Dianabol (Methandrostenolone) – Gebruik, Kuur info, Dosering, Bijwerkingen & Tips

door Thijs // 3 januari, 2023  

Dianabol is de bekendste naam in de wereld van de anabole steroïden. Het vermogen om snelle en enorme spiergroei en kracht te bevorderen is legendarisch en het is al decennia lang een basissteroïde in bodybuilding.

Het was de eerste steroïde dat in orale vorm beschikbaar was waardoor gebruikers een alternatief kregen voor injecties en toch binnen een paar dagen snelle resultaten boekten. Dianabol wordt vaak Dbol genoemd of onder zijn chemische naam Metandienon (Methandrostenolone in het engels).

Veilig & legaal alternatief: D-Bal

D-Bal is het beste, veilige alternatief voor Dianabol dat dezelfde voordelen biedt maar zonder de bijwerkingen. Bouw snel spiermassa op met D-Bal.

Hoe je het ook noemt, Dianabol is een steroîde die de meesten hebben willen gebruiken en velen van ons hebben gebruikt. Maar is het een steroïde die vandaag de dag nog steeds de moeite waard is om te gebruiken? Het zal je verbazen welke alternatieven er vandaag de dag zijn.

Dianabol geschiedenis en overzicht

Dianabol is een eenvoudige, basic, krachtige steroïde. Het doet wat het doet heel goed, zonder toeters en bellen. Geen wonder dat het de steroïde van keuze voor bodybuilders voor decennia is geweest en nog steeds die populariteit vandaag behoudt. Dit is een steroïde waarvan de voordelen en effecten zijn zeer goed bekend, maar Dianabol komt met net zo veel beruchte nadelen.

In tegenstelling tot de meeste steroïden die hun leven begonnen te worden ontwikkeld om bepaalde medische aandoeningen te behandelen, werd Dianabol’s primaire ontwikkelingsdoel al heel vroeg om voor prestatieverbetering te zijn. Het doel was om een steroïde die gelijk of beter testosteron anabole eigenschappen, terwijl het hebben van een minder androgene effect zou kunnen maken.

In beide gebieden is het een succes, met Dianabol wordt tot tweemaal zo anabole als normale testosteron, terwijl de androgene rating is ongeveer de helft van die van testosteron. Dit maakte het een zeer populaire steroïde onder professionele atleten terug in de dagen voorafgaand aan de wijdverbreide drug testen en strenge anti-steroïde wetten van vandaag.

Tot in de jaren 1980 werd Dianabol nog farmaceutisch gemaakt, maar toen het eenmaal door de FDA verboden werd, werd het niet langer legaal geproduceerd en dat is vandaag de dag nog steeds het geval. Zo ongeveer alles wat we weten over hoe Dianabol werkt voor bodybuilders – zowel positief als negatief – komt van persoonlijke ervaringen in plaats van enige vorm van wetenschappelijk onderzoek.

Opmerking van de auteur: D-Bal is mijn #1 beoordeeld legaal Dianabol product. Het repliceert de spieropbouwende en kracht-verhogende effecten van Dianabol, maar zonder de ongewenste bijwerkingen.

D-Bal (Dianabol)

D-Bal is het beste, veilige alternatief voor Dianabol dat dezelfde voordelen biedt maar zonder de bijwerkingen. Bouw snel spiermassa op met D-Bal.

Chemische kenmerken en eigenschappen

Dianabol is gebaseerd op het testosteronhormoon, met enkele wijzigingen in de chemische structuur die de anabole en androgene kracht wijzigt, zodat het een krachtigere anabole rating heeft, maar minder androgeen in vergelijking met gewone testosteron.

Dianabol is een mondelinge steroïde, en hoewel het ook wordt gemaakt als een injecteerbare verbinding, zal de meerderheid van de gebruikers nemen de mondelinge vorm. U moet zich ervan bewust dat beide vormen zijn C17-alpha alkylated steroïden, die niet gemeenschappelijk voor injecteerbare steroïden is, maar is het geval voor Dianabol. Dit betekent dat als u van plan bent om te stapelen met een andere C17-alpha gealkyleerde steroïden, die mensen vaak doen, de risico’s voor de lever worden vermenigvuldigd.

De anabole potentie van Dianabol is wat geeft het zijn beroemde effecten: massale en snelle spiergroei en enorme kracht door de verbeterde processen van eiwitsynthese en stikstof retentie.

In de kern is dit een eenvoudig proces: verhoogde stikstofretentie resulteert in een hogere anabole toestand in het lichaam en dat betekent groei van magere spieren. Het betekent ook een snellere vetverbranding, hoewel Dianabol niet wordt beschouwd als een cutting steroïde, zal het zeker geen kwaad die willen een paar pond vet te laten vallen.

Ondanks zijn duidelijke macht, is Dianabol veel beter geschikt om te worden gebruikt met andere steroïden in een stapel in plaats van als een stand-alone steroïde. Ten eerste, Dianabol werkt zeer snel dus het is perfect voor de aftrap van het begin van een cyclus met een knal. Ten tweede, wordt een mondelinge steroïde u zult willen worden beperken van de duur van de tijd dat het wordt gebruikt en de meeste gebruikers die weten hoe het beste te krijgen van Dianabol zal strikt opslaan voor de eerste weken in een cyclus, waarna een langzamer acteren steroïde is dan in staat om te beginnen met het nemen van effect halverwege de cyclus.

Effecten van Dianabol (Dianabol voordelen)

Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van Dianabol is hoe snel handelen het is. Als een mondelinge steroïde verwacht u een snelle reactie en DBol levert als het gaat om snelheid. Dianabol is beroemd om zijn vermogen om u indrukwekkende spier winsten binnen een paar korte weken. Om deze reden is bulking het belangrijkste gebruik van Dianabol.

Dianabol massa winsten zal niet zo schoon als sommige andere steroïden die niet aromatize, en waterretentie zal moeten worden gehouden onder controle om de kwaliteit van uw winsten te maximaliseren. Water winsten zijn gemeenschappelijk aan het begin van een Dbol kuur, maar de meeste gebruikers zullen zien gestage spier winsten na deze fase. U zult merken dat de spieren snel opvullen, de vasculariteit zal toenemen en uw pompen zullen aanzienlijk in kracht toenemen.

Sterkte winsten zijn de andere belangrijkste voordeel van Dianabol, en ze kunnen aanzienlijke winsten in kracht die komen op binnen de eerste dagen van een cyclus. Dianabol wordt beschouwd als een van de beste steroiden om kracht te winnen en het kan gemakkelijk zijn om te krijgen over vertrouwen zodra de extra kracht kicks in zeer snel, wat leidt tot een verlangen om te heffen misschien buiten uw huidige vermogen, wat resulteert in letsel.

Maar zwaarder tillen zul je, en zo lang als het goed wordt gedaan kun je verwachten dat deze kracht winsten te leiden tot meer en meer massa wordt verpakt op. Veel jongens verslag op te heffen 100 pond meer tegen het einde van de cyclus.

Sommige atleten zullen nog steeds Dianabol gebruiken, maar velen geven de voorkeur aan andere verbindingen die niet zo veel massa toevoegen. Ondanks dit, DBol is nog steeds uitstekend voor het stimuleren van kracht, uithoudingsvermogen en snelheid dus kan hebben zijn gebruik voor atleten op zoek naar prestaties te verbeteren.

Hoeveel massa kan je krijgen met Dianabol? Overal van 15 pond en omhoog is haalbaar, en terwijl veel van uw vroege massa winsten in de cyclus water gewicht zal zijn, als je vooruitgang uw gewicht zal steeds meer spiermassa. Het is heel goed mogelijk om 20lbs van de massa te krijgen binnen slechts een paar weken van het gebruik van Dbol op 30-50 mg per dag, zolang je eet om gewicht te winnen en hard duwen in de sportschool.

Een ander minder bekend effect van Dianabol is de voordelen voor atleten. Nu is dit een steroïde die de meeste atleten zal niet willen worden met behulp van, simpelweg omdat het verkrijgen van een veel massa is niet wenselijk voor atleten. Maar Dianabol’s uitzonderlijke vermogen om kracht te verhogen brengt ook grote verbeteringen in snelheid en kracht.

Herstel en uithoudingsvermogen zullen ook aanzienlijk beter zijn. Terwijl Dbol is het onwaarschijnlijk dat een keuze voor atleten ten opzichte van andere steroïden zoals Winstrol en Anavar, sommige gebruikers zal nog steeds staan om voordelen van effecten Dianabol’s op atletische prestaties te krijgen.

Als het gaat om snijden, is Dianabol waarschijnlijk niet de eerste of zelfs tweede of derde steroïde u wenden tot voor dit doel en niet in het minst vanwege het vasthouden van water het veroorzaakt. Maar nogmaals, het kan zijn nut hebben in cutting fases als je weet hoe je er het meeste uit kunt halen.

In het bijzonder kan Dbol helpen spiermassa te behouden tijdens een dieet, en je een voller, meer vasculair uiterlijk geven. Over het algemeen alleen degenen die hebben zeer beperkte toegang tot andere steroïde verbindingen zal ervoor kiezen om Dianabol te gebruiken in een snijden cyclus.

Dianabol kuren en stacks

Het primaire doel van de meeste Dianabol gebruikers is te krijgen in grootte en sterkte, terwijl wetende dat waterretentie en opgeblazen gevoel zijn zeer reële effecten van dit steroïde. Dianabol, terwijl zeer krachtig, nog steeds vrij een smalle gunstige gebruik gewoon omdat het een mondelinge aromatizing steroïde dus zodra je leert om te werken binnen de beperkingen, alleen dan zal de voordelen worden genoten. Bulking cycli zal het primaire gebruik voor 99% van Dianabol gebruikers.

Het wordt zelden gebruikt in snijden cycli, maar kan een plaats hebben het andere opties beperkt zijn. Zolang waterretentie kan worden gecontroleerd, kan Dianabol bieden aanzienlijke voordelen in bijna elk type van stapel.

Beginners, intermediaire en gevorderde gebruikers kunnen allemaal uitzonderlijke resultaten behalen wanneer het gebruik van Dianabol correct, zoals in deze voorbeeldcycli:

Dianabol kuur voor beginners

Een fundamentele beginner cyclus bevat alleen testosteron als een extra verbinding, en maakt gebruik van Dianabol primaire voordeel van het verstrekken van een krachtige kickstart aan het begin van de cyclus, met een langzamer werkende ester van testosteron dan schoppen in de helft van de weg door. Hier wordt Dbol alleen gebruikt voor de eerste 6 weken van een cyclus van 12 weken.

  • Dianabol 25mg dagelijks (Weken 1-6)
  • Testosteron Enantaat 400 wekelijkse (Weken 1-12)

Dianabol kuur voor ervaren gebruikers

De toevoeging van Deca-Durabolin (Nandrolon) neemt deze cyclus omhoog verscheidene niveaus als het gaat om massa en sterkte winsten, en die alleen gebruik maakt van testosteron voor hormoon vervanging. Met inbegrip van Nandrolon in deze stapel betekent niet noodzakelijk dat u Dianabol dosering verhogen moet, omdat het is nog steeds zeer krachtig bij lage doses. Sommige gebruikers zullen echter willen verhogen tot 50mg/daily en nogmaals, Dbol wordt alleen gebruikt voor de eerste helft van de cyclus met Deca overnemen voor de rest.

  • Dbol 25mg-50mg dagelijks (Weken 1-6)
  • Deca-Durabolin 400mg wekelijks (Weken 1-12)
  • Testosteron Enantaat 100mg wekelijks (Weken 1-12)

Geavanceerde Dianabol kuur

Gevorderde Dbol-gebruikers zullen vaak een korte, krachtige kuur doen waarbij ze andere anabolen met korte esters gebruiken voor de meest krachtige en snelle resultaten. Het is niet alleen Dianabol schoppen van de cyclus tot grote hoogten in dit soort stack, zult u ten minste een andere snelwerkende steroïden die gaat supercharge resultaten in de zeer vroege dagen van de cyclus toe te voegen. In dit geval maken we gebruik van de krachtige Trenbolone Acetaat:

  • Dianabol op 50mg/dag (weken 1-6)
  • Trenbolonacetaat 400mg per week (weken 1-8)
  • Testosteron propionaat 100mg per week (week 1-8)

Dianabol stacken

Dianabol is op zijn best wanneer gestapeld met andere steroïden. DBol stapelt zeer goed met vele andere verbindingen en een stapel die u hebt gepland uit goed kan leveren resultaten die snel en gericht op een specifiek doel. DBol is perfect voor de aftrap van een cyclus met zijn snelwerkende aard wat betekent dat u begint te profiteren binnen slechts een paar dagen. De snelle toename van kracht neemt uw trainingen naar nieuwe niveaus, waardoor extra steroïden over te nemen voor het resterende deel van uw cyclus.

Een andere stapelen methode is om te plaatsen Dianabol in het midden van een cyclus waar het kan worden gebruikt om te breken door middel van een plateau waar winsten kunnen vertragen of het gevoel als het raken van een muur. Dianabol de pure kracht is als een sloop bal door een bakstenen muur en vindt u uw vooruitgang is in staat om door te gaan na de effecten van Dianabol. Dianabol stapelt goed met de meeste steroïden, maar het feit dat het is een C17-aa in beide vormen betekent dat het wordt geadviseerd niet te stapelen met een andere C17-aa steroïden.

Enkele van de beste verbindingen te stapelen Dianabol met zijn Deca-Durabolin (Nandrolon), Trenbolone (voor de meest ervaren gebruikers alleen), Testosteron, Anavar en Anadrol (ook alleen voor de meest geavanceerde gebruikers als gevolg van lever toxiciteit risico’s).

Dianabol doseringen en administratie

Dianabol is een steroïde die niet hoeft te worden gebruikt bij zeer hoge doses om maximaal voordeel te krijgen. In feite verhogen van de dosering te hoog zal bijna altijd resulteren in de negatieve effecten veel groter zijn dan de voordelen.

Toen Dianabol nog medisch werd gebruikt, kregen volwassen mannen meestal slechts 5 mg voorgeschreven, met de instructie het niet langer dan zes weken te gebruiken. We kunnen zien hoeveel hoger de bodybuildingdoses zijn in vergelijking hiermee, en waarom je te maken krijgt met een hoog risico op bijwerkingen, zelfs bij doses die op papier laag lijken, maar in werkelijkheid zeer krachtig zijn.

Lever toxiciteit risico’s, bloeddrukstijgingen, en verhoogde cholesterol zijn allemaal belangrijke factoren die zullen beperken hoeveel en hoe lang velen van ons kunnen comfortabel en veilig gebruik Dianabol.

De meeste gebruikers zullen zeer bevredigende resultaten krijgen op de lagere doseringsniveaus, terwijl het geleidelijk verhogen van het indien nodig pas na het evalueren van de resultaten (en bijwerkingen) op een meer gematigde dosering.

Beginner, ervaren en geavanceerde Dianabol doseringen

Dianabol dosering zal, ongeacht uw ervaring niveau, de neiging om te verblijven op of onder 50 mg voor de meerderheid van de gebruikers. Ja, als je een hardcore bodybuilder bent u misschien een van de minderheid die is blij om 100 mg per dag en omgaan met wat zal waarschijnlijk een aantal ernstige opgeblazen gevoel kwesties.

Dus wat zou een beginner moeten nemen? Beginnen met 25mg en je reactie evalueren is een goed begin voor de eerste keer dat je Dbol gebruikt. Zelfs gemiddelde en gevorderde gebruikers zullen vaak vasthouden aan 25 mg, met de sleutel is hoe lang je de cyclus voor. Hogere doses bij kortere cycli (4 weken of 6 weken) kunnen voor veel mensen beter werken – en dat geldt voor iedereen, van beginner tot gevorderde.

Als je eenmaal vertrouwen hebt in het gebruik van Dbol en het beperken van eventuele bijwerkingen, zal een tussenniveau dosering van 40mg-50mg voor veel jongens het beste evenwicht bieden tussen resultaten en bijwerkingen. In dit geval kan het verleidelijk zijn om de dosis op te splitsen in twee doses van 20 mg per dag, maar de meesten zullen de beste resultaten zien wanneer ze de volledige dagelijkse dosis nemen als een pre-workout waar stabiele bloedspiegels gemakkelijker kunnen worden gehandhaafd op precies het moment dat je het nodig hebt.

Zelfs geavanceerde gebruikers zijn onwaarschijnlijk te willen of moeten Dianabol dosis boven 50 mg te verhogen. In extreme gevallen zullen sommigen naar 100mg gaan voor korte cycli om snelle en extreme resultaten te krijgen (voor een wedstrijd, bijvoorbeeld). Dit is onnodig en het is zeker dat doses in de buurt van en boven 100 mg per dag aanzienlijke stress op uw gezondheid zal plaatsen en bijwerkingen waarschijnlijk vrij extreem zullen zijn.

Een heleboel jongens zal doen bloed werk zowel tijdens als na een cyclus om erachter te komen welke impact Dianabol heeft, met name op de lever en cholesterol niveaus. Dit kan worden gebruikt als een basis om een beslissing te nemen over de vraag of u de dosis verhogen moet.

Dianabol dosering voor vrouwen

Het is algemeen aanbevolen dat vrouwen niet Dianabol gebruiken omdat virilization is bijna zeker te voorkomen. Sommige vrouwen kunnen gebruiken dit steroïde bij zeer lage doses, maar er zijn zeker andere veel meer geschikte steroïden voor vrouwen die niet dergelijke uitgesproken androgene effecten veroorzaken. Als een vrouw is vastbesloten om te gebruiken Dianabol, een startdosis van slechts 2,5 mg per dag is ideaal. Als de bijwerkingen beheersbaar zijn, is een verhoging tot 5 mg per dag mogelijk.

Zeer weinig vrouwen zullen ervoor kiezen om verder te gaan dan dit punt, maar een kleine minderheid van vrouwen zijn bekend te nemen 10 mg Dianabol per dag en dit wordt beschouwd als een hoge dosis waar virilization is bijna zeker te voorkomen. Zeer weinig vrouwen vindt het gunstig om te gebruiken Dianabol verder dan 5 mg op de meest, met haar anabole effecten zijn meer dan krachtig genoeg om extreme resultaten te leveren op de dosering.

Juiste toediening en Timing

Sommige mensen zullen ervoor kiezen om de dosis te breken in twee of drie toediening per dag. Maar dit kan niet zo gunstig zijn als het misschien lijkt. Met zo’n korte halfwaardetijd is het voor de meeste gebruikers veel effectiever om de hele dagdosis in één keer toe te dienen en dit te doen in overeenstemming met uw trainingsschema. Het doel is te bereiken piek bloedspiegels samenvallen met uw opleiding en door het nemen van de volledige dosis in een keer, uw dagelijkse piek bloed niveau van Dianabol zal gewoon hoger zijn dan als u twee of drie gedeeltelijke doses gedurende de dag nam.

Als het gaat om het plannen van waar te plaatsen Dianabol in uw cyclus, zoals vermeld is het een steroïde die is zeer goed geplaatst aan het begin van een cyclus. Maar het heeft ook een plaats in het midden van een cyclus. Deze twee strategieën profiteren van Dianabol’s grote voordeel van het zijn een zeer snel werkende steroïde. Waar u het in een cyclus plaatst, weet u het zal beginnen effect binnen de eerste paar dagen.

In een massa krijgen cyclus, Dianabol zetten aan het begin geeft u aanzienlijke winsten in de vroege weken van de cyclus. Gedurende deze tijd uw langzamer handelen injecteerbare steroïde of steroïden zal worden opbouwen en klaar om over te nemen als de actieve verbindingen zodra u stopt met het gebruik van Dianabol op de 4-6 week merk.

De andere belangrijkste strategie die we gebruiken is om voorbij dat gevreesde punt in een cyclus waar uw winsten zijn vertragen of zelfs volledig stoppen. Dianabol’s pure kracht kan schoppen door een plateau met gemak. Dbol zal u schoppen door deze moeilijke situatie (en waar je misschien niet per se hebben gepland om Dianabol gebruiken op alle), zodat uw vooruitgang met de andere steroïden in de cyclus kan de voortzetting.

Dianabol’s lever toxiciteit en andere gezondheidsrisico’s zal beperken u om het te gebruiken voor slechts een van de bovenstaande twee doeleinden. Het is gewoon te hard voor het lichaam om te worden gebruikt zowel aan het begin van een cyclus, en door het midden ook. De uitzondering wordt de meest ervaren bodybuilders die nemen op extreem lange cycli van 16 weken of meer, waar er genoeg ruimte om een pauze van Dbol te nemen alvorens het opnieuw; maar deze zou zeldzame gevallen en het is niet gebruikelijk dat we zullen willen of moeten gebruiken Dbol voor een meer dan de gebruikelijke 4-8 week duur.

Dianabol risico’s en bijwerkingen

Dianabol heeft een reputatie voor het zijn een steroïde die merkbaar, snel en soms extreme opgeblazen gevoel of vochtretentie, met name in het begin van een cyclus veroorzaakt. Dit resulteert in een telltale gezwollen look, met inbegrip van op het gezicht, en kan aangeven aan andere mensen vrij snel dat u steroïden gebruikt. Met ervaring moet je de bijwerkingen van Dbol goed genoeg onder controle kunnen houden om het te blijven gebruiken.

Er zijn zeker andere steroïden die veel harder zijn dan DBol als het gaat om bijwerkingen, met dit als een van de meer beheersbare steroïden. Sommige jongens zullen een moeilijker tijd, maar u zult merken dat de bijwerking profiel bestaat meestal uit de standaard bijwerkingen met niets uit in de extremen zoals we zien met iets als Trenbolone. Je zult nog steeds alert moeten zijn op de bijwerkingen van Dbol en klaar moeten zijn om elke bijwerking die zich voordoet te beheersen.

Oestrogene bijwerkingen

Dianabol brengt over vrij sterke oestrogene bijwerkingen, met name gynaecomastie en het vasthouden van water. Omdat Dianabol snel werkt, kunnen de bijwerkingen ook snel verschijnen en u kunt gemakkelijk worden prima één dag, en de volgende merken tekenen van gyno en opgeblazen gevoel. Het is geen extreem effect om een gewichtstoename van 10 pond te zien van alleen al water in de eerste twee weken van het gebruik van Dbol.

U zult volheid binnen dagen opmerken (en veel andere mensen zullen ook opmerken), maar het watergewicht zal plaats maken voor spiertoename verder in uw cyclus. In gedachten houdend dat een verhoogde waterretentie kan leiden tot hoge bloeddruk, hebben we meer dan alleen een esthetische reden om oestrogene effecten zo veel mogelijk te minimaliseren.

Androgene bijwerkingen

Dianabol is gemaakt om een lagere androgene effect dan testosteron, maar het is nog steeds in staat van het veroorzaken van androgene bijwerkingen zoals acne, haaruitval en groei van lichaamshaar.

Sommige mensen zullen nul androgene bijwerkingen hebben, en dat is omdat ze het geluk hebben niet genetisch voorbestemd te zijn voor deze dingen. Maar als je de pech hebt van de DNA-trekking, kunnen acne en een vette huid ernstig de kop opsteken (door verhoogde androgenen die meer stimulatie van de talgkliercellen veroorzaken om meer talg te produceren) en kan haaruitval snel en ernstig zijn.

Als mannelijke kaalheid in je genen zit, versnelt Dianabol het proces van haaruitval. Hogere niveaus van dihydrotestosteron (DHT) is de belangrijkste oorzaak hiervan.

Veel mensen vragen of het mogelijk is om haar te verliezen, zelfs als het niet in je genen zit, en het antwoord is waarschijnlijk ja: hoge doses of langdurig gebruik van Dianabol kan mogelijk leiden tot verlies van hoofdhaar bij elke mannelijke gebruiker, maar is vrijwel gegarandeerd bij degenen met mannelijke kaalheid (MPD) in hun DNA.

Lever schade

Omdat het een C17-aa steroïde is, brengt Dbol hoge risico’s voor de lever met zich mee en uw lever zal tijdens het gebruik van Dbol met een zekere mate van stress te maken krijgen. Leverondersteunende supplementen kunnen van nut zijn, vooral na je cyclus om de lever te helpen herstellen. Maar het belangrijkste is de beperking van Dbol cycli idealiter tot niet meer dan 6 weken. Dit vermindert het risico van blijvende leverschade en moet ervoor zorgen dat uw leverenzymwaarden weer normaal worden. Een geschikte pauze tussen C17-aa-cycli is essentieel om leverherstel mogelijk te maken.

Cardiovasculaire bijwerkingen

Dit omvat cholesterol en bloeddruk, die beide Dianabol negatief zal beïnvloeden. Potentieel de ergste en meest verontrustende bijwerking van Dianabol betreft de effecten op cholesterol.

Deze steroïde is in staat om aanzienlijke negatieve veranderingen in cholesterol niveaus waar LDL niveaus worden verhoogd terwijl HDL niveaus verlagen.

Om toe te voegen aan dit, zullen veel DBol gebruikers ervoor kiezen om een aromatase-remmer gebruiken terwijl het gebruik van dit steroïde, en dat zelf kan ook veranderen cholesterol, brengen over extra stress. Dit alles betekent dat het controleren van je cholesterol en het eten van een cholesterol-vriendelijk dieet absoluut cruciaal is.

Iedereen met bestaande cholesterol problemen moeten sturen duidelijk van het gebruik van Dianabol volledig. Als Dianabol regelmatig wordt gebruikt zonder voldoende pauzes, of gebruikt bij hoge doses, loop je het risico van de slagaders ontwikkelen van een opeenhoping van plaque; dit kan verhogen uw risico van beroerte en hartaanval.

De ontwikkeling van waterretentie als androgene bijwerking van Dianabol is gemeenschappelijk en wanneer dit wordt toegestaan om vooruitgang te boeken loopt u het risico van verhoging van de bloeddruk. Dianabol is vrij beroemd voor het verhogen van de bloeddruk, en aangezien het probleem van het vasthouden van water zeer plotseling kan verschijnen, moet u klaar zijn om te gaan met een stijging van de bloeddruk.

De beste manier om het risico van verhoogde bloeddruk te verminderen is om vochtretentie onder controle te houden door oestrogeen onder controle te houden, en om te helpen een gezonde bloeddruk en cholesterol te handhaven is een dieet met omega-3 vetzuurbevattende voedingsmiddelen belangrijk, net als het vermijden van verzadigde en transvette voedingsmiddelen, en het opnemen van cardiovasculaire training in je trainingen.

Schildklier

Een minder bekende bijwerking van Dianabol is de mogelijke invloed op de schildklier en meer specifiek, de hoeveelheid circulerende schildklierhormonen. Studies hebben aangetoond dat zelfs lage doses Dbol (10mg per dag) resulteerden in een snelle en significante afname van de schildklierfunctie.

Testosteron onderdrukking

Dianabol is een van de meer onderdrukkende steroïden. Je zult altijd wat exogene testosteron naast Dbol willen gebruiken, ongeacht je dosering. Over het algemeen betekent dit testosteron gedoseerd op 100 mg tot 200 mg per week. Zonder dit, zult u lijden met lage testosteron en alle bijbehorende slopende effecten. PCT is ook vereist na elke cyclus met Dianabol. De SERM drugs Nolvadex en Clomid worden aanbevolen, en veel gebruikers zullen ook toevoegen HCG.

Hoe te Dianabol kopen?

Net als alle anabole steroïden, Dianabol is genoteerd als een gereguleerde stof en is illegaal in zowat elk land te kopen, verkopen of hebben in uw bezit. Dit betekent dat we allemaal een risico nemen bij de aankoop van Dianabol. Ondanks dit, wordt Dianabol nog steeds beschouwd als een van de laagste kosten en wijd beschikbare steroïden te kopen. Dit is gewoon te wijten aan zijn langdurige populariteit gedurende vele decennia in de bodybuilding wereld. Iedereen weet wat Dianabol is, en miljoenen mensen hebben ervoor gekozen om het te kopen en te gebruiken.

Methandrostenolone kopen is niet moeilijk op de ondergrondse markt als je eenmaal bekend bent met bronnen. Alle leveranciers zullen Dianabol beschikbaar hebben omdat er altijd veel vraag naar is. Anabol is de meest voorkomende merknamen van Dianabol en een fles van 100 x 50mg tabletten kan kosten u $ 100 of minder. Andere beschikbare doseringen zijn 10mg, 25mg, en sommige verkopers hebben 50mg tabletten. Capsule vorm is verkrijgbaar bij vele verkopers, maar tabletten worden geacht de meest betrouwbare en hoogste kwaliteit, dus er is geen reden om niet te houden met Dianabol tabletten gezien hun lage kosten.

Hoewel Dianabol is een veel gebruikte en vervaardigde steroïde, het is nog steeds een illegale stof en met dat komt vraagtekens over wat je krijgt als je het koopt van een bepaalde bron.

Welke alternatieven zijn beschikbaar?

Is er een manier om dezelfde of vergelijkbare Dianabol resultaten te krijgen, maar zonder de bijwerkingen en zonder de wet te overtreden? Er zijn nu heel wat producten die beweren gelijke alternatieven voor Dianabol te zijn, maar er zijn er maar heel weinig die aan de verwachtingen kunnen voldoen.

Ik heb alle mogelijkheden bekeken en ik kom steeds weer terug bij één formule: D-Bal.

D-Bal staat bekend als het beste legale alternatief voor Dianabol. Met D-Bal krijg je de meeste voordelen van Dianabol, met de nadruk op snelle en grote spiertoename, krachttoename, vetverlies, beter herstel en verhoogde niveaus van vrij testosteron. Omdat D-Bal geen hormonen gebruikt, krijg je geen last van het vasthouden van water of andere bijwerkingen. In tegenstelling tot Dianabol dat een extreem hoog risico loopt om je cholesterol te verhogen tot gevaarlijk hoge niveaus, verhoogt D-Bal het cholesterol helemaal niet. Het veroorzaakt ook geen stress voor de nieren of lever.

Omdat D-Bal van de grond af aan is ontworpen om de effecten van Methandrostenolone na te bootsen, kunt u zeer vergelijkbare resultaten verwachten. En dit is zonder de zorg over het kopen en gebruiken van een illegale stof, omdat D-Bal is legaal gekocht over de toonbank en niet op een aantal twijfelachtige online dealer uit een onbekend lab in een ver land.

D-Bal (Dianabol)

D-Bal is het beste, veilige alternatief voor Dianabol dat dezelfde voordelen biedt maar zonder de bijwerkingen. Bouw snel spiermassa op met D-Bal.

Veel gestelde vragen over Dianabol

Hoeveel spieren kan ik krijgen met Dianabol?

Uw winsten zal afhangen van uw dosis, kuur lengte, en uw dieet en trainingen, maar het is heel goed mogelijk om ruim 9 kg spieren te krijgen enkele weken na de start met Dianabol omdat dit een zeer snel werkende steroïde is.

Hoeveel Dianabol kan ik per dag nemen?

Uw Dianabol dosering zal afhangen van een heleboel dingen, met inbegrip van als het is uw eerste keer met behulp van het en welke andere steroïden u van plan bent om het te stapelen met. Veel jongens vinden dat 10-20 mg per dag is genoeg om verbazingwekkende winsten in kracht en uitstekende resultaten te krijgen, terwijl anderen de dosis tot 50 mg zal verhogen. Hoe lager je je DBOL dosering kunt houden terwijl je geweldige resultaten krijgt, hoe minder ernstige bijwerkingen je zult hebben om mee om te gaan.

Hoe lang duurt het voordat Dbol begint te werken?

Als je orale Dianabol neemt, wat de meest populaire vorm is, begint het zeer snel te werken. U zult zien kracht winsten in de eerste paar dagen van een cyclus, in feite veel gebruikers zullen veranderingen opmerken op de eerste dag. Dat is hoe snel Dianabol begint te schoppen in, vooral als u uw dosis een paar uur voor een training. U zult merken grotere pompen en algemene betere prestaties tijdens de training.

Hoe lang blijft Dianabol in je lichaam?

Hoewel het een halfwaardetijd van slechts acht uur heeft, heeft Dianabol een detectietijd in drugstests van maximaal 6 weken na je laatste dosis. Er zijn nu zelfs methoden voor het opsporen van steroïde gebruik in haar, in plaats van alleen urine en haar detectie kan potentieel het venster van opsporingstijd aanzienlijk verlengen.

Kunnen vrouwen Dianabol gebruiken?

Dianabol is geen goede steroïde voor vrouwen vanwege de mogelijke ernstige viralisatie effecten die kunnen optreden. Er zijn verschillende andere mildere steroïden meer geschikt voor gebruik door vrouwen, zoals Anavar en Winstrol.

In sommige gevallen hebben vrouwen Anavar gekocht, waarvan ze dachten dat het Anavar was, maar een verdacht lab heeft het vervangen door het goedkopere Dbol.

Sommige vrouwen nemen 10 mg Dbol en melden geen bijwerkingen, maar het wordt beschouwd als een hoog risico steroïde voor vrouwen en niet een die wordt aanbevolen, tenzij een vrouw is niet bezorgd over haar stem intensivering en andere waarschijnlijke androgene effecten.

Is Dianabol legaal?

Dianabol is een verboden middel in Nederland. Als je veroordeeld wordt op grond van deze wet, kun je een boete krijgen van maximaal €2.500 of maximaal 12 maanden gevangenisstraf.

Wat is beter Dianabol of Anadrol?

Anadrol staat bekend als een krachtige orale steroïde, maar het kan niet tippen aan de potentie van Dianabol als het gaat om kracht en sterkte. Dianabol is gewoon een krachtiger steroïde dan Anadrol op een milligram tot milligram basis, maar sommige gebruikers zullen nog steeds zweren bij Anadrol geven hen betere kracht winsten. Dit komt neer op persoonlijke voorkeur en reactievermogen.

Wanneer moet ik Dianabol nemen?

De beste tijd in een kuur om Dianabol te gebruiken is in de eerste weken. Deze zeer snel werkende steroïde geeft je kuur een enorme kick start en kunt u beginnen met het zien van resultaten snel terwijl andere steroïden langer duren te schoppen in. Idealiter zal dit voor de eerste 4 weken van uw kuur met de nadruk wordt op bulking en sterkte winsten.

Mijn conclusie en aanbeveling

Dianabol is een geweldige steroïde, er is geen twijfel over mogelijk. Niets blijft populair voor meer dan 50 jaar, tenzij het echt werkt. Dianabol levert uitzonderlijke massa en kracht winsten – dat zijn de grootste voordelen.

Maar ondanks alle voordelen, kan Dianabol’s negatieven niet worden genegeerd. De effecten die het heeft op cholesterol worden gemakkelijk genegeerd door gebruikers die een roze getinte bril op hebben en alleen maar willen zien hoe groot ze kunnen worden met weinig oog voor de gevolgen voor de gezondheid. De risico’s voor de lever zijn reëel, en iedereen zou zich zorgen moeten maken over wat Dbol met de bloeddruk kan doen.

Daarom wilde ik overstappen op D-Bal. D-Bal heeft alle goede punten van Dianabol en geen van de negatieve effecten. In feite heeft D-Bal helemaal geen bijwerkingen en je hebt geen PCT of andere medicijnen nodig zoals we met Dianabol doen.

D-Bal is het veilige, legale en natuurlijke alternatief voor Dianabol dat u niet zal verlaten zorgen te maken over kwaliteitscontrole en juridische problemen. Een van de grote problemen met illegale steroïden zoals Dianabol is dat je gewoon niet weet wat je krijgt elke keer dat je het koopt en daarom weet je niet wat je precies in je lichaam stopt. Deze zorgen verdwijnen met D-Bal omdat alle legale ingrediënten specifiek op het etiket van het product staan. U hoeft niet te gissen en u hoeft zich geen zorgen te maken over vervuiling of vervangende ingrediënten.

D-Bal is mijn top aanbeveling voor de beste en meest effectieve legale en veilige alternatief voor Dianabol.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}