Clenbuterol – Gebruik, Kuur info, Bijwerkingen & Tips

door Thijs // 14 september, 2022  

Clenbuterol is een van de meest bekende namen in vet verlies. Het is gebruikt door een reeks van beroemdheden en beïnvloeders, en niet altijd met goede resultaten. Clenbuterol is populair omdat het wordt verondersteld te zijn vrij vergelijkbaar met het verboden efedrine in zijn effecten, maar minder gevaarlijk om te gebruiken.

Dit is echter nogal een misvatting, omdat Clenbuterol komt ook met zijn eigen lijst van gezondheidsrisico’s, evenals geen tekort aan verhalen in het nieuws van ernstige ziekte en zelfs de dood na het gebruik van deze stof.

Veel mensen ten onrechte geloven dat Clenbuterol is een magische gewichtsverlies pil – maar dit is verre van de waarheid. Clenbuterol kan absoluut vet verlies resultaten wanneer zorgvuldig en correct gebruikt, maar om dat te doen moet u begrijpen de functies en beperkingen.

Moet u Clenbuterol gebruiken om vet te verbranden, of is te groot van een risico? Dat is een beslissing die alleen jij kunt maken. Maar voordat je dat doet, is het zeer verstandig om volledig bewust te zijn van hoe Clenbuterol werkt, welke voordelen en resultaten het zou kunnen bieden en het allerbelangrijkste: welke negatieve effecten je moet worden voorbereid voor.

In deze gids, zul je leren:

Clenbuterol geschiedenis en overzicht

Clenbuterol is een recept drug in veel landen, maar in de VS heeft het niet de FDA-goedkeuring te worden voorgeschreven voor medisch gebruik als een bronchodilatator, met een van de redenen is dat de FDA heeft andere soortgelijke geneesmiddelen goedgekeurd voor dit doel die zij geloven zijn beter geschikt. Albuterol is het belangrijkste geneesmiddel dat in de Verenigde Staten voor deze medische aandoeningen wordt gebruikt, wat bij sommige mensen minder bijwerkingen kan hebben.

Dit geneesmiddel werd al in de jaren zestig van de vorige eeuw ontwikkeld. Het was pas in de late jaren 1970 dat Clenbuterol dat het begon te worden gebruikt voor medische doeleinden.

In vergelijking met epinefrine, ook bekend als adrenaline, die een aantal zeer vergelijkbare acties en chemische structuren heeft, Clenbuterol is een langduriger thermogene en stimulerend middel, en wordt beschouwd als nog krachtiger.

Dit betekent dat Clenbuterol niet legaal wordt verkocht in de VS, maar is legaal verkocht in vele andere landen alleen medisch gebruik – het is niet legaal om te kopen of gebruik Clenbuterol overal voor prestatieverbetering of vet verlies doeleinden.

Hoewel Clenbuterol is technisch een AR agonist, de Wereld Anti-Doping Agentschap klassen nog steeds deze drug als een anabole verbinding naast alle anabole steroïden. Ongeacht deze classificatie, Clenbuterol is illegaal voor alle niet-medisch gebruik.

Auteur’s Opmerking: Clenbutrol is mijn # 1 beoordeeld juridische Clenbuterol product. Het repliceert de vetverbrandende en thermogene effecten van Clenbuterol, maar zonder enige ongewenste bijwerkingen.

clenbutrol

Clenbutrol (Clenbuterol)

Cutten, vetverlies, droge spieren behouden, energie & uithoudingsvermogen. Clenbutrol is je geheime wapen in je gevecht tegen hardnekkig vet.

Wanneer Clenbuterol wordt gebruikt als een bronchodilatator, waarbij het uiterst effectief, het activeert beta-2 receptoren in de luchtwegen, zodat de luchtwegen kunnen worden geopend en uitgebreid – waardoor de patiënt snel gemakkelijker te ademen.

Clenbuterol heeft ook aangetoond dat het een nuttige behandeling voor een reeks andere aandoeningen zoals hoge bloeddruk, cardiogene shock, aritmie van het hart (onregelmatige hartslag), en histamine en allergische reacties met inbegrip van anafylactische shock.

Chemische kenmerken en eigenschappen

Clenbuterol is een beta2-agonist drug die fungeert als een bronchodilatator en decongestivum om te helpen met de ademhaling bij astmatici en mensen met andere ademhalingsaandoeningen. Slechts kleine doses worden gebruikt in medische instellingen, te beginnen bij slechts 20mcg per dag en zelden meer dan 40mcg.

Vaak verward als een anabole steroïde, Clenbuterol is niet een hormoon at all. Het is een stimulerend middel op soortgelijke wijze dat cafeïne, efedrine, albuterol (een Clenbuterol alternatief gebruikt in de VS) zijn andere types van stimulerende middelen.

Als een stimulerend middel, Clenbuterol heeft een krachtig effect op het zenuwstelsel. Door binding aan weefsel en cel adrenoreceptoren in het hele lichaam, Clenbuterol stimuleert hen op verschillende manieren. Als het gaat om het weefseltype we het meest geïnteresseerd zijn in – het vetweefsel – Clenbuterol stimuleert bèta-2 receptoren en stimuleert het proces van lipolyse die de afbraak van vetten.

Door het stimuleren van de stofwisselingssnelheid en de snelheid waarmee vet kan worden afgebroken, kan Clenbuterol de effecten op vet verlies worden uitgesproken. Het is niet bijzonder nuttig bij personen die boven het normale gewicht, maar het is ware kracht is wanneer gebruikt door degenen die al mager en moeten vet te elimineren in gebieden die anders kan zeer moeilijk zijn.

Clenbuterol wordt bijna altijd genomen als een oraal geneesmiddel, hoewel het beschikbaar is in vloeibare vorm. De vorm die u koopt zal afhangen van de vraag of je in staat bent om farmaceutische kwaliteit Clenbuterol (tablet) te verkrijgen, of van een onderzoekslaboratorium die een vloeistof zal zijn.

Effecten van Clenbuterol (Clenbuterol Voordelen)

Clenbuterol functioneert zeer goed als een thermogeen. In gedachten houdend dat Clen niet moet worden gezien als een magische pil voor gewichtsverlies, om de resultaten die je zou kunnen hebben gezien andere mensen het bereiken van met Clenbuterol te krijgen, moet je (op het meest elementaire niveau) het verbranden van meer calorieën dan je inneemt – dit omvat zowel uw dieet en lichaamsbeweging regime. Met dit in gedachten, laten we eens kijken naar de effecten en voordelen die kunnen worden ervaren met Clenbuterol wanneer het wordt gebruikt als onderdeel van gewichtsverlies of vetverbranding plan.

De medische effecten van Clenbuterol moet eerst goed worden begrepen, zelfs als ze niet lijken te direct van toepassing op het verliezen van vet. Als een krachtige bronchodilatator, Clenbuterol is in staat om de luchtwegen open en snel in staat stellen iemand die lijdt aan astma of andere ademhalingsmoeilijkheden om gemakkelijker te ademen. Dit specifieke effect heeft in feite een voordeel voor degenen die gebruik maken van Clenbuterol voor vetverbranding: met een efficiëntere ademhaling komt verbeterde cardiovasculaire vermogen.

Dit vertaalt zich in een groter vermogen om te trainen intensiever en een groter uithoudingsvermogen hebben tijdens uw cardio-werk. Hoewel deze effecten zullen niet bijzonder krachtig – zeker niet op het niveau dat u kunt ervaren met een aantal anabole steroïden – het is een welkom voordeel voor sommige gebruikers van Clenbuterol.

Als een thermogene, Clenbuterol verhoogt uw lichaamstemperatuur, wat resulteert in een snellere stofwisseling. Met een efficiënter metabolisme, je lichaam begint te verbranden calorieën sneller en het resultaat is vet verlies. Dit is waar de ware kracht bestaat in Clenbuterol voor het gebruik ervan een vetverbrandende verbinding en heel eenvoudig, het is gewoon niet mogelijk om vet te verliezen natuurlijk zo snel als het kan gebeuren wanneer u Clenbuterol gebruikt. Maar nogmaals, de kritische factor in hoe VEEL vet je kunt verliezen, en hoe SNEL je kunt verbranden het zal zeer sterk afhangen van uw calorie-inname en vetverbranding fysieke activiteit. Eet te veel, en Clenbuterol zal geen verschil maken voor uw lichaamsbouw.

Een toename van de bloedstroom is een andere gunstige werking van Clenbuterol. Door het optimaliseren van de bloedstroom, die komt als een reactie op stimulerende activiteit Clenbuterol, spier uithoudingsvermogen kan merkbaar verbeteren. Dit leidt tot voor de hand liggende extra voordelen die de snelheid en de kwaliteit van uw resultaten zal beïnvloeden, je zult in staat zijn om uit te werken op een hogere intensiteit, en je moet in staat zijn om uit te werken voor langer. Dit vertaalt zich in meer verbrande calorieën bij elke training, dus sneller vetverlies (mits uw dieet vetverliesvriendelijk is).

Zelfs gebruikers die doorgaan met intensieve weerstandstraining tijdens het gebruik van Clenbuterol vaak merken een verbetering van de pompen, opnieuw als gevolg van verhoogde circulatie van bloed naar de spieren.

Een ander mogelijk effect van Clenbuterol is onderdrukking van de eetlust. Ik zeg dat dit een mogelijk effect omdat het duidelijk werd dat niet iedereen was een vermindering van de eetlust ervaren. Dit effect zou worden verwelkomd als een voordeel door de meeste Clenbuterol gebruikers, omdat het beheersen van uw dieet en het verminderen van de verleiding om meer te eten dan je zou moeten is misschien wel de grootste vet verlies uitdaging voor de meeste mensen.

Het eten van kleinere porties en het doen van weg met junk food is essentieel voor vetverbranding, maar het is niet duidelijk waarom alleen sommige Clenbuterol gebruikers ervaren een afname van de eetlust. Dit potentiële voordeel is bekend dat ofwel aan of uit, en het is niet gedacht dat er een middenweg. Met andere woorden, zal Clenbuterol ofwel onderdrukken uw eetlust of het zal geen effect hebben op het helemaal. Er is geen manier om te weten welke kant je zult vallen op voordat u Clenbuterol voor de eerste keer.

Ten slotte kan Clenbuterol enigszins bijdragen tot een betere en snellere hersteltijden en sommige gebruikers merken dat ze niet zo veel slaap nodig hebben als normaal om zich goed te voelen de volgende dag. Dit kan een gevolg zijn van stimulerende effecten Clenbuterol’s (die ook kan leiden tot slapeloosheid in ernstige gevallen), en gebruikers moeten in gedachten houden dat de kwaliteit van de slaap is vereist voor een optimaal herstel.

Hoewel Clenbuterol de voordelen kunnen verder reiken dan alleen haar krachtige vetverbranding vermogen, zullen deze extra effecten (zoals spiertoename, toegenomen uithoudingsvermogen en kracht en herstel) nog steeds mild in vergelijking met wat u zou kunnen worden gebruikt om als u anabole steroïden in het verleden hebt gebruikt.

Clenbuterol voor vet verlies

Vet verlies is de belangrijkste reden dat de meeste mensen willen Clenbuterol te gebruiken. Het is beroemd geworden als een vet verlies middel, en mensen die niet bekend zijn met de geschiedenis of het medische gebruik van deze drug kon gemakkelijk denken dat vet verlies is de reden dat Clenbuterol bestaat.

Clenbuterol vetverbranding capaciteiten kunnen worden beschouwd als slechts een uitloper van haar belangrijkste oorspronkelijke doel als een bronchodilatator voor astmapatiënten, hoewel die functie kan brengen sommige prestaties verbeteringen aan uw uithoudingsvermogen vermogen.

Het verkrijgen van de beste vet verlies resultaten met Clenbuterol betekent het gebruik ervan goed als onderdeel van een breder vet verlies plan. Of u nu een bodybuilder, fitness-model, of gewoon iemand die resultaten willen voor uw persoonlijke doelen, zal uw vet verlies plan maken of breken uw resultaten met Clenbuterol.

Meestal voor degenen die deelnemen aan wedstrijden, zal Clenbuterol worden gebruikt in de twee maanden in de aanloop naar de wedstrijd waar de lichaamsbouw is al zeer mager. In deze gevallen Clenbuterol wordt niet gebruikt als een algemene gewichtsverlies agent, maar specifiek om te branden uit laatste hardnekkige gebieden van vet ter voorbereiding van het weergeven van de meest gedefinieerde, geript en versnipperd lichaamsbouw op de dag van de wedstrijd.

Clenbuterol’s vermogen om het gemakkelijker maken om dit vet te verwijderen kunnen concurrenten aanzienlijk betere spierdefinitie die anders zou kunnen worden gemaskeerd door overlappende vet hebben. In ernstige wedstrijden, elk grammetje vet telt en de meest serieuze concurrenten zal vaak toe te voegen aan effecten Clen’s door het stapelen met krachtige vetverbranding anabole steroïden zoals Winstrol.

Als je een meer toevallige niet-competitieve gebruiker van Clenbuterol en gebruik het om uw persoonlijke vet verlies doelen te bereiken, hoeft u niet zo’n strenge eis als degenen die nodig hebben om hun best te kijken door een bepaalde datum – maar je moet al heel mager om het maximale voordeel van Clenbuterol te krijgen.

Als u het dragen van te veel extra lichaamsvet op dit moment, meer traditionele gewichtsverlies methoden worden aanbevolen voordat u Clenbuterol (intensieve cardiovasculaire trainingen en een calorie gecontroleerd dieet). Hoe meer gewicht je hebt om te verliezen, hoe meer je in de verleiding komen om Clenbuterol te gebruiken voor langere perioden van tijd, en dit is absoluut niet aan te raden. Uw doel moet zijn om Clen te gebruiken voor de kortst mogelijke tijd om het risico van korte en lange termijn bijwerkingen en gezondheidsrisico’s te verminderen.

Het is simpel: hoe slanker je voor het starten van Clenbuterol de meer uitgesproken uw vet verlies resultaten gaan worden.

Clenbuterol kuur en Stacks

Een Clenbuterol kan zo eenvoudig als je wilt dat het is. Het kan ook worden gebruikt als een klein onderdeel van een meer complexe stack. Uw doelen en ervaring niveau zal bepalen de make-up van uw Clenbuterol kuur. Als het je eerste keer met behulp van Clenbuterol, na een beginner cyclus is van het grootste belang, zodat u kunt bepalen uw persoonlijke reactie op de drug.

Meer ervaren gebruikers zullen bijna altijd worden stapelen Clenbuterol met andere krachtiger stoffen zoals anabole steroïden. De Clenbuterol gedeelte van een cyclus zal zelden veranderen veel of helemaal niet of u nu een beginner of gevorderde gebruiker omdat de manier waarop we cyclus Clen is zeer verschillend van hoe steroïden worden gebruikt. Wat zal bepalen uw cyclus als een meer geavanceerde gebruiker zal worden andere verbindingen die zijn opgenomen als een stack.

Clenbuterol kuur voor beginners

Een beginner Clenbuterol cyclus introduceert u op de verbinding en kunt u uw lichaam reactie op zowel de bijwerkingen en de positieve effecten te meten. Het is ook geschikt voor vrouwen die meestal zal gebruiken Clenbuterol op zijn eigen en bij lagere doses dan mannen. Ondanks deze zeer basic uitziende cyclus, kunnen nog steeds uitstekende resultaten worden bereikt als het gaat om vet verlies en verbetering van de spierdefinitie.

Deze korte een maand cyclus zal ook u kennismaken met de incrementele methode van verhoging van Clenbuterol de dosering als de cyclus vordert. Dit is een essentiële manier van het gebruik van Clen vanwege de manier waarop je lichaam snel wordt aangepast aan de effecten ervan. U kunt en moet de dosering op basis van uw comfort niveau, en vrouwen zal meestal willen leunen in de richting van een maximale dosis van tussen 80mcg en 100mcg per dag.

Voor deze cyclus, gewoon beginnen bij 20mcg op de eerste dag. Verhoog de dosering met 10mcg om de drie dagen totdat u uw gewenste maximum.

Er is geen noodzaak om de dosis taps toelopen nadat u uw maximum – u kunt gewoon stoppen met de cyclus op de 4 week merk, of op een maximum van 6 weken.

Clenbuterol kuur voor ervaren gebruikers

Intermediaire gebruikers zullen in de fase waar je comfortabel stapelen Clen met ten minste een andere verbinding. Dit kan een anabole steroïde of een ander type of drug, maar het algemene doel gaat om een snijden cyclus waar snelle en krachtige vet verlies is een prioriteit, evenals het behoud van mager spierweefsel, en het bereiken van een getonede en geripte lichaamsbouw.

Een Clenbuterol en Winstrol is een populaire combinatie. Met behulp van Clenbuterol voor de eerste 4 weken van deze 8 weken stack geeft een snelle voorsprong op vetverbranding en snijden, met de krachtige effecten van Winstrol nemen u mee door tot het einde van de kuur.

Winstrol 20mg per dag: Weken 1-8

Clenbuterol de dosering zal geleidelijk worden verhoogd dan verlaagd zoals het standaard gebruik is. Begin bij een dosis van 20mcg / dag, dan geleidelijk verhogen van de dosis elke dag totdat u uw gewenste piek van ongeveer 120mcg / dag.

Deze cyclus is geschikt voor mannen, maar Winstrol is over het algemeen niet aanbevolen voor vrouwen vanwege de androgene bijwerkingen. Als vrouwen nog steeds willen gebruiken Winstrol in een cyclus als deze, nemen een dosering van 5 mg kan houden virilization in controle.

Geavanceerde Clenbuterol kuur

Zodra u een meer gevorderd niveau met Clenbuterol bereikt u zult vertrouwen in het toevoegen van meer krachtige verbindingen. In dit stadium moet je al een ervaren anabole steroïde gebruiker, zoals de meer stoffen die u combineert de grotere jongleren act die je zult hebben bij het omgaan met bijwerkingen. Deze cyclus maakt gebruik van een geavanceerde verbinding genaamd T3, dat is een schildklierhormoon. Het kan helpen verder verminderen lichaamsvet, en kan zelfs lager cholesterol.

Deze korte en scherpe 8 week cyclus maakt ook gebruik van twee krachtige anabole steroïden in Trenbolone (specifiek voor de meest ervaren gebruikers alleen), en Masteron. Testosteron is opgenomen bij een hormoon vervangende dosering alleen ter ondersteuning van testosteron onderdrukking veroorzaakt door de steroïden.

Deze cyclus maakt gebruik van Clenbuterol in de 2 week op en 2 week uit cyclus formaat. Dit betekent dat als u wilt blijven gebruiken Clen na de 8 weken cyclus (zoals tijdens PCT), is het mogelijk als de cyclus zelf omvat slechts 4 weken totaal van Clenbuterol. In ieder geval, moet uw totale tijd met behulp van Clenbuterol nog steeds niet meer dan 8 weken. Deze stack is geschikt voor mannelijke gebruikers alleen.

Weken: 1-2, 5-6, 8

  • Clenbuterol 120mcg per dag

Weken 1-8

  • Testosteron propionaat 100mg per week
  • Trenbolonacetaat 200mg per week
  • Masteron 400mg wekelijks
  • T3 bij 90mcg per dag

Clenbuterol stacken

Wanneer u stapelen Clenbuterol de manier waarop Clen wordt gebruikt verandert niet veel of helemaal niet. Gebruikers zullen normaal gesproken kiezen voor een van de twee cyclus methoden: een 2 weken op en 2 weken uit cyclus, of een 4-8 weken cyclus. U bouwt dan de cyclus rond Clenbuterol en plaats de andere verbindingen waar ze het beste effect zal hebben.

Aangezien Clenbuterol is een krachtige vet verlies verbinding, zal het vrijwel altijd worden gebruikt in een snijden cyclus. Er zijn een hele reeks van andere verbindingen die mensen gebruiken met Clenbuterol om nog meer vet te verbranden, verbeteren spierdefinitie en voor te bereiden op wedstrijden.

Dit zijn enkele van de meest voorkomende verbindingen die worden gestapeld met Clenbuterol:

  • Winstrol – een krachtige anabole steroïde met uitstekende vetverbranding eigenschappen en anabole activiteit die helpt bij het behoud mager spier aanzienlijk meer dan Clenbuterol kan op zijn eigen. Winstrol zal ook toevoegen in verhoogde kracht en macht en beter herstel aan uw cyclus.
  • Anavar – een andere krachtige snijden steroïde met over het algemeen minder bijwerkingen dan Winstrol. Vaak gebruikt door vrouwen om deze reden. Anavar wordt geleverd met krachtige vetverbranding eigenschappen, maar maakt het ook mogelijk een ander niveau van mager spier-en kracht winsten die gaan ruim boven en buiten wat kan worden bereikt alleen met Clenbuterol.
  • Cytomel (T3) – een natuurlijk voorkomend schildklierhormoon gebruikt om hypothyreoïdie, dat is een aandoening die gewichtstoename veroorzaakt als gevolg van een vertraagde stofwisseling. Dit is een zeer krachtig hormoon om te nemen en alleen voor gevorderde gebruikers, omdat de bijwerkingen hard kunnen zijn. T3 wordt gebruikt voor ernstige en extreme vetverbranding, vaak voor een wedstrijd.

Dit zijn slechts drie van de vele andere verbindingen die we kunnen stapelen met Clenbuterol voor verbeterde vet verlies resultaten. Maar het goede moet worden afgewogen tegen het slechte, en gebruikers moeten bereid zijn om te gaan met extra bijwerkingen met elke stof die u toevoegt aan een stapel.

Clenbuterol doseringen en toediening

Clenbuterol wordt geleverd in tabletvorm en is zeer eenvoudig te nemen – geen injecties nodig. Als het kopen van Clen van een onderzoekslaboratorium, zal het komen in een vloeibare vorm. De meeste mensen vinden de farmaceutische kwaliteit tabletten om gemakkelijk te komen door en deze zullen meestal de voorkeur vorm.

Ongeacht uw doelstellingen met Clenbuterol en uw ervaring niveau (of het nu je eerste keer of 50e keer gebruik van het), de manier waarop we gebruiken Clen is heel anders dan anabole steroïden. Het is noodzakelijk om geleidelijk verhogen van uw dosis door te beginnen laag en oplopend totdat uw gewenste maximum wordt bereikt over een periode van weken. De reden hiervoor is dat je lichaam snel een tolerantie opbouwen voor Clenbuterol en zonder verhoging van de dosis, de effecten zal snel afnemen. Idealiter moet de dosering worden verhoogd om de 2-3 dagen.

Het is echter niet nodig om ramp beneden uw dosis als je eenmaal hebt hit uw maximum. Sommige mensen zullen ervoor kiezen om een geleidelijke daling te doen, maar het wordt niet beschouwd als essentieel of gunstig.

Clenbuterol Dosering voor mannen

Alle Clen gebruikers met inbegrip van mannen zullen beginnen bij een lage dosis aan het begin van de cyclus en geleidelijk opvoeren van de dosis. Mannen kunnen tolereren een hogere maximale dosering dan de meeste vrouwen, in de 120 – 160mcg per dag bereik. Als een eerste keer gebruiker is het verstandig om te beginnen bij een zeer lage dosis – vaak 20mcg of 40mcg op het meest.

Dit zijn standaard medische doses en zorgen voor een goede introductie tot de effecten van Clenbuterol op je lichaam. Een stijging van 10mcg elke 2-3 dagen is de standaard methode voor het verhogen van de dosering tijdens een mannelijke Clenbuterol cyclus.

Clenbuterol Dosering voor vrouwen

Clenbuterol wordt zeer vaak gebruikt door vrouwen; in feite is het meestal vrouwelijke beroemdheden die hebben gemaakt Clen beroemd om zijn vet verlies mogelijkheden. Het standaard protocol geldt nog steeds als het gaat om het geleidelijk verhogen van uw Clenbuterol dosis gedurende de cyclus, meestal door 10mcg om de twee tot drie dagen.

Vrouwen zullen normaal maximaliseren de dosering in het bereik van 80 – 100mcg per dag, maar het zal afhangen van hoe je lichaam reageert en hoe goed je verdraagt stimulerende effecten Clenbuterol’s. Sommige vrouwen zullen ervoor kiezen niet verder te gaan dan 60mcg per dag en nog steeds potentieel fatsoenlijke resultaten te zien.

Na een Clenbuterol kuur

Terwijl het is normaal en volledig aanbevolen om uw Clenbuterol dosering geleidelijk hoger als uw cyclus vordert, hoeven we niet hetzelfde te doen in de omgekeerde richting. Dat betekent dat er geen regel als het gaat om “coming off” Clenbuterol.

Veel gebruikers zullen ervoor kiezen om gewoon te stoppen met het volledig zodra de hoogste dosis is bereikt aan het einde van de cyclus. Sommige gebruikers zullen verminderen de dosering over een paar dagen aan het einde van de cyclus Clen, maar de meeste mensen zullen vinden dit onnodig en zonder voordeel.

Clenbuterol risico’s en bijwerkingen

Clenbuterol, ondanks het feit dat niet een anabole steroïde, nog steeds wordt geleverd met een lange lijst van bijwerkingen en gezondheidsrisico’s. Sommige van deze zijn vrij mild en normaal gesproken van korte duur, terwijl anderen kunnen worden uiterst steroïden – zelfs dodelijk in de ergste gevallen.

Clenbuterol fungeert als een stimulans voor het centrale zenuwstelsel, zodat u kunt verwachten dat de eerste bijwerkingen zijn vergelijkbaar met die van andere stimulerende middelen – zelfs koffie (of veel van het). Dit zal verschillend uit te spelen tussen elk individu. Terwijl uw reactie mild zou kunnen zijn, kunnen anderen ernstige stimulerende bijwerkingen die hen te voorkomen dat het gebruik van Clenbuterol op alle hebben.

Deze Clenbuterol bijwerkingen zijn onder meer tremoren of beven, een stijging van de hartslag (in sommige gevallen is dit geregistreerd tot 180 slagen per minuut, terwijl de normale hartslag in rust volwassene is in het bereik van 60 tot 100 slagen per minuut), verhoogde angst, en slaapproblemen.

In ernstiger gevallen kunnen de effecten van dit stimulerende middel op het hart leiden tot een onregelmatige hartslag, die het gevolg is van blijvende littekenvorming op het hart.

Verhoogde angst en hartkloppingen kunnen ertoe leiden dat Clen-gebruikers het gevoel krijgen dat er een hartaanval op komst is. In deze gevallen moet het gebruik van Clenbuterol worden stopgezet.

De over stimulatie van het zenuwstelsel kan leiden tot slapeloosheid. Herhaalde slapeloosheid activiteit en slechte slaap verhoogt de niveaus van het stresshormoon cortisol, die een stroom op effect voor het verhogen van angst en depressie en een stijging van de bloeddruk niveaus heeft. Het kan ook sterk verminderen eventuele positieve effecten die u zou kunnen krijgen van Clenbuterol, omdat cortisol zal remmen het proces van vetverbranding, zul je meer kans om slecht te eten, en uw vermogen om uit te werken op intense niveaus zal worden belemmerd.

Hoe Clenbuterol kopen?

Zoals eerder vermeld, is Clenbuterol alleen legaal te koop in sommige landen als een recept medicatie voor astma en andere ademhalingsstoornissen. Dat betekent dat een arts recept nodig is – en artsen zullen niet voorschrijven Clenbuterol voor vet verlies gebruik omdat het illegaal is. In de VS, is Clenbuterol niet verkocht op alle legale, wat betekent dat Amerikaanse bewoners willen Clen gebruiken voor het verliezen van gewicht moeten een externe leverancier te vinden.

Ondanks dit alles, Clenbuterol is niet moeilijk te vinden. Het is een van de meest wijdverspreide beschikbare verbindingen en ook een van de goedkoopste. Fabrikanten van anabole steroïden zal bijna altijd Clenbuterol beschikbaar als goed, want het is zo vaak gebruikt door steroïde gebruikers.

In tegenstelling tot anabole steroïden, kunnen we Clenbuterol vinden op farmaceutische kwaliteit vrij gemakkelijk. Dit betekent dat u niet het krijgen van een vervalsing of ondergrondse lab product, maar in plaats daarvan het krijgen van de meest krachtige en zuivere vorm van Clenbuterol. Deze farmaceutische kwaliteit Clenbuterol producten worden verkocht in de originele tablet vorm – precies hetzelfde als wordt voorgeschreven aan patiënten voor medisch gebruik.

De andere laan voor het kopen van Clenbuterol, met name in de Verenigde Staten, is om te profiteren van een bekende maas in de wet die het mogelijk maakt laboratoria om Clenbuterol te verkopen voor onderzoeksdoeleinden alleen. Deze vorm van Clenbuterol wordt alleen verkocht in een vloeibare vorm die je drinkt. Dit zal niet geschikt voor alle gebruikers, maar het biedt een andere optie als om welke reden dan ook heb je moeite met het verkrijgen van farmaceutische kwaliteit Clenbuterol in tabletvorm.

Hoewel het technisch legaal om Clenbuterol te kopen via een onderzoekslaboratorium, de wet vereist dat u een legitieme onderzoek eis om dit te doen hebben. Of je komt onder toezicht is een kwestie van kans, en het is een kans die sommige mensen bereid zijn te nemen. Welke methode u ook kiest om Clenbuterol te verkrijgen, het is niet legaal. Net als het kopen van anabole steroïden, zijn Clenbuterol gebruikers buiten de medisch voorgeschreven patiënten lopen het risico van juridische sancties indien betrapt.

Welke alternatieven zijn beschikbaar?

Er is niet te ontkennen dat de resultaten die je kunt krijgen met Clenbuterol zijn indrukwekkend. Dat is als je de juiste dosering, doe uw cyclus correct, vasthouden aan een streng dieet, houden van uw intensieve training en probeer en negeer alle bijwerkingen die Clenbuterol mogelijk zal introduceren in verschillende stadia.

En je zult willen zijn vrij mager al voordat u begint met het gebruik van Clenbuterol, of je bent gewoon verspilling van uw tijd en geld en het zetten van uw gezondheid in gevaar voor wat zal zijn teleurstellende resultaten. Dit is niet een magische vet verlies pil, noch is het een algemene gewichtsverlies drug. Omdat Clenbuterol is te gevaarlijk om te gebruiken voor lange periodes van tijd en te vaak, moet je het gebruiken op een moment waar je maximaal voordeel te krijgen: en dat is pas nadat je hebt zeer mager geworden door andere methoden.

Dit alles brengt me ertoe om eens goed te kijken naar mogelijke alternatieven. Clenbutrol is een natuurlijk en legaal alternatief voor Clenbuterol dat niet gevaarlijk is om op de lange termijn te gebruiken. Het veroorzaakt ook niet die vreselijke bijwerkingen die Clenbuterol gebruikers zijn maar al te bekend met. U hoeft niet voortdurend veranderen uw dosis van Clenbutrol ook niet, want het veroorzaakt geen die drastische effecten op je zenuwstelsel.

Wat Clenbutrol wel doet is je helpen op een natuurlijke manier vet te verbranden. Het verhoogt je cardio prestaties zonder je hart onder stress te zetten zoals Clenbuterol doet. Je zult in staat zijn om harder en langer te trainen en een verhoogde stofwisselingssnelheid hebben waardoor vet sneller wordt verplaatst. Clenbutrol helpt ook uw bestaande spiermassa te behouden terwijl u vet laat vallen.

Clenbutrol is ongetwijfeld de beste natuurlijke, veilige en legale Clenbuterol alternatief te overwegen vandaag. Als u besluit om te proberen Clenbuterol adviseer ik het hier te kopen.

Clenbuterol FAQs

Wat doet Clenbuterol met je lichaam?

Clenbuterol is een stimulans voor het centrale zenuwstelsel. Het verhoogt thermogenese, die op zijn beurt versnelt uw stofwisseling. Dit leidt tot een efficiënter vetverlies. Bij sommige gebruikers onderdrukt Clenbuterol ook de eetlust.

Is Clenbuterol een steroïde?

Clenbuterol is geen anabole steroïde, hoewel het vaak wordt gebruikt naast steroïden. Het is in een klasse van geneesmiddelen genaamd beta-2 agonisten die bronchodilatoren worden gebruikt om te helpen astmapatiënten om beter te ademen.

Helpt Clenbuterol met het kweken van spieren?

Hoewel Clen kan mogelijk helpen sommige gebruikers krijgen een kleine hoeveelheid mager spier, het komt niet in de buurt van een spier opbouwende verbinding in de manier waarop anabole steroïden zijn. Vrouwelijke Clenbuterol gebruikers kunnen merken een kleine hoeveelheid spieraanwinst als het consumeren van voldoende calorieën.

Is Clenbuterol legaal?

Clenbuterol is niet legaal als middel om spieren te kweken. Het is een legaal recept drug in veel andere landen, waar artsen kunnen het voorschrijven voor astma. Ondanks dit, zullen de meeste Nederlanders vinden farmaceutische kwaliteit Clenbuterol gemakkelijk te vinden voor verkoop, omdat het zo’n een veel gebruikte en beschikbare drug. Hoewel het normaal gesproken niet zo ernstig geregeld als anabole steroïden zijn, loopt u nog steeds het risico van juridische complicaties als betrapt het gebruik van Clenbuterol zonder een legitieme recept.

Wat zijn de bijwerkingen bij het nemen van Clenbuterol?

Clenbuterol wordt geleverd met vele mogelijke korte termijn en lange termijn bijwerkingen en gezondheidsrisico’s. Deze variëren van hoofdpijn en een jittery gevoel, tot spierkrampen en slapeloosheid. Aan de meer ernstige kant zijn mogelijke effecten op het hart, vooral wanneer Clen wordt gebruikt bij hoge doses of gedurende lange perioden van tijd. Het wordt aanbevolen om niet te gebruiken Clenbuterol voor langer dan 8 weken, en om enkele maanden wachten alvorens het opnieuw te gebruiken om uw risico op ernstige complicaties te minimaliseren.

Maakt Clenbuterol je moe?

Slaperigheid is vermeld als een mogelijke bijwerking van Clenbuterol. Dit kan verwarrend lijken omdat Clenbuterol is een stimulerend middel, maar elke persoon reageert anders en als het zenuwstelsel wordt overstimulated, het tegenovergestelde effect kan optreden dat is vermoeidheid. Onvoldoende voedselvoorziening op een strenge snijden dieet zal ook bijdragen aan lethargie, evenals zal niet genoeg water drinken.

Test ik positief op een drug test als ik Clenbuterol neem?

Clenbuterol is een verboden stof in de sportwereld, en het zal opdagen op een drug test. Tests hebben aangetoond dat het detecteerbaar is in urine tot tien dagen na uw laatste dosis, ondanks het feit dat een halfwaardetijd van ongeveer 36 uur. Dit komt omdat de uiterst geavanceerde en gevoelige drugtestmethoden van vandaag zelfs de kleinste sporen in urinemonsters kunnen detecteren.

Mijn conclusie en aanbeveling

Clenbuterol is een krachtige thermogene en vetverbranding drug. Maar het is mogelijk bijwerkingen kunnen niet worden genegeerd. Zelfs sommige van de relatief milde bijwerkingen kunnen worden te veel voor sommige mensen om te gaan.

Clenbuterol de stimulerende effecten kan vaak het gevoel alsof je meerdere koppen koffie had in een rij en dit is niet geschikt voor iedereen. Dat is zonder zelfs te herhalen de zeer reële risico’s die het kan hebben op uw gezondheid van het hart bij langdurig gebruik.

Dat zijn de nadelen van Clenbuterol, en ze zijn degenen die je serieus moet overwegen voordat u Clen voor de eerste keer.

De voordelen van Clenbuterol zijn zonder twijfel indrukwekkend. Voor mensen die al mager en op zoek om zich te ontdoen van een aantal van de meest hardnekkige en moeilijk te verplaatsen vet, Clenbuterol kan u helpen die doelen te bereiken zo goed als, of zelfs beter dan sommige anabole steroïden.

Maar is Clenbuterol echt de moeite waard het risico? Meer en meer mensen, waaronder ikzelf, zijn nu nee te zeggen tegen Clenbuterol.

Vooral wanneer we nu zulke uitstekende, veilige, natuurlijke en volledig legale alternatieven als Clenbutrol hebben. Niet meer jittery handen, geen slapeloosheid, en niet meer het risico een hartaanval alleen maar om vet te verliezen. Het is het gewoon niet waard!

Ik kan volledig en vol vertrouwen aanbevelen Clenbutrol als je wilt zeer vergelijkbare resultaten als Clenbuterol zonder de alarmerende gezondheidsrisico’s. Clenbuterol is natuurlijk, veilig en volledig legaal om te kopen over de toonbank vandaag.

clenbutrol

Clenbuterol kopen?

Het is nooit gemakkelijker geweest om legaal Clenbuterol online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}