Legale anabolen

door Thijs // 23 november, 2022  

De meesten van ons zijn als serieuze bodybuilders of atleten wel eens in de verleiding gekomen om een steroïde kuur te gebruiken. Je kent de voordelen, maar je kent ook de talloze nadelen van het gebruik van steroïden en daarom is de vraag naar legale anabolen de laatste tijd geëxplodeerd.

bodybuilding supplement
Supplementen voor bodybuilders

Wees eerlijk; steroïden kopen, gebruiken en ervan herstellen is stressvol. Voor velen zijn die geweldige resultaten gewoon niet de moeite waard. De risico’s en complicaties wegen meer op dan de voordelen.

Op deze pagina zul je kennismaken met de beste legale alternatieven voor anabole steroïden. Dit zijn de beste die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Ik deel ook mijn persoonlijk ervaringen met deze producten en geef je advies over enkele van de beste supplementen voor zowel vetverlies, spiergroei als kracht en herstel.

Op deze pagina kun je lezen over:

Bodybuilding supplementen

Zoals je misschien al hebt gelezen in enkele van mijn vorige gidsen, ben ik erg sceptisch over heel wat supplementen. Ik denk zelden dat ze even goed werken als anabole steroïden.

Ik ben van mening dat de meeste supplementen complete bullshit zijn. MAAR, er zijn een paar producten die écht goed werken.

Degene die hieronder zijn opgelijst zijn supplementen waarvan ik het gevoel heb dat ze werken. Ik heb ze persoonlijk gebruikt en had daarbij het gevoel dat ik er ook echt resultaten mee boekte.

Anvarol om te cutten (3 capsules/dag)

Anvarol

Anvarol van Crazy Bulk is mijn favoriete cutting supplement. Ideaal voor een cutting kuur.

Je zult meer vet verbranden terwijl je droge spieren behoudt. Daardoor krijgt je lichaam een super cleane en strakke look. Let Anvarol kun je gewoon niet fout gaan!! Dit is een betaalbaar alternatief voor anabole steroïden dat je zal helpen om een strak lichaam te krijgen.

Voordelen van Anvarol

 • Merkbare spierdefinitie
 • Geen last van je maag of lever of effect op je eetlust
 • Werkt vrij snel zonder een opgeblazen gevoel
 • Geen slaapproblemen
 • Verhoogd gevoel van welzijn
 • Meer energie
 • Sneller herstel

Bij Anvarol is het letterlijk alsof iemand de verbranders in je lichaam aanzet. Wanneer je met het supplement begint lijkt het alsof je metabolisme in gang schiet! Het voelt alsof trainen en cardio terug iets helemaal nieuw is en je resultaten ziet. Alsof je pas net gestart bent met trainen!

Anvarol is een uitstekende keuze voor een man die gezonder wil worden en meer spiermassa wil creëeren.

Ik gebruikte de eerste 2 à 3 weken 3 pillen Anvarol per dag. Zoals aanbevolen wordt op de verpakkng. Daarna ging ik over op 4 pillen per dag en was het flesje leeg.

Als ik het opnieuw gebruik, begin ik gewoon onmiddellijk met 4 pillen per dag. Je hebt dus 2 flesjes van elk nodig maar als je de volledige 8 weken 4 pillen Anvarol per dag gaat gebruiken denk ik dat je in dat geval 3 flesjes nodig hebt.

Ik zorgde wel voor een goed dieet terwijl ik Anvarol gebruikt. Per slot van rekening is dat nog steeds 90% van het hele cutting proces.

Maar nadat ik Anvarol tijdens mijn dieet gebruikte, kan ik zeggen dat het zeker werkt! De energieboost en krachtbehoud in combinatie met afslankende en vochtafdrijvende eigenschappen van Anvarol zorgen voor een geweldige combinatie.

Als je me dus vandaag zou vragen wat het beste legale alternatief voor anabole steroïden is, dan zou Anvarol mijn antwoord zijn. Neem het aan van iemand die al ruime ervaringen heeft met steroïde kuren en de resultaten kan vergelijken.

Vergeleken met de meeste producten is dit supplement beter voor je portemonnee, je lichaam en je herstel. Als je zou besluiten Anvarol te gebruiken, raad ik je aan om het hier te kopen.

D-Bal om te bulken (3 capsules/dag)

d-bal legale anabole steroide

Ik ga helemaal eerlijk met je zijn over dit product. Toen ik begon D-Bal te gebruiken was ik ’s ochtends al 97 kg. Het is nog maar 6 weken geleden maar ik woog deze ochtend 106 kg. Inderdaad, ik ben 9 kg bijgekomen in 6 weken!

Ik zou het ook niet geloven als je het mij vertelde. Maar het beste: ik heb niet eens mijn dieet veranderd. En nog iets: het zijn allemaal cleane winsten!!! Mensen komen normaal aan met Anadrol-50 of Dianabol en doen dan een dirty bulk. Maar niet met dit spul!

Voordelen van D-Bal

 • Streeft ernaar dezelfde resultaten te leveren als steroïden, maar dan natuurlijk en legaal
 • Bereikt een hogere anabole toestand, klaar voor spieropbouw
 • Snelle spiertoename
 • Grote winst in kracht en uithoudingsvermogen
 • Helpt om de winst die je maakt te behouden
 • Beter herstel en minder spierpijn
 • Geen risico’s voor de nieren of lever
 • Geen risico voor hoge bloeddruk

De eerste 2 weken merkte ik een lichte toename in kracht en een paar kilo’s op de weegschaal. Ik voelde me niet veel anders dan een beetje sterker in de sportschool. Nu voor de derde week op D-Bal: grote toename van kracht over de hele lijn en meer massa winst. D-Bal is zeer krachtig. Ik heb nog 2 weken te gaan en ik heb geen idee hoeveel ik nog kan winnen. Ik heb er al 9 kg droog gewicht bij in slechts 6 weken.

Dat is mijn eerlijke kijk op D-Bal, en ik heb nog 2 weken te gaan.

Snelle Update: Een tijdje terug heb ik een review gedaan over mijn ervaring met Anvarol. Ik weet zeker dat sommigen van jullie het verschil willen weten tussen de twee en mijn persoonlijke mening over Anvarol in vergelijking met D-Bal.

Als ik op zoek ben naar iets om te gebruiken om strikt te cutten dat ook op de lange termijn stabiel is, dan ga ik voor Anvarol. Een

Als ik op zoek ben om strikt te cutten en iets te gebruiken op een iets meer lange termijn basis en stabiel is, dan ga ik voor Anvarol. Je krijgt een goede en harde spierdefinitie zonder de bijwerkingen.

Echter, als je wilt enorme spiermassa en kracht wilt krijgen en dan liefst zo snel mogelijk, dan is D-Bal de winnaar. Als je besluit om D-Bal te gebruiken raad ik je aan om het hier te kopen.

Supplementenstacks voor elk doel

Sommigen van jullie hebben misschien mijn review over Anvarol en D-Bal hierboven gezien. Ik was erg sceptisch over deze producten, zoals ik ben met veel supplementen, maar ik kreeg geweldige resultaten toen ik ze gebruikte!

Wetende dat deze 2 producten werken, nam ik contact op met de leverancier, Crazy Bulk, en vroeg hen welke stacks goed zouden zijn voor mensen die aan het trainen zijn voor een wedstrijd in de komende 12 weken.

Ik kreeg te horen dat ik op een telefoontje moest wachten en dat ik met een man zou spreken die in het pro support team zat, en hij kon me de beste stacks aanraden voor de paar mensen die ik trainde om een wedstrijd te gaan doen.

Crazy Bulk is geweldig, ze sturen je zeker in de juiste richting en komen tegemoet aan individuele behoeften op basis van wat je probeert te bereiken.

De meeste supplementenbedrijven zouden je waarschijnlijk bepaalde stacks niet afraden als dat zou betekenen dat je meer zou kopen, maar deze jongens niet. Als je niet klaar klinkt voor iets, raden ze het af en raden ze een meer geschikte optie aan].

Ze stuurden me hun bodybuilding stack voor mijn 3 klanten die klaar zijn om te concurreren, en ze stuurden me een om te proberen voor mezelf. De stapel bevat geselecteerde producten uit de bovenstaande lijst die volgens het bedrijf zeer goed samenwerken wanneer ze gecombineerd worden in een stapel om een individueel doel te bereiken.

De Crazy Bulk stack dekt de behoeften van zowat iedereen die een van beide of beide bulken en snijden cycli te doen met een veiliger en meer natuurlijke (niet te vergeten legale) aanpak dan door het gebruik van steroïden.

De grote voordelen van de Crazy Bulk stack zijn:

 • Een enorme stack met 6 supplementen die alle aspecten van spiertoename, vetverbranding en prestatieverbetering bestrijken
 • Biedt een veilig en legaal alternatief voor anabole steroïden zonder de bijwerkingen
 • Snelle groei van spiermassa
 • Grote winst in kracht en sterkte
 • Verbetert hersteltijden
 • Geen injecties nodig en geen nakuur nodig na je kuur

Crazy Bulk beloofde snelle resultaten binnen slechts 30 dagen na de start. In gedachten houdend dat ik deed dezelfde training routine als ik met steroïden zou doen, heb ik inderdaad beginnen te zien goede resultaten binnen de eerste vier weken van de cyclus.

Iets wat ik had geen hoge verwachtingen voor was het herstel aspect, maar de stapel deed in feite verbeteren mijn herstel aanzienlijk en ik merkte dat ik met minder down tijd en minder pijn tussen de trainingen.

Over het geheel genomen kreeg ik ongeveer 20-25 pond tijdens de cyclus (8 weken) en ben blij met deze resultaten. Tuurlijk, het is niet op steroïde niveau en ik waarschijnlijk kon hebben geschopt mijn gewicht opleiding nog een inkeping of twee, maar ik wilde testen van deze stapel op een niveau dat de gemiddelde man of newbie zou kunnen gebruiken.

En het beste van alles? Geen PCT, geen bijwerkingen, geen testosteron onderdrukking. Ik stopte gewoon met het gebruik van de stapel en nam een pauze van vier maanden voordat ik verder ging met de volgende cyclus.

Zoals u kunt zien, kan de bovenstaande stack zeer krachtig zijn wanneer gebruikt door iemand die doodserieus is over het krijgen van het meeste uit wat ze kunnen bieden. Vergeet niet, uw dieet en opleiding regime ALTIJD eerst komen, en zijn de eerste bepalende factor in de resultaten.

De stapel biedt de beste optie die je hebt kort van het gebruik van anabole steroïden en te maken met alle bijbehorende bijwerkingen, waarvan er vele zijn niet alleen potentieel gevaarlijk, maar kan ook veel van uw aandacht weg te nemen van uw routine als je zo hard werken te verzachten en te voorkomen dat deze bijwerkingen. Als u besluit om de Crazy Bulk stack te proberen, raad ik u aan deze hier te kopen.

Supplementen voor vetverlies

Diëten kan moeilijk zijn, eenvoudig en simpel. Het wordt moeilijker naarmate je er verder in komt en uiteindelijk begin je hongerig en prikkelbaar te worden. Ik denk niet dat ik daar ooit een weg omheen heb gevonden, en daarom loop ik er niet 24/7 uit te zien als een plaatje van een bodybuildingwedstrijd…maar ik blijf in de buurt!!! Ik probeer zo veel vet te verliezen als ik kan met mijn dieet alleen, maar het is zeker makkelijker met een kwaliteit vet verlies product als Clenbutrol!!!

Clenbutrol @ 3 caps/dag

Clenbutrol is handen naar beneden een van de beste vet verlies producten die je kunt gebruiken en ik ga je uitleggen waarom. Ik heb in het verleden alle verschillende soorten vetverliesproducten gebruikt en sommige werkten beter dan andere, maar soms voelde ik me er gewoon niet goed bij. Ik voelde me dan nerveus, geïrriteerd, kortademig, had een verlies van concentratie, en voelde me over het algemeen gewoon niet gezond.

Dit is niet het geval met Clenbutrol, helemaal niet ….. eigenlijk is het totaal het tegenovergestelde!! Op Clenbutrol voel ik me beter. Het is een langzame en gestage energie die stijgt naar een gezond niveau en dan daar blijft voor een tijdje. Ik heb niet het gevoel dat ik instort, het verstoort mijn slaap helemaal niet, en het onderdrukt nog steeds mijn eetlust. Maar hier is het beste deel… het onderdrukt je eetlust terwijl het je metabolisme in overdrive kickt op hetzelfde moment!

Ik train op dit moment voor niets anders dan er slank uit te zien en me goed te voelen. Dat is een moeilijke opdracht, want soms kan slank worden je ook erg vermoeid maken. Ik ken jongens die tot op het bot afgetraind zijn, maar na 20 minuten in de sportschool klaar zijn om naar huis te gaan omdat ze uitgeput zijn. Ik zie het nut niet in van trainen als het niet plezierig is.

Dit is waar Clenbutrol in het spel komt voor mij; het is een beetje meer vergevingsgezind op het dieet, zodat ik nog steeds genoeg kan consumeren om energie te hebben voor de sportschool, maar nog steeds 6 pack buikspieren, aderen, en een goede spierdefinitie heb! Sommige weken kan ik wegkomen met een extra cheat maaltijd of 2 en resultaten blijven boeken. Gisteravond at ik 2 borden spaghetti met wat knoflookbrood en ik werd vanochtend slanker wakker!

Ik heb het gevoel dat de combinatie van verschillende ingrediënten in Clenbutrol meer synergetisch is dan andere vetverliessupplementen, maar niet overkill in één bepaald ingrediënt. Weet je, het probleem met veel supplementen is dat ze er bijvoorbeeld veel te veel cafeïne in doen. Clenbutrol voelt over de hele linie gelijkmatig aan en als dat niet zo was, zou ik me waarschijnlijk rot voelen als ik het gebruikte. Ik weet het verschil tussen genoeg cafeïne om het werk te doen en overkill!!

Ik heb een serieuze schop onder mijn kont gemerkt sinds ik Clenbutrol in mijn regime opneem. Het voelt ook alsof het wat anti-depressieve eigenschappen heeft; ik voel me er gewoon erg goed op!!! Als je besluit om Clenbutrol te proberen, raad ik je aan om het hier te kopen.

Hoe versnel je je vetverlies in 14 dagen

Ik ga je hier een paar kleine geheimen verklappen die serieuze gamechangers zijn als je een shredded lichaam wilt. Ze zijn eenvoudig, betaalbaar en zorgen er niet alleen voor dat je meer vet verliest, maar je behoudt ook je spieren in dit hele proces.

Een probleem dat ik voortdurend zie zijn mensen die willen anabolen gebruiken, maar zoveel lichaamsvet hebben dat ze weinig van de effecten profiteren. Jongens die meer dan 20% lichaamsvet willen uitvoeren van een cyclus en dit maakt echt geen zin als het gaat om vet verlies!

Wanneer u dat veel lichaamsvet op uw frame hebt, is uw lichaam niet van plan om te beginnen met het aanboren van spiermassa voor energie voor een zeer lange tijd. Je lichaam heeft een ton aan vetreserves om te gebruiken voor energie en om op dat punt steroïden in je lichaam te dumpen is volgens mij een complete verspilling.

Waarom zou u willen om te gaan met herstel problemen van een cyclus wanneer je nauwelijks kwam dicht bij waar je wilde eindigen? Ik geloofde altijd in diëten naar beneden zo veel als ik kon op mijn eigen voordat u begint met een cyclus. De beste die ik ooit heb keek was toen ik deed een 14 weken dieet en alleen gebruikt anabolen voor de laatste 8 weken. De eerste 6 weken gebruikte ik niets en at ik extreem streng!!!

Je zou er versteld van staan hoe goed je er zelfs VOOR EEN CYCLE uit kunt zien als je training en voeding op punt staan en consequent zijn!!! Veel van wat ik met jullie deel zijn praktijken die ik heb gedaan of die ik op dit moment doe op het moment dat ik dit schrijf. Ik ga je hier een paar tips geven om extreem mager te worden in een zeer korte tijd zonder spiermassa te verliezen.

Als je deze gids volgt dan zul je ongeveer een maand vooruitgang boeken in 10-14 dagen tijd. Geloof me ik zie dit nu voor mezelf!!!

1. Neem 14 dagen vrij van het gewichtheffen

Het eerste wat je moet doen is 14 dagen vrij nemen van het gewichtheffen. Ik weet het, je weet niet wat je met jezelf aan moet zonder gewichten, toch? Maar bedenk hoe lang je al gewichten trapt zonder een pauze. Als je dit protocol volgt, ga je er groter, harder en droger uitzien als het gezegd en gedaan is!!!

2. Verlaag koolhydraten tot 100 gram per dag

Het volgende wat je gaat doen is je koolhydraten verlagen tot ongeveer 100 gram per dag en het grootste deel daarvan consumeren in de ochtend en bij het avondeten. Zo weinig koolhydraten is niet iets wat ik normaal gesproken meteen zou doen, maar het is veel makkelijker te beheren zonder de herstelvereisten van gewichtheffen in combinatie met cardio en daarom stel ik het voor tijdens deze fase! Ik stel het ook voor tijdens dit protocol, zodat je lichaam ze opneemt wanneer je weer gaat trainen, omdat ze 10-14 dagen verlaagd zijn.

3. Je zult geen cheat meal hebben tijdens deze periode!!!

Gedraag je niet als een kreng, doe het gewoon! Wil je hier een schaap of een wolf zijn? Je zult echt niet zo’n honger hebben als je zou denken wanneer gewichten uit de vergelijking worden gehaald, en het verlagen van koolhydraten is niet zo moeilijk wanneer herstel eisen niet zo cruciaal zijn.

4. Verdubbel je cardio sessies en frequentie!!!

Aangezien gewichten nu uit de vergelijking zijn wat je wilt doen is je cardio verhogen naar 6x/wk voor een uur per sessie. Dit is veel gemakkelijker als je naar de sportschool gaat en je je alleen maar zorgen hoeft te maken over cardio. Een uur vliegt voorbij en je bent drijfnat van het zweet als het allemaal gezegd en gedaan is (je zou het toch moeten zijn).

5. Drink alleen zwarte koffie en water

Drink 1 kop zwarte koffie in de ochtend en nog een kop in de late namiddag. De cafeïne zal helpen bij het vetverlies en het energieniveau. Forceer 1 gallon water per dag. Dit kan moeilijker zijn naarmate we ouder worden, heb ik gemerkt. Het is bijna alsof je jezelf moet dwingen om meer water te gaan drinken voordat je zin hebt om meer water te drinken. Maar als de cyclus eenmaal begint, lijkt het makkelijker. Water is een calorieverbrander en helpt alleen maar bij vetverlies. Het helpt ook om je vol te voelen in tijden dat je minder calorieën en koolhydraten binnenkrijgt.

6. Begin met het gebruik van 3 caps/dag van Clenbutrol

De belangrijkste reden waarom we hier Clenbutrol willen is vanwege een goede synergetische combinatie van vetverlies hulpmiddelen zonder TE VEEL CAFFEINE. Ik hou van mijn koffie dus ik ben altijd sceptisch over vet verlies producten die al gelijk staan aan 2-3 koppen koffie, het is te veel!!! Maar ik heb ondervonden dat de combinatie van 1 kop zwarte koffie tweemaal/dag en 3-4 Clenbutrol pillen per dag perfect is, en het helpt het hongergevoel te stillen.

Een ding dat je zou kunnen proberen, en dat is een soort geheim van de profs, is om je vetverbrander te gebruiken RECHTS VOOR HET BED. Je wilt slapen als dit spul begint te werken, dus als ik zeg “vlak voor het slapen gaan” bedoel ik echt vlak voor het in slaap vallen. Je lichaam zal de vetverbrander laten werken gedurende 5-8 uur vasten tijdens de slaap en dit staat gelijk aan CRAZY RESULTATEN SNEL!!! Niet een uur voor het slapen gaan…niet 20 minuten voor het slapen gaan…1 minuut voordat je hoofd het kussen raakt!!!

Wat kan je verwachten aan het einde van de 14 dagen?

Je gaat er groter en meer gerimpeld uitzien! Je geeft je spieren een pauze terwijl je nog steeds op dieet bent en calorieën verbrandt door de verhoogde cardio. Kijk, ik hou net zoveel van de sportschool als ieder ander, waarschijnlijk meer! 14 dagen geen gewichten gebruiken vergt veel discipline van me. Maar zodra de resultaten beginnen te komen wordt het makkelijker geloof me.

Wat kun je verwachten als je weer gaat gewichtheffen?

Het eerste wat je zult merken is een enorme toename in pomp en spiervolume, je hebt je spieren echt de kans gegeven om te rusten en te genezen. Je hebt alle essentiële voedingsmiddelen en aminozuren binnengekregen om de pomp te behouden en je spieren zullen er waarschijnlijk uitzien alsof ze veel meer volume hebben ondanks het feit dat je 2 weken geen gewichten hebt getild. Binnen een paar dagen en door je koolhydraten weer met 50 gram per dag te verhogen, zul je er als een beest uitzien!

Niet alleen dat, je kracht niveaus zullen terugkomen hoger ondanks het feit dat magerder. Dit is een cruciaal onderdeel van body recomp!! Telkens wanneer we iets kunnen veranderen om het vetverlies te verhogen en toch de spieren voldoende te voeden, is het deze keer dat we een werkelijke samenstelling ervaren en niet enkel een spierkatabolisme dat net zo gelijkwaardig is als vetverlies (mogelijk meer).

Ga door met het dieet en de supplementen tot je er minstens 6 weken mee bezig bent.

Een paar cheat maaltijden zullen je niet doden, maar de eerste 6 weken willen we zo streng zijn als we kunnen, vooral de eerste 2 weken. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen in huis en overal junkfood en ik kan het, dus KAN JIJ het ook. Tegen de tijd dat je eerste 6 weken voorbij zijn, zul je niet geloven welke veranderingen je al hebt gemaakt zonder steroïden.

Nadat de basis van 6 weken is gelegd

Na het ontvangen van talloze complimenten en je al ver voor op schema te voelen, kun je je gaan afvragen “Als ik dit in slechts 6 weken heb gedaan, wat zou ik dan kunnen doen in de komende 6-8 weken?”

Antwoord: ER F*CKING WAANZINNIG UITZIEN!!!

En natuurlijk als je cyclus steroïden dan dit zou een tijd om een cyclus te beginnen zijn. Ik hoor voortdurend al dit gepraat over bepaalde steroïden zijn niet goed als je ze niet gebruikt voor ten minste 12-15 weken, maar ik geloof niet in dat. De beste die ik ooit heb gekeken was het doen van een korte 8 weken cyclus na een HARDE 6 weken van de eerste kont-busting en zeer weinig cheat maaltijden!

Ik geloof dat de eerste 6 weken van het dieet en de training uiteindelijk bepalen wat het eindresultaat is na een dieet van 12-14 weken. Begin vroeg met werken en afzien om uiteindelijk betere resultaten te behalen. Dus daar heb je het, een perfecte formule en betaalbare manier om te beginnen met het krijgen shredded en proberen op zoek naar uw beste. Als u besluit om te proberen Clenbutrol adviseer ik het kopen van het hier.

Supplementen vs Steroïden

Misschien ben je nog steeds op het hek tussen de keuze om te gaan op de weg van anabole androgene steroïden of het geven van legale steroïden een go? Het afwegen van de voors en tegens van elke optie gaat om uw beslissing gemakkelijker te maken.

Hieronder zijn de belangrijkste punten om te overwegen tussen deze twee categorieën, met inbegrip van voordelen, bijwerkingen en waarschijnlijke resultaten.

Voordelen

Hier ga ik dieper in op de echte voordelen van zowel anabole steroïden als de legale alternatieven. Wat hebben ze gemeen en hoe verschillen ze wat betreft de voordelen? Beschouw de volgende aspecten van legale steroïden vs anabole androgene steroïden.

Legale steroïden vereisen geen injecties

Dat klopt – legale alternatieven komen normaal gesproken in capsulevorm, of soms als een poeder om in een drankje te mengen. De meeste anabole steroïden, naast de orale vormen, worden genomen door middel van een injectie die vaak pijnlijk en ontmoedigend te beheren voor nieuwelingen.

Ik hoef niet te vermelden de potentiële gezondheidsrisico’s betrokken bij regelmatig injecteren jezelf met stoffen ofwel. Zelfs orale anabole steroïden komen met grote risico’s, met de meeste van hen zijn zeer giftig voor de lever. Legale steroïden daarentegen zijn zacht voor het lichaam en kunnen heel gemakkelijk met een eenvoudige capsule worden ingenomen.

Niet illegaal

Als je illegale anabole steroïden koopt, ben je gedwongen je op de zwarte markt te begeven, omdat dat de enige manier is om ze te bemachtigen. Hierdoor loop je het risico op besmette producten omdat er geen goedkeuringen of testsystemen zijn om er zeker van te zijn dat je een echt kwaliteitsproduct krijgt.

Dan is er nog het risico dat je betrapt wordt op het kopen of bezitten van illegale drugs, en het hoge risico op ontdekking bij dopingtests in de sport als je een professionele deelnemer bent. Legale alternatieven voor steroïden brengen geen van deze problemen met zich mee, dus je hoeft nooit op je hoede te zijn of je zorgen te maken dat je betrapt wordt.

Geen nakuur of oestrogeencontrole nodig

U hoeft niet te maken over het uitvoeren van nakuur therapie wanneer u legale steroïden gebruikt. In plaats daarvan je gewoon stoppen met het gebruik ervan voor een periode van tijd en dat is het.

Het lichaam hoeft niet te herstellen van de schok die het heeft ondergaan, zoals het geval is bij het gebruik van anabole steroïden die onderdrukken of zelfs stoppen testosteron productie verlaten van u in een gevaarlijke lage testosteron staat wanneer u stopt met het gebruik ervan.

Bovendien, aangezien we geen zorgen te maken over stijgende oestrogeenniveaus bij het gebruik van steroïde alternatieven, geen extra drugs nodig zijn tijdens uw cycli, zodat u kunt afscheid nemen van SERMs en aromatase-remmers en de extra kosten en gezondheidsrisico’s die komen met het hebben om ze te gebruiken.

Bijwerkingen van anabole androgene steroïden vs legale steroïden

Simpel gezegd, legale steroïden komen met vrijwel geen risico op bijwerkingen als je ze gebruiken om de aanbevolen dosering. Ze bevatten alleen natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, vitaminen, mineralen en aminozuren die niet worden beschouwd als krachtig voor het lichaam als anabole steroïden zijn die zelf synthetische hormonen zijn.

Legale steroïden bevatten geen hormonen en verstoren het endocriene systeem dus niet. De ernstige bijwerkingen van anabole steroïden worden hieronder kort beschreven en vergeleken met legale steroïden:

Androgene bijwerkingen

Veel anabole steroïden hebben een sterk androgene werking en dat brengt het risico met zich mee van acne en een vette huid, mannelijke kaalheid bij mannen, en een verdieping van de stem en groei van lichaamsbeharing bij vrouwen.

Dit maakt steroïden zeer riskant, vooral voor vrouwen, maar ook verontrustend voor jonge mannen die misschien genetisch voorbestemd zijn voor haaruitval en zichzelf kaal zien worden decennia voordat ze anders hoofdhaar zouden zijn gaan verliezen. Legale steroïden hebben geen van deze androgene bijwerkingen.

Oestrogene bijwerkingen

Vaak de meest verontrustende bijwerkingen van steroïden zijn die van een oestrogene aard als gevolg van aromatization waar testosteron wordt omgezet in oestrogeen.

Waterretentie, hoge bloeddruk en gynaecomastie zijn problemen die de meeste steroïden moeten werken om te minimaliseren en te voorkomen en dit wordt bereikt door het nemen van nog meer stoffen in de vorm van voorgeschreven medicijnen die meestal zijn ontworpen voor de behandeling van borstkanker.

Nogmaals we hebben geen van deze problemen te maken met dan het gebruik van juridische steroïde alternatieven als ze niet leiden tot een stijging van oestrogeen.

Testosteron onderdrukking

Bijna alle steroïde kuren zal vereisen dat u vervolgens een andere fase van post-cyclus therapie uitvoeren zodat je lichaam kan herstellen van de zeer ernstige onderdrukking van testosteron dat de meeste anabole steroïden veroorzaken.

Deze lage testosteron brengt samen met het alle verwachte symptomen van laag in dat kritische mannelijke hormoon, evenals een bijna zeker verlies van enkele of de meeste van de spieren winsten die je hebt gemaakt, omdat het lichaam gaat een katabole toestand wanneer testosteron is op een laag niveau waar je meer kans om vet te krijgen en spierweefsel te verliezen.

Legale steroïden, omdat ze niet een hormoon, hebben niet dit testosteron onderdrukkende effect, zodat u kunt gewoon gebruik maken van de supplementen voor uw cyclus en stop ze zonder negatieve gevolgen.

Bijkomende mogelijke bijwerkingen van anabole steroïden die je geen zorgen te maken over met juridische steroïden zijn de zeer ernstige gezondheid complicaties van lever toxiciteit en hoog cholesterol – die beide dodelijk kunnen zijn indien niet gecontroleerd of voorkomen.

Waarschijnlijke resultaten

Het voorspellen van de resultaten die je kunt bereiken met anabole steroïden of legale steroïden is een bijna onmogelijke taak simpelweg omdat elke persoon gaat om een andere ervaring te hebben. Er zijn twee belangrijke aspecten te overwegen:

Hoe je lichaam reageert op de stof

De inspanning en toewijding van zowel uw dieet en trainingsprogramma en algemene levensstijl

Mannen die de allerbeste anabole steroïden gebruiken, kunnen teleurstellende resultaten zien als ze denken dat ze wegkomen met een slechte inspanning in de sportschool of een slecht dieet. Geen enkel steroïd werkt op zichzelf om je resultaten te geven; zeker, ze zorgen er zeker voor dat de spiergroei sneller gaat, maar als je verslapt met je voeding of je trainingen dan zul je niet de winst behalen die je verwacht of de winst die je hebt gemaakt behouden. Hetzelfde geldt voor legale steroïden: je krijgt eruit wat je erin stopt.

Elke legale steroïde kan verschillende resultaten opleveren, afhankelijk van het doel: bulken, cutten, herstel, meer energie en kracht zijn allemaal gebieden waar je naar wilt kijken. Met een ophopend of krachtverhogend legaal steroïde zoals D-Bal kun je verwachten dat je binnen een maand meer kunt bankdrukken en gewichtheffen en dat je 5 pond of meer vetvrije spieren krijgt.

Sommige mensen stellen dat een algemene vooruitzichten is dat u tot 80% van de resultaten die je kunt krijgen met anabole steroïden, door het gebruik van legale steroïden ervaren kunt. Dit is een uitstekende ruil gezien het gebrek aan invloed op uw gezondheid, de lagere kosten, het gebrek aan het vereisen van extra medicijnen voor bijwerking controle en PCT en zonder het nemen van een grote hit op uw gezondheid op korte en lange termijn, zoals het geval is met steroïden.

En omdat je niet te maken met gyno en het vasthouden van water, die zijn tell tale tekenen dat iedereen kan gebruiken om te weten dat je steroïden gebruikt, kunt u gebruik maken van legale steroïden zonder dat iemand echt weten. Dit is geweldig, niet alleen voor concurrenten, maar voor iedereen die graag rustig onder de radar te gaan en uitstekende resultaten te krijgen zonder de buitensporige aandacht die anabole steroïden gebruik brengt.

FAQs

Kan ik spieren kweken met natuurlijke anabolen?

Veel recensies die je leest van mensen moet je met een korreltje zout nemen, omdat ze afkomstig zijn van mensen die geen referentie hebben om dingen mee te vergelijken. Ik heb die referentie echter wel. Ik ben hier niet om iemand in de zeik te nemen, ik gebruik steroïden en ik heb een recept voor testosteron van mijn dokter. Mijn lichaam maakt zijn eigen testosteron niet aan en ik heb het nodig om als een normaal mens te leven.

Mijn doel was om een echt, legitiem alternatief voor anabole steroïden te vinden, want ik geef toe dat ik echte steroïden heb gebruikt en met indrukwekkende resultaten, maar de negatieve invloed op mijn fysieke en mentale welzijn eiste zijn tol. Maar mijn verlangen om te blijven groeien is niet verdwenen en daarom moest ik op zoek naar nieuwe opties.

Zijn bodybuilding supplementen veilig?

Het lijdt geen twijfel dat bodybuildingsupplementen veel minder gezondheidsrisico’s met zich meebrengen dan anabole steroïden. Anabolen brengen hormonen in het lichaam, terwijl legale steroïden het lichaam voorzien van essentiële voedingsstoffen en terwijl sommige misschien een klein effect hebben op hormonen.

Het is nergens in de buurt van de omvang van anabole steroïden, dus als het op veiligheid aankomt, zijn de legale opties uw beste gok, mits u alleen producten van hoge kwaliteit kiest van een gerenommeerde fabrikant die alle ingrediënten bekendmaakt.

Kun je spieren opbouwen zonder steroïden?

Spieren kunnen altijd langzaam en gestaag worden opgebouwd zonder het gebruik van steroïden of supplementen. Door regelmatig aan weerstandstraining te doen en een goed dieet te volgen, zal elke gezonde volwassen man na verloop van tijd op natuurlijke wijze spieren opbouwen.

Maar na de aanvankelijke toename die u zult maken, wordt het steeds moeilijker om zonder enige hulp nog verder op te bouwen: dit is de reden waarom mensen zich tot steroïden wenden om zowel de resultaten te versnellen als deze enorm te versterken.

Legale steroïde alternatieven bieden u hetzelfde potentieel zonder de ernstige bijwerkingen die echte anabole steroïden zijn er zeker van om u te treffen met.

Moet je legale anabolen injecteren?

Nee – in tegenstelling tot anabole steroïden die meestal komen in injecteerbare oplossingen, juridische steroïden zijn meestal capsules met een paar komen in poedervorm. Dit maakt het veel minder riskant om toe te dienen als u niet te maken met naalden en hebben om voortdurend prikken in uw spieren met injecties die pijn en zelfs infecties veroorzaken kunnen als niet correct gedaan.

Zijn bodybuilding supplementen goed voor gewichtsverlies?

Net zoals sommige anabole steroïden uitblinken in het helpen bij het verbranden van vet en het voltooien van een cutting-kuur, bevatten sommige legale steroïden ingrediënten die het metabolisme versnellen en de vetverbranding bevorderen.

Het is dus zeker mogelijk om legale steroïden te gebruiken voor gewichtsverlies, zolang je je maar inzet voor een regelmatig trainingsplan met veel cardio-oefeningen; goede legale steroïden zullen dan helpen je vetverbranding te versnellen, zodat je je doelen sneller bereikt.

Zijn legale anabolen goedgekeurd door het voedselagentschap?

Legale anabolen worden meestal beschouwd als voedingssupplementen en als zodanig niet meestal komen met voedselagentschap-goedkeuring. Ze zijn echter wel legaal, mits ze geen verboden ingrediënten bevatten.

Dit betekent wel dat er zelden studies zijn die de werkelijke effectiviteit van een individueel legaal anaboolproduct aantonen, maar ze bevatten vaak ingrediënten die bekende voordelen en effecten hebben – sommige worden al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde gebruikt. Daarom is het belangrijk om alleen legale steroïden van gerenommeerde fabrikanten te kopen.

Maken legale steroïden je boos?

Een berucht probleem dat wordt geleverd met anabole steroïden gebruik voor sommige mannen is toegenomen agitatie, woede en algemene onvermogen om emoties te controleren. Sommige mannen krijgen een kort lontje en bezwijken onder de effecten die bekend staan als “roid rage”.

Nogmaals, bij legale steroïden zien we deze problemen niet, omdat ze niet met je hormonen rommelen zoals anabole steroïden dat doen, en het is de hormoonhuishouding die de geest uit balans brengt en bij sommige mannelijke anabole steroïdengebruikers leidt tot verhoogde agressie, die kan variëren van mild tot extreem en potentieel gevaarlijk kan zijn voor de mensen om hen heen.

Kunnen bodybuilding supplementen haaruitval veroorzaken?

Haaruitval of kaalheid is een van de mogelijke androgene bijwerkingen van sommige anabole steroïden. Gelukkig bevorderen legale steroïden geen androgene activiteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vroegtijdige kaalheid of een van de andere androgene effecten die echte steroïden kunnen produceren.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}