden van de laatste overblijfselen van vet dat is anders moeilijk om zich te ontdoen van, en met name voor mensen die vet verlies te nemen om meer extreme niveaus voor wedstrijden waar elke gram telt.

Dus terwijl Clenbuterol werkt uitzonderlijk goed als een vetverbrander, het doel ervan is specifiek en om de resultaten die u verwacht van het te krijgen, moet u al worden uit te oefenen uitgebreid en dieet op de juiste wijze – en bereid zijn om dat regime voort te zetten gedurende uw Clen cycli en daarna.

Clenbuterol dosering

Een belangrijk aspect van het uitwerken van uw Clenbuterol dosering voor een cyclus is om te plannen hoe je gaat om geleidelijk verhogen van de dosis in de tijd. Dit moet worden gedaan als je lichaam gewend raakt aan de effecten van de medicatie. Het starten van een cyclus bij een lage dosis dan het opbouwen van het over een twee weken cyclus voor de meest effectieve vetverbranding resultaten.

Voor de meeste gebruikers betekent dit het starten van een cyclus op de laagste effectieve dosis en het verhogen van het naar de hoogste veilige dosis tegen het einde van de cyclus. De meeste mensen zullen kijken naar een maximale dosering van tussen 120mcg en 160mcg per dag.

Deze strategie van incrementeel verhogen van de dosis is om de reden van veiligheid zo veel als iets anders; beginnen Clen op een hoge dosis is een gezondheidsrisico. Een pauze van twee weken is dan vereist, en als een extra cyclus wordt ondernomen, zal het beginnen bij de dosering die u eindigde met bij de vorige cyclus. De aanbevolen verhoging van de dosering is 20 microgram (mcg).

Net zoals we de dosering van Clen in de tijd opvoeren, denken sommige mensen dat het nodig is om de dosering geleidelijk te laten vallen tegen het einde van uw dieet en vet verlies cyclus. Maar er is geen bewijs dat dit nodig of effectief is. De beste strategie is om in plaats daarvan gewoon verminderen de dosering tot wat je begon het begin van de cyclus op (meestal 20mcg of 40mcg) voor ongeveer een week.

Clenbuterol kuur schema

Zoals ik al heb gezegd, de algemeen aanvaarde en beoefende strategie van Clenbuterol doses is om geleidelijk te verhogen tijdens de cyclus, dus je begint laag en zacht, gewend raken aan de effecten, en uw dosering methodisch te verhogen.

Laten we eens nader bekijken wat een meer specifieke Clen cyclus zou kunnen bestaan uit. Houd in gedachten dat mensen met een breed scala van persoonlijke doelen gebruik maken van Clen voor vetverbranding, dus degenen met het doel van het krijgen van trim voor een wedstrijd zou kunnen verschillen in hun cyclus in vergelijking met iemand die het gebruikt voor bodybuilding, of iemand die gewoon willen voldoen aan persoonlijke vet verlies doelen.

De verschillen liggen niet in de manier waarop Clen wordt gebruikt wel, maar eerder met wat je zou kunnen stapelen met – sommigen kunnen ervoor kiezen om Clenbuterol alleen te gebruiken, terwijl bodybuilders zal vaak worden stapelen met anabole steroïden als onderdeel van een meer uitgebreide snijden cyclus.

Maar de fout moet niet worden gemaakt om te veronderstellen Clen wordt gebruikt op dezelfde manier als een anabole steroïde, waar doses en cycli doen variëren sterk afhankelijk van de doelstellingen. Clenbuterol aan de andere kant is over het algemeen gebruikt zeer vergelijkbaar onder beginners en gevorderde gebruikers, en iedereen daartussen.

Clenbuterol only kuur

De volgende Clenbuterol cyclus voorbeeld is geschikt voor zowat iedereen. Deze cyclus volgt een twee weken op, twee weken uit patroon. Clen wordt dagelijks gebruikt gedurende twee weken, dan volledig gestopt voor een andere twee weken, dan weer gestart na dat. De onderstaande hoeveelheden zijn vermeld als dagelijkse dosering waarden.

 • Dag 1-2: 20mcg
 • Dag 3-4: 40mcg
 • Dag 5-6: 60mcg
 • Dag 7-8: 80mcg
 • Dag 9-10: 100mcg
 • Dag 11-12: 120mcg
 • Dag 13-14: 140mcg

Op dit punt, waar de dosering zijn hoogste niveau van 140mcg heeft bereikt, wordt de cyclus gestopt. Een pauze van twee weken volgt. Belangrijk is, wanneer het starten van uw cyclus weer, de dosering begint niet op het lage niveau, maar in plaats daarvan op wat u klaar bent met de vorige cyclus op; in dit geval, 140mcg. Deze dosering wordt gehandhaafd gedurende de gehele tweede cyclus gedurende twee weken.

Clenbuterol cutting kuur

De bovenstaande cyclus is geschikt voor iemand met behulp van Clen als een standalone supplement voor vet verlies. Maar hoe zit het met bodybuilders met behulp van het als slechts een deel van een snijden cyclus? Overweeg dit voorbeeld 8 weken cyclus voor een dergelijk gebruik:

 • Clenbuterol: 120mcg per dag
 • Anavar (Oxandrolon): 80mg dagelijks
 • Trenbolon: 200mg per week
 • Testosteron propionaat: 100mg wekelijks

Dit snijden cyclus maakt gebruik van de krachtige vet verlies steroïde Anavar die aanzienlijk op de effecten van Clenbuterol zal samenstellen. De bovenstaande snijden cyclus is alleen geschikt voor degenen die begrijpen en weten hoe de bijwerkingen van anabole steroïde gebruik aan te pakken.

Geavanceerde Clenbuterol kuur

Dit wordt beschouwd als een geavanceerde 8-weekse Clen cyclus:

 • Testosteron Prop: 100mg/week (25mg/eod)
 • Tren Acetaat: 200mg/week (50mg/eod)
 • Masteron: 400mg/week (100mg/eod)
 • T3: 90mcg/dag
 • Weken 1-2, 5-6, 8+: Clenbuterol aan 120mcg/day

*eod – om de andere dag
*T3 is een extra vetverbrandingsmiddel

Clenbuterol vs Alternatieven

Ik ben geen arts, maar iedereen weet hoe krachtig voorgeschreven medicijnen zijn en het is gezond verstand dat ze niet moeten worden gebruikt of misbruikt voor andere redenen dan de medische toepassingen die ze zijn ontworpen om te behandelen – Clenbuterol is in de kern een medische drug gemaakt om gezondheidsproblemen te behandelen (maar niet bij mensen – in paarden!)

Ja, een uitloper hiervan is dat het ook een krachtige vetverbrander is. Maar als je om je gezondheid geeft, kun je beter andere, veel veiligere opties overwegen.

Dit is waarom:

Clenbuterol is een krachtige stimulans en zeer weinig mensen zullen het gebruiken op de prestaties doses zonder lijden echt verontrustende effecten. Dit is de top reden dat ik er bij u sterk op aandringen om na te denken over het kijken naar Clenbuterol alternatieven.

De beste Clenbuterol vervangingen kunnen bieden u zeer vergelijkbare voordelen, maar zonder dat uw gezondheid in gevaar en het ervaren van ernstige bijwerkingen door het gebruik van een medisch geneesmiddel op een manier die niet is ontworpen om te worden gebruikt.

Dus als u op zoek bent naar de allerbeste Clenbuterol alternatief beschikbaar om te bestellen vandaag, kijk dan niet verder dan de natuurlijk geformuleerde en legale Clenbutrol.

Laat u niet misleiden door de alle natuurlijke ingrediënten: Clenbutrol is een krachtige formule voor vetverbranding, prestatieverbetering en mager spierbehoud. Zonder de vervelende bijwerkingen van Clenbuterol en de juridische zorgen van het krijgen van uw handen op een drug gemaakt voor paarden.

Veel mensen blijven bewijzen dat Clenbutrol werkt zoals het zegt op het etiket om geweldige resultaten te leveren zonder te lijden aan de effecten van een stimulerende drug. Clenbutrol is de ideale vervanger voor uw hoog risico Clenbuterol.

Clenbutrol wordt ten zeerste aanbevolen. Bekijk hier de prijs.

Clenbuterol resultaten

Bij gebruik van Clen, verwachten te zien sneller verlies van lichaamsvet in vergelijking met geen gebruik van deze drug terwijl het houden van uw dezelfde (of beter) oefening en dieet programma.

Hoewel niet een spier builder, zal Clen ook uw lichaam verschijnen meer gespierd en afgezwakt dankzij de verwijdering van vet dat anders zou verdoezelen spier.

Voor Clenbuterol effectief te zijn en om uw verwachte resultaten te voldoen, zijn er een paar dingen die we moeten weten:

Je moet al relatief mager en willen Clen gebruiken om weg te branden hardnekkig vet of vet dat is gelegen in delen van het lichaam dat je hebt moeite om te bewegen met andere methoden.

Het dieet is van cruciaal belang en geen enkele hoeveelheid Clen gaat iemand helpen gewicht te verliezen als ze te veel eten, de verkeerde soorten voedsel consumeren, of gewoon meer calorieën eten dan er worden afgebrand.

Oefenen is essentieel, en terwijl de aard van de trainingen die je doet zal afhangen van uw levensstijl en doelstellingen moeten we niet vergeten dat Clenbuterol versterkt wat je al doet en duwt uw resultaten verder.

Met andere woorden, moet je al meer calorieën verbranden met oefening dan je verbruikt met voedsel, dan Clen is in staat om u te helpen door te drukken en te verbranden dat opgeslagen vet tijdens de meest kritieke tijd van uw vet verlies programma.

Clenbuterol vs Albuterol

Als u nog niet helemaal besloten over de vraag of je moet proberen Clenbuterol, kunt u kijken naar andere opties en een van de namen die je waarschijnlijk tegenkomt is Albuterol.

Zoals de naam doet vermoeden, is Albuterol (salbutamol) in feite zeer vergelijkbaar met Clen in de manier waarop het werkt om ademhalingsmoeilijkheden te verlichten. Het is een bekend astmamedicijn in de VS onder de merknaam Ventolin. Net als Clenbuterol is het ook een bèta-2-adrenerge agonist en is in sommige dierstudies aangetoond dat het eiwitgehalte en het spiergewicht toenemen.

Albuterol is dus technisch ook effectief als vetverbrander omdat het dezelfde mechanismen op het lichaam gebruikt als Clen doet. Beide drugs stimuleren het zenuwstelsel, verhogen de stofwisselingssnelheid en verbeteren het zuurstoftransport in de spieren. Beide geneesmiddelen hebben vergelijkbare bijwerkingen en stimulerende effecten.

Een groot verschil is dat Albuterol een halfwaardetijd van slechts 6 uur heeft, vergeleken met Clenbuterol de halfwaardetijd van ongeveer 36 uur. Dit betekent dat je zou moeten zijn het nemen van Albuterol regelmatiger om vergelijkbare effecten als Clen hebben en dit kan uit te werken duur en tijdrovend.

Bovendien, omdat Albuterol wordt meestal gebruikt als een inhalator voor astmapatiënten, dit is de vorm waarin het wordt op grote schaal gevonden, terwijl Clenbuterol wordt vaker gezien in pilvorm. Studies hebben aangetoond geen prestaties voordelen bij het inhaleren van Albuterol, terwijl het gebruik van het oraal of intraveneus toonde enkele voordelen – maar het verkrijgen van de drug in een dergelijke vorm is waarschijnlijk moeilijk zijn voor de meeste mensen.

Clenbuterol bijwerkingen

Het moet niet worden vergeten dat in de kern, Clenbuterol is een stimulerend middel. Dit betekent dat het zal komen met potentiële bijwerkingen, en deze zijn waarschijnlijk worden versterkt en verhoogd hoe hoger uw dosering van deze verbinding is. Net als cafeïne is een stimulerend middel en we kunnen verwachten dat sommige nadelige effecten bij de consumptie ervan in grote hoeveelheden, dus het is het geval met Clen.

Nogmaals, net als bij cafeïne, individuele reactie op Clenbuterol zal variëren, maar het is van vitaal belang om bewust te zijn van de mogelijke negatieve reacties die je zou kunnen ervaren, zodat u kunt worden op de uitkijk voor hen en dienovereenkomstig aan te passen uw dosering om het maximale voordeel en minimale bijwerkingen te krijgen.

Ik kan breken Clenbuterol bijwerkingen naar beneden in de meer voorkomende degenen die de meeste mensen zullen waarschijnlijk ervaren, en die welke worden beschouwd als minder vaak voor.

Hieronder zijn de meest voorkomende bijwerkingen van Clenbuterol. Niet iedereen zal ervaren alle of zelfs een van deze, terwijl andere mensen kunnen ervaren ze allemaal, het hangt af van uw persoonlijke gevoeligheid voor stimulerende middelen en natuurlijk, uw dosering.

 • Kriebels of trillen – U kunt merken dat u trillende handen heeft als u uw vingers uitsteekt. Van alle mogelijke bijwerkingen wordt deze het vaakst gemeld door Clen-gebruikers. Zoals met de meeste bijwerkingen, zal dit waarschijnlijk afnemen naarmate je lichaam gewend raakt aan Clen – en dit is de reden waarom doseringen laag moeten beginnen en langzaam moeten worden verhoogd.
 • Verhoogd zweten – Clen is een stimulerend middel dat het lichaam verwarmt, en de reactie van het lichaam op verhoogde warmte is zweten. Doordat de cellen meer warmte produceren en afgeven dan normaal, stijgt de lichaamstemperatuur en zullen sommige mensen merken dat ze meer transpireren dan normaal, zowel tijdens het sporten als in rust, of allebei.
 • Slapeloosheid – Dit is een probleem dat zich kan voordoen bij alle genuttigde stimulerende middelen – zelfs bij koffie. Zeer gevoelige mensen kunnen moeilijkheden ondervinden om in slaap te vallen of te blijven bij het gebruik van Clen. De halfwaardetijd van dit geneesmiddel, meer dan 36 uur, betekent dat het altijd in je systeem zal zijn gedurende een periode van 24 uur, ook wanneer je moet slapen. Lagere doseringen kunnen ernstige slapeloosheid verlichten, net als het toestaan van je lichaam om te wennen aan de effecten door het langzaam verhogen van de dosis door je cyclus.
 • Hoofdpijn – Elk type stimulerend middel kan hoofdpijn veroorzaken en nogmaals, dit is een symptoom dat sterk varieert tussen mensen. Sommige mensen zijn zeer gevoelig voor stimulerende middelen (dus als je gevoelig bent voor hoofdpijn van koffie, Clen zou kunnen hebben hetzelfde effect op u), terwijl anderen zullen nooit een hoofdpijn zelfs met behulp van Clenbuterol op de maximale dosis. Een van de belangrijkste oorzaken van hoofdpijn met Clen of een stimulerend middel is een verhoging van de bloeddruk.
 • Verhoogde bloeddruk – Dit is meer waarschijnlijk te gebeuren aan het begin van een cyclus voordat het lichaam gewend raakt aan de stimulerende effecten van Clen. Als u bekende bloeddruk problemen, is het extra belangrijk dat u uw bloeddruk te controleren gedurende uw cyclus; maar degenen met een bekende geschiedenis van hoge bloeddruk en aanverwante aandoeningen worden sterk afgeraden tegen het gebruik van Clenbuterol.
 • Spierkrampen – De vermoedelijke oorzaak van spierkrampen die veel mensen krijgen bij het gebruik van Clen is te wijten aan verlaagde niveaus van het aminozuur taurine die een impact op de zenuwen die op hun beurt een rol spelen in spiersamentrekkingen kan hebben. Wanneer de spieren zich niet normaal kunnen ontspannen door een gebrek aan taurine, ontstaan spierkrampen. De aanbeveling voor iedereen die spierkrampen ervaart bij het gebruik van Clen is om een hoogwaardig taurinesupplement te nemen en dit zal deze bijwerking waarschijnlijk onder controle houden.
 • Misselijkheid – Dit is een mogelijke bijwerking van bijna elk medicijn en is een andere reden waarom we beginnen met Clen in een lage dosering. Bij meer gevoelige mensen kan misselijkheid leiden tot braken, in welk geval het raadzaam is gedurende een lange periode een lagere dosering aan te houden en deze langzamer op te voeren.
 • Stemmingswisselingen – Dit kan variëren van een gevoel van een verbeterde stemming tijdens het gebruik van de medicatie, tot een begin van angst en depressie wanneer Clen wordt gestopt.

Andere meer ernstige maar minder vaak voorkomende bijwerkingen staan hieronder, en deze hebben aanzienlijk meer kans om op te treden wanneer de dosering van Clen hoger is dan wordt aanbevolen:

 • Snelle of onregelmatige hartslag
 • Braken of diarree
 • Snelle ademhaling
 • Zeer hoge bloeddruk

In alle gevallen van een van de bovenstaande symptomen, moet Clenbuterol gebruik onmiddellijk worden gestopt en medisch advies gevraagd als deze effecten niet snel verdwijnen na het stoppen van de drug (rekening houdend met de lange halfwaardetijd van ongeveer 36 uur).

Eerste keer gebruikers van Clen hebben meer kans op ergere bijwerkingen dan mensen die het gebruik van het voor enige tijd. Het kan een tijdje duren om te wennen aan Clen, maar als bijwerkingen niet draaglijk zijn dan is het verstandig om te doen is om uw dosering te verlagen totdat eventuele bijwerkingen zijn meer beheersbaar.

Clenbuterol Nakuur

Anabole steroïde gebruikers zijn gewend aan het doen van een post-cyclus therapie om te herstellen van de natuurlijke hormoonfunctie en hard verdiende resultaten te behouden. Maar heb je nodig PCT bij het gebruik van Clenbuterol?

Het is niet nodig om een post-cyclus therapie uit te voeren als u Clenbuterol op zijn eigen gebruikt. De standaard procedure is om gewoon te stoppen met het gebruik van Clen voor ten minste twee weken, en dit is alles wat nodig is.

In tegenstelling tot steroïden, heeft Clen geen effect op je hormoonfunctie, dus PCT is niet nodig. Echter, als u met behulp van Clen als onderdeel van een steroïde cyclus dan PCT zal moeten worden uitgevoerd als nodig is voor de steroïden die u gebruikt.

Clenbuterol FAQs

Is Clenbuterol een anabole steroïde?

Is Clenbuterol een anabole steroïde?

Nee, Clenbuterol is een medicijn dat werd ontwikkeld voor astma en andere ademhalingsaandoeningen. Het feit dat het vaak wordt gebruikt door bodybuilders en fitness modellen, van wie velen ook gebruik maken van anabole steroïden, suggereert aan sommigen dat het zou ook een steroïde, maar dit is niet het geval.

Terwijl Clenbuterol heeft aangetoond in sommige dierlijke studies naar een anabole werking hebben, is er geen bewijs dat dit het geval is in het menselijk lichaam. Als zodanig is het niet een spier opbouwende drug. Clenbuterol is nuttig voor mensen die gebruik maken van anabole steroïden als degenen die dat niet doen.

Is Clenbuterol gevaarlijk?

Dit is een medicijn en als zodanig zal je lichaam moeten wennen aan je inname ervan. Beginnen met een zeer hoge dosering, zeg van 100 mcg per dag, wordt niet aanbevolen.

Dit is een krachtige bronchodilatator en stimulant en een plotselinge hoge dosering vormt een ernstig risico voor de gezondheid van het hart, dat is de reden waarom stapsgewijs doseren belangrijk is en indien verstandig geconsumeerd, Clen is niet gevaarlijk.

Clen moet worden gestart op een lage dosis van 20-40mcg per dag en de aanbeveling is dat de dosis langzaam wordt verhoogd over de periode van ongeveer twee weken, gevolgd door een pauze dan een voortzetting van de cyclus als u ervoor kiest om door te gaan.

Test ik positief op een drugstest met Clenbuterol?

De wettigheid van Clenbuterol verschilt over de hele wereld. In de VS, is het niet goedgekeurd door de FDA voor menselijk gebruik. De Wereld Anti-doping Agentschap vermeldt Clenbuterol als een verboden stof, dus als je getest onder de regels van dit agentschap, zal Clenbuterol laten zien in een test en worden beschouwd als verboden.

Het is belangrijk op te merken dat er enkele meldingen zijn van de aanwezigheid van Clen als gevolg van besmet vlees, omdat deze stof bekend staat om te worden gebruikt om magere spieren in vee te verbeteren, hoewel een dergelijk gebruik illegaal is in de VS en Europa.

Wat is vloeibare Clenbuterol?

Een vloeibare versie van Clenbuterol genaamd Liquid Clen is een populaire keuze vanwege hoe gemakkelijk het is in te nemen en hoe het wordt beschouwd als nog efficiënter dan de tabletvorm.

De belangrijkste bron voor het kopen van vloeibare Clen is via websites voor wetenschappelijk onderzoek, maar wees je er altijd van bewust dat de kwaliteit aanzienlijk kan verschillen tussen aanbieders, dus het is essentieel om alleen te zoeken naar gerenommeerde makers van vloeibare Clen. De moeilijkheid om een exacte dosis toe te dienen is een van de belangrijkste nadelen van Liquid Clen.

Hoe lang duurt het voordat Clen werkt?

De stimulerende effecten van Clen worden merkbaar snel nadat je een cyclus begint. Als het gaat om merkbaar vet verlies, het tempo van uw resultaten gaat aanzienlijk afhangen van hoe hard en vaak je uit te werken, en je dieet.

Clen is een hulpmiddel om de resultaten die je krijgt te stimuleren – dus hoe meer toegewijd je bent om uit te werken, hoe sneller je zult merken vet wordt verloren en voor de meeste mensen zal dit goed zijn binnen de eerste twee weken cyclus.

Is Clenbuterol een gewichtsverlies wonder drug?

Meer dan een decennium geleden, werd Clenbuterol aangeprezen als een gewichtsverlies wonder drug die werd gepromoot als zijnde in staat om u te helpen vet te laten vallen zonder dat u een ding te doen. Het werd gepromoot door beroemdheden en werd populair bij iedereen die wilde om gewicht te verliezen, met inbegrip van degenen die waren zeer overgewicht, en degenen die wilden een oplossing die geen dieet of lichaamsbeweging te betrekken. We weten dat dit onmogelijk is en inderdaad, dit is niet waar Clen voor is.

Kunnen vrouwen Clenbuterol nemen?

Ja, Clen is net zo geschikt voor vrouwen als het voor mannen is. Doseringen kunnen zeer vergelijkbaar tussen de geslachten zo goed als we niet te maken met het type van de bijwerkingen die komen met vrouwelijke anabole steroïden gebruik.

De meeste vrouwen zullen kijken naar het gebruik van Clen op tussen 20mcg tot 40mcg per dag als uitgangspunt, met de mogelijkheid om de dosering te verhogen incrementeel tot een maximum van 100mcg per dag.

Zal Clenbuterol buikvet verbranden?

Clen richt zich niet op een bepaald gebied van het lichaam om vet te verbranden. Het zal werken om opgeslagen vet te gebruiken als energie, dus als je extra vet rond de buik, maar zijn mager elders, Clen kan effectief zijn in het snijden van buikvet in combinatie met gerichte oefeningen en cardiovasculaire workouts.

Mijn conclusie en aanbeveling

Als het gaat om het gebruik als een steun voor astmapatiënten en mensen met ademhalingsproblemen, Clenbuterol is een krachtige bronchodilatator die de luchtstroom naar de longen verhoogt.

Maar het is de thermogene eigenschappen van Clenbuterol dat het zo’n legendarische vet verlies verbinding hebben gemaakt. Het gebeurt gewoon dat dezelfde mechanismen die het mogelijk maken Clenbuterol om op te treden als een effectieve bronchodilatator ook werken om Clen zijn vetverbranding vermogen.

Ik kan niet ontkennen dat Clenbuterol werkt en werkt goed als een krachtige vet verlies agent. Maar in de echte wereld, zijn zeer weinig mensen gaan echt overwegen het gebruik van een paard drug als Clenbuterol, ongeacht hoe goed het is.

Het is volkomen logisch om voorzichtig te zijn, na alles wat het is een medisch geneesmiddel gemaakt voor gebruik bij dieren – Clenbuterol heeft geen plaats wordt gebruikt door mensen om gewicht te verliezen en atletische prestaties te verbeteren.

De mogelijke bijwerkingen van Clenbuterol zijn genoeg om iedereen af te schrikken, en dit is precies de reden waarom zo veel mensen hebben gezocht naar een legitieme, legale en veilige Clenbuterol alternatief.

De ultieme Clenbuterol alternatief dat is legaal om te kopen en veilig te gebruiken is Clenbutrol. Met behulp van Clenbutrol regelmatig biedt u de beste voordelen van Clenbuterol, zonder de bijbehorende negatieve effecten die een ravage kunnen aanrichten op uw gezondheid.

Clenbutrol is bewezen te werken als een krachtige thermogeen dat uw stofwisseling stimuleert en vet verlies bevordert om u te helpen die geripte en mager lichaamsbouw je hebt gedroomd van te krijgen. Clenbutrol werkt echt! Bekijk hier de prijs!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}