HGH kuur – Dosering, Kuur schema’s, Bijwerkingen & Tips

door Thijs // 15 maart, 2023  

Menselijk Groeihormoon (HGH) wordt op natuurlijke wijze door het lichaam geproduceerd en is van cruciaal belang voor het stimuleren van de groei en de reproductie en regeneratie van cellen. HGH, ook bekend onder de naam Somatropin, is verantwoordelijk voor vele processen in onze ontwikkeling en groei, waaronder de stimulering van IGF-1 (Insuline-achtige groeifactor 1).

HGH is zeer aantrekkelijk voor bodybuilders, maar het heeft veel meer voordelen dan alleen maar groei, en in feite is spiergroei niet noodzakelijkerwijs altijd de hoogste prioriteit van mensen die HGH gebruiken. Meerdere andere voordelen komen met het gebruik van dit hormoon in het bijzonder wanneer gecombineerd met anabole steroïden, met inbegrip van vet verlies, herstel en verjonging.

HGH wordt vaak aangeprezen voor zijn anti-aging voordelen en veel van die eigenschappen zijn ook van groot nut voor de fitness atleet of bodybuilder als het lichaam is geoptimaliseerd voor maximale prestaties met HGH invloed op enkele van de belangrijkste processen in het lichaam dat energie, verbetering van de lichaamssamenstelling, slaap kwaliteit en botten en gewrichten beïnvloeden.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zul je leren:

Wat is menselijk groeihormoon (HGH)?

Net zoals testosteron zeer wenselijk is om te gebruiken in exogene steroïde vorm voor bodybuilders en andere atleten, zo is HGH dat ook. Maar het is heel anders dan testosteron of van de steroïden die je misschien gewend bent te gebruiken.

HGH is geen anabole steroïde, maar staat bekend als een peptidehormoon. Het oorspronkelijke Somatropin menselijk groeihormoon is een identieke synthetische versie van HGH dat het menselijk lichaam van nature produceert.

Hoewel er enkele andere HGH-varianten bestaan, is er maar één identieke vorm en die draagt altijd de naam Somatropin, ongeacht het merk. Hierdoor kunt u gemakkelijk weten wanneer u een zuivere vorm van HGH krijgt.

HGH is een unieke stof om te gebruiken in een steroïde kuur en moet niet worden gedacht van in hetzelfde als steroïden. In plaats daarvan is het een krachtige aanvullende toevoeging aan elke steroïde cyclus vanwege de manier waarop het kan drastisch verbeteren van de effecten die u gewend bent te krijgen met uw steroïden.

Opmerking van de auteur: HGH-X2 is mijn nummer één gewaardeerde legale HGH Somatropin product. Het repliceert de spieropbouwende, prestatieverbeterende en vetverbrandende effecten van HGH, maar zonder de ongewenste bijwerkingen.

HGH-X2

HGH-X2 Somatropin

HGH-X2 Somatropin is een HGH releaser. Voorziet kwaliteit, droge spieren, snel vetverlies en sneller herstel.

Voordelen van HGH

HGH biedt een scala aan voordelen die je meestal niet zult vinden met een anabole steroïde. Dit kan maken het een zeer waardevolle aanvulling op zowat elk type van steroïde cyclus.

De voordelen van HGH uit te breiden veel verder dan lichaamsbouw verbetering en omvatten voordelen voor de gewrichten, huid, botten, herstel, slaap en stemming. In tegenstelling tot testosteron die de meeste steroïden zijn gebaseerd op, HGH is niet een mannelijk hormoon en dat betekent dat vrouwen kunnen gebruiken HGH net zo gelijk als mannen zonder de negatieve effecten die steroïden veroorzaken.

Groeihormoon is zeer nuttig voor ervaren steroïdengebruikers die een hoog niveau van lichaamsverbetering hebben bereikt en waar verdere groei of vooruitgang tot stilstand lijkt te zijn gekomen bij het gebruik van steroïden. De toevoeging van HGH kan de gevorderde bodybuilder voorbij bestaande grenzen stuwen wanneer het in combinatie met krachtige steroïden wordt gebruikt.

De belangrijkste specifieke voordelen die je kunt zien met HGH omvatten:

  • Versterkt de gewrichten, pezen en botten
  • Verbetert het herstel
  • Bevordert de groei van mager spierweefsel
  • Verhoogt de energie
  • Vermindert lichaamsvet en verbetert de stofwisselingssnelheid
  • Bereikt een strakker en harder lichaamsbouw

Bonusvoordelen van HGH zijn onder meer een merkbare verbetering van de gezondheid van de huid en een betere slaapkwaliteit die sterk zal bijdragen aan herstel en algeheel welzijn.

HGH dosering

Menselijk groeihormoon bij medisch gebruik wordt normaal toegediend bij lage doses vanaf slechts 1iu per dag met 3iu meestal de bovengrens met 4iu per dag alleen gebruikt in zeer zeldzame omstandigheden. Steroïde gebruikers zullen gewend zijn om vrij hoge doses van de meeste verbindingen te gebruiken om prestatieverhogende voordelen te krijgen, maar dit is niet nodig of aanbevolen met HGH.

In feite is het verlengen van de dosis voorbij een bepaald punt zet je op een hoog risico van zeer ernstige gevolgen voor de gezondheid. Het goede nieuws is dat HGH zeer effectief is, zelfs bij de lage doses die therapeutisch worden gebruikt en dit kan een goede plek zijn voor nieuwe gebruikers om te beginnen. Meer gevorderde gebruikers kunnen de dosering iets verhogen terwijl ze in gedachten houden dat het risico op bijwerkingen ook zal toenemen. Hieronder staan enkele voorbeeld doseringen om te overwegen voor verschillende doeleinden.

Beginner, gevorderde en gemiddelde HGH dosering

Bij het gebruik van anabole steroïden kunnen we meestal een doseringsschema plannen op basis van niet alleen persoonlijke doelen, maar ook ervaringsniveau. Als het gaat om HGH uw doelen zal de belangrijkste rol spelen bij het bepalen van uw dosis, in plaats van uw ervaring in het verleden met een van beide steroïden of HGH, of beide.

Aangezien HGH is een verbinding meestal gebruikt door gevorderde mensen, zal beginners altijd worden geadviseerd om te beginnen bij de laagste dosering om te evalueren hoe je lichaam reageert op HGH en hoe het reageert met eventuele steroïden die u gebruikt in de cyclus.

Voor mannelijke beginners, zal een dosis HGH van tussen 2iu en 4iu per dag bieden uitstekende lichaamsbouw voordelen. Zelfs tussenliggende en gevorderde gebruikers zal vaak genoegen nemen met deze dosering niveau, met het verschil dat de meer krachtige steroïde verbindingen worden gestapeld met HGH.

Lagere doses zorgen voor een uitstekende lichaamsbouw verbetering, herstel en herstel voordelen, alsmede vet verlies, maar degenen die willen HGH om bij te dragen aan spiergroei in synergie met anabole steroïden zal moeten verhogen de dosis tot 8iu per dag. Dit moet alleen worden geprobeerd door gemiddelde of gevorderde gebruikers.

Het is belangrijk op te merken dat de groei niet snel zal komen met HGH, dat is de reden waarom het niet vaak primair voor dat doel wordt gebruikt.

Wat HGH zal doen voor intermediaire en gevorderde gebruikers is zorgen voor een merkbare verbetering van uw steroïde cyclus en voor veel geavanceerde gebruikers dat is de belangrijkste reden voor het gebruik van HGH. Het verkrijgen van echt indrukwekkende groei met HGH bij deze hogere doses zou vereisen veel langere termijn gebruik dan veilig is om te doen.

Vrouwelijke HGH gebruikers kunnen genieten van dezelfde voordelen als mannelijke gebruikers zonder de virilization bijwerkingen van steroïden. Vrouwen kunnen grote voordelen behalen met HGH bij de laagste doses van 1iu of 2iu per dag en de meeste vrouwen zullen niet kijken om deze doses verder te verhogen.

Juiste HGH Administratie en Timing

Terwijl injecteerbare anabole steroïden normaal intramusculaire zijn, HGH injecties zijn meestal een subcutane injectie – toegepast net onder de huid.

De meeste mensen kiezen voor de maag gebied voor HGH injecties omdat het gemakkelijk is om de huid knijpen en de injectie in het vet toe te passen. Andere aanbevolen plekken voor injecties zijn de deltaspier en de dij, waarbij dezelfde injectiemethode wordt gebruikt.

De injectieplaats die u kiest, heeft geen directe invloed op de resultaten; met andere woorden, injecteren in de buik zal niet direct resulteren in het verlies van buikvet. De formule circuleert door het lichaam via de bloedbaan via de lever.

HGH kuur schema

In tegenstelling tot anabole steroïden die vaak een standaard manier om ze te gebruiken, is uw HGH cyclus gaat afhangen van verschillende factoren met de belangrijkste zijn uw doelen en de andere is wat steroïden je stapelen met.

Omdat HGH is een geweldige aanvulling op cycli met uiteenlopende doelstellingen van massa aanwinst aan het snijden, zult u willen om het in de cyclus tot maximaal effect met grote overweging gegeven aan de andere verbindingen. HGH is niet snelwerkende stof.

U zult niet zien onmiddellijke of zelfs enigszins snelle resultaten met het dus het moet worden gebruikt op langere cyclus lengtes als het gaat om van enig voordeel. Korte cycli van HGH zal zijn van weinig tot geen gebruik.

Daarom, of je nu een beginner of zeer gevorderde gebruiker zult u niet wilt gebruiken HGH voor minder dan 8 weken; maar twee of drie keer die lengte van de tijd wordt beschouwd als optimaal anders de effecten van HGH kan niet genoeg tijd om te ontwikkelen.

HGH kuur schema voor beginners

Met behulp van HGH is meestal beperkt tot meer geavanceerde gebruikers, dus terwijl beginners zijn onwaarschijnlijk om te gaan met HGH in de vroege stadia van het experimenteren met steroïden, kan er af en toe een persoon die wil geven het een gaan.

Beginners die willen een all round resultaat bestaande uit zowel spier winsten en vet verlies zal kijken naar stapelen HGH met een testosteron ester zoals Testosteron Cypionaat. HGH moet worden gebruikt voor ten minste 16 weken bij 4iu dagelijks om het volledige voordeel, met testosteron op 400 mg per week voor de tweede helft van de cyclus alleen.

HGH kuur schema voor ervaren gebruikers

Degenen die klaar zijn om een andere verbinding toe te voegen aan de bovenstaande stack zal goed worden gediend om gebruik te maken van Trenbolone, een meer geavanceerde en krachtige steroïde die aanzienlijk zal toevoegen aan de massa winsten die u kunt bereiken.

HGH zal de doeltreffendheid van zowel Testosteron Cypionate en Trenbolone Enanthate tijdens deze cyclus. De totale cyclus lengte kan duren tot 6 maanden (24 weken) indien gewenst, afhankelijk van hoe je HGH en eventuele bijwerkingen tolereren. Op zijn minst moet deze cyclus worden uitgevoerd voor 16 weken om tijd voor HGH te werken toestaan.

Tussenliggende gebruikers kunnen verhogen de dosis HGH tot 6iu per dag, met zowel Trenbolone Enanthate en Testosteron Cypionate op 400 mg per week. Dit zijn beide langdurige steroïden waardoor ze ideaal zijn voor een langere cyclus. Net als HGH, Trenbolone verhoogt ook IGF-1, waardoor deze combinatie een perfecte match voor zowel massa winst en vet verlies doelen.

HGH kuur schema voor zeer ervaren gebruikers

Trenbolon is misschien wel de meest geavanceerde anabole steroïden men kan gebruiken, dus het moet ook worden opgenomen in elke geavanceerde cyclus met HGH. Het verschil met de meest ervaren gebruikers zal de toevoeging van een toegewijde snijden steroïde zoals Anavar en optioneel de toevoeging van een minder bekende maar zeer krachtig hormoon genaamd T3 (Cytomel) die zeer nuttig is in de buurt van het einde van de cyclus om te helpen verminderen lichaamsvet naar de leanest mogelijk niveau.

Dit vet verlies en snijden cyclus is aantrekkelijk als een pre-contest stack en maakt ook gebruik van Trenbolon plus testosteron, maar testosteron in deze cyclus wordt alleen gebruikt op ondersteunende niveaus, met Trenbolon nemen op de primaire anabole rol.

Waterretentie zal ook worden geminimaliseerd of voorkomen door het gebruik van testosteron in een dosis van 100 mg per week. Deze cyclus kan lopen voor maximaal 24 weken, met de verbindingen verdeeld over verschillende delen van de cyclus. HGH zal worden gebruikt voor de gehele cyclus als de langzame effecten zal hebben genoeg tijd om kick in, met een dosis van 6iu per dag.

Trenbolon op 400 mg per week, en testosteron op 100 mg per week is nuttig in de laatste helft van de cyclus, met Anavar en T3 alleen opgenomen in het laatste derde van de cyclus; voor een 24 weken cyclus deze twee verbindingen zou worden gebruikt alleen voor de laatste 8 weken. Anavar dosis van 80 mg per dag en T3 op 75mcg elke dag zal dienen de pre-contest gebruiker zeer goed in het verkrijgen van een gehard, zeer mager lichaamsbouw met minimale lichaamsvet tegen het einde van de cyclus.

HGH stacken

Het is heel gebruikelijk dat HGH zal worden gestapeld met andere steroïden. Het werkt heel goed als een aanvullende verbinding in een cyclus en HGH heeft een grote synergie met de meeste steroïden zodat u het meeste uit beide soorten verbindingen te krijgen. HGH op zijn eigen is niet een grote massa builder maar kan sterk verheffen resultaten wanneer gestapeld met massa gebouw steroïden.

HGH kan worden gestapeld met vrijwel elke steroïde, en zoals we kunnen zien in de bovenstaande voorbeeld cycli, Testosteron, Trenbolone en Anavar zal werken zeer goed in synergie met HGH.

HGH vs. Alternatieven

Ik ben hier niet om medisch advies te geven, maar ik raad je echt aan om elk gebruik van HGH te vermijden. Hoewel de voordelen zeer aantrekkelijk zijn, kun je de potentiële risico’s niet negeren en dit is waarom het de moeite waard is om veel veiliger HGH alternatieven te overwegen.

Hier is waarom:

HGH wordt geleverd met een lange lijst van bijwerkingen, met een aantal van hen zeer ernstig, zoals het potentieel voor het ontwikkelen van hypothyreoïdie en diabetes bij voortgezet gebruik. Deze onzekerheid maakt het gebruik van HGH beladen met gevaar en eerlijk gezegd, gewoon niet de moeite waard het risico.

Dit is waarom ik sterk adviseer om eens goed te kijken naar HGH alternatieven.

Veel natuurlijke HGH vervangers kunnen zeer vergelijkbare voordelen bieden, soms zelfs beter, maar zonder die levens verwoestende gezondheidsrisico’s.

Met dit in gedachten, als je op zoek bent naar de absoluut beste legale, veilige en natuurlijke vervanger voor HGH, kijk dan niet verder dan HGH-X2.

HGH-X2 is een krachtige formule met uitsluitend natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn gekozen om de effecten van echte HGH na te bootsen – zonder de bijwerkingen. Het is ook 100% legaal overal ter wereld.

Dit zijn niet de enige redenen waarom ik HGH-X2 gemakkelijk kan aanbevelen in plaats van HGH. De belangrijkste redenen komen neer op de resultaten die je kan behalen:

Grote spiertoename, vetverlies, snel herstel zodat je sneller aan die volgende training kan beginnen: dit zijn de top voordelen van HGH-X2.

Veel mensen gebruiken HGH-X2 met succes en met indrukwekkende resultaten. Dit spul heeft vrijwel geen bijwerkingen, HGH-achtige resultaten en effecten, en dat alles zonder de nare gezondheidseffecten van riskante HGH.

HGH-X2 wordt ten zeerste aanbevolen.

HGH-X2

HGH (groeihormoon) kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal HGH (groeihormoon) online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

HGH resultaten

Een van de grote toepassingen van HGH is het bevorderen van vet verlies, terwijl sommige spiergroei en kracht effecten kunnen worden verwacht bij hogere doses, maar deze kunnen langer duren om merkbaar te worden en zal niet op het niveau dat u kunt verkrijgen met steroïden. HGH zal echter zeer goed werken in synergie met uw massa winnende steroïden om hun effecten te versterken en uiteindelijk stimuleren van uw resultaten.

Dit is de reden waarom HGH werd zo populair bij bodybuilders in de jaren 1980 en daarna, waar ze in staat waren te breken door barrières en grenzen die waren bereikt met anabole steroïden gebruik alleen. Dus over het geheel genomen, massa winsten zijn zeker mogelijk met HGH zo lang als zijn gebruikt in een goed geplande steroïde cyclus voor een geschikte periode van tijd, want het is niet een snelwerkende stof.

HGH’s effect op het metabolisme maakt het een eerste toevoeging aan een snijden cyclus. Een belangrijke functie is het bevorderen van lichaamsvet als een primaire energiebron, ervoor te zorgen dat het meest efficiënte gebruik van uw bestaande vet mogelijk wordt gemaakt. Dit maakt HGH gewaardeerd tijdens pre-contest cycli, vooral wanneer gestapeld met krachtige snijden steroïden.

Gebruikers zullen merken uitstekende verbeteringen in herstel en dit heeft betrekking op de brede waaier functies van HGH, van gewrichtsversterking tot betere slaap, de versnelling van genezing en spierweefsel herstel.

Het maakt niet uit wat uw doelen zijn, HGH toevoegen aan een steroïde cyclus gaat om uw resultaten aanzienlijk te verbeteren. De sleutel is om te geven HGH genoeg tijd om effectief te zijn en dit zal meestal betekenen met inbegrip van in een cyclus voor een minimum van 16 weken, maar tot 24 weken is ideaal voor de meeste gebruikers om de beste resultaten te krijgen.

Uw resultaten met behulp van HGH zal, net als bij steroïde gebruik, sterk afhankelijk van uw voeding en training programma’s. Je zal gewoon niet de gewenste resultaten als uw dieet is verschrikkelijk en je bent niet vasthouden aan een goed geplande en geschikte training routine afgestemd op uw doelen en uitgevoerd voor de duur van uw cyclus.

HGH bijwerkingen

Terwijl HGH is niet een anabole steroïde, zijn er nog enkele HGH bijwerkingen zich bewust te zijn van, maar veel van degenen die je zou kunnen worden ervaren met het omgaan met anabole steroïde gebruik zal niet een probleem met HGH.

Er is bijvoorbeeld geen androgene activiteit met dit hormoon, noch zal HGH enige invloed hebben op je testosteron functie in de vorm van onderdrukking. Dus wat zijn de mogelijke bijwerkingen bij het gebruik van HGH? Hier is waar je op moet letten:

Androgene en oestrogene bijwerkingen

Als steroïde gebruikers zijn we gewend aan bepaalde soorten bijwerkingen, maar met HGH komt geen oestrogene of androgene activiteit voor. Helaas is gynaecomastie nog steeds een indirecte risicofactor bij het gebruik van HGH, en dit is te wijten aan de manier waarop HGH interageert met oestrogeen.

Dus terwijl HGH zelf geen directe oestrogene activiteit bevordert, als je sterk aromatiserende anabole steroïden gaat gebruiken, gestapeld met HGH, zul je op de top van oestrogeencontrole willen blijven, wat iets is wat je zeker toch al zou doen.

Gewrichten

Misschien wel de meest voorkomende bijwerking van HGH is pijn in de gewrichten. Hoewel dit lijkt misschien verwarrend omdat HGH heeft grote voordelen voor de gewrichten met inbegrip van voor de gewrichtskracht, kan mogelijke pijn worden veroorzaakt door nieuwe bindweefsel groei en wat vochtretentie in de gewrichten.

Het herstel en de groei van nieuw gewrichtsweefsel, terwijl het mogelijk met enige pijn gepaard gaat, is een positief teken dat HGH goed werkt. Het vasthouden van gewrichtsvocht dat pijn veroorzaakt zal vaak na een korte tijd verdwijnen, maar als het aanhoudt kan het worden gecontroleerd door het verlagen van uw HGH dosis.

Gebruikers zullen de dosering willen controleren op basis van de pijnniveaus. Zeer hoge doses zullen vrijwel zeker resulteren in deze bijwerking, terwijl degenen met lage of matige doses in staat zouden moeten zijn om de gewrichtspijn op beheersbare niveaus te houden.

Gevoelloosheid in handen en voeten

Deze bijwerking, die beter bekend staat als het carpale tunnelsyndroom, wordt ook veroorzaakt door een ophoping van vocht in niet alleen de gewrichten maar ook in het bindweefsel in de pezen, met als gevolg dat de zenuwen worden geraakt en handen en voeten tintelend of gevoelloos aan kunnen gaan voelen.

Regelmatig bewegen en strekken van handen, armen, benen en voeten kan deze bijwerking helpen voorkomen of beheersen. Nogmaals die op hogere doses van HGH zal waarschijnlijk ervaren deze bijwerking meer extreem, maar in alle, maar de meest ernstige van de gevallen moet verdwijnen zodra u stopt met het gebruik van HGH.

Hypothyreoïdie

Dit is wanneer de productie van het schildklierhormoon door de schildklier deficiënt wordt en het belangrijkste resultaat is een vertraging van het metabolisme, aangezien de schildklier centraal staat bij het reguleren van het metabolisme. Een tragere stofwisseling maakt het moeilijker voor u om vet te verliezen, kan uw energie wegnemen en verschillende negatieve gevolgen voor uw gezondheid hebben.

Als je begint te lijden aan deze aandoening tijdens het gebruik van HGH, is het mogelijk om gebruik te maken hypothyreoïdie behandeling, zoals Liothyronine Natrium, dat is een synthetisch schildklierhormoon. Raadpleeg uw arts als u zich zorgen maakt over uw schildklierfunctie voordat u medicijnen gaat gebruiken.

Diabetes

Een minder bekend risico is de ontwikkeling van diabetes type 2. Het is mogelijk om deze aandoening op korte termijn te ontwikkelen en de reden hiervoor is de invloed van HGH op de bloedsuikerspiegel en een vermindering van de gevoeligheid van insuline. Degenen met bestaande diabetische of bloed glucose gerelateerde aandoeningen moeten strikte aandacht besteden bij het gebruik van HGH, maar zelfs degenen die anders gezond zijn zullen willen controleren bloed glucose niveaus gedurende een HGH cyclus. Zelfs lagere doses van HGH kan leiden tot veranderingen in de bloedsuikerspiegel en insuline functie

Groei van botten en organen

Dit effect is een punt van zorg bij het gebruik van HGH in zeer hoge doses gedurende zeer lange perioden, en zal geen invloed hebben op degenen die verstandig HGH gebruiken in milde en matige doses voor relatief korte perioden. Overmatige botgroei wordt pas na jaren merkbaar en kan vooral het hoofd, de handen en de voeten aantasten. Overmatige groei van organen en weefsels is ook een gevaarlijk effect van overmatig HGH gebruik.

Dit zullen blijvende mutaties van het lichaam zijn en moeten dus absoluut worden vermeden door vast te houden aan verstandig gebruik van groeihormoon. Beginners kunnen het meeste risico lopen door een gebrek aan kennis over dosering en lange termijn gebruik, vandaar dat het van cruciaal belang is om op de hoogte te zijn van hoe HGH werkt en hoe het veilig te gebruiken. Gigantisme in deze vorm is het resultaat van overmatig HGH gebruik in hoge doses over lange perioden van tijd, zoals meerdere jaren. De meerderheid van de HGH gebruikers zal zich nooit zorgen hoeven te maken over deze zeer ernstige maar zeldzame bijwerking.

Vrouwelijke bijwerkingen

Vrouwelijke gebruikers van HGH zal blij zijn met het ontbreken van een virilization bijwerkingen zoals zijn bijna zeker met de meeste anabole steroïde. Dat komt omdat HGH is niet een mannelijke specifieke hormoon en er zijn geen androgene effecten.

HGH wordt beschouwd als vrij veilig te gebruiken bij milde en matige doses en degenen die gewend zijn aan het gebruik van anabole steroïden en het omgaan met de bijbehorende bijwerkingen zal vrijwel zeker vinden HGH te zijn veel beter beheersbaar.

Alleen bij gebruik van hogere doses voor buitensporig lange perioden zal HGH leiden tot ernstige negatieve effecten zoals hierboven vermeld, maar verstandig gebruik moet goed worden verdragen door de meeste gebruikers. Steroïde gebruikers zijn goed bekend met het uitvoeren van cycli met voldoende pauzes ertussen, en dezelfde strategie moet ook worden toegepast bij HGH gebruik.

HGH Nakuur

Nakuren met steroïden gebruik is alles over het herstellen van uw natuurlijke testosteron productie nadat het is onderdrukt door de steroïden. Aangezien HGH zelf geen invloed heeft op je testosteron, is deze vorm van PCT niet nodig als je alleen HGH gebruikt.

Echter, aangezien HGH meestal zal worden gebruikt gestapeld met ten minste een anabole steroïden, zal de gebruiker moeten ondernemen PCT in overeenstemming met wat het meest ideaal voor de steroïde (s) die u gebruikt in de cyclus is. Nolvadex en hCG zijn twee zeer effectieve PCT oplossingen die de gebruiker van een van de bovenstaande cycli goed zal dienen als het gaat om het stimuleren van normale testosteron functie weer na steroïde gebruik.

HGH FAQs

Is HGH goed voor bulking?

HGH kan worden gecombineerd met zo ongeveer elke anabole steroïde en gebruikt voor elk doel, inclusief bulking. HGH zelf zal je geen enorme gains geven, maar werkt in synergie met je steroïden om de resultaten te maximaliseren. HGH draagt ook bij aan de resultaten die je zult krijgen en je prestaties door het verbeteren van herstel, het verbeteren van de kracht van gewrichten en botten, en het stimuleren van energie.

Is HGH veiliger dan steroïden?

HGH wordt over het algemeen beschouwd als minder riskant dan de meeste anabole steroïden met minder kans op ernstige bijwerkingen. Dit geldt echter alleen bij verstandig gebruik van HGH, met inbegrip van matige doses en geen consequent gebruik van HGH over perioden van jaren – want dit is waar zeer ernstige gevolgen voor de gezondheid kunnen komen. Maar voor de meerderheid van de gebruikers, zullen zij vinden dat HGH veilig is om te gebruiken als het is een hormoon van nature geproduceerd in zowel vrouwen als mannen, waardoor het even geschikt en effectief voor beide geslachten in tegenstelling tot anabole steroïden die zijn meestal zeer schadelijk voor vrouwen.

Wat zijn de negatieve effecten van HGH?

HGH, bij juist gebruik in matige doses gedurende beperkte perioden, komt niet met de ernstige bijwerkingen die we zien bij de meeste anabole steroïden. Er zijn enkele negatieve effecten die sommige mensen zullen ervaren, meestal met betrekking tot gewrichtspijn, hoofdpijn en griepachtige symptomen. Sommige mensen zullen helemaal geen negatieve effecten ondervinden bij het gebruik van HGH. Ernstigere bijwerkingen zullen zich waarschijnlijk voordoen bij zeer hoge doses of wanneer HGH jarenlang continu wordt gebruikt, en dit moet worden vermeden.

Waarom is HGH illegaal?

HGH wordt legaal gebruikt in de geneeskunde voor de behandeling van sommige aandoeningen met betrekking tot groei, maar als het gaat om prestatieverbetering of bodybuilding is het niet legaal te verkrijgen of te gebruiken zonder recept. In de VS staat HGH niet op dezelfde lijst als anabole steroïden, maar het is nog steeds verboden voor gebruik buiten de medische wereld en in de competitie.

Hoeveel kost HGH?

Vergeleken met de meeste anabole steroïden is HGH duur in aanschaf. Er is een enorme variatie in prijs en in kwaliteit van de producten. Helaas wordt HGH heel vaak nagemaakt en verkocht als een extreem lage kwaliteit en inconsistent product dat je misschien helemaal geen voordelen geeft, ondanks de hoge prijs.

De beste HGH om te kopen is farmaceutische kwaliteit van bekende merken in plaats van generieke producten. Farmaceutische kwaliteit is duur, dus alleen degenen met een hoger budget zou moeten overwegen HGH als de lage kwaliteit generieke gewoon niet de moeite waard het risico. De exacte kosten zullen afhangen of u kleine hoeveelheden of in bulk koopt, maar het kan tot $1000 en meer kosten voor 100 eenheden van farmaceutische kwaliteit HGH.

Is HGH een steroïde?

Nee, het is een synthetische vorm van het natuurlijk voorkomende menselijk groeihormoon dat wordt geproduceerd in de menselijke hypofyse. Hoewel HGH hoge anabole eigenschappen heeft, is het nog steeds niet erg effectief bij het bevorderen van enorme spiergroei op zichzelf. Daarom wordt het meestal gestapeld met krachtige anabole steroïden waarbij bulken het hoofddoel is.

Heeft HGH invloed op de stemming?

Mannen die anabole steroïden gebruiken zijn vaak bezorgd over verhoogde agressie en stemmingswisselingen als bijwerking, maar HGH werkt anders dan testosteron. HGH zelf kan het geestelijk welzijn en de stemming helpen verbeteren, wanneer het in verstandige doses wordt gebruikt. Negatieve stemmingswisselingen zijn een mogelijke bijwerking van hogere doses HGH, evenals mogelijke afhankelijkheid en ontwenningsverschijnselen, maar dit komt niet vaak voor, en wordt zelfs zelden als bijwerking vermeld. Het is waarschijnlijk dat deze mogelijke effecten alleen van invloed zijn op mensen die HGH gebruiken bij zeer hoge ongepaste doses en niet van invloed zouden moeten zijn op de gemiddelde gebruiker.

Hoe bereid je je HGH goed voor?

Om je HGH op de juiste manier voor te bereiden reconstitueer je het met 1 CC (1CC = 1ml) bacteriostatisch water. Dit geeft je een concentratie van 10iu’s HGH per ml (1iu HGH/0.1 CC). Elke 0.1cc op de insulinespuit zal 1iu HGH bevatten. Dit betekent dat als je het nemen van 2iu’s / dag dan elke flacon zal duren u 5 dagen.

Waar injecteren bodybuilders HGH?

HGH is een subcutane injectie, in plaats van een intramusculaire injectie zoals anabole steroïden. Dit maakt het makkelijker om te injecteren voor de meeste mensen als je niet een naald in een harde spier die pijnlijk kan zijn. In plaats daarvan, de HGH injecties gaat net onder de huid in een deel van het lichaam waar je bent in staat om een kleine rol vet te injecteren op te heffen – voor de meeste mensen de maag gebied zal zijn meest handige te wijten aan de dunnere huid die is makkelijker te knijpen met je vingers, zodat u veilig de injectie kunt toedienen.

Mijn conclusie en aanbeveling

Als je nodig hebt om te duwen voorbij belemmeringen en het gevoel dat je hebt bereikt een bakstenen muur met uw vooruitgang, HGH kan je voorbij dat punt en op het ervaren van resultaten die anders niet mogelijk zijn alleen met steroïden.

Hoewel dit maakt HGH meestal geschikt voor meer geavanceerde steroïde gebruikers, met enige zorgvuldige planning beginners kunnen ook profiteren van groeihormoon die een breed scala van positieve voordelen heeft, en wordt beschouwd als over het algemeen zeer veilig bij verstandig gebruik.

HGH werkt – ik ga het tegendeel niet beweren. Maar heel weinig mensen zullen echt overwegen om zoiets als echte HGH te gebruiken.

Het is gewoon veel te riskant vanwege de lange lijst van mogelijke korte en lange termijn gezondheidsproblemen die het kan veroorzaken. Dit is de grote reden waarom mensen op zoek gaan naar een veilig en onschadelijk alternatief voor HGH, terwijl ze dezelfde krachtige voordelen willen.

Het beste alternatief voor HGH dat vandaag legaal te koop is, is HGH-X2. Regelmatig gebruik van HGH-X2 brengt u al het goede van HGH, zonder de gevreesde bijwerkingen. HGH-X2 is een legitieme HGH vervanger die vanaf de basis is samengesteld om veilig de effecten van echte HGH na te bootsen.

HGH-X2 heeft aangetoond te werken als het gaat om magere spiertoename, uitstekende vetverbranding, verbeterde spier-vet verhouding en aanzienlijk betere en snellere hersteltijden. En u hoeft zich geen zorgen te maken over gyno, carpaal tunnel syndroom, gewrichtspijn schildklierproblemen of andere negatieve effecten.

HGH-X2

HGH (groeihormoon) kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal HGH (groeihormoon) online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}