Cytomel (T3) Kuur – Schema’s, Dosering, Ervaringen & Tips

door Thijs // 13 september, 2022  

Cytomel is een ander type verbinding, aangezien het geen anabole steroïde is, noch een SARM of een andere categorie van stoffen die gewoonlijk door bodybuilders of atleten worden gebruikt. Het is een synthetische vorm van een schildklierhormoon genaamd T3, of triiodothyronine, dat van nature in het lichaam wordt aangemaakt. De synthetische vorm staat bekend als Liothyronine Natrium, waarbij Cytomel de merknaam is.

Deze synthetische T3 lijkt sterk op het oorspronkelijke triiodothyronine hormoon, maar is niet precies hetzelfde. Kleine variaties in de chemische structuur hebben ertoe geleid dat Cytomel een hoge orale absorptiesnelheid heeft en een verhoogde potentie.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zul je leren:

Wat is T3 (Cytomel)?

Cytomel (T3) wordt gebruikt als een voorgeschreven medicijn om het veel voorkomende gezondheidsprobleem van hypothyreoïdie te behandelen, waarbij de schildklier niet in staat is om voldoende schildklierhormoon te produceren voor een normale werking van het metabolisme van het lichaam.

Aangezien de stofwisseling grotendeels door het schildklierhormoon wordt geregeld, veroorzaakt hypothyreoïdie een trage stofwisseling en leidt tot gewichtstoename, vermoeidheid en een reeks andere gezondheidsproblemen.

Het zijn de effecten op het metabolisme die Cytomel aantrekkelijk maakten voor atleten en bodybuilders. Vooral het potentieel voor versneld vetverlies door het stimuleren van de stofwisselingssnelheid. Alleen wanneer gebruikt met een dieet dat calorie beperkt is, gecombineerd met een goed oefeningsregime zal Cytomel voordelen hebben voor het verliezen van vet.

Cytomel moet niet worden gezien als een wondermiddel voor gewichtsverlies, maar eerder als een hulpmiddel om de werking van de stofwisseling mogelijk te optimaliseren.

Een ander soortgelijk hormoon is T4, maar T3 wordt als veel krachtiger beschouwd. Het is zowel als farmaceutisch product als op de zwarte markt verkrijgbaar. Het komt meestal in tabletvorm, hoewel injecteerbare is ook beschikbaar is echter niet gebruikelijk of aanbevolen. Om Cytomel legaal via een apotheek te verkrijgen heeft u een recept nodig.

Cytomel is momenteel niet vermeld als een verboden stof in de professionele sport, maar het gebrek aan prestatieverbetering effecten is het onwaarschijnlijk dat dit een drug die beroep doet op atleten voor het verbeteren van de prestaties.

Opmerking van de auteur: Clenbutrol is mijn #1 beoordeeld legaal Cytomel product. Het repliceert de vetverbrandende en thermogene effecten van Cytomel (T3), maar zonder ongewenste bijwerkingen.

clenbutrol

Clenbutrol (Clenbuterol)

Cutten, vet verliezen, droge spieren behouden, energie & uithoudingsvermogen. Clenbutrol is je geheime wapen tegen hardnekkig vet.

T3 voordelen

Zoals je zou verwachten, hebben de belangrijkste voordelen van Cytomel betrekking op de relatie met de stofwisseling als schildklierhormoon. Het reguleren van de stofwisseling is wat dit schildklierhormoon doet in het lichaam en wanneer het niet functioneert zoals het zou moeten, kan een persoon grote moeite hebben om gewicht te verliezen en vaak merkt hij dat hij aankomt zonder verklaring.

Dit vertelt ons dat Cytomel T3 positieve voordelen biedt voor het bevorderen van een efficiënte stofwisseling die optimaal werkt voor vetverlies, en dit is de belangrijkste reden waarom u zult kiezen om dit geneesmiddel te gebruiken. Laten we eens kijken naar de specifieke voordelen van T3:

Vetverlies

Dit is zeker het belangrijkste en waarschijnlijk enige voordeel van belang voor degenen die Cytomel gebruiken. Het enige andere doel is de behandeling van hypothyreoïdie, dus als u het om een andere reden gebruikt zal dat zijn om vetverlies te bevorderen.

Door het natuurlijke T3-hormoon na te bootsen, wordt de stofwisselingssnelheid verhoogd. Dit leidt echter niet direct tot merkbaar gewichtsverlies; u moet een dieet volgen en lichaamsbeweging nemen om te profiteren van uw nu efficiënter werkende stofwisseling. Het lichaam zal in staat zijn meer vet te verbranden, en het sneller te verbranden. Als het dieet een calorietekort heeft, zal deze vetverbranding merkbaar sneller gaan in vergelijking met diëten zonder Cytomel.

Cytomel heeft grote voordelen voor het verliezen van vet, maar er is een addertje onder het gras: het heeft geen directe anabole activiteit en het is zeer waarschijnlijk dat u ook vetvrije spieren zult verliezen tijdens het gebruik van Cytomel. Aangezien de hogere stofwisselingssnelheid aanhoudt, heeft het lichaam meer energie nodig om te verbranden en zal het niet de voorkeur geven aan het verbranden van vet; daarom melden veel gebruikers verlies van spieren.

Dit is een groot probleem voor bodybuilding- en atletische gebruikers die geen spierweefsel willen verliezen. Om dit probleem te voorkomen, zal de meerderheid van de Cytomel-gebruikers een anabole steroïde naast Cytomel willen toevoegen om te fungeren als een beschermende anabole verbinding om te helpen bij het behoud van spieren.

Cytomel (T3) Dosering

Velen maken de fout te denken dat u de dosering van Cytomel voor prestatieverbetering aanzienlijk moet verhogen in vergelijking met een standaard doseringsbereik wanneer het wordt gebruikt om hypothyreoïdie te behandelen, maar dit is niet het geval. Zolang u niet lijdt aan een hypothyreoïdie aandoening, zal het gebruik van de aanbevolen medische dosering nog steeds voordelen bieden. 25mcg per dag is een standaard startdosis voor medisch gebruik van Cytomel.

Cytomel (T3) Dosering voor Vetverlies

Vetverlies is de enige reden voor het gebruik van Cytomel buiten medisch gebruik en uw dosis voor vetverlies kan ofwel gelijk blijven gedurende een 6-12 weekse cyclus, of geleidelijk toenemen en dan afnemen gedurende de hele cyclus. In ieder geval is het verstandig om laag te beginnen bij 25mcg per dag.

Een dosis van 50mcg tot 75mcg per dag is meer dan voldoende voor de overgrote meerderheid van de gebruikers. In zeldzame gevallen kunnen gevorderde gebruikers overwegen dit te verhogen tot 100mcg per dag, maar het verhoogde risico op ernstigere bijwerkingen moet bij een dergelijke dosering niet worden onderschat.

Cytomel (T3) dosering voor vrouwen

Van vrouwen is niet bekend dat zij een andere dosering Cytomel nodig hebben dan mannen. Vrouwen kunnen veilig T3 van 25 mcg per dag gebruiken en merkbare resultaten zien. Aangezien de totale lichaamsmassa het enige verschil is tussen mannen en vrouwen als het gaat om het gebruik van T3, is het onwaarschijnlijk dat vrouwen de maximale dosis van 75 mcg per dag willen overschrijden en slechts weinigen zullen het voordeel zien van het verhogen van de dosering boven dat niveau, waarbij 50 mcg per dag voldoende is voor de meeste gebruikers.

Juiste Cytomel (T3) toediening en timing

Cytomel mag niet langer dan 10 weken worden gebruikt. De meeste gebruikers zullen merken dat zelfs 6 tot 8 weken goede resultaten oplevert, terwijl anderen de cyclus hebben verlengd tot 10 weken of zelfs 12 weken; dit brengt echter het risico met zich mee dat de schildklier meer afhankelijk wordt van deze externe bron van hormoon, evenals ernstige bijwerkingen, en wordt niet aanbevolen.

Het is verstandig om de laatste week uw dosis te verlagen, zodat de schildklier de tijd heeft om zich aan te passen en u niet plotseling in een hypothyreoïdie terechtkomt na het stoppen met Cytomel. De ideale dosering voor de laatste week is 25mcg per dag. De dosering kan een keer per dag worden genomen en idealiter wordt genomen op een vergelijkbaar tijdstip elke dag, zodat u een consistente levering van het hormoon te handhaven.

Cytomel kuur schema

Met behulp van Cytomel op zijn eigen in een cyclus is zeer eenvoudig. Als u een eerste keer gebruiker is het zeer raadzaam om te beginnen bij de laagste dosis, dan verhogen van de dosis als de cyclus vordert, gevolgd door een daling terug naar beneden naar een lage dosis tegen het einde van de cyclus.

Hierdoor kunt u uw reactie op T3, met inbegrip van bijwerkingen te beoordelen. Door de dosis voor het laatste deel van de cyclus te verlagen, kan het lichaam zich weer aanpassen aan een normale werking van het schildklierhormoon zonder het geneesmiddel. Dit is niet absoluut kritiek en de meeste mensen kunnen gelukkig krijgen door middel van een cyclus van Cytomel op hun gekozen hogere dosis voor de gehele duur, met een abrupt einde.

Echter, voor uw eerste cyclus is het aanbevolen om deze piramidestrategie te gebruiken. Een voorbeeld beginner Cytomel alleen cyclus volgt:

  • Week 1-2: 25mcg dagelijks
  • Week 3-7: 37,5-75mcg per dag verhoogd met 12,5-25mcg per keer
  • Week 8-10: Verlaag de dosering terug naar 25mcg

Deze cyclus kan worden uitgevoerd voor een kortere periode van slechts 8 weken met doseringen dienovereenkomstig aangepast. Ongeacht uw dagelijkse dosering, kunt u de hele dosis in een toediening elke dag, want er is geen noodzaak om de dosis te splitsen.

Als u een anabole steroïdengebruiker bent, zult u het meeste profijt hebben van Cytomel, omdat u de potentiële effecten van spierverlies kunt bestrijden door een krachtige anabole verbinding te nemen die zal helpen spieren te behouden of op te bouwen terwijl u Cytomel gebruikt om vet te verbranden.

Een Cytomel dosering van 50mcg en hoger verhoogt de stofwisselingssnelheid tot een punt waar spierverlies waarschijnlijk is, en het is hier dat een steroïde verbinding opgenomen in de cyclus biedt uitstekende voordelen. Opname van een eenvoudige testosteron steroïde is vaak genoeg om anabole bescherming te bieden bij het gebruik van Cytomel, maar veel gebruikers zullen willen meer krachtige anabole middelen toe te voegen. Een voorbeeld cyclus is als volgt:

De bovenstaande cyclus kunt Cytomel te schoppen in voor 8 weken, terwijl de steroïden zijn in staat om te werken voor de volledige 12 weken om zowel te beschermen en op te bouwen spier. Merk op dat het wordt verondersteld alleen geavanceerde gebruikers steroïden met Cytomel combineren zal, daarom een geleidelijke piramide verhoging en verlaging van Cytomel is niet vereist in deze cycli zoals die strategie meer van toepassing op beginners is.

Cytomel vs Alternatieven

Terwijl het geven van u medisch advies is niet mijn bedrijf, ik nog steeds sterk adviseren dat u wegblijft van het gebruik van Cytomel voor vet verlies en andere prestaties doeleinden.

Waarom?

Omdat Cytomel een voorgeschreven medicijn is dat is gemaakt om een ernstig gezondheidsprobleem te behandelen door een hormoon te vervangen dat uw lichaam niet goed produceert. Maar als uw schildklier WEL normaal functioneert en u neemt er Cytomel bovenop, dan is de kans op langdurige schildklierproblemen reëel.

Waarom zou u dit risico willen lopen als er een aantal volkomen natuurlijke, legale en veilige alternatieven voor Cytomel zijn die alle voordelen voor vetverlies bieden, zonder de gezondheidsrisico’s?

Als je het toonaangevende Cytomel alternatief wilt vinden dat je vandaag de dag legaal en gemakkelijk kunt kopen, kijk dan niet verder dan Clenbutrol.

Clenbutrol is geformuleerd om het metabolisme stimulerende vermogen van Cytomel te repliceren, maar met één groot voordeel: in tegenstelling tot Cytomel, helpt Clenbutrol ook bij het behoud van magere spieren.

Dat klopt: vet verbranden zonder een manier om uw bestaande spieren te behouden leidt tot katabool spierverlies – en u zou gevaarlijke anabole steroïden met Cytomel moeten gebruiken om te voorkomen dat dit gebeurt.

Met Clenbutrol hoeft u geen enkel risico te nemen, terwijl u de twee grootste voordelen krijgt die u wilt:

  • Snel en efficiënt vetverlies
  • Behoud van magere spieren

Dit zijn de belangrijkste, maar niet de enige twee redenen waarom ik Clenbutrol zo vol vertrouwen aanbeveel als alternatief voor Cytomel. Clenbutrol geeft je ook een enorme boost in uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen, letterlijk een superboost voor je trainingen.

Veel mannen zweren bij het vermogen van Clenbutrol om resultaten te leveren als een veilige vervanger voor Cytomel. Krijg Cytomel-achtige resultaten (en meer) zonder de bijwerkingen en risico’s van misbruik van een voorgeschreven geneesmiddel.

Clenbutrol wordt ten zeerste aanbevolen!

clenbutrol

Clenbuterol kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal Clenbuterol online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Cytomel resultaten

Als je een ervaren steroïde gebruiker en hebben besloten om Cytomel een go te geven, moet u zich ervan bewust dat het uiteraard niet zal worden geven u steroïde-type resultaten of werken op dezelfde manier als anabole steroïden.

Als u Cytomel toevoegen aan een steroïde stack dan moet u merken enkele extra voordelen op de top van die ervaren met uw steroïde verbindingen. De meeste van alle dat zal inhouden niet verliezen waardevolle spierweefsel, dat is een van de grote risico’s van het gebruik van Cytomel bij hogere doses.

Als het gaat om de resultaten van Cytomel, zal het een kwestie zijn van precies krijgen wat je erin stopt. En dat betekent dat uw resultaten sterk afhankelijk zullen zijn van uw lichaamsbeweging en dieet programma. Cytomel zelf zal niet direct vet verbranden, maar het zal het gemakkelijker voor u maken om vet te verbranden omdat uw stofwisselingssnelheid zal worden verhoogd.

Hoe beter uw dieet is, inclusief caloriebeheersing, hoe sneller en efficiënter u vet zult verliezen met Cytomel. U zult regelmatig moeten sporten en veel cardio-werk moeten doen om het meeste uit uw verhoogde stofwisseling te halen als gevolg van Cytomel’s activiteit van het leveren van een constante bron van schildklierhormoon.

De hoeveelheid vet die je verliest op een Cytomel cyclus zal ook afhangen van uw huidige lichaamsconditie – er is gewoon geen standaard set van resultaten, maar u kunt er zeker van het zien van een positief resultaat als je in de vereiste inspanning.

Bij het gebruik van Cytomel met steroïden, de resultaten nemen op een geheel nieuw niveau en afhankelijk van welke verbindingen u omvat u zult zien niet alleen vet verlies, maar het behoud van bestaande spier in plaats van een spier verlies, een boost voor energie en kracht, en het potentieel voor spier winsten als uw trainingen ondersteunen dat resultaat.

Uw resultaten met Cytomel zullen zijn wat je ze maakt, maar er is geen twijfel dat dit geneesmiddel heeft de bepaalde mogelijkheden om vetverbranding efficiënter te maken.

Cytomel bijwerkingen

Hogere doses van Cytomel zullen het risico op bijwerkingen verhogen, evenals het risico op meer ernstige bijwerkingen die kritisch gevaarlijk kunnen worden. Bij matige doses wordt dit beschouwd als een relatief veilige drug, maar natuurlijk is het niet ontworpen voor prestatieverhogende doeleinden, zodat de werkelijke veiligheid en risico’s bij prestatiedoses niet volledig bekend zijn.

Omdat dit een hormoon is, zal het op elk individu verschillende effecten hebben. De meest voorkomende niet-ernstige bijwerkingen zijn hoofdpijn, minder tolerantie voor warmte, veranderingen in de hartslag, meer zweten, angst, veranderingen in de darmfunctie en de menstruatie en slaapproblemen.

Lethargie of vermoeidheid en zwakte worden soms gemeld, met de mogelijkheid dat meer extreme vermoeidheid optreedt bij sommige mensen; vooral als hogere doses worden gebruikt of als Cytomel te lang wordt gebruikt zonder een pauze ertussen. Cytomel kan een vermindering van ATP veroorzaken, wat leidt tot vermoeidheid en lusteloosheid, evenals verminderde spierprestaties. Dit kan een ernstig probleem zijn voor bodybuilders en atleten en is een belangrijke reden waarom de meesten een anabole steroïde met Cytomel zullen willen gebruiken.

Een stijging van de lichaamstemperatuur is een verwachte bijwerking van Cytomel, aangezien het metabolisme berust op lichaamswarmte (thermogenese). In feite, als een temperatuurstijging niet wordt opgemerkt dan is het mogelijk de drug niet werkt zoals verwacht. De metabole verhoging die Cytomel veroorzaakt zal natuurlijk de kerntemperatuur van het lichaam te verhogen en dit kan worden gemeten en vergeleken met zowel voordat u begon uw cyclus en vervolgens tweemaal per dag tijdens de cyclus.

De verhoogde temperatuur mag nooit aanzienlijk zijn en is meestal rond de één graad markering. Alles wat hoger is dan een consistente twee graden stijging van de lichaamstemperatuur geeft aan dat je dosering moet worden verlaagd, of de drug volledig gestopt.

Meer ernstige bijwerkingen die een risico zijn wanneer u hoge doses neemt of Cytomel voor lange periodes van tijd gebruikt omvatten:

  • Pijn op de borst
  • Hyperthyreoïdie (te veel schildklierhormoon)
  • Hartfalen

Om het risico van deze bijwerkingen te vermijden, moet u nooit een dosering van 125 mcg overschrijden voor meer dan een zeer korte tijd; maar idealiter moet een dergelijke dosering volledig worden vermeden en is het zelden zelfs noodzakelijk om voordelen van Cytomel te verkrijgen. De kwaliteit van uw Cytomel cyclus in termen van voeding en lichaamsbeweging zal opwegen tegen het nemen van een hogere dosering en de bijbehorende hogere risico’s.

Hypothyreoïdie

Cytomel is ontworpen om hypothyreoïdie te behandelen, en nieuwe gebruikers kunnen zich afvragen of het gebruik van het hormoon bij hogere doses en vervolgens stoppen zal leiden tot het lichaam afhankelijk worden van een externe bron van T3, wat resulteert in een vertraging of stopzetting van de natuurlijke productie van het schildklierhormoon.

Er is discussie over hoe groot dit risico is en of het überhaupt mogelijk is. Omdat Cytomel is gemaakt voor medicinale doeleinden en niet voor prestatieverbetering, zijn studies alleen gebaseerd op medisch gebruik van het middel bij mensen met hypothyreoïdie die niet plotseling met het middel moeten stoppen. Als u echter een gezonde schildklier heeft, is er geen specifiek bewijs dat aangeeft dat het gevaarlijk is om te stoppen met het innemen van T3. Bij gezonde personen zal de schildklier blijven functioneren als normaal om het schildklierhormoon te produceren zodra Cytomel is gestopt.

Cytomel FAQs

Waar wordt Cytomel T3 voor gebruikt?

Cytomel wordt gebruikt om hypothyreoïdie te behandelen; een aandoening waarbij de schildklier niet genoeg hormoon produceert om het metabolisme te controleren. Dit resulteert in gewichtstoename en andere gezondheidsproblemen. Atleten en bodybuilders gebruiken Cytomel om vetverlies te bevorderen door het lichaam te voorzien van een extra bron van het schildklierhormoon om de stofwisselingssnelheid te stimuleren.

Hoe lang duurt het voordat T3 Cytomel werkt?

Hoe snel u de effecten van Cytomel begint te merken, kan per persoon sterk verschillen. Voor sommigen kan het een paar weken duren, terwijl anderen al binnen enkele dagen de voordelen beginnen te merken. Mensen met hypothyreoïdie die T3 als medicijn gebruiken, hebben meestal ongeveer 6 weken nodig om zich beter te gaan voelen. Voor gebruikers die hun prestaties willen verbeteren, waarbij de doses vaak hoger zijn en het gebruik beperkt is tot ongeveer 8 weken per keer, kunt u de resultaten versnellen door u te houden aan een calorie gecontroleerd dieet en regelmatig cardiovasculaire en andere vetverlies gerelateerde oefeningen te doen.

Wat zijn de bijwerkingen van het innemen van T3?

De mogelijke bijwerkingen van Cytomel variëren van niets, tot mild, tot zeer ernstig, maar alleen in zeldzame gevallen en wanneer hoge doses gedurende een lange tijd worden ingenomen. Sommige mensen kunnen last krijgen van hoofdpijn en vermoeidheid, zweten en angst, slaapproblemen, onregelmatige hartslag en in de meest ernstige gevallen een risico op hartfalen of de ontwikkeling van afhankelijkheid van externe T3 met de schildklier niet in staat om daarna terug te keren naar normaal – dit kan worden vermeden door de dosering te beperken tot verstandige niveaus en Cytomel niet langer dan drie maanden aan een stuk te gebruiken.

Zorgt T3 ervoor dat u gewicht verliest?

De effecten van hypothyreoïdie is een gewichtstoename als gevolg van het lage niveau van het schildklierhormoon, dat helpt bij het reguleren van de stofwisseling. Door het nemen van T3 krijgt uw lichaam het niveau van hormoon dat het nodig heeft om de stofwisseling weer goed te laten functioneren. Cytomel leidt niet direct tot gewichtsverlies, maar met de aanwezigheid van het hormoon is de kans veel groter dat u gewicht verliest bij regelmatige lichaamsbeweging en een verstandig dieet, omdat de stofwisseling nu zijn werk goed zou moeten doen.

Geeft Cytomel u energie?

Gebrek aan energie en algehele vermoeidheid en moeheid is een universeel symptoom van hypothyreoïdie, en dat is wat Cytomel is ontworpen om te behandelen. Theoretisch zou het een toename van energie moeten bewerkstelligen zodra het schildklierhormoon is verhoogd tot normale niveaus. Voor gezonde mensen die al normale schildklierhormoonspiegels hebben, maar Cytomel gebruiken voor prestatieverbetering, is er geen bewijs dat het uw energie zal verhogen.

Kan ik Cytomel ’s nachts innemen?

Cytomel is niet een snelwerkende drug dus de timing van wanneer je het neemt is niet zo kritisch in vergelijking met een aantal van de zeer kortwerkende anabole steroïden die u zou kunnen worden gebruikt om. Studies tonen aan dat tot 95% van Cytomel wordt geabsorbeerd door het lichaam binnen 4 uur na het nemen van het, en de biologische halfwaardetijd van de drug is ongeveer 2,5 dagen. Bij gebruik voor medische doeleinden wordt meestal geadviseerd om de dagelijkse dosis in de ochtend te nemen, en het moet worden genomen rond dezelfde tijd elke dag voor consistentie.

Waarom gebruiken bodybuilders Cytomel?

Bodybuilders en atleten die gewicht willen verliezen nemen Cytomel om de stofwisseling te versnellen zodat de vetverbranding sneller, gemakkelijker en efficiënter wordt. De stofwisselingssnelheid stijgt als thermogenese (verhoogde lichaamswarmte) plaatsvindt. Hierdoor worden vetten, eiwitten en koolhydraten sneller omgezet in energie.

Mijn conclusie en aanbeveling

Cytomel levert een directe bron van schildklierhormoon, dat van cruciaal belang is voor het reguleren van de stofwisseling. Cytomel zelf veroorzaakt niet direct gewichtsverlies. Maar als er voldoende schildklierhormoon aanwezig is, werkt de stofwisseling optimaal, wat leidt tot een efficiënter gebruik van energiebronnen, wat vervolgens leidt tot vetverlies als het dieet voldoende caloriegecontroleerd is en er regelmatig cardiovasculaire oefeningen worden gedaan.

Ik ga niet ontkennen dat Cytomel heel goed kan werken om uw stofwisseling te stimuleren en het zo gemakkelijker te maken om gewicht te verliezen – als u bereid bent om de gezondheidsrisico’s te negeren van het gebruik van een receptplichtig geneesmiddel op een manier waar het niet voor bedoeld is.

Voor de gemiddelde persoon is het gebruik van Cytomel niet iets waar hij of zij zich prettig bij voelt. Ze hebben gelijk dat ze aarzelen! Cytomel voor vetverlies vereist dat u anabole steroïden gebruikt, zodat u geen spieren verliest. Dat alleen al is genoeg om de meeste mensen af te schrikken – immers, wil je echt je hard verdiende spierweefsel verbranden terwijl je vet verbrandt?

Het gebruik van Clenbutrol geeft u alle voordelen van Cytomel, plus extra voordelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verkrijgen van een receptplichtig geneesmiddel en de bijbehorende gevolgen voor de gezondheid die het kan veroorzaken.

Clenbutrol is een win-win op elk gebied wanneer het gebruikt wordt als een topkwaliteit, zeer effectieve vervanging voor Cytomel.

Ten zeerste aanbevolen.

clenbutrol

Clenbuterol kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal Clenbuterol online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}