MK-677 kuur – Schema’s, resultaten, bijwerkingen & tips

door Thijs // 10 september, 2022  

MK-677, of Ibutamoren, is een andere verbinding die vaak wordt gegroepeerd met SARM’s, maar niet specifiek een SARM is. Zijn voornaamste kracht ligt in zijn vermogen om groeihormoon en insuline-achtige groeifactor 1 (IGF-1) te stimuleren en dit brengt een aantal belangrijke voordelen voor bodybuilders en atleten met zich mee.

MK-677 is de ontwikkelingscodenaam voor deze onderzoekschemicalie, en het wordt ook vaak gezien onder de namen Nutrobal en Ibutamoren. Wanneer je MK-677 te koop tegenkomt, zul je het vaker wel dan niet op de markt zien als een SARM, maar het is belangrijk om te weten dat deze verbinding geen SARM is en ook geen anabole steroïde.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van SARMs.

In deze gids, zul je leren:

Wat is MK-677?

Ibutamoren (MK-677) wordt door bodybuilders zeer gewaardeerd vanwege zijn unieke vermogen om zowel het menselijk groeihormoon als IGF-1 te verhogen; deze hormonen hebben vele toepassingen en voordelen in het lichaam, maar de belangrijkste voor ons is de mogelijkheid om de spiergroei te stimuleren.

MK-677 (Ibutamoren) werd oorspronkelijk ontwikkeld als een mogelijk geneesmiddel voor hormoonvervangingstherapie, wat betekent dat het van de grond af aan is ontwikkeld om specifiek voordelen te bieden aan GH en IGF-1, en dit doet het zonder de nare bijwerkingen van anabole steroïden te veroorzaken.

Naast spiergroei kan MK-677 ook aanzienlijke andere voordelen opleveren, met name op het gebied van herstel, hersenfunctie en slaapkwaliteit. Dit maakt het veel meer dan de zoveelste spierversterker.

MK-677 wordt geleverd met duidelijk wetenschappelijk bewijs dat het de productie en afgifte van IGF-1 en GH kan verhogen en deze stijgingen in het bloed kan handhaven zonder een stijging van stresshormonen zoals cortisol te veroorzaken, wat een katabool hormoon is.

Tot op heden is er nog geen goedkeuring voor het medisch gebruik van MK-677 voor mensen, zodat het geclassificeerd blijft als een experimenteel geneesmiddel en alleen kan worden gekocht via onderzoeksbedrijven.

Opmerking van de auteur: IBUTA 677 is mijn als nummer 1 beoordeelde legale MK-677 product. Het bootst de prestatieverbeterende effecten en het versnelde herstelvermogen van Ibutamoren na, maar zonder de ongewenste bijwerkingen.

Voordelen van MK-677

Voordat u overweegt MK-677 te gaan gebruiken, moet u vertrouwd raken met wat het wel en niet doet, zodat u kunt beslissen of het bij uw doelen past. Is het goed voor bulking, cutting, prestaties, of alle bovenstaande?

Deze samenstelling is flexibel in zijn voordelen en kan worden gebruikt om te bulken, te snijden, zacht weefsel te versterken en het heeft zelfs voordelen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Het vermogen van MK-677 om de eetlust te verhogen maakt het een samenstelling die geweldig is voor het verkrijgen van spieren, maar niet voor een snijplan waarbij u calorieën wilt verminderen en vet wilt verbranden.

We weten dat MK-677 de groeihormoonspiegels stimuleert, dus het spreekt voor zich dat dit middel u zal aanspreken als spieren kweken uw hoofddoel is. Er zit echter nog meer achter MK-677 dan alleen spiertoename. Dit zijn de grootste voordelen en effecten die het in staat is te leveren:

  • Spiermassa toename – Dit is zonder twijfel de belangrijkste reden waarom de meeste mensen ervoor kiezen om MK-677 te gebruiken. Omdat het zo effectief beide hormonen kan verhogen die belangrijk zijn voor groei, is het een uitstekend middel voor spieropbouw. Gebruikers kunnen een merkbare toename in omvang verwachten wanneer ze het gebruiken in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig gewichtstrainingsprogramma en onderzoeken tonen aan dat MK-677 kan helpen bij de toename van magere spieren zonder dat het totale vetpercentage toeneemt.
  • Botdichtheid – Onderzoeken hebben aangetoond dat MK-677 de botmineraaldichtheid bij mensen kan verhogen, waardoor het risico op botbreuken afneemt. Botmineralen zoals calcium en fosfor moeten in grote hoeveelheden aanwezig zijn om de botten te beschermen tegen breuk en osteoporose later in het leven. Als bodybuilders kunnen we veel baat hebben bij deze toegenomen botsterkte doordat ze de groeiende spieren ondersteunen en het regelmatig heffen van zware gewichten ondersteunen. Verbeteringen in de botmineraaldichtheid komen niet van de ene op de andere dag, dus u zou zich moeten verbinden aan regelmatige cycli van MK-677 over de langere termijn om de echte voordelen op dit gebied te krijgen.
  • Kracht – Zowel IGF-1 als groeihormoon dragen niet alleen bij aan het opbouwen van spieren, maar ook aan het vergroten van kracht. Meer kracht staat gelijk aan betere pompen, langere en intensievere trainingen en uiteindelijk snellere en grotere winsten. Hoewel dit niet het krachtigste krachtverhogende middel zal zijn dat u kunt gebruiken, zal het toch voor een merkbare verbetering zorgen.
  • Herstel en slaap – De slaapvoordelen van MK-677 dragen ook bij aan het stimuleren van uw kracht gedurende de dag en het verminderen van vermoeidheid. Elke nacht een goede nachtrust is van cruciaal belang voor uw herstelproces en MK-677 helpt hierbij vanwege de positieve cognitieve effecten, en dit werkt twee kanten op omdat een aanzienlijk percentage van het GH wordt vrijgegeven tijdens de slaap, dus niet alleen helpt MK-677 het groeihormoon direct te stimuleren, maar door uw slaapkwaliteit te verbeteren is uw lichaam in een uitstekende staat om groeihormoon op natuurlijke wijze vrij te geven. Door elke nacht rustig en diep te slapen, wordt uw herstel versneld en verbeterd en zult u meer kracht en energie hebben voor uw trainingen.
  • Vetverlies – Hoewel MK-677 niet specifiek een middel is om vet te verliezen, kan het toch een krachtige bijdrage leveren aan vetverlies door de anabole eigenschappen die het helpt uw bestaande spieren te behouden terwijl u bezig bent met vetverbranding of een cutfase. Als u MK-677 wilt gebruiken om te cutten, wordt het idealiter gecombineerd met een ander middel zoals Cardarine voor betere resultaten, waarbij het verhoogde uithoudingsvermogen dat Cardarine met zich meebrengt de vetverbranding versnelt, terwijl MK-677 een cruciale rol speelt bij het behoud van spieren en het voorkomen van katabolisme.
  • Spierbehoud – MK-677 kan u actief helpen spieren te behouden wanneer u een caloriearm dieet volgt, zoals tijdens het cutten. Het is algemeen bekend dat groeihormoon de afbraak van skeletspieren stopt wanneer mensen vasten, dus u zult die zuurverdiende spieren niet verliezen terwijl u minder eet en vet probeert te verminderen. Tijdens een periode van weinig calorieën zal het groeihormoon het gebruik van vet als energiebron bevorderen en zo direct helpen bij de vetverbranding in plaats van het risico te lopen op spierverlies in deze periode.
  • Huid en nagels – Hoewel dit waarschijnlijk geen topprioriteit voor u zal zijn, tenzij u een fysiek model of een wedstrijdmodel bent, is een leuke bonus van MK-677 de verbetering van het uiterlijk van uw huid en haar dankzij het vermogen van groeihormoon om de celproductie te stimuleren, wat resulteert in een verbeterde elasticiteit van de huid. HGH is in staat om de productie van bepaalde collageensoorten te stimuleren die helpen om de huid dikker te maken, evenals het verbeteren van de huidverstrakking en het algehele uiterlijk. Deze anti-aging eigenschappen van groeihormoon kunnen betrekking hebben op alle cellen in het lichaam, maar het haar en de huid is waar u de meest duidelijke voordelen zult merken.

MK-677 is zeer nuttig voor het herstel van pezen en bindweefsel nadat u hard getraind heeft.

Om deze reden wordt het vaak gecombineerd met SARM’s die meer spierkracht kunnen opwekken, zoals Ligandrol en Testolone. Dit helpt het risico op letsel te verminderen en is het meest gunstig voor mensen die zich richten op regelmatig zwaar gewichtheffen.

Er is geen menselijke goedkeuring voor deze drug en het is nog steeds in onderzoek. Bodybuilders gebruiken het echter om spieren te kweken, omdat dit middel is ontwikkeld voor de behandeling van spierverslapping, maar ook voor de behandeling van obesitas. MK-677 is ook efficiënt bij het stimuleren van vetverlies, waardoor het een hoogwaardig allround middel is dat een volwaardig alternatief vormt voor steroïden.

MK-677 dosering

U zult slechts een lage dosis Nutrobal nodig hebben om de effecten te ervaren op een niveau dat geschikt is voor prestatieverbetering. U kunt dus zo laag als 15 mg per dag beginnen en goede resultaten verwachten, en voor sommige mensen is dit zo hoog als u zou willen gaan.

Met meer ervaring is het mogelijk om de dosering te verhogen en sommige mensen zijn bekend om tot 50 mg per dag te verhogen, maar dit is niet een plek om te beginnen en u moet altijd laag beginnen en uw resultaten en het algemene effect dat Nutrobal heeft meten.

Met een halfwaardetijd van 24 uur, wordt Nutrobal slechts een keer per dag genomen, dus is het eenvoudig op te nemen in uw routine. Hoewel dit prima is bij een lagere dosering, zodra u begint te verhogen boven de 20 mg per dag (dit zal verschillen tussen individuen), kan de ene grote dosering een gevoel van vermoeidheid teweegbrengen, zodat het verstandig kan zijn om de dosis te splitsen en het twee keer per dag te nemen.

Als u merkt dat vermoeidheid zelfs bij een lage dosering optreedt, kan het splitsen van uw inname voordelen opleveren en u helpen de nadelen te vermijden die mogelijk uw trainingsproductiviteit kunnen verminderen.

Een cyclus van 8 weken wordt beschouwd als het minimum bij het gebruik van Nutrobal, maar als je eenmaal vertrouwen in het gebruik van deze verbinding, het verhogen van de cyclus lengte tot 12 weken zal opleveren beste resultaten; dit moet worden gevolgd met nog eens 12 weken herstel. Deze drie maanden op, drie maanden uit cyclus heeft u met behulp van de verbinding slechts tweemaal per jaar, zodat u uw aankopen dienovereenkomstig kunt plannen.

U hoeft niet hoge doses van Ibutamoren om de voordelen te krijgen. Meestal nieuwe gebruikers zullen beginnen met 10 mg per dag, en kijk om het te verhogen tot niet meer dan 30 mg per dag. De meeste mensen zullen de voordelen al zien bij 20mg per dag en zien geen reden om verder te gaan, maar dit zal afhangen van je doelen en andere middelen die je op hetzelfde moment gebruikt.

Zodra u een handvat van hoe uw lichaam reageert op MK-677 hebt gekregen, kunt u kijken naar het verhogen van de dosering en de meeste gebruikers zullen willen om dit te doen tijdens de cyclus; te beginnen bij een lagere dosis voor de eerste helft van de cyclus en het verhogen van het als je gaat.

De halfwaardetijd van MK-677 is ongeveer 24 uur en terwijl dit betekent dat het meer dan mogelijk is om gewoon uw dosis een keer per dag te nemen, begint het vrij snel te werken om groeihormoonniveaus te stimuleren en dit kan later leiden tot een gevoel van vermoeidheid als die piek verdwijnt – om deze reden kiezen sommige mensen ervoor om de dosis te splitsen in twee keer per dag

MK-677 kuur schema

De meeste gebruikers zullen dit middel gedurende 12 weken willen gebruiken, hoewel 8 weken een minimum is om goede resultaten te zien. Er zijn geen bekende risico’s aan het gaan met een langere cyclus lengte zo lang als de dosering gematigd blijft.

MK-677 only kuur

Kennismaken met deze verbinding door het gebruik van het alleen in een cyclus voor 12 weken laat u volledig evalueren van de effecten zonder enige extra invloeden. U zou merkbare winsten, kracht en verbeterd herstel en slaap moeten zien.

Een 12 weken MK-677 alleen cyclus kan beginnen bij slechts 10 mg voor de eerste twee tot drie weken, het verhogen van maximaal 25 mg als de cyclus vordert en op basis van hoe uw lichaam reageert op hogere doses.

MK-677 bulking kuur

Gebruikers die serieuze bulkingresultaten willen, combineren MK-677 met andere verbindingen zoals LGD-4033. In dit geval maakt een cyclus van 12 weken gebruik van MK-677 bij 10mg tot 25mg per dag voor de volledige 12 weken, afhankelijk van hoe je lichaam reageert.

LGD-4033, ook bekend als Ligandrol, is opgenomen bij 10 mg per dag voor de eerste 8 weken alleen. Sommige PCT zal worden vereist in deze cyclus, te beginnen bij week 9 en bestaande uit Nolvadex en Clomid op 20-50 mg per dag.

MK-677 stacken

Ibutamoren kan worden gestapeld met sommige SARM’s of andere verbindingen, afhankelijk van uw doelen. Als je hoofddoel snijden of vetverlies is, zal het stapelen van MK-677 met het uithoudingsvermogen verbeterende Cardarine een krachtige vetverbrandende combinatie zijn. RAD140 (Testolone) en S23 zijn twee andere SARM’s die vaak worden gestapeld met MK-677.

Aangezien sommige SARM’s een testosterononderdrukkende werking hebben, zoals RAD140, moet u vaak PCT toepassen als u MK-677 gebruikt. Testolon is een zeer effectieve samenstelling om met MK-677 te stacken, aangezien het zal bijdragen aan een nog grotere toename in spiermassa en kracht, en dus een krachtige bulking-combinatie is.

MK-677 vs. alternatieven

Ik ben niet in de business van het verstrekken van medisch advies, maar ik moet u toch sterk aanraden om elk gebruik van Ibutamoren MK-677 te vermijden. Zelfs als je in het verleden al SARM’s hebt gebruikt, zou je toch kunnen kijken naar alternatieve, veiligere opties.

Dit is waarom:

Ibutamoren brengt vele onbekende risico’s met zich mee omdat de verbinding niet volledig is bestudeerd, wat betekent dat het gebruik van Ibutamoren in wezen experimenteren met je gezondheid is met onbekende resultaten. Dit is de belangrijkste reden waarom ik aanraad om Ibutamoren alternatieven te bekijken.

De beste Ibutamoren vervangers kunnen je zeer vergelijkbare voordelen bieden (soms zelfs meer), maar zonder bijwerkingen en zonder de mogelijke gezondheidscomplicaties.

Dus voor het beste Ibutamoren alternatief dat vandaag de dag te koop is, hoeft u niet verder te kijken dan IBUTA 677.

Dit is een krachtige formule die in staat is om te repliceren wat u krijgt met Ibutamoren, zonder de betreffende risico’s voor uw gezondheid. Het is ook volledig legaal overal in de wereld.

Dit zijn slechts een paar van de redenen waarom ik IBUTA 677 met vertrouwen kan aanbevelen als de beste over-the-counter vervanger van Ibutamoren. De belangrijkste reden waarom ik IBUTA 677 heb geselecteerd als het beste legale alternatief is…

Het geeft je alle prestatieverbetering en verbeterd herstelvermogen als de originele Ibutamoren, plus anti-inflammatoire voordelen EN het begint snel te werken.

Veel mensen hebben Ibutamoren ingeruild voor IBUTA 677 of gewoon gekozen voor het legale alternatief om mee te beginnen en zijn enthousiast over hun resultaten. Met vrijwel geen bijwerkingen of onbekende risico’s voor uw gezondheid, Ibutamoren-resultaten en zo veel meer. IBUTA 677 is de ultieme ruilmiddel voor uw zeer riskante Ibutamoren MK-677.

IBUTA 677 wordt ten zeerste aanbevolen.

MK-677 Nakuur

MK-677 heeft geen invloed op uw testosteronproductie, dus PCT is niet nodig als u deze verbinding alleen gebruikt. Maar als u MK-677 gaat stapelen met steroïden of met een ander type verbinding dat testosterononderdrukking veroorzaakt, dan moet u post-cyclus therapie implementeren.

Hoewel post-cyclus therapie niet vereist is, moet het lichaam een pauze van Ibutamoren en andere verbindingen worden gegeven. Dit betekent stoppen met het gebruik van Ibutamoren volledig voor een minimum van twee maanden tussen cycli.

MK-677 vs. HGH injecties vs. peptiden

Veel bodybuilders overwegen of ze echte HGH injecties kunnen gebruiken om de resultaten te verbeteren. Maar dit is niet realistisch voor de meeste mensen, vooral vanwege de zeer hoge kosten van legitieme hoge kwaliteit en pure HGH injecties.

Zelfs in vergelijking met steroïden, deze injecties zijn te duur voor de meeste jongens om serieus te overwegen met potentiële kosten in de duizenden per maand maken HGH injecties alleen een levensvatbare optie voor de meest ernstige van concurrenten.

Goedkopere zwarte markt gekocht HGH wordt geleverd met te veel risico’s voor de meeste mensen, met inbegrip van het feit dat u bent het meest waarschijnlijk om een oplossing die niet zelfs HGH at all is. Dus dat laat alleen de andere meer betaalbare opties zoals MK-677 of peptiden.

Deze opties kunnen gebruikers voorzien van een meer betaalbare en toegankelijke manier om in wezen repliceren veel van de resultaten die u met HGH-injecties bereiken kunt door middel van stoffen die terwijl zijn niet direct invoeren van HGH in uw systeem, zijn in staat om te stimuleren het vrijkomen van groeihormoon – wat betekent dat het eindresultaat is vergelijkbaar met het gebruik van HGH-injecties; maar je hebt meer geld in je zak aan het einde van een cyclus.

Studies hebben duidelijk aangetoond dat MK-677 dagelijks genomen in staat is om zowel IGF-I als groeihormoon niveaus aanzienlijk te verhogen bij jonge volwassenen en zonder enige ernstige bijwerkingen.

MK-677 bevordert de afscheiding van zowel groeihormoon als insuline-achtige groeifactor 1. Het is zelf geen groeihormoon, maar stimuleert het lichaam om meer te produceren. HGH-injecties zijn een directe injectie van groeihormoon zelf in het lichaam.

Groeihormoon releasing peptiden zijn een soort synthetische peptiden die direct de afgifte van GH kunnen stimuleren, dus ze werken vergelijkbaar met MK-677. Een van de grootste nadelen van het gebruik van deze peptiden is echter dat de meeste van de beste ten minste drie keer per dag moeten worden ingenomen, en maximaal zes keer per dag. Ze moeten ook zorgvuldig rond de maaltijden worden gepland, zodat de bloedsuiker niet negatief wordt beïnvloed, waardoor het voor de meeste mensen – vooral meer incidentele gebruikers – een aanzienlijke verstoring van hun leven wordt.

Peptiden moeten ook worden geïnjecteerd, terwijl Ibutamoren een eenvoudige orale toediening is. Peptiden hebben ook een veel groter risico om de eetlust te stimuleren, en dit is niet wenselijk voor alle gebruikers. Dit is te wijten aan de zeer snelwerkende aard van peptide-injecties die snel pieken. In vergelijking hiermee is MK-677 langer werkzaam en houdt het de groeihormoonspiegels stabieler over een periode van 24 uur.

Hoewel de resultaten van het gebruik van peptiden net zo goed kunnen zijn, zijn deze redenen alleen al genoeg om bodybuilders te doen afzien van peptiden en over te stappen op een orale verbinding als MK-677, die u één- of maximaal tweemaal daags kunt gebruiken.

MK-677 resultaten

MK-677 kan u resultaten geven die veel verder reiken dan uw standaard bodybuildingdoelen. Vergist u zich niet: het zal uw kerndoelen van gewichtstoename en meer kracht dekken, maar er zijn bonusresultaten die u zult ervaren en die welkom zijn voor bijna iedereen die dit middel gebruikt.

Groeihormoon speelt een belangrijke rol bij het metabolismebeheer, dus het helpt het lichaam efficiënter energie om te zetten en energie te gebruiken. Dit is de basis voor al uw doelstellingen op het gebied van spiergroei en vetverlies.

Eerst en vooral zullen uw resultaten een indrukwekkende toename van vetvrije spiermassa omvatten dankzij de verhoogde niveaus van groeihormoon en IGF-1 die in het lichaam zullen circuleren. De eiwitsynthese zal worden gestimuleerd en de toegenomen kracht zal zorgen voor meer kracht tijdens uw trainingen, waardoor u zwaarder kunt tillen en uiteindelijk de spiertoename kunt versnellen. Voor veel mensen die MK-677 gebruiken, zal dit de hoogste prioriteit hebben wat betreft de resultaten.

Maar er zit nog veel meer achter Ibutamoren dat u kunt verwachten van uw resultaten.

Vetverlies zal gemakkelijker gaan wanneer u MK-677 gebruikt. Het is mogelijk dat deze verbinding het metabolisme positief kan beïnvloeden, en belangrijk is dat de effecten van een grotere groeihormoonafscheiding het lichaam aanmoedigt om onderhuids vet te verbranden plus visceraal vet, het vet dat is opgeslagen in de buikholte en kan worden opgeslagen in de slagaders als het niet wordt verbrand.

Deze gerichtheid op specifiek vet om te verbranden als energie maakt MK-677 zeer nuttig voor zowel serieuze snij-doeleinden voor diegenen die al behoorlijk mager zijn, terwijl het ook ideaal is voor algemeen vetverlies of gewichtsverlies.

Dankzij het vermogen van MK-677 om spierafbraak en eiwitverlies te voorkomen, kunt u resultaten boeken op het gebied van vetverlies zonder het verlies van mager spierweefsel, dat vaak optreedt wanneer u een caloriearm dieet volgt en intensievere calorieverbrandende cardiovasculaire oefeningen doet.

Een verbeterde slaap zal een merkbaar onderdeel zijn van uw resultaten wanneer u MK-677 gebruikt. U zult merken dat u energieker en uitgeruster wakker wordt, omdat de kwaliteit van uw diepe slaap zal verbeteren.

De duidelijke voordelen van een goede nachtrust zullen zowel in de sportschool als in het dagelijks leven merkbaar zijn, omdat u langer in staat zult zijn om vermoeidheid tegen te gaan en op een hoger fysiek en mentaal niveau te werken.

Het groeihormoon zelf wordt ook door slaapprocessen gereguleerd, want als u diep slaapt, vindt de natuurlijke productie van HGH plaats – een onderbroken slaap kan de afgifte van HGH verstoren. Dit is een belangrijke reden waarom het vaak wordt aanbevolen om de gehele of ten minste de helft van uw dagelijkse dosering Ibutamoren in te nemen kort voordat u ’s nachts gaat slapen.

MK-677 bijwerkingen

Hoewel het niet per se een negatief effect hoeft te hebben als u in omvang wilt toenemen, staat MK-677 erom bekend dat het uw eetlust een flinke boost geeft, zoals ik al zei. U kunt zich de hele tijd hongerig voelen, maar als u aan massa wilt winnen, is dit eerder een voordeel dan een bijwerking – zolang u het meeste uit de honger haalt door voedsel van hoge kwaliteit te eten.

Voor mensen die er niet op uit zijn om hun voedselinname te verhogen, kan de verhoogde eetlust die MK-677 veroorzaakt als een negatieve bijwerking worden beschouwd, maar gebruikers van deze SARM zullen op een massabouwcyclus zitten en de extra stimulans om te eten (en goed te eten) zal worden verwelkomd, maar dit zal zeker een nadeel zijn als u ervoor kiest om uw verhoogde eetlust aan te pakken met junk calorieën in plaats van kwaliteit.

Ernstige bijwerkingen van MK-677 zijn nog steeds niet bekend, maar een punt van zorg is de mogelijke invloed op de geestelijke gezondheid, omdat deze verbinding is in staat om de bloed-hersenbarrière die zou kunnen leiden tot over stimulatie van bepaalde receptoren in de hersenen (met inbegrip van die welke honger veroorzaakt). Herhaaldelijke stimulatie van dit deel van de hersenen kan tot nu toe onbekende korte- en langetermijneffecten op de hersenen hebben.

Het verbazingwekkende van MK-677 is dat we deze voordelen kunnen oogsten zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over ernstige bijwerkingen. Steroïdegebruikers die bekend zijn met oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen zoals gyno en het vasthouden van water zullen blij zijn te zien dat MK-677 op deze gebieden geen complicaties heeft.

Vergeleken met steroïden is MK-677 een zeer milde samenstelling en wordt het door de meeste gebruikers goed verdragen. Dat betekent niet dat er geen mogelijke bijwerkingen zijn om op te letten. Deze kunnen zijn:

  • Vermoeidheid of lusteloosheid – De aanvankelijke piek in GH na het nemen van MK-677 kan later resulteren in een gevoel van vermoeidheid of lusteloosheid. Het ’s nachts innemen van de dosis kan hierbij helpen, net als het splitsen van de dagelijkse dosis in twee afzonderlijke toedieningen gedurende de dag. De meeste gebruikers zullen merken dat deze bijwerking na de eerste paar weken verdwijnt.
  • Verhoogde eetlust – Dit kan een positief effect zijn als u aan het bulken bent, maar als u van plan bent om te gaan cutten terwijl u MK-677 gebruikt, kan meer willen eten uw eetplan in de war schoppen. Nogmaals dit is een effect dat normaal zal vervagen na de eerste twee of zo weken van een cyclus.
  • Hoofdpijn – Een zeer individueel effect, sommigen zullen geen hoofdpijn ervaren terwijl anderen een aantal bijzonder pijnlijke hoofdpijnen kunnen hebben in de eerste paar dagen van gebruik, mogelijk in combinatie met misselijkheid. Als u hoofdpijn krijgt, kunt u overwegen uw dosis te verlagen en geleidelijk te verhogen naarmate u de effecten beter verdraagt.

Diabetici moeten er rekening mee houden dat hoge doses MK-677 de insulineresistentie kunnen verhogen, dus diabetici moeten voorzichtig zijn met het overwegen van het gebruik van MK-677.

Zoals bij elk middel geldt: hoe hoger de dosis, hoe groter het risico op bijwerkingen. Om het risico op bijwerkingen zo klein mogelijk te houden, begint u gewoon met de laagste aanbevolen dosis en evalueert u hoe uw lichaam op MK-677 reageert voordat u de dosering verhoogt.

MK-677 FAQs

Is MK-677 (Ibutamoren) legaal?

Ibutamoren staat in de meeste landen te boek als een illegale stof. In Australië bijvoorbeeld mogen supplementenmakers Ibutamoren niet in hun producten verwerken, en mensen mogen Ibutamoren niet zonder recept kopen of bezitten.

In de VS is Ibutamoren geregistreerd als een Investigational New Drug (IND), waardoor atleten het kunnen kopen via onderzoekslaboratoria, maar het is nog steeds niet legaal om te gebruiken in de sport en zal opduiken in drugstesten omdat het groeihormoon stimuleert. Ibutamoren wordt op dezelfde manier beschouwd als SARM’s die volledig verboden zijn door het WADA.

Is MK-677 gevaarlijk?

Gezonde mensen die MK-677 gebruiken lopen een zeer laag risico op bijwerkingen. Het veroorzaakt geen aromatizing of onderdrukking van testosteron zoals steroïden. Enkele kleine bijwerkingen kunnen spierkrampen zijn bij hoge doseringen, en een verhoogde eetlust; wie echter massa wil kweken, zal een verhoogde eetlust eerder als een voordeel dan als een nadeel zien.

Is MK-677 slecht voor de lever?

Alleen in extreem hoge doseringen en bij langdurig gebruik kan MK-677 een risico vormen voor de lever en andere organen. Wanneer excessieve doses worden gebruikt en de groeihormoonspiegels extreem hoog worden, kan overmatige groei van organen optreden, tezamen met andere symptomen van gigantisme. Het gebruik van MK-677 in gematigde doses brengt deze risico’s niet met zich mee.

Moet u MK-677 op een lege maag innemen?

Het kan het beste op een lege maag worden ingenomen, en als u uw dosis verdeelt, kunt u het het beste voor het ontbijt innemen en daarna voor het avondeten. Dit helpt de oxidatie van vet te verhogen, terwijl het ook helpt bij de slaapkwaliteit, omdat groeihormoon van nature wordt aangemaakt tijdens het slapen.

Hoe lang duurt het voordat MK-677 begint te werken?

Dit middel begint snel te werken, maar het zal enige tijd duren voordat de topprestaties en resultaten zichtbaar worden naarmate de groeihormoonspiegels stijgen en stabiliseren. Toegenomen kracht en merkbare spiertoename tot en met 6 tot 8 pond zijn haalbaar binnen slechts 6 weken, als uw trainingen intensief en consistent zijn in combinatie met een goed dieet.

Maakt MK-677 hongerig?

MK-677 kan de eetlust doen toenemen en de mate waarin is sterk afhankelijk van de persoon. Als u meer spieren wilt opbouwen, is deze eetluststimulans waarschijnlijk welkom en zal het u helpen om meer voedsel te eten – maar het moeten eiwitten en koolhydraten van goede kwaliteit zijn om enig voordeel te hebben. Degenen die voornamelijk vet willen verliezen en willen cutten, zullen de MK-677 dosis in de gaten moeten houden en deze moeten verlagen als overmatige eetlust een probleem wordt.

Hoe lang kunt u MK-677 gebruiken?

8 tot 12 weken is de aanbevolen cycluslengte voor MK-677, hoewel het mogelijk is en over het algemeen als veilig wordt beschouwd om door te gaan na 12 weken, zodat u de voordelen van groeihormoon over een langere periode kunt blijven oogsten. Langere cycli moeten zorgvuldig worden gedoseerd, waarbij een lage tot matige dosering van ongeveer 15 mg per dag moet worden aangehouden.

Wat is de halfwaardetijd van MK-677?

24 uur is de halfwaardetijd van MK-677. Dit maakt het mogelijk om uw gehele dosering slechts eenmaal per dag toe te dienen. Maar veel mensen zullen ervoor kiezen om het in tweeën te splitsen, waarbij ze de helft van de dosis ’s ochtends voor het eten innemen, en de tweede dosis ’s avonds voor het eten.

Mijn conclusie en aanbeveling

MK-677 is nuttig voor het verkrijgen van massa door de stimulatie van groeihormoon, en als een echt alternatief voor HGH injecties en peptiden. Het kan vergelijkbare resultaten opleveren, maar tegen lagere kosten en met een zeer laag risico op ernstige bijwerkingen.

MK-677 heeft ook een aanzienlijk aantal extra voordelen, variërend van verbetering van de kwaliteit van de slaap, verbetering van het herstel, verhoging van de botmineraaldichtheid, anti-aging voordelen zoals verbetering van haar en huidkwaliteit, en het stimuleren van vetverlies. Dit maakt MK-677 geschikt voor een breed scala aan gebruikers en doelen.

Opname in een SARM-stack, vooral bij zware gewichtheffers, bevordert het herstel en beschermt tegen blessures, zodat de kans kleiner is dat u door een ernstige blessure aan de kant wordt gezet. Dit is een uitstekende aanvulling op een bulking cyclus stack om deze reden en is perfect voor het stapelen met verbindingen zoals RAD-140 en LGD-4033.

Er is geen twijfel dat Ibutamoren MK-677 zeer goed werkt. Maar de nog grotendeels onbekende aard van de verbinding en de potentiële risico’s maken het onwaarschijnlijk dat iets dat de overgrote meerderheid van de mensen ooit gaan overwegen om te gebruiken.

U hebt absoluut gelijk om voorzichtig te zijn! Een SARM zoals Ibutamoren MK-677 is gewoon een experimentele verbinding waarvan de langetermijneffecten op de gezondheid minimaal zijn bewezen, en deze kunnen mogelijk zeer ernstig zijn. Dit is precies waarom de meeste mensen op zoek gaan naar een veiliger, legaal en natuurlijk alternatief voor Ibutamoren.

Het nummer één natuurlijke Ibutamoren alternatief dat u vandaag de dag legaal kunt kopen is IBUTA 677. Regelmatig gebruik van IBUTA 677 kan u de meeste van dezelfde effecten geven als Ibutamoren, maar zonder de bijbehorende gezondheidsrisico’s.

IBUTA 677 zorgt gegarandeerd voor een uitzonderlijke spiergroei, verbetert het herstel en bevordert uw genezing en hersteltijden. IBUTA 677 werkt echt!

Sterk aanbevolen!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}