Dianabol resultaten – Kracht, Vetverlies & beste dosering

door Thijs // 8 september, 2022  

Dianabol is een steroïde dat veel beginners willen springen in als een eerste steroïde cyclus te wijten aan Dbol’s vermogen om te leveren snelle en enorme winsten.

Terwijl alle voorzichtigheid moet worden genomen als je een eerste keer steroïde gebruiker en hebben besloten Dianabol gaat om uw eerste ervaring, kan ik begrijpen uw grote vraag zal zijn “welke resultaten zal ik krijgen?”.

Geen twee gebruikers zal krijgen de exacte dezelfde resultaten met Dianabol, maar ongeacht of u gloednieuwe of een doorgewinterde steroïde gebruiker bent, als je gezond verstand eten en opleiding plannen volgen terwijl het gebruik van Dbol dan bent u in voor sommige zeer indrukwekkende resultaten.

Er is een goede reden waarom Dbol al meer dan 50 jaar het populairste steroid is – het werkt gewoon.

In deze gids, zul je leren:

Dianabol voordelen

De voordelen van Dianabol zijn legendarisch en dit is een steroïde die we echt een bulking steroïde kunnen noemen. Weinig gebruikers zullen Dbol willen gebruiken voor enig ander doel dan het verkrijgen van enorme massa en kracht.

Het is niet allemaal glad zeilen met Dianabol wel en je kunt niet gaan met behulp van dit steroïde zonder veel aandacht te besteden aan de bijwerkingen. Dianabol is een virtuele zekerheid in het veroorzaken van bijwerkingen voor zowat iedereen die het gebruikt, en deze zullen meer uitgesproken worden hoe hoger u uw Dbol dosering verhoogt.

De belangrijkste voordelen van Dianabol zijn:

  • Sterkte winsten: Dianabol heeft een krachtig effect op kracht en deze winsten zal duidelijk zijn vroeg in uw cyclus. In feite zullen gebruikers merken dat kracht aanzienlijk is toegenomen binnen de eerste week van het nemen van Dbol, en vaak op slechts de tweede of derde dag. Het voor de hand liggende voordeel van de toegenomen kracht is dat u zwaardere gewichten zult heffen en uw algehele intensiteit en uithoudingsvermogen van trainingen omhoogschieten. Dit alles leidt tot snellere en grotere winsten.
  • Toename van de spiermassa: Door de eiwitsynthese aanzienlijk te stimuleren zorgt Dianabol ervoor dat de spieren sneller herstellen na een training, en wanneer spieren herstellen groeien ze. Hoe sneller en efficiënter dit proces verloopt, des te sneller zal de spiermassa toenemen. Het is een eenvoudige formule die ervaren bodybuilders weten hoe te exploiteren en Dianabol neemt gewoon het opbouwen van spieren naar een geheel nieuw niveau dat niet mogelijk zou zijn zonder deze steroïde. Om toe te voegen aan dit, Dianabol’s versterkt stikstof retentie eigenschappen krijgt uw lichaam met behulp van eiwit beter en het is door het houden van uw lichaam in een positieve stikstofbalans dat Dianabol dergelijke enorme spier winsten ondersteunt.
  • Beter herstel: u kunt verwachten om sneller te herstellen op Dianabol, met spiervezels in staat om sneller te herstellen. Dit zorgt ervoor dat u sneller terug bent in de sportschool voor uw volgende training, waardoor de spiertoename versneld wordt. Het stelt u ook in staat om langer te trainen. U zult merken dat veel ervaren Dianabol gebruikers in staat zijn om enkele uren intensief uit te werken bijna elke dag zonder vermoeidheid of letsel. Het kost tijd om op dat niveau te komen, maar Dianabol maakt het mogelijk.
  • Vetverlies: Omdat Dbol gedraagt zich vergelijkbaar in vele opzichten testosteron, die op zich uitstekend is voor het verbranden van vet, onderhuids lichaamsvet is waarschijnlijk te verminderen tot op zekere hoogte op uw Dbol cyclus – in gedachten te houden dat als het een bulking cyclus uw dieet en opleiding zijn waarschijnlijk niet bijzonder vet verlies-vriendelijk en dit op zich zal beperken de hoeveelheid vet die je verliest. Naar alle waarschijnlijkheid kunt u vinden jezelf zetten op wat vet op een Dbol bulking cyclus als gevolg van uw calorie overschot dieet. De uitzondering hier is als, om wat voor reden dan ook, u besluit om te gaan op een calorie-neutraal dieet dan Dbol is in staat in dit geval van het opbouwen van spieren en het verbranden van vet tegelijkertijd – u kunt gewoon verwachten om minder spieren te krijgen.

Dianabol resultaten

De meest bekende Dianabol gebruiker in de geschiedenis is Arnold Schwarzenegger. Je hoeft alleen maar naar een van zijn oude voor-en-na foto’s te kijken om te zien wat een groot verschil Dianabol hem in staat stelde om zijn lichaamsbouw te bereiken. Het is bekend dat Arnie in zijn glorietijd een hele reeks steroïden gebruikte, maar Dianabol zou een grote rol hebben gespeeld en zou zeker verantwoordelijk zijn geweest voor een aanzienlijk deel van zijn enorme gewichtstoename.

We kunnen kijken naar Arnold Schwarzenegger als een gids voor wat Dianabol resultaten die u kunt streven naar, in gedachten houden dat Arnold was een zeer succesvolle en indrukwekkende bodybuilder voordat het gebruik van steroïden. Als je al groot bent, kun je alleen maar verder profiteren van Dbol. Niet te vergeten is dit: Arnold Schwarzenegger was ongeëvenaard in zijn trainingsdiscipline en intensiteit.

Kun je met Dianabol resultaten bereiken zoals Arnie dat deed? Het is nooit onmogelijk, maar je kunt verwachten dat het vele jaren van uitzonderlijk hard werken zal zijn. Velen van ons zijn tevreden met iets mindere resultaten die, in elke vergelijking, nog steeds indrukwekkend zijn.

Om echt te begrijpen de potentiële resultaten die je kunt krijgen met Dianabol, moet je begrijpen de steroïde. Dit omvat:

  • Precies begrijpen wat Methandrostenolone is en hoe de chemische eigenschappen zijn invloed op de effecten op het lichaam. Begrijpen hoe het verschilt van testosteron is belangrijk als u wilt resultaten vergelijken met regelmatige testosteron ook.
  • Precies leren waarom en wie Dianabol gebruikt en voor welke specifieke doeleinden. Als je niet weet wat een steroïde als Dianabol kan doen, hoe kun je ooit maximale resultaten met het krijgen?

Krijg een volledig begrip van de bijwerkingen van Dianabol. Er is een lange lijst van hen en als je in onwetend met behulp van Dbol niet alleen zal uw resultaten lijden, maar u zal worden zetten uw gezondheid in gevaar. Als het gaat om Dianabol, dat is ook niet overdreven, want dit is een steroïde die verregaande gevolgen voor de gezondheid kan hebben.

Tot slot, pas nadat u volledige kennis van het bovenstaande hebt moet je gaan nadenken over welke resultaten Dianabol u kan geven. U zult nu in de beste positie om het meeste uit wat is een zeer krachtige anabole steroïde te krijgen.

Gewichtstoename resultaten

Onnodig te zeggen dat gewicht of massa winst resultaten met Dianabol zijn zo goed als het wordt. Dit is de voornaamste reden dat Dbol zo hoog aangeschreven staat bij bodybuilders en het hoort volledig thuis in de categorie van de bulking steroïden.

Hoeveel gewichtstoename kun je krijgen? Als we het over het totale gewicht hebben, moet je ook het water meerekenen, want je ontkomt niet aan de vochtretentie die Dianabol veroorzaakt (maar je kunt het zeker zoveel mogelijk beperken).

Dus met inbegrip van water gewicht, dat is vooral merkbaar aan het begin van de cyclus, wees niet bang om te streven naar een 30lbs gewichtstoename van een standaard Dbol cyclus. Zodra het water gewicht is verdwenen of aanzienlijk verminderd, zal de toegenomen spierdefinitie prominent worden en uw totale spiermassa winst kan gemakkelijk worden in de 15-20lbs bereik – soms meer.

Uw dieet en hoeveel werk je in de opleiding (vergeet niet Arnie was opleiding voor uren per dag bijna elke dag) zal uiteraard een belangrijke rol spelen in uw gewichtstoename resultaten.

Resultaten van krachttoename

Verhoogde kracht is de kracht achter uw spiertoename, en gebruikers zullen zelden klagen over de krachttoename die Dianabol produceert. Een dramatische stijging van de sterkte wordt opgemerkt als zeer merkbaar binnen de eerste paar dagen van een cyclus, en in de meeste gevallen resulteert dit in Dianabol gebruikers snel kunnen nemen trainingen naar nieuwe niveaus met de mogelijkheid van het toevoegen van 50 pond of meer aan hun bench press, deadlift, squats en andere trainingen. Nog beter is dat de meeste gebruikers vinden dat deze kracht winsten worden gehouden buiten een Dianabol cyclus, zo lang als regelmatige gewichtheffen blijft.

Vet verlies resultaten

Dianabol is verre van de beste snijden steroïde. In feite is het een van de laatste steroïden die de meeste mensen ooit zal willen gebruiken voor het snijden en vet verlies. Wanneer uw belangrijkste doel is om vet te verliezen, zal Dianabol’s beruchte vermogen om te leiden tot waterretentie uw vijand zijn. Ja, het kan worden gecontroleerd tot op zekere hoogte en het water heeft de neiging om te sterven naar beneden als de cyclus vordert, maar je hebt nog steeds talloze andere betere vet verlies en snijden steroïde opties die zelden zal u nodig hebt om toevlucht nemen tot Dianabol voor dit doel.

Met dat gezegd zijnde, kan Dianabol zeker helpen maken het verliezen van vet gemakkelijker terwijl u het gebruikt, zelfs als het niet uw primaire doel is. Op grond van het feit dat Dbol zeer anabole is, zal het enige manier gaan in het verbeteren van uw stofwisseling. Het zal ook helpen spieren te behouden door katabole processen te voorkomen (waarbij spieren verloren gaan als energie).

Beste dosering voor maximale resultaten

Dianabol is een steroïde waarbij u de dosis niet wilt verhogen tot een krankzinnig niveau. Ten eerste is het een orale C17-alfa alkylated verbinding dus het nemen van buitensporige doses brengt ernstige risico’s van toxiciteit voor de lever.

Ten tweede, andere bijwerkingen zoals het vasthouden van water (die Dianabol is berucht voor het veroorzaken van) zal bijna altijd erger hoe hoger uw dosis gaat. Dit betekent dat als een Dianabol gebruiker uw doel moet zijn om een goede balans tussen het krijgen van de beste resultaten, en het verminderen van bijwerkingen zo veel mogelijk.

Er is een vrij standaard en beperkt bereik van doseringen die de meeste Dianabol gebruikers zal blijven binnen, met alleen de meest hardcore en ervaren venturing naar veel hogere niveaus; en in die gevallen is het meestal voor een zeer gespecialiseerde reden of doel en beperkt tot een duur die korter is dan een standaard Dianabol cyclus lengte. De meeste gebruikers zullen willen nemen 25 mg tot 50 mg per dag, en niet meer dan dat. Een kleine minderheid zou kunnen rekken tot 100 mg per dag voor gespecialiseerde redenen en voor zeer korte perioden van tijd, maar dit is niet aan te raden voor de gemiddelde persoon.

Een ding dat de moeite waard is om te vermelden: je hebt misschien gelezen dat Arnold Schwarzenegger in die tijd slechts 15 mg Dianabol per dag nam. Hoe kon hij zulke geweldige resultaten behalen met zo’n lage dosis? Het antwoord is heel eenvoudig: toen was Dianabol van farmaceutische kwaliteit op doktersvoorschrift verkrijgbaar en dat is alles wat Arnie en alle bodybuilders uit die tijd gebruikten. Tegenwoordig moeten we genoegen nemen met wat vrijwel zeker inferieure producten zijn, en er is een goede kans dat elke Dianabol die je op de zwarte markt koopt tot op zekere hoogte ondergedoseerd is.

Dianabol ervaringen

Dianabol beoordelingen en ervaringen zijn overal. Dit is een steroïde die is gebruikt voor decennia, dus er zijn honderdduizenden gebruikers die hebben gedeeld hun resultaten en ervaringen op een of andere manier. Het controleren van andere mensen ervaring met Dbol – zowel goed als slecht – laat je weten wat er mogelijk kan gebeuren als je het gebruikt. Houd alleen in gedachten dat geen twee mensen precies dezelfde ervaring zullen hebben en uw eigen ervaring met het gebruik van Dianabol uniek zal zijn.

Een woord van voorzichtigheid als je duik in de wereld van Dianabol beoordelingen: dit kan een emotioneel onderwerp zijn, dus het is belangrijk om zich te concentreren op de feiten en het volledige verhaal. Mensen houden ervan om op te scheppen over hun Dianabol resultaten, en terwijl sommigen de ware omvang van eventuele negatieve ervaringen zullen onthullen, kan dit vaak verloren gaan in de meestal indrukwekkende voor en na foto’s.

Positieve ervaringen

Als we alle positieve recensies over Dianabol zouden kunnen verzamelen, zouden we wel honderd telefoonboeken kunnen vullen. Dit is niet verwonderlijk als je weet dat Dianabol is gebruikt voor decennia door enkele van ’s werelds beste bodybuilders – positieve resultaten worden verwacht.

Dianabol is een steroïde die maakt je niet vragen ALS u resultaten krijgt, maar hoe groot ze zullen zijn. Positieve Dianabol resultaten draaien om hoeveel massa is opgedaan, en hoe snel het is opgedaan. In dit geval zien we positieve recensies over het krijgen van 20-25lbs of zelfs meer binnen 6 weken of minder. Er wordt vaak gesproken over een gewichtstoename van 30lbs, en dat is heel goed mogelijk met één belangrijke factor: 5-10lbs zal water gewicht zijn, maar dat is nog steeds een hoop spierweefsel gewonnen.

Niet te vergeten zijn de positieve resultaten op het gebied van krachttoename. Nogmaals vindt u niet veel gebruikers klagen over de kracht boost die Dianabol heeft gebracht op, en dit gebeurt bijna altijd binnen de eerste week van een cyclus – meestal binnen slechts de eerste twee of drie dagen.

Een vermindering van onderhuids lichaamsvet is een andere positieve beoordeling die we vaak zullen zien. Dit is meer van een bonus resultaat met Dianabol zoals het is niet een echte vetverbranding steroïde. Het is ook grotendeels afhankelijk van dieet. Als alleen onderhoud niveau calorieën worden verbruikt Dianabol kan vet verbranden en bouwen spieren op hetzelfde moment. Als u eet in calorie overschot voor bulking, zult u waarschijnlijk niet merken veel of geen vet verlies met dit steroïde.

Negatieve ervaringen

U zult zelden iemand horen praten over Dianabol zonder het over bijwerkingen te hebben. Gelukkige jongens zullen hebben slechts milde bijwerkingen, maar velen zullen hebben meer ernstige degenen en dit wordt verwacht bij het gebruik van een krachtige verbinding als Dianabol. Verhoogde bloeddruk is een gemeenschappelijke negatieve beoordeling van Dianabol.

Dit kan krijgen zeer ernstig, en wordt veroorzaakt door een stijging van LDL-cholesterol die zelf invloed op de bloeddruk, evenals als gevolg van het vasthouden van water. De uiterlijke fysieke effecten van het vasthouden van water kan worden beschouwd als vervelend, maar zijn de interne effecten op de bloeddruk die krijgen Dianabol gebruikers bezorgd. In ernstige gevallen hebben gebruikers hun dosis Dianabol moeten verlagen om het vasthouden van water af te weren en de bloeddruk weer normaal te krijgen.

Resultaten stacken

Je bent er bijna zeker van dat je Dianabol in een stack met ten minste één of meer andere verbindingen moet gebruiken. Op een kaal minimum, zal exogeen testosteron nodig zijn in uw Dbol cyclus op de minimale hormoon ondersteuning dosis van tussen 100 mg tot 200 mg per week, omdat Dianabol is vrij sterk in zijn testosteron onderdrukking. Afgezien van dit, zullen de prestaties stapels die gebruik maken van Dianabol bijna altijd plaats Dbol aan de voorkant van de cyclus vanwege zijn uitzonderlijk snelwerkende aard.

Dit kicks de cyclus uit met een knal met bijna onmiddellijke kracht winsten, gevolgd door massale winsten in massa. Dianabol is dan gestopt halverwege de cyclus (of minder, afhankelijk van hoe lang uw totale cyclus zal worden), en andere langzamer handelen steroïden dan schoppen in en leveren resultaten voor de rest van uw cyclus.

Twee van de steroïden meestal gestapeld met Dianabol voor bulking zijn testosteron en deca-Durabolin. Een van beide of beide van deze verbindingen toegevoegd aan een Dianabol cyclus kan vermenigvuldigen uw resultaten aanzienlijk. U kunt verwachten dat een extra 10 pond of meer in aanvulling op uw regelmatige Dianabol winsten te krijgen. Het voordeel van stapelen met deze twee verbindingen is dat ze injecteerbare steroïden en niet hepatotoxiciteit verhogen en hebben verminderde invloed op cholesterol in vergelijking met de meeste orale steroïden.

FAQs

Hoe snel zie je resultaten van Dbol?

Dianabol is een van de snelst werkende steroïden beschikbaar. U kunt beginnen met het zien van merkbare winsten in kracht binnen slechts de eerste paar dagen van uw cyclus. U zult waarschijnlijk wat waterretentie ontwikkelen snel ook, maar zo zal uw spier winsten en dit zal een merkbaar resultaat binnen slechts een paar weken van het begin van uw cyclus.

Hoeveel gewicht kan je krijgen van Dianabol?

U kunt verwachten dat sommige snelle en dramatische resultaten met Dianabol en tegen het einde van een cyclus is het gebruikelijk dat tot 20-25lbs van spiermassa is opgedaan. Sommige jongens zullen zelfs verder gaan dan dit niveau met het juiste dieet en opleiding, en vooral als je stapelen Dianabol met een andere bulking steroïden.

Bouwt Dianabol spieren op?

Ja Dianabol is een van de premier bulking of spier opbouwende steroïde en het is dat zo geweest voor meer dan 50 jaar. Dianabol bevordert enorme massa winsten, maar het is uw calorie-inname die uiteindelijk zal bepalen hoeveel je krijgt; terwijl ook ervoor te zorgen dat u controle waterretentie zodat uw winsten zijn overwegend spier.

Wat doet Dianabol doen om uw testosteron?

Terwijl het gebruik van Dianabol de totale vrije testosteron stijgt, maar zodra u een Dbol cyclus testosteron niveaus stoppen zal zal zeer laag zijn als Dianabol wordt beschouwd als een van de meer onderdrukkende steroïden. PCT is essentieel na het gebruik van Dianabol met SERMs zoals Clomiphene gecombineerd met HCG zeer effectief zijn bij het krijgen van natuurlijke testosteron productie hersteld.

Hoeveel Dianabol moet ik per dag nemen?

Een eerste Dianabol cyclus zal oogsten uitstekende resultaten op slechts 15-20 mg per dag voor 4-6 weken. Meer ervaren gebruikers zullen meestal nemen 25 mg per dag, en degenen die meer extreme resultaten willen zal Dianabol verhogen tot 50 mg per dag, maar kan verwachten verhoogde waterretentie en andere bijwerkingen.

Wat kan ik Dianabol stapelen met?

Dianabol is een veelzijdige steroïde die goed met vele anderen stapelt, en dit kan leiden tot veel grotere resultaten. De meeste gebruikers zullen altijd stapelen Dbol met ten minste een andere steroïde en de meest voorkomende zijn Deca Durabolin, Testosteron en meer hardcore gebruikers zou kunnen omvatten Trenbolone maar grote voorzichtigheid in acht moet worden genomen stapelen Tren met Dianabol te wijten aan de verhoogde stress het op cardiovasculaire gezondheid zal plaatsen.

Mijn conclusie en aanbeveling

De resultaten die Dianabol kan bieden voor zichzelf spreken. Het is een geweldige bulking steroïde die uw lichaam zeer snel en dramatisch transformeren kan.

Veel mensen kiezen ervoor om te volharden met de vaak slopende en potentieel gevaarlijke bijwerkingen, maar in tegenstelling tot terug in Arnie’s dagen hebben we een hele nieuwe wereld van opties voor bulking up, en het hoeft niet in te houden beschadiging van de lever, het verhogen van cholesterol tot gevaarlijke niveaus, het hebben van uw lichaam en gezicht opgeblazen als een ballon met water, of het nemen van drugs om beschadigde testosteron productie te repareren.

Dat is waar D-Bal in het spel komt. Dit is een veilig, legaal, en natuurlijk alternatief voor Dianabol dat is geformuleerd om Dianabol-achtige resultaten te geven.

Massa toename, kracht toename en vermindering van pijnlijke spieren zijn de belangrijkste voordelen van D-Bal. En het kan worden gebruikt voor langer, en vaker, omdat je lever en testosteron niet hoeft te herstellen omdat ze niet beschadigd zijn in de eerste plaats.

D-Bal is onlangs opnieuw geformuleerd om nog krachtiger te zijn en om een betere genezing en herstel te bieden.

Er is geen twijfel dat D-Bal is DE nummer een veilig en legaal alternatief voor Dianabol dat je kunt kopen over de toonbank vandaag. Bekijk hier de prijs!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}