Dianabol kuur – Dosering, Schema’s, Ervaringen, Bijwerkingen & Tips

door Thijs // 8 september, 2022  

Dianabol (meestal DBol genoemd) is de snelste manier om snel massa en kracht op te bouwen. Dit is snelwerkende, korte halfwaardetijd steroïde.

In tegenstelling tot de meeste van de andere krachtige anabole androgene steroïden die er zijn, wordt Dianabol voornamelijk gebruikt in een orale tabletvorm in plaats van injecties; hoewel een injecteerbare vorm ook bestaat.

Dbol is een van de zeldzame steroïden die er zijn die uitsluitend zijn gemaakt om de atletische prestaties van steroïdegebruikers te verbeteren, en niet oorspronkelijk zijn ontwikkeld voor andere doeleinden, zoals de behandeling van medische aandoeningen of voor gebruik bij dieren. Het zorgt voor grote spier-en kracht winsten die stikstofretentie verhoogt en werkt snel, waardoor dit een nietje compound in de meeste geavanceerde stacks.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zul je leren:

Wat is Dianabol?

DBol (Dianabol) is afgeleid van testosteron en heeft de chemische naam van Methandrostenolone (Metandienone), met Dianabol is de merknaam van de drug werd uitgebracht onder in de late jaren 1950, aanvankelijk om de prestaties te verbeteren voordelen aan Amerikaanse atleten. Het werd al snel overgenomen door bodybuilders, maar de productie en legale verkoop in de VS werd in de jaren 1980 stopgezet en het wordt nu alleen nog in andere landen geproduceerd.

Dianabol heeft een verminderd androgeen karakter in vergelijking met testosteron als gevolg van een lichte wijziging in de chemische structuur van het hormoon, maar behoudt nog steeds een uiterst anabole werking.

Daarom kan Dianabol worden beschouwd als een echte prestatieverhogende androgeen en anabole steroïde die bekende en bestudeerde voordelen heeft die tientallen jaren teruggaan. Dianabol wordt beschouwd als veel krachtiger en effectiever dan zelfs de hoog aangeschreven steroïde Anadrol.

De belangrijkste voordelen van dit zeer krachtige steroïde hebben betrekking op de kerngebieden die de spiergroei beïnvloeden:

 • Het stimuleren van eiwitsynthese – dit verhoogt snel het eiwitbouwproces in de cellen; de bouwstenen van spiergroei.
 • Het verhogen van stikstof retentie – het houden van een positieve stikstofbalans houdt het lichaam in een uitstekende anabole toestand.
 • Verbeterde glycogenolyse – de omzetting van het koolhydraat glycogeen uit de lever en spiercellen wordt afgebroken tot glucose om te worden gebruikt als energie.

Deze fundamentele maar meest kritische lichaamsprocessen zijn wat bijdraagt aan de algemene uiterst krachtige anabole effecten van Dianabol.

Vanwege zijn vermogen om enorme bulk en sterkte winsten te leveren, wordt Dianabol voornamelijk gebruikt door bodybuilders voor deze doeleinden. Het wordt zelden gebruikt voor het snijden, behalve door zeer ervaren of professionele steroïde gebruikers die een specifiek doel hebben, zoals er zijn beter snijden steroïden die er zijn. Waterretentie is een andere reden dat Dianabol is niet een populaire snijden steroïde.

Auteur’s Opmerking: D-Bal is mijn # 1 beoordeeld juridische Dianabol product. Het repliceert de spier-gebouw en sterkte-verhogende effecten van Dianabol, maar zonder de ongewenste bijwerkingen. Bekijk hier de prijs!

Dianabol voordelen

De primaire gebieden waar Dianabol uitblinkt is voor massa en sterkte gebouw. Het wordt ook vaak gebruikt aan het begin van een ballaststoffen cyclus te brengen over snelle resultaten vroeg op.

De belangrijke voordelen en effecten van Dianabol zijn:

 • Verhoogt de spiermassa snel
 • Verhoogt stikstof retentie
 • Verhoogt kracht en sterkte
 • Verbetert en versnelt spierherstel
 • Vermindert vermoeidheid waardoor langere trainingen
 • Minder androgene effecten dan andere steroïden
 • Werkt goed met veel andere steroïden
 • Vereist geen pijnlijke injecties

Een van de meest voorkomende toepassingen van Dianabol is als een bulking steroïde tijdens de off-season, te wijten aan het feit dat het kan leveren snelle en hoge kwaliteit massa gebouw resultaten.

Hoe Dianabol gebruiken?

Dianabol is zelden het middelpunt van een steroïde cyclus, maar in plaats daarvan toegevoegd aan een stapel met een of meer andere krachtige anabole steroïden. Dianabol werkt ongelooflijk goed wanneer gecombineerd met andere steroïden, met de extra Dianabol toegevoegd aan elke stapel verbetering van de resultaten die u aanzienlijk kunt krijgen.

Dianabol wordt genomen als een orale tablet. Terwijl dan hele dagelijkse dosering kan worden verbruikt in één keer, veel mensen liever spreiden de dosis in twee tot drie kleinere doses gedurende de dag om te handhaven van een consistent niveau. Deze strategie kan zijn voor-en nadelen hebben in vergelijking met een eenmalige dagelijkse dosering en de betere optie voor u zal afhangen van uw workout routine en doelstellingen.

De aanbevolen continu gebruik periode van Dianabol is slechts 4 tot 6 weken te wijten aan haar toxische effect op de lever. Nieuwe gebruikers worden geadviseerd om een DBol cyclus voor slechts 4 weken, terwijl zelfs geavanceerde gebruikers worden niet aanbevolen om meer dan een 6 week cyclus, gevolgd door een minimum van een 6 week pauze om lever herstel mogelijk te maken.

Timing uw Dianabol dosering rond uw voedselinname is ook een belangrijke factor om te overwegen. Er is het potentieel voor de biologische beschikbaarheid van orale steroïden worden verminderd wanneer genomen met voedsel als sommige van de steroïde verbinding oplost met dieet vet. Dianabol nemen op een lege maag biedt de beste methode voor het absorberen van de absolute maximum van de dosering die u neemt, met weinig gaan om afval.

Dianabol dosering

Als een dergelijke krachtige steroïde, Dianabol is zeer effectief, zelfs bij lage doses. Uitstekende Dianabol resultaten kunnen worden bereikt met slechts 15 mg per dag. Een meer gemeenschappelijke cyclus dosering voor de meeste steroïde gebruikers is om het te verhogen na de eerste twee tot drie weken tot 20 mg tot 30 mg per dag. Zoals verwacht, hoe hoger de dosering hoe meer uitgesproken u kunt verwachten bijwerkingen te zijn. De meest geavanceerde gebruikers die vertrouwen hebben in de controle van de bijwerkingen zijn bekend om te gaan tot 50 mg per dag.

Als u wilt dat een grote stijging van Dianabol niveaus snel klaar voor een aanstaande training, nemen dan hele dosering in één keer zinvol is. Maar als je een extreem lange training of andere atletische activiteit wordt verlengd gedurende de dag, een meer gespreide dosering van Dianabol (Dbol) zinvol maakt – omdat deze steroïde heeft zo’n korte halfwaardetijd van enkele uren, niveaus snel kunnen dalen.

De trade off met meerdere doses gedurende de dag is zul je nooit bereiken de maximale bloedspiegel van Dianabol in vergelijking met een enkele volledige sterkte dosering. Als u een hogere dosering van Dianabol dagelijks gebruikt, zijn voorzorgsmaatregelen sterk vereist bij het overwegen van het nemen van het allemaal in een keer – alleen de meest ervaren gebruikers moeten overwegen een enkele dosering van 50 mg van Dianabol.

De meeste Dianabol tabletten komen in sterktes van 5 mg, 10 mg en 15 mg, waardoor het eenvoudig om te ontwerpen van een doseringsschema zelfs van de kleinste hoeveelheden. Terwijl Dianabol beschikbaar als een injectie is, is dit niet gemeenschappelijk of zo gemakkelijk te komen door als de pil vorm en de overgrote meerderheid van de gebruikers liever de tablet voor zijn zeer snel handelen effect.

Dosering bedrag is niet de enige factor te overwegen met Dianabol: timing is ook van cruciaal belang.

Als een mondelinge steroïde, Dianabol werkt snel, maar ook verlaat het lichaam snel. Het heeft een halfwaardetijd van slechts drie tot vijf uur, zodat de meeste mensen ervoor kiezen om te breken van een dagelijkse dosering in meerdere kleinere doses gedurende de dag (zoals twee of drie) om ervoor te zorgen bloedspiegels van de steroïde niet dalen. Als u wilt ervaren een piek in Dianabol niveaus echter, nemen de hele dosis in een keer in timing met uw trainingsschema, kunt u genieten van het maximale voordeel recht wanneer u het nodig hebt.

Dianabol kuur lengte

De maximale lengte van een DBol cyclus moet nooit meer dan zes weken als gevolg van het hoge risico van levertoxiciteit die wordt geleverd met orale anabolics.

Dianabol is hepatotoxische dus schadelijk is voor de lever wanneer gebruikt in hoge doses en / of voor lange perioden van tijd. Daarom, 6 weken Dbol cyclus is de standaard maximale aanbeveling voor het gebruik van Dianabol, met ten minste een 6 weken pauze tussen cycli.

Dianabol kuur schema

Als een mondelinge anabole, Dianabol is de perfecte kick starter compound om uw winsten gaan snel aan het begin van een cyclus, terwijl ook zeer nuttig om te breken door plateaus.

In feite zijn dit de twee belangrijkste redenen waarom de meerderheid van de mensen DBol en om goede redenen gebruiken:

 1. Kickstart van een kuur
 2. Een plateau doorbreken

Kickstart van een cyclus wordt vaak gedaan in een massa gebouw buiten het seizoen cyclus. Dianabol biedt de snelle massa winsten die u wilt, terwijl uw andere injecteerbare steroïden zijn opbouw in het lichaam. Dianabol zal leveren dramatische winsten in gewicht gedurende deze tijd die u vervolgens op tijdens de rest van uw cyclus samengestelde kunt.

Een mid-cyclus plateau is iets wat we allemaal op een bepaald punt of een ander gezicht, en Dianabol heeft een krachtig gebruik in deze situatie ook. Dit is het punt waar winsten zijn traag of je voelt alsof je hebt komen tegen een muur en kan niet maken verdere vooruitgang maakt niet uit hoe hard uw workouts krijgen.

In plaats van het voortzetten van de cyclus met weinig tot geen winsten, Dianabol toevoegen biedt een enorme impuls en kan letterlijk kloppen dat plateau muur naar beneden en hebben uw winsten op zoek omhoog weer zeer snel.

De reden dat Dianabol wordt bijna altijd gebruikt voor deze twee specifieke doeleinden in een cyclus is vanwege de hepatotoxiciteit waar u zeker niet wilt worden met behulp van Dianabol voor een hele cyclus die loopt voor 8 weken, 12 weken of langer.

DBol kan worden gebruikt met bijna elke andere steroïde naast andere orals zoals Anadrol. Dit maakt Dianabol een zeer veelzijdige steroïde die recht in elke cyclus passen zal, of u het teaming met slechts één andere steroïde of veelvouden in een meer geavanceerde stack bent.

Het is echter van cruciaal belang op te merken dat Dianabol niet wordt aanbevolen om te worden gebruikt samen met een andere C17-aa steroïde vanwege de verhoogde belasting op de lever deze combinatie zou resulteren in. Dit omvat Anadrol, Anavar, en Stanozolol gebaseerd steroïden zoals Winstrol.

De meeste steroïde cycli zal alleen zitten kundig voor passen in een van deze toepassingen voor Dianabol als gevolg van de pauze vereist tussen. Echter voor de meest geavanceerde hardcore bodybuilding cycli die lopen tot ver voorbij 12 weken, DBol kan vaak worden gebruikt voor zowel een kick start en een plateau breaker met behoud van de vereiste pauze.

Dianabol-only kuur schema

Het is niet aan te raden om een Dbol alleen cyclus uit te voeren. De onderdrukking van testosteron maakt het te hoog risico en dit is de reden waarom op een kaal minimum Dbol moet altijd worden cycled met ten minste een testosteron verbinding zoals testosteron ENANTHAAT.

Dianabol wordt bijna altijd gebruikt in een cyclus met andere steroïden. Een van zijn primaire gebruik en voordelen is als een kickstart compound in een cyclus. Wordt een mondelinge steroïde, Dianabol begint effect zeer snel in vergelijking met de meeste injectables.

Daarom, Dianabol nemen aan het begin van de cyclus voor een paar weken, gecombineerd met uw gekozen injecteerbare verbinding of verbindingen, krijgt resultaten gaan bijna onmiddellijk terwijl de injecteerbare verbinding anabole effecten beginnen schoppen in later.

Beginner Dianabol kuur schema

Een beginner cyclus met behulp van Dianabol zal vertrouwen op deze steroïde voor spier en sterkte winsten en omvatten ook testosteron verbinding te bieden de broodnodige testosteron ondersteuning en testosteron niveaus op het spoor te houden.

Een beginner Dianabol cyclus kan zo eenvoudig als de volgende, terwijl vervolgens het toevoegen van de gewenste hoeveelheid testosteron in de resterende weken van de cyclus.

 • Week 1-12 – 500 mg per week Testosteron Enanthate, 0,5 mg/eod Arimidex
 • Week 1-6 – 25 mg per dag Dianabol

Geavanceerde Dianabol kuur schema

Gebruikers van dit niveau kunnen uitvoeren Dianabol voor een langere periode aan het begin van een steroïde cyclus en bij een hogere dosering, terwijl het combineren met testosteron en mogelijk andere steroïden ook.

 • Week 1-16 – 750 mg per week Sustanon 250, 0.5mg/eod Arimidex
 • Week 1-14 – 400 mg per week Deca-Durabolin
 • Week 1-6 – 50 mg per dag Dianabol

Expert Dianabol kuur schema

Een geavanceerde Dbol cyclus maakt gebruik van een hogere dosering van Dianabol terwijl het combineren met ten minste één andere krachtige steroïde zoals Trenbolone of Deca-Durabolin.

 • Week 1-12 – 1000mg/week Testosteron Enanthate
 • Week 1-10 – 600mg/week Deca-Durabolin
 • Week 1-6 – 50mg/ed Dianabol
 • Week 11-16 – 50mg/eod Trenbolone Acetate
 • Week 13-16 – 200mg/eod Testosteron Propionaat
 • Week 1-16 – 4iu/ed HGH; 0.5mg/eod Arimidex

*ed – elke dag
*eod – om de andere dag

Hardcore Dianabol kuur schema

De Dbol cyclus hieronder is niet iets wat ik kan aanbevelen in de naam van de veiligheid. Doses van deze aard zijn uiterst gevaarlijk, omdat ze de deur ernstig openzetten voor nadelige effecten.

 • Week 1-16 – 1000mg/week Testosteron Cypionate
 • Week 1-8 – 600mg/week Deca-Durabolin
 • Week 1-6 – 50mg/ed Dianabol
 • Week 9-16 – 600mg/week Equipoise
 • Week 13-18 – 50mg/ed Dianabol
 • Week 17-24 – 200mg/eod Testosteron Propionate, 100mg/ed Trenbolone Acetate
 • Week 1-24 – 5iu/ed HGH, 1mg/eod Arimidex

Opmerking van de auteur: Voor echte, NO-BS informatie over het gebruik van steroïden moet u kijken op Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïde handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op ervaring uit de eerste hand, geen theorie.

Dianabol vs. Alternatieven?

Hoewel ik geen medisch advies geef, adviseer ik je toch om van Dianabol af te blijven, tenzij je een zeer ervaren of professionele steroïdegebruiker bent. En zelfs dan zou je nog andere (veiligere) opties kunnen overwegen.

Hier is waarom:

Dianabol draagt potentiële nadelige gevolgen voor uw gezondheid. De bijwerkingen, lange termijn gezondheidsrisico’s, en onvoorspelbaarheid maken Dianabol niet de moeite waard het risico. Daarom stel ik voor om te kijken naar Dianabol alternatieven…

Veel vervangers bieden vergelijkbare of zelfs sterkere voordelen in vergelijking met Dianabol – zonder een van de vervelende Dianabol bijwerkingen, zowel op de korte termijn en op lange termijn.

Dus met dat in gedachten, als je op zoek bent naar het PREMIER Dianabol alternatief op de markt van vandaag, kijk dan niet verder dan D-Bal.

Dit spul is krachtig, krachtig, en repliceert de effecten van Dianabol, maar zonder de ongewenste bijwerkingen. Oh, en het is 110% legaal voor iedereen, overal in de wereld.

Maar dit zijn niet de enige redenen waarom ik instem met D-Bal. Er is een specifieke reden waarom ik D-Bal heb geselecteerd als het Nr. 1 over-the-counter Dianabol alternatief…

Voor de spieropbouwende en krachtverhogende voordelen.

Ik ken veel mensen die op dit moment D-Bal op een consistente basis nemen en enthousiast zijn over dit spul. Vrijwel geen bijwerkingen, “Dianabol-achtige” resultaten, en nog veel meer. Een ideale vervanger voor uw risicovolle Dianabol.

D-Bal wordt ten zeerste aanbevolen. Bekijk hier de prijs!

Dianabol resultaten

Dianabol is in staat om snelle en indrukwekkende resultaten te leveren. Binnen slechts een paar weken is het mogelijk om tot 20 pond aan spiermassa te winnen. Dat niveau wordt geacht aan de hoogste kant van het spectrum te zijn.

Met spier winsten van tussen de 10-15 pond zeer indrukwekkend tijdens deze relatief korte periode van tijd, waterretentie moet hier rekening mee worden gehouden, met uw echte winsten mogelijk niet worden gezien totdat u hebt geklopt uit een waterretentie na de cyclus of tijdens PCT.

Maar uw resultaten zullen verschillen van de volgende kerel op basis van vele factoren: dieet, uw workout regime, genetica en lichaamstype, en natuurlijk wat als een andere steroïden die u samen met Dianabol (Dbol) gebruikt.

Dit zijn de grote winsten die je kunt verwachten als je Dianabol gebruikt:

 • Snelle en enorme winst in spiermassa
 • Immense kracht winsten
 • Sneller herstel
 • Verbeterd uithoudingsvermogen

Samen met de toegenomen spiermassa kan ook een enorme krachttoename worden verwacht. Hoewel krachttoename niet vaak het eerste is waar we aan denken, wordt Dianabol nog steeds beschouwd als een van de beste steroïden voor krachttoename die beschikbaar zijn en dit draagt enorm bij aan uw resultaten dankzij de extra mogelijkheid om harder te gaan in de sportschool.

Dianabol Nakuur

De SERM’s Nolvadex en Clomid, plus HCG is een aanbevolen post-cyclus therapie na een cyclus met Dianabol. Het gebruik van deze drugs helpen uw lichaam te herstellen natuurlijke testosteron productie (functie) sneller dan als er geen PCT werd ondernomen, zodat u kunt voorkomen dat de symptomen van lage testosteron na een cyclus.

Aangezien een DBol-cyclus ook ten minste één andere steroïde omvat, is het PCT-protocol niet specifiek voor Dianabol zelf en zal ook afhangen van de andere verbindingen die je gebruikt en hoe krachtig hun androgene effecten zijn.

Het doel van PCT is het stimuleren van de natuurlijke testosteronproductie en hoewel PCT alleen je testosteron niet terug op zijn normale niveau brengt, zorgt het voor een basis waardoor het lichaam langzaam weer kan opbouwen tot een normale productie van dit kritieke mannelijke hormoon.

Al met al, kan het enkele maanden duren om uw testosteron terug naar zijn natuurlijke niveau na een Dianabol en andere steroïden cyclus.

Dianabol bijwerkingen

Zoals met alle steroïden, zich bewust zijn van de mogelijke bijwerkingen van Dianabol, en hoe ze te beperken is een essentieel onderdeel van uw cyclus als u zijn om te genieten van de meeste voordelen met minimale negatieve effecten. Zoals met de meeste anabole steroïden, hebben we oestrogene en androgene bijwerkingen te overwegen.

Terwijl Dbol (Dianabol) heeft geen krachtige androgene effecten, kunnen sommige nog steeds optreden in sommige gebruikers. Aan de andere kant, Dianabol komt met vrij sterke oestrogene effecten die zijn waar u zult moeten uw aandacht richten om deze effecten te bestrijden. Hier zijn de belangrijkste bijwerkingen te kijken voor wanneer het gebruik van Dianabol:

 • Gynaecomastie – met een meer krachtige conversie effect op methylestradiol in plaats van estradiol, dit kan leiden tot problemen zoals gyno komen over vrij snel, maar kan gemakkelijk worden over het hoofd gezien vanwege de snelle toename van gewichtstoename dat dit steroïde brengt over. Gevoeligheid, tintelingen of jeuk zijn enkele van de eerste tekenen waar je op moet letten bij gyno. Aromatase-remmers of SERM’s moeten worden gebruikt om zowel het vasthouden van water en gynaecomastie samen met andere oestrogene symptomen te bestrijden.
 • Hoge bloeddruk – Het consumeren van hoge doses Dianabol, zoals met elke andere anabole steroïde, vormt een risico voor verhoogde bloeddruk. Bovendien kan het vasthouden van meer water ook de bloeddruk verhogen. Als hoge bloeddruk niet wordt aangepakt, kan dat leiden tot hartfalen of een beroerte.
 • Waterretentie – Ondanks zijn lagere androgene potentie, Dianabol kan nog steeds leiden tot waterretentie en als gevolg van de snelwerkende aard van de steroïde dit symptoom kan snel verschijnen, maar is niet altijd merkbaar door nieuwe gebruikers dankzij de ongelooflijke massa winst dat is allemaal plaats vindt. Deze extra waterretentie kan ook leiden tot een hogere bloeddruk.
 • Cholesterol – Dianabol kan het slechte cholesterol (LDL) verhogen en het goede cholesterol (HDL) verlagen. Dit brengt een cholesterol onbalans in het voordeel van het type cholesterol dat we willen verminderen, en verhoogt het risico van cardiovasculaire gerelateerde aandoeningen zoals arteriosclerose. Gecombineerd met de verhoging van de bloeddruk die Dianabol kan veroorzaken, nemen de risico’s van ernstige hartaandoeningen zoals een hartaanval toe. Het houden van cholesterol niveaus naar beneden via het dieet terwijl het gebruik van Dianabol is daarom van cruciaal belang, terwijl het waarborgen van een goede inname van hart-gezonde vetzuren zoals omega-3 in voedingsmiddelen zoals vette vis, avocado en noten.
 • Onderdrukking van natuurlijke testosteron – Dianabol heeft een bijzonder zwaar effect op het onderdrukken van uw lichaam de natuurlijke productie van testosteron en dit zal plaatsvinden binnen slechts een week of zo van het starten van een cyclus. Studies hebben aangetoond dat een daling van de natuurlijke testosteron van dicht bij 70% in een Dianabol cyclus op een dosering van slechts 15 mg optreden kan. Daarom kan het effect worden beschouwd als opmerkelijk meer drastisch op veel hogere doses. Om deze reden wordt Dianabol vrijwel altijd gebruikt in een cyclus samen met een exogene testosteron compound – en dit zal ook versterken uw winsten.
 • Lever schade in hoge doseringen – Hoewel niet de meest giftige steroïde beschikbaar, Dianabol als vaak gebruikt bij hoge doseringen of zeer lange cycli kunnen bijwerkingen zoals een risico voor de lever. Dit kan grotendeels worden vermeden door het gebruik van verstandige doses en cycli beperken tot zes weken maximum. Vermijden van alle alcohol tijdens het gebruik van Dianabol is altijd aanbevolen om extra stress op de lever te minimaliseren. Dianabol wordt vereerd om zijn kracht als een mondelinge anabole steroïde, maar de keerzijde van orals is hun negatieve invloed op de lever. Vermijden van langdurig gebruik voor meer dan zes weken is van cruciaal belang om te voorkomen dat ernstige leverschade op lange termijn.

De meeste mensen zullen ervoor kiezen om anti-oestrogeen drugs te gebruiken terwijl het gebruik van Dianabol. SERMs worden beschouwd als de betere optie in vergelijking met aromatase-remmers (AIs).

Dit is niet omdat SERM’s verminderen oestrogene effecten beter (AI’s eigenlijk doen), maar omdat AI’s ernstige problemen met cholesterol in aanvulling op de bekende invloed van Dianabol op cholesterol veroorzaken kunnen, dat is een risico dat niet komt met het gebruik van SERM’s.

Maar als je bereid bent om de potentiële cholesterol gerelateerde problemen aan te pakken, worden aromatase-remmers beschouwd als de meer effectieve anti-oestrogeen optie voor gebruik met Dianabol.

Dianabol FAQs

Is Dianabol illegaal?

Dianabol is geclassificeerd als een Schedule III gecontroleerde stof in de VS en is tegen de wet te kopen Dianabol of gebruik in de meeste landen. Het is ook, net als alle anabole steroïden, een verboden stof door de wereld sportorganen.

Desondanks is Dianabol op grote schaal verkrijgbaar bij steroïdenleveranciers, maar er moet op worden gelet dat er geen vervalsingen worden gekocht.

Als gevolg van de grote vraag, Dianabol is een relatief lage kosten steroïde en op grote schaal beschikbaar, waardoor het zeer betaalbaar, waardoor het een aantrekkelijke optie voor degenen die nieuw zijn voor het gebruik van steroïden.

5mg en 10mg sterkte tabletten zijn de meest voorkomende vormen beschikbaar, maar sommige makers hebben gemaakt enkele capsules op 25mg of zelfs 50mg in een dosis.

Houd in gedachten dat als je wilt kopen Dianabol, wordt ervan uitgegaan dat capsules zijn meer kans om van lagere kwaliteit in vergelijking met reguliere tabletten. De aankoop van Dianabol in veel landen komt met grote juridische risico’s en dus moet zorgvuldig vooraf worden overwogen.

Kan ik Dbol op zichzelf nemen?

Ik gebruik Dbol meestal als kickstart voor cycli met steroïde samenstellingen die langer duren om effect te hebben, zoals Test E. Vergeet niet dat Dbol vergiftig is voor de lever, dus het is een verstandig idee om Dbol-cycli te beperken tot maximaal 6-8 weken. Ik zou Dbol 25-50mg/dag gedurende 6-8 weken gebruiken.

Kun je Dianabol injecteren?

De belangrijkste methode om Dianabol toe te dienen is via een eenvoudige pil. Dit is een van de zeer weinige anabole steroïden die bijna universeel oraal wordt gebruikt.

Dianabol (Dbol) is gemaakt in een injecteerbare vorm voor diergeneeskundig gebruik, maar het is niet gewild door menselijke gebruikers, waarschijnlijk omdat de mondelinge Dianabol is zo snel handelen, gemakkelijk te nemen en heeft een kern doel in een cyclus dankzij de manier waarop het werkt als een mondelinge steroïde.

Kunnen vrouwen Dianabol gebruiken?

Dit is een steroïde met lagere androgene kwaliteiten dan veel andere steroïden, maar ondanks dit het risico van vrouwen ervaren masculinization effecten met Dianabol is hoog; groei van lichaamshaar en een verdieping van de stem zijn twee voorbeelden.

Het is daarom voor vrouwen helemaal niet aan te raden om Dianabol te gebruiken, omdat deze ernstige bijwerkingen zelfs bij de laagste doseringen kunnen optreden.

Mag je alcohol drinken als je Dianabol gebruikt?

Dianabol belast de lever zwaar, net als alcohol. Daarom is het nooit aangeraden om alcohol te consumeren tijdens het gebruik van deze steroïde.

Bovendien, alcohol zal vertragen uw prestaties en zet uw resultaten terug, waardoor het gebruik van steroïden een verspilling van tijd, dat is een goede reden dat serieuze bodybuilders en atleten te vermijden het.

Wanneer is de beste tijd om te nemen Dianabol?

De prime te maken gebruik van de kracht van Dianabol is in de eerste paar weken van een massa gebouw cyclus waar u wilt snelle massa winsten terwijl andere steroïden zijn opbouw in uw systeem.
Dianabol (Dbol) is ook een krachtige plateau breaker en wanneer gebruikt in deze fase van een cyclus zal u helpen duwen verleden belemmeringen en trage of gestopte winsten zodat u niet bezwijken aan een plateau.

Veroorzaakt Dianabol haaruitval?

Hoewel Dianabol heeft relatief gecontroleerde en lage androgene effecten in vergelijking met andere steroïden, androgene bijwerkingen zijn nog steeds mogelijk en dit omvat haaruitval op het hoofd, of mannelijke kaalheid patroon. Als u genetisch aanleg voor kaalheid dan bent u veel meer kans om deze bijzondere bijwerking ervaren

Kun je afvallen met Dianabol?

Dianabol is voornamelijk een bulking en massa winnen steroïde en het blinkt uit in deze gebieden. Het verkrijgen van bulk met Dianabol is natuurlijk afhankelijk van de consumptie van meer dan genoeg calorieën ter ondersteuning van de winsten.
Dianabol maakt u niet gewicht verliezen, tenzij u ernstig onder het verbruiken van de hoeveelheid calorieën en eiwitten die u nodig hebt om massa te krijgen – maar dit katabolisme zou optreden al dan niet u Dianabol gebruikt als er een calorietekort is. Dieet is daarom een kritische overweging in elke Dianabol cyclus.

Wat is de beste Test/Dbol kuur?

Hier is mijn favoriete 10 weken Dianabol/Testosteron Enanthate cyclus. Ik begin met Dbol op 35 mg/dag voor de eerste 8 weken (tabbladen genomen gedurende de dag: ontbijt, lunch, diner). Testosteron ENANTAAT op 500 mg / week gedurende 10 weken.

Ik begin PCT 2 weken na de laatste testosteron injectie (meestal week 12) met 20mg/dag Nolvadex voor week 1 & 2 dan 10mg/dag Nolva voor week 3 & 4. 50mg/dag Clomid gedurende 20 dagen (Clomid te stoppen 1 week kort van Nolvadex).

Als je Deca wilt toevoegen, ga ik voor 250-300mg/week Deca (100mg/week als je alleen de gewrichtshelende eigenschappen van Deca nodig hebt) en 300mg/week Test E voor week 1-12, 30mg/dag Dbol week 1-8 en ik voeg ook twee keer per week 0,5mg Arimidex toe.

Mijn conclusie en aanbeveling

Met de juiste toewijding aan je training en dieet is het meer dan mogelijk om binnen enkele weken een aanzienlijke toename van de omvang te bereiken in de orde van grootte van 20 pond. Aangezien een Dianabol cyclus moet lopen voor niet langer dan 6 weken, kunt u verwachten om te zien ernstige veranderingen en resultaten binnen die korte periode van tijd.

Stapelen Dianabol met andere steroïde verbindingen kan u helpen uw capaciteit voor snelle bulking verhogen en is een optie voor geavanceerde gebruikers die zich bewust zijn van de mogelijke bijwerkingen en weten hoe ze te bestrijden.

Een ding dat ik moet zeggen over Dianabol is dat het zeker werkt. De overgrote meerderheid van de mensen zal echter nooit zelfs maar overwegen om iets als Dianabol te gebruiken.

Ze hebben gelijk om voorzichtig te zijn! Het wordt geassocieerd met een lange lijst van bijwerkingen, waarvan sommige zeer ernstig zijn. Dit is precies waarom zo veel mensen op zoek zijn naar veilige, natuurlijke Dianabol alternatieven.

De beste natuurlijke Dianabol alternatief dat je kunt kopen over de toonbank op dit moment is D-Bal. Met behulp van D-Bal op dagelijkse basis kan leveren de meeste van dezelfde voordelen als je zou krijgen van Dianabol, maar zonder de bijbehorende bijwerkingen.

Van D-Bal is klinisch bewezen dat het de spierkracht en -omvang vergroot, terwijl het gewrichtsklachten verlicht en spierherstel bevordert. Het spul werkt echt!

Sterk aanbevolen! Bekijk hier de prijs!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}