Halotestin kuur – Ervaringen, Schema’s, Dosering, Bijwerkingen & tips

door Thijs // 13 september, 2022  

Als we het hebben over de krachtigste steroïden, dan zit Halotestin (Fluoxymesterone) wel ergens in de buurt van de top. Halotestin is een zeer krachtige steroïde maar met zeer specifieke toepassingen. Om die redenen is het in de bodybuilding wereld dan ook niet zo populair als de meeste andere steroïden.

Halotestin blinkt uit in het stimuleren van kracht aanzienlijk en om die reden kan het worden gewaardeerd door concurrerende kracht atleten. Terwijl veel steroïden bieden een bepaald niveau van sterkte verbetering, Halotestin vermogen is op het extreme niveau, maar zoals we zullen zien, dit grote voordeel komt met een aantal belangrijke nadelen die sterk vermindert de wenselijkheid voor de meeste bodybuilders in het kiezen om dit steroïde te gebruiken.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s). Ik gebruik momenteel deze supplement stack.

In deze gids, zult u leren:

Wat is Halotestin?

Halotestin is een testosteron afgeleid orale anabole steroïden met zeer krachtige anabole kracht, maar ondanks dit is het verrassend niet enorm populair onder bodybuilders in vergelijking met andere steroïden en dit kan worden te doen met het feit dat ondanks zijn potentie, het is niet zo effectief bij de massa gebouw als veel andere verbindingen.

Halotestin heeft zeker nog vele uitstekende voordelen die sommige bodybuilders en atleten, afhankelijk van persoonlijke doelen zal passen. Dit is een steroïde die niet aromatize, waardoor het aantrekkelijk voor snijden doel als u niet te maken met oestrogene gerelateerde bijwerkingen zoals opgeblazen gevoel en gyno.

Zoals met alle steroïden, Halotestin komt met zijn aandeel van negatieven en de meest opmerkelijke zijn de toxiciteit risico voor de lever en zijn zeer krachtige androgene eigenschappen. Dit maakt Halotestin een van de meer uitdagende steroïden te gebruiken als het gaat om bijwerkingen.

Halotestin voordelen

Halotestin wordt geleverd met een anabole rating die is ongeveer 19 keer krachtiger dan testosteron. Dit kan misleidend zijn voor niet-geïnformeerde of beginnende steroïde gebruikers die automatisch zou kunnen denken dat dit substantiële anabole profiel zal leiden tot verbazingwekkende winsten in massa. Dit is echter niet het geval helemaal omdat ondanks deze enorme anabole rating, Halotestin niet de overdracht van haar anabolisme zeer goed op alle naar het lichaam.

Een zeer kleine hoeveelheid, indien aanwezig, van deze anabole eigenschap heeft enig effect bij het nemen van Halotestin. In plaats daarvan is het de androgene eigenschappen van dit steroïde die het meest opmerkelijk zijn en hier is het heeft een rating van 8,5 keer krachtiger dan testosteron in androgene kracht en het is om deze reden dat androgene bijwerkingen zijn zo sterk met Halotestin.

Met deze factoren in het achterhoofd kunnen we kijken naar de mogelijke voordelen en effecten die iemand zal ervaren met Halotestin:

Kracht en energie

Sterk verbeterde kracht is de belangrijkste en meest gewenste effect van Halotestin en vaak de enige reden dat een bodybuilder zal kiezen om het te gebruiken. De enorme boost in kracht en energie komt voornamelijk uit het effect van Halotestin op rode bloedcellen functie. Deze verhoogde kracht zal helpen elke atleet duwen prestaties naar nieuwe niveaus, maar met het komt verhoogde agressie algemeen en dit maakt het vaak nuttig voor powerlifters, vechters en anderen waar agressieve kracht zou een wenselijke eigenschap zijn.

Vet verlies

Hoewel het geen specifiek vetverliessteroïde is of een steroïde met zeer krachtige effecten op dit gebied, kan het toch bijdragen aan het verlies van vet, maar deze effecten zullen alleen echt zichtbaar zijn als je al heel mager bent. Degenen die niet al verloren een aanzienlijke hoeveelheid lichaamsvet door middel van vorige cutting kuren zijn onwaarschijnlijk dat de vet verlies effecten van Halotestin merken.

Agressie en Drive

Hoewel dit vaak wordt beschouwd als een negatief neveneffect, is verhoogde agressie ook gewaardeerd als een voordeel door specifieke Halotestin gebruikers – met name degenen die de extra drive en energie voor bepaalde bezigheden zoals vechten en powerlifting vereisen. Zolang deze verhoogde agressie wordt gezet om positief gebruik wordt het niet gezien als een probleem door Halotestin gebruikers.

Echter degenen die vooral gevoelig zijn voor bestaande stemming of woede problemen moeten er rekening mee dat deze eigenschap die bestaande tendensen in andere aspecten van het leven buiten de competitieve arena waar het wordt gewaardeerd kan verergeren. Halotestin beginnen bij een lage dosis voor de eerste keer gebruikers zal u toelaten om de effecten op uw agressie niveaus en hoe goed je omgaan met het. Doses kunnen vervolgens worden gewijzigd vanaf daar als nodig is.

Pre-contest

Een van de weinige toepassingen van Halotestin is tijdens de pre-contest fase waar het dieet is uiterst beperkt en streng en waar veel mensen zullen worstelen of vallen voor de laatste horde. Halotestin kan bieden de extra kick en energie die nodig is om te duwen door de moeilijkste tijden net voor een wedstrijd.

Concurrenten zullen ook profiteren van verbeterde fysieke conditioning voorafgaand aan een wedstrijd met definitie en hardheid ontvangen van een boost. Dit is alleen van grote voordelen voor degenen die al zeer mager met enkele van de laagste niveaus van lichaamsvet als u bent om te zien de ware kracht van Halotestin op dit gebied. Voor de gemiddelde bodybuilder zal dit niet mogelijk zijn, maar degenen die fysieke conditioning te nemen naar het hoogste niveau zal waarderen wat Halotestin kan bijdragen aan deze fase van de wedstrijd voorbereiding.

Halotestin dosering

Veel steroïden geven u een groot deel van veelzijdigheid in doseringen, zodat de meer ervaren gebruikers de dosis te verhogen tot niveaus die een aantal zeer krachtige voordelen bieden.

Als het gaat om Halotestin zijn we beperkt door de potentie van dit steroïde en doses echt niet moeten overschrijden een bepaald niveau. Doen brengt met het gevaarlijke gezondheidsrisico’s, met name met betrekking tot de lever en cholesterol. Dit beperkt je mogelijke dosis tot een veel kleiner bereik vergeleken met andere steroïden.

Bovendien, er is weinig ruimte om te bewegen als het gaat om hoe lang het is veilig om te gebruiken Halotestin ongeacht uw gekozen dosering. Hieronder zijn enkele van de gemeenschappelijke voorbeelden van Halotestin doseringen en gebruik.

Beginner, Intermediate, en geavanceerde Halotestin dosering

Halotestin is het onwaarschijnlijk dat een steroïde dat beginners of zelfs tussenliggende ervaren steroïde gebruikers zal willen overwegen gebruik te maken van zowel vanwege zijn beperkte en smalle voordelen en de harde bijwerkingen. Maar voor die beginners die ervoor kiezen om de sprong te wagen in een cyclus Halotestin, de veiligste dosering te houden aan is tussen 10 mg en 20 mg per dag. Zelfs bij de lage dosis van 10mg kunt u verwachten zeer merkbare resultaten en het tijdsbestek van het gebruik voor een beginner mag niet meer dan de twee weken merk, zodat effecten op de lever kan worden geminimaliseerd zo veel mogelijk.

Gemiddeld gebruikers zullen nog steeds uitstekende resultaten zien van zo laag als 10mg of 20mg per dag, maar sommigen kunnen ervoor kiezen om zich te wagen tot 30mg per dag voor meer kracht en boosts aan de aandrijving om de prestaties te verbeteren. De gezondheid van lever en cholesterol moet nauwlettend in de gaten worden gehouden bij het verhogen van de dosis van 30mg, omdat een verhoogd risico op toxiciteit vrijwel gegarandeerd is.

Gevorderde gebruikers kunnen worden verleid tot ramp up Halotestin tot hoge doses in een poging om de effecten verder te verbeteren, maar dit is niet de juiste of veilige manier om dit steroïde te gebruiken. 40 mg per dag wordt beschouwd als de hoogste veilige dosis van Halotestin. Alles over dit niveau gaat om u op extreem risico van leverschade.

Geavanceerde steroïde gebruikers zullen zien ernstige effecten met slechts 20 mg per dag van Halotestin, maar als je eenmaal hebt gebruikt om steroïde en verlangen meer hardcore effecten door venturing met de dosis, is er slechts een beetje ruimte om te bewegen en 40 mg wordt beschouwd als het plafond met Halotestin. Het maakt niet uit hoe geavanceerd of ervaren je bent, meer dan 40 mg van Halotestin elke dag is te belasten de lever voor iedereen om te gaan.

Juiste Halotestin toediening en Timing

Dankzij de relatief lange halfwaardetijd, voor een orale steroïde, van ongeveer 9,5 uur Halotestin kan worden genomen als een enkele dosis per dag of om de dagelijkse dosering gesplitst in twee hebben. Het doel is om consistente niveaus van de steroïde in het bloed te behouden, zodat u de maximale effecten ontvangt. Uw dosering en timing van uw trainingen kunnen bepalen of u ervoor kiest om een enkele dagelijkse dosis te nemen, of als u meer voordeel bij het splitsen van het vinden zult.

Ongeacht de dosering die u beslist over, Halotestin de krachtige effecten op de lever en cholesterol dicteren dat dit een steroïde die alleen kan worden gebruikt voor een zeer beperkte periode van tijd als we zijn om te voorkomen dat zeer ernstige gezondheidsproblemen. Veel mensen zullen vinden dat zelfs een 2 week administratie van Halotestin ruim genoeg is om te ervaren uitstekende resultaten, zoals de snel werkende aard van dit steroïde is. Anderen zullen willen vasthouden aan een periode van 4 weken. De zeer maximale lengte van het gebruik van Halotestin is 6 weken en dit wordt niet aanbevolen om te worden overschreden.

Vrouwelijke Halotestin Dosering

De zeer sterke androgene activiteit van Halotestin maakt dit een moeilijk steroïde om te gebruiken voor vrouwen. Zelfs bij zeer lage doses virilization is een bijna zekerheid voor vrouwen en om die reden Halotestin is niet een steroïde die wordt aanbevolen voor gebruik door vrouwen op alle voor prestatieverbetering. Vanwege het gebrek aan gebruik door vrouwelijke atleten is er geen informatie beschikbaar over dosering voor dit doel.

Halotestin kuur

Omdat het een zeer krachtige steroïde met name in de androgene afdeling, Halotestin komt niet met de veelzijdigheid die veel anabole steroïden doen. Dit maakt het vrij beperkt in hoe het kan worden gebruikt in een cyclus tot maximaal voordeel terwijl het houden van de bijwerkingen zo minimaal mogelijk.

Omdat Halotestin geen hoge anabole effecten heeft, wordt het niet gebruikt als de primaire anabole verbinding en het mag niet worden gebruikt op zijn eigen of zelfs naast lage dosis testosteron. Tot slot, de lever giftige effecten van Halotestin dicteren dat het kan alleen worden opgenomen voor een korte periode in een steroïde kuur dus nogmaals zien we een andere beperkende factor als het gaat om Halotestin gebruik. Hieronder zijn enkele voorbeeld cycli voor verschillende niveaus gebruiker die Halotestin omvatten:

Halotestin kuur schema voor beginners

Beginners aan Halotestin zal willen beperken het gebruik ervan om testosteron als de enige andere steroïden in de cyclus op een dosis die zowel zal bieden mager winsten en een bron testosteron die essentieel zal zijn terwijl Halotestin is normale functie onderdrukken. Testosteron Enanthaat genomen op tussen 300 mg en 500 mg per week zal resulteren in een aantal mooie massa winsten, met Halotestin verstrekken van de kracht en de drive die nodig is om te duwen door middel van uw trainingen.

Terwijl de Testosteron kan worden genomen voor de volledige 12 weken van de cyclus, moet Halotestin alleen worden gebruikt voor de eerste 4 weken om de eerste boost. Deze bijzondere cyclus kan worden beschouwd als een bulking kuur en hoewel niet vaak, zullen gebruikers vinden Halotestin biedt een andere ervaring dan enkele van de meer standaard steroïden die een beginner zou kunnen selecteren om te gebruiken.

Halotestin kuur schema voor ervaren gebruikers

Deze 12 weken cyclus voegt beroemde steroïde Deca-Durabolin aan de stapel, die is een verbinding die ook niet aromatize zodat de gebruiker zal zitten kundig voor ervaren winsten en lichaamsbouw verbetering zonder de zorg van het vasthouden van water. Testosteron in deze cyclus wordt puur gebruikt als een ondersteunende verbinding op een laag genoeg niveau nuttig te zijn, maar niet een hoog genoeg dosis te resulteren in stijgende oestrogeen. De tussenliggende gebruiker kan verwachten kwaliteit massa winsten in deze cyclus waar Testosteron wordt gebruikt op 100 mg per week, Deca op 400 mg per week voor de gehele 12 weken, en Halotestin gebruikt alleen voor de eerste 4 tot 6 weken maximum op 30 mg per dag.

Geavanceerde Halotestin kuur schema

Alleen de meest geavanceerde gebruikers zal overwegen deze cyclus die gebruik maakt van Halotestin voor minder dan de helft van de lengte van de kuur, geplaatst in de laatste weken van de cyclus met als belangrijkste doel het bereiken van maximale hardheid van de lichaamsbouw, maar met de toevoeging van Trenbolone Acetaat sommige massa winsten en vet verlies kan ook worden gericht.

Tren wordt beschouwd als een steroïde alleen geschikt voor zeer ervaren gebruikers en deze cyclus is met name gericht op degenen die deelnemen aan wedstrijden waar de cyclus bereidt u in de aanloop naar de wedstrijd. Dit houdt in het bereiken van maximale definitie en hardheid met nul waterretentie en minimale lichaamsvet.

Testosteron propionaat, of een testosteron ester, opnieuw fungeert als een testosteron ondersteuning op 100 mg per week voor de volledige 10 weken, naast Trenbolone op 400 mg per week. Halotestin moet worden toegevoegd alleen in de laatste 4 weken van de cyclus op de maximale veilige dosis van 40 mg per dag.

Halotestin stacken

Halotestin is een steroïde die op zijn minst moet worden gestapeld met een vorm van testosteron omdat de onderdrukking effecten ernstig zijn. Dit is de meest elementaire stack met inbegrip van Halotestin. Mensen met behulp van Halotestin voor pre-contest verharding doeleinden vindt dat stapelen dit steroïde met een andere zeer krachtige androgeen in Trenbolone zal resulteren in een uiterst gedefinieerde lichaamsbouw, maar de bijwerkingen kan worden verwacht dat net zo extreem dus een dergelijke stack is alleen een overweging voor de meest ervaren en geavanceerde gebruikers.

Halotestin resultaten

Als een bodybuilder, Halotestin is het onwaarschijnlijk dat een steroïde die is een hoge prioriteit voor opname in uw cyclus. In feite veel regelmatige bodybuilders ervoor kiezen om het te gebruiken helemaal niet, terwijl alleen degenen met zeer specifieke doelen zoals powerlifters kunnen voelen dat de voordelen opwegen tegen de harde negatieven van dit steroïde.

De grootste voordelen echter waarschijnlijk worden gezien door degenen die zijn lichaamsbouw concurrenten die behoefte hebben aan uitstekende verharding en definitie, alsmede de pure drive en agressie die nodig is om u door de laatste fasen van een zeer restrictieve en extreme wedstrijd voorbereiding dieet en workout regime.

Halotestin biedt een niche en specifieke voordeel in het stimuleren van agressie en kracht, terwijl ook direct bij te dragen tot fysieke conditioning zonder de zorgen van aromatisatie en bijbehorende vochtretentie. Dit maakt het een gemeenschappelijke strategie voor concurrenten op te nemen Halotestin aan het einde van een pre-contest cyclus waar het kan maximaal effect hebben op het juiste moment dat het nodig is.

Halotestin heeft een opsporingstijd van ongeveer 2 maanden en aangezien dit een steroïde die gaat beroep doen op concurrerende bodybuilders, deze lange opsporingstijd is van het grootste belang om in gedachten te houden waar potentiële drug testen zich zou kunnen voordoen.

Halotestin bijwerkingen

Als het gaat om potentiële bijwerkingen met dit steroïde zijn er twee belangrijke gebieden van zorg. Een daarvan is dat Halotestin is een zeer krachtige androgeen, in feite mogelijk de meest krachtige androgene steroïden. Ten tweede is de ernstige toxiciteit gevolgen voor de lever waarvoor Halotestin is eens te meer een van de meest krachtige in dit verband. Hier zijn de belangrijkste bijwerkingen te overwegen bij het gebruik van Halotestin:

Androgene bijwerkingen

Met een dergelijke aanzienlijke androgene rating komt het niet als een verrassing dat de androgene gerelateerde bijwerkingen ook gaan om extreem met Halotestin. Acne, hoofd haaruitval en groei van lichaamshaar zijn alle standaard androgene effecten. Degenen met een genetische aanleg voor acne en haaruitval zijn bijna zeker om dergelijke effecten te ervaren, maar zelfs mannen met slechts een milde aanleg kunnen zien zichzelf te maken met deze bijzondere bijwerkingen met Halotestin, en dit is niet vaak het geval met andere anabole steroïden.

De androgene effecten zijn ook op het zeer extreme einde voor vrouwen en zal zeer zeker resulteren in zaken als lichaam haargroei en een verdiepte stem. Deze bijwerkingen maken het af te raden voor elke vrouw om dit steroïde te gebruiken, omdat ze vrijwel gegarandeerd nog steeds ontwikkelen, zelfs bij lage doses.

Oestrogene bijwerkingen

Een welkome voordeel van Halotestin is dat het geen aromatizing activiteit en als gevolg daarvan, geen oestrogene bijwerkingen die zo gemeenschappelijk zijn met veel andere steroïden zoals mannelijke borst uitbreiding (gyno) en waterberging evenals verhoogde bloeddruk heeft. Het ontbreken van aromatization is misschien wel het grootste voordeel van Halotestin, maar zoals we kunnen zien bij de herziening van andere bijwerkingen, dit is het enige gebied waar de steroïden niet leiden tot eventuele negatieve problemen.

Agressie

Anabole steroïden in het algemeen hebben een stereotype van zijn een oorzaak van verhoogde agressie bij mannelijke gebruikers. Hoewel dit niet noodzakelijk het geval is voor alle steroïden, is het een belangrijke kwestie met Halotestin. De uitzonderlijk hoge androgene effecten van Halotestin resulteren niet alleen in grotere fysieke kracht, maar een stijging van de algehele agressie ook. Wat een gebruiker doet met deze verhoogde agressie is zeer individueel: degenen met een van nature rustige aard zal kanaliseren agressie in verbeterde fysieke kracht in de sportschool of in de ring, terwijl degenen die hebben een persoonlijkheid van een “kort lontje” of woede bij het niet gebruiken van steroïden is waarschijnlijk zeer negatief beïnvloed door de effecten van Halotestin op dit gebied en moet serieus overwegen of dit is een steroïde dat is de moeite waard om te gebruiken om die reden alleen.

Lever toxiciteit

Iedereen met bestaande leverproblemen moeten niet gebruikt Halotestin helemaal niet en zelfs degenen met een gezondheid lever moeten beperken gebruik tot minder dan een maand. Dit is omdat als een C17-aa orale steroïden Halotestin is lever giftig, maar zelfs in vergelijking met andere orale steroïden van dit type, Halotestin toxiciteit is op het meer ernstige niveau.

De lever is zeer waarschijnlijk te worden zeer gestrest tijdens het gebruik van Halotestin en dit kan niet worden vermeden. Om het risico van permanente schade te minimaliseren stappen moeten worden genomen, met inbegrip van het gebruik van geen andere orale steroïden op hetzelfde moment of gedurende ten minste twee maanden na het stoppen van een cyclus Halotestin, beperking van het gebruik tot niet meer dan 4 weken, maar zelfs minder is te verkiezen, en het vermijden van alcohol en medicijnen die ook leiden tot lever stress. Halotestin is mogelijk de meest hepatotoxische steroïden beschikbaar en deze kwestie mag niet worden over het hoofd gezien door iedereen die overweegt het gebruik van deze verbinding.

Cholesterol en hoge bloeddruk

Halotestin is waarschijnlijk leiden tot uw goede HDL-cholesterolniveaus te verminderen, terwijl het verhogen van de niveaus van LDL slechte cholesterol. Dit brengt over verhoogd risico van arteriosclerose en potentiële hartaanval met verdikking van de wanden van de slagaders. Veel steroïden brengen op een bepaald niveau dergelijke risico’s met zich mee, maar halotestine is een van de ernstigste vanwege de invloed op de lever, die het cholesterol helpt reguleren.

Naast de negatieve invloed op cholesterol, kan Halotestin ook leiden tot hoge bloeddruk. Zowel de cholesterol en bloeddruk effecten zijn belangrijke redenen waarom lange termijn gebruik van Halotestin nooit wordt geadviseerd en cycli moeten worden gehouden aan niet meer dan een paar weken in lengte. Iedereen die heeft bestaande bekende problemen met ofwel bloeddruk of cholesterol moet vermijden het gebruik van Halotestin volledig. Zelfs degenen met gezonde niveaus in deze twee gebieden zal moeten zorgvuldig controleren hen voor veranderingen gedurende de cyclus.

Testosteron onderdrukking

Halotestin wordt geleverd met een zeer hoog niveau van testosteron onderdrukking, eens te meer waardoor dit steroïde op de top van de meest krachtige die er zijn. Halotestin zal sterk verminderen de normale productie van testosteron of zelfs afsluiten het volledig terwijl de steroïde actief in het lichaam is.

Gebruikers van Halotestin zal moeten een testosteron steroïde toe te voegen aan de cyclus te handhaven functionerende hormoonniveaus en zonder deze maatregel zul je geconfronteerd met een hele reeks van fysieke en psychologische problemen.

Post cyclus therapie zal dan nodig zijn na uw cyclus te herstellen normale testosteron functie zo snel mogelijk en om te voorkomen dat een plotselinge daling van testosteron na het einde van de steroïde cyclus. Nolvadex en HCG (humaan choriongonadotrofine) worden aanbevolen om te worden gebruikt tijdens PCT voor maximaal 6 weken.

Halotestin Nakuur

Om te stimuleren uw natuurlijke testosteron productie weer na het hebben van het onderdrukt tijdens uw cyclus Halotestin, de uitvoering van een nakuur is van cruciaal belang. Halotestin heeft zeer sterke onderdrukking activiteit, zelfs in vergelijking met andere krachtige steroïden, dus het voorkomen van hypothalamus-hypofyse-testiculaire as (HPTA) door het beperken van de lengte van de tijd dat de steroïde wordt gebruikt, en de dosis, is van vitaal belang, omdat dergelijke schade kan maken het moeilijk of onmogelijk om te herstellen van normale testosteron functie.

De timing van uw PCT voor Halotestin zal ook afhangen van welke andere verbindingen die u hebt gebruikt in uw cyclus. Een standaardprotocol is om Nolvadex samen met HCG (humaan choriongonadotrofine) gedurende 6 weken te nemen. Halotestin heeft zeer harde onderdrukkende eigenschappen en het feit dat het vaak wordt gebruikt voor de laatste fase van een cyclus maken het verstandig om uit te breiden PCT tot 6 weken in plaats van te stoppen bij de 4 weken merk dat mogelijk is met andere steroïden.

Dit biedt ruim de tijd voor de stimulatie van testosteron functie en helpt u voorkomen dat vallen in een toestand van lage testosteron waar niet alleen zal elke winst gemaakt beginnen te verminderen, maar overtollig vet kan worden opgedaan, energie afgevoerd en een scala aan gezondheidsproblemen ontwikkelen. Tegen het einde van de PCT-cyclus moet je lichaam weer zijn eigen testosteron produceren tot een adequaat niveau.

Halotestin FAQs

Is Halotestin gevaarlijk?

Elke anabole steroïden heeft het potentieel om gevaarlijk zijn wanneer misbruikt, maar het risico rating van Halotestin is aanzienlijk hoger dan veel andere steroïden. Een van de grootste risico’s met dit steroïde heeft betrekking op zijn toxiciteit voor de lever. Een ander gebied dat Halotestin potentieel gevaarlijk maakt heeft betrekking op de impact ervan op cholesterol, vooral wanneer de steroïde wordt gebruikt op lange termijn. Deze krachtige effecten betekenen dat Halotestin niet moet worden gebruikt voor een langere periode dan zes weken op het absolute maximum, maar de meeste mensen zullen niet willen overschrijden 4 weken van gebruik. Zelfs slechts 2 weken van Halotestin gebruik zal bieden aanzienlijke resultaten terwijl het beperken van negatieve effecten zo veel mogelijk.

Aromatiseert Halotestin?

Er is geen aromatizing activiteit met Halotestin dus oestrogeen verwante bijwerkingen zijn niet een probleem met deze steroïde. Dit maakt Halotestin een steroïde die een aantal uitstekende lichaamsbouw verharding effecten kunnen bieden, zonder de vloeistof retentie gezien met veel andere steroïden die doen aromatize. Halotestin kan daarom worden gebruikt voor snijden of voor pre-contest cycli waar het verkrijgen van maximale Toon en hardheid is een topprioriteit. Het ontbreken van aromatization van Halotestin betekent ook dat we niet zien dat andere gevreesde oestrogene verwante effect in gynaecomastie.

Hoe lang blijft Halotestin in je lichaam?

Halotestin kan worden gedetecteerd in uw systeem voor ongeveer 2 maanden na het staken van het gebruik. Aangezien dit een steroïde die het meest begunstigd door concurrenten en deelnemers aan wedstrijden is, is dit een serous factor in gedachten te houden als u verwacht dat u zou kunnen worden drug getest op elk punt binnen de periode van twee maanden van het beëindigen van uw cyclus.

Is Halotestin legaal?

Halotestin is een anabole steroïde en net als alle steroïden in die categorie, is het illegaal om te kopen in de VS en de meeste landen of gebruik zonder een recept. Het is ook een verboden stof door de wereld doping verenigingen waar het wordt vermeld als een prestatieverbeterende stof. Halotestin is niet een van de gemakkelijkste steroïden te kopen omdat het niet in hoge vraag, en u zult moeten doen op de zwarte markt, die is natuurlijk illegaal. Dit brengt met zich mee de mogelijkheid van lage kwaliteit producten dus het is essentieel om te zoeken naar een betrouwbare leverancier.

Hoe lang moet je Halotestin gebruiken?

Dit is mogelijk de meest krachtige steroïde in het bestaan en het grootste risico komt van de effecten van Halotestin op de lever. Het hoge niveau van toxiciteit dat Halotestin op de lever zal plaatsen beperkt de veilige periode van gebruik tot een zeer korte tijd in vergelijking met andere steroïden. De meeste mensen zullen niet willen gebruiken Halotestin voor langer dan 4 weken, met 6 weken is het absolute maximum zonder een reëel risico voor lever schade.

Wat is de halfwaardetijd van Halotestin?

Deze orale steroïde heeft een lange halfwaardetijd in vergelijking met de meeste andere steroïde, op meer dan 9 uur. Dit maakt het mogelijk om Halotestin ofwel eenmaal daags, of tweemaal daags door het splitsen van de dosis met het doel van het handhaven van stabiele bloedspiegels van Halotestin voor de beste resultaten.

Mijn conclusie en aanbeveling

Het belangrijkste gebruik voor Halotestin is om te ervaren een aanzienlijke toename in sterkte. Dit steroïde heeft niet een breed scala van nuttige effecten en heeft zeer beperkt gebruik of voordeel voor de meeste mensen met inbegrip van zowel bodybuilders en atleten.

De belangrijkste waarde is voor mannen die concurreren in extreme atletische inspanningen zoals powerlifting, vechten en andere kracht gebaseerde wedstrijden. Voor de algemene bodybuilder Halotestin is niet bijzonder nuttig in vergelijking met enkele van de betere anabole steroïden die er zijn.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}