HGH kopen – Verkooppunten, prijzen & tips

door Thijs // 10 september, 2022  

Mensen kunnen verbaasd zijn over hoe uitdagend het kan zijn om HGH te kopen voor bodybuilding gebruik. Voor een samenstelling die op grote schaal is goedgekeurd en wordt gebruikt als een voorgeschreven medicijn over de hele wereld, is het niet alleen moeilijk te verkrijgen, maar ook erg duur.

Als je gewend bent anabole steroïden te kopen en misschien een voorkeursleverancier hebt, heb je misschien geluk bij het vinden van HGH van hoge kwaliteit. In ieder geval, het kopen en gebruiken van HGH zonder een echt recept voor medische behoeften is illegaal en dit voegt een andere hindernis voor uw aankoop pogingen.

In deze gids deel ik de beste manieren om Human Growth Hormone kopen voor bodybuilders.

In deze gids, zult u leren:

HGH voordelen (effecten)

HGH is nergens in de buurt zo krachtig als steroïden, maar als je eenmaal begrijpt wat het doet en hoe het het beste te gebruiken, kan het verheffen uw steroïde cycli naar een nieuw niveau.

Met behulp van HGH op zijn eigen kan bieden bevredigende voordelen, met name als anti-aging en vet verlies zijn uw belangrijkste doelstellingen, maar voor de meest wenselijke resultaten die u zal waarschijnlijk altijd worden met behulp van HGH als een onderdeel van uw steroïde cyclus.

Hier zijn de belangrijkste voordelen en effecten van HGH dat je kunt uitkijken naar:

Spier opbouw

Hoewel verre van een bulking verbinding als we het vergelijken met anabole steroïden, HGH heeft de mogelijkheid om supercharge de anabole effecten van steroïden. Dit is de reden waarom de meeste gebruikers (mannen vooral) zal HGH gebruiken met steroïden – het is gewoon zinvol met het belangrijkste effect van HGH zijn groei.

Hierdoor kan HGH in wezen helpen vermenigvuldigen de spiergroei effecten van steroïden. Hoewel HGH een nuttig spiergroeimiddel voor vrouwen kan zijn wanneer het op zichzelf wordt gebruikt, wordt het beschouwd als te zwak om van veel nut te zijn voor mannen die willen opzwellen zonder dat het wordt gecombineerd met steroïden.

Vetverlies

HGH heeft een sterk effect op de stofwisseling op een manier die gunstig is voor het verliezen van vet. Het kan het lichaam stimuleren om lichaamsvet te gebruiken voor energie in plaats van koolhydraten. Dit kan leiden tot verrassend snel vetverlies, en zelfs een verlaging van het cholesterolgehalte. Dit laatste effect is een bonusvoordeel voor steroïdengebruikers, want veel steroïden veroorzaken een verhoging van het cholesterolgehalte.

Herstel van bindweefsel

De genezing, reparatie en groei van bindweefsel is een aspect van HGH dat het aantrekkelijk maakt voor degenen die geen interesse hebben in bodybuilding. Deze potentiële anti-verouderingseffecten hebben ertoe geleid dat velen denken dat HGH nuttig zou kunnen zijn bij het vertragen van een deel van de onvermijdelijke afname van de collageenproductie naarmate we ouder worden.

Maar dit effect van HGH is ook enorm nuttig voor bodybuilders. Herstel zal aanzienlijk worden verbeterd, terwijl pezen, gewrichten en ligamenten sterker kunnen worden – waardoor ze minder vatbaar worden voor blessures en meer intensieve, zwaardere trainingen kunnen ondersteunen.

HGH bijwerkingen

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat HGH geen bijwerkingen heeft, ten eerste omdat het geen anabole steroïde is, en ten tweede omdat het op natuurlijke wijze in het lichaam wordt aangemaakt. Wat kan er misgaan? Nogal wat, zo blijkt.

Hoewel er weinig echte studies zijn over de lange termijn bijwerkingen van het gebruik van HGH, is het algemeen bekend wat de belangrijkste risico’s zijn wanneer het lichaam te veel groeihormoon krijgt, en te lang.

Het nemen van synthetische HGH betekent dat je lichaam duidelijk meer van dit hormoon krijgt dan het nodig heeft. De hypofyse controleert de afgifte van HGH, dus zodra je meer in het systeem brengt kun je verwachten dat bepaalde bijwerkingen zich zullen ontwikkelen.

Dit zijn de bekende mogelijke bijwerkingen die je zou kunnen ervaren bij het gebruik van HGH voor bodybuilding en prestatie doeleinden:

  • Gewrichtspijn: dit is een veel voorkomende bijwerking en een die wordt beschouwd als onschadelijk, maar vervelend. Dit is te wijten aan de groei van nieuw weefsel, vooral in de vroege stadia van het gebruik van HGH. Gewrichtspijn verdwijnt meestal een korte tijd in uw HGH cyclus.
  • Hypothyreoïdie: studies van medisch gebruik van HGH hebben aangetoond dat het veranderingen in de schildklierfunctie kan veroorzaken, waaronder een studie waaruit bleek dat sommige kinderen op groeihormoon behandeling hypothyreoïdie ontwikkelden. Deze aandoening resulteert in een onderactieve schildklier die niet genoeg schildklierhormoon afgeeft. Dit leidt tot een tragere stofwisseling en dus gewichtstoename. Dit is uiteraard het tegenovergestelde van wat er moet gebeuren bij het gebruik van HGH voor vetverlies. Dit is een van de redenen waarom veel mensen T3 (Cytomel) nemen wanneer ze HGH gebruiken.
  • Carpaal Tunnel Syndroom: compressie van de mediane zenuw in de pols, als gevolg van vochtretentie, kan een tintelend en gevoelloos gevoel in de handen en vingers veroorzaken. In ernstige gevallen kan dit leiden tot het carpaal tunnel syndroom. Dit kan pijnlijk zijn en verhinderen dat u uw handen normaal kunt gebruiken, wat onder meer gevolgen heeft voor uw vermogen om effectief gewichten te tillen.
  • Type 2 Diabetes: De effecten van HGH op de stofwisseling kunnen leiden tot veranderingen in de insulinegevoeligheid en verhogingen van de bloedsuikerspiegel. In het ergste geval kan dit leiden tot het ontwikkelen van type 2 diabetes. Vaak verward met een tijdelijke vorm van diabetes, kan type 2 niet worden genezen en degenen die het hebben kunnen alleen in een vorm van remissie gaan. Dit betekent dat het vermijden van de ontwikkeling van type 2 diabetes door het handhaven van een verstandig gebruik van HGH van cruciaal belang is als je de lange termijn gezondheidseffecten van diabetes wilt voorkomen.
  • Overmatige groei van botten, weefsels en organen: bij gebruik van extreem hoge doses HGH loop je het risico van vergroting van verschillende delen van het lichaam. De meest waarschijnlijke aangetaste gebieden zijn de handen en voeten, evenals het kaakgebied. Ook inwendige organen kunnen vergroot raken.
  • Hartaandoeningen: een van de meer extreme nadelige effecten van het gebruik van hoge doses HGH is hypertrofie van het hart en dit verhoogt drastisch uw risico op het ontwikkelen van hartaandoeningen. Dit wijst nogmaals op het belang van het niet gebruiken van te hoge doses HGH. De meeste mensen die HGH in lage tot gematigde doses gebruiken zullen de meest ernstige bijwerkingen vermijden zoals die welke hart atrofie veroorzaken.
  • Kanker: hoewel het ongelooflijk moeilijk te bewijzen zou zijn door middel van wetenschappelijke studie, geloven veel deskundigen dat er waarschijnlijk een verband is tussen sommige vormen van kanker en het gebruik van groeihormoon. Het gaat met name om kanker van het maagdarmkanaal, slokdarmkanker, hersenkanker en zelfs melanoom (huidkanker). Uit onderzoek is gebleken dat sommige patiënten die zowel anabole steroïden als HGH gebruikten, deze kankers ontwikkelden met als mogelijke onderliggende oorzaak een overmatige stimulatie van insuline-achtige groeifactor 1 (IGF-1).

De aard van de bijwerkingen en hun ernst zal sterk afhangen van uw HGH dosering. In het algemeen zullen bijwerkingen meer plotseling en ernstig zijn wanneer je begint met HGH in een hoge dosering. Het is altijd aanbevolen dat nieuwe gebruikers beginnen met de laagst mogelijke dosis om uw reactie te evalueren.

Waar kan ik HGH kopen?

Tenzij je in aanmerking komt voor een HGH recept van een arts om een medische aandoening te behandelen, zul je je HGH moeten betrekken van de zwarte markt. Om de beste kwaliteit te krijgen, zoals met anabole steroïden, farmaceutische kwaliteit HGH is de ultieme keuze.

Helaas is het vinden van hoge kwaliteit en zuivere generieke farmaceutische kwaliteit HGH niet zo eenvoudig. De kwaliteit van verschillende bronnen kan sterk variëren, en het kan zelfs variëren van de ene aankoop tot de volgende van dezelfde bron.

HGH is ook extreem duur en dit maakt het een eerste doelwit voor vervalsers om te proberen HGH door te verkopen tegen een premium prijs. Dit komt omdat er constant veel vraag is naar HGH. Het zijn niet alleen bodybuilders die proberen hun handen op HGH te krijgen, er is ook een aparte groep mensen die puur gericht zijn op het gebruik van HGH voor zijn vermeende anti-aging voordelen.

Deze grote vraag in combinatie met een gebrek aan echte, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare HGH resulteert in zeer hoge prijzen. In feite zal HGH vrijwel zeker een veelvoud duurder zijn dan alle anabole steroïden die je hebt gebruikt.

In gedachten houden dat het kopen van HGH overal zonder recept is volledig illegaal, moet u net zo veel voorzichtigheid te nemen als je zou kunnen bij de aankoop van anabole steroïden.

Farmaceutische kwaliteit HGH kopen

Hoewel HGH is een goedgekeurde farmaceutische medicatie in veel plaatsen over de hele wereld, het krijgen van uw handen op farmaceutische kwaliteit HGH is niet gemakkelijk. Het is ook een zeer duur geneesmiddel, ongeacht waar je het vandaan haalt.

Zoals je zou verwachten, om de allerbeste kwaliteit HGH te krijgen moeten farmaceutische kwaliteit producten je eerste prioriteit zijn. Hoewel er generieke producten beschikbaar zijn op de zwarte markt, kunnen deze ook zeer moeilijk te verkrijgen zijn. Helaas, zelfs generieke HGH kan van lage kwaliteit zijn, dus er is nooit een garantie dat u een zuiver volledig gedoseerd product ontvangt, ongeacht wat er op het etiket staat of hoeveel u betaalt.

De bron van de meeste generieke HGH die vaak als farmaceutische kwaliteit wordt verkocht is China. Echte farmaceutische kwaliteit HGH zal komen met een zeer hoog prijskaartje, terwijl de Chinese generieken vaak de helft tot een derde van de kosten zullen zijn.

Iedereen die echte farmaceutische kwaliteit HGH heeft gebruikt zal meestal zeggen dat het hun investering meer dan waard was. De hoge prijs wordt gerechtvaardigd door de perfecte kwaliteit HGH die de verwachte resultaten levert bij de verwachte dosering. Immers, HGH is iets wat je zal worden met behulp van vele maanden, dus als je hebt gekocht een twijfelachtige generieke versie en zijn teleurgesteld in uw resultaten, heb je niet alleen verspild een hoop geld, maar potentieel enkele maanden van een cyclus.

Er zijn vele merken van farmaceutische kwaliteit HGH. De beste en meest vertrouwde zijn Humatrope, Zorbtive, Omnitrope, Saizen, Norditropin, Serostim, Genotropin, en Hypertropin. Verwacht 1000 dollar of meer te betalen voor een van deze echte farmaceutische kwaliteit HGH producten.

Herinnering: Het kopen en gebruiken van farmaceutische HGH zonder een echt recept van je dokter om een gediagnosticeerde ziekte te behandelen is illegaal. Importeren en de aankoop van HGH in welke vorm dan ook kan zetten u een risico van de autoriteiten die kunnen leiden tot vervolging.

Illegaal Lab HGH kopen

Als gevolg van de moeilijkheid en de kosten die betrokken zijn bij het verkrijgen van echte farmaceutische kwaliteit HGH, de generieke versies die je tegenkomt zal zijn afkomstig van ondergrondse laboratoria over de hele wereld. Zoals gezegd, veel van deze zijn Chinees, maar sommige kunnen worden vervaardigd op andere locaties, zoals Mexico.

Underground lab HGH komt met vele risico’s, niet de minste daarvan is onderdosering van de formule. Het is niet ongewoon voor een flesje HGH van een van deze laboratoria te bevatten 50% of minder van de werkelijke HGH in de formule; Dit betekent niet alleen zal uw resultaten drastisch worden verminderd, maar je zal echt niet weten precies wat je injecteren in jezelf.

Als u een regelmatige anabole steroïden gebruiker bent u waarschijnlijk hebt gewend aan het kopen van vrij goede kwaliteit steroïden van ondergrondse labs. De meeste van die producten zijn zeer bruikbaar en vaak nauwkeurig gedoseerd. Helaas kunnen we gewoon niet hetzelfde zeggen over ondergrondse lab HGH.

De kosten van de productie van HGH leidt de laboratoria te nemen shortcuts om hun winst te verzekeren. Hoewel deze goedkopere HGH is zeer verleidelijk als je op een begroting, zullen de meeste gebruikers vinden het veel meer de moeite waard om geld te besparen en te wachten tot je kunt veroorloven echte farmaceutische kwaliteit HGH.

Typische prijzen

Zoals ik al zei, HGH is een zeer hoog geprijsd product en dit kan een schok zijn als je alleen gewend bent om anabole steroïden te kopen.

Zelfs als je betrapt uit het kopen van lage kwaliteit of namaak HGH, heb je waarschijnlijk betaald een klein fortuin voor. Dit betekent dat u wilt dat uw bron uitgezocht voordat het overhandigen van geld – het risico is gewoon te hoog met alle vervalsingen en slechte kwaliteit HGH wordt verkocht op de zwarte markt.

Prijsstelling van HGH moet rekening houden met het feit dat niet alleen de basisprijs zelf extreem hoog is – veel hoger dan vrijwel elke steroïde – maar het feit dat HGH moet worden gebruikt voor vele maanden om het meeste voordeel te krijgen van het betekent dat je veel van het nodig hebt. Een zes maanden durende cyclus van HGH, wat een standaard procedure is, kan je tot ver in de duizenden dollars kosten.

Verreweg de hoogst geprijsde HGH is echte farmaceutische kwaliteit. Zelfs als je het kunt vinden – wat vaak moeilijk is – kan het 1000 dollar of zelfs meer kosten voor 100 eenheden. Als je de zwarte markt of ondergrondse lab generieke HGH koopt kan de prijs zo laag zijn als 300 dollar.

Maar de vangst is de mindere kwaliteit, goedkopere HGH is zeer waarschijnlijk te laag gedoseerd, zodat de kosten verschil is niet zo groot als het lijkt. Dit is de reden waarom ervaren gebruikers zullen bijna altijd wachten tot ze kunnen vinden en veroorloven echte farmaceutische kwaliteit HGH; als je gaat om dat veel te besteden, het is de moeite waard om te proberen om de beste kwaliteit HGH geld kan kopen te krijgen.

HGH stacken

Het stapelen van HGH met steroïden en andere verbindingen is de meest gebruikte strategie. In feite heeft het gebruik van HGH alleen weinig voordeel voor de meesten van ons, en de echte kracht zit hem in de synergie die het heeft met steroïden. Omdat HGH direct de groei bevordert, werkt het om de spierversterkende en vetverliezende effecten van de meeste anabole steroïden te vermenigvuldigen.

Een andere verbinding regelmatig gestapeld met HGH is T3, dat is een schildklierhormoon en is ook nuttig voor vet verlies, terwijl het helpen met een mogelijke vermindering van de normale schildklier functie die kan optreden met HGH.

HGH stapelen voor een man

Mannen die HGH stapelen hebben een lange lijst van anabole steroïden opties. Afhankelijk van uw specifieke doelstellingen, zal dit vaak de meest populaire steroïden zoals testosteron en Trenbolone voor bulking cycli, en Anavar of Winstrol als je op een snijden cyclus.

Voor de meest hardcore vet verlies, Clenbuterol (dat is niet een steriod) wordt soms gestapeld met HGH. Deca Durabolin en Anadrol zijn andere steroïden die mannen zullen stapelen met HGH.

Wanneer stapelen HGH met een steroïden die aromatize, mannen moeten extra zorg te nemen om het risico van gynaecomastie ontwikkelen met de meer uitgesproken groei van borstweefsel wordt veroorzaakt door HGH. Een dosis van 4iu dagelijkse van HGH is standaard bij het stapelen met steroïden, hoewel sommige mannen zou kunnen kiezen voor 6iu.

De minimale termijn voor HGH gebruik is 16 weken, maar 24 weken wordt aanbevolen voor de beste resultaten. De gestapelde steroïden zal normaal worden toegevoegd aan de tweede helft van uw cyclus.

Stapelen HGH voor een vrouw

Veel vrouwen kunnen HGH gebruiken op zijn eigen en zie goede resultaten als het gaat om vet verlies, verbeteringen in de huid en haar gezondheid, en zelfs sommige spier winsten. Op langere termijn, lage dosering gebruik van HGH is over het algemeen veiliger voor vrouwen dan het gebruik van steroïden.

Er zijn geen risico’s van het ontwikkelen van mannelijke trekken zoals met steroïden, maar vrouwen moeten voorzichtig zijn om HGH niet te veel te gebruiken tot het punt waar de handen, voeten en andere delen merkbaar vergroot kunnen worden. Voor meer geavanceerde vet verlies en spier winsten, zullen sommige vrouwen HGH stapelen met Anavar, die wordt beschouwd als de meest vrouwvriendelijke steroïde.

FAQs

Is HGH beter dan steroïden?

HGH is een zwakkere stof om te gebruiken dan steroïden, en het duurt een stuk langer om volledig effect. HGH is nuttig wanneer gebruikt gestapeld met steroïden omdat het kan versterken uw spiergroei en andere resultaten. Op zijn eigen, zal HGH hebben minimale voordeel voor de meeste mannelijke bodybuilders die zijn voornamelijk op zoek naar spier winsten te bereiken.

Is HGH legaal?

De enige keer dat HGH legaal is, is wanneer je een recept hebt van een arts om het te gebruiken om een medische aandoening te behandelen. HGH is illegaal om te kopen of te gebruiken voor bodybuilding, vetverlies, anti-aging of enige andere reden. HGH staat op de lijst van verboden middelen van de werelddopingautoriteiten.

Hoe kun je HGH krijgen?

De meeste mensen die HGH willen kopen voor prestatieverbetering zullen een bron van farmaceutische kwaliteit HGH vinden, wat erg duur is, of kopen op de zwarte markt waar de kwaliteit van HGH zeer twijfelachtig kan zijn.

Hoeveel kost HGH?

HGH is waarschijnlijk de duurste stof die een bodybuilder ooit zal gebruiken. U kunt verwachten om vele duizenden dollars te betalen voor een 6 maanden HGH cyclus. Op het hoogste eind, zou je kunnen betalen tot $ 4000 per maand voor HGH.

Zal HGH opduiken op een drugstest?

HGH kan moeilijk te detecteren in drug testen te wijten aan het feit dat het van nature voorkomt in het lichaam. Echter meer geavanceerde drug detectiemethoden worden ontwikkeld de hele tijd, en je kunt nooit 100% zeker van zijn dat je niet zal worden betrapt met behulp van een verboden stof.

Mijn conclusie en aanbeveling

Zoals je kunt zien, is het vinden van top kwaliteit HGH niet gemakkelijk of goedkoop. Dit kan komen als een grote verrassing voor lange tijd steroïde gebruikers. Immers, de meeste steroïden zijn vrij gemakkelijk te vinden en relatief betaalbaar. HGH is een heel ander verhaal en voor zo velen van ons, is het gewoon niet betaalbaar om goede kwaliteit HGH te kopen. Met behulp van slechte kwaliteit en goedkope HGH kan meer kwaad dan goed doen.

Om dit toe te voegen, HGH op zijn eigen heeft minimale voordeel voor bodybuilders en je echt nodig hebt om het te gebruiken met steroïden om het de moeite waard te maken. Wat als je niet een steroïde gebruiker en wil niet te zijn? Dan is HGH een inferieure keuze – je zou beter af zijn met het gebruik van veel krachtiger en goedkopere anabole steroïden. Maar die komen met hun eigen ernstige bijwerkingen en wettelijke risico’s.

Dan zijn er nog de bijwerkingen van HGH zelf. Die zijn niet te versmaden en kunnen je mogelijk meer schade toebrengen dan zelfs de krachtigste steroïden.

Dus welke andere opties zijn er?

HGH-X2 is het eerste legale en veilige alternatief voor HGH dat vandaag de dag over de toonbank kan worden gekocht. In plaats van synthetische HGH te injecteren, zorgt het voor een natuurlijke afgifte van HGH, zodat u alle voordelen kunt ervaren, maar zonder de bijwerkingen die ontstaan door het plotselinge infuus van onnatuurlijke hoeveelheden groeihormoon injecties.

HGH-X2 levert op alle belangrijke gebieden: vetvrije spiergroei, vetverbranding, sneller herstel en dit alles in een oraal product dat geen injecties vereist en niet gekocht hoeft te worden van onbetrouwbare zwarte markt handelaren.

Zonder twijfel is HGH-X2 het veiligste en legaalste alternatief voor groeihormooninjecties.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}