Kuur lengte

Als je hebt geprobeerd om te leren zo veel als je kunt over steroïde kuren en in het bijzonder cyclus lengte, dan ben je bijna zeker te zijn gekomen over enorme hoeveelheden informatie – niet te vergeten een miljoen verschillende meningen – over wat de beste cyclus lengte is voor een bepaald doel of het type van steroïden die u gebruikt.

Er is korte en middellange cycli, extra lange cycli lopen voor meerdere maanden, evenals cycli die worden beschouwd als een standaard lengte in de 12 week bereik. Dus hoe kun je weten welke geschikt is voor u?

Het is niet alleen een zwart-wit beslissing, want er zijn een heleboel factoren te overwegen eerste:

 • Welke compounds gebruikt u?
 • Wat is je ervaringsniveau?
 • Hoe goed kun je omgaan met de bijwerkingen?
 • Wat zijn uw specifieke doelen die u wilt bereiken van uw cyclus?

Dat is nog maar het begin.

Je moet leren de voors en tegens van elk type van steroïde cyclus lengte, die het meest geschikt is voor bepaalde soorten cycli en wat steroïde verbindingen zijn het best gebruikt voor korte, middellange of langere cycli. Er is geen one size fits all aanpak, dus wat werkt voor de volgende man misschien niet ideaal voor u at all.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s). Ik gebruik momenteel deze supplement stack.

Deze gids zal zich richten op wie en wie niet moet worden met behulp van bepaalde soorten cycli en cyclus lengtes, evenals de voor- en nadelen van verschillende cyclus scenario’s.

Just remember: de meest ervaren veteranen hebben gekregen waar ze zijn door veel vallen en opstaan, dus wees niet bang om te tweaken en aan te passen totdat u de cyclus lengte en indeling die het beste werkt voor waar je nu bent en waar je naartoe wilt vinden.

In deze gids leert u:

Lange cycli (3-9 maanden)

Deze categorie van de cyclus lengte omvat overal van een 3 maanden cyclus recht omhoog naar uitgebreide cycli duren ongeveer 9 maanden. Deze aanpak is voor geavanceerde gebruikers die al een grote hoeveelheid ervaring onder de riem en zijn klaar om te duiken in een veel meer extreme strategie waar u steroïden voor aanzienlijke perioden van tijd zal worden gebruikt.

Waarom een lange kuur doen?

Mensen hebben verschillende redenen voor het ondernemen van lange tot extra lange cycli verspreid over maanden. Sommigen denken dat de winst meer permanent zal zijn omdat je lichaam gaat worden in een verhoogde staat van spiergroei modus en zeer anabole voor een lange tijd. Er is echter geen specifiek bewijs dat dit een feit is, en meestal komt het van anekdotische ervaringen van lange termijn steroïde gebruikers.

Maar misschien is de belangrijkste reden voor een lange cyclus is de voor de hand liggende: het lichaam heeft een langere tijd om spieren op te bouwen met de constante aanwezigheid van anabole steroïden.

In theorie zou dit een constante opbouw van spieren over vele maanden kunnen betekenen, maar in werkelijkheid raken alle gebruikers een vertraging en uiteindelijk een plateau. Wanneer dit gebeurt verschilt sterk, maar de meeste gebruikers zullen zien merkbare stagnatie in winsten na drie maanden of minder.

Dus waarom blijven op met een cyclus in 4, 5, of zelfs 9 maanden? Onderhoud van de winsten, in plaats van te blijven pakken op massa is de meest voorkomende reden om verder te gaan met de cyclus op de lange termijn.

Een andere strategie voor een lange cyclus is voor de geavanceerde gebruiker en impliceert stralen en cruisen. De vroege stadia van de cyclus betrekken met behulp van hogere doses dan normaal – dit is de blasting fase en maakt een doorbraak van een plateau of stagnatie in de winsten. Zodra blasting klaar is, gaat de cyclus verder met meer gematigde dosering.

Iedereen die wil beginnen aan een lange cyclus moet een specifiek plan en reden om dit te doen hebben.

Opmerking van de auteur: Voor echte, NO-BS informatie over het gebruik van steroïden moet je kijken op Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïde handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op de eerste hand ervaring, geen theorie.

Wat zijn de nadelen van het doen van super lange steroïden kuur?

Het is geen schok om te beseffen dat de mogelijke nadelen van langere cycli gaan worden op een maximum in vergelijking met veel kortere cyclus lengtes waar het lichaam is toegestaan om volledig te herstellen met de steroïden gewist uit het systeem in tussen cycli. Dat zal niet gebeuren wanneer uw cycli lopen voor vele maanden continu, dus je moet zeer voorbereid zijn op de negatieve effecten die zijn bijna zeker te voorkomen.

Er zijn sommige gebruikers die zijn uitzonderingen op alle regels en sommige jongens kunnen zeker zien blijven winsten tijdens een zorgvuldig geplande en uitgevoerde lange cyclus. Maar het dieet en workout schema inzet moet plek op en sommige jongens zal tweaken de cyclus op te nemen extra verbindingen zoals peptiden. Nogmaals dit is een geavanceerde strategie die u alleen zult kijken als u ten minste een paar jaar ervaring achter je hebt.

Tenzij geld is geen probleem dan u zal worden overweegt de kosten van een lange cyclus en voor sommige jongens die factor alleen gaat om het uit te sluiten. Terwijl niet alle verbindingen zijn super duur, de prijs van het leveren van maanden ter waarde van zowat elke steroïde, niet te vergeten als je meerdere verbindingen stapelen, zal snel optellen en kan potentieel gaan in de duizenden dollars.

Bijwerkingen zijn een andere grote zorg en nadeel van het doen van een lange cyclus. Simpel gezegd elke bijwerkingen zal meer kans om ernstige worden na verloop van tijd, en u zult moeten worden op hun hoede voor de gehele duur van de cyclus in een poging om de bijwerkingen te beperken. Shutdown van testosteron is een ernstig probleem te overwegen en u zult moeten maximale post cyclus therapie die HCG omvat om te stimuleren testosteron weer wanneer de cyclus eindigt eindelijk.

Primaire producten voor lange kuren

Er zijn zeer weinig samengestelde opties voor een lange cyclus of een continu gebruik cyclus. Meestal testosteron enanthaat of testosteron propionaat wordt gebruikt, hetzij alleen voor de hele cyclus of ten minste als de primaire verbinding. Er zijn verschillende redenen waarom testosteron uw focus in een extra lange cyclus zal zijn:

Het is recht omhoog testosteron dus biedt een vervanging voor natuurlijke testosteron. Aangezien natuurlijke test gaat te sluiten tijdens een zeer lange cyclus, als u wilt handhaven van normale testosteron gezondheid zoals het houden van een libido, zul je willen vasthouden aan synthetische testosteron als de belangrijkste of enige verbinding.

Beide testosteron esters komen met een lange halfwaardetijd in vergelijking met sommige van de andere Test esters die er zijn. Dit betekent dat u zal worden injecteren minder vaak, soms zo weinig als eenmaal per week en meestal niet meer dan tweemaal per week. Bovendien zal het gemakkelijker zijn om optimale niveaus van de verbinding in vergelijking met kortere acteren esters handhaven.

Ten slotte weten we testosteron heeft een anabole androgene rating van 100 en 100, dus je zal niet werken met een verbinding die wordt geleverd met super hoge waarden aan beide zijden.

De voordelen van deze lange cyclus met behulp van testosteron omvat alle kritische gebieden met inbegrip van het verhogen van spiermassa door middel van verhoogde eiwitsynthese en stikstof retentie en behoud van bestaande spieren terwijl het verminderen van lichaamsvet. We weten dat testosteron gewoon werkt en werkt uitzonderlijk goed dus je kunt niet verkeerd gaan bij het gebruik van deze verbinding in een lange of continu gebruik cyclus.

Hoe zit het met doseren? Als je in de kruisende fase van de lange cyclus, dan doses variëren van overal van slechts 200 mg per week die meestal wordt gebruikt voor hormoon vervanging doeleinden, tot 1000 mg per week voor voortdurende bodybuilding voordelen.

Secundaire producten voor lange kuren

Terwijl u kunt krijgen door met alleen testosteron in een lange cyclus, zullen veel jongens een extra verbinding om verschillende redenen toevoegen. Een van die is het verhogen van de anabole voordelen zonder verhoging van de androgene bijwerkingen van testosteron die wordt geleverd met het verhogen van de dosering van die verbinding naar hogere niveaus. Door een secundaire verbinding toe te voegen krijgt u een groot voordeel bij een lagere dosis.

Afhankelijk van welke verbindingen u toevoegt, uw anabole androgene verhouding zal veranderen en u kunt tweaken dit aan de anabole rating macht omhoog indien gewenst. Last but not least, andere verbindingen komen met extra voordelen die een groot deel aan de cyclus toevoegen kunnen; in het bijzonder steroïden die kunnen helpen met gewrichten en ligamenten, verhoging van de eetlust of verdere hulp bij herstel. Dus je krijgt verschillende attributen en voordelen met de toevoeging van een secundaire verbinding, op de top van die welke komen met testosteron zelf.

De volgende stap is natuurlijk om te selecteren welke extra verbinding u gaat toevoegen aan een lange cyclus. Niet alle verbindingen zal geschikt zijn voor een lange cyclus, maar er zijn enkele die aanzienlijke voordelen zal toevoegen:

 • Equipoise of Deca: Beide van deze hebben een lange halfwaardetijd, werken zeer goed naast testosteron en komen met minimale bijwerkingen van zowel androgene en oestrogene aard. Ze geven u een impuls aan kracht en massa winnen zonder zwaar toe te voegen aan uw bijwerkingen lading.
 • Primobolan of Masteron: Beide komen ook met een langere halfwaardetijd en geven een grote impuls aan de verharding van de spieren. Als u wilt winsten te stimuleren zonder waterretentie dan een van deze verbindingen zijn geschikt als ze zal niet geven u oestrogene problemen.

1. Equipoise

Afgeleid van testosteron, Boldenone undecylenate of Equipoise biedt een soortgelijke anabole werking aan testosteron, maar met verminderde androgene effecten, wat betekent minder oestrogene effecten. Een bijwerking die vaak een positieve van Equipoise is de manier waarop het kan verhogen de eetlust, het stimuleren van meer eten voor bulking up. Het verhoogt ook de pomp, het uithoudingsvermogen en de vasculariteit.

U kunt krijgen door met een injectie een keer per week van Equipoise en doses wanneer gestapeld met test in een lange cyclus meestal twee derde tot driekwart van uw testosteron dosering. Een nadeel van deze verbinding is een mogelijke stijging van de bloeddruk, maar de meeste gebruikers zullen niet zien veel in de weg van oestrogene bijwerkingen wanneer gebruikt bij matige doses.

2. Deca-Durabolin

Deca heeft lage androgene eigenschappen maar is krachtig anabool. Het komt met extra unieke voordelen zoals het stimuleren van immuniteit, botdichtheid en gezamenlijke gezondheid en deze kunnen enkele van de belangrijkste redenen mensen het gebruiken. Deca zal helpen in kracht en massa winsten zonder de zorg van oestrogene bijwerkingen. Het kan leiden tot sommige milde androgene effecten zoals haaruitval, maar dit wordt beschouwd als mild in vergelijking met andere verbindingen. Gyno wordt alleen een zorg bij hoge doses.

Deca is een geweldige keuze voor een lange cyclus waar het lichaam is onder stress voortdurend en waar deze verbinding zal bevorderen ligament, gezamenlijke en bot gezondheid. U kunt over het algemeen injecteren Deca slechts een keer per week en handhaven van stabiele niveaus. Normaal gesproken Deca zal stoppen met ongeveer drie weken voor het einde van uw cyclus, met doses tot twee derde van die van uw testosteron dosering.

3. Primobolan

Primobolan is een DHT afgeleide steroïde die goed werkt wanneer gebruikt voor een langere cyclus, heeft minder onderdrukkende effecten in vergelijking met veel andere verbindingen, evenals verminderde androgene effecten. Maar om goede resultaten te krijgen u zult willen gebruiken een hogere dosis van deze verbinding en als gevolg van de hogere kosten van Primobolan, is het misschien niet mogelijk voor iedereen om het gebruik ervan op lange termijn veroorloven.

Om te houden bloedspiegels gestabiliseerd u zult willen nemen Primobolan tweemaal per week met de dosering in het bereik van 300 mg tot 800 mg per week; in gedachten houden dat de beste resultaten zullen worden bereikt op het hogere einde van dat bereik. Als het gebruik van een hoge dosis van testosteron en een lage dosis van Primobolan u waarschijnlijk wont merken de effecten van Primo, dus het is het beste om ten minste gelijk de testosteron dosering, of maken de Primobolan dosering een beetje hoger.

4. Masteron Enanthate

Masteron is ook gebaseerd op DHT en is bijzonder nuttig voor het bevorderen van spier hardheid omdat er geen waterretentie of andere oestrogene effecten. Downsides omvatten sterkere androgene effecten zoals haaruitval, acne en prostaat groei die meer waarschijnlijk zijn wanneer de compound wordt gebruikt in een lange cyclus.

Een twee keer per week injectie is ideaal voor Masteron en doses moeten worden in het bereik van 200 mg per week tot 600 mg per week. De meeste gebruikers zullen geen behoefte of voordeel te gaan dan 400 mg, omdat buitensporige spierspanning prestaties kan belemmeren.

Bijkomende producten

U kunt verzachten en controle sommige bijwerkingen van de bovenstaande steroïden door met inbegrip van een of meer aanvullende verbindingen in de cyclus. Deze omvatten:

 • Oestrogeen veroorzaken gyno of vasthouden van water: Arimidex, Aromasin, Letrozole, Clomid, Nolvadex
 • DHT bijwerkingen zoals haaruitval en BPH: Finasteride (Procepia/Proscar), Dutasteride (Avodart)
 • Hoge bloeddruk: Aasremmers, bètablokkers, diuretica
 • Prolactine bijwerkingen: Vitamine B6, Cabergoline, Bromocriptine, Mirapex
 • Progesteron: Winstrol
 • Krimpende testikels: humaan choriongonadotrofine (hCG)
 • Follikel Stimulerend Hormoon (FSH) en Leutinizing Hormoon (LH) zal worden uitgeschakeld tijdens een lange cyclus, zodat HCG bieden een manier om testikel grootte te handhaven door het stimuleren van receptoren in de testikels om testosteron te produceren. HCG moet spaarzaam worden gebruikt om te voorkomen dat bijwerkingen die omgekeerd de voordelen.

Hier is een algemene gids voor het gebruik van HCG. Dit heeft betrekking op twee verschillende methoden – de aanbevolen op cyclus lage dosis van hCG (250iu/e4d), of de optie van het gebruik van HCG alleen voor de laatste paar weken van de cyclus (2500iu/week); maar dit is alleen als je geen gebruik van hCG in de cyclus zelf.

Wanneer het doen van de methode van hCG op cyclus moet u stoppen met het gebruik ervan ongeveer twee weken voordat steroïden worden gewist uit het systeem. Dit maakt een totale klaring van het lichaam wanneer PCT begint zodat natuurlijke testosteron productie zo snel mogelijk herstellen kan zodra steroïden en hCG zijn verdwenen en het lichaam niet langer afhankelijk van externe verbindingen is. hCG biedt een groot voordeel hier van het versnellen van herstel zodra u begint PCT.

Vetverlies/Metabolisme/Honger

1. Clenbuterol

Clenbuterol is een bekende effectieve vetverbrander die geschikt is voor pre-contest diëten omdat het een krachtige anti-katabole eigenschap heeft die zal helpen spierverlies te stoppen. Oorspronkelijk ontworpen als een astma-medicijn in de bèta-receptorantagonist categorie van drugs.

De meeste gebruikers zullen de dosering piramideren, maar iedereen zal verschillende niveaus van bijwerkingen ervaren en de dosis moet dienovereenkomstig worden aangepast, en dosisverhogingen moeten geleidelijk worden gedaan. 100mcg tot 120mcg per dag is de normale dosering bereik. Een 2 weken Clenbuterol kuur is de aanbevolen maximum met ten minste die dezelfde lengte van de tijd tussen zonder Clen wordt gebruikt.

Kriebels zijn een veel voorkomende bijwerking van Clenbuterol, terwijl Albuterol is vaak de voorkeur vanwege minder negatieve effecten bij de meeste mensen. De dosis van die drug zit meestal tussen de 15 mg en 20 mg per dag, met meerdere doses nodig als gevolg van de korte halfwaardetijd. Goede voeding en opleiding zal nog steeds nodig zijn om het vet verlies voordelen van Clen of Albuterol te krijgen.

2. Efedrine, cafeïne en aspirine (ECA)

Dit is een vaak gebruikte stack die de eetlust vermindert en de vetverbranding stimuleert. Ze moeten worden gefietst omdat ze na een tijdje een verminderd effect beginnen te hebben.

3. Schildklierhormoon/Hormoonprecursor (T3/T4)

Een synthetisch schildklierhormoon dat rechtstreeks inwerkt op de stofwisseling die door de schildklier wordt geregeld. Dit zal resulteren in een efficiënter gebruik van calorieën voor energie.

Deze optie is helemaal niet geschikt voor beginners en is gericht op veel meer gevorderde gebruikers; in feite zullen zelfs sommige van de meest gevorderde bodybuilders hier niet heen gaan, maar degenen die dat wel doen zullen voordelen zien voor vetverbranding en spieropbouw dankzij de extra calorieën die worden weggebrand.

T3/T4 werkt goed met Clen om de effecten te versterken, maar je moet ook bewust zijn van mogelijke effecten op de natuurlijke schildklier functie en om deze reden moet het ook worden gebruikt in een piramide cyclus voor een korte tijd.

Voor T3/T4 moet je vooral oppassen met de downside van de piramide, waar je de dosis afbouwt om de schildklier weer normaal te laten functioneren.

Insuline

Insuline is van nature zeer anabool en komt van nature voor in het lichaam als een cruciaal onderdeel in hoe voedsel wordt gebruikt als energie. Met behulp van insuline met anabole steroïden zal de groei aanzienlijk verbeteren. De meeste bodybuilders die insuline gebruiken, nemen dagelijks ongeveer 10iu, waarbij het meerdere malen per dag moet worden ingenomen, zo regelmatig mogelijk en met voedsel dat een goede hoeveelheid eiwitten en koolhydraten bevat; het wordt het best ingenomen na de training.

Insuline is niet iets om mee te rommelen en er kan veel misgaan als je niet precies weet wat je doet – insuline behoort daarom geheel tot de categorie van de meest gevorderde en ervaren bodybuilders en moet niet worden overwogen door nieuwelingen.

Andere groeipeptiden

Peptiden kunnen een andere nuttige toevoeging zijn aan lange cycli. Dit omvat HGH, IGF-1 en mogelijk MGF. Lange cycli passen goed bij deze peptiden omdat ze werken op satellietcellen gedurende lange perioden en nieuwe celgroei of hyperplasie kunnen aanmoedigen.

1. HGH

HGH bevordert de activering van satellietcellen in het spierweefsel en stimuleert IGF-1. Het helpt ook bij de groei van gewrichtskraakbeen, eiwitsynthese, gezondheid van de huid en de afbraak van vet voor energie. Deze resultaten zijn vaak het best zichtbaar rond de 6 maanden. Negatieve effecten van HGH bij gebruik van hoge doses op lange termijn is orgaan en bot groei dus dit moet worden vermeden.

Bodybuilders zullen HGH doses gebruiken vanaf 4iu tot 20iu met toediening variërend van elke dag tot elke drie dagen. Het verlagen van de dosis is een individuele voorkeur, waarbij sommige mensen enige zwelling van handen of voeten ervaren bij doses van slechts 4iu.

HGH kan zowel intraveneus als intramusculair worden gebruikt. U zult willen streven naar injecties in de vroege ochtend, of vóór de training, of na de training waar de groei van beschadigde spieren kan worden geïnduceerd.

2. IGF-1

IGF-1 verhoogt de eiwitsynthese en de activering van de satellietcellen in het spierweefsel, alsook de gezondheid van het kraakbeen. Het wordt het best gebruikt na een training in een doseringsbereik van 20 tot 200 mg als intramusculaire injectie, maar doses boven 50 mg brengen u in gevaar van orgaangroei, zodat weinig mensen het nodig of nuttig zullen vinden om dat te overschrijden. Vaak gecombineerd met HGH om de negatieve feedback loop voor natuurlijke HGH productie tegen te gaan.

3. MGF

De kennis over MGF is nog steeds schaars, maar wat bekend is, is dat het een variant van IGF is die de groei van spiercellen zou kunnen stimuleren. MGF kan samen met IGF-1 gebruikt worden in een dosis tussen 100mcg en 300mcg per week, slechts eenmaal per week ingenomen, terwijl IGF-1 voor de rest van de week gebruikt wordt.

Nakuur

PCT is nodig om je normale testosteronfunctie weer op de rails te krijgen na onderdrukking. Als u een ononderbroken cyclus doet, zult u geen PCT doen, maar elke andere cyclus vereist het. Er zijn twee belangrijke manieren om te gaan over PCT:

Test Taper: dit kunt u om terug te krijgen naar normaal functioneren terwijl het houden van externe testosteron op een basisniveau, waarna u beginnen te laten vallen het naar beneden waardoor het lichaam langzaam aan te passen. Als de externe test begint af te nemen, neemt de natuurlijke productie toe totdat het weer op een normaal niveau functioneert.

HCG/SERM: hierbij wordt HCG gebruikt om de productie te verhogen, gevolgd door een SERM om het FSH- en LH-niveau te verhogen. HCG kan worden gebruikt tijdens de cyclus op onderhoud doses (ongeveer 250iu elke 3-4 dagen). Of het kan worden gebruikt bij een hogere dosis in de laatste paar weken van de cyclus in meerdere shots ongeveer 5 dagen uit elkaar, te beginnen bij 3000iu op de eerste shot, tot 1500iu aan het einde. Daarna gebruik je gedurende 3 of 4 weken een SERM. Dit kan Clomid zijn met een verminderde dosis beginnend bij 200mg op dag één, langzaam afnemend en dan teruggebracht tot 50mg in de laatste 2 weken. Of Nolvadex kan worden gebruikt vanaf 80 mg op dag één, een week lang verlaagd tot 40 mg, en de laatste paar weken verlaagd tot 20 mg per dag.

Alles samen

Hier zijn enkele voorbeelden van hoe een TRT en zeer lange cyclus eruit zou kunnen zien. Dit is een basisgids die je kunt aanpassen en uitbouwen naargelang je behoeften.

 • Week 1-20 – 200mg/e4d Deca-Durabolin
 • Week 1-36 – 500mg/e4d Test Cypionate
 • Week 1-36 – 200mg/e4d Masteron Enanthate
 • Week 1-39 – 0.5mg/eod Arimidex (in de laatste 2 weken verminderd tot 0.25mg/eod)
 • Week 1-52 – 4iu/eod HGH, 40mcg/day IGF-1 (na de training)
 • Nakuur begint week 37-42 met Testosteron Cypionaat op 50mg/twee keer per week. In week 43 begin je elke shot te laten vallen met ~5mg tot je nul bereikt.

Standaard kuren (10-12 weken)

De meest voorkomende strategie die door de meerderheid van steroïde gebruikers is natuurlijk de standaard cyclus lengte, en dit wordt gemeten in het bereik van 10 tot 12 weken in lengte.

Dit formaat is geschikt voor bijna iedereen, en alleen die aan de buitenranden van steroïde gebruik aan beide uiteinden – ofwel zeer nieuw en nerveus of extreem hardcore en willen uitbreiden gebruik ver buiten het plein – vindt de standaard cyclus niet naar hun smaak. Voor de rest van ons, dit is een uitstekende manier om geweldige resultaten te krijgen terwijl het beperken van de tijd op cyclus tot een punt waar het beheer van bijwerkingen goed is doenbaar.

Natuurlijk de specifieke verbindingen die u gaat gebruiken om te bepalen hoe u een standaard cyclus beheren, maar ongeacht wat u gebruikt als uw dieet en opleiding is niet zorgvuldig gepland en uitgevoerd voor de gehele duur van de cyclus, dan uw resultaten zullen teleurstellend zijn, ongeacht hoe krachtig uw gekozen verbindingen zou kunnen zijn.

Voordelen van standaard kuren

U kunt gebruik maken van een standaard cyclus lengte voor elk doel met inbegrip van bulking en snijden maakt niet uit wat uw ervaringsniveau is.

Gebruikers bulking up vindt de 12 weekse markering een optimale tijd om de cyclus te beëindigen, omdat het meestal rond dat punt waar winsten kunnen dalen en helemaal stoppen, waardoor het inefficiënt om door te gaan. Het is het beste om duidelijk uit alle verbindingen, neem een pauze dan een andere cyclus later voor meer winsten.

Dit type van terugkerende cyclus plan vereist voldoende off cyclus tijd tussen – meestal moet dit ten minste gelijk aan de cyclus lengte zodat volledig herstel kan plaatsvinden. Maar je moet in staat zijn om uw winsten te handhaven tussen cycli ook als je alleen zal doen twee cycli per jaar van deze lengte.

Een ander voordeel is de cyclus lengte maakt het gebruik van zowel kort als lang werkende verbindingen, zodat uw keuze van verbindingen is groter in vergelijking met kortere lengte cycli.

Ten slotte, deze cyclus lengte maakt het realistisch om HCG te gebruiken tijdens de cyclus om te helpen handhaven van de normale testiculaire functie; maar de meeste gebruikers zullen de voorkeur aan HCG toe te voegen alleen voor de laatste paar weken van de cyclus als 12 weken wordt algemeen beschouwd als te lang.

Nadelen van standaard kuren

De belangrijkste nadelen van deze lengte cyclus is kosten als u dure steroïden gebruikt, evenals het feit bijwerkingen hebben meer tijd te ontwikkelen en vooruitgang. Zoals verwacht, zult u uitschakeling met de meeste verbindingen ervaren wanneer u geen HCG op cyclus gebruikt, zodat u zult moeten hebben een PCT plan klaar om uit te voeren.

Primaire producten voor standaard kuren

De meest voorkomende primaire verbindingen zijn gewoon een testosteron ester (meestal Enth, Cyp of Prop), of Sustanon. Deze werken gewoon heel goed voor een 10-12 weken cyclus en zorgen voor een evenwichtige androgene en anabole verhouding, terwijl het verstrekken van een positieve impuls aan het welzijn en het libido.

Gebruikers die ervoor kiezen om toe te voegen HCG kunnen gebruik maken van verschillende primaire verbindingen als natuurlijke testosteron niveaus worden vervolgens beheerd door HCG. Deze strategie is over het algemeen meer geschikt voor langere cycli hoewel in plaats van de standaard 10-12 weken.

Test doses kunnen beginnen bij 300 mg per week tot 2000 mg per week voor maximale winsten aan de hoge kant. Verhoging van de dosis voorbij dit punt biedt zelden voordelen tegen de meer ernstige bijwerkingen. In plaats van excessieve testdoses, zouden gebruikers een secundaire verbinding of peptiden moeten overwegen.

Bijna alles kan worden gebruikt als een secundaire verbinding hier als een stack. Het meest populair zijn de favoriete steroïden, waaronder Dianabol, Anadrol, Equipoise, Deca-Durabolin, Trenbolone, Winstrol en Masteron, om er maar een paar te noemen en uw keuze zal vooral afhangen van persoonlijke doelstellingen.

Secundaire Bulking Producten

Hier wil je kracht en omvang toevoegen. De eerder besproken Deca en EQ zijn beide nuttig voor dit doel, evenals Dianabol (DBol) en Anadrol.

1. Dianabol

DBol is afgeleid van testosteron en is een orale steroïde. Het komt met sommige aanzienlijke gyno en waterretentie problemen, maar heeft grote voordelen voor grootte en sterkte winsten. Met het vasthouden van water komt potentiële bloeddrukverhogingen.

DBol’s krachtige eiwitsynthese en stikstof retentie effecten zijn wat maken het aantrekkelijk ondanks de bijwerkingen. Wordt een 17aa mondelinge steroïde het komt met lever toxiciteit risico’s dus de meeste gebruikers zal willen gebruiken voor niet meer dan 6 weken in de cyclus met doses vanaf 10 mg per dag tot 60 mg per dag.

2. Anadrol

Anadrol is ook een 17aa mondelinge steroïde die geeft soortgelijke resultaten als DBol. Het is gebaseerd op DHT wel dus niet converteren naar oestrogeen. Ondanks dit kan het nog steeds leiden tot een zekere mate van oestrogeen toename via andere mechanismen, dus kan nog steeds gyno en vasthouden van water produceren. Als het gaat om voordelen, het is zeer vergelijkbaar met DBol en u zult Anadrol gebruiken in een kuur bij doses vanaf 50 mg per dag tot 150 mg per dag, met doses verdeeld over de dag.

Dit zijn alle uitstekende bulking kuur opties als de kracht en massa toe te voegen, maar gebruikers moeten bereid zijn voor het vasthouden van water op te treden en daarom van plan om deze verbindingen te combineren met een aromatase-remmer (AI) drug.

Secundaire producten voor magere massa of spierverkleining

Voor kracht en spierhardheid kunnen we kijken naar verschillende verbindingen met inbegrip van de reeds genoemde Primobolan en Masteron, maar ook Trenbolone, Winstrol en Proviron. Zorg er alleen wel voor dat je de kortwerkende Masteron prop ester gebruikt in een cyclus van deze lengte.

1. Trenbolon

Een 19-Nor injecteerbare, Trenbolone is een zeer krachtige massa en sterkte builder. Het kan IGF niveaus en gevoeligheid plus boost eiwitsynthese verhogen. Je zult ook geen waterretentie hebben met Tren omdat er geen oestrogeenconversie is. Acetaat en enanthate zijn de twee gemeenschappelijke esters van Tren.

Een Tren kuur heeft aangetoond te hebben vetverbranding effecten, alsmede anti-katabole zodat het helpt spier te behouden. Het is super voor snijden en algemene lichaam recompositie, maar wordt geleverd met nadelen met inbegrip van zeer onderdrukkende en bekend als een libido killer. Het kan leiden tot drastische stemmingswisselingen en slapeloosheid, evenals androgene effecten zoals acne en haaruitval. Daarom willen de meeste gebruikers Tren slechts gedurende een beperkte periode gebruiken om de ernst van de bijwerkingen te verminderen.

Bovendien, vanwege mogelijke problemen met prolactine wordt verhoogd die het libido kan elimineren, een prolactine-antagonist wordt vaak aanbevolen om te worden gebruikt met Tren om te helpen handhaven van de geslachtsdrift. Een typische Tren dosis varieert tot 100 mg per dag.

2. Winstrol

Winstrol of Winny komt in zowel injectie of orale vorm en is een DHT afgeleid steroïde. Het heeft krachtige eiwitsynthese en kracht stimuleren van effecten en wordt geleverd met het voordeel van geen waterretentie. Het werkt goed met testosteron, maar gebruikers moeten zich ervan bewust de mondelinge vorm is heel hepatotoxisch.

Wanneer gebruikt als een injectie, Winstrol wordt genomen in een dosering van tussen 50 mg en 200 mg per dag om de twee dagen, terwijl de orale vorm wordt gebruikt op 25 mg-100 mg per dag. Verwacht een hogere effectiviteit van de injecteerbare vorm en komt niet met het risico voor de lever.

3. Proviron

Een DHT afgeleid mondelinge steroïde dat is een relatief zwakke verbinding in vergelijking met anderen, maar u zult merken dat het is in staat om te helpen vrij testosteron omdat het niet converteren naar oestrogeen omdat het is gebaseerd op DHT. Proviron is daarom nuttig voor zowel snijden en ballaststoffen en voor cycli waar u steroïden die hogere oestrogene eigenschappen hebben gebruikt. Proviron kan verhogen spier hardheid, maar de nadelen zijn lever toxiciteit risico’s en mogelijke goedaardige prostaathyperplasie (BPH).

Gebruikers zullen gebruik maken van protocollen met DHT in zeer variabele manieren, maar meestal het wordt gebruikt in de tweede helft van een standaard cyclus lengte evenals blijven door PCT. Dosering zit meestal rond 50 mg per dag, maar kan overal variëren van slechts 25 mg per dag tot 150 mg.

Proviron, Masteron, Trenbolone, Winstrol en Primobolan kunnen alle boost kracht en doen dat zonder water gewicht waardoor ze vooral nuttig voor een cutting kuur waar opgeblazen gevoel moet worden vermeden en spier hardheid aangemoedigd

Stacken

Ervaren gebruikers zullen vaak stapelen veelvouden van de bovenstaande drugs met de testosteron basis om extra kwaliteiten zoals DHT en 19-Nor. Dit is gebaseerd op de potentieel hoge synergie van DHT, 19-Nor en Test.

In ieder geval is het bekend dat stapelen het gebruik van hogere doses mogelijk maakt zonder dat het bijwerkingenprofiel noodzakelijkerwijs evenveel toeneemt. Dit is vooral het geval bij het gebruik van hogere doses steroïden of wanneer je je wilt richten op het bestrijden van specifieke bijwerkingen waar je individueel meer vatbaar voor bent, zoals hoge bloeddruk of kaalheid van het mannelijk patroon.

De kickstart

Dit is waar je gebruik maken van verbindingen die snel handelen, met inbegrip van zowel orals of korte ester injectables, te schoppen uit de cyclus. Als de cyclus moet worden gebaseerd op langzame langwerkende verbindingen, kick off met snelwerkende degenen biedt een enorme boost en snelle resultaten terwijl u wacht op de langzamer werkende verbindingen om echt kick in.

Je zou dus al in de eerste paar weken resultaten moeten zien, in plaats van te moeten wachten tot de 4-6 weken voor de andere stoffen. Dianabol, Winstrol, Masteron, Anadrol oral en testosteronpropionaat zijn uitstekende kickstartopties.

Bijkomende stoffen

Je kunt dezelfde ondersteunende middelen en peptiden gebruiken als vermeld voor lange cycli. Er zal enig verschil in gebruik zijn met peptiden, zoals het niet gebruiken van een lage dosis HGH op lange termijn.

In plaats daarvan kunt u HGH, IGF-1 of MGF gebruiken om de winst te vergroten, of gebruik maken van peptiden tijdens PCT voor de prestatieverbeterende en anti-katabole eigenschappen om de katabole toestand te bestrijden die vaak optreedt tijdens PCT wanneer testosteron laag is.

Sommige mensen experimenteren met combinaties zoals HGH en IGF wanneer op cyclus op specifieke tijden zoals na een training met gemengde resultaten.

Bij het gebruik van peptiden voor een cyclus van deze lengte nemen zij op een veel belang als ze zal worden bevordering van nieuwe spier vezel groei en verbetering van de grootte van de bestaande spier, plus het helpen met winst onderhoud tijdens PCT en tussen cycli.

Middelgrote kuren (6-8 weken)

Een cyclus van gemiddelde lengte zal korter zijn dan een standaard cyclus, meestal duurt tussen 6 en 8 weken. Er zijn enkele grote voordelen aan een cyclus van deze lengte en het wordt vaak gebruikt voor het snijden of wanneer een gebruiker wil krijgen van de voordelen van extra hoge steroïde doses zonder het risico van het doen van dat op langere termijn.

Die strategie wordt vaak genoemd een blast cyclus en gewoon door de aard van deze kortere cyclus lengte, zult u bijna altijd worden met behulp van sneller werkende korte ester steroïden. Dit zijn de twee belangrijkste redenen voor het doen van een gemiddelde lengte cyclus:

Snijden: Een ideale cyclus lengte voor vet verlies in combinatie met een dieet dat niet wordt onhoudbaar zoals het kan voor onervaren gebruikers over langere cycli. Met behulp van de juiste verbindingen in een 6-8 week cyclus kan bieden aanzienlijke snijden en fysieke verbetering voordelen.

Stralen: Voor gevorderde gebruikers alleen omdat blasting zeer hoge doses van een of meer kort werkende verbindingen impliceert; vaak gebruikt om te breken door middel van een plateau.

Voordelen van een kuur van gemiddelde lengte

Er zijn een heleboel voordelen in het doen van een cyclus van deze lengte en veel gebruikers vindt het een goed evenwicht tussen het krijgen van resultaten en de controle van bijwerkingen.

Perfect voor spier winst: De sneller werkende verbindingen die u gebruikt in een cyclus als deze krijgt vooruitgang gebeuren binnen de eerste week, dus je zult beginnen met het merken winsten snel. De periode van 6-8 weken is perfect voor het maken van maximale winsten, zonder dat op het punt waar uw vooruitgang zal beginnen te verminderen. Je zou in staat moeten zijn om jaarlijks 3 cycli van deze lengte te doen, waardoor je het hele jaar door een gestage vooruitgang boekt.

De bijwerkingen zijn beperkt: De meeste mensen kunnen de bijwerkingen voor deze periode aan, maar langer kan onhandelbaar worden. Hoe langer dingen als gyno, waterretentie en leverstress voorkomen, hoe moeilijker ze te stoppen of te herstellen zijn.

Snelle testosteron rebound: Als u HCG tijdens een cyclus van gemiddelde lengte gebruikt, zou u een snel herstel van natuurlijk testosteron moeten hebben en de meeste kerels zullen slechts een paar weken van PCT vereisen die een paar dagen na uw laatste steroïdedosis begint. Onderdrukking zal nog steeds gebeuren in een cyclus van deze lengte, en de ernst ervan zal afhangen van verbindingen gebruikt, maar opnieuw in vergelijking met het doen van een 12 week of meer cyclus vindt u het gemakkelijker en sneller om te herstellen van de normale functie.

Nadelen van een kuur van gemiddelde lengte

Er zijn een aantal nadelen te overwegen van het doen van een cyclus van 6 of 8 weken:

 • Minder samengestelde opties: U zult meestal willen concentreren op korte ester verbindingen die snel genoeg werken om u winsten binnen deze periode van tijd. Langere esters kunnen nemen meerdere weken om echt kick in dus er is weinig voordeel aan het gebruik van die als je alleen versnelling voor minder dan 8 weken. Dit kan je opties beperken, maar biedt nog steeds voldoende uitstekende keuzes.
 • Nog steeds vereist PCT: Hoewel dit waar voor bijna elke cyclus lengte zal zijn, testosteron uitschakeling is nog steeds een overweging voor een middellange lengte cyclus zelfs als de na-effecten en de vereiste PCT zal waarschijnlijk niet zo lang als cycli van een langere periode van tijd. Dus gebruikers moeten bereid zijn uit te voeren een of andere vorm van PCT na de cyclus en dit kan worden geminimaliseerd door gebruik te maken van HCG tijdens de cyclus zelf.

Primaire verbindingen voor middellange kuur lengte

De meest voorkomende verbinding gebruikt in een 6 tot 8 weken cyclus is testosteron propionaat, om meerdere goede redenen. Deze verbinding is ideaal omdat:

 • Het is zeer effectief voor winsten en het behoud van mager spier
 • Het heeft een standaard anabole tot androgene verhouding van 100 tot 100.
 • Alle voordelen van testosteron worden ervaren, waaronder verhoogde energie, libido en mentaal welzijn
 • Nuttig voor bijna alle doeleinden met inbegrip van massale winsten, snijden en zelfs blasting
 • Begint snel te werken

De negatieve factoren voor het gebruik van Test Propionate omvatten de verwachte bijwerkingen die we ervaren met elke verbinding, evenals potentiële pijn bij het injecteren als dit is bekend als een van de meer pijnlijke injecties toe te dienen. De kortwerkende aard van deze testosteron ester betekent dat u ten minste om de twee dagen, of mogelijk elke dag injecteren zult.

Als het gaat om dosering van testosteron propionaat tijdens deze cyclus lengte, het meten van een dagelijkse dosis iets in de 50 mg per dag tot 300 mg per dag bereik kan worden overwogen op basis van uw doelen en ervaring niveau. Als u op dieet bent en gewoon wilt behouden mager spier, een lage dosis effectief is, terwijl degenen die op zoek zijn om solide winsten te maken zal worden doseren aan de hogere kant.

Er zijn enkele gevallen waarin u zult kijken naar het veranderen van het op en niet alleen met behulp van Test prop op zijn eigen in deze cyclus. Als u van plan bent te gebruiken HCG kunt u profiteren van de meer beperkte onderdrukking van testosteron en dus toevoegen extra verbindingen zoals Trenbolone of Winstrol.

Een ander voorbeeld waar je zou kunnen afwijken van de basiscyclus is waar u deze medium cyclus als een blasting fase als onderdeel van een veel langere continue cyclus gebruikt; in welk geval je zou aanzienlijk verhogen van de dosering. Dit is een geavanceerde gebruikersstrategie alleen.

Er zijn andere opties voor primaire verbindingen in een middellange lengte cyclus: overwegen DBol, Anavar en Primobolan als voorbeelden.

 • Dianabol zal effectief zijn te beginnen bij slechts 20 mg per dag, tot 100 mg per dag. Deze verbinding wordt geleverd met een heleboel waterretentie, zodat dit zal moeten worden gecompenseerd met anti-estrogen drugs.
 • Een Anavar gemiddelde kuur lengte beginnen bij 40 mg per dag en gaan tot 100 mg per dag zal leveren meer droge winsten evenals vetverbranding.
 • Ten slotte, Primobolan is een solide verbinding te overwegen in een middellange lengte cyclus, te beginnen bij 350 mg per week, eventueel verhogen van dit tot 600 mg per week maar hogere doses zal resulteren in een grotere onderdrukking Deze verbinding helpt handhaven spier terwijl dieet, en wanneer gebruikt bij hogere doses levert opmerkelijke massa en kracht winsten.

Goede opties voor secundaire verbindingen omvatten vrijwel elke mondelinge steroïde of een snelwerkende injecteerbare verbinding. Uw gekozen verbinding zal worden bepaald door wat u toegang tot en uw doelen voor deze cyclus hebben.

Door het stapelen van een van deze verbindingen in een medium cyclus zal u sterk verbeteren van de resultaten en er zijn vele opties om uit te kiezen: Dianabol, Winstrol, Anavar, Trenbolone acetaat, Masteron propionaat, Nandrolone phenylpropionate (NPP) – de lijst gaat maar door.

Secundaire anabolen voor cutten en spiermassa

1. Anavar

Anavar is een populaire orale steroïde die zal geven u een boost in kracht evenals vet verlies en genezing voordelen, maar weinig grootte winsten, maar het heeft ook weinig tot geen waterretentie effect als oestrogene bijwerkingen zijn niet een probleem. Het zal ook niet leiden tot veel testosteron onderdrukking.

Anavar komt met potentiële toxiciteit problemen aan de lever, maar een gemiddelde lengte cyclus moet beheersbaar zijn voor de meeste gezonde jongens. Een ideale Anavar dosis voor een secundaire verbinding is tot 100 mg per dag. Het zal u helpen handhaven winsten en werkt als een verbinding te houden uw vooruitgang gestaag, zonder het leveren van enorme resultaten.

2. Nandrolone fenylpropionaat (NPP)

Nandrolone phenylpropionate (NPP) is een andere populaire secundaire samengestelde optie. Het is vergelijkbaar met Deca-Durabolin, maar een korte ester die wordt geleverd met relatief milde bijwerkingen, maar ook niet zo sterk resultaten in mager massa winsten. Het is uitstekend voor een snijden cyclus als het wordt geleverd met weinig waterretentie, met een bonus van het verstrekken van steun aan de gewrichten.

Doseringen zijn effectief vanaf 50 mg om de twee dagen, met de mogelijkheid om te stijgen tot 200 mg om de twee dagen. Meestal zou je wilt doseren deze verbinding op minder dan uw dosering van de primaire testosteron compound.

Blasting en stapelen

Bij gebruik van een secundaire verbinding voor een blasting middellange lengte cyclus, uw focus zal zijn op het verkrijgen van grootte en kracht en hier kunnen we kijken naar Dianabol kuren of Anadrol.

U kunt ervoor kiezen om te stapelen of orals of injecteerbare, maar de meeste mensen zullen willen vasthouden aan injecteerbare verbindingen voor een cyclus van 6 tot 8 weken, zodat u elk risico van hepatotoxiciteit vermijden kunt.

Bijkomende producten

Deze extra verbindingen kunnen omvatten HGH en sommige gebruikers zullen Clenbuterol voor snijden, of T3/T4 om het metabolisme te stimuleren.

In een notendop:

Een 6-8 week middellange lengte cyclus kan nemen op vele vormen en configuraties.

Korte kuren (2-4 weken)

Een meer ongewone aanpak is om te gaan voor een zeer korte cyclus van slechts 2 tot 3 weken. U zult willen hebben een zeer specifieke reden voor het doen van een cyclus deze korte, evenals een diep begrip van de verbindingen die u zult gebruiken, omdat sommige van de langzamer werkende verbindingen bijna nutteloos voor een dergelijke korte cyclus zal zijn.

Jongens die gebruik maken van korte cycli meestal vallen in twee categorieën: de reeds goed toned individu die zijn blij met kleinere winsten te houden hen gaan en die graag de langzame en gestage winnende aanpak. De andere categorie van gebruikers is diegenen die een blitz type cyclus, die als een soortgelijke strategie als blast cycli. Hier zijn de twee belangrijkste korte cyclus doeleinden in meer detail:

Langzaam en gestage Gainers

Om in deze categorie zult u al besteed veel tijd krijgen in vorm en zal niet op zoek naar massale winsten of grote veranderingen in het lichaam. In plaats daarvan is het doel een gestage winst en winst die subtieler en kleiner zijn. Deze korte cycli kunnen regelmatig worden uitgevoerd met een rustperiode van drie tot vier weken tussen elke cyclus van twee tot drie weken.

De winst zal langzaam zijn, maar ze zal gebeuren en u kunt deze winst met minimale negatieve gevolgen voor de gezondheid en minimale testosteron onderdrukking te krijgen. U zult zien sneller herstel na de cyclus en een gemakkelijker vermogen om de winsten te handhaven.

Blitz kuren

Gelijkaardig in doelstellingen aan blast cycli, meer ervaren gebruikers zal streven naar een korte cyclus van slechts 2 weken te blazen een hoge dosis en dit wordt vaak gebruikt naast andere aanvullende verbindingen zoals T3, HGH, IGF-1 of insuline. Overtraining voor deze korte periode is het doel en gebruikers zullen doen hardcore tillen tijdens het gebruik van zeer hoge doses.

De korte cyclus betekent testosteron shutdown heeft geen tijd om ramp up, terwijl er nog meer dan genoeg tijd (wanneer de cyclus wordt gedaan bij hoge doses en met ernstige opleiding) te brengen over hypertrofie en hyperplasie.

Snelle groei kan worden verwacht als het lichaam gaat in een vorm van shock op wat er wordt gegooid op het, maar alleen voor deze korte periode van tijd. Gebruikers zullen streven om verder te bouwen op deze winsten met andere cyclus plannen zodra de blitz cyclus eindigt.

Of u nu gaat voor een langzame en gestage gainer of blitz cyclus, zowel deze soorten korte cycli hebben vergelijkbare voor-en nadelen en een vergelijkbaar ontwerp van de cyclus.

Voordelen van een korte kuur

Verminderde testosteron uitschakeling: In vergelijking met langere cycli, is er veel minder tijd voor uw natuurlijke testosteron functie te sluiten binnen slechts 2-3 weken, omdat dit is hoe lang het duurt meestal voor sommige significante shutdown te beginnen te ontwikkelen. U zult merken dat de normale niveaus komen terug snel aan het einde van de cyclus als de steroïden snel uit het lichaam worden verwijderd.

Minimaliseren van bijwerkingen: We weten dat hoe langer steroïden worden gebruikt, hoe ernstiger bijwerkingen kunnen worden. Een zeer korte cyclus weer niet geven het lichaam veel tijd om veel van de bijwerkingen die u zult willen vermijden van een oestrogene en androgene aard te ontwikkelen. Zelfs meestal lever giftige orals zal worden op een verminderd risico in een 2-3 weken cyclus, en als een gyno optreedt bij hoge doses moet het gemakkelijk beheersbaar voor deze beperkte periode.

Gemakkelijker om zich te concentreren: Zet uw alle in een twee tot drie weken tijdsbestek in termen van dieet en training is een stuk makkelijker te houden met in vergelijking met het plegen aan een veel langere cyclus. Dit stelt u in staat om volledig te concentreren voor de gehele duur zonder vervalt in toewijding. U zult minder of geen plotselinge veranderingen in stemming en energie die kunnen zappen uw prestaties te zien.

Goedkoper: Hoewel u misschien een aantal van deze korte cycli gedurende het hele jaar doet, zullen de kosten van elke cyclus minimaal zijn, wat een voordeel biedt voor degenen die het zich niet kunnen veroorloven om een voorraad samenstellingen aan te leggen.

Nadelen van een korte kuur

Beperkte keuze aan verbindingen: De zeer korte termijn die u hebt om resultaten te krijgen in deze cyclus gaat beperken uw steroïde keuzes om de meest snelwerkende opties, zoals er geen punt in het gebruik van een verbinding die vele weken duurt te schoppen in.

Korte venster voor winsten: Het is te verwachten dat de winsten gemaakt tijdens slechts 2 of 3 weken zal niet enorm zijn, omdat het lichaam gewoon niet een kans om te stapelen op spier gedurende die tijd, plus het aantal trainingen die u kunt verstandig passen in wont’ worden enorme ofwel. Sommige mannen zullen in deze cyclus tweemaal daags trainen om zoveel mogelijk winst te maken in dit korte tijdsbestek. Het is ook een goede manier om een plateau te doorbreken.

Producten voor een korte kuur

U zal worden gericht op de kortere acteren orals en injectables terwijl ook het vinden van dat slechts een paar weken zal niet genoeg tijd voor grote uitschakeling gebeuren. Een goede keuze is Test propionaat als een basis compound als het is zeer effectief en zal een van de weinige steroïden die resultaten in deze korte periode van tijd zal bieden. Het is een goede optie, maar niet de enige optie die je hebt.

Om te gebruiken Test prop in een korte cyclus, doseringen van tussen 75 mg per dag tot 300 mg per dag zijn gemeenschappelijk, afhankelijk van doelstellingen. Gebruikers die blitzing zal gaan voor de hogere dosis, terwijl degenen die willen meer voortdurende winsten zal gaan voor de lagere einde. Hoge doses zijn niet tolerabel door iedereen en velen zullen iets in het midden-range zoals 150-200 mg per dag nuttig zijn.

Voor een geavanceerde blitz cyclus, Test prop is stapelbaar met andere orals of injectables om de resultaten te verbeteren. Orals kunnen worden gebruikt bij hogere doses omdat de cyclus kort genoeg is om te compenseren negatieve effecten, met Dianabol en Winstrol zijn gemeenschappelijke opties.

Winstrol stackt goed met Dianabol bij een dosis van 50-100 mg per dag. In een Dbol alleen cyclus zou je ook kijken naar dezelfde dosering bereik.

Anavar biedt een andere optie waar je zou nemen tot 120 mg per dag maximum, maar dit is meestal alleen nuttig voor plateau busting.

Injectables met een korte acteren ester zoals Nandrolon (NPP) en Masteron prop, en Tren Acetate ook het beste werken. NPP moet worden gedoseerd op niet meer dan uw dosering van testosteron, en over het algemeen u zal niet lastig vallen uitvoeren NPP op zijn eigen in deze cyclus.

Masteron kan worden gebruikt op maximaal 75 mg per dag, maar je zou kunnen vinden sommige spier strakheid ontwikkelen. Ondanks dit velen vinden het een goede aanvulling voor een korte cyclus te stimuleren sommige hardheid en een kracht boost.

Trenbolonacetaat zal niet geschikt zijn voor iedereen in een korte cyclus en is een verbinding die wordt geleverd met sterke voors en tegens. Het is zeer effectief op de korte termijn voor zover de resultaten gaan, maar het zal resulteren in de meest onderdrukking van al deze verbindingen en dit is niet iets jongens willen omgaan met in een korte cyclus; in feite is het een van de grote voordelen van een dergelijke korte cyclus lengte.

U kunt krijgen rond dit enigszins door het gebruik van HCG samen met Tren Ace op onderhoud doses, maar zelfs dan kun je nog steeds ervaren sommige meer ernstige bijwerkingen voor de eerste week; dit kan vegen uit de helft of een derde van de hele cyclus. Dit maakt Tren Ace een verbinding alleen nuttig voor jongens die weten dat ze de negatieve effecten kunnen tolereren.

Bijkomende producten

Met behulp van ondersteunende verbindingen is niet een enorme deal in zo’n korte cyclus. Als het gebruik van HGH zal het moeten worden op een hoge dosis om enig effect te hebben. Het is het beste gecombineerd met IGF-1 voor twee weken. De meest geavanceerde gebruikers kunnen overwegen T3 of insuline, maar deze zijn niet voor beginners en komen met risico’s voor de schildklier als het niet goed gedaan.

Alles samen

Er zijn vele combinaties en cyclus plannen die je zou kunnen komen met in een korte 2-3 weken cyclus. Wanneer u meerdere korte met weken af tussen doet, kan Clomid of Nolvadex worden gebruikt maar de meeste kerels zullen een snelle natuurlijke rebound van hormoonniveaus zelfs zonder deze drugs zien.

Kuur dieet, supplementen en training

Het gebruik van steroïden zal allemaal voor niets zijn als je niet je dieet en opleiding recht. Dus wat moet je eten wanneer op cyclus, en hoe moet u uit te werken? Nogmaals dit is sterk afhankelijk van uw persoonlijke doelstellingen en de reden dat u doet een cyclus om te beginnen met. Bulking en snijden gaan hebben twee zeer verschillende dieet en workout strategieën tussen hen.

Je zou gemakkelijk de fout maken van zich volledig richten op welke versnelling u zult gebruiken en bijna zetten de training en dieet dingen aan de kant als last minute plan. Maar dit is een recept voor mislukking: je moet meer nadenken over je trainings- en voedingsschema, anders heeft het helemaal geen zin om steroïden te gebruiken.

Het is een cliché, maar het kan niet meer waar zijn: je krijgt alleen wat je erin stopt. En dat betekent het voedsel en de training die je erin stopt; de steroïden zijn er om deze twee kritieke inputs te superchargen.

De meeste mensen zullen niet nodig om te veranderen van hun dieet of workout regime een heleboel in vergelijking met wordt op of off cyclus. In sommige omstandigheden, zoals wanneer u een cyclus voor wedstrijd prep draait, zijn meer specifieke veranderingen nodig om te voldoen aan een doel, maar de meeste jongens zal worden vasthouden aan een zeer vergelijkbaar programma met enkele kleine wijzigingen tijdens de cyclus, in vergelijking met wanneer uit cyclus.

Laat jezelf gaan uit cyclus met slechte voeding en lichaamsbeweging verzwakt alle voordelen en resultaten, maar er is geen twijfel de steroïde gaan voortbewegen elke on-cyclus trainingen naar nieuwe niveaus in vergelijking met uit cyclus opleiding. Laten we eens kijken naar beide van deze factoren in meer detail:

Training

Of u nu op of buiten de cyclus bent, u zult trainen. Wat u zult merken als u een cyclus volgt met bijna elke samenstelling, is dat uw herstel aanzienlijk zal verbeteren. U zult merken dat u sneller herstelt en minder rusttijd nodig heeft tussen de sessies.

Het is echter niet alleen het herstel na de sessie dat sterk zal verbeteren. Het herstel tussen sets zal veel efficiënter zijn en dit zal je in staat stellen om langer te trainen omdat je in wezen vermoeidheid tegenhoudt. Dit zorgt uiteraard voor snellere resultaten naarmate je meer en meer in elke training stopt.

De versterkte kracht en agressie die veel steroïden zal leveren ziet u zwaarder tillen en met een algemene hogere intensiteit tijdens het trainen. De meeste jongens zullen merken dat ze twee intensieve trainingen per dag kunnen doen en dat ze een week aan trainingen zonder steroïden in een paar dagen met steroïden kunnen doen.

Aangezien elke spier of spiergroep na de training sneller herstelt, kun je elke spier nu veel vaker trainen omdat de hersteltijd ertussen aanzienlijk korter is geworden. Dat betekent niet dat u te veel traint of dat u de zo belangrijke rust en slaap vergeet, maar u kunt wel twee keer zoveel trainingen voor een spiergroep in dezelfde periode doen. Als je een pauze van 5 dagen neemt na het trainen van een lichaamsdeel, kun je dit zien dalen tot slechts twee of drie dagen.

Het maakt niet echt uit wat voor soort trainingsprogramma je doet – alles van powerlifting, full body of specifieke methoden – je kunt meer explosieve kracht en uithoudingsvermogen verwachten, en ook de mogelijkheid om sets en reps toe te voegen, evenals extra gewicht dan alles wat je kon doen als je niet op de cyclus was.

Proberen om te veel gewicht te trekken is een veelgemaakte fout voor nieuwe versnelling gebruikers. Je zult de extra kracht voelen en de drang om een held te zijn zal sterk zijn, maar terwijl de spieren snel sterker worden met steroïden, zullen de ligamenten achterblijven en hier loop je een groot risico op letsel als je je niet geleidelijker aanpast.

Door alle middelen duw buiten de normale grenzen, dat is de helft van de reden waarom we versnelling gebruiken, maar wees niet dom over het of uw cyclus zal komen tot een vroeg einde met letsel, tenzij je een geschiedenis van powerlifting of ander type van training waar je ligamenten zijn op een punt dat ze kunnen omgaan met de plotselinge extra belasting.

Sommige verbindingen zijn geweldig voor de gewrichten en dit heeft grote voordelen, maar geeft je ook een gevoel van onoverwinnelijkheid, maar nogmaals de meeste gebruikers zijn nog steeds best geadviseerd om zich te houden met standaard rep bereiken voor letsel te voorkomen. Sommige steroïden zijn uitzonderlijk goed voor de genezing van blessures en de opbouw van kraakbeen, zoals Deca, maar geen enkel middel maakt je onverwoestbaar of immuun voor nieuwe blessures.

Kuur Dieet

Uw voedselinname gaat afhangen van wat je probeert te krijgen van uw cyclus met twee brede categorieën zijn bulking of snijden, maar sommige jongens zal hebben een ander resultaat in gedachten en het dieet moet natuurlijk worden afgestemd op deze – met name in termen van of u zal worden het verkrijgen van massa of willen krijgen slanker tegen het einde van de cyclus.

Wedstrijd prep is een ander doel en dat vereist een bijzonder goed gepland en vaak hardcore dieet regime. Dus wat kunnen steroïden toe te voegen aan een reeds goede bodybuilding dieet? In principe helpen ze je het meeste uit je voeding te halen door:

 • Schonere winsten: efficiënter gebruik van calorieën en verbeterde eiwitsynthese betekent beter gebruik van calorieën worden gemaakt in vergelijking met wanneer off cyclus.
 • Spierbehoud: steroïden moedigen het onderhoud van spierweefsel, zelfs wanneer u een dieet hard, zodat u kunt voorkomen dat de spier verspillen dat je normaal zou kunnen ervaren op een calorie-tekort dieet en dit heeft duidelijk uitzonderlijke voordelen voor snijden cycli.

Elke man zal een ander doel hebben bij het bulken, variërend van een relatief lichte toename tot een maximale toename van de massa met behulp van de krachtigste verbindingen en dit vereist meer en kwalitatief goede voeding. De meesten zullen toch elke dag minimaal 1000 extra calorieën willen binnenkrijgen.

Maar niet zomaar 1000 calorieën van wat dan ook; je zult je duidelijk moeten concentreren op hoeveel proteïne je binnenkrijgt en de kwaliteit van die proteïne. De eiwitinname moet rond de 1 gram per 1 pond lichaamsgewicht liggen als richtlijn, maar hardcore jongens zullen dat vaak verdubbelen.

Zonder deze constante hoge eiwitinname zal de groei beperkt zijn en zal het gebruik van steroïden een verspilling worden omdat je fysiek gewoon niet in staat zult zijn om de gewenste groeiresultaten te behalen. Je zult niet alleen eiwitten moeten plannen – koolhydraten en vetten zijn net zo belangrijk.

Gebruik uw normale dieet als een basis om uw gebruikelijke dagelijkse inname van eiwitten, koolhydraten en vetten te evalueren en dan uitzoeken precies wat je nodig hebt om toe te voegen of te verhogen om uw doelen te bereiken wanneer op cyclus. Maar al te vaak denken we dat we krijgen genoeg calorieën, maar we zijn niet, en een tekort gaat om te doden uw resultaten wanneer op versnelling.

Zelfs als je doen uiteindelijk het eten van een beetje minder dan je zou moeten zijn voor massa aanwinst, zult u merken een verminderde neiging om spiermassa te verliezen omdat het lichaam werkt op een dergelijke verhoogde anabole staat met steroïden in het systeem.

U moet al een solide greep op de soorten vetten en koolhydraten te eten, zorg ervoor dat de kwaliteit gezonde vetten zijn opgenomen. Aangezien zo veel verbindingen een negatief effect op het cholesterolgehalte hebben kunnen, is dit bijzonder belangrijk op cyclus waar u zult moeten handhaven van uw omega-3 vetzuur inname; met vette vis als een goede bron.

Dan is er de kwestie van hoe vaak te eten. Drie grote maaltijden per dag is zelden de aanpak van bodybuilders of op of buiten cyclus. In plaats daarvan verdeel je de maaltijden in porties verspreid over de dag om je energie op peil te houden zonder je te verzwaren of je moe te maken voor een training. Alles tussen 5 en 8 maaltijden per dag is een gebruikelijke strategie.

Als je gaat voor schoon eten gedurende de cyclus, zoals u zult willen als u wilt dat maximale resultaten, dan is het vrij eenvoudig te breken uw dieet inname in de belangrijkste voedselgroepen:

 • Mager vlees: Mager rundvlees, kip, wildvlees en vis zoals zalm en tonijn vormen het grootste deel van je eiwitten op basis van vlees en omdat ze calorierijk zijn, leveren ze ook het grootste deel van je dagelijkse caloriebehoefte.
 • Groenten: De meeste groenten zijn geschikt om in elke maaltijd te verwerken, maar als je voor weinig koolhydraten gaat, laat dan aardappelen weg of minimaliseer ze. Maïs en erwten zijn ook relatief koolhydraatrijke voedingsmiddelen. Bladgroenten horen ook in de groentencategorie thuis, omdat ze rijk zijn aan antioxidanten en B-vitamines.
 • Volkoren granen: Dit omvat alle volkoren variëteiten van brood, rijst en pasta, maar nogmaals dit zijn koolhydraatrijke voedingsmiddelen, zodat de opname van hen (en in welke hoeveelheden) gaat worden bepaald door de doelen van uw cyclus. Sommige jongens omvatten een heleboel koolhydraten in elke maaltijd, terwijl anderen hebben minimale of geen. Zonder twijfel echter, zijn volkoren koolhydraten gaan om zwaar te kenmerken in het dieet van een bulking cyclus.
 • Zuivel/eieren: Je kunt hier gemakkelijk wat extra eiwitten aan toevoegen, maar niet iedereen wil zwaar gaan op zuivel vanwege het hogere koolhydraatgehalte in volle yoghurt en melk. Eiwitten zijn vrijwel een hoofdbestanddeel voor veel bodybuilders en vetarme opties zoals kaas kunnen af en toe een welkome aanvulling op het dieet zijn.
 • Goede vetten: Deze zijn van cruciaal belang om op te nemen en in dingen zoals olijfolie, noten en visolie of plantaardige oliën zoals lijnzaad. Deze vetten helpen de effecten van sommige steroïden op het cholesterolgehalte te compenseren.
 • Fruit: Let op de suiker in vruchtensappen en vasthouden aan zuiver sap zonder toevoegingen, evenals hele vruchten, maar als u zich richt op een koolhydraatarm dieet dan fruit gaan om een zeer klein deel van uw totale dieet. Bananen, peren, bessen en sinaasappels zijn het waard om met mate te eten, al is het alleen maar om hun hoge vitaminegehalte.
 • Dranken: Makkelijk te vergeten, maar dranken naast water kunnen een eetplan maken of breken. Het heeft geen zin om een streng dieet te volgen als je elke dag vijf blikjes cola drinkt. Het spreekt voor zich dat frisdrank niets positiefs bijdraagt en onze beste gok is om het bij water te houden en verwerkte suikerdrankjes te vermijden.

Supplementen

Niet te vergeten de toevoeging van bodybuilding supplementen – alleen maar omdat je op de cyclus betekent niet dat je noodzakelijkerwijs op te geven een aantal van de fundamentele voedingssupplementen die zijn nietjes voor bodybuilders al dan niet ze gebruiken versnelling op alle. Dit zijn de belangrijkste supplementen die u zou kunnen worden met behulp van tijdens uw cyclus, maar ook tussen cycli:

Eiwit: Het eten van veel vlees is niet naar ieders smaak, plus het kan erg duur worden. Eiwitpoeder is een eenvoudige manier om eiwit van hoge kwaliteit binnen te krijgen en dat is de sleutel: het moet een formule van hoge kwaliteit zijn en niet een vol met suiker of additieven. Wei-eiwit is de standaard bron voor de meeste mannen.

BCAA: BCAA is een goed pre-workout supplement en geeft je een vertakte keten aminozuur boost die je prestaties verbetert en helpt bij herstel.

Creatine: Creatine geeft een boost aan spiergroei en kracht en wordt beschouwd als veilig voor langdurig gebruik. Zorg ervoor dat u voldoende water drinkt, omdat creatine meer water naar de spieren verplaatst, waardoor u meer dorst zou kunnen krijgen.

Omega-3: Niet iedereen kan of wil voldoende omega-3-olie uit de voeding halen, dus aanvullen met een goed supplement zorgt voor positieve effecten op cholesterol, ontstekingsremming en de algemene cardiovasculaire functie.

Verschillende supplementen zullen voor jou werken in vergelijking met wat werkt voor andere mannen, maar de meeste mensen zullen deze supplementen het hele jaar door willen nemen. Hier is mijn goedgekeurde lijst van bodybuilding supplementen (degene die ik persoonlijk gebruik).

Redenen waarom je NIET zou moeten kuren

Als u in een van deze categorieën past, overweeg dan uw beslissingen zeer zorgvuldig. U moet niet uitvoeren van een cyclus als:

 • Je bent jonger dan 25 jaar – Je hebt nog steeds een zeer hoge natuurlijke testosteron, zodat uw vermogen om te krijgen zonder gebruik van versnelling is de beste die het ooit zal zijn. Als winsten komen niet op natuurlijke wijze dan een kijkje nemen op uw dieet en opleiding in plaats van het nemen van steroïden op deze jonge leeftijd. Misschien ben je er al klaar voor als je net 20 bent, maar je moet pas op je jongste leeftijd beginnen met het gebruik van steroïden, namelijk als je eind 20 bent; 27 is een ideaal doel. Tenzij je tot op dit punt in je leven uitzonderlijk zwaar hebt getraind en al een uitstekende ontwikkeling hebt doorgemaakt, is het onwaarschijnlijk dat je op deze leeftijd al de topprestaties hebt bereikt die je op natuurlijke wijze kunt behalen.
 • Je hebt minder dan 5 jaar getraind – Zelfs als je ouder bent dan 25, tenzij je al minstens 5 jaar hard hebt getraind met een kwaliteitsdieet, dan heb je nog steeds niet je toppotentieel bereikt zonder gebruik van hulpmiddelen. Je moet het absolute maximum uit je natuurlijke training halen voordat je vervolgens steroïden gaat gebruiken om jezelf over deze grenzen heen te tillen.
 • Je training en dieet is rotzooi – Steroïden zullen niets voor je doen als je ze niet gaat gebruiken met de juiste voeding en training. Je zult genieten van de bijwerkingen zoals het vasthouden van water, maar verwacht geen positieve voordelen. Zonder goede training en dieet, bent u gewoon uw tijd en geld verspillen aan spullen, omdat die twee dingen zijn letterlijk alles of je steroïden of niet.
 • Je hebt momenteel overgewicht – Dikke jongens gaan niet ripped of shredded krijgen door plotseling te beginnen met het gebruik van versnelling. Je moet het grootste deel van je lichaamsvet verliezen door middel van gezond verstand diëten en lichaamsbeweging voordat je zelfs maar overweegt het gebruik van steroïden. Als je niet kunt verliezen dat gewicht zonder steroïden dan heb je geen kans van het maken van elke vooruitgang terwijl op hen. Er is bergen van informatie die er zijn dat alles en alles wat je moet weten over dieet en opleiding dekt. Leer zo veel als je kunt en vind een strategie die gaat werken voor u dan aan de slag om jezelf naar een fatsoenlijk gewicht voordat u overweegt een steroïden. Snijden cycli zijn niet voor dikke jongens die behoefte hebben aan een gewichtsverlies programma. Ze zijn voor mensen al mager die willen kleinere gebieden van vet te elimineren om een zeer gebeiteld, geript of harde lichaamsbouw te verkrijgen.
 • Je hebt bestaande emotionele problemen – Het is algemeen bekend dat steroïden een ravage kunnen aanrichten in stemmingen en emoties. Sommige mannen hebben echt last van woedeaanvallen, maar niet iedereen heeft er last van en niet alle verbindingen werken even hard. Als je al weet dat je moeite hebt om je woede in te dammen, dan ben je een topkandidaat voor problemen op dit gebied bij het gebruik van steroïden. Voor sommige mannen is dit al genoeg om helemaal niet meer te gebruiken, omdat steroïden deze negatieve eigenschap versterken; en dit heeft niet alleen gevolgen voor jezelf, maar ook voor je partner, familie, vrienden en je werk.

Als een van de bovenstaande 5 aspecten op jou van toepassing is, dan ben je nog NIET GEREED om aan steroïden te beginnen.

Dit alles moet worden zinken in voordat u zelfs beslissen of om te duiken in de versnelling. Als je eenmaal hebt besloten om door te gaan, dan is het tijd om een goed plan dat het beste werkt voor u persoonlijk en dit moet worden gebaseerd op alle dingen die je al hebt geleerd over versnelling te bedenken. Wees niet bang om meningen en advies te vragen van mensen die veel meer weten dan jij.

Testosteron in elke kuur

Zonder testosteron zouden we geen anabole steroïden hebben en we kunnen het beschouwen als de belangrijkste steroïde van allemaal. Testosteron stapelt goed met vrijwel elke andere steroïde en kan ook alleen worden gebruikt in een cyclus met groot voordeel.

Er zijn twee redenen waarom we testosteron in een steroïde cyclus gebruiken:

 • Als een primaire anabole verbinding om direct bij te dragen aan spier winsten en andere voordelen als een centraal onderdeel van de cyclus
 • Als een ondersteunende verbinding op te treden als een testosteron vervanging die nodig is als gevolg van uw normale testosteron productie wordt onderdrukt tijdens een steroïde cyclus in verschillende mate afhankelijk van welke verbindingen die u gebruikt.

In het geval van de laatste, de dosis van testosteron is aanzienlijk lager en op net genoeg om een gezond niveau van deze kritische mannelijke androgeen hormoon tijdens uw cyclus te handhaven. Laten we dieper ingaan op waarom de opname van testosteron in elke steroïde cyclus is zo belangrijk.

Wanneer we praten over het opnemen van het geslachtshormoon testosteron in een steroïde cyclus, wordt het aangeduid als exogene testosteron. Dat wil zeggen, een externe synthetische testosteron bron in de vorm van een van de testosteron ester verbindingen hierboven (hoewel er vele anderen ook, maar dit zijn de meest gebruikte esters).

We moeten dit als een primaire of ondersteunende verbinding in elke steroïde cyclus, omdat de steroïden die u neemt een signaal naar de testikels dat ze niet langer nodig hebben om testosteron te produceren. Alle verstandige steroïde gebruikers zal zonder twijfel omvatten dit geslachtshormoon in elke cyclus om deze reden alleen al op zijn minst.

Terwijl het gebruik van testosteron als een primaire verbinding bij een hogere dosis voor de talloze voordelen voor spiergroei, herstel en prestatieverbetering is enorm gunstig, als dit niet gewenst is dan kunt u gewoon gebruik maken van testosteron op een lagere ondersteunende dosering die gericht is op het handhaven van een functionele hormoon niveaus terwijl een of meer andere steroïden in uw cyclus nemen op de primaire anabole rol.

Hoewel de dosering zal variëren afhankelijk van de samenstelling van uw cyclus, een voorbeeld van een ondersteunende testosteron dosering is 100 mg per week, terwijl het gebruik van testosteron als een primaire anabole verbinding zal zien de dosering verhoogd tot 500 mg per week of hoger.

Het hormoon testosteron heeft zoveel meer te bieden dan alleen maar het belang voor spiergroei. In feite, dat is niet van plan om de belangrijkste reden die u moet omvatten testosteron in elke cyclus (hoewel het kan een groot voordeel zijn als u de steroïde op die manier ook gebruikt). Als een volwassen man, moet u testosteron om te functioneren, duidelijk en eenvoudig.

Wanneer uw steroïde cyclus is het onderdrukken van uw natuurlijke testosteron productie door het afsluiten van testiculaire functie, moet u synthetisch verhogen en onderhouden van uw T-niveaus om te voorkomen dat de ronduit verschrikkelijke effecten die anders zullen optreden, die u kunt lezen over hieronder.

Als testosteron is niet opgenomen in elke cyclus, symptomen van lage of geen testosteron zal gebeuren niet alleen terwijl u steroïden gebruikt, maar na uw cyclus eindigt ook als het duurt enige tijd voor natuurlijke productie om te beginnen met het verhogen van opnieuw. Post-cyclus therapie is ook een kritische gebied dat zal bijdragen aan het krijgen van uw natuurlijke testosteron niveaus weer op de rails na een steroïde cyclus.

Elke steroïde compound komt met zijn eigen individuele bijwerking risico’s en complicaties. Terwijl deze kunnen worden vergelijkbaar over bepaalde categorieën van steroïden, hoe ze invloed hebben op u als individu is volledig onvoorspelbaar – u gewoon niet weten hoe uw lichaam zal reageren op een steroïde totdat u het gebruikt voor de eerste keer. Dit betekent dat het gebruik van meer dan een steroïde in een cyclus (d.w.z. stapelen) zal u niet toestaan om te bepalen welke steroïde is waardoor welke bijwerkingen.

Dit kan niet alleen belemmeren uw prestaties en resultaten, maar nog belangrijker kan worden ronduit gevaarlijk als we beginnen te praten over bijwerkingen zoals hoge bloeddruk en cholesterol.

Lezen over de ervaringen van anderen met bepaalde steroïden op webfora en sociale media bereidt je niet voor op wat JIJ zult ervaren met datzelfde steroid. Dus door één steroid tegelijk te gebruiken en in de gaten te krijgen welke bijwerkingen je hebt, en hoe ernstig die zijn, kun je in de toekomst langzaam je eigen veilige en effectieve stacks samenstellen.

En beginnen met testosteron als de enige anabole steroïde in uw eerste cyclus kunt u beginnen met de belangrijkste steroïde van alle die uw lichaam tolerantie en reactie op steroïden zeer snel zal testen.

Immers, als u nadelige effecten in een elementaire testosteron alleen cyclus ervaren dan is er een grotere kans op negatieve reacties op de vele andere steroïden die er zijn, waarvan er vele zijn derivaten van testosteron.

Het verlaten van testosteron uit uw steroïde cycli brengt bijna zekerheid aan de situatie van zeer laag tot geen testosteron in je lichaam. Lage of geen testosteron brengt ernstige gevolgen voor de gezondheid van elke man op alle gebieden van het leven, met inbegrip van zowel het lichaam en de geest.

Het verlaten van testosteron uit een steroïde cyclus en waardoor uw testosteron te dalen tot een zeer laag niveau zet u op een hoog risico van:

 • Verlies van spier, toon en verminderde kracht
 • Toename van opgeslagen lichaamsvet en het moeilijk verliezen ervan
 • Depressie en prikkelbaarheid
 • Erectiele disfunctie en verlaagd of afwezig libido
 • Gebrek aan energie en motivatie

Zoals u kunt zien, lage of geen testosteron is een ernstig dilemma en een die steroïde gebruikers moeten zo goed mogelijk te vermijden door het opnemen van testosteron in elke cyclus en ook door de uitvoering van effectieve post cyclus therapie protocollen.

Mijn conclusie en aanbeveling

U moet al een goed idee van uw bulking en snijden vermogen hebben voordat u begint met het gebruik van versnelling. Steroïden zal drastisch verbeteren van uw prestaties en resultaten en je zal op een constante pad van leren wat werkt en wat niet voor u als een individu.

Als je van deze gids hebt genoten en meer echte, NO-BS informatie over cycling steroïden wilt, pak dan Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïden handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op ervaring uit de eerste hand, geen theorie.