Clenbuterol voor vrouwen – Schema’s, Dosering & tips

door Thijs // 8 september, 2022  

Clenbuterol biedt een alternatief voor vrouwen die willen voorkomen dat het gebruik van anabole steroïden en lijden met de bijbehorende bijwerkingen. Maar hoe effectief is Clenbuterol voor vrouwen als het gaat om vetverbranding? Is het echt een goede vervanger voor steroïden, of zijn de bijwerkingen net zo ernstig?

De beslissing om Clenbuterol te gebruiken voor het bereiken van uw lichaamsbouw doelen is een niet lichtvaardig te nemen. Immers, deze drug is beroemd geassocieerd met een aantal ernstige gezondheidsproblemen complicaties bij sommige mensen. Met behulp van een geneesmiddel voor het doel dat het niet was ontworpen voor altijd komt met risico’s, en Clenbuterol is geen uitzondering.

Ondanks dit, talloze vrouwen hebben en blijven Clenbuterol gebruiken in de eerste plaats voor het doel van het verliezen van lichaamsvet. Leren zo veel als je kunt over Clenbuterol zal u in de beste positie om een weloverwogen beslissing of Clenbuterol gaat om de juiste keuze voor u te maken.

In deze gids, zult u leren:

Wat is Clenbuterol?

Clenbuterol is een bèta-2-agonist klasse van geneesmiddelen, en fungeert als een bronchodilatator om astmapatiënten te helpen met ademhaling. Het is goedgekeurd en gebruikt voor dit medische doel in sommige landen over de hele wereld, maar niet in de Verenigde Staten.

Als het gaat om prestaties gebruik, Clenbuterol het voordeel is in de manier waarop het stimuleert het zenuwstelsel. Dit resulteert in thermogene activiteit, waar verhoogde verwarming van cellen optreedt. Dit verhoogt uw stofwisselingssnelheid, die op zijn beurt maakt het makkelijker en sneller om vet te verbranden.

Clenbuterol wordt meestal ingenomen als een oraal geneesmiddel, dat is hoe het wordt verkocht als een legale farmaceutische in veel landen – maar het is niet legaal verkocht overal voor het doel van vet verlies.

Clenbuterol voordelen voor vrouwen

Clenbuterol de belangrijkste voordelen gaan worden vrijwel hetzelfde voor zowel vrouwen als mannen. Maar als een krachtige vetverbrander, en met name een die het meest gewaardeerd wanneer u al in mager vorm, Clenbuterol kan helpen vrouwen bij het verliezen van hardnekkig vet op verschillende gebieden aan mannen.

Vrouwen slaan de meeste lichaamsvet rond de dijen en billen gebieden, en het is hier in het bijzonder dat u wellicht op zoek om die laatste kilo’s en grammen te verliezen om je lichaam zo trim mogelijk te krijgen. Als een vrouwelijke Clenbuterol gebruiker, uw buik gebied is waarschijnlijk een hoge prioriteit als goed.

Door het verbranden van zo veel vet als mogelijk uit de buik en heupen, zal spierdefinitie merkbaar worden verbeterd en je kunt goed op weg naar het verkrijgen van die zeer gewilde six-pack.

Om de meeste voordelen uit Clenbuterol moet je nog steeds vasthouden aan de meest elementaire principes van vet verlies: het verbranden van meer calorieën dan je verbruikt ten eerste door het eten van een geschikt dieet, en ten tweede door het handhaven van een consistente trainingsschema gedurende uw cyclus die veel van hoge intensiteit cardio workouts omvat. Clenbuterol kan vermenigvuldigen de vet verlies resultaten die u anders zou kunnen bereiken als je het niet gebruiken – maar het kan niet helpen je verliest vet zonder dat deze meest elementaire principes van vet verlies wordt gevolgd.

Naast de manier waarop Clenbuterol verhoogt uw stofwisseling te bevorderen vetverbranding, zullen de meeste gebruikers zien verbeteringen in spieruithoudingsvermogen als gevolg van verhoogde bloedtoevoer. Dit stelt u in staat om te trainen op een intenser niveau, die op zijn beurt verbrandt meer calorieën.

Sommige vrouwen zullen ook een vermindering van de eetlust opmerken. Dit is een voordeel waarvan bekend is dat het slechts bij sommige gebruiksters voorkomt, terwijl anderen geen veranderingen in de eetlust zullen opmerken.

Mogelijke bijwerkingen

Clenbuterol fungeert als een stimulerend middel, zodat u kunt verwachten dat een aantal van die bekende bijwerkingen die je zou kunnen ervaren bij de consumptie van andere soorten stimulerende middelen, zoals koffie. Echter Clenbuterol is veel krachtiger dan een gewoon kopje koffie.

Niet iedereen is gevoelig voor de effecten van stimulerende middelen, maar sommige mensen zullen een sterkere reactie hebben. Meestal is de stimulans soort bijwerkingen van Clenbuterol beginnen te slijten uit tijdens de eerste paar weken van uw cyclus, als je lichaam wordt aangepast. In ernstige gevallen kunnen mensen met een verhoogde gevoeligheid vinden deze effecten van Clenbuterol zijn te veel om te gaan op alle.

Clenbuterol’s korte termijn stimulans gerelateerde bijwerkingen kunnen omvatten:

 • Kriebelig gevoel
 • Trillingen of tremoren (vooral merkbaar in de handen)
 • Verhoogd zweten
 • Angst
 • Snelle hartslag

Hoewel deze effecten vaak vervagen als je cyclus gaat, Clenbuterol’s thermogene activiteit nog steeds gebeurt, dus het is belangrijk om niet de fout te maken van plotseling het verhogen van uw dosering in de verkeerde veronderstelling dat Clen niet zijn werk doet. Het is gewoon een kwestie van je lichaam steeds aangepast aan stimulerende effecten Clenbuterol’s.

De stimulans gerelateerde effecten van Clenbuterol zijn slechts een gebied van bijwerkingen. Er zijn andere potentiële nadelige effecten die kunnen worden beschouwd als meer ernstige. Nogmaals, uw persoonlijke reactie zal anders zijn dan de volgende persoon en je kan wel of niet ervaren sommige, alle, of geen van de volgende potentiële Clenbuterol bijwerkingen:

 • Misselijkheid
 • Spierkrampen
 • Slapeloosheid
 • Verandering van de menstruele cyclus

Spierkrampen kan vaak worden verlicht door te blijven goed gehydrateerd, en het nemen van een taurine supplement.

Slaapproblemen en slapeloosheid is een van de meest slopende bijwerkingen van Clenbuterol. Zonder goede slaap, zal uw herstel lijden en zo zal uw trainingen. Je lichaam kan moeite hebben om vet te verbranden, en je kunt spieren verliezen. Sommige Clenbuterol gebruikers zullen vinden dit een ernstige bijwerking en een verlaging van de dosering kan nodig zijn om te helpen verlichten. Met een halfwaardetijd in de buurt van 36 uur, is het niet mogelijk om uw dosering tijd om volledig te voorkomen dat Clenbuterol met een effect ’s nachts, maar het nemen van het vroeg in de ochtend wordt beschouwd als de beste strategie.

Het risico van menstruatieveranderingen is onwaarschijnlijk bij lage tot matige doses, en is een andere reden waarom vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik van zeer hoge doses van Clenbuterol.

De meest ernstige mogelijke Clenbuterol bijwerkingen worden meestal veroorzaakt door zeer hoge doses boven de aanvaardbare maximumgrens. Over het algemeen wordt gezegd dat dit 140mcg en niet hoger. Deze effecten kunnen ook worden veroorzaakt door het gebruik van Clenbuterol voor langere perioden van tijd en zonder een adequate pauze tussen cycli.

Het wordt sterk aanbevolen dat u nooit gebruik maken van Clenbuterol voor meer dan 16 weken totaal over een 12 maanden tijdsbestek. Dit is geschikt voor twee cycli van 8 weken per jaar, maar elke meer dan dat zet je op een hoger risico van deze meer ernstige complicaties:

 • Hoge bloeddruk
 • Onregelmatige hartslag of hartkloppingen
 • Hoge angst en depressie
 • Cardiale hypertrofie

Clenbuterol Dosering voor vrouwen

Clenbuterol moet worden gebruikt op een manier die de maximale effecten handhaaft voor de volledige lengte van uw cyclus. Dit betekent dat je nodig hebt om de dosis aan te passen als de weken gaan, te beginnen bij een vrij lage dosis aan het begin van uw cyclus. Het lichaam past zich aan de effecten van Clenbuterol, waardoor het noodzakelijk om geleidelijk verhogen van uw dosering totdat u uw maximale gewenste dosis.

Alle Clenbuterol gebruikers moeten zeer vertrouwd zijn met de basis metingen gebruikt in dosering. Als u bekend bent met het gebruik van steroïden, zou u worden gebruikt om het meten van doseringen in milligrammen (mg). Echter, met Clenbuterol de dosering moet worden gemeten in microgrammen (mcg en soms ook geschreven als µg).

Het is van cruciaal belang dat een fout niet wordt gemaakt en dat Clenbuterol niet wordt gedoseerd in milligrammen, want dat zou een zeer ernstige overdosering zijn. Het boveneinde van Clenbuterol dosering voor vrouwen is ongeveer 100mcg – en 1 mg is gelijk aan 1000mcg: tien keer de zeer maximale dagelijkse dosis Clenbuterol die u zou willen veilig te nemen.

In tegenstelling tot met steroïden waar is meestal een groot verschil tussen vrouwelijke en mannelijke aanbevolen dosering, Clenbuterol kunnen zowel zeer vergelijkbare doses te gebruiken. Mannetjes zullen vaak in staat zijn om iets hoger gaan, maar niet door een heleboel. Omdat vrouwen zijn gemiddeld kleiner in lichaamsgrootte en gewicht dan mannen, moet de dosis dienovereenkomstig worden aangepast. Anders, de reactie op Clenbuterol is zeer veel hetzelfde met beide geslachten.

Bij het plannen van uw Clen cyclus moet u een goed idee van uw maximale dosis te hebben. Dit komt omdat je zal geleidelijk verhogen van de dosis als de cyclus gaat verder. Als je merkt dat je worstelt met bijwerkingen op een lager dan uw gewenste piek dosering wel, kunt u ervoor kiezen om niet verder te gaan tot het geplande maximum.

De maximale Clenbuterol dosering voor vrouwen zal zelden meer dan 100mcg per dag. Veel vrouwen zullen ervoor kiezen niet te gaan boven 80mcg. Het is zeldzaam dat vrouwen zal 120mcg van Clenbuterol te nemen, maar sommige van de meer hardcore en ervaren vrouwen zijn bekend dat de dosering te bereiken. Het is niet aanbevolen voor de gemiddelde of beginnende vrouwelijke Clenbuterol gebruiker.

Een beginnende Clenbuterol dosering voor vrouwen zal meestal worden 20mcg of 40mcg. Het moet dan worden verhoogd om de paar dagen totdat u uw gewenste maximale dosis.

Moet u geleidelijk verminderen uw dosering voor de tweede helft van uw cyclus? Dat wordt niet als essentieel beschouwd. Het komt neer op uw persoonlijke voorkeur – sommige Clenbuterol gebruikers zullen stoppen met de cyclus op de hoogste dosis, maar anderen zullen de voorkeur aan helling het naar beneden over de laatste week of zo. Het zal geen bekende verschil maken voor uw resultaten, maar eerder is een strategie om te helpen verzachten eventuele effecten van plotseling komen uit een sterke stimulans die sommige mensen kunnen ervaren.

Clenbuterol kuur schema’s voor vrouwen

De meeste vrouwen zullen kijken naar het uitvoeren van een Clenbuterol cyclus voor 8 weken. Sommige vrouwen uit te breiden dit tot 10 weken, en af en toe 12 weken in specifieke omstandigheden. In gedachten houdend dat het sterk aanbevolen dat Clenbuterol worden gebruikt voor een totaal van slechts 16 weken binnen een periode van 12 maanden, twee 8 weken cycli tijdens het jaar kan een solide strategie te volgen.

Uiteindelijk maar het type van Clenbuterol cyclus die u ontwerpt gaat afhangen van uw persoonlijke doelen. Bent u de voorbereiding van een lichaamsbouw of bodybuilding wedstrijd? In dit geval zal Clenbuterol worden gebruikt in de weken voorafgaand aan de wedstrijd waar je nodig hebt om te zappen zo veel resterende vet weg als mogelijk.

Als uw gebruik van Clenbuterol is puur voor persoonlijke redenen dan heb je minder van een tijdschema vast te houden aan – maar je zult nog steeds willen om uw cyclus te ontwerpen om de resultaten te maximaliseren en bijwerkingen te minimaliseren.

Ongeacht uw doelen, uw Clenbuterol moet zorgvuldig worden gepland, zodat u zich houdt aan de sterk aanbevolen strategie van de verhoging van uw Clenbuterol als de cyclus vordert. U moet genoeg tijd om uw gewenste maximale dosering te bereiken – maar moet de cyclus plannen met de mogelijkheid dat u uw gedachten over het verhogen van de dosering op een bepaald punt kan veranderen als de bijwerkingen te ernstig worden. Dit is met name het geval als dit gaat om uw allereerste Clenbuterol cyclus.

Een standaard cyclus Clenbuterol voor vrouwen zal beginnen bij 20mcg per dag, en verhoging met 10-20mcg elke 2-3 dagen totdat u een maximum van 80mcg tot 100mcg per dag.

Typische Clenbuterol resultaten

Uw eigen resultaten van Clenbuterol gaan worden afhankelijk van vele factoren.

Uw lichaamstype, hoeveel vet je droeg voordat u begint met een cyclus Clenbuterol, uw dieet en opleiding, en de dosering en Clenbuterol cyclus plan dat u onderneemt zal alle invloed hebben op wat je kunt bereiken op een cyclus Clenbuterol.

Bovendien, alle andere verbindingen die u zou kunnen gebruiken in een Clenbuterol zal ook invloed hebben op uw resultaten. Veel vrouwen gebruiken Clenbuterol op zijn eigen, zoals het is perfect in staat om op te treden als de enige verbinding en het leveren van uitstekende resultaten.

Duidelijk met vet verlies is het primaire doel van het gebruik van Clenbuterol voor de overgrote meerderheid van de vrouwen, dit gaat om het gebied van de meeste zorg als het gaat om resultaten. Nogmaals is het de moeite waard te verklaren dat uw resultaten sterk zal afhangen van uw dieet en opleiding – u kunt gewoon niet gebruik maken van Clenbuterol en eet overtollige calorieën, terwijl niet uit te oefenen en verwachten om vet te verliezen. Clenbuterol zal rev-up van uw stofwisseling, dan is het aan jou wat je doet met het.

Typische Clenbuterol resultaten zal uiteraard draaien rond hoeveel je kunt verliezen en hoe snel. Verwachten te beginnen met het zien van verschillen op de 2-3 week merk. Tegen het einde van uw cyclus uw lichaamsbouw moet merkbaar meer worden afgezwakt en gedefinieerd, vooral als u zijn met inbegrip van weerstand opleiding in uw trainingen op te bouwen sommige mager spieren.

De anabole effecten van Clenbuterol zal een groter effect op vrouwen in vergelijking met mannen, en dit gaat om u te helpen niet alleen in het verkrijgen van wat spieren als u dat wenst, maar net zo belangrijk: Clenbuterol zal u helpen behouden bestaande spier. Uw algemene resultaten met Clenbuterol moet omvatten geen verlies van spier helemaal.

Clenbuterol vs Anavar voor vrouwen

De meeste anabole steroïden zijn off limits voor vrouwen als gevolg van de ernstige androgene bijwerkingen die ze veroorzaken, maar er zijn een klein aantal steroïden die vrouwen soms gebruiken met goede resultaten, en minimale bijwerkingen. De meest gebruikte steroïde door vrouwen is Anavar.

Anavar is een uitstekende snijden verbinding, en het wordt vaak gebruikt om soortgelijke doelen te bereiken als Clenbuterol. In feite zijn deze twee verbindingen vaak samen gestapeld – vaker door mannen dan vrouwen, als je zou te maken hebben met twee sets van bijwerkingen en anabole activiteit Clenbuterol’s wordt meestal beschouwd als voldoende op zijn eigen voor vrouwen.

Anavar gaat worden een meer potente spier bouwer voor vrouwen, in vergelijking met Clenbuterol. Als uw belangrijkste doel is om spieren te krijgen (terwijl nog steeds vet te verliezen), kan Anavar een betere optie zijn. Vrouwelijke bodybuilders zullen vaak Anavar gebruiken als een buiten het seizoen bulking verbinding. Dit is niet een gebruik dat je zou hebben voor Clenbuterol, die puur wordt gebruikt voor vetverbranding.

Als het gaat om het vergelijken van de mogelijke bijwerkingen tussen Clenbuterol en Anavar, kunt u verwachten heel verschillende ervaringen. Bij gebruik in lage doses, kunnen veel vrouwen Anavar gebruiken zonder enige bijwerkingen. Maar het duurt niet veel voor virilization te beginnen sluipen in, en dit is een soort van bijwerking je gewoon niet krijgen met Clenbuterol omdat het niet een steroïde.

Anavar kan ook leiden tot problemen met cholesterol, de lever en de nieren. Clenbuterol kan plaatsen stress op het hart. Dus in het kort, beide verbindingen komen met hun risico’s en uw keuze tussen de twee zal sterk afhangen van uw gewenste resultaten.

Als het verkrijgen van spieren is een hoge prioriteit, zal Anavar beter bij je passen. Als uw doel is puur vet verlies, kan Clenbuterol u helpen dat te bereiken en zonder het risico van het ontwikkelen van mannelijke kenmerken als gevolg van virilization.

FAQs

Hoeveel gewicht kun je verliezen met Clenbuterol?

Clenbuterol mag niet worden beschouwd als een gewichtsverlies magische pil, maar eerder het is nuttig voor het verbranden van hardnekkig vet als je al mager en hebben een laag lichaamsvet percentage. Omdat Clenbuterol kan alleen worden gebruikt voor korte perioden van tijd moet je het totale lichaamsgewicht te verminderen door middel van andere methoden voor het gebruik ervan, gebruik dan Clenbuterol te branden uit die laatste resterende paar kilo’s.

Hoe lang duurt het voordat Clenbuterol begint te werken?

Clenbuterol begint snel te werken en u zult merken stimulerende effecten binnen de eerste uren van het nemen van uw dosis. Vet verlies duurt langer – verwacht merkbare resultaten binnen twee tot drie weken.

Werkt Clenbuterol echt?

Ja, Clenbuterol kan werken voor vet verlies voor vrouwen. We weten dat het werkt, omdat het is bewezen dat fysieke veranderingen in het lichaam om op te treden als een thermogene, en dit verhoogt uw stofwisseling te maken. Clenbuterol zal alleen werken om u de resultaten die u verwacht als je het gebruikt terwijl diëten en het doen van regelmatige intensieve lichaamsbeweging op een dagelijkse basis; Clenbuterol moet niet worden gedacht van een magische gewichtsverlies pil.

Is Clenbuterol illegaal?

Het is niet legaal om Clenbuterol te gebruiken voor de prestaties of bodybuilding doeleinden. Het enige legale gebruik is in sommige landen als een farmaceutisch geneesmiddel voor de behandeling van ademhalingsaandoeningen zoals astma. Hoewel het niet een steroïde, Clenbuterol is opgenomen als een verboden anabole agent door WADA en andere autoriteiten vanwege de bekende anabole en prestatieverbeterende effecten.

Is vet verlies met Clenbuterol permanent?

U kunt permanent houden uw verloren vet af na het stoppen van Clenbuterol zo lang als je doorgaat met een goed dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Het nemen van meer calorieën dan je verbrandt zal resulteren in gewicht wordt teruggewonnen.

Mijn conclusie en aanbeveling

Het is duidelijk dat Clenbuterol is zeer effectief bij het bevorderen van vet verlies, en op het versnellen van het proces van vetverbranding bij vrouwen die hard hebben gewerkt om een vrij mager lichaamsbouw al te bereiken. Het is nuttig voor concurrenten in het bijzonder, en degenen die nodig hebben of willen krijgen in uitstekende vorm binnen een korte periode van tijd.

Het duurt nog steeds hard werken om uw gewenste gespierd en geript lichaamsbouw te bereiken bij het gebruik van Clenbuterol – dit is niet een pil die u kunt nemen terwijl het eten van slecht en niet te oefenen en nog steeds verwachten resultaten. We weten dat Clenbuterol de positieve effecten zijn geweldig voor vrouwen, maar hoe zit het met de nadelen?

De nadelen van Clenbuterol zijn te ernstig en te vaak voor om gewoon te negeren. Bijna elke vrouw die gebruik maakt van Clenbuterol gaat om te ervaren een soort van bijwerkingen, variërend van de milde tot de zeer ernstige in sommige gevallen. Je zou kunnen zien ernstige slapeloosheid ontwikkelen die een negatieve invloed heeft op je hele leven.

En als je bijzonder gevoelig voor stimulerende middelen, kunt u moeite om door middel van een volledige Clenbuterol cyclus.

Wat als er een veilig (en legaal) alternatief, zonder een van die gevreesde bijwerkingen, maar een die kan leveren zeer vergelijkbare resultaten?

Dat is precies wat Clenbutrol kan doen. Het is een uitstekende natuurlijke vetverbrander, helpt je ook spieren te behouden zoals Clenbuterol dat kan, en verhoogt je prestaties door meer energie en uithoudingsvermogen. Clenbutrol doet dit door natuurlijk verhogen van uw stofwisseling, zodat u niet te lijden met de meer harde effecten van een farmaceutische drug als Clenbuterol.

Clenbutrol is veruit de allerbeste veilige en legale alternatief voor Clenbuterol die je kunt kopen over de toonbank vandaag. Het werkt echt en ik beveel het aan elke vrouw die aarzelt over het gebruik van Clenbuterol. Bekijk hier de prijs!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}