Ostarine resultaten – Beste dosering & ervaringen

door Thijs // 11 september, 2022  

Dus je denkt erover om Ostarine te gebruiken en vraagt je af wat voor resultaten je kunt verwachten? Moet je het gewoon bij steroïden houden, of is Ostarine nu een legitiem goed alternatief voor zowel spiertoename als vetverlies?

Zonder te ver op de zaken vooruit te lopen, is het begrijpelijk dat je een idee wilt hebben van hoe Ostarine zich verhoudt tot het soort resultaten dat je met anabole steroïden zou zien, en of het de moeite waard is deze SARM aan een cyclus toe te voegen.

Welke ervaringen hebben andere mensen met Ostarine? Lees verder om het antwoord op al deze vragen en meer te weten te komen.

In deze gids, zul je leren:

Voordelen van Ostarine

De tweevoudige voordelen van Ostarine, namelijk het bevorderen van vetvrije spiergroei en vetverbranding, maken dit een veelzijdige samenstelling die je zowel voor cutten als bulken kunt gebruiken.

Maar de echte voordelen van Ostarine komen pas tot hun recht tijdens het cutten. Hoewel je zeker wat spieren kunt winnen met Ostarine, zal het een matige hoeveelheid zijn en zeker niet datgene wat je kunt bereiken met steroïden.

Dat moet niet overtuigen u tegen het gebruik van Ostarine hoewel; resultaten na een cyclus goed gedaan zal meestal hebben u verschijnen merkbaar meer gespierd dankzij de gelijktijdige vet verlies en de toegenomen definitie die u zult hebben – zonder vochtretentie.

Ostarine heeft aangetoond dat het het verlies van zowel onderhuids als visceraal lichaamsvet kan bevorderen. Visceraal vet wordt vaak het verborgen vet genoemd, omdat het is opgeslagen rond de organen en de buikstreek. Steroïdegebruikers kunnen moeite hebben zich te ontdoen van visceraal vet, wat resulteert in een opgezwollen middendeel. Dit zou geen probleem moeten zijn met Ostarine, waar je een meer omvattend vetverliesresultaat kunt bereiken.

Bij het cutten helpt Ostarine ook om vetvrije spieren te behouden door de stikstofretentie te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je niet in een katabole toestand terechtkomt waar spieren worden verbrand voor energie. Dit is een van de meest gunstige aspecten van Ostarine, en de reden waarom zo velen het zullen opnemen in een cyclus van snijden.

De anabole spieropbouwende effecten van Ostarine, terwijl niet extreem, kan nog steeds zie je het verkrijgen van maximaal 10 pond in een cyclus. Wat je niet krijgt is het vasthouden van water dat veel steroïden zijn bekend voor. Dit maakt uw winsten schoon en de meeste gebruikers zullen vinden dat winsten gemakkelijker te handhaven na een cyclus zijn.

Elk gewicht is mager massa, met geen water gewicht te maskeren uw winsten. Dit is allemaal te danken aan de selectieve aard van SARMs – alleen geselecteerde androgeen receptoren zijn gericht en deze zijn precies waar we ze willen: in spieren en botten. Dit rekent af met het grootste nadeel van anabole steroïden die zich richten op bijna alle androgeenreceptoren in het lichaam, wat resulteert in ongewenste activiteit zoals haaruitval.

Het andere grote voordeel van Ostarine is het ontbreken van de omzetting van oestrogeen en DHT. Deze processen zijn verantwoordelijk voor de meerderheid van de korte termijn bijwerkingen van anabole steroïden, maar je zal over het algemeen niet te maken met hen bij het gebruik van Ostarine.

Ostarine kan voordelen hebben voor de genezing en de gezondheid van de gewrichten. Sommige gebruikers zullen snellere hersteltijden opmerken. Vroeg onderzoek heeft aangetoond dat Ostarine een actieve rol kan spelen bij het genezen van pezen, ligamenten en gewrichten. Dit zal vooral gunstig zijn wanneer u een dieet volgt in een cutfase waar ongemak van de gewrichten een veel voorkomend probleem is.

Ostarine is even heilzaam en bruikbaar voor zowel vrouwen als mannen. Vrouwen kunnen geen extra bijwerkingen verwachten wanneer Ostarine in een verstandige dosering wordt gebruikt (vrouwen zullen over het algemeen een lagere dosering nemen dan mannen).

Vrouwen kunnen zelfs bij lage doses Ostarine een goede hoeveelheid spieren opbouwen, en de resultaten zullen zeer merkbaar zijn, aangezien vrouwen slechts een kleine hoeveelheid spieren hoeven te krijgen terwijl ze vet verliezen om een ongelooflijke lichaamstransformatie te zien.

Het spreekt voor zich dat als u de maximale voordelen van Ostarine wilt ervaren, u aanpassingen in uw dieet en trainingsschema moet maken. De meeste gebruikers zullen een caloriearm dieet willen volgen wanneer ze Ostarine gebruiken. Dit zal de vetverbranding versnellen, maar u zult geen spieren verliezen dankzij de vetvrije massa bescherming van Ostarine.

Ostarine resultaten

Als een van de meer veelzijdige SARM’s die kunnen worden gebruikt voor snijden en bulken, bent u in staat om op maat uw Ostarine cyclus om specifieke doelen te bereiken. Uw resultaten zullen niet alleen afhangen van hoeveel en hoe lang u Ostarine gebruikt, maar nog belangrijker zullen uw dieetplan en training zijn.

Dat betekent een calorie-tekort dieet en veel cardio trainingen voor een cutting fase, of het nemen van voldoende calorieën voor groei en ondersteund met intense gewicht opleiding als uw Ostarine cyclus is gericht op bulking.

Ostarine resultaten voor mannen

Mannen zullen een veel slankere, meer gedefinieerde, gespierde en vasculaire lichaamsbouw opmerken tegen het einde van een 6-8 weken Ostarine cyclus.

De transformatie van de lichaamsbouw kan heel opmerkelijk zijn, met veel mannen die een Ostarine-cyclus beginnen met geen spierdefinitie op alle, en tegen het einde van het blijkt dat veel meer dan 8 weken van werk en dieet is gezet in om de spier volheid en definitie van is nieuwe lichaamsbouw te bereiken.

Bij een dosering van 20-25 mg per dag zouden de resultaten van Ostarine voor mannen bij de meeste gebruikers zonder bijwerkingen moeten zijn.

Ostarine resultaten voor vrouwen

Een merkbare toename van magere spieren en een afname van het lichaamsvet zullen de kern vormen van de resultaten die vrouwen met Ostarine kunnen behalen. Bij een dosis van 10 mg per dag (sommige vrouwen zullen dit zelfs verhogen tot 15 mg, maar het is niet aanbevolen voor uw eerste cyclus), Ostarine bijwerkingen moeten onbestaande zijn in de meeste vrouwen, hoewel in zeldzame gevallen sommige vrouwen hoofdpijn en vermoeidheid zullen ervaren.

Veel vrouwen die Anavar eerder hebben gebruikt, hebben gezegd dat Ostarine vergelijkbare resultaten oplevert. Anavar is een steroïde die, terwijl heel vrouwvriendelijk, nog steeds harde bijwerkingen bij hogere doses evenals grotere gezondheidsrisico’s kan hebben, dus in staat zijn om soortgelijke resultaten te zien is een enorm voordeel voor vrouwen die willen om weg te doen met alle gebruik van anabole steroïden.

Ostarine zal helpen vrouwen behouden bestaande spier terwijl strippen vet, en het eindresultaat zal een zeer gedefinieerde en mager lichaamsbouw – mits een geschikt dieet en trainingsprogramma wordt gevolgd voor de duur van de cyclus. Vrouwen kunnen ook profiteren van een verhoogde botdichtheid die Ostarine mogelijk kan bieden.

Resultaten van krachttoename

Ostarine is niet algemeen bekend om zijn vermogen om kracht te stimuleren een groot deel, maar het heeft wel een aantal kracht toenemende mogelijkheden die sommige gebruikers zullen merken. Dit zal niet op het niveau zijn van de enorme toename in kracht die bij veel steroïden wordt waargenomen, maar elke verbetering in kracht zal welkom zijn bij gebruik van Ostarine en zal resulteren in een groter vermogen om zwaardere gewichten te tillen.

Elke merkbare toename in kracht is een individuele ervaring, waarbij sommige Ostarine-gebruikers geen verbetering zien, terwijl anderen hun gewichtheffend vermogen hebben kunnen vergroten. Dit wijst op een niveau van individuele variatie in de effecten van Ostarine op kracht en uithoudingsvermogen.

Resultaten spiertoename (bulken)

De spiertoename met Ostarine zal matig zijn. Dit is geen Dianabol; je zult niet in staat zijn om 20 pond te winnen in een cyclus zoals met de meest krachtige anabole steroïden. Maar Ostarine zal leveren indrukwekkende resultaten met zijn combinatie van vetverbranding en anabole eigenschappen.

Terwijl het verkrijgen van sommige spier, moet u ook verliezen sommige lichaamsvet. Alles bij elkaar resulteert dit in een veel slankere maar veel meer gedefinieerde lichaamsbouw. U heeft misschien geen enorme hoeveelheid massa gewonnen, maar uw lichaam ziet er toch aanzienlijk gespierder uit – en u houdt ook geen water vast.

Hoeveel spieren zou u kunnen krijgen op een Ostarine cyclus in combinatie met een geschikt dieet? Op zijn best een 10 pond winst over 6-8 weken is doenbaar. Veel jongens zullen winnen rond 5 pond gedurende die tijd.

Als u enorme winsten wilt, zal Ostarine niet de juiste samenstelling voor u zijn, maar als u tevreden bent met schone, middelmatige winsten zonder vochtretentie en in combinatie met een afname van het lichaamsvet, zal Ostarine goed geschikt voor u zijn.

Resultaten bij vetverlies (cutten)

Vrijwel iedereen die Ostarine gebruikt, wil resultaten boeken op het gebied van vetverlies, want dat is waar Ostarine in uitblinkt. Als je Ostarine gebruikt op een snijdende cyclus, zul je niet alleen gewicht verliezen, maar tegen het einde moet je een veel gespierdere lichaamsbouw hebben.

Ten eerste zal Ostarine je helpen om al je bestaande magere spieren te behouden. Het zal niet worden verbrand als energie. Vervolgens zal Ostarine enige spiertoename bevorderen als je aan krachttraining doet, ook al is het maar weinig.

Zonder enige vochtretentie om uw lichaamsbouw te maskeren, zal de spierdefinitie worden verbeterd en het zullen droge winsten zijn die geen matigende inspanningen zullen vereisen om zich te ontdoen van watergewicht.

De hoeveelheid vet die je kunt verliezen zal afhangen van vele variabelen: uw Ostarine dosis, of je het stapelen met andere verbindingen, hoe lang uw cyclus is, wat uw huidige gewicht is, en natuurlijk hoeveel calorieën je inneemt en hoeveel je verbrandt tijdens het sporten.

Wanneer al deze factoren zijn op de optimale instelling, gebruikers zijn in staat om indrukwekkende vet verlies resultaten te bereiken in het rijk van 1% van het lichaamsvet verloren per week. Natuurlijk, als u al extreem mager bent, zal het moeilijker zijn, maar niet onmogelijk, om de laatste paar procent lichaamsvet te verwijderen en in dit geval zou u kunnen mikken op een verlies van slechts 2-3% om uw doel te bereiken.

Als u nog steeds een behoorlijke hoeveelheid lichaamsvet te verliezen om uw doel te bereiken, is er geen reden waarom je niet kunt 5% of 6% van het lichaamsvet te verliezen in een standaard Ostarine cyclus. Veel gebruikers melden precies dat en meer. Zij melden ook dat vetverbranding is gestaag gedurende de cyclus, dus je zult niet wachten tot vlak bij het einde totdat u begint met het zien van resultaten.

Beste doseringen voor maximale resultaten

Hoeveel Ostarine moet u gebruiken om de beste resultaten voor uw snijden of bulking cyclus te krijgen? Zoals je zou verwachten, is een hogere dosis nodig als je doel is om spieren te krijgen. Bij het snijden zal Ostarine verantwoordelijk zijn voor het behoud van bestaande spieren waarvoor een lagere dosis voldoende is.

Voor de beste resultaten tijdens het diëten en het verliezen van vet, is het nemen van 15 mg Ostarine per dag effectief.

Bij bulking zul je de dosis willen verhogen tot ten minste 20 mg per dag, waarbij sommige gebruikers kiezen voor 25 mg. Afhankelijk van je huidige gewicht en hoeveel je wilt aankomen, is 30mg een keuze die sommige mannen maken op basis van hun reeds zware lichaamsbouw.

Het is echter niet aangetoond dat 30mg Ostarine een wezenlijk voordeel biedt ten opzichte van 25mg. Wat deze hogere dosis zal doen voor mannen is het verhogen van de ernst van testosteron onderdrukking.

Vrouwtjes zullen over het algemeen doses gebruiken in het laagste bereik, ongeacht het doel van de cyclus. Dit kan zo weinig als 5 mg per dag, met sommige vrouwen verhogen dit tot 10 mg per dag. Deze dosering niveau zal meer dan voldoende voor mager spier m

Ongeacht uw Ostarine dosis, is een pauze van ten minste een maand na het einde van uw cyclus vereist voor herstel. Dit betekent geen gebruik van andere SARM’s of soortgelijke verbindingen gedurende deze tijd.

Ostarine heeft een 24 uur halfwaardetijd, zodat de meeste gebruikers zullen vinden een keer per dag administratie goed werkt. Afhankelijk van uw trainingsschema, zullen sommige gebruikers dit aanpassen om de helft van de dosis vroeg in de ochtend te nemen en de andere helft in de middag.

Ostarine ervaringen

Er zijn duizenden beoordelingen, commentaren, getuigenissen, meningen, voor en na foto’s, en alle andere manieren van commentaar van mannen en vrouwen die Ostarine dagelijks gebruiken.

Dit kan een waardevol inzicht geven in wat deze SARM precies doet voor andere mensen – of dat nu een positieve of negatieve ervaring is. Het moet in gedachten worden gehouden dat er nooit een garantie is dat uw Ostarine ervaring hetzelfde zal zijn als die van iemand anders.

Positieve ervaringen

Het is niet verrassend om veel positieve recensies te zien over Ostarine. Zoals veel SARM’s groeit de populariteit van Ostarine met het jaar en het zijn de mensen die goed op de hoogte zijn van wat Ostarine wel en niet kan doen, die geneigd zijn een positieve mening te hebben na het gebruik van Ostarine.

Dit betekent dat ze blij zijn met een gematigde spiertoename en genieten van het vetverlies dat ze hebben ervaren met Ostarine, in tegenstelling tot sommigen die steroïden hebben gebruikt en terwijl ze geweldige resultaten hebben gezien op het gebied van vetverlies, vaak vonden dat de bijwerkingen veel te heftig waren. Regelmatige verslagen van 5% lichaamsvet verlies in een cyclus kan worden gevonden van gelukkige Ostarine gebruikers.

Negatieve ervaringen

Het is meer dan mogelijk dat mensen gewoon niet genieten van het gebruik van Ostarine, of dat de resultaten niet zijn wat men ervan verwachtte. Wat belangrijk is, is of iedereen met een negatief beeld van Ostarine na het gebruik ervan in feite redelijke verwachtingen had om mee te beginnen.

Aannemen dat Ostarine dezelfde spiertoename kan leveren als iets als Dianabol, zal iedereen op een teleurstelling voorbereiden. Hetzelfde geldt voor vetverlies en lichaamsbouw, want dit is geen Winstrol of Trenbolon.

Sommige negatieve reviews vermelden gematigde maar niet al te ernstige bijwerkingen zoals hoofdpijn, vermoeidheid, uitdroging en gewrichtspijn. Individuele reacties op welke stof dan ook zullen variëren en voor sommige mensen zal Ostarine gewoon niet goed voor hen werken.

Een andere reden waarom mensen minder onder de indruk zijn na het gebruik van Ostarine is wanneer ze een product van slechte kwaliteit hebben gebruikt. Hoewel het gemakkelijk te vinden is via onderzoekslaboratoria, zijn er soms labs die SARM’s van lage kwaliteit uitbrengen en dit zou zeker resulteren in teleurstellende prestaties en resultaten van Ostarine.

Resultaten stacken

Ostarine is zeer effectief, zelfs als het alleen wordt gebruikt, maar het is een gebruikelijke strategie om het te stapelen met andere soortgelijke verbindingen voor meer uitgesproken resultaten door gevorderde gebruikers. Een samenstelling naar keuze om in een stack met Ostarine op te nemen is Cardarine.

Cardarine is geen SARM, maar is ook geen anabole steroïde. Het is bijzonder goed in gewichtsverlies. In feite is dat een van de primaire onderzoeksgebieden voor Cardarine met uitstekende resultaten in voorlopig onderzoek tot nu toe.

Dus als je een Ostarine en Cardarine stack gaat doen, zal je belangrijkste doel snijden zijn. Je zult ernaar streven om zo veel mogelijk vet te verwijderen, terwijl je magere spieren behoudt met de anabole effecten van Ostarine. Beide stoffen zijn uitstekend in het verbranden van vet, maar Cardarine staat erom bekend dat het speciaal voor dit doel door bodybuilders wordt gebruikt.

Een 8 weken durende cyclus van Ostarine/Cardarine, gecombineerd met een caloriearm dieet, moet resulteren in een aanzienlijk vetverlies. Spierdefinitie zal aanzienlijk worden verbeterd, en je zou zelfs een kleine hoeveelheid vetvrije massa kunnen winnen met Ostarine. Deze stack is ideaal voor wedstrijdvoorbereiding omdat er geen vochtretentie zal zijn en u een zeer laag lichaamsvetpercentage zult kunnen bereiken.

FAQs

Wat doet Ostarine met het lichaam?

Ostarine bindt zich aan androgeenreceptoren in de skeletspieren en dit, signaleert de spieren om te groeien. Studies hebben aangetoond dat zelfs bij lage doses bij ouderen, de spiergroei met Ostarine opmerkelijk is. Ostarine kan ook vetverlies bevorderen door het metabolisme en de insulinegevoeligheid te beïnvloeden.

Is Ostarine goed voor de botten?

Ja, één gebied van medisch onderzoek is het mogelijke gebruik van Ostarine als een behandeling voor osteoporose. Ostarine kan mogelijk de botmineraaldichtheid en botsterkte verhogen, maar meer studie is nodig om dit te bevestigen.

Zet Ostarine zich om in DHT?

In tegenstelling tot veel steroïden, zet Ostarine zich niet om in DHT. Dit betekent dat het niet zal leiden tot gevreesde haaruitval en andere bijwerkingen die de meeste steroïden doen. Ostarine kan in feite een positieve invloed hebben op het haar met zijn potentieel om te verminderen hoeveel DHT beschikbaar is in het lichaam.

Hoeveel spieren kunt u met Ostarine winnen?

Een matige spiertoename is mogelijk met Ostarine in een cyclus van 6 tot 8 weken. De meeste mannen kunnen winsten in de 5-10 pond bereik zien. Dit is vrij laag in vergelijking met anabole steroïden, maar deze winsten komen met nul waterretentie.

Wat kan ik stapelen met Ostarine?

Andarine en Cardarine zijn twee verbindingen die het vaakst met Ostarine worden gestapeld. Wanneer je het stapelt met Cardarine kun je extremere resultaten op het gebied van vetverlies verwachten.

Meer geavanceerde gebruikers zullen Andarine toevoegen aan de cyclus, voor een totaal van drie verbindingen. Andarine is ook een uitstekende vetverbrander en spierbewaarder, waardoor deze combo van drie SARMs een zeer krachtige snijden stack.

Kun je bulken met Ostarine?

Ostarine kan worden gebruikt in bulkingcycli. Het wordt vaker gebruikt om tegelijkertijd vet te verbranden en een bescheiden hoeveelheid spieren te kweken, met als algemeen doel het verkrijgen van een harde, gedefinieerde en vasculaire lichaamsbouw zonder het vasthouden van water.

Kan ik Ostarine stapelen met Stenabolic?

Ja, het stapelen van Ostarine en Stenabolic resulteert in een grote prestatieverbetering tijdens het cutten omdat Stenabolic het uithoudingsvermogen en de snelheid een indrukwekkende boost geeft, zodat u met deze stack sneller meer calorieën kunt verbranden.

Mijn conclusie en aanbeveling

Als je een ervaren gebruiker van anabole steroïden bent, ben je waarschijnlijk gewend om de voordelen tegen de nadelen af te wegen. Met Ostarine lijkt de beslissing veel gemakkelijker omdat de nadelen (of wat we ervan weten) inderdaad klein lijken vergeleken met de aanzienlijke voordelen die Ostarine te bieden heeft. Maar dat is de kern van het probleem: we hebben geen idee welke toekomstige risico’s Ostarine zou kunnen opleveren.

Wie weet welke invloed prestatiedoses Ostarine kunnen hebben op je gezondheid op de lange termijn? Het feit is dat niemand het op dit moment weet. Ben je blij om dit risico te nemen? Ik besloot dat ik niet langer mijn gezondheid op het spel wilde zetten, vooral niet als er zo’n effectief alternatief beschikbaar is. Dat is OSTA 2866.

Het is een legaal en veilig alternatief voor Ostarine dat alle fantastische voordelen van die SARM heeft, zonder de gevaarlijke bijwerkingen en onbekende risico’s op lange termijn. OSTA 2866 is geformuleerd om enorme spiertoename, krachtige vetverbranding, en grote toename in kracht en vermogen te leveren. Alles wat Ostarine doet en meer – zonder het wettelijke risico of de gezondheidsrisico’s.

OSTA 2866 is het eerste veilige en legale Ostarine alternatief dat vandaag de dag over de toonbank te koop is en ik kan het ten zeerste aanbevelen!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}