Over

Hallo daar en welkom! Ik ben Thijs en ik heb besloten om deze site te maken als een one-stop-shop bron voor alles wat te maken heeft met steroïden – hun gebruik, hun doel, hun voordelen, nadelen, potentiële risico’s en alles en nog wat met betrekking tot de wereld van steroïden voor bodybuilding.

Of je overweegt om steroïden voor de allereerste keer te gebruiken maar niet zeker weet hoe het te doen (of zelfs of het zou moeten doen), of als je al wat ervaring hebt en gewoon op zoek bent naar meer gedetailleerde informatie over een specifiek aspect van steroïden en hun gebruik; er is een goede kans dat je in staat zult zijn om het hier te vinden op CycleSys.nl

Mijn disclaimer: Ik ben geen wetenschapper, arts, voedingsdeskundige of een ander type van professional. Ik ben een gewone jongen, net als jij, die begon in de sportschool in mijn late tienerjaren, geweldige resultaten behaalde voor een tijdje, dan veel tijd besteedde aan het proberen (en falen) om eruit te zien als sommige van de grootste jongens in de sportschool. Hoe konden zij het doen? Ik dacht dat steroïden het antwoord waren, maar ik realiseerde me al snel dat ze niet het enige antwoord zijn.

Natuurlijk, anabole steroïden zijn als een raket op een duwfiets – maar als je niet weet wat je doet, ben je gedoemd te mislukken of erger: niet alleen je winst te vernietigen, maar ook je gezondheid.

Ik leerde dat keer op keer en dat is wat me inspireerde om zo veel als ik kon over steroïden te leren. Op deze site vind je informatie over de verschillende soorten steroïden die er zijn, hun bijwerkingen, hoe ze werken, welke effecten ze hebben op het lichaam en hoe je kunt herstellen na gebruik met het proces van post-cyclus therapie.

Ik zet net zo veel belang op dieet en training als ik doe op steroïden – immers, een kuur doen is een complete verspilling van tijd en geld als je dieet slecht is of als je niet bereid bent om het alles te geven tijdens elke training in de sportschool. En daarbij moet ik toevoegen dat alles wat je leest op CycleSys.nl gebaseerd is op mijn persoonlijk onderzoek en ervaringen. Het is in geen geval vervanging voor professioneel medisch advies.

Mijn doel bij het maken van deze website is om informatie te delen en je te helpen uw doelen te bereiken, terwijl ik doorga met het bereiken en overtreffen van de mijne. We zijn samen op reis.

Of je er nu wilt uitzien als de Arnie van weleer of gewoon je lichaam in topconditie wilt brengen met de meest geripte lichaamsbouw die je kunt bereiken, we weten dat veel mensen dit bereiken met doordacht gebruik van steroïden. Er komt zoveel meer kijken bij het gebruik van anabole steroïden dan een beginner denkt, en het laatste wat je wilt doen is erin duiken zonder enig idee over wat je neemt, hoe je het moet nemen, wat het met je lichaam doet (zowel het goede als het slechte), en hoe je ervan herstelt.

Steroïden zijn niet voor iedereen geschikt en ik zal het gebruik ervan nooit aanbevelen of aanmoedigen. Anabole steroïden zijn immers niet legaal voor bodybuilding en sportgebruik. We weten allemaal dat ze risico’s met zich meebrengen, zowel fysieke als juridische risico’s. Dus wat ik zal doen is mijn kennis en ervaring met je delen om je te helpen de meest weloverwogen beslissingen te nemen over hoe je je bodybuilding- en fitnessdoelen wilt bereiken.

Als je een andere algemene vraag hebt met betrekking tot deze site dan kun je hier contact met me opnemen!

Bedankt,

Thijs