Masteron kuur – Dosering, Kuur schema’s, Ervaringen & Tips

door Thijs // 14 september, 2022  

Drostanolone propionaat, of Masteron zoals het algemeen bekend is, is een populaire snijden verbinding in het bijzonder begunstigd door degenen die concurreren in bodybuilding wedstrijden, omdat zijn maximale potentieel wordt gezien in mensen die al mager, gesneden en dragen lage vet niveaus.

Masteron is vooral goed in het helpen u branden uit de meest koppig laatste ons van vet dat kan moeilijk te verschuiven met andere verbindingen terwijl het helpen van u krijgen de meest harde en droge look mogelijk omdat dit steroïde wordt geleverd zonder de kwestie van vochtretentie.

Masteron is niet een compound te gooien in een steroïde kuur zonder te begrijpen wat het exacte doel en de functie is, zoals dit is een compound die past heel een specifiek doel en de meeste van de tijd gaat worden het meest ideaal voor concurrerende bodybuilders of gewoon degenen die hebben de meeste discipline te ondernemen de best mogelijke cutting kuur voor maximale resultaten.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s). Ik gebruik momenteel deze supplementen stack.

In deze gids, zult u leren:

Wat is Masteron?

Masteron is een steroïde die is afgeleid van dihydrotestosteron (DHT) met een lichte chemische wijziging die Masteron een hogere anabole rating geeft dan DHT zelf.

Er zijn twee verschillende versies van Masteron:

  • Masteron propionaat (Drostanolone propionaat)
  • Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate)

Dit zijn eenvoudig de Drostanolone verbinding met een verschillende ester bevestigd aan de release snelheid en de halfwaardetijd van de steroïde eenmaal zijn in het lichaam te controleren. De ester zelf heeft geen invloed op de activiteit van Masteron zoals het wordt bevestigd na verloop van tijd als je eenmaal hebt toegediend de steroïde, waardoor Masteron te nemen volledige werking.

Propionaat is de meest voorkomende vorm van Masteron, met Enanthate wordt moeilijker te vinden, hoewel het wordt geleverd met een voordeel van minder regelmatige injecties vanwege de langere halfwaardetijd. Beide vormen zijn relatief moeilijk te vinden als ze niet langer worden vervaardigd in de VS farmaceutische laboratoria, dus de aankoop moet worden gedaan op de zwarte markt en ondergrondse en dit laat je open voor vervalsingen en lage kwaliteit producten.

De kosten van Masteron in beide vormen heeft verminderd in de afgelopen tijd dus zodra u een vertrouwde leverancier lokaliseren dit een van de meer betaalbare steroïden te nemen in uw cycli kan worden.

Masteron propionaat (Drostanolone propionaat)

Propionaat is de meer wijd gebruikte variëteit en staat Masteron toe om een langere halveringstijd en een langzamer tarief van versie te hebben dan als de ester niet aan het hormoon werd gehecht.

De resulterende halfwaardetijd is ongeveer 2,5 dagen, wat veel korter is dan de enanthaatvariant. Propionaat is de meest populaire variant van Masteron. Omdat het een kortere ester, deze versie van Masteron wordt meestal gebruikt in kortere cycli dan wat je zou gebruiken de ENANTAAT variant voor.

Normaal gesproken is de cyclus lengte is 8 tot 10 weken en het moet ten minste worden gecombineerd met een testosteron steroïde (idealiter Testosteron propionaat voor compatibiliteit), terwijl het levert ook uitstekende resultaten wanneer gebruikt met meer krachtige steroïden zoals Winstrol of Trenbolon.

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate)

De toegevoegde Enanthate ester geeft deze versie van Masteron een aanzienlijk langere halfwaardetijd van ongeveer 10 dagen.

Deze versie kan moeilijker te krijgen zijn en is niet zo populair geweest bij bodybuilders als het propionaattype, en pas vrij recent is het meer algemeen gebruikt onder prestatieatleten. Als gevolg van de lange ester en dus lang werkende aard van Masteron Enanthate is het ideaal gebruikt in cycli die langer zijn dan u Masteron Prop voor zou kunnen gebruiken.

Dit steroïde kan gemakkelijk worden gebruikt voor 12 weken of meer met goede resultaten in een snijden cyclus gestapeld op een minimum met testosteron, maar het werkt ook goed als u wilt toevoegen een andere krachtpatser snijden steroïde aan de mix zoals Winstrol.

Een van de meest populaire cycli is Masteron Enanthate, Testosteron Enanthaat en de krachtige anabole verbinding Trenbolone Enanthate. Aangezien ze allemaal gebruik maken van dezelfde ester deze verbindingen zijn zeer compatibel met elkaar en produceren uitstekende resultaten voor concurrerende bodybuilders vooral in een pre-contest cyclus.

Masteron Voordelen

Masteron wordt het best gebruikt in een snijden cyclus. Het wordt vaak beschouwd als een zwakkere steroïde vanwege het ontbreken van massa gebouw mogelijkheden, maar niet alle steroïden zijn bedoeld voor bulking en dit is een die heeft een zeer niche en specifieke doel dat iedereen die wil de meest extreme mogelijke resultaten van een snijden cyclus zal passen.

Hier zijn de belangrijkste voordelen en effecten die u kunt verwachten van Masteron:

Vetverlies

Masteron kan het verlies van vet verbeteren, maar is niet een specifieke vet verlies compound. Het kan bouwen op uw reeds mager lichaam en werkt ook goed wanneer gecombineerd met krachtige vetverbranding steroïden zoals Winstrol. Bovendien Masteron is niet een spiermassa gainer maar kan helpen met de algemene spier verharding.

Hard en droog uiterlijk

Zonder waterretentie om je op te zwellen en in de weg te staan van die felbegeerde droge en harde look die je wilt verkrijgen, is Masteron de ultieme late stage cutting steroïde voor lichaamsverbetering of het nu als een serieuze persoonlijke doelen of voor wedstrijddoeleinden is. Als uw lichaamsvet is al op een laag niveau staat u om te winnen het meest van Masteron zoals het helpt om te brengen van uw Toon. Daarom is dit een steroïde dat zal worden gewaardeerd door degenen die al in een hoop werk met andere verbindingen eerder, en met een goed gepland beperkt calorie dieet en geschikte workout programma.

Kracht

Masteron kan sommige gematigde verhogingen van de sterkte die helpt verbeteren trainingen en is een voordeel voor die gebruikers willen sommige sterkte winsten zonder de bijbehorende grote massa winsten die komen met veel andere sterkere anabole steroïden.

Verhoogt het effect van andere steroïden

De meeste mensen zullen stapelen andere steroïde verbindingen met Masteron en een van de extra voordelen van het doen is niet alleen om de positieve effecten van Masteron zelf als onderdeel van de gestapelde cyclus, maar ook in de manier waarop Masteron kan helpen de andere steroïden om te werken effectiever om meerdere redenen. Een daarvan is te danken aan Masteron’s goede anti-aromatase en anti-oestrogeen eigenschappen.

Maar minder bekend is de manier waarop Masteron kan voorkomen dat de binding van sommige Sex Hormone Binding Globulin (SHBG) aan andere steroïden in de cyclus, die hun doeltreffendheid kan verminderen. Door het beperken van deze bindende activiteit, andere steroïden u naast Masteron neemt zal zitten kundig voor werken meer volledig op hun maximale potentieel. Deze eigenschappen maken Masteron een ideale steroïde voor stapelen met vele andere soorten anabole steroïden.

Een ander groot voordeel van Masteron is dat niet alleen het niet aromatize en dus niet leiden tot eventuele oestrogeen gerelateerde bijwerkingen, maar het is ook bekend dat sommige anti-oestrogeen eigenschappen hebben. Dit is wat het heeft gemaakt krachtig als een borstkanker behandeling drug. Afhankelijk van wat andere steroïden u combineren met Masteron in een cyclus, die met minder krachtige aromatizing effect maar met sommige oestrogene activiteit kunnen worden gecompenseerd door de anti-oestrogeen activiteit van Masteron zelf.

Masteron Dosering

Krijgen van de best mogelijke resultaten van Masteron zal niet alleen afhangen van hoe goed uw opleiding en dieet is terwijl u het steroïde gebruikt, en wat andere verbindingen u zou kunnen stapelen met, maar net zo belangrijk is uw dosering en kuur lengte. Met een beetje van de planning kunt u de perfecte cyclus voor uw ervaring niveau en uw persoonlijke doelstellingen.

Beginner, Intermediair, en Advanced Masteron Dosering

Voor de overgrote meerderheid van de gebruikers zal de dosering van Masteron worden gehouden op een laag niveau. Dit is niet een massa gebouw steroïde en verhoging van de dosis in een poging om spieren te krijgen zal zinloos zijn, met andere verbindingen zijn veel meer geschikt voor dat doel. Voor lichaamsverbetering Masteron heeft geen behoefte om te worden genomen een hoger dan 400 mg per week.

Beginners zijn onwaarschijnlijk te willen gaan lager dan een 200 mg wekelijkse dosis van Masteron voor lichaamsbouw verbetering dus dit wordt beschouwd als een goed uitgangspunt als het uw eerste keer met behulp van deze verbinding. In tegenstelling tot de meeste andere steroïden wel, verhogen tot of in de buurt van de maximale aanbevolen dosering voor elke ervaring niveau is mogelijk en zelfs aangemoedigd voor beginners met Masteron. Dat betekent dat beginners kunnen vol vertrouwen gebruik 400 mg per week als het is op dat niveau waar Masteron verharding en andere lichaamsbouw enhancing effecten echt kick in, en dit is het geval ongeacht welk niveau gebruiker u bent waardoor dit een van de zeer weinige steroïden waar beginners zijn in staat om vol vertrouwen gebruik maken van hetzelfde bedrag van de verbinding als zelfs de meest geavanceerde gebruikers.

Net als bij beginners, zal intermediair niveau gebruikers doen zeer goed op de 400 mg wekelijkse dosis als er geen voordelen om te gaan hoger, noch kan maximaal mogelijke resultaten worden opgeleverd met een veel lagere dosis. 400 mg wordt beschouwd als de sweet spot van Masteron gebruik in elke cyclus, ongeacht wat een intermediaire gebruiker zal worden stapelen met.

Geavanceerde gebruikers over het algemeen ook stok met een 400 mg dosis met de volledige kennis dat Masteron niet doet en kan niet fungeren als een primaire anabole steroïde in elke cyclus, met die rol gaan naar andere verbindingen die veel sterkere anabole effecten.

Juiste Masteron Administratie en Timing

De timing van uw Masteron doses gaat volledig afhangen van welke variant u gebruikt. Als u geweest kundig voor verkrijgen de Enanthate variant is het mogelijk om te injecteren slechts tweemaal per week waar uw wekelijkse dosering zal worden verdeeld in de twee injecties. Als uw wekelijkse dosering is ingesteld op 400 mg, splitsen het naar 200 mg per injectie tweemaal per week.

Het kan verleidelijk zijn om de hele dosis in slechts één injectie per week te nemen, om te bezuinigen op het totale aantal injecties dat u moet toedienen, maar u loopt het risico dat de bloedspiegels niet optimaal blijven voor de hele week. Splitsen van de dosis zorgt voor een stabiele en optimale niveau van Masteron gedurende uw hele cyclus.

Als Drostanolone propionaat is uw geselecteerde variant dan moet u veel vaker injecties vanwege de kortere eliminatie halfwaardetijd waar de effecten snel zal dalen als u niet het hormoon regelmatig toedienen. Deze variant van Masteron moet idealiter worden geïnjecteerd elke dag van de cyclus, hoewel je zou kunnen krijgen door met een injectie om de twee dagen, hoewel het wordt niet beschouwd als ideaal. Voor de beste resultaten, moet propionaat echt worden genomen een keer per dag, zodat u zeker weet dat uw niveaus worden gehandhaafd op het meest stabiele niveau.

Dosering voor vrouwen

Zowel de dosering en de lengte van de tijd Masteron wordt gebruikt zijn kritische factoren voor vrouwen bij het vermijden van virilization symptomen. Kortdurend gebruik van niet langer dan 6 weken moet worden beschouwd als het maximum, hoewel zo weinig als 4 weken nog steeds kan zorgen voor goede resultaten en verdere vermindering van het risico van mannelijke bijwerkingen optreden.

Een dosering van 50 mg tot niet meer dan 100 mg per week is meer dan voldoende voor vrouwelijke steroïde gebruikers en doses moeten niet hoger zijn dan dit niveau om virilization effecten te minimaliseren. Het is goed bewezen door het medische gebruik van Masteron in vrouwen dat doses hoger dan dit een zeer hoog risico van virilization bijwerkingen hebben waar de verbinding dan zou moeten worden gestopt.

Masteron kuur schema

Wat uw ervaring niveau met anabole steroïden zou kunnen zijn, als je met behulp van Masteron als onderdeel van een snijden cyclus dan bijna iedereen zal willen een testosteron steroïden toe te voegen aan de cyclus om functionele testosteron niveaus te handhaven. Dit betekent dat een Masteron alleen cyclus voor mannen nooit wordt aanbevolen als ernstige testosteron onderdrukking is bijna zeker te gebeuren.

Masteron kuur schema voor beginners

Deze fundamentele beginner cyclus maakt gebruik van twee enanthate steroïden in Masteron en testosteron. Door het combineren van de steroïden met dezelfde ester, zal hun release tarieven vergelijkbaar zijn en daarom is het gemakkelijker en handiger voor de administratie timing met beide vereisen infrequente injecties.

De dosering van testosteron gebruikt in deze cyclus zal afhangen als u wilt krijgen sommige massa en extra kracht of gewoon wilt gebruiken als een testosteron onderhoud compound. Hogere doses van testosteron kan zet je op een hoger risico van aromatizing geïnduceerde bijwerkingen zoals gyno die Masteron de natuurlijke aromatase remmende activiteit misschien niet sterk genoeg om te bestrijden, die het gebruik van een externe aromatase-remmer drug. Laag niveau testosteron doses van 100 mg tot 200 mg per week is het onwaarschijnlijk dat dit probleem zich voordoet.

Voor de beste resultaten, testosteron combineren op uw gekozen dosis met 400 mg van Masteron wekelijks, verdeeld in twee doses per week waar beide steroïden kunnen worden gecombineerd en samen toegediend. Deze 12 weken beginner cyclus geeft nieuwe gebruikers de mogelijkheid om de effecten en resultaten van Masteron te evalueren zonder interferentie van of interactie met andere meer krachtige steroïden.

Masteron kuur schema voor ervaren gebruikers

Gebruikers die zich al bewust zijn van wat Masteron kan doen zijn klaar om het te combineren met andere krachtige verbindingen voor extra snijden en lichaamsbouw verbetering voordelen. Het gebruik van Anavar in deze kuur is een gemeenschappelijke toevoeging met zijn uitstekende vetverbranding en lichaamsbeeldhouwen vermogen. In deze cyclus testosteron wordt alleen gebruikt voor ondersteuning en niet als een anabole agent. 100 mg testosteron per week zal voldoende ondersteuning bieden tijdens deze cyclus.

Anavar is een mondelinge steroïde die uitstekend is voor het verbeteren van de metabole snelheid en lipolyse. Toevoeging van een mondelinge steroïde aan deze cyclus roept de vraag van potentiële lever stress, maar Anavar bij lagere doses wordt niet beschouwd als een dergelijk hoog risico in dit verband. Deze 10 weken cyclus maakt gebruik van de propionaat variant van Masteron op 400 mg per week en Anavar op maximaal 70 mg per dag, maar 50 mg is vaak genoeg voor grote resultaten.

Geavanceerde Masteron kuur schema

Geavanceerde gebruikers zullen streven naar maximale mogelijke lichaamsbouw verharding met een aantal gematigde massa winsten door het gebruik van een extra verbinding in de cyclus die hogere anabole eigenschappen heeft en dit kan komen in de vorm van Trenbolone Acetate.

Toevoegen van een testosteron ester aan de cyclus op een onderhoud dosis zal ook blijken van groot voordeel. 100 mg per week van testosteron propionaat zal betrekking hebben op uw behoeften op dit gebied. Deze cyclus biedt meer ruimte voor bulking met Trenbolon die in combinatie met Masteron biedt een aantal ernstige lichaamsbouw veranderende mogelijkheden wanneer uw opleiding en voeding zijn in lijn met deze doelstellingen.

Dit is een van de meest krachtige pre wedstrijd combinaties die de lichaamsbouw met twee verbindingen die niet aromatize verharden zal, maar houd in gedachten dat Trenbolon met een hoge affiniteit aan de progesteron receptor die kan resulteren in sommige gyno binden kan, dus houden anti-oestrogeen drugs bij de hand is ideaal tijdens deze cyclus. Voor de beste resultaten in deze 10 weken cyclus nemen Testosteron propionaat op 100 mg per week, Masteron propionaat op 400 mg per week en Trenbolone acetaat op 400 mg per week.

Masteron stacken

Masteron stapelt goed met een reeks van andere steroïde verbindingen. Op een minimum testosteron moet altijd worden gebruikt in een Masteron cyclus te behouden uw testosteron functionaliteit terwijl Masteron onderdrukt of zelfs sluit natuurlijke testosteron productie. In een snijden cyclus zullen gebruikers enorm profiteren door het stapelen van Masteron met andere krachtige snijden verbindingen zoals Anavar of Winstrol die ook zijn afgeleid van DHT.

Masteron resultaten

Masteron is een uitstekende opname in een snijden cyclus zodat de resultaten die u kunt verwachten sterk betrekking hebben op lichaamsbouw verbetering en totale vet verlies. Het ontbreken van aromatisatie is wat maakt Masteron een dergelijke krachtige snijden verbinding als u niet zal lijden onder de opgeblazen effecten van het vasthouden van water.

Niet alleen dat, maar de anti-oestrogeen activiteit van Masteron kan ook helpen verwijderen van elke bestaande onderhuidse vochtretentie die sterk zal bijdragen tot lichaamsbouw verharding effect, uiteindelijk geven u dat gewilde gebeiteld en droge verschijning.

Het is belangrijk om te weten dat deze effecten zijn alleen haalbaar op het maximale niveau als je al bereikt een uitzonderlijk lage lichaamsvet ratio waar Masteron wordt dan gebruikt voor de laatste meest extreme lichaamsbouw verbetering; vaak voor een wedstrijd.

Masteron bijwerkingen

Dankzij het ontbreken van aromatizing activiteit, Masteron komt niet met een aantal van de bijwerkingen die steroïde gebruikers meest vaak bang van een oestrogene aard. Dat betekent dat waterretentie en gynaecomastie zal niet achter hun hoofd wanneer u Masteron (maar als je het stapelen met andere steroïden die doen aromatize dan die bijwerkingen nog steeds zal moeten worden behandeld met). Dit is echt belangrijk voor het snijden en betekent dat de opgeblazen look die kan ruïneren uw lichaamsbouw is niet van plan om een probleem met Masteron.

Maar er zijn andere bijwerkingen die je moet weten voordat je besluit Masteron te gebruiken. Gelukkig is het een vrij milde steroïde als het gaat om negatieve effecten, althans in vergelijking met meer krachtige steroïden, maar er zijn enkele belangrijke mogelijke nadelige effecten die u bekend zijn zal als je ooit hebt gebruikt andere steroïden. Deze omvatten:

Androgene bijwerkingen

Als je haaruitval of kaalheid in je genen hebt dan kan de androgene activiteit van Masteron dit probleem veel eerder naar voren brengen dan het bij jou gebeurd zou zijn. Niet alle mannen zullen haaruitval ervaren, in feite zullen sommige nul problemen in dit opzicht hebben als dit een van de weinige bijwerkingen is die meestal neerkomt op genetica. Hetzelfde geldt voor acne en een vettere huid; ook dit is waarschijnlijker bij mannen die als tiener ernstige acne hebben gehad.

Cholesterol

Misschien wel de meest ernstige mogelijke bijwerking van Masteron betreft cholesterol en de manier waarop deze steroïde kan zowel leiden tot een stijging van de slechte soort cholesterol (LDL) terwijl tegelijkertijd dalende niveaus van de goede soort cholesterol (HDL).

Het potentieel voor negatieve cholesterol gevolgen is groot genoeg met Masteron dat iedereen met bestaande hoge cholesterol wordt geadviseerd niet te gebruiken dit steroïde at all. Voor iedereen anders, nauwlettend toezicht op uw cholesterolgehalte tijdens de cyclus is essentieel, evenals is vasthouden aan een kwaliteit cholesterol vriendelijk dieet.

Aangezien Masteron wordt voornamelijk gebruikt tijdens het snijden cycli, is het onwaarschijnlijk dat uw dieet zal bevatten voedingsmiddelen die cholesterol in gevaar brengen, maar het is niet alleen wat je niet verbruikt dat zaken, maar wat je bent – dus het eten van omega-3 vetzuur rijke voedingsmiddelen en andere cholesterol vriendelijke items zoals avocado, noten en knoflook zijn ook belangrijk. Cardio werk in de sportschool als onderdeel van uw snijden cyclus zal ook bijdragen aan het behoud van een gezonde cholesterol tijdens een Masteron cyclus.

Testosteron onderdrukking

Dit is een steroïde die zal onderdrukken uw natuurlijke testosteron productie vrij aanzienlijk. Om deze reden is het in principe essentieel dat u een testosteron steroïde in uw cyclus opnemen om te voorkomen dat vallen in een lage testosteron staat.

Slechts een lage dosis van testosteron is nodig om deze rol te vullen tijdens uw Masteron cyclus, zoals u zijn niet met behulp van dat steroïde voor enig ander doel dan als een testosteron vervanging.

Hoewel testosteron productie weer op gang na het einde van een cyclus, dit is een lang en traag proces en een die u niet wilt wachten voor – dit is waar een goede PCT plan is van cruciaal belang, zodat u uw testosteron productie kickstarted veel sneller kunt krijgen en u voorkomen dat lage testosteron staat waar je verliest spier, krijgen vet, gebrek aan mentale en fysieke energie, verliest uw libido en nog veel meer.

Wordt gebaseerd op DHT die aanzienlijk meer androgene dan testosteron zelf, Masteron stelt relatief hoge risico’s van virilization voor vrouwelijke gebruikers en om deze reden is het niet een steroïde die is ideaal voor gebruik door de meeste vrouwen, tenzij gebruikt bij lage doses en ontwikkeling van bijwerkingen nauwlettend in de gaten gehouden, en het gebruik van Masteron gestopt als effecten zoals een verdiepte stem en lichaam haargroei beginnen effect te krijgen.

Masteron Nakuur

Nakuren is vereist na uw Masteron cyclus zodat uw natuurlijke testosteron productie kan worden gestimuleerd en testosteron niveaus genormaliseerd zo spoedig mogelijk na de onderdrukking van het hormoon veroorzaakt door het gebruik van dit steroïde. Uw exacte PCT protocol gaat veel afhangen van wat andere steroïden die u hebt gebruikt in uw cyclus en hoe onderdrukkende ze zijn.

De timing van het begin van uw post-cyclus therapie zal ook worden bepaald niet alleen door deze andere verbindingen in de cyclus, maar ook welke variant van Masteron u hebt gebruikt en de respectieve halfwaardetijd.

In ieder geval zal u waarschijnlijk wenden tot de beproefde en geteste PCT drugs in Nolvadex en Clomid die beide helpen stimuleren testosteron productie. Als u sommige sterkere steroïden naast Masteron hebt genomen dan zijn het overwegen waard het gebruik van hCG in PCT en dit kan worden gestart op de dag na uw laatste Masteron injectie voor een periode van twee weken bij een dosis van 2500iu wekelijkse die moet worden opgesplitst in twee doses per week.

HCG zelf kan bijwerkingen zoals gyno veroorzaken, dus moet het samen met een aromataseremmer worden ingenomen om dit te voorkomen.

Masteron FAQs

Waar wordt Masteron voor gebruikt?

Masteron werd oorspronkelijk ontwikkeld om borstkanker bij vrouwen te behandelen vanwege zijn anti-oestrogene eigenschappen. Tegenwoordig is het meestal vervangen voor medisch gebruik door nieuwere drugs, maar blijft populair bij bodybuilders en lichaamsbouw atleten voor zijn lichaamsbouw verbeterende eigenschappen die zijn vooral ideaal voor pre-contest voorbereiding in een snijden cyclus waar u zeer laag lichaamsvet al hebben en wilt trimmen neer nog meer met een veel harder droger kijken.

Wat zijn de voordelen van Masteron?

Masteron’s voordelen zijn enkele van de meest specifieke vindt u onder elke anabole steroïde. Mensen die willen Masteron gebruiken zal al een doel in gedachten en voor de meesten van ons dat zal zijn om zo getrimd, toned en geript als mogelijk en voor het doel van wedstrijd voorbereiding waar vet moet worden op een minimum en de lichaamsbouw moet zo hard en droog als mogelijk. Masteron wordt geleverd zonder waterretentie dus biedt een krachtige aanvulling op een snijden cyclus waar niet alleen vet verlies gewenst is, maar een totale lichaamsbouw verbetering geschikt voor de meest ernstige van gebruikers.

Waar injecteert u Masteron?

Net als elke andere injecteerbare steroïde, wordt Masteron gebruikt als een intramusculaire injectie met het doel van het injecteren van de oplossing diep in het spierweefsel waar het vervolgens de bloedbaan binnenkomt. De grotere, sterkere spieren worden gekozen om zenuwbeschadiging in kleinere spieren te voorkomen. De injectieplaats moet regelmatig worden gedraaid om irritatie of letsel te voorkomen. Billen, dijen en deltaspieren (bovenarm/schouder) zijn de meest gekozen plaatsen voor het injecteren van Masteron en andere anabole steroïden.

Kun je Masteron stapelen?

Ja, niet alleen kun je Masteron stapelen met bijna elke andere steroïde, maar het is van groot voordeel om dat te doen. Masteron’s gunstige eigenschappen niet alleen bijdragen tot uw resultaten direct, maar ook helpen bij de doeltreffendheid van de manier waarop andere steroïden werken in het lichaam dankzij zijn anti-oestrogeen activiteit plus zijn vermogen om te helpen voorkomen dat binding van SHBG, een proces dat een nadelig effect op de functie van sommige steroïden hebben kan.

Kunnen vrouwen Masteron gebruiken?

Vrouwen kunnen Masteron gebruiken, maar moeten zich bewust zijn van het hoge risico op virilisatie bijwerkingen. De enige methode voor vrouwen om Masteron te gebruiken is bij lage doseringen en voor korte cycli van niet langer dan 6 weken, maar zelfs dan is er een risico van bijwerkingen zoals lichaamshaargroei en stemverdieping – als deze beginnen voor te komen dan worden vrouwen geadviseerd om ofwel de dosering verder te verlagen of het gebruik van Masteron volledig te stoppen en deze bijwerkingen zullen verdwijnen.

Heb ik nakuur nodig na een Masteron kuur?

Ja, zo ongeveer alle anabole steroïden vereisen een post-cyclus therapie periode achteraf en Masteron is geen uitzondering omdat het zal onderdrukken uw testosteron sterk tijdens de cyclus. De meeste mensen zullen gebruik maken van andere steroïden in combinatie met Masteron die ook komen met hun eigen testosteron onderdrukken effecten – soms resulterend in een volledige uitschakeling van de natuurlijke testosteron productie. PCT gebruik te maken van drugs zoals Clomid en Nolvadex evenals hCG is altijd geadviseerd na een Masteron cyclus.

Mijn conclusie en aanbeveling

Masteron is een anabole androgene steroïde, dus het heeft zowel anabole en androgene eigenschappen. Zowel de anabole en androgene ratings zijn vrij laag, maar het heeft een sterke binding affiniteit met de androgeen receptor die helpt bij vet verlies en met de verharding van de spieren – twee van de belangrijkste redenen mensen ervoor kiezen om dit steroïde te gebruiken.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}