NPP Kuur – Schema’s, dosering, alternatief & tips

door Thijs // 14 september, 2022  

Nandrolone Phenylpropionate (NPP) is een van testosteron afgeleid anabool androgeen steroid. NPP is een 19-nor-steroïde als gevolg van een modificatie van één atoom. Vergeleken met dihydrotestosteron heeft NPP minder androgene activiteit, terwijl het meer anabole activiteit heeft dan niet-gemodificeerd testosteron.

NPP werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de behandeling van osteoporose en borstkanker bij vrouwen, maar dankzij zijn krachtige anabole effecten en relatief zwakkere androgene effecten in vergelijking met veel andere steroïden, het is een populaire keuze voor bodybuilders en prestaties atleten die willen voorkomen dat het omgaan met meer ernstige oestrogene en andere bijwerkingen.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zul je leren:

Wat is NPP?

Nandrolone Phenylpropionate, kortweg NPP genoemd, is een vorm van Nandrolone waaraan de fenylpropionaat-ester is toegevoegd. Een andere bekende vorm van deze steroïde compound is Nandrolone Decanoate, ook bekend als Deca-Durabolin. Terwijl NPP ook Durabolin genoemd in het verleden, deze dagen die naam wordt vermeden om verwarring tussen de twee vormen te voorkomen.

De Nandrolone hormoonverbinding is precies hetzelfde in beide vormen, het is gewoon de ester die geeft elk een iets andere eigenschap in het lichaam; vooral als het gaat om halfwaardetijd en hoe snel het werkt, en hoe lang het actief blijft in de bloedbaan. Dit bepaalt op zijn beurt hoe vaak u uw dosering moet nemen.

NPP heeft een kortere halfwaardetijd en dus vereist meer frequente injecties te houden uw niveaus stabiel in vergelijking met Nandrolone Decanoate.

Opmerking van de auteur: DecaDuro is mijn # 1 beoordeeld juridische NPP product. Het repliceert de spier-gebouw en sterkte-verhogende effecten van NPP, maar zonder de ongewenste bijwerkingen.

decaduro

Decaduro (Deca-Durabolin)

Decaduro is een veilig maar krachtig Deca Durabolin alternatief om je spieren te maximaliseren en kracht te krijgen. Voor cutting en bulking fases.

Voordelen van NPP

Nandrolon staat bekend om zijn vele positieve voordelen en effecten wanneer het wordt gebruikt voor prestatieverbetering. U zult ook merken dat deze verbinding wordt geleverd met een aantal uitstekende therapeutische effecten ook, waardoor NPP een kwaliteit all round steroïde die een scala aan gebruikers en doelstellingen zal passen.

Hier zijn de belangrijkste voordelen en effecten die u kunt verwachten met NPP:

 • Massa opbouw – NPP is een uitstekende massa builder en veel jongens zal dit steroïde in elke bulking cyclus. Putting op kwaliteit spieren in een gestaag tempo is een zeer wenselijk voordeel van NPP. Dit is niet een compound die supersnel werkt om u te helpen snel massa te krijgen, maar als u op zoek bent naar zowel hoge kwaliteit als hoge kwantiteit spiertoename, dan levert NPP.
 • Herstel – NPP heeft uitstekende therapeutische voordelen voor met name de gewrichten, en dit zal een aanzienlijke stimulans geven aan uw herstelproces. U kunt verwachten dat u sneller herstelt en eerder naar de sportschool kunt gaan voor uw volgende training, met aanzienlijk minder spier- en gewrichtspijn.
 • Behoud van magere spieren – NPP heeft uitstekende metabolische eigenschappen en dit zal het efficiënter voor u maken om magere spiermassa te behouden tijdens het tussenseizoen. Bovendien, indien gebruikt in een snijdende cyclus dan NPP helpt het behoud van uw spiermassa terwijl u werkt aan het verliezen van vet. Nogmaals, dit is te danken aan de hoge metabolische eigenschappen van Nandrolon. Terwijl NPP wordt niet vaak gebruikt als een snijden steroïde zo vaak als het wordt gebruikt voor bulking, kan het een zeer gunstige rol in een snijden cyclus voor elke gebruiker die de functies en voordelen begrijpt.
 • Kracht – Sommige gebruikers kunnen zien enige toename in kracht, maar NPP is niet bijzonder bekend om zijn vermogen om aanzienlijk stimuleren kracht tot een merkbaar niveau. Wanneer stapelen met NPP met andere steroïden, is het waarschijnlijk andere verbindingen die zorgen voor uw sterkte boost als dit is niet een gebied dat Nandrolon in uitblinkt.

Nandrolon kan worden gebruikt voor bulking of massabuilding, snijden, evenals voor algemene atletische doeleinden. Dit maakt het een zeer diverse steroïde die vaak wordt gestapeld met andere verbindingen waar het kan bijdragen aan meer specifieke doelstellingen.

NPP dosering

Uw dosering van NPP zal afhangen van of u het voornamelijk voor therapeutische doeleinden gebruikt, of voor prestatieverbetering. Bij gebruik van deze steroïde om te profiteren van de therapeutische effecten alleen, mannen kunnen doseren op 100 mg tot 200 mg per week en zie aanzienlijk voordeel met inbegrip van sterk verbeterd herstel en gezamenlijke verlichting.

Voor jongens met behulp van NPP voor bodybuilding een dosering van maximaal 400 mg per week is ideaal. Dit zorgt voor de juiste balans tussen het benutten van de voordelen en het tot een minimum beperken van het risico op bijwerkingen. Degenen die zich minder zorgen maken over bijwerkingen zouden kunnen overwegen de dosering iets te verhogen boven de 400 mg, maar voor de meeste mannelijke gebruikers zal dit de sweet spot zijn die uitstekende resultaten zal opleveren.

NPP is niet een zeer snel werkende steroïde dus kuur lengte moet voldoende tijd om echt te zien de voordelen die deze zeer effect compound kan leveren. Tot 12 weken wordt aanbevolen. De frequentie van injecties moet drie per week, waar de wekelijkse dosis gelijkmatig is verdeeld tussen injecties. Een drie wekelijkse injectie routine zorgt ervoor dat bloedspiegels van deze steroïde gelijkmatig gedurende de cyclus worden gehandhaafd.

Vrouwen kunnen gebruik maken van NPP, maar moeten zich bewust zijn van de risico’s van onvruchtbaarheid, en om die reden de vrouwelijke dosering mag niet meer dan 50 mg per week voor niet langer dan een cyclus van 6 weken.

NPP vs. Alternatieven

Hoewel ik geen medisch professional ben, kan ik je niet genoeg aanraden om NPP niet te gebruiken. Het is een steroïde met sterke bijwerkingen en alleen al om die reden zou je zeker minder schadelijke maar nog steeds zeer effectieve alternatieven moeten overwegen.

Wil je weten waarom?

NPP komt met een hele reeks onaangename risico’s voor uw gezondheid; met sommige meer dan alleen onaangenaam – ze kunnen ronduit gevaarlijk zijn. Als je al tientallen jaren steroïden gebruikt, heb je misschien geleerd dit te verdragen, maar voor de meeste mannen is het veel meer risico dan het waard is. Als je NPP gebruikt, ben je veel meer tijd kwijt aan het beperken van de bijwerkingen dan aan het genieten van de voordelen!

Dit zijn de redenen waarom ik zeg dat je NPP links moet laten liggen en eens goed moet kijken naar veiligere opties, en er is geen betere vervanging voor NPP dan het volledig natuurlijke en volledig legale DecaDuro.

DecaDuro is de PREMIER natuurlijke alternatief voor NPP op de markt van vandaag. Het is krachtig genoeg om de effecten van NPP repliceren – zonder de vervelende bijwerkingen.

Wat ik het beste vind aan DecaDuro is dat het alle grote voordelen van NPP omvat:

 • Bouwt massa
 • Helpt herstel
 • Behoudt magere spieren
 • Verhoogt de kracht

Dus je krijgt al het bovenstaande (en meer) zonder stress over het krijgen van gyno, opgeblazen gevoel, haarverlies en het stoppen van je testosteron. DecaDuro is veelzijdig genoeg dat je het zelfs kunt gebruiken in zowel bulking en snijden cycli.

DecaDuro levert letterlijk het beste van NPP zonder een van de slechtste van NPP. Het is een win-win situatie!

DecaDuro wordt ten zeerste aanbevolen.

decaduro

Deca-Durabolin kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal Deca Durabolin online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

NPP vs. Deca-Durabolin

De bekende en zeer populaire steroïde Deca-Durabolin is ook een Nandrolone steroïde. Het is hetzelfde als de Nandrolone steroïde in NPP, maar maakt gewoon gebruik van een ander ester. Terwijl de ester gebruikt in NPP Phenylpropionate is, is Deca-Durabolin de merknaam van Nandrolone DECANOAAT. Een ester hecht aan het hormoon Nandrolon en regelt de manier waarop het hormoon wordt vrijgegeven in het lichaam zodra het is geïnjecteerd.

Door te begrijpen verschillende esters en hoe ze werken, is het mogelijk om een steroïde stack die verbindingen die gebruik maken van de dezelfde of soortgelijke esters bevat, en dit kan het gemakkelijker maken om te plannen uw post cyclus therapie achteraf. Op andere momenten, wilt u misschien korte en lange esters combineren voor verschillende doeleinden. Met Nandrolon beschikbaar in deze twee estertypen, hebt u de mogelijkheid om te kiezen van degene die het beste past bij uw plannen en doelen.

Het hormoon zelf verandert niet zodra de ester loslaat. NPP zelf was vroeger bekend onder de merknaam Durabolin, wat ons een andere indicatie geeft van hoe vergelijkbaar deze twee producten zijn.

Dus wat zijn de echte verschillen tussen NPP en Deca-Durabolin en welke is de betere keuze voor uw doelen?

Met beide stoffen krijgt u dezelfde voordelen van Nandrolon, dat wil zeggen uitstekende verlichting van gewrichten en therapeutische effecten, verbeterd herstel, uitstekende gestage massatoename, sterk verhoogde anabole functie en een lager niveau van androgene effecten in vergelijking met andere steroïdhormonen.

De halfwaardetijd van NPP en Deca-Durabolin verschillen opmerkelijk en dat is het belangrijkste verschil om te overwegen tussen de twee. Nandrolone Decanoate heeft een zeer lange halfwaardetijd van 6 tot 8 dagen. Dit betekent dat het duurt een dag of twee om zelfs te beginnen circuleren in het lichaam genoeg om zijn effecten te krijgen, en het zal blijven in de bloedbaan voor meer dan een week.

Deze kortere ester van Nandrolon vereist veel minder frequente injecties, maar vereist ook een langere cyclus vanwege hoe lang het duurt voor de effecten te worden actief en gunstig. Een Nandrolone Decanoate zal normaal worden uitgevoerd voor maximaal 16 weken om maximale voordelen van deze traag werkende vorm van Nandrolone te krijgen.

Nandrolone Phenylpropionate heeft een veel kortere eliminatie halfwaardetijd van ongeveer 3 dagen, zodat u zult moeten injecteren deze verbinding veel vaker te handhaven optimale bloedspiegels. Het wordt meestal geïnjecteerd drie keer per week.

Beide soorten Nandrolon bevatten precies dezelfde actieve hormoon, maar als je na een sneller werkende vorm dan NPP is de beste keuze. Als u van plan bent om te doen een langere cyclus en wilt injecteren Nandrolon minder vaak, Nandrolone DECANOAAT kan de beste keuze voor u zijn.

NPP resultaten

NPP levert uiteenlopende resultaten op die de prestaties en resultaten voor alle verschillende soorten atleten aanzienlijk zullen verbeteren.

Uw resultaten zullen niet alleen afhangen van de effecten van NPP, maar net zo goed van de kwaliteit van uw trainingen tijdens uw cyclus, uw dieet en net zo belangrijk: wat u doet na de cyclus om uw winsten te behouden.

Hier zijn de belangrijkste resultaten en voordelen die u kunt verwachten te zien wanneer u NPP gebruikt:

 • Verminderde stresshormonen – door het verminderen van cortisol stresshormonen, spier winsten zijn gemakkelijker gemaakt en onderhouden en er is minder neiging om vet te winnen. Stresshormonen kunnen stijgen bij intensieve training, dus NPP zal werken om deze hormonen te verminderen en uw lichaam in een anabole toestand te houden.
 • Verhoogde stikstofretentie – een daling van stikstof brengt het lichaam in gevaar van katabolisme waarbij spieren verloren gaan. Het in balans houden van stikstof is van vitaal belang voor het behouden van een anabole toestand, terwijl negatieve stikstof ervoor zorgt dat spierweefsel wordt vernietigd. NPP verhoogt de stikstofretentie effectief, waardoor dit een van de meest krachtige aspecten van dit steroïde is.
 • Verhoogt het aantal rode bloedcellen – een verbeterd uithoudingsvermogen van de spieren met extra rode bloedcellen die zuurstof transporteren, stelt u in staat harder en langer te trainen, waardoor uw resultaten worden versneld.
 • Verhoging eiwitsynthese – een van de belangrijkste effecten van NPP is de verhoging van de eiwitsynthese, die de bouwstenen voor de spieren levert. Dit versnelt de spiertoename veel sneller dan wanneer er geen steroïden worden gebruikt.
 • Verbeterd herstel – met meer rode bloedcellen die meer zuurstof vervoeren, kunnen de spieren sneller herstellen. Gewrichten en spieren hebben een verminderde neiging tot spierpijn met de therapeutische effecten van Nandrolon, waaronder een stimulans voor de collageensynthese.

NPP heeft uitstekende voordelen en effecten voor zowel bodybuilders als prestatie-atleten. Atleten zullen het herstel en de therapeutische boost waarderen, terwijl de doorgewinterde bodybuilder NPP zal opnemen om de all-round voordelen van verbeterd herstel, spierbehoud en massawinst te verkrijgen.

Bijwerkingen van NPP

Elke steroïde zal komen met zijn eigen bijwerkingen profiel risico’s, maar ervaren steroïde gebruikers zullen vertrouwd zijn met de meeste van de potentiële bijwerkingen die kunnen ervaren met NPP. Sommige daarvan zullen zeker optreden vanwege de aard van het gebruik van steroïde hormonen, terwijl andere bijwerkingen meer bepaald kunnen worden door individuele reacties.

Sommige mannen zullen ernstiger bijwerkingen ervaren dan anderen, maar het is belangrijk dat u zich bewust bent van alles waar u mee te maken kunt krijgen, zodat u voorbereid bent om de bijwerkingen te bestrijden en u te richten op de positieve voordelen van NPP. Dit steroïde kan worden beschouwd als een van de meer milde als het gaat om bijwerkingen, maar er is geen ontkomen aan een aantal negatieve effecten.

Hier zijn de belangrijkste bijwerkingen te verwachten bij het gebruik van NPP voor prestatieverbetering:

 • Androgene bijwerkingen: Deze effecten zijn milder bij NPP in vergelijking met veel andere steroïden. Deze categorie van bijwerkingen omvat acne en kaalheid, maar alleen mannen die aanleg hebben voor deze aandoeningen zullen ze waarschijnlijk ervaren en voor de meeste mannen zal het relatief mild zijn. Vrouwelijke gebruikers moeten alert zijn op tekenen van virilisatie zoals haargroei en verdieping van de stem.
 • Oestrogene bijwerkingen: Nandrolon is een aromatizing hormoon dus oestrogene effecten kunnen ontstaan wanneer testosteron wordt omgezet in oestrogeen, hoewel ze zijn normaal gesproken niet zo ernstig als met veel andere steroïden. Deze omvatten de ontwikkeling van gynaecomastie, waterretentie en bijbehorende verhoging van de bloeddruk. Gebruikers moeten deze effecten gemakkelijk kunnen beheersen door een aromataseremmer te gebruiken.
 • Testosteron-onderdrukking: Zoals met alle steroïden, gaat NPP je natuurlijke testosteronproductie onderdrukken en dit effect is zeer sterk bij gebruik van deze verbinding. Voor veel jongens zal het slechts één dosis voor de meeste of zelfs al uw testosteron productie te sluiten. Dit kan niet worden vermeden, maar moet worden gemitigeerd door het combineren van NPP in een cyclus met een testosteron verbinding, zodat u niet de vitale lichaamsfuncties die deze kritische hormoon biedt verliezen. Na uw NPP-cyclus moet u post-cyclustherapie uitvoeren om de stimulatie van de normale testosteronfunctie weer te versnellen.
 • Cholesterol: Sommige gebruikers zullen een verlaging van de niveaus van goede cholesterol (HDL) ervaren wanneer ze NPP gebruiken. Dit effect kan vaak worden versterkt door het gecombineerde gebruik van een aromataseremmer, die veel gebruikers waarschijnlijk ook nemen om oestrogene effecten te beheersen. Degenen met bestaande cardiovasculaire complicaties of een hoog cholesterolgehalte moeten het cholesterolgehalte gedurende de hele behandeling nauwlettend in de gaten houden, en alle NPP-gebruikers moeten een goede hoeveelheid cardio-werk in de trainingen opnemen, terwijl ze een dieet moeten aanhouden dat rijk is aan omega-3 vetzuren.
 • Lever toxiciteit: Van NPP is niet bekend dat het hepatotoxisch is bij gebruikers die het steroïde verstandig en met geschikte pauzes tussen de cycli gebruiken. Alle anabole steroïden kunnen echter risico’s voor de lever met zich meebrengen, vooral bij gebruik in hoge doses of gedurende langere perioden. Een studie bleek dat het gebruik van nandrolon bij ratten negatieve effecten op lipidenprofiel en leverenzymen veroorzaakt.

De meeste mannelijke gebruikers van Nandrolone Phenylpropionate moeten kunnen voorkomen of controleren van de bijwerkingen goed, en het is meer milde bijwerking profiel maakt het een aantrekkelijke steroïde te gebruiken voor nieuwe gebruikers of degenen die willen voorkomen dat de veel ernstiger bijwerkingen die kunnen worden gezien met sommige andere verbindingen.

Vrouwelijke gebruikers kunnen merken dat lage doses NPP geen of zeer weinig bijwerkingen veroorzaken, maar dit moet nauwlettend in de gaten worden gehouden en als er tekenen van virilisatie beginnen, moet het steroïde meteen worden gestopt.

NPP Post Cyclus Therapie

NPP zal onderdrukken uw normale testosteron functie aanzienlijk, dus nakuren is van cruciaal belang na het doen van een cyclus die NPP omvat – of het wordt gestapeld met andere verbindingen of niet.

PCT zorgt ervoor dat u uw testosteron weer op de rails nadat de steroïden hebben onderdrukt productie door het verstrekken van het lichaam met een externe bron van dit kritische hormoon.

Dit heeft ook rechtstreeks betrekking op uw resultaten: testosteron is van vitaal belang voor het behoud van spiermassa en het vermijden van vet winst. Post cyclus therapie kan daarom worden beschouwd als net zo belangrijk als de cyclus zelf, en eventuele misstappen in uw PCT kan uw hele steroïde cyclus een verspilling van tijd als je niet van plan om de winsten die u hebt gemaakt handhaven.

De timing van het begin van uw PCT zal niet alleen afhangen van NPP zelf, maar op alle andere verbindingen die worden gebruikt in de cyclus en hun halfwaardetijden en onderdrukkende effecten. Als u geen PCT doet, zullen testosteron niveaus een aanzienlijke hoeveelheid tijd nemen om terug te keren naar normale niveaus en gedurende die tijd, ernstige symptomen van lage testosteron zal gebeuren, evenals stijgende oestrogeen niveaus.

Dit maakt post-cyclus therapie kritisch als de stopzetting van exogene testosteron tijdens uw steroïde cyclus stopt, waardoor het lichaam met weinig of geen hormoonproductie.

De meeste NPP gebruikers zullen beginnen PCT overal van drie tot 12 dagen na de laatste injectie van de cyclus. Het wordt aanbevolen om eerder dan later te beginnen om het begin van symptomen van lage testosteron zoals vermoeidheid, verlies van libido, depressie, gewichtstoename en spierverlies te vermijden.

Een combinatie van Clomid en Nolvadex (Tamoxifen) is de meest gebruikte en meest effectieve PCT-strategie. Het gebruik van deze medicijnen gedurende 4 weken zal uw testosteron weer laten werken zoals het normaal zou moeten. Doseringen zullen verschillen afhankelijk van uw individuele steroïde cyclus en niveau van testosteron onderdrukking, en de meeste gebruikers zal beginnen bij een hogere dosis dan verlagen voor de tweede helft van de PCT cyclus.

Hier is een voorbeeld PCT cyclus te volgen na een NPP cyclus:

 • Week 1: Clomid 50mg, Nolvadex 40mg
 • Week 2: Clomid 50mg, Nolvadex 40mg
 • Week 3: Clomid 25mg, Nolvadex 20mg
 • Week 4: Clomid 25mg, Nolvadex 20mg

Om ervoor te zorgen winsten worden gehandhaafd op het maximale niveau, training moet blijven op een relatief hoge intensiteit dwars door je PCT cyclus, zelfs als uithoudingsvermogen en kracht is niet van plan te worden gevoeld op hetzelfde niveau als wanneer je op steroïden.

NPP FAQs

Is Deca en Nandrolone hetzelfde?

Nandrolon komt in verschillende vormen, of esters. Sommige daarvan worden verkocht onder de merknaam Deca, of Deca-Durabolin. Het is belangrijk om te kijken naar de chemische naam bij het kiezen van een steroïde in plaats van alleen de merknaam, zodat u precies weet wat je krijgt.

Wat zijn de bijwerkingen van Nandrolon?

Nandrolon en NPP kunnen komen met veel van dezelfde bijwerkingen die we zien met de meeste steroïden, hoewel het kan worden beschouwd als een van de meer milde opties die u helpt voorkomen dat de meer drastische bijwerkingen van sommige andere verbindingen. Mogelijke bijwerkingen zijn oestrogene ontwikkelingen zoals gynaecomastie en water retentie, milde androgene effecten zoals acne, en zware onderdrukking van testosteron. Deze steroïde kan ook verminderen niveaus van goede cholesterol (HDL).

Veroorzaakt Nandrolon haaruitval?

NPP heeft enkele milde androgene effecten in vergelijking met andere meer krachtige steroïden. Sommige mannen die vooral vatbaar door genetica voor mannelijke kaalheid zijn zou kunnen zien wat van dit probleem ontwikkelen, maar het is niet waarschijnlijk dat een probleem voor de meeste mannelijke gebruikers van dit steroïde.

Is Nandrolon goed voor gewrichten?

Ja, een van de grootste voordelen van deze steroïden is zijn genezing en therapeutische effecten met inbegrip van bot en kraakbeen versterking en verzachtende van gewrichtspijn. Sommige atleten maken gebruik van Nandrolon puur voor dit doel alleen.

Verhoogt Nandrolon de bloeddruk?

Verhoogde bloeddruk is een bijwerking die kan ontstaan wanneer waterretentie niet wordt gecontroleerd bij het gebruik van steroïden. Nandrolon kan deze oestrogene effecten veroorzaken, maar gebruikers moeten gemakkelijk kunnen controleren waterretentie of opgeblazen gevoel door het gebruik van een aromatase-remmer, en dit op zijn beurt zal helpen voorkomen dat een stijging van de bloeddruk.

Mijn conclusie en aanbeveling

NPP is een veelzijdige steroïde die nuttig is voor de opbouw van massa, snijden en voor atletische therapeutische doeleinden met name om herstel te verbeteren en pijn in de gewrichten te minimaliseren. Zoals alle anabole steroïden die door bodybuilders en atleten worden gebruikt, is NPP niet legaal om te kopen.

Er is geen controverse over de vraag of NPP werkt: natuurlijk doet het dat. Maar slechts weinigen zullen ooit het risico willen nemen steroïden als NPP te gebruiken.

Het is verstandig om zeer terughoudend te zijn! NPP heeft zo veel bijwerkingen, variërend van mild tot potentieel zeer ernstig. Het is dan ook geen wonder dat de meeste mannen op zoek gaan naar een echt effectief, veilig en natuurlijk LEGAAL alternatief voor NPP.

De top van de lijn natuurlijke NPP alternatief dat je kunt kopen over de toonbank vandaag is DecaDuro. Het is veilig om DecaDuro op een dagelijkse basis te gebruiken en de meeste van dezelfde resultaten te krijgen die je zou krijgen met NPP, zonder te lijden aan slopende korte en lange termijn bijwerkingen, en zonder te moeten vertrouwen op voorgeschreven medicijnen om de bijwerkingen te compenseren.

DecaDuro heeft aangetoond dat het kan leveren op haar beloften van kwaliteit spier winsten, snel herstel en gezamenlijke ondersteuning, gestimuleerde kracht en uithoudingsvermogen en nog veel meer. DecaDuro werkt echt!

Sterk aanbevolen!

decaduro

Deca-Durabolin kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal Deca Durabolin online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}