Contact

Welkom. Ten eerste, mail me niet met vragen als “Zijn steroïden het risico waard?” of “Waar kan ik ze kopen?”. Het gebruik van steroïden is een persoonlijke beslissing, en ik maakte het. Ik wil het illegale gebruik van steroïden niet vergoelijken maar ik geloof wel dat educatie over deze kwestie nodig is, dus neem mijn mening als gewoon dat.

Ik ben hier om degenen die nieuw zijn in de wereld van steroïden te helpen met hun eerste kuur. Gevorderde gebruiker? Maak je geen zorgen. In mijn artikels deel ik ook diepgaande informatie over kuren, combineren en piramide strategieën, nakuren, SARM’s en ED kuren.

Ondertussen, als je op zoek bent naar iets effectiefs, maar je wilt geen steroïden gebruiken, hier is mijn lijst van supplementen die je zullen helpen met je zoektocht in het opbouwen van spieren.

Disclaimer: Ik ben GEEN medisch professional, en ik geef GEEN medisch advies. JE moet een medische behandeling altijd bespreken met je huisarts. Raadpleeg dus ook een arts voor een grondige evaluatie voordat je steroïden gaat gebruiken.

Heb je een vraag? Heb je een suggestie? Het maakt niet uit of je vragen hebt groot of klein, voel je welkom om contact met mij op te nemen op elk gewenst moment. Je kunt me rechtstreeks mailen op thijs@cyclesys.nl of onderstaand contactformulier invullen. Ik antwoord meestal binnen 24 – 48 uur.