HGH voor vrouwen – Kuur schema’s, dosering & Bijwerkingen

door Thijs // 10 september, 2022  

Hebt u als vrouw geaarzeld om anabole steroïden te gebruiken om spieren te kweken, vet te verliezen en uw prestaties te verbeteren, vanwege de beruchte bijwerkingen die ze kunnen veroorzaken? Of bent u een comfortabele vrouwelijke steroïdengebruiker en op zoek naar uitbreiding naar nieuwe verbindingen voor extra voordelen?

Wat je situatie ook is, je zou steeds meer mensen zien praten over HGH – menselijk groeihormoon.

Wat is dit hormoon allemaal over? Welke voordelen kan het hebben voor jou als vrouw? Wat zijn de bijwerkingen, en hoeveel kost het allemaal? Is HGH beter dan steroïden?

Dit zijn slechts enkele van de vragen die vrouwen in spe zich stellen over HGH. Er is veel te weten over deze verbinding en u zult willen een goed begrip van de ins en outs van groeihormoon hebben voordat u zelfs overwegen het te gebruiken.

In deze gids, zult u leren:

Wat is HGH?

Groeihormoon wordt van nature geproduceerd door ons lichaam. Het is van vitaal belang voor de ontwikkeling en groei van botten, spieren, organen, huid en het speelt een belangrijke rol in de stofwisseling.

In feite leren onderzoekers nog steeds nieuwe manieren waarop HGH invloed heeft op meerdere verschillende processen in het lichaam, en dit maakt het een spannend gebied voor medisch onderzoek.

HGH heeft meerdere medische toepassingen en er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar meer potentiële toepassingen, variërend van de behandeling van slopende aandoeningen tot meer therapeutische en anti-aging doeleinden.

Behandeling van HGH-deficiëntie is een van de belangrijkste medische toepassingen van synthetisch groeihormoon. HGH wordt ook gebruikt om te helpen bij spierafbraakgerelateerde aandoeningen zoals HIV, waarbij de patiënt anders moeite kan hebben om mager spiergewicht te behouden en te winnen. Slachtoffers van brandwonden zijn ook potentiële begunstigden van HGH, vanwege zijn uitstekende vermogen om de collageensynthese te bevorderen.

Anti-veroudering is een ander gebied waar HGH een aantal krachtige voordelen kan hebben, en is een van de redenen waarom veel vrouwen zullen kiezen voor het gebruik van HGH, ongeacht of ze een bodybuilder of een atleet zijn of niet.

Als je eenmaal weet wat de rol van HGH in het lichaam is, kun je snel zien hoe dit gunstig kan zijn voor vrouwen die spieren willen kweken, vet willen verliezen, je lichaamsbouw en lichaamssamenstelling willen verbeteren, en mogelijk ook wat anti-verouderingseffecten.

HGH is geen anabole steroïde, zodat vrouwen kunnen gebruiken zonder de grote zorg die wordt geleverd met steroïde gebruik. Ondanks dit, zijn er nog andere gevaren die je nodig hebt om bewust te zijn van voordat u de sprong in HGH gebruik.

HGH voordelen voor vrouwen

Vrouwen kunnen genieten van dezelfde voordelen als mannen bij het gebruik van HGH. Vrouwen zien misschien een wat krachtiger effect als het gaat om spiertoename bij gebruik van HGH op zichzelf, hoewel dit nog steeds vrij mild zal zijn in vergelijking met wat je kunt krijgen met een vrouwvriendelijke anabole steroïde.

Vetverlies

Waarschijnlijk de meest voorkomende reden waarom vrouwen HGH gebruiken is voor de voordelen van vetverlies. HGH heeft een krachtig effect op de stofwisseling en het kan het lichaam vertellen dat het voor energie liever vetten dan koolhydraten gebruikt.

Ook al staat groeihormoon bekend als een traag werkende stof, toch kan het uitzonderlijk vetverlies opleveren als je het volhoudt. Er is een keerzijde aan deze verschuiving naar vetten als energie, en dat is een mogelijke stijging van de bloedsuikerspiegel. Een bonusvoordeel van de vetverliezende effecten van HGH is dat het cholesterolgehalte kan dalen. Dit staat in schril contrast met steroïden die vaak het cholesterolgehalte verhogen.

Anti-aging

HGH heeft veel vooruitzichten als een toekomstige anti-aging behandeling, en er is nog veel meer te leren over de voordelen ervan op dit gebied, maar we weten dat het krachtig is in de manier waarop het weefsel herstelt, en de collageen synthese bevordert. Deze aspecten alleen al kunnen helpen de slijtage van veroudering tegen te gaan.

HGH is in geen geval een wondermiddel tegen veroudering (een dergelijk middel bestaat niet), maar veel mensen zweren bij de positieve effecten ervan op het vergroten van de elasticiteit van de huid en het versterken van nagels en haar. Het welzijn kan ook verbeteren, en u zult waarschijnlijk meer energie hebben wanneer u HGH gebruikt, waardoor u zich zeker jonger kunt voelen.

Mager spiermassa

Spier winst met HGH zal niet in de buurt komen van wat kan worden bereikt met steroïden, maar het zal bevorderen sommige mager winsten bij vrouwen. Er zijn enkele voordelen in eiwitsynthese en stikstof retentie, die dan zijn de basis van spiergroei. HGH zal u ook helpen spieren te behouden als u het primair gebruikt om vet te verliezen.

HGH werkt uniek als het gaat om spiergroei omdat het hyperplasie bevordert – wat resulteert in meer spiercellen. Vergelijk dat met de hypertrofie die door steroïden wordt veroorzaakt, waarbij de spiercellen in omvang toenemen. Steroïde spierwinsten zijn gemakkelijk te verliezen, terwijl HGH winsten voor altijd moeten blijven zo lang als je in goede gezondheid bent. Dus terwijl uw spiertoename met HGH matig zal zijn, zal deze van hoge kwaliteit zijn en op de lange termijn te handhaven.

Herstel

Misschien wel het beste voordeel van HGH is hoe het herstel bevordert. Zelfs doorgewinterde steroïde gebruikers zullen vaak merken dat HGH op dit gebied nog krachtiger is dan de meeste steroïden. Een groot deel hiervan is de manier waarop HGH de collageen synthese kan verhogen en de gewrichtskracht kan verbeteren.

HGH in het algemeen heeft uitzonderlijke helende eigenschappen waarbij het spierweefsel, organen en zelfs de hersenen kan herstellen, opbouwen en onderhouden. Dit geeft ons een aanwijzing over hoe krachtig HGH is als het gaat om herstel en algehele gezondheid. Wanneer je sneller herstelt na een training, ben je sneller klaar voor de volgende training. U zult ook merken dat u met een hogere intensiteit kunt trainen; al deze aspecten zullen uw resultaten versnellen en tegelijkertijd het risico op blessures verminderen.

Mogelijke bijwerkingen

Het is maar al te gebruikelijk om aan te nemen dat HGH bij vrouwen dezelfde bijwerkingen heeft als anabole steroïden. Maar dit is helemaal niet het geval. HGH is een heel ander soort hormoon. Ook al heeft het krachtige anabole eigenschappen, het is niet een androgene hormoon, zodat vrouwen op HGH zijn niet van plan om te lijden met virilization type bijwerkingen.

Sommige HGH bijwerkingen zullen van korte duur zijn en verdwijnen vaak vroeg in de cyclus – mits je je HGH dosering niet te hoog of te snel verhoogt. Deze tijdelijke of korte termijn bijwerkingen kunnen omvatten:

  • Gewrichtspijn: Het kan verwarrend worden gezien dat HGH de gewrichtskracht verbetert, maar ook gewrichtspijn veroorzaakt bij sommige vrouwen. Dit is een zeer veel voorkomende bijwerking en wordt veroorzaakt door de manier waarop HGH de gewrichten uitzet en laat groeien terwijl er nieuw weefsel groeit – in wezen een soort groeipijn. Pijn in de gewrichten is meestal een tijdelijke bijwerking op korte termijn die verdwijnt naarmate je verder door je cyclus gaat.
  • Vasthouden van vocht: Zwelling of opgeblazen gevoel rond sommige gewrichten is een andere veel voorkomende HGH bijwerking. Het is meer waarschijnlijk te gebeuren bij hogere doses of wanneer u een hoge dosis in een injectie injecteren. Dit is een andere reden waarom het starten van een HGH cyclus bij een lage dosis is essentieel.
  • Carpaal tunnel syndroom: Dit leidt ons tot de ontwikkeling van carpaal tunnel syndroom wanneer het vasthouden van water rond het polsgebied en andere gewrichten leidt tot compressie van de zenuw. U kunt een tintelend en gevoelloos gevoel in de hand en vingers ervaren. Als het erger wordt, kan pijn optreden en kunt u het normale gebruik van uw handen verliezen. Dit kan een teken zijn dat uw HGH dosering te hoog is en moet worden verlaagd om dit probleem te laten verdwijnen.
  • Insuline gevoeligheid en Type 2 Diabetes: Voortdurende hoge doses HGH kunnen de bloedglucosespiegels verhogen en uw gevoeligheid voor insuline verminderen. In extreme gevallen kan diabetes type 2 ontstaan.
  • Orgaan groei: een andere bijwerking van HGH misbruik (hoge doses) is de ongewenste groei van organen en lichaamsdelen. Groei van uitwendige lichaamsdelen bij vrouwen zoals handen en voeten zou nogal opvallen en onnodig te zeggen dat vrijwel alle vrouwelijke HGH gebruikers willen voorkomen dat dit gebeurt. Het kan worden vermeden door het niet gebruiken van hoge doses HGH voor lange perioden van tijd.

Lange termijn en meer ernstige gevolgen voor de gezondheid zijn een risico wanneer u gebruik maakt van HGH bij buitensporige doses en dit moet worden vermeden ten koste van alles. Er is helemaal geen noodzaak voor vrouwen om HGH boven 4IU te gebruiken, alles boven dat niveau wordt beschouwd als een hoge dosis voor vrouwen. De meerderheid van de vrouwen zal nooit de behoefte hebben om de dosis te verhogen boven 2-3IU.

Het moet voor ogen worden gehouden dat HGH niet van plan is om u snelle resultaten te geven. Maak niet de fout te denken dat het niet werkt omdat je geen resultaten ziet binnen de eerste weken of zelfs de eerste twee tot drie maanden – en dus af te zien van het verhogen van de dosering in een poging om de resultaten te versnellen. HGH werkt niet op die manier; langzaam en gestaag wint de race met groeihormoon. Als u wilt dat snelle resultaten, stok met anabole steroïden in plaats daarvan.

HGH dosering voor vrouwen

Het uitwerken van uw HGH dosering betekent het vinden van een goede balans tussen voordelen en bijwerkingen. Als het je eerste keer met behulp van HGH dan bent u altijd geadviseerd om laag te beginnen. Dit minimaliseert uw risico van schok bijwerkingen, en laat je evalueren hoe JOUW lichaam reageert op synthetische HGH.

Alleen maar omdat je misschien hebt gehoord over andere vrouwen ervaringen met HGH bij een bepaalde dosis, zal het op geen enkele manier vertalen in u met dezelfde ervaring of reactie.

Ongeacht uw eerdere ervaring met HGH, steroïden of een andere verbinding, dosering van HGH zal altijd worden gehouden een op een laag niveau. Dit is een geavanceerde verbinding om mee te beginnen, en zelfs lage doses komen met risico’s van het plotselinge begin van bijwerkingen zoals gewrichtspijn en vochtretentie. Maar het nemen van een hoge dosis brengt een virtuele zekerheid dat je bijwerkingen ernstiger zullen zijn en het risico van diabetes en orgaangroei ontwikkelen.

Wanneer vrouwen HGH puur voor anti-aging doeleinden gebruiken – zoals meer en meer vrouwen kiezen – kunnen doses onder 1IU met goede resultaten worden gebruikt. Dit is een zeer lage dosis, maar biedt ook het veiligste niveau om HGH te gebruiken.

Als het gaat om prestaties en vetverlies doses moet je de dosis wel verhogen – maar niet met zoveel als je zou denken. Vrouwen kunnen goede vet verlies resultaten zien met slechts 2IU per dag van HGH. Als spiergroei voor jou een hoge prioriteit heeft, zou je moeten kijken naar een dosis van 3-4IU per dag. Dit wordt beschouwd als de bovengrens voor alle, maar de meest hardcore vrouwelijke gebruikers.

HGH kuur schema’s voor vrouwen

HGH cycli voor vrouwen zullen zeer vergelijkbaar zijn met die van mannen, met twee belangrijke variabelen te overwegen:

Mannen zullen HGH vaak stapelen met krachtige anabole steroïden die vrouwen niet kunnen of willen gebruiken

Vrouwen zullen meestal een lagere dosis HGH gebruiken in vergelijking met mannen

Een basis vet verlies, herstel en anti-aging cyclus voor vrouwen is zeer eenvoudig: HGH op 2-4IU per dag (aangepast op basis van uw reactie). Cyclus lengte van 4-6 maanden.

Vrouwen die HGH willen stapelen zullen meestal Anavar gebruiken. De cyclus lengte en HGH dosis blijft hetzelfde, maar je dan Anavar toe te voegen in de laatste 4 weken van de cyclus op een dosis van 10mg per dag. Dit zal zorgen voor meer dramatische vet verlies en mager winsten tegen het einde van de cyclus.

Typische HGH resultaten

Je zou kunnen hebben enige ervaring met steroïden zoals Anavar, en als dat zo is je zou worden gebruikt om snelle resultaten. HGH is heel het tegenovergestelde in dit opzicht. U zult niet zien substantiële resultaten van HGH in de eerste week, of zelfs in de eerste maand of twee.

De reden dat HGH moet worden gebruikt voor zo’n langere periode van tijd is omdat dit een langzaam werkend hormoon is. Als je je er niet prettig bij voelt om het voor minstens 16 weken te gebruiken, is het beter om het helemaal niet te gebruiken. Waarom? Dit is een dure verbinding te gebruiken, dus als je gaat om het te gebruiken, moet het worden gedaan met de best mogelijke kans op grote resultaten en dat betekent lange termijn gebruik.

Typische HGH resultaten zullen sterk afhangen van je levensstijl – dieet en lichaamsbeweging in hoofdzaak. HGH geeft je het gereedschap om een indrukwekkende hoeveelheid vet te verliezen en een gespierde, gedefinieerde lichaamsbouw te bereiken als het vet wegvalt en spieren worden blootgesteld.

Belangrijk is dat uw resultaten ook een merkbare verbetering van herstel en verjonging zullen inhouden. Bovendien zorgen de anti-verouderingsvoordelen van HGH voor een opvallende verbetering van het uiterlijk en het gevoel van haar, nagels en huid. Om de beste resultaten met HGH te bereiken, vermijd hoge doses, zodat uw lange HGH cyclus zal beheersbaar zijn met minimale bijwerkingen.

HGH vs Anavar voor vrouwen

Er is een anabole steroïde boven alle anderen die wordt beschouwd als het meest geschikt voor vrouwen te gebruiken: Anavar. Het is een krachtige snijden steroïde en een mondelinge steroïde, en in vergelijking met de meeste andere anabole steroïden het wordt geleverd met een mildere androgene effect op vrouwen wanneer gebruikt bij lagere doses.

Net als HGH, heeft Anavar een directe invloed op de stofwisseling en dit vertaalt zich in krachtige vetverbranding. Anavar is een zeer snel werkende steroïde, en het is waarschijnlijk om te resulteren in snellere en grotere spier winsten in vrouwen met behulp van het voor dat doel. Het wordt ook alleen gebruikt voor 6 tot 8 weken, terwijl je op zoek bent naar vele maanden van HGH gebruik om aanvaardbare resultaten te krijgen.

Het kan als een verrassing komen dat Anavar, ondanks het feit dat het een steroïde hormoon is, minder bijwerkingen bij vrouwen kan veroorzaken dan HGH. Bij lage doses, kunnen veel vrouwen viriliserende bijwerkingen vermijden met Anavar. Hoewel HGH een ander bijwerkingenprofiel heeft, zullen de meeste mensen er toch enkele ervaren, zelfs bij lagere doses.

Tenslotte, we kunnen HGH en Anavar niet vergelijken zonder het over de kosten te hebben. HGH is waarschijnlijk de duurste verbinding te kopen, en het feit dat je nodig hebt om het te gebruiken voor maanden op eind om fatsoenlijke resultaten te krijgen gewoon toegevoegd aan die kosten. Het kan gemakkelijk set u terug vele duizenden dollars aan een 4-6 maand HGH cyclus.

Anavar is een van de duurdere anabole steroïden, maar een investering in een Anavar cyclus is niet waarschijnlijk kost je ergens in de buurt van die van HGH. Afhankelijk van uw bron en kwaliteit, bent u waarschijnlijk op zoek naar honderden dollars per cyclus in plaats van duizenden voor HGH. Voor veel vrouwen, kosten alleen zal de bepalende factor bij de keuze om ofwel HGH of Anavar gebruiken.

FAQs

Wat zijn de effecten van HGH op vrouwen?

Vrouwen krijgen zeer vergelijkbare voordelen als mannen bij gebruik van HGH. Enige toename van magere spieren is mogelijk, efficiënter en snel vetverlies is het belangrijkste voordeel, plus mogelijke verbeteringen in de kracht en het uiterlijk van het haar en de nagels. Om deze effecten te zien, moeten vrouwen HGH gebruiken voor ten minste 4 maanden, maar 6 maanden wordt sterk aanbevolen.

Hoeveel HGH moet een vrouw nemen?

Vrouwen kunnen uitstekende resultaten zien met zeer lage doses HGH. Zelfs een dagelijkse dosis van 2 IE kan krachtig vetverlies bevorderen (in combinatie met een geschikt dieet en trainingsregime), plus verbeteringen in de gezondheid van de huid als gevolg van de anti-aging effecten van HGH. Als spiergroei een prioriteit is en er geen steroïden met HGH worden gebruikt, kunnen vrouwen 3-4 IE per dag gebruiken, maar moeten ze extra voorzichtig zijn met bijwerkingen.

Is HGH duur?

Ja, HGH is een van de duurste stoffen die een bodybuilder kan kopen. De top kwaliteit echte farmaceutische kwaliteit HGH kan kosten duizenden dollars per cyclus. Dit is een moeilijk product om te komen door, dus de meeste vrouwen zal kijken naar zwarte markt HGH waar kwaliteit twijfelachtig kan zijn en de prijs iets lager.

Hoe lang duurt het voordat HGH begint te werken?

HGH is een zeer traag werkende verbinding in vergelijking met wat je zou kunnen worden gebruikt om met steroïden. Het duurt een tijdje voor HGH op te bouwen in je lichaam, wat betekent dat het moet worden gebruikt voor 16 weken op zijn minst anders is het niet de moeite waard te gebruiken op alle.

Kun je HGH stapelen?

Veel vrouwen zullen HGH gebruiken als enige verbinding en genieten van meerdere voordelen, maar als je een meer serieuze bodybuilder bent kun je HGH stapelen met Anavar voor verbeterd vetverlies en magere winsten. Anavar wordt beschouwd als de meest geschikte steroïde voor vrouwen en kan worden gebruikt met minimale bijwerkingen terwijl het werken in synergie met HGH.

Mijn conclusie en aanbeveling

HGH komt duidelijk met een lijst van voordelen voor de vrouwelijke gebruiker, van vet verlies aan mager winsten, uitstekend herstel, anti-aging voordelen en verbeterde gewrichtskracht.

Maar aan de keerzijde, kunnen we niet zomaar voorbijgaan aan de even lange lijst van mogelijke korte termijn en lange termijn bijwerkingen – waarvan sommige zeer ernstig kunnen zijn en zelfs levensveranderend.

Daar komt nog bij dat de kosten van HGH de pan uit rijzen en dat het bijna onmogelijk is om echte HGH van hoge kwaliteit te vinden. Dit alles kan een negatief effect hebben op uw resultaten terwijl u in wezen 6 maanden verspilt met behulp van een samenstelling van gecompromitteerde kwaliteit die u duizenden dollars heeft gekost.

Dus welke opties heb je als alternatief voor HGH als je hebt besloten dat de risico’s groter zijn dan de voordelen? Of als je je de exorbitante kosten van HGH gewoonweg niet kunt veroorloven?

HGH-X2 heeft alle voordelen van HGH, maar geen enkele van de nadelen. HGH-X2 is een legaal en veilig alternatief voor HGH. In plaats van het injecteren van synthetisch groeihormoon, is HGH-X2 een orale formule die de natuurlijke afgifte van meer HGH in het lichaam stimuleert.

U kunt rekenen op een uitstekend vetverlies, sneller herstel en een slanke spiermassa – dezelfde voordelen van HGH, maar zonder bijwerkingen. Het is ook veel goedkoper dan HGH, is legaal te kopen over de toonbank, en is veilig voor langdurig gebruik zonder het risico van diabetes.

HGH-X2 is HET eerste legale en veilige alternatief voor HGH dat je vandaag kan kopen.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}