Dianabol kopen – Verkooppunten & prijzen

door Thijs // 8 september, 2022  

Dianabol’s populariteit is niet afgenomen een beetje in de afgelopen 50 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat als je op zoek bent naar Dianabol te koop dat dit gaat om een van de meest wijd beschikbare en gemakkelijk te vinden steroïden. Maar net als alle anabole steroïden is Dianabol in de meeste landen niet legaal te koop.

Als je een doorgewinterde steroïdegebruiker bent, heb je waarschijnlijk je leveranciers al op een rijtje, maar als je nieuw bent in het spel kan het helemaal ontmoedigend zijn om uit te zoeken hoe en waar je Dianabol kunt kopen zonder gepakt te worden, laat staan dat je spul koopt dat echt en van hoge kwaliteit is, zodat je de beste resultaten krijgt zonder je gezondheid in gevaar te brengen.

In deze gids, zul je leren:

Dianabol voordelen (effecten)

Dianabol heeft enkele van de meest eenvoudige voordelen die we ooit zullen zien met anabole steroïden. De twee belangrijkste redenen waarom dit steroïde wordt gebruikt, zijn: om snel massieve spieren te krijgen, en om de kracht aanzienlijk te vergroten.

Dianabol doet beide taken zeer goed en het doet ze snel omdat Dbol is een mondelinge steroïde die effect binnen een kwestie van uren van uw eerste dosis neemt. Binnen slechts een paar dagen de meeste gebruikers beginnen te zien aanzienlijke verhogingen van de sterkte die bevoegdheden uw trainingen naar een geheel nieuw niveau.

De belangrijkste effecten van Dianabol zijn voordelen zijn:

  • Spier winsten: dit is waarom mensen Dianabol gebruiken. Spier winsten komen op snelle en dramatisch. Terwijl uw vroege winsten waarschijnlijk uit een heleboel water zal bestaan, zult u na een korte tijd aanzienlijk meer magere massa winsten zien. Het is heel goed mogelijk voor een Dianabol gebruiker te krijgen overal van 15 pond tot 25 pond en verder van massa na het gebruik van Dianabol voor een korte cyclus van 6 weken. Uw dosering zal een grote rol spelen in wat u kunt bereiken, maar het verkrijgen van 20 pond van de spier is binnen het bereik van zelfs de gemiddelde bodybuilder.
  • Kracht: Dianabol is beroemd voor het verhogen van kracht en de meeste jongens vindt dit het eerste merkbare voordeel zodra Dbol begint te schoppen in binnen enkele dagen. Aanzienlijke winsten in kracht zal worden gevoeld en dit leidt tot een enorme toename in uw training mogelijkheden. Dianabol wordt beschouwd daar als een van, zo niet de premier kracht gebouw steroïde beschikbaar.
  • Atletische prestaties: hoewel niet een primaire reden voor het gebruik van Dbol, atleten kunnen voordelen op het gebied van uithoudingsvermogen en snelheid dankzij Dbol’s kracht stimuleren eigenschappen te krijgen. Tegenwoordig zijn er betere steroïden voor atleten om te gebruiken, maar atletische versterkende effecten kunnen zelfs voor bodybuilders gunstig zijn.
  • Beter herstel: Dbol versnelt het herstel, waardoor je sneller weer met maximale intensiteit aan de slag kunt in de sportschool. Dit alles draagt bij tot snellere winsten, en met Dbol wordt gebruikt voor zo’n korte cyclus die u zult willen persen in zo veel als je kunt tijdens die paar weken om het meeste uit deze steroïde te krijgen, terwijl het nemen van zorg om te voorkomen dat letsel.

Hoe zit het met snijden? Kan Dianabol worden gebruikt voor een snijden cyclus? Dit zal zelden of nooit de steroïde van keuze in een snijden cyclus, zoals er veel betere opties beschikbaar zijn. Dbol zal helpen met mager spierbehoud, maar haar waterretentie problemen maken het niet een levensvatbare optie voor een echte snijden cyclus dus u zal voornamelijk worden met behulp van Dbol in ophopende fasen alleen.

Dianabol bijwerkingen

Dianabol heeft een aantal beruchte bijwerkingen. Waterretentie is waarschijnlijk de meest gevreesde bijwerking van Dbol, en het is een zeer gemeenschappelijke. Laten we eens kijken naar de belangrijkste bijwerkingen van Dianabol in meer detail:

Oestrogene bijwerkingen

Dianabol is een aromatizing steroïde dus oestrogene bijwerkingen worden verwacht. In plaats van het omzetten in estradiol zoals andere steroïden, Dbol eigenlijk omgezet in methylestradiol en dit is krachtiger dan estradiol. Dit kan leiden tot een schijnbaar nachtelijke ontwikkeling van oestrogene bijwerkingen die een schok kunnen zijn als je Dianabol niet eerder hebt gebruikt.

Anti-estrogen drugs worden vaak gebruikt tijdens een Dianabol cyclus om deze symptomen te bestrijden. SERMs zijn meer wenselijk omdat ze minder invloed op cholesterol dan aromatase-remmers veroorzaken. De belangrijkste oestrogeen gerelateerde bijwerkingen om uit te kijken voor zijn:

  • Waterretentie: De beroemde bloat veroorzaakt door het vasthouden van water is een bijna zekerheid met Dianabol, maar het is meestal van korte duur in de meerderheid van de gebruikers. U zult waarschijnlijk zien een plotselinge ontwikkeling van opgeblazen gevoel zeer vroeg in uw cyclus en dit zal het grootste deel van uw gewichtstoename in dat stadium. Maar als de cyclus vordert vloeistof moet afnemen terwijl spier winsten toenemen – zolang je oestrogeen goed beheert.
  • Hoge bloeddruk: Overmatig vasthouden van water kan leiden tot een stijging van de bloeddruk. Om het risico van verhoogde bloeddruk te verminderen, moet het beheersen van vochtretentie een topprioriteit zijn op Dianabol. Een van de beste manieren is gewoon om het minimaliseren van uw Dianabol dosering tot lage en matige niveaus, maar anti-oestrogenen zal nog steeds nodig zijn voor veel gebruikers.
  • Gynaecomastie: De ontwikkeling van borstweefsel bij mannen is voor de meeste mannen een van de allereerste bijwerkingen van Dbol. Hoe hoger de dosis, hoe ernstiger het kan zijn. SERM’s als Nolvadex worden vaak gebruikt om de ontwikkeling van gyno en het vasthouden van water tegen te gaan.

Androgene bijwerkingen

Dianabol is niet wat we zouden noemen de sterkste androgene steroïde, met zijn androgene rating verminderd in vergelijking met testosteron. Bijwerkingen zijn nog steeds meer dan mogelijk, met de twee belangrijkste androgene bijwerkingen zijn acne en haaruitval:

  • Acne: Verhoogde stimulatie van de talgklieren veroorzaakt vette huid en acne te ontwikkelen, vooral als je genetisch voorbestemd bent om het te doen. Niet alleen je gezicht, maar ook je hals, borst, rug en schouders kunnen last hebben van acne. Heb je als tiener erge acne gehad? Dan is de kans groter dat Dianabol een uitbraak veroorzaakt in vergelijking met iemand die nog nooit acne heeft gehad, hoewel er altijd een kans is dat iedereen last kan krijgen van deze bijwerking.
  • Mannelijke kaalheid: Dianabol kan het proces van mannelijke kaalheid versnellen bij de genetisch genegenen. Dus als je haar in de toekomst zou gaan verliezen, kan Dianabol ervoor zorgen dat dit veel eerder gebeurt als gevolg van verhoogde niveaus van DHT, wat kan leiden tot beschadiging van de haarfollikels. Als het haar eenmaal verloren is gegaan en de follikels beschadigd zijn, is het moeilijk of onmogelijk terug te draaien.

Leververgiftiging

Dianabol is een C17-alfa-alkylated anabole steroïde dus het is hepatotoxisch bij matige niveaus. Nogmaals kunnen we verminderen de risico’s van lever stress door het houden van Dianabol doses zo laag mogelijk, en het beperken van cyclus lengtes tot niet meer dan 8 weken op de meest. De meeste mensen zullen kiezen voor niet langer dan 6 weken. De pauze tussen cycli moet idealiter een minimum van tweemaal uw cyclus lengte om de lever tijd om volledig te herstellen.

Cholesterol

Een van de ergste bijwerkingen van Dianabol is de effecten ervan op cholesterol door het verlagen van goede cholesterolniveaus terwijl tegelijkertijd het verhogen van niveaus van slechte cholesterol. Als u reeds cholesterol kwesties hebt, vermijd Dianabol volledig. Zelfs gezonde mensen zal moeten worden het maken van een inspanning om te beheren cholesterolniveaus terwijl op Dianabol, met inbegrip van een geschikt dieet en met inbegrip van cardio werk in uw opleiding.

Bovendien, als u een aromatase-remmer terwijl op Dianabol gebruikt, zullen de effecten op cholesterol nog meer uitgesproken en u zult moeten verhogen uw controle met inbegrip van, mogelijk, met regelmatige bloedonderzoek gedaan.

Testosteron onderdrukking

Dianabol veroorzaakt vrij ernstige onderdrukking van natuurlijke testosteron productie. U zal zeker moeten worden met behulp van exogene testosteron in een Dianabol cyclus. Als u dit niet doet zal resulteren in lage testosteron en een scala aan slopende bijwerkingen die van invloed zullen zijn op uw resultaten, en uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Post Cycle Therapy is ook nodig om te versnellen van het proces van herstel van de normale testosteron productie.

Een of alle van de bovenstaande zijn alle mogelijke ongewenste bijwerkingen die zich kunnen ontwikkelen in elk stadium terwijl u Methandrostenolone gebruikt.

Waar Dianabol kopen?

Het kopen van Dianabol vereist werken buiten de wet, dus je moet bereid zijn met alle risico’s die komen met dat. U kunt niet naar een arts gaan en krijgen een recept voor Methandrostenolone omdat het is een verboden stof voor vele tientallen jaren nu. Je kunt niet zomaar een winkel of apotheek binnenlopen en een flesje Dianabol oppikken. Dat betekent dat er geen juridische weg naar Dianabol kopen zoals er was in de goede oude tijd toen het was legaal.

Dianabol’s populariteit betekent dat je altijd in staat zal zijn om het te vinden op de zwarte markt. Er zijn twee belangrijke manieren waarop mensen Dbol verkrijgen: via ondergrondse laboratoria die online worden gekocht, of door het te kopen in landen waar het wordt geproduceerd, zoals in heel Azië en Oost-Europa.

Ik moet heel duidelijk zeggen dat welke methode je ook gebruikt om Dianabol in handen te krijgen, het niet legaal is. Je riskeert dus een boete of zelfs gevangenisstraf als je betrapt wordt op het kopen of bezitten van Dianabol. Het is duidelijk dat veel mensen dit risico nemen omdat talloze bodybuilders Dianabol dagelijks blijven gebruiken.

Er zijn slechts twee landen in de wereld waar de legaliteit van Dianabol soepeler is – Mexico en Thailand. Deze twee landen staan bekend als hotspots voor “steroïdtoerisme” – mensen die er speciaal heen reizen om anabole steroïden als Dianabol te kopen. Ze zijn vaak gewoon te koop bij de meeste drogisten – iets wat in westerse landen ongehoord is.

De laatste tijd is met name Thailand begonnen met het aanpakken van de bloeiende steroïdenmarkt, waarbij Mexico vaak als aantrekkelijker optie wordt gezien. Dit zal grotendeels afhangen of u woont in het zuidelijk of noordelijk halfrond wel – de meeste Amerikanen zullen natuurlijk de voorkeur aan Mexico, terwijl als je in Australië dan Thailand is de meer kosteneffectieve locatie om te reizen naar.

Dan neem je natuurlijk een groot risico met het vervoer van je aankoop terug naar je eigen land.

Niet alleen kan Dianabol in deze twee landen legaal worden gekocht, het kan er ook opmerkelijk gemakkelijk en goedkoop worden gevonden. Veel mensen zullen ervoor kiezen om gewoon verblijf in Thailand of Mexico en doen hun Dianabol cyclus daar, met behulp van lokale sportscholen. Dit elimineert de noodzaak om te reizen met uw illegale steroïden. Natuurlijk neem je een groot risico doen dit: regelgeving kan worden twijfelachtige of niet-bestaand in deze locaties en je zou kunnen kopen van lage kwaliteit of besmet Dianabol.

Farmaceutische kwaliteit Dianabol kopen

Komt Dianabol in farmaceutische kwaliteit? Dit is de eerste vraag die nieuwe gebruikers vaak zullen vragen, omdat het zinvol is om te willen zoeken naar de hoogste kwaliteit en zuiverste vorm van Dbol voor de beste resultaten, en om veiligheidsredenen. Als het gaat om farmaceutische kwaliteit Dianabol, dit is een zeer zeldzaam product inderdaad.

De overgrote meerderheid van ’s werelds farmaceutische bedrijven stopte met de productie van Dianabol toen het meer dan twintig jaar geleden een verboden stof werd. Je zult zeker geen Dbol van farmaceutische kwaliteit te koop vinden in westerse landen.

Een klein aantal farmaceutische laboratoria in Mexico en Zuidoost-Azië (zoals Thailand) produceren nog Dianabol van farmaceutische kwaliteit. Deze komen onder verschillende merknamen zoals Anabol, Methandienonem Methanabol en Naposim.

Waar we farmaceutische producten hebben, hebben we vervalsingen, en je zult vervalsingen van een of meer van deze merken vinden die worden verkocht. Het vergt de nodige zorgvuldigheid en een goede kennis van bronnen om te weten of je een echte of namaak Dianabol koopt.

Vanwege lagere normen van regelgeving in de landen die nog steeds Dbol produceren als een farmaceutisch product, is dit geen garantie dat je Dianabol krijgt van dezelfde kwaliteit als wanneer je het zou kopen van een FDA goedgekeurde faciliteit in de Verenigde Staten of vergelijkbaar in andere westerse landen. Dit betekent dat zelfs als je Dbol van farmaceutische kwaliteit koopt, het niet noodzakelijkerwijs van een hoge kwaliteit, zuiverheid of steriliteit zal zijn van dat wat uit sommige van de betere ondergrondse laboratoria komt.

Dus terwijl het is altijd beter om te streven naar farmaceutische kwaliteit Dianabol, inspanning zal nog steeds nodig zijn om ervoor te zorgen krijg je het echte ding en dat in wezen bent u nog steeds de aankoop van deze steroïde op de zwarte markt.

In plaats van te bestellen bij apotheken overzee, zullen veel mensen reizen naar de landen waar Dbol wordt openlijk verkocht in apotheek winkels en gewoon kopen daar en gebruik het daar. Dit kan gaan sommige manier om op te ruimen van de juridische risico’s in uw eigen land, maar kan potentieel zet je op juridisch risico in een vreemd land.

Illegaal Lab Dianabol kopen

Nieuwe steroïdengebruikers kunnen verbaasd zijn te horen dat er duizenden en duizenden labs over de hele wereld zijn waar anabole steroïden worden gemaakt. Deze worden ondergrondse labs genoemd en kunnen van alles zijn, van een piepkleine achtertuininstallatie die door één persoon wordt gerund, tot een grote operatie in een fabriek. Veel van de grondstoffen om steroïden in deze labs te maken komen uit Oost-Europa en China.

Hierdoor blijven de kosten laag voor de fabrikanten, die in de meeste gevallen natuurlijk illegaal opereren. De betere ondergrondse labs zullen een hoog niveau van kwaliteitscontrole handhaven, inclusief de manier waarop ze hun ruwe poedervormige ingrediënten betrekken, terwijl ze ook strenge maatregelen nemen om steriliteit te garanderen. Dit zijn het soort UGL waar je van wilt kopen.

Aan de andere kant van het spectrum zijn laboratoria die weinig tot geen aandacht besteden aan kwaliteit of hygiëne en zijn deze steroïde aanbieders die uw gezondheid in groot gevaar kunnen brengen. Dianabol is een steroïde altijd in hoge vraag dus vrijwel elke ondergrondse lab zal produceren, en dit houdt de prijs van Dbol naar beneden als een van de goedkopere steroïden die we kunnen kopen.

Dianabol gekocht van een ondergrondse lab zal meestal goedkoper dan farmaceutische kwaliteit, maar de kwaliteit zal meer van een lucky dip en dat is waarom het is van cruciaal belang dat u een lab dat een top reputatie voor kwaliteit heeft te vinden.

Typische prijzen

Dianabol is een zeer betaalbare steroïde als je het vergelijkt met bijna alle andere. In feite kan het heel goed zijn de goedkoopste steroïde die u ooit zult gebruiken. Dit is een eenvoudige vraag en aanbod voordeel. Dianabol is in de vraag voor vele decennia en het gaat nooit uit de mode. Alle steroïde verkopers en fabrikanten weten dat Dianabol altijd goed zal verkopen, dus het is vervaardigd in grote hoeveelheden en overal in voorraad gehouden.

Dianabol tabletten worden vaak verkocht in verschillende doses, van slechts 5 mg, tot 20 mg en op naar 50 mg tabletten. De meeste gebruikers zullen vinden de 20mg de beste optie, zoals het kunt u gemakkelijk wijzigen van uw dosering als nodig is in reactie op uw bijwerkingen en resultaten. Als 10 mg nodig is, snijdt u de tablet gewoon doormidden.

Dbol van farmaceutische kwaliteit kan wel 400 dollar kosten voor 1000 x 5mg tabletten. Als je van ondergrondse labs koopt, is de prijs meestal lager, zoals $80 voor 200 x 10mg pillen.

Dianabol stacken

Dianabol wordt bijna altijd gebruikt als onderdeel van een stack. Weinig mensen zullen willen gebruiken Dianabol als de enige steroïde in een cyclus, maar in plaats daarvan zijn echte kracht is wanneer het wordt gebruikt om te beginnen met een bulking cyclus.

Dianabol begint te werken zeer snel, dus terwijl een andere injecteerbare steroïden nemen hun tijd om te gaan, Dianabol krijgt uw prestaties en resultaten uit tot een vliegende start. Net zo belangrijk is het feit dat Dianabol het gebruik moet worden beperkt tot onder 8 weken als u zijn om te voorkomen dat ernstige leverschade of effecten op cholesterol en bloeddruk.

Het goede nieuws is dat Dianabol uitzonderlijk goed met een heleboel andere verbindingen stapelt, zodat u niet gaat worden te beperkt met wat u het met gebruikt, en dit betekent dat we een bijna onbeperkte keuze in combinaties krijgen, maar er is niets mis met vasthouden aan de beproefde en ware stacks die ik hieronder heb geschetst.

Vergeet niet dat als u wilt stapelen Dianabol met een andere orale steroïde, de dosering moet worden gehouden op het lagere niveau of u krijgt sommige ernstig samengestelde effecten van beide op uw lever.

FAQs

Kunt u kopen Dianabol in winkels?

Kun je Dianabol kopen in een winkel?

Dianabol kan niet worden gekocht in winkels of apotheken. Het is niet beschikbaar om legaal te kopen overal en is opgenomen als een verboden stof in de VS en de meeste andere landen.

Waar kun je Dbol van farmaceutische kwaliteit krijgen?

Alleen in sommige landen zoals Mexico en Thailand kan farmaceutische kwaliteit Dianabol worden gevonden, hoewel als gevolg van lagere productienormen de kwaliteit niet altijd zo zuiver als je zou willen.

Kun je een recept voor Dianabol krijgen?

Dianabol is al lang verboden als een drug toegestaan voor menselijk gebruik, dus je zult niet vinden artsen uitdelen van een recept voor deze steroïde. De meeste Dianabol gebruikers zullen bron het van overzeese leveranciers waar het is vaak gemakkelijk te vinden, of via ondergrondse zwarte markt laboratoria.

Hoeveel kost Dbol?

Afhankelijk van waar je koopt, kan Dianabol overal kosten van $ 80 voor 100 x 20 mg tabletten, tot drie of vier keer dat veel voor farmaceutische afkomst Dbol.

Is Dianabol overal legaal?

De meeste landen lijst Dianabol en alle andere steroïden als volledig illegaal te kopen, verkopen of gebruiken. Er zijn heel weinig uitzonderingen, met een klein aantal landen die ofwel geen wetten tegen Dianabol en andere steroïden, of met een grotendeels niet gehandhaafd systeem.

Landen als Thailand staan bekend om hun wijdverbreide open beschikbaarheid van Dianabol en in Mexico kunnen veel steroïden legaal worden verkocht met een doktersrecept.

Mijn conclusie en aanbeveling

Dianabol is een goedkoop, overal verkrijgbaar en briljant steroid te gebruiken – als je niet erg de bijwerkingen. Als je geen bezwaar hebt tegen het vasthouden van water, acne, hoge bloeddruk en de enge cholesterol- en leververanderingen.

Sommige mannen, zoals ik, gebruiken Dbol jarenlang en vinden de bijwerkingen dan moeilijker te verdragen. De resultaten zijn ook moeilijk te handhaven zodra u het einde van een cyclus, die OK is als een wedstrijd is uw enige doel, maar ik wil mijn winsten te houden langer dan dat.

Ik wist dat het tijd was voor een veilige en legale alternatief voor Dianabol, en D-Bal is het een product dat alle juiste vakken aankruiste. D-Bal is letterlijk gemaakt om de effecten van Dianabol na te bootsen, maar het mooie is dat het niet de slechte dingen nabootst. Dus geen waterretentie, geen cholesterol verhoging, geen leververgiftiging en geen testosteron stillegging.

Wat D-Bal wel doet is zorgen voor snelle spiertoename, vetverbranding, meer kracht, minder spierpijn en meer circulerend testosteron. D-Bal werkt een beetje langzamer dan Dianabol, maar ik ben niet meer te maken met die gevreesde water gewicht aan het begin van een bulking cyclus – gewoon pure mager spier.

D-Bal is veruit de eerste veilige en legale alternatief voor Dianabol en wordt sterk aanbevolen. Bekijk hier de prijs!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}