Deca-Durabolin kuur – Schema’s, ervaringen, dosering & tips

door Thijs // 23 november, 2022  

Deca-Durabolin, gebaseerd op de Nandrolone steroïde, is een van de oudste steroïden die de tand des tijds heeft doorstaan en tot op de dag van vandaag een favoriet blijft. Het is één van de meest populaire steroïde keuze om verscheidene redenen.

Deca-Durabolin heeft talloze voordelen voor bodybuilders en atleten op alle gebieden die je eigenlijk enkel zou verwachten bij een een hoge kwaliteit steroïde, maar ook om redenen die echt uniek zijn voor Deca op het gebied van genezing en (spier)herstel.

Perfect voor bulking en kracht, Deca verhoogt collageen synthese en botdichtheid die gewrichten versterkt en biedt ondersteuning voor uw massa winsten terwijl je je verhoogt om voortdurend zwaardere gewichten te heffen.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids zul je leren:

Wat is Deca-Durabolin (Nandrolone)?

Deca heeft een halfwaardetijd van tussen de 6 en 12 dagen en een zeer lange opsporingstijd van ongeveer 18 maanden; iets om in gedachten te houden als je een professional bent of meedoet in competities.

Zoals gezegd, dit is een langzame en lang werkende verbinding en studies hebben aangetoond dat zelfs een lage dosis injectie van slechts 50 mg resulteert in effecten die kunnen duren tot 20 dagen. Dat is dan ook één van de redenen waarom Deco zo populair is. Het vereist niet de hoge frequentie van injecties die bij andere steroïden wél nodig zijn.

Nandrolon is lang gebruikt door bodybuilders voor de bouw van spiermassa evenals atleten vanwege de buitengewone verlichting en therapeutische capaciteiten dit steroïde heeft, die was ook oorspronkelijk wat het werd ontwikkeld voor in medisch gebruik.

Deca heeft een chemische structuur zeer vergelijkbaar met testosteron, maar het kleine verschil is genoeg om te geven Deca sommige voordelen. Dit omvat het hebben van een lagere androgene verhouding en iets hoger anabole werking, en een langzame afgifte wat betekent dat je alleen hoeft te injecteren Deca een keer per week en de effecten duren een aanzienlijke tijd.

Vergelijk dat met vele andere steroïden die vereisen dagelijkse injecties en u kunt snel zien dat dit een grote reden waarom Deca is zo populair – zelfs de meest injectie-adverse persoon kan meestal leven met een een keer per week dosis.

Deca is ook goed voor een beginner steroïde kuur omdat ondanks de krachtige anabole effecten, de bijwerkingen zijn relatief mild in vergelijking met veel andere steroïden en het is goed verdragen door de meeste mensen.

Opmerking van de auteur: DecaDuro is mijn # 1 beoordeeld juridische Deca-Durabolin product. Het repliceert de spier-gebouw en sterkte-verhogende effecten van Deca, maar zonder de ongewenste bijwerkingen.

decaduro

Decaduro (Deca-Durabolin)

Decaduro is een veilig maar krachtig Deca Durabolin alternatief om je spiermassa te maximaliseren en kracht te krijgen. Voor cutting en bulking fases.

Deca-Durabolin Voordelen

Zoals je zou verwachten van een dergelijke gerespecteerde steroïde, de positieve effecten en resultaten die Deca kan leveren zijn indrukwekkend. Dit omvat:

Grote winsten in mager spiermassa

Dit is uiteraard de reden dat de meesten van ons willen Deca gebruiken. Het blinkt uit in het bevorderen van enorme winsten in mager spier. Om de allerbeste resultaten die Deca is in staat om u te geven op dit gebied te bereiken, is het essentieel dat uw dieet uw winsten ondersteunt. Dat betekent dat de consumptie van meer dan genoeg calorieën, maar ervoor te zorgen dat ze zijn kwaliteit calorieën die spieraanwinst en niet vet te bevorderen.

De manieren waarop Deca is in staat om het lichaam te laten groeien spierweefsel wordt hieronder beschreven en is meestal gericht op het verbeteren van de eiwitsynthese en de productie van groeihormoon.

Boosts Eiwitsynthese

Door het versnellen van het proces van reparatie van spierweefsel schade in een sneller en groter tempo, Deca helpt u pack op de winsten. Deca fungeert als een krachtig hormoon om de eiwitsynthese te stimuleren en te reguleren, wat niet alleen cruciaal is voor spiergroei, maar ook om de afbraak en het verlies van spieren te stoppen.

Verhoogt de productie van insuline-groeihormoon (IGF-1)

Dit hormoon draagt bij aan zowel spier- als krachttoename. IGF-1 wordt van nature verhoogd elke keer dat je oefening zonder het gebruik van steroïden, maar Deca supercharges dit proces dan wat het lichaam in staat is van alleen.

IGF-1 is een groeihormoon dus is letterlijk verantwoordelijk voor de groei van de spier op zijn meest elementaire. Het is een vitaal hormoon voor het verhogen van vetvrije massa, het verbeteren van de eiwitsynthese, het verbranden van vet, en voor de reparatie en herstel van spierweefsel.

Verhoogt de spierstikstofretentie

Dit is een van de meer effectieve gebieden van Deca, zelfs in vergelijking met een heleboel andere krachtige steroïden. Zelfs in een lage dosis, nandrolon aanzienlijk verhoogt stikstof retentie en dit is van cruciaal belang voor het houden van het lichaam in een prime anabole toestand voor spiergroei en om te voorkomen dat het invoeren van een katabole toestand waar spierweefsel verloren gaat.

Therapeutische pijnbestrijding en herstel

Deca verhoogt de collageensynthese en het botmineraalgehalte en draagt direct bij aan het herstel en de genezing van spierweefsel en gewrichtspijn. Ervaren atleten zal gebruiken Deca uitsluitend voor dit doel bij lage doses, maar alle gebruikers van het steroïde zal veel baat hebben bij de therapeutische eigenschappen.

Langdurig

Voor de meeste gebruikers, Deca vereist slechts een keer per week injectie dankzij de zeer langdurige effect. Niveaus stijgen 1-2 dagen na het injecteren dan blijft langzaam vrijgeven voor maximaal drie weken.

Lage Androgene effecten en milde oestrogene activiteit in vergelijking met testosteron

Met slechts een vijfde van de aromatizing tendens van testosteron, Deca produceert minder androgene bijwerkingen. Dit zal echter meestal worden gecompenseerd door de toevoeging van testosteron in elke Deca-cyclus.

Zodra u klaar bent met een Deca-cyclus, met inbegrip van alle andere aanvullende steroïden, een nakuur schema is essentieel om te herstellen van uw natuurlijke hormoon functie. De timing van PCT zal afhangen van alle steroïden in uw cyclus, maar als je loopt Deca tot het einde dan PCT zal niet moeten beginnen tot drie tot vier weken vanaf het einde van de cyclus als gevolg van de langdurige effecten van de Nandrolone Decanoate steroïde.

Hoe te nemen Deca-Durabolin?

Het grote ding over Deca als een injecteerbare steroïde is dat we niet hoeven te injecteren dagelijks of zelfs om de andere dag; een keer per week is perfect in orde voor dit steroïde. Afhankelijk van uw dosering en tolerantie voor injecties, zou u willen splitsen uw dosis in een tweemaal per week injectie te verminderen van de hoeveelheid wordt geïnjecteerd in een keer. Net als alle anabole steroïde injecties, zijn de beste injectie sites grote sterke spieren zoals de bovenste dij en bil.

Deca-Durabolin dosering

Uw doelen gaan om te bepalen uw dosering van Deca. Dit is een veelzijdige steroïde die wordt gebruikt voor een verscheidenheid van redenen, dus alvorens te beslissen over uw dosering overwegen wat u zijn gericht op het bereiken van: sterkte en grootte winsten, langere termijn therapeutische voordelen, of voor snijden.

Bij het maken van gebruik van Deca puur voor de therapeutische voordelen, een lage dosering van slechts 100mg-200mg een of twee keer per maand is zeer effectief.

Maar de meeste gebruikers zullen worden gericht op de massa winnende voordelen van Deca en het is hier dat we nodig hebben om de dosering, maar niet tot buitensporige niveaus als dit is een steroïde dat is zeer effectief bij matige doses, met hoge doses met voordelen sterk aangetast door verhoogde bijwerkingen.

Op een kaal minimum te ervaren van de anabole eigenschappen van Deca-Durabolin, wordt een dosering van 200 mg-300 mg per week aanbevolen, maar 400 mg wordt beschouwd als de meest effectieve dosis om de beste resultaten te krijgen terwijl het houden van bijwerkingen onder controle.

Meer geavanceerde gebruikers willen de meest extreme winsten zijn bekend om te stimuleren dosering tot 500 mg, 600 mg en zelfs tot 800 mg, maar dit wordt sterk afgeraden voor alle maar de meest ervaren bodybuilders. Degenen die precies weten hoe te bestrijden bijwerkingen; in gedachten houden dat u bijna altijd zal worden Deca combineren met andere steroïden die komen met hun eigen negatieve effecten.

Terwijl vrouwen zijn bekend om te gebruiken Deca, dit moet worden gedaan bij zeer lage doses van niet hoger dan 50 mg per week en voor korte perioden van tijd van niet meer dan 6 weken maximum. Hoewel Deca heeft relatief lage androgene effecten, deze zijn nog steeds krachtig op het vrouwelijke lichaam.

Terwijl niet alle vrouwen met behulp van Deca bij lage doses zal ervaren virilization, wanneer het zich voordoet de lange acteren Nandrolone Decanoate zal nemen enkele weken om te wissen van het systeem en hebben deze effecten omgekeerd. Dit is een reden dat vrouwen overwegen Deca kan de kortere acteren Nandrolone Phenylpropionate ester in plaats daarvan gebruiken.

Deca-Durabolin kuur schema

U kunt verwachten om indrukwekkende groei en spieren te zien tijdens een Deca-cyclus, ongeacht welk niveau je bent. De verschillen in cycli tussen beginners en geavanceerde gebruikers komt neer op twee belangrijke factoren: de dosering van Deca, en welke andere verbindingen u deze steroïde met stapelen zult.

Over het geheel genomen verwachten dat een kuur lengte van ten minste 12 weken voor een beginner, uitrekken tot 16 weken voor geavanceerde gebruikers. Als een langzaam werkende verbinding, Deca moet een langere cyclus voor u om de steroïde de tijd die het nodig heeft om te bereiken zijn volledige potentieel in het lichaam.

Beginner Deca cyclus

Beginners aan Deca zal willen koppelen dit steroïde met testosteron in een basis stack om ervoor te zorgen uw test niveaus niet worden afgesloten. Testosteron Enanthaat en Deca is een gemeenschappelijke combinatie met een cyclus lengte van 12 tot 14 weken. Deca op 200 mg tot 300 mg per week zal blijken zeer effectief voor elke beginner, met Testosteron ENANTAAT op maximaal 500 mg per week is een noodzakelijke toevoeging om ervoor te zorgen testosteron niveaus worden gehandhaafd.

Met een cyclus van 14 weken, zou Deca gewoonlijk bij week 12 worden gestopt, zodat kan PCT spoedig beginnen nadat de gevolgen van de langdurige Deca dichtbij hun eindpunt zijn. Arimidex nakuur in een dosis van 0,5 mg per dag zal sterk helpen bij het verminderen van bijwerkingen.

Tussenliggende Deca cyclus

Intermediaire gebruikers zullen kijken naar het gebruik van Deca-Durabolin met ten minste twee andere verbindingen, met Dianabol en Testosteron Cypionaat zijn populaire keuzes.

Deze 12-weken cyclus bestaat uit 500 mg per week van testosteron voor de volledige 12 weken, met 400 mg per week van Deca voor de eerste 10 weken alleen. Dianabol moet worden gebruikt alleen voor de eerste 6 weken bij een dagelijkse dosis van ongeveer 30 mg. Gedurende de hele cyclus Arimidex moet worden genomen om oestrogeen bijwerkingen te bestrijden bij een dosis van 0,5 mg / dag.

Geavanceerde Deca cyclus

De meest ervaren gebruikers zou kunnen verhogen de dosering van Deca tot 600 mg per week, hoewel op 400 mg de meeste jongens vindt ze krijgen uitstekende resultaten en niet het overschrijden van de drempel in meer ernstige bijwerkingen.

Een geavanceerde Deca cyclus bestaat dan uit een wekelijkse dosis in het bereik van 400-600 mg voor 14 weken, en als het doel is ernstige bulking, dit combineren met verschillende andere verbindingen: Testosteron Cypionate op de gewenste dosering (bijv. 500mg per week) liep voor de volledige 16 weken, Dianabol voor de eerste 6 weken op 50mg per dag, en een toevoeging van HGH ook genomen voor 16 weken zoals het bekend is om te werken uiterst goed in een bulking cyclus met Deca.

Hier is mijn favoriete massa kuur: 500mg/week Sustanon 250, 400mg/week Deca-Durabolin gedurende 12 weken. 40mg/dag Dianabol voor de eerste 6 weken.

Deca alleen cyclus

Een cyclus met behulp van Deca alleen is zeer ongewoon en afgeraden, voor goede reden: dit steroïde zal sluiten uw natuurlijke testosteron productie naar beneden, zodat u sommige vervelende effecten ervaren zult. Verwacht problemen zoals vermoeidheid en lethargie, mentale achteruitgang en lage of geen sex drive.

Als u wilt minimaliseren van het gebruik van andere steroïden wanneer op Deca, wordt een lage dosis testosteron vaak gebruikt. Zelfs 200 mg per week zal gaan sommige manier om te helpen met testosteron niveaus, maar houd in gedachten dat testosteron zal komen met zijn eigen bijwerkingen en om die reden, pro gebruikers die weten wat ze doen met Deca zal lopen het alleen in een cyclus op 500 mg per week en omgaan met eventuele bijwerkingen als ze komen.

Deca-Durabolin vs Alternatieven

Hoewel het helemaal aan jou is wat je in je lichaam stopt, kan ik je niet sterk genoeg aanraden om geen Deca-Durabolin te gebruiken, tenzij je al een langdurige steroïde gebruiker bent. Zelfs dan, zou je jezelf een groot plezier doen door andere veiliger alternatieven te overwegen.

Dit is waarom:

Deca komt met een lange lijst van mogelijke ernstige gevolgen voor de gezondheid – ook al wordt het beschouwd als iets van een mildere steroïde! Als erectiestoornissen je de stuipen op het lijf jagen, dan moet je Deca links laten liggen. En dat is slechts een in een lange rij van bijwerkingen, maar op korte en lange termijn.

Veel alternatieve producten kunnen bieden u zeer vergelijkbare resultaten als Deca, terwijl het elimineren van de zorgen over de enge bijwerkingen en gezondheidsrisico’s.

Kijk niet verder dan DecaDuro als je wilt dat de eerste natuurlijke, veilige, risicovrije Deca-Durabolin vervanging.

Alle voordelen van Deca-Durabolin kunnen worden gehad met DecaDuro zonder de gyno, opgeblazen gevoel, acne en testosteron shutdown. Het gebrek aan bijwerkingen van DecaDuro is fantastisch, maar het is niet de belangrijkste reden waarom ik het aanbeveel. De grote reden dat ik kies DecaDuro als de top over de toonbank Deca-Durabolin alternatief is eenvoudig:

  • DecaDuro versterkt uithoudingsvermogen, kracht, spiertoename en verlichting van gewrichtspijn – eigenlijk alles wat je nodig hebt in een oerdegelijke anabole formule.
  • En DecaDuro is volledig legaal.

Mensen gebruiken DecaDuro al jaren met verbazingwekkende resultaten om te wedijveren met die van Deca-Durabolin. DecaDuro biedt de meest ideale, veilige en LEGAAL alternatief voor Deca-Durabolin en u zult geen tijd of geld verspillen aan het bestrijden van vervelende bijwerkingen.

Ik raad DecaDuro ten zeerste aan.

decaduro

Deca-Durabolin kopen?

Het is nooit gemakkelijker geweest om legaal Deca Duraboline online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Deca-Durabolin Resultaten

De resultaten die u kunt krijgen van Deca zal afhangen van hoe je het gebruikt, en wat je doet in termen van uw trainingen en dieet, terwijl op het. Dit is natuurlijk zal allemaal afhangen van uw doelen. Krijgen grote, voorbereiding voor concurrentie of verbetering en herstel van atletische prestaties: dit zijn allemaal binnen het rijk van mogelijkheden met Deca. Bij het gebruik van Deca kunt u verwachten te zien:

Langzaam en gestaag, hoge kwaliteit winst in massa

Met minder waterretentie dan andere steroïden, Deca’s winsten komen op gestaag, maar op een aanzienlijk hogere kwaliteit dan je zult zien met een aantal andere steroïden die geven je meer snelle resultaten die kunnen verdwijnen net zo snel. Geduld wordt beloond met Deca met stabiele winsten in grootte die (met het juiste dieet en opleiding) zul je in staat zijn om te behouden.

Uitstekende herstel + verlichting pijn en spier slijtage en scheur

Dit maakt Deca een zeer populaire en nuttige buiten het seizoen steroïde waar u zijn tillen zware en moeten de extra therapeutische voordelen. Deca werkt om fysiek te herstellen weefsel en niet alleen verbergen spierpijn, grotendeels te wijten aan haar positieve invloed op het verbeteren van collageen synthese. Verwachten te zien sneller herstel, zodat u kunt workout weer eerder, en met minder pijn en pijnen die je normaal zou ervaren na intense trainingen.

Enige toename in kracht

Hoewel dit is niet een gebied dat Deca blinkt uit in het indirect verbetert kracht door de verbetering van IGF-1 en de gezamenlijke reparatie en versterking van effecten die alleen een positief in het verbeteren van uw algehele sterkte en uithoudingsvermogen kan zijn.

Zoals met elke steroïde, uw resultaten met Deca zal worden bepaald door uw trainingen en dieet en de grotere inspanning die u in, hoe groter de beloningen zal zijn. Dit is een steroïde die geduld in het zien van resultaten vereist, maar een die ook zal profiteren wanneer gecombineerd met meer snel werkende steroïden in een cyclus.

Deca-Durabolin bijwerkingen

Vergeleken met de meeste andere steroïden, Deca heeft vrij milde bijwerkingen in de meeste gebruikers, maar zoals altijd het gaat om grotendeels afhangen van uw dosering en tolerantie niveaus. En als je eenmaal weet hoe je het beste Deca gebruiken om bijwerkingen te verminderen zult u waarschijnlijk vinden dat dit een zeer verdraaglijk steroïde is.

Ondanks het feit dat relatief lage androgene en oestrogene activiteit, Deca heeft wel sterker progestin activiteit en dit kan brengen over problemen die zeer vergelijkbaar met die veroorzaakt door steroïden die een hogere aromatizing effect hebben.

Een van de meest besproken problemen met Deca is op het gebied van libido en erectiestoornissen als gevolg van de manier waarop de nandrolon hormoon onderdrukt testosteron; maar dit is niet beperkt tot Deca en is het geval met de meeste andere anabole steroïden.

Dat wil niet zeggen dat we ons geen zorgen hoeven te maken over mogelijke bijwerkingen, in het bijzonder:

  • Gynaecomastie – Omdat Nandrolon een progestageen is, heeft het het effect van borstweefselgroei door oestrogene activiteit, en dit is de oorzaak van gyno.
  • Vasthouden van water / bloating – Net als gyno, kan vasthouden van water ook verschijnen als gevolg van verhoogde oestrogene activiteit veroorzaakt door het progesteron hormoon. Het vasthouden van water moet onder controle worden gehouden, niet alleen om je winst en uiterlijk te behouden, maar ook om de bijkomende gevolgen voor de bloeddruk te beperken.
  • Kaalheid en acne – Deze androgene effecten zijn veel meer kans om te voorkomen dat als je genetisch aanleg voor een of beide, maar dat betekent niet dat u noodzakelijkerwijs zal ervaren ze met Deca zoals het is niet zo krachtig in dit opzicht als de meeste andere steroïden.
  • Testosteron onderdrukking en libido / erectiestoornissen – Nandrolon zelf is bekend dat het zeer onderdrukkende van uw natuurlijke testosteron productie, mogelijk snijden het naar beneden tot nul in sommige gevallen. Dit probleem alleen is soms genoeg om te stoppen met jongens met behulp van Deca vanwege de verhalen die ze online hebben gelezen.
  • Cholesterol – Terwijl Nandrolon niet noodzakelijkerwijs direct verhogen cholesterolgehalte, het is bekend dat de goede cholesterol type (HDL) te verminderen. Hoe hoger uw Deca dosering, hoe meer risico van cholesterol steeds onevenwichtig, met lage doses bij 100 mg tonen in sommige studies te hebben geen negatieve invloed op cholesterol. Een dieet met weinig enkelvoudige koolhydraten en veel omega-3 vetzuren zoals visolie zal aanzienlijk helpen bij het behouden van een goed cholesterolgehalte.

Gelukkig kunnen we maatregelen nemen om deze bijwerkingen te verminderen of zelfs helemaal te vermijden bij het gebruik van Deca-Durabolin. Als u andere steroïden voor een tijdje hebt gebruikt, zult u al vertrouwd zijn met het nemen van anti-oestrogeen drugs om oestrogene bijwerkingen te bestrijden.

Of u SERMs of aromatase-remmers (AI’s) volledig afhankelijk van uw voorkeur en welke andere steroïden u zou kunnen worden met behulp van in een cyclus en wat hun specifieke oestrogene effecten zijn.

Echter, specifiek met betrekking tot Deca, AI’s worden beschouwd als superieur in het bijzonder als het gaat om het beheersen van waterretentie. Bovendien met inbegrip van een testosteron compound, zelfs bij een lage dosering, in uw cyclus wordt beschouwd als kritisch om te voorkomen dat de effecten van onderdrukking.

Testosteron herstel na Deca-Durabolin cyclus

Deca zal sterk onderdrukken of zelfs afsluiten van uw natuurlijke testosteron productie volledig, wat leidt tot bijbehorende bijwerkingen met betrekking tot seksuele gezondheid en zelfs geestelijke gezondheid, onder andere gebieden. Dit is het geval omdat testosteron is zo centraal en van cruciaal belang voor zo veel aspecten van de mannelijke gezondheid.

Daarom is het krijgen van uw T-niveaus en productie terug op de rails zo spoedig mogelijk na een Deca-cyclus is van vitaal belang. Dit is waar uw post-cyclus therapie protocol is zo belangrijk als het herwinnen van testosteron functie is een van de twee grote redenen waarom we doen PCT (de andere is om te behouden onze hard verdiende winsten).

Deca Nakuur

Zoals met alle steroïden, post cyclus therapie (PCT) is van cruciaal belang na het gebruik van Deca. Dit is een langdurige steroïde met effecten die actief zal blijven verscheidene weken na uw laatste injectie. Om deze reden zullen de meeste mensen Deca gebruiken in een stapel met andere steroïden en stoppen met Deca 2-3 weken vóór het einde van de hele cyclus, zodat u kunt beginnen met PCT eerder en behouden de winsten gemaakt met deze krachtige steroïde.

We weten Deca is sterker met progesteron effecten dan puur oestrogene, dat is waarom het gebruik van iets als Arimidex terwijl het gebruik van Deca altijd wordt aanbevolen. Overgaan tot PCT en beginnen op Clomid nakuur is een gemeenschappelijke keuze.

Het nemen van Clomid voor drie weken op slechts 50 mg per dag zal enorm helpen bij het herstel, het behoud van uw winsten en het krijgen van natuurlijke testosteron productie weer op gang. Een halve mg Arimidex moet worden voortgezet helemaal door het einde van uw cyclus, tijdens de wachtperiode voor het starten van PCT, en terwijl het gebruik van Clomid tijdens PCT zelf.

Deca-Durabolin FAQs

Hoe lang duurt Deca-Durabolin nemen om te werken?

Deca is niet een snelwerkende steroïde, maar wanneer het kicks in, massa winsten zijn van hoge kwaliteit in de tijd. De trage aard van Deca betekent dat het best wordt gebruikt in langere cycli.

Het is niet ongebruikelijk om uit te voeren dit steroïde voor 14 weken en gedurende deze tijd ziet u gestage, aanhoudende en schone winsten die niet komen op plotseling noch verdwijnen plotseling. Voor de beste resultaten Deca moet worden gebruikt voor ten minste 10 weken waar u geven de steroïde genoeg tijd om te leveren wat het in staat is van.

Hoe lang duurt Deca-Durabolin nemen om te werken?

Deca is niet een snelwerkende steroïde, maar wanneer het kicks in, massa winsten zijn van hoge kwaliteit in de tijd. De trage aard van Deca betekent dat het best wordt gebruikt in langere cycli.

Het is niet ongebruikelijk om uit te voeren dit steroïde voor 14 weken en gedurende deze tijd ziet u gestage, aanhoudende en schone winsten die niet komen op plotseling noch verdwijnen plotseling. Voor de beste resultaten Deca moet worden gebruikt voor ten minste 10 weken waar u geven de steroïde genoeg tijd om te leveren wat het in staat is van.

Heeft Deca-Durabolin oorzaak waterberging?

Deca kan leiden tot sommige stijging van de oestrogeenniveaus en dit kan leiden tot sommige waterretentie en bijbehorende verhoging van de bloeddruk. Met behulp van een matige dosis van Deca en het houden van een kwaliteit dieet zal helpen u controle waterretentie en opgeblazen gevoel, zoals zal met behulp van een goede anti-oestrogeen medicatie, met SERMs zoals Nolvadex zijn een ideale keuze vanwege de meer cholesterol vriendelijke effect in vergelijking met aromatase-remmers drugs.

Is Nandrolone Decanoate hetzelfde als Deca-Durabolin?

Ja. Nandrolone DECANOAAT is een Nandrolone verbinding en is de chemische naam van Deca-Durabolin. Er zijn andere Nandrolone verbindingen, zoals Nandrolone Phenylpropionate (NPP) die is veel sneller handelen maar korter leefde dan Nandrolone DECANOAAT. Terwijl de fenylpropionaat wordt gebruikt door sommige mensen, is de meest gebruikte vorm van Nandrolon nog steeds Nandrolone DECANOAAT (Deca-Durabolin).

Waar injecteer je Nandrolone DECANOAAT?

Deca-Durabolin is een intramusculaire injectie en de meest voorkomende plaatsen voor het injecteren op de grote spieren in de bil, bovenste dij of bovenarm.

Het goede nieuws voor degenen onder ons die niet enthousiast over regelmatige injecties zijn is dat je weg met een eenmalige wekelijkse injectie van Deca kunt krijgen, hoewel als je een hogere dosering sommige mensen de voorkeur aan het splitsen in twee injecties per week om het bedrag in elke injectie.

Hoe lang moet je cyclus Deca?

Dit hangt af van wat uw doel is. De meeste mensen gebruiken het voor bulking, maar sommige ook voor het snijden. Een gemeenschappelijke matige bulking Deca-Durabolin cyclus gestapeld met andere verbindingen zoals testosteron ENANTAAT en Dianabol zou zien Deca gebruikt voor de eerste 10 weken van een cyclus van 12 weken. Dit kunt u beginnen PCT snel na het einde van de hele cyclus, terwijl de effecten van Deca nog steeds hun cursus in combinatie met testosteron en andere verbindingen lopen.

Kan je alcohol drinken wanneer op Deca?

Het drinken van alcohol wanneer u met behulp van een steroïden – en zelfs wanneer u niet bent – is nooit aanbevolen. Niet alleen is het een geweldige manier om je gains gaan achteruit, maar zal ook leiden tot meer stress voor de lever. Hoewel Nandrolone DECANOAAT is niet bekend dat lever giftig, de meeste andere steroïden zijn en aangezien u waarschijnlijk andere steroïden in uw cyclus gebruiken zult is het gewoon veiliger om te voorkomen dat alcohol volledig; uw spieren zal dank voor u het ook.

Kunt u stapelen Deca?

Deca kan worden gestapeld met andere steroïden zo lang als je opgeleid over de effecten op natuurlijke hormoon functie. Wanneer goed gedaan, Deca werkt goed wanneer gestapeld met andere verbindingen zoals de snelwerkende Anadrol, en is zeer vaak gestapeld met Dianabol.

Boven alles, een basis stack van testosteron en Deca wordt beschouwd als bijna essentieel als u wilt verzachten de onderdrukking van natuurlijke testosteron die optreedt. Elke vorm van testosteron stapels goed met Deca met inbegrip van de meest voorkomende esters en Sustanon 250.

Hoe uit te voeren Deca, Test E en Winny samen?

Test Enanthate is meestal geïnjecteerd eenmaal per week echter deze frequentie met hogere doses verhogen kan. Deca is een van mijn go-to verbindingen die zelden is vervalst en zeer effectief. En ja, nemen Deca en Test-E op dezelfde dag is gewoon prima.

– Week 1-12 – Test-E 250-300mg/e3d
– Week 1-10 – Deca 200-250mg/e3d
– Week 7-12 Winstrol 40-80mg/ed

Voor PCT: gedurende de cyclus nemen Arimidex 0.5mg/e3d of Aromasin tot 25mg/ed. Week 13-14 niets te nemen om uw lichaam te wissen. Week 15-17 – Clomid 50mg/dag en Nolvadex 20mg/dag.

Wat is de snelwerkende cyclus om te gebruiken met Deca?

Ik zou een Dbol/Test/Deca-cyclus doen.
– Week 1-6: 30mg/dag Dbol
– Week 1-12: 300mg/week Deca, 500mg/week Testosteron Cypionaat
Gebruik voor herstel (PCT) 0,5mg/dag Arimidex gedurende 4 weken na de laatste injectie. Begin Clomid 2 weken na uw laatste injectie op 100mg/dag voor dagen 1-10, dan 50mg/dag dagen 11-20.

Wat is de beste Deca dosering voor therapeutische doeleinden?

Deca-Durabolin is een verbinding die geweldig werkt met zo weinig als 200 mg en voor therapeutische doeleinden zelfs 100 mg doet de truc. Deca kan worden uitgevoerd een lange tijd op een milde of lagere dosering, en dit maakt het zeer geschikt voor gebruikers die op testosteron / hormoon vervangende therapie.

PCT op deca moet worden vergelijkbaar met PCT op een testosteron cyclus, maar terwijl het gebruik van deca is het een goed idee om AI zoals arimidex of aromasin gebruiken. Het gebruik van lage tot matige doses zou geen probleem moeten zijn, zelfs zonder aromatase inhibitors, maar het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen.

Ik zou dagelijks 0.5mg/dag Arimidex gebruiken terwijl ik deca gebruik, of 10mg/dag Aromasyn. Wacht na je laatste deca injectie 2 volle weken voordat je Clomid gebruikt. Ik zou 50mg/dag Clomid gedurende 3 weken voorstellen.

Wat is de meest effectieve manier om Testosteron Cypionate, Deca en Anavar allemaal samen te gebruiken?
Optie # 1: 12 weken cyclus met 250-300mg / om de 3 dagen van Test Cypionate, 200-250mg / om de 3 dagen van Deca, en 40-80mg / dag van Anavar voor de eerste 6 weken. Weken 13-14 nemen niets om uw lichaam te wissen. Gedurende de hele cyclus (indien nodig) neem Arimidex op 0.5mg / om de 3 dagen of Aromasin tot 25mg / om de dag. Voor PCT (week 15-16) gebruik Clomid 25mg/dag of Nolvadex 20mg/dag.
Optie # 2: 12 weken cyclus met 600mg/week van Test Cyp, 300mg/week van Deca, en 50mg/dag van Anavar voor de eerste 6 weken.

Wat is de meest effectieve manier om Testosteron Cypionate, Deca en Anavar allemaal samen te gebruiken?

Optie # 1: 12 weken cyclus met 250-300mg / om de 3 dagen van Test Cypionate, 200-250mg / om de 3 dagen van Deca, en 40-80mg / dag van Anavar voor de eerste 6 weken. Weken 13-14 nemen niets om uw lichaam te wissen. Gedurende de hele cyclus (indien nodig) neem Arimidex op 0.5mg / om de 3 dagen of Aromasin tot 25mg / om de dag. Voor PCT (week 15-16) gebruik Clomid 25mg/dag of Nolvadex 20mg/dag.
Optie # 2: 12 weken cyclus met 600mg/week van Test Cyp, 300mg/week van Deca, en 50mg/dag van Anavar voor de eerste 6 weken.

Mijn conclusie en aanbeveling

Deca is bekend om zijn kracht in het stimuleren van massale winsten in mager spiermassa. Dit is de meest voorkomende gebruik van dit steroïde voor bodybuilders, en zelfs meer omdat de winsten met Deca zijn bekend dat ze van hoge kwaliteit zonder de ernstige waterretentie die zo vaak wordt gezien met andere steroïden. Ervaren gebruikers gebruiken Deca ook voor het snijden vanwege zijn vermogen om spierweefsel te behouden.

Ik ben niet van plan om te ontkennen dat Deca-Durabolin werkt extreem goed. Het geeft je wat je wilt, maar de meerderheid van de jongens zijn nooit realistisch gaan aanraken steroïden zoals Deca-Durabolin omdat de bijwerkingen zijn enorm.

Om nog maar te zwijgen van de injecties die potentieel gevaarlijk zijn. Het is slim om heel voorzichtig te zijn met het gebruik van Deca-Durabolin. En dit is de precieze reden waarom mensen zoeken naar een veilig alternatief, om de belangrijkste voordelen van Deca-Durabolin te krijgen zonder uw gezondheid te riskeren.

De belangrijkste en toonaangevende Deca-Durabolin alternatief dat u kunt kopen vandaag over de toonbank zonder juridische gedoe is DecaDuro. Met behulp van DecaDuro elke dag gaat leveren zeer vergelijkbaar voordelen aan de beroemde Deca-Durabolin – maar je zult niet brengen je lichaam naar beneden met de negatieve effecten van een steroïde.

DecaDuro heeft aangetoond een krachtige anabole formule te zijn die kracht en spiertoename stimuleert, evenals een groot aantal andere prestatie- en herstelvoordelen. Dit spul werkt echt!

decaduro

Deca-Durabolin kopen?

Het is nooit gemakkelijker geweest om legaal Deca Duraboline online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}