Equipoise kuur – Kuur schema’s, Dosering, Bijwerkingen, Ervaringen & Tips

door Thijs // 14 september, 2022  

Equipoise, vaak gewoon bekend als EQ is een testosteron afgeleide anabole steroïde met een verminderde androgene aard in vergelijking met standaard testosteron.


Hoewel EQ (of Boldenone) geeft ons niet de pure kracht in massa winsten die testosteron kan bieden, het komt met een groot aantal voordelen, zowel in termen van prestaties en een merkbare daling van de bijwerkingen in vergelijking met testosteron zelf.

Dit kan maken het een aantrekkelijke steroïde voor beginners die niet klaar om te gaan met ernstige oestrogene bijwerkingen zijn, terwijl op hetzelfde moment geavanceerde gebruikers Equipoise in combinatie met andere steroïden gebruiken kunnen om zeer specifieke resultaten te krijgen.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s). Ik gebruik momenteel deze supplement stack.

In deze gids, zul je leren:

Wat is Equipoise?


Equipoise (Boldenone Undecylenate) is een anabole steroïde die is gebaseerd op het hormoon testosteron met slechts een kleine variatie op de chemische structuur, maar een die het uniek maakt in zijn eigen recht.

Boldenone Undecylenate Structuur


De bijgevoegde ester, Undecylenate, is een ester met langzame afgifte die ervoor zorgt dat Equipoise tot drie weken na een injectie in het lichaam blijft vrijkomen. Het duurt ook enkele dagen voor het maximale bloed niveau te bereiken nadat u Boldenone injecteren.

EQ is een van de weinige steroïden die uitsluitend voor veterinaire doeleinden wordt gebruikt. Het “equi”-gedeelte van de naam geeft aan dat dit product bedoeld is voor gebruik bij paarden. Maar net als veel steroïden, zijn de effecten van Equipoise aantrekkelijk voor bodybuilders en het is niet al te verrassend om te weten dat EQ veel overeenkomsten met testosteron deelt; immers het is slechts een enigszins gewijzigde versie van dat oorspronkelijke hormoon.

Deze vergelijkbare functies omvatten de verbetering van zowel de eiwitsynthese als de spierstikstofretentie, alsmede de verhoging van het aantal rode bloedcellen. EQ kan ook de productie van insuline-achtige groeifactor 1 (IGF-1) verhogen en stresshormonen verminderen.

Equipoise heeft een anabole tot androgene verhouding van 100:50, vergeleken met testosteron met een zelfs 100:100 verhouding.

De meeste steroïdengebruikers zijn vertrouwd met de legendarische verbinding Dianabol die EQ een vrijwel identieke chemische structuur deelt met, maar een kleine wijziging maakt het mogelijk elk een zeer verschillend effect op het lichaam te hebben. Dit maakt het mogelijk om deze zeer vergelijkbaar nog volledig verschillende acteren steroïden samen te gebruiken in een cyclus met groot voordeel.

Voordelen van Equipoise


We kunnen bijna denken van EQ als een mildere versie van testosteron. Het is gebaseerd op testosteron na alle, maar heeft verminderde anabole effecten. Dit maakt het nog steeds een zeer nuttig steroïde op te nemen in een stapel, en een steroïde die is veelzijdiger dan standaard testosteron, omdat het niet alleen allemaal over massale spier en kracht winsten.

Hier zijn de belangrijkste voordelen en effecten die u kunt verwachten te zien bij het gebruik van Equipoise:

Gematigde spiermassa winst

Hoewel niet een zeer krachtige spierversterker in vergelijking met andere steroïden zoals testosteron zelf, kan EQ nog steeds helpen te brengen over een aantal winsten en ze zullen schoner winsten dan je zou kunnen krijgen met andere steroïden als gevolg van de verminderde oestrogene werking van boldenone die resulteert in minder waterretentie. De winst met EQ zal langzamer en stabieler zijn dan die van andere steroïden, dus het kan een goede aanvulling zijn op een bulking stack waar het niet wordt gebruikt als de primaire massa winnende verbinding.

Behoud van magere spieren

Misschien wel de meest gewaardeerde aspect van EQ is zijn vermogen om te helpen behouden mager weefsel terwijl je in een cutting kuur. Bovendien Equipoise kan bijdragen tot het verbeteren van lichaam conditioning terwijl snijden en dit wordt versterkt wanneer u dit steroïde met andere steroïden die niet aromatize, met verbindingen zoals Masteron zijn een bijzonder effectieve snijden combinatie met Equipoise gebruikt.

Eetlust verhoging

Een mogelijk effect van EQ is een stijging van de eetlust, maar dit is bekend als een effect dat verschillend tussen individuen wordt ervaren. Sommige mensen zullen een zekere toename van de eetlust opmerken, terwijl anderen geen veranderingen zullen zien. Dit kan het nuttig maken voor degenen die het gebruiken in een massa winnende cyclus, zoals tijdens buiten het seizoen bulking. Bij gebruik van Equipoise voor het snijden, kan een toename van de eetlust worden gezien als een nadeel als je probeert te houden aan een calorie beperkt dieet gedurende deze tijd.

Kracht en uithoudingsvermogen

Hoewel nogmaals niet de meest krachtige kracht stimuleren steroïde beschikbaar, kan EQ nog steeds geven u enkele matige en welkome verhogingen van de sterkte, waardoor het aantrekkelijk voor een breed scala van atleten. Het uithoudingsvermogen wordt ook verbeterd, wat iedereen zal helpen tijdens elke training voor elk doel. Verwacht verbeterde hersteltijden bij gebruik van EQ. Al met al, terwijl deze prestaties voordelen misschien niet overdreven merkbaar wanneer Equipoise wordt gecombineerd met veel krachtiger steroïden, ze nog steeds bijdragen aan de algemene effecten van een steroïde cyclus die u uitvoert.

Equipoise dosering

Equipoise is een steroïde die niet profiteert van het nemen van zeer doses, zodat gebruikers van elke ervaring niveau zal willen handhaven van een soortgelijke dosis in gedachten houden dat hoe hoger de dosis de meer waarschijnlijke oestrogene effecten gaan worden. Gematigde doses EQ bieden zeer beheersbare oestrogeen gerelateerde activiteit met effectieve mannelijke doses beschouwd als binnen de 200mg tot 600mg bereik.

Beginner, gemiddelde en gevorderde EQ dosering

Terwijl beginners kunnen beginnen met een lage dosis van slechts 200 mg per week, om echt de voordelen van EQ wil je waarschijnlijk niet minder dan 400 mg per week toe te dienen, zelfs als een beginner gebruiker van dit steroïde. Bijwerkingen direct veroorzaakt door EQ en niet door andere steroïden in de cyclus zal zijn gemakkelijk te controleren op deze dosering terwijl het verstrekken van de positieve voordelen.

Meer geavanceerde gebruikers kunnen gemakkelijk verhogen van de dosis tot 600 mg per week, maar met dit komt een groter risico van oestrogene effecten. Terwijl hogere doseringen een optie kan zijn komt het ook met veel grotere aromatization activiteit met weinig tot geen positief voordeel. Daarom ligt de optimale wekelijkse dosis Equipoise, ongeacht het ervaringsniveau, tussen 400 mg en 600 mg.

Juiste EQ toediening en timing

Omdat het zo’n lange en traag werkende steroïde, moet het worden gebruikt voor een geschikte lengte van de tijd om het meeste van te maken en de minimale haalbare lengte EQ in een cyclus op te nemen is 8 weken. Afhankelijk van uw doelen, tot 12 weken van Equipoise wordt beschouwd als veilig en effectief.

Dankzij de langdurige eigenschappen, EQ werkt prima wanneer geïnjecteerd slechts eenmaal per week, maar ondanks dit, zullen sommige mensen nog steeds willen splitsen van de dosis als om geen andere reden dan om het volume wordt geïnjecteerd elke keer te verminderen. Als injecteren tweemaal per week, de injecties moeten gelijkmatig worden uit elkaar zodat uw bloedspiegels consistent blijven gedurende de cyclus.

EQ dosering voor vrouwen

Vrouwtjes kunnen gebruiken Equipoise met goede resultaten en minder ernstige bijwerkingen dan vele andere steroïden, deels vanwege de lagere androgene effecten van EQ. Maar dit is alleen het geval bij lagere doses en zoals alle steroïden, zodra de dosering wordt verhoogd de bijwerkingen kunnen beginnen steeds ernstige.

Een vrouwelijke dosis van 50 mg per week wordt beschouwd als zowel beheer en effectief voor de meeste vrouwen die steroïden met een laag risico van virilization. Terwijl sommige vrouwen hoger dan dit zou kunnen wagen, moet het nooit worden verhoogd zonder te bepalen hoe u als individu omgaan met Equipoise als de bijwerkingen zeer individualistische kunnen zijn.

Een maximale cyclus lengte van 6 weken is optimaal voor vrouwen, het vinden van een evenwicht tussen de voordelen en het minimaliseren of voorkomen van bijwerkingen die meer kans te ontwikkelen met langdurig gebruik.

Equipoise kuur schema

EQ is een steroïde die niet slechts één manier om het te gebruiken in een cyclus heeft. Omdat het een veelzijdige steroïde in zijn eigenschappen en effecten, het is ook veelzijdig in hoe je het kunt opnemen in een cyclus.

Het kan worden gebruikt voor een aantal doelen, maar een van de meest voorkomende is het gebruik van Boldenone in een snijden cyclus en in deze gevallen is het best gebruikt aan het begin van een cyclus, waar andere steroïden – met name degenen die niet aromatize op alle – worden vervolgens voortgezet voor een langere periode. Masteron of Trenbolone zijn populaire stapelen opties bij het gebruik van EQ voor het snijden. Hieronder zijn enkele voorbeeld cycli die betrekking hebben op verschillende niveaus van ervaring met steroïden.

Equipoise kuur schema voor beginners

De meeste beginners zullen alleen kijken naar het opnemen van testosteron in een stapel met EQ, om de onderdrukkende aard van Boldenone te bestrijden. Maar de testosteron zal ook dienen om te leveren sommige massa winsten, zolang de beginner is in staat om adequaat te controleren oestrogene bijwerkingen die bij deze dosering zal optreden.

De traag werkende effect van EQ zal vereisen dat deze cyclus worden uitgevoerd voor een langere periode dan vele andere beginner cycli, met ten minste 12 weken geschikt is, maar een 14 weken cyclus kan ook worden overwogen. Met behulp van testosteron Enantaat op 300 mg tot 500 mg per week en Equipoise op 400 mg per week zal bieden uitstekende resultaten voor ofwel mager massa winsten of snijden, op voorwaarde dat het dieet en workout regime geschikt is.

Deze cyclus levert een uitstekende en veilige inleiding tot anabole steroïden voor elke beginnende gebruiker.

Equipoise kuur schema voor ervaren gebruikers

De meeste intermediaire gebruikers zullen vertrouwen in het gebruik van enkele andere anabole steroïden, en in dit geval kunnen we de krachtige Dianabol aan de kuur naast Equipoise en testosteron. Dianabol dient een belangrijk doel in deze cyclus door schoppen winsten voor de eerste vier weken. Dianabol is dan gestopt terwijl Equipoise en testosteron worden voortgezet voor de resterende 8 weken, waardoor een 12 weken cyclus in totaal.

Terwijl Dianabol kicks in snel aan het begin van de cyclus, EQ duurt veel langer te schoppen in met zijn trager werkende aard. Dit betekent dat het begin van uw cyclus is niet besteed wachten op winsten. Dianabol, als een orale anabole, hoeft alleen te worden genomen op 25 mg per dag voor 4 weken om te zien uitstekende effecten. Voor de volledige 12 weken, zal Equipoise op 500 mg tot 600 mg per week in combinatie met 100 mg per week van testosteron ENANTAAT gewoon om te zorgen voor een basislijn van testosteron uitstekende resultaten opleveren.

Geavanceerde Equipoise kuur schema

Hardcore steroïde gebruikers zullen kijken naar het toevoegen van een niet-aromatizing steroïde aan de cyclus en in dit geval Trenbolone is een goede match wanneer gecombineerd met Equipoise en testosteron. De veelzijdigheid van deze cyclus maakt het zeer geschikt voor zowat elk doel, van het verkrijgen van mager massa en bulking, tot snijden.

Trenbolon is een zeer sterke steroïde die een grote impuls aan spier uithoudingsvermogen en herstel biedt. Bij gebruik van deze cyclus voor het snijden, zal Equipoise bevorderen het behoud van spier terwijl testosteron zal zorgen voor uw testosteron eisen tijdens de cyclus op een onderhoud dosis.

Deze 12 weken cyclus kan omvatten Testosteron Enanthate op slechts 100 mg per week om te voorzien in basis testosteron, tot 600 mg van Equipoise wekelijkse en 400 mg van Trenbolone Enanthate wekelijkse. Het grote voordeel van deze cyclus is de kleine hoeveelheid oestrogene effecten die kunnen worden verwacht met Trenbolon niet aromatizing, testosteron bij een zeer lage dosis die is het onwaarschijnlijk dat eventuele problemen veroorzaken en Equipoise met slechts milde aromatizing activiteit.

Equipoise stapelen

EQ stapelt heel goed met een hele reeks andere steroïden en aangezien het een verbinding is die je hoogstwaarschijnlijk niet alleen zult gebruiken, zal het vrijwel altijd met minstens één andere steroïde worden gestapeld.

Hier is een van mijn favoriete EQ cycli:

  • Week 1-5 – 40-50mg/dag Dbol
  • Week 1-2 – 800mg/week EQ (opgesplitst in opnamen ma/wo/vr)
  • Week 3-12 – 400mg/week EQ (weer opgesplitst in 3x schoten/week), 400-500mg/week Testosteron Enanthaat eenmaal/week geïnjecteerd
  • Week 1-14 – 0,5mg/e3d Arimidex (Arimidex nakuur)

PCT:

  • Week 13-14 – 2500iu/week HCG opgesplitst in 2x schoten van 1250iu (Mon/Thur) gedurende 2 weken
  • Week 15-17 – 100mg/dag Clomid op dagen 1-10, dan dalen tot 50mg/dag op dagen 11-20

Op zijn minst moet een testosteron steroïde worden toegevoegd aan een cyclus die gebruik maakt van EQ, omdat terwijl het onderdrukkende kwaliteiten zijn relatief mild, ze nog steeds bestaan, zodat u nodig hebt om een testosteron bron voor de duur van de cyclus.

Wanneer gebruikt in een snijden cyclus, is EQ best gestapeld met andere steroïden die niet aromatize. Terwijl Boldenone milde aromatizing effecten in vergelijking met veel andere steroïden heeft, ze nog steeds bestaan en die op een ernstige snijden cyclus zal willen nul aromatization en bijbehorende oestrogene effecten met name tegen het einde van een snijden cyclus.

In deze gevallen EQ stapels goed met steroïden zoals Masteron, maar Equipoise moet worden gestopt enkele weken voor het einde van de totale cyclus zodat elke oestrogene activiteit wordt geëlimineerd voordat u het einde van de cyclus bereikt. Gemeenschappelijke keuzes voor stapelen met Equipoise omvatten Dianabol die een snelle impuls van massa winsten, kracht en sterkte aan het begin van de cyclus kan bieden.

Een andere veel voorkomende keuze is Trenbolone, een Nandrolon gebaseerde steroïde die is zeer geschikt voor gebruik met Equipoise omdat het ook niet een enorm krachtige massa gainer terwijl het niet een aromatizing verbinding, waardoor het uitstekend voor spier verharding in snijden cycli.

Equipoise resultaten

Equipoise staat bekend als een zeer veelzijdige steroïde die kan worden gebruikt voor meerdere doelen. Het is niet een enorm krachtige massa winnen steroïde dus zijn beste gebruik is niet als een belangrijkste ophopende verbinding.

Het kan nog steeds leveren een aantal mooie schoon winsten in massa, en winsten die komen met minder van de problemen van steroïden met hogere oestrogene effecten zoals vochtretentie.

Maar er zijn vele andere voordelen aan EQ en deze omvatten kracht winsten, toegenomen eetlust (hoewel de effecten van dit sterk variëren tussen individuen), en misschien wel het beste van alles is Equipoise vermogen om te helpen behouden mager spier tijdens het snijden cycli waar je op een calorie beperkt dieet en het verlies van spier is een reële zorg als het lichaam valt in een katabole toestand. Equipoise spier retentie mogelijkheden zijn van grote waarde en maken het een populaire toevoeging aan een snijden cyclus voor dit specifieke doel.

Hoewel de milde oestrogene activiteit is relatief eenvoudig te controleren bij matige doses, elke vochtretentie is ongewenst voor het snijden doeleinden dus EQ wordt vaak gestopt in de weken voor het einde van een cyclus en de cyclus voortgezet om verbindingen die geen aromatizing effecten hebben zodat nul vochtretentie wordt bereikt voor maximale spier hardheid.

Equipoise bijwerkingen

De kleine wijziging van het testosteron hormoon dat heeft geleid tot EQ brengt met zich mee een aantal grote voordelen, en in het bijzonder bij het denken van bijwerkingen die Equipoise minder oestrogene en minder androgene dan regelmatige testosteron omvat.

Het heeft slechts ongeveer de helft van de aromatizing macht van testosteron die sterk de oestrogeen gerelateerde bijwerkingen van EQ in vergelijking met normale testosteron steroïden kan verminderen. Met dat gezegd, kunnen we nog steeds zeker ervaren die oestrogeen veroorzaakt bijwerkingen die bekend zijn bij de meeste steroïde gebruikers.

Oestrogene bijwerkingen

De mogelijke oestrogene bijwerkingen omvatten gynaecomastie en het vasthouden van water, evenals hoge bloeddruk als vochtretentie buitensporig wordt. Reguliere maatregelen om deze bijwerkingen te controleren met het gebruik van AI of SERM drugs werken goed voor de overgrote meerderheid van de mannen, en het is alleen bij de hoogste doses van EQ dat oestrogene effecten kunnen beginnen steeds ernstige.

Het gebruik van een andere meer krachtig aromatizing steroïden in een cyclus naast EQ zal vereisen een strengere aanpak van de controle van deze oestrogene bijwerkingen als boldenone zelf is vrij matig op dit gebied.

Androgene bijwerkingen

Androgene bijwerkingen zijn een ander gebied dat steroïde gebruikers vertrouwd zal zijn met en nogmaals, EQ is relatief mild in dit opzicht in vergelijking met veel andere anabole steroïden. Maar degenen die een genetische aanleg hebben voor problemen als acne of mannelijke kaalheid, kunnen op deze gebieden enige activiteit zien.

Er is minder risico van deze bijwerkingen optreden op alle of zich voordoen een ernstig niveau dan er is met andere steroïden die veel meer androgene dan Boldenone, maar het is nog steeds belangrijk om te weten dat androgene effecten zijn mogelijk met EQ in sommige gebruikers. Androgene effecten zijn een meer ernstige zorg voor vrouwelijke gebruikers van Equipoise en virilization is een reële mogelijkheid vooral waar hogere doses worden genomen.

Cholesterol

Cholesterol is een ander gebied om naar te kijken bij het gebruik van Boldenone, maar nogmaals het heeft een veel minder ernstig effect hier dan veel andere steroïden. EQ kan een verlaging van het HDL-niveau veroorzaken terwijl je het gebruikt, maar alleen degenen met bestaande cholesterolproblemen zullen dit mogelijk als een probleem ervaren; voor de meeste gezonde mensen is het onwaarschijnlijk dat het problemen veroorzaakt.

EQ combineren met een andere steroïden die een negatieve invloed op cholesterol hebben zal vereisen dat u meer een proactieve benadering van het houden van cholesterol niveaus gezond gedurende uw cyclus door middel van zowel dieet en opname van cardiovasculaire activiteit nemen.

Testosteron onderdrukking

Testosteron onderdrukking is een zekerheid bij het gebruik van EQ en hoewel het is niet zo onderdrukkend als veel andere steroïden, zal het nog steeds leiden tot een vermindering van de normale testosteron functie. Om deze reden de meeste mannen kiezen voor een testosteron steroïde in een cyclus te handhaven T niveaus gedurende de cyclus. Als gevolg van deze onderdrukking plaatsvindt, zal post-cyclus therapie nodig zijn zodra u een Boldenone kuur hebt voltooid.

Lever toxiciteit

Lever toxiciteit is niet een probleem met Equipoise, maar het is iets dat nog steeds in gedachten moet worden gehouden als u het combineren van dit steroïde met andere verbindingen die hepatotoxische zijn.

Vrouwen en EQ

Als het gaat om vrouwen met behulp van EQ, is dit een steroïde dat veel vrouwelijke gebruikers met minder risico van ernstige bijwerkingen in vergelijking met veel andere steroïden genieten kunnen, maar de belangrijke factor is de dosering en vrouwen moeten een lagere dosis te minimaliseren van de ernst van de bijwerkingen te handhaven.

Rekening houdend met de traag werkende aard van EQ, zodra de symptomen beginnen te tonen kunnen ze enige tijd duren om te verdwijnen, zelfs als de steroïde wordt gestopt en dit maakt het cruciaal om te beginnen met een zeer lage dosis voor de eerste keer vrouwelijke gebruikers.

Equipoise Nakuur

Omdat EQ zal leiden tot onderdrukking van de natuurlijke testosteron productie, nakuur nodig is na uw cyclus om de normale werking van testosteron weer te stimuleren.

Er zijn veel meer zeer onderdrukkende steroïden die er zijn dan deze, maar aangezien de meeste gebruikers ook EQ met andere steroïden met hun eigen onderdrukkingseffecten combineren zal, wordt PCT nog kritischer om te voorkomen dat je valt in een toestand van lage testosteron die ernstige nadelige gevolgen, variërend van het verlies van winsten en toename van vet, lage energie en stemming, verlies van geslachtsaandrijving en een algemene daling van de gezondheid met zich meebrengt.

EQ is langdurig dus als je het gebruikt recht tot het einde van uw cyclus, PCT zal moeten beginnen ongeveer 2 weken vanaf de laatste injectie. Als u alleen met behulp van EQ voor de eerste weken van een cyclus dan verder met andere verbindingen, de timing van uw PCT zal volledig afhangen van die specifieke steroïde eigenschappen met kortere acteren of kleinere ester steroïden zodat u PCT veel eerder beginnen.

Bij het beëindigen van een cyclus met Equipoise, is het vaak ideaal om te beginnen met het gebruik van hCG een beetje eerder dan het begin van PCT op ongeveer tien dagen na de laatste EQ injectie. Dit wordt dan opgevolgd met uw reguliere SERM plan met inbegrip van Clomid of Nolvadex.

Equipoise FAQs

Kan Equipoise alleen gebruikt worden?

Elke steroïde kan alleen worden gebruikt, maar als het gaat om een steroïde die aromatizing eigenschappen zoals Equipoise heeft dan is het gebruik ervan alleen is bijna zeker om te leiden tot een toestand van lage testosteron.

Ondanks het feit dat EQ heeft een relatief mild niveau van testosteron onderdrukkende werking in vergelijking met sommige van de meer krachtige steroïden, is het nog steeds een hoog risico om het te gebruiken zonder de toevoeging van exogene testosteron in de cyclus. Daarom iedereen op zoek naar Equipoise gebruiken, ongeacht wat uw ervaringsniveau, moeten koppelen ten minste met een testosteron steroïde in plaats van het alleen te gebruiken.

Hoe lang duurt het voor EQ te schoppen in?

Equipoise bereikt zijn hoogste niveaus in het bloed binnen drie tot vier dagen nadat u de injectie neemt. Dit is vanwege dit steroïde heeft zeer lange halfwaardetijd en langzame afgifte ester die een hele drie weken of zo duurt te volledig vrijgeven van het hormoon in het lichaam. Dit betekent dat om echt te zien de maximale effecten van EQ je nodig hebt om het te gebruiken voor ten minste 8 weken als de acties enige tijd duren om echt kick in. Nog beter is een 10 of 12 week cyclus van EQ te maken van de meeste van wat deze steroïde kan leveren.

Wat is een goede Equipoise stack?

EQ is een steroïde die bijzonder goed met zowat elke andere anabole steroïde stapels. Het kan worden gebruikt voor bulking of snijden, waar het is uitstekend in het helpen behouden van mager spier. Je kunt Boldenone dus stapelen met andere steroïden die passen bij je specifieke doelen, of het nu gaat om snijden, gewichtstoename of prestatieverbetering.

Een veelgebruikte stack is het gebruik van testosteron samen met trenbolon en EQ. Winstrol is een andere snijden steroïde die goed met EQ stapelt. Voor gewichtstoename cycli, stapelen EQ met Anadrol of Sustanon is een effectieve strategie voor geweldige resultaten. Dianabol, testosteron en Equipoise is een andere hoog aangeschreven stack met bewezen resultaten.

Veroorzaakt EQ haaruitval?

Boldenone heeft een veel lagere androgene activiteit in vergelijking met het hormoon waarvan het is afgeleid: testosteron. Dit betekent dat de kans op androgene bijwerkingen kleiner is, maar het is nog steeds mogelijk dat sommige gebruikers van Equipoise last krijgen van androgene effecten zoals haaruitval.

Deze bijzondere bijwerking, ook wel bekend als mannelijke kaalheid, is sterk genetisch bepaald. Sommige jongens zijn genetisch zeker om te gaan kaal later in het leven, en steroïden zoals EQ kan brengen dit op eerder. Maar degenen zonder enige genetische aanleg voor haaruitval zijn bijna zeker niet om deze bijzondere bijwerking met Equipoise of een andere anabole steroïden ervaren.

Wat zijn de bijwerkingen van Equipoise?

EQ heeft relatief milde bijwerking risico’s in vergelijking met de meer krachtige steroïden die er zijn. Dit betekent dat het goed wordt verdragen door de meeste mannen, maar ook door vrouwen wanneer gebruikt bij lagere doses. Hoe hoger de dosis EQ, hoe groter het risico op bijwerkingen en hoe ernstiger ze kunnen zijn. Dit is een regel die geldt voor alle anabole steroïden.

Mogelijke bijwerkingen met Equipoise omvatten milde oestrogene effecten zoals het vasthouden van water en gyno, mogelijke androgene effecten zoals acne en haaruitval, matige of lage onderdrukking van natuurlijke testosteron, en mogelijke negatieve veranderingen in het cholesterolgehalte. Al deze bijwerkingen worden beschouwd als relatief gemakkelijk te beheersen bij gebruik van EQ.

Is EQ goed voor snijden?

Dit is een uitstekende steroïde op te nemen in een snijden cyclus, met name voor het begin van de cyclus. Veel gebruikers zullen ervoor kiezen om dan te stoppen met het gebruik van Equipoise voor de resterende weken van een snijden cyclus terwijl het voortzetten van met niet-aromatizing steroïden om alle vochtretentie te elimineren. Equipoise is bijzonder goed in het behoud van mager spierweefsel, dat is wat maakt het zo gewaardeerd voor het snijden doeleinden.

Een van de nadelen van het gebruik van Equipoise voor het snijden is echter de manier waarop het kan stimuleren uw eetlust, maar dit gebeurt alleen bij sommige mensen. Dus een eerste keer gebruiker van EQ zou het effect op de eetlust moeten evalueren. Duidelijk, tijdens een snijden cyclus u niet wilt dat een enorme boost in eetlust en als dit het geval is moet je afwegen van de voors en tegens van het gebruik van deze bijzondere steroïde tijdens het snijden cycli. Aangezien het vaak alleen aan het begin van een snijden cyclus wordt gebruikt, kan de eetlust toename niet een bijzonder negatieve invloed op uw uiteindelijke resultaten hebben.

Is Equipoise illegaal in Nederland?

Net als alle anabole steroïden, is Equipoise niet legaal om te kopen of gebruiken in Nederland of in de meeste andere landen. Het is ook verboden door alle sport doping autoriteiten als een prestatieverbeterende drug. Het kopen van EQ online komt met grote risico’s, zowel juridisch en voor uw gezondheid als er zijn veel nep lage kwaliteit producten worden verkocht onder deze naam. Aangezien Equipoise een diergeneeskundig product is, is de diergeneeskundige kwaliteit de beste en meest wenselijke vorm, maar niet altijd gemakkelijk te vinden.

Als je legitieme veterinaire Equipoise kunt vinden, is het niet het goedkoopste product en kost het waarschijnlijk $50 of meer voor 10 ml. EQ van mindere kwaliteit op de zwarte markt kan al $30 per 10 ml kosten. EQ heeft een lange opsporingstijd zodra u stopt met het gebruik ervan en dit kan oplopen tot 5 maanden na uw laatste injectie. Dit maakt dit steroïde niet zo aantrekkelijk voor professionele atleten of concurrenten die waarschijnlijk drug testen ondergaan aangezien steroïden die het systeem veel sneller duidelijk zijn voorkeur.

Mijn conclusie en aanbeveling

EQ kan u voorzien van een aantal langzame en gestage winsten zonder de zorg van vochtretentie. Sommige winsten in kracht kan worden verwacht en het blinkt ook uit bij het helpen u mager weefsel behouden tijdens het snijden, dat is waar het wordt vaak meestal gebruikt.

Dit is een veelzijdige steroïde die goed combineert met vrijwel alle anderen. Terwijl het zal niet leveren enorme massa winsten zoals sommige andere steroïden, het heeft een gewaardeerde plaats in een goed geplande cyclus met name voor het snijden van doelen.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}