Parabolan kuur (Tren Hex) – Schema’s, Dosering, Bijwerkingen & Tips

door Thijs // 23 november, 2022  

Trenbolon is een van de bekendste en meest gerespecteerde anabole steroïden in bodybuildingkringen, maar er is meer dan één vorm van trenbolon beschikbaar en één daarvan is Parabolan, of Trenbolone Hex. Net als andere vormen van Trenbolone is dit een gewijzigde vorm van een van de meest krachtige en populaire soorten steroïden: Nandrolone.

Tren Hex met zijn wijzigingen resulteert in een nog krachtiger vorm van Nandrolone en het wordt geleverd met een extreem hoge anabole en androgene rating, in vergelijking met gewone testosteron: Tren Hex is beoordeeld op 500 voor zowel anabole en androgene eigenschappen, terwijl Testosteron zit op 100 voor beide.

Dit is een veelzijdige die nuttig is voor een scala van doelstellingen, maar niet verrassend is geprezen voor zijn massa winst voordelen en het feit dat u kunt massa winnen zonder vochtretentie. Tren Hex of Parabolan wordt geleverd met een aantal extra voordelen die hieronder worden geschetst.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zult u leren:

Wat is Parabolan?

Parabolan is een Nandrolone gebaseerd anabole steroïde en het is zeer vergelijkbaar met de beroemde steroïde Trenbolone Acetate. Het is in feite dezelfde steroïde met een andere ester aan het, waardoor het de chemische naam van Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate of gewoon Tren Hex. Hexabolan is een andere merknaam van dit steroid, maar Parabolan is de meest bekende en gebruikte naam.

Vergeleken met de meer algemeen gebruikte vorm van Trenbolone, Parabolan is een langduriger en langzamer vrijgeven ester die sommige voordelen voor gebruikers die niet graag de meer frequente injecties vereist van Trenbolone acetaat hebben kan. Naast dit verschil in de bijgevoegde ester, de steroïde structuur zelf is precies hetzelfde met beide vormen van Trenbolone die resulteert in hen beide hebben dezelfde effecten op het lichaam.

Dit is een steroïde met een aantal voordelen en een aantal van de nadelen die je zou vertrouwd zijn met als het gaat om steroïden. Maar zelfs als sommige bijwerkingen met Tren Hex kan worden zorgwekkend, het is minder waarschijnlijk om problemen te veroorzaken in een aantal van de meest bekende van steroïde-geïnduceerde effecten met de belangrijkste is zijn gebrek aan oestrogene activiteit.

Dit wekt onmiddellijk de belangstelling, niet alleen van bodybuilders met bulking doelen, maar ook lichaamsbouw concurrenten die op zoek zijn naar een krachtige steroïde die nog steeds resultaten nodig voor de concurrentie waar het gebruik van een steroïde die veroorzaakt opgeblazen gevoel of elke vorm van vochtretentie is uit den boze. Dus net als alle vormen van trenbolon, wordt Parabolan beschouwd als een steroïde met veelzijdige toepassingen en een de moeite waard kijken naar zelfs als het verkrijgen van enorme massa is niet uw primaire doel.

Tren Hex werd meer dan 20 jaar geleden door de fabrikant uit de handel genomen en is nu alleen nog te koop via ondergrondse laboratoria, die het soms onder verschillende namen verkopen. Het is over het algemeen moeilijker te vinden en duurder dan de populairdere acetaat-versie van trenbolon. Net als alle anabole steroïden is het niet legaal om Tren Hex in de VS of de meeste andere landen te kopen of te gebruiken.

Opmerking van de auteur: Trenorol is mijn #1 beoordeeld legaal Parabolan product. Het bootst de spieropbouwende en vetverbrandende effecten van Tren Hex na, maar zonder enige ongewenste bijwerkingen.

trenorol

Trenorol (Trenbolone)

Trenorol recreëert de androgene effecten van Trenbolone. Het levert pure power, gigantische spiermassa winsten en versnelde vetverbranding.

Voordelen van Parabolan

Als u vertrouwd bent met wat Trenbolone kan doen dan kunt u verwachten zeer gelijkaardige resultaten te komen van Tren Hex. Dit is een krachtige steroïde die is aanzienlijk meer anabole en androgene dan testosteron zelf die wordt geleverd met zowel positieve als negatieve effecten. Laten we eens kijken naar de beste voordelen en effecten van Tren Hex:

Massa winsten

Met anabole eigenschappen die vijf keer testosteron meten, dat zelf een uitstekende promotor van spieraanwinst is, kunnen we verwachten dat Parabolan een uitzonderlijk vermogen heeft om de winst in vetvrije spiermassa te bevorderen. Omdat er geen aromatizing activiteit, deze winsten komen zonder waterretentie dus er is geen maskeren van het gewicht dat je hebt opgedaan. Vanwege de even hoge androgene aard van Parabolan, zal uw winsten bijdragen aan de harde en vasculaire lichaamsbouw dat dit steroïde is bekend voor het produceren.

Spier uithoudingsvermogen

Een minder bekend voordeel van dit steroïde is dat het uw spier uithoudingsvermogen, dat gaat supercharge uw trainingen verhogen zal. Door het aantal rode bloedcellen en IGF-1 te verhogen, kan er meer zuurstof bij de spieren komen, zodat ze langer en met een hogere intensiteit kunnen werken. Dit kan worden beschouwd als het onderliggende mechanisme dat de spieraanwas stimuleert die u met Parabolan zult krijgen.

Vet verlies

Parabolan kan de stofwisseling stimuleren door stresshormonen te remmen die op hun beurt resulteren in een minder anabole toestand van het lichaam, in de richting van katabolisme waarbij spieren verloren gaan en vet wordt gewonnen. Wanneer de stofwisseling wordt geoptimaliseerd met een onderdrukking van stresshormonen, wordt uw anabole niveau verhoogd en dit leidt tot een sneller en efficiënter vetverlies. Bovendien, omdat Parabolan krachtig aan androgeenreceptoren bindt bevordert het direct lipolysis – de afbraak van vetten. Hierdoor kan Parabolan hebben een directe invloed op vet verlies, waardoor dit een zeer nuttig snijden steroïde.

Parabolan Dosering

Parabolan is een krachtige steroïde met een langdurige, langzame afgifte ester die is zeer effectief bij het leveren van resultaten bij matige doses. De meerderheid van de mannelijke gebruikers zal niet willen dat de bijbehorende risico’s en ernstige bijwerkingen die kunnen komen met behulp van zeer hoge doses van deze Trenbolone steroïde. Zelden zal een dosis van meer dan 300 mg per week wenselijk of nuttig, met uitstekende resultaten mogelijk op zelfs de helft van die dosering.

Beginner, Intermediair, en geavanceerde Parabolan dosering

De meeste beginnende steroïde gebruikers zullen waarschijnlijk niet kiezen voor Tren Hex of een Trenbolone steroïde als hun eerste keuze omdat dit een steroïde is dat veel meer geschikt is voor meer ervaren gebruikers. Maar als je als beginner ervoor kiest om Tren Hex te proberen, is het van vitaal belang om te beginnen met een lage dosis en de effecten ervan te evalueren; idealiter in het bereik van 100mg tot 150mg per week.

Gevorderde gebruikers zullen een dosering van 150-200 mg per week overwegen, terwijl gevorderde gebruikers ook met 200 mg nog uitzonderlijke resultaten kunnen bereiken. Sommige van de meest hardcore bodybuilders zijn bekend om hun dosis van Parabolan verder dan 300 mg, en zelfs tot 500 mg per week in extreme gevallen, maar dit komt met aanzienlijke risico van bijwerkingen.

Juiste Parabolan toediening en Timing

De lange halveringstijd van Parabolan maakt dit een handiger steroïde te gebruiken in vergelijking met vele anderen die dagelijkse injecties kunnen vereisen. De ideale administratie is voor een tweemaal per week injectie waar u uw wekelijkse dosis in de helft splitsen. Sommige jongens zullen ervoor kiezen om slechts een injectie per week, maar je bent meer kans op een daling van de bloedspiegels in dat geval, terwijl een twee keer per week administratie geeft u de zekerheid dat u kunt handhaven optimale niveaus zonder enige dip. De meest voorkomende kuurlengte ligt tussen de 10 en 14 weken.

Parabolan Dosering voor vrouwen

Net als alle Trenbolone steroïden is Parabolan krachtig androgeen en zelfs de laagste doses zijn zeer waarschijnlijk te resulteren in de ontwikkeling van mannelijke trekken bij vrouwelijke gebruikers. De meeste vrouwen zal daarom kiezen niet te gebruiken dit steroïde helemaal. Degenen die doen doorgaan met een Parabolan kuur moeten stoppen met het gebruik ervan volledig als een virilization begint zich voor te doen, anders de effecten kunnen onmogelijk worden terug te draaien.

Parabolan kuur schema

Omdat Tren Hex is een trage afgifte steroïde moeten we het gebruiken voor een langere periode van tijd dan veel andere steroïden, en voor de meeste gebruikers zal betekenen dat een cyclus van ten minste 10 weken. Het is niet ongebruikelijk voor een Parabolan cyclus uit te breiden tot 14 weken. U ziet misschien geen merkbare resultaten voor de eerste maand van deze cyclus vanwege de lengte van de tijd die het duurt dit steroïde te beginnen met het bereiken van de piek niveaus in het lichaam.

Daarom moet een Parabolan cyclus worden ondernomen alleen door degenen die bereid zijn om te gaan de volledige lengte van de cyclus zonder onmiddellijke bevrediging van onmiddellijke resultaten. Hieronder zijn enkele voorbeeld cycli te overwegen met uw gebruik van Parabolan:

Parabolan kuur schema voor beginners

Beginners moeten voorbereiden voor een 12 week cyclus als u wilt ervaren van het volledige potentieel van Parabolan. U moet al ervaring met andere anabole steroïden hebben voordat u probeert deze cyclus. Zelfs nieuwe gebruikers van Tren Hex zal willen stapelen met een vergelijkbaar lang werkende testosteron ester zoals Testosteron Cypionaat die in deze cyclus kan worden gebruikt op 500 mg per week, met Tren Hex genomen op tussen 150 mg en 200 mg per week. Deze cyclus gaat worden perfect voor het verkrijgen van massa en bulking met deze twee steroïden gaan hand in hand om spiergroei te bevorderen.

Parabolan kuur schema voor ervaren gebruikers

Parabolan is een steroïde die is meer geschikt voor ten minste gemiddeld niveau steroïde gebruikers en u kunt overwegen het uitvoeren van het voor een uitgebreide 12 weken cyclus voor bulking of snijden. Dit voorbeeld is gericht op snijden of wedstrijd voorbereiding en omvat een krachtige snijden steroïden in Winstrol kuur. In combinatie met Tren Hex, Winstrol gaat om u te helpen bereiken maximale lichaamsbouw hardheid en droogheid voor een zeer geript verschijning tegen het einde van de cyclus.

Vet verlies en het verkrijgen van sommige mager massa zal worden opgevoerd in deze cyclus, zonder waterretentie veroorzaakt door een van de verbindingen. Testosteron is ook opgenomen om te voorzien in een functioneel niveau van het hormoon. Parabolan kan worden gebruikt op maximaal 300 mg per week en Winstrol mondeling op 50 mg per dag maximum. Winstrol moet alleen worden gebruikt voor de eerste 6 weken van deze 12 weken cyclus zoals het zal beginnen te werken sneller dan Parabolan. Testosteron moet worden opgenomen in de stapel op 100 mg per week voor testosteron vervanging doeleinden alleen.

Geavanceerde Parabolan kuur schema

Parabolan gaat meestal beroep doen op geavanceerde en hardcore steroïde gebruikers die een goede hoeveelheid steroïde ervaring onder hun riem met inbegrip van kennis van hoe te verminderen bijwerkingen hebben, zodat u de beste dosering voor uw doelstellingen in dienst kan nemen zonder te worden gehinderd door bijwerkingen u niet weet hoe te controleren. De toevoeging van enkele andere zeer krachtige verbindingen gaat nemen uw massa winsten naar nieuwe niveaus.

Equipoise en Dianabol werken naast Parabolan en testosteron op vervanging niveau dosering gaat om te bieden een van de meest krachtige bulking combo’s mogelijk. Dianabol op 25 mg per dag geeft een krachtige kick start van de cyclus en wordt alleen gebruikt voor de eerste 6 weken als het is een snelwerkende orale steroïde. 400 mg per week van Equipoise en 350 mg per week van Tren Hex zal u door middel van 14 weken met deze langer werkende steroïden. Testosteron ENANTAAT wordt alleen gebruikt om te voorzien in een basisniveau van testosteron en 100 mg is voldoende voor dit doel.

Parabolan stapelen

Zoals we in de bovenstaande voorbeeldcycli kunnen zien, stapelt Tren Hex zeer goed met meerdere andere steroïden en vaker wel dan niet wordt gestapeld met ten minste één andere verbinding. De beste stapelen strategie is te selecteren steroïden die soortgelijke halveringstijd of afgifte tarieven als Parabolan hebben, wat betekent dat de langzamere release esters. Hierdoor kunnen de steroïden hebben een betere compatibiliteit en ook voor het gemak van administratie waar u een injectie schema van slechts tweemaal per week over alle verbindingen in de stack kunt handhaven.

Parabolan vs. alternatieven

Ik beweer hier niet dat ik een medisch professional ben om je advies te geven, maar ik moet je toch sterk aanraden om Parabolan niet te gebruiken, tenzij je al veel ervaring met steroïden hebt. Zelfs dan is het je tijd en gezondheid meer dan waard om alternatieve (veiligere) opties te bekijken.

Waarom?

Omdat Parabolan wordt geleverd met een lange lijst van bijwerkingen en risico’s voor uw gezondheid, zowel op de korte termijn en op lange termijn. Dit maakt Parabolan niet de moeite waard het risico en is de reden waarom ik serieus suggereren op zoek naar alternatieven voor Parabolan.

Sommige Parabolan vervangers kunnen bieden u zeer vergelijkbare voordelen, en soms zelfs sterker degenen. Belangrijk is dat dit is zonder de vervelende Parabolan bijwerkingen die je zeker zult ervaren.

Met dit alles beschouwd, als u wilt gaan rechtstreeks naar de eerste alternatief voor Parabolan die kan worden gekocht over de toonbank vandaag, Trenorol is degene om naar te kijken.

Trenorol is een krachtige formule die krachtig genoeg is om de positieve effecten van Parabolan na te bootsen, maar niet de bijwerkingen. Oh, het is ook volledig legaal om te kopen en te gebruiken overal in de wereld.

Er zijn vele redenen waarom ik kan met vertrouwen instaan voor Trenorol, maar er is een specifieke reden waarom ik heb geselecteerd Trenorol als de nummer een juridische Parabolan alternatief:

Het is vermogen om stikstof retentie die resulteert in enorme spier winsten en snellere vetverbranding – net als Parabolan te bevorderen.

Ik weet van veel mensen die Trenorol regelmatig gebruiken en zeer indrukwekkende resultaten zien voor zowel bulken als snijden. Zonder bijwerkingen en met Parabolan-achtige resultaten, Trenorol biedt de meest ideale en effectieve swap voor een hoog risico Parabolan.

Trenorol wordt ten zeerste aanbevolen.

trenorol

Trenbolone kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal Trenbolone online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Parabolan resultaten

Dit is een steroïde die kan worden gebruikt voor zowel bulking en snijden, maar er is geen twijfel dat Tren Hex echt uitblinkt op het gebied van het verkrijgen van massa en kracht. Met zowel anabole en androgene ratings op vijf keer dat van testosteron, is het geen verrassing dat Parabolan is een krachtpatser voor het stimuleren van kracht en spier winsten. En zonder de gevreesde effecten van het vasthouden van water, de magere massa die je op met dit steroïde gaat worden top kwaliteit zonder het opgeblazen gevoel je krijgt met veel andere bulking steroïden.

Het is dit gebrek aan waterretentie dat maakt Parabolan gewaardeerd voor snijden, vet verlies en wedstrijd voorbereiding waar een verharde, droge en vasculaire lichaamsbouw gewenst is. Degenen die al een laag percentage van het lichaamsvet zal het meeste voordeel halen uit het gebruik van Tren Hex als een snijdende verbinding. U kunt verwachten dat een zeer harde en droge look van een Parabolan cyclus, nog meer wanneer het wordt gebruikt met andere verbindingen die uitblinken in vetverbranding zonder vochtretentie, met Winstrol is een gemeenschappelijke keuze.

Uw resultaten zullen worden gestimuleerd door de verbeterde spier uithoudingsvermogen dat Parabolan bevordert naast verbeterde herstel, uiteindelijk leidt tot meer intense trainingen en de mogelijkheid om uit te werken vaker.

Dus wat precies kunt u verwachten met uw Parabolan resultaten. Het enorme aantal variabelen maakt het onmogelijk om te schetsen resultaten in zwart-wit. Immers u kunt dit steroïde gebruiken voor bulking of snijden, dan moet u overwegen uw dosering en cyclus lengte, eventuele andere verbindingen die u hebt toegevoegd aan de stack, het type, de intensiteit en de frequentie van uw trainingen, uw dieet, uw genetica – alleen voor starters.

Met een trenbolon steroïde is het niet uit de vraag om te winnen tot 20 pond in een cyclus en dit gaat worden kwaliteit mager massa en uw kans op het bereiken van dat niveau gaat worden verhoogd wanneer u het met andere krachtige bulking steroïden zoals Dianabol stapelen.

Parabolan bijwerkingen

Als u hebt gebruikt een vorm van Trenbolone in het verleden dan zul je al bekend zijn met de mogelijke bijwerkingen van Parabolan. Elk individu zal anders worden beïnvloed door deze steroïde en het is niet altijd de dosis die uw bijwerking risicoprofiel zal bepalen – sommige gebruikers zal ervaren meer ernstige bijwerkingen zelfs bij lagere doses, terwijl anderen een hogere dosis en schijnbaar meer milde bijwerkingen kunnen tolereren. Het gaat erom een evenwicht te vinden tussen de voordelen die je krijgt en de bijwerkingen die zich ontwikkelen. Hier zijn de belangrijkste bijwerking categorieën om bewust te zijn van met Parabolan:

Androgene bijwerkingen

Dit is een ernstig androgene steroïde die gaat om de meeste gebruikers op hoge alert voor die bekende androgeen gerelateerde effecten zoals acne en vette huid en haaruitval. Als uw genetica dicteren dat je zou gaan om mannelijke kaalheid later in het leven, is er een grote kans dat Parabolan dit proces eerder zal beginnen. Hetzelfde geldt voor mannen die vatbaarder zijn voor acne. De ernst van deze androgene effecten zal sterk variëren tussen individuen.

Vrouwen die Parabolan gebruiken zijn op groot risico van virilization effecten waar mannelijke trekken beginnen te ontwikkelen. Het is bijna onmogelijk voor een vrouw om dit steroïde te gebruiken en niet ervaren een zekere mate van virilization zoals een verdieping van de stem en de groei van lichaamshaar, zelfs bij lage doses. Omdat Parabolan en alle Trenbolone steroïden hebben dergelijke krachtige androgene effecten, zal vrouwen zeer zelden kiezen om dit steroïde te gebruiken.

Gynaecomastie

Een groot voordeel van Trenbolone steroïden is dat er geen aromatiserende activiteit is. Dit kan op de oppervlakte leiden ons om te denken dat er dan geen oestrogeen gerelateerde bijwerkingen, maar ondanks geen directe oestrogeen activiteit kan er nog steeds enkele progestin activiteit en dit kan leiden tot sommige bijwerkingen die vergelijkbaar zijn met die veroorzaakt door oestrogeen. Maar het vasthouden van water zal niet een van deze die een opluchting is, maar u kunt nog steeds gynaecomastie ontwikkelen. Hoewel niet alle mannen gyno zal zien ontwikkelen bij het gebruik van Parabolan is het altijd verstandig om op alert voor vroege tekenen, zodat u kunt stoppen met de opmars van gyno zo spoedig mogelijk.

Cholesterol

Parabolan valt in het midden bereik van steroïden als het gaat om effecten op cholesterol. Er zijn andere die ernstiger zijn, maar dit is een gebied niet te worden genegeerd. Dit steroïde kan LDL-niveaus verhogen terwijl het HDL-niveaus verlaagt, wat resulteert in een slecht evenwicht tussen goede en slechte cholesteroltypes. Als u al bekende cholesterol kwesties moet u twee keer nadenken alvorens Parabolan te gebruiken. Alle gebruikers moeten handhaven van een cholesterol vriendelijk dieet terwijl op een cyclus, met inbegrip van ruime hoeveelheden van voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren.

Bloeddruk

Tren Hex kan mogelijk invloed hebben op de bloeddruk, dus als u bestaande bloeddruk problemen dan dit is een steroïde die u vermijden moet. Deze stijging van de bloeddruk heeft geen invloed op alle gebruikers, maar als het je eerste keer met behulp van een Trenbolone steroïde is het zeer raadzaam om nauwlettend in de gaten bloeddruk gedurende de cyclus.

Testosteron onderdrukking

Parabolan zal leiden tot onderdrukking van de normale testosteron functie, of het afsluiten van het volledig. Trenbolon is een van de meer onderdrukkende steroïden, zodat u zeker een betrouwbare PCT plan klaar om te gaan na uw Parabolan cyclus nodig zal hebben. Bovendien, een Parabolan cyclus zal moeten omvatten een testosteron steroïde in de cyclus in een dosering die op een minimum biedt genoeg testosteron om op te treden als een vervanging, zodat u niet de slopende effecten van lage of geen testosteron lijden.

Verhoogde hartslag

Alle vormen van trenbolon kan mogelijk leiden tot een alarmerende stijging van de hartslag, nachtelijk zweten en slapeloosheid, samen met andere angst gerelateerde effecten. Deze reacties beïnvloeden sommige gebruikers, terwijl anderen ze helemaal niet zullen ervaren. Als gevolg van lange halfwaardetijd Parabolan’s, als deze effecten beginnen zal het enige tijd duren voor ze te verdwijnen als u stopt met gebruik meteen; Dit is de reden waarom nieuwe gebruikers van Trenbolone moet in plaats daarvan overwegen te beginnen met de sneller werkende Tren Acetate, zodat u bijwerkingen peilen kunt.

De langdurige aard van Tren Hex betekent dat het duurt een lange tijd te verlaten van het systeem; dit betekent dat eventuele bijwerkingen die u ervaart kan langer duren om te verdwijnen. Om deze reden kunnen nieuwe gebruikers van Trenbolone veel baat hebben bij het starten met de sneller werkende Tren Acetate, zodat de effecten kunnen worden gecontroleerd en geëvalueerd; als dat steroïde het lichaam sneller verlaat, biedt het een snellere uitweg als er ernstige bijwerkingen optreden. Dit zet u in een betere positie om Tren Hex gebruiken met een groter vertrouwen in de effecten ervan op u als individu.

Parabolan Nakuur

Een nakuur plan is essentieel na het gebruik van Parabolan als het zal leiden tot ten minste een matige onderdrukking van testosteron, maar in veel gevallen zal het hoge of totale onderdrukking of uitschakeling. En als je Tren Hex stapelt met een andere onderdrukkende verbinding zal dit effect worden versterkt. Kortom, PCT is een must na een Trenbolone kuur.

Nolvadex of Clomid zijn de standaard PCT drugs van keuze, en als gevolg van de hogere onderdrukkende aard van Parabolan veel gebruikers zal ook kiezen voor HCG (humaan choriongonadotrofine) in een dosis van 2500iu per week gedurende twee weken, om uw natuurlijke testosteron productie de kick die het nodig heeft om terug te keren naar normale functie. Dit is van cruciaal belang, niet alleen om gezondheidsredenen, maar ook voor het behoud van de winsten die u hebt gemaakt tijdens de cyclus. Lage testosteron zal resulteren in verlies van spier en de winst van vet; in wezen vernietigen het harde werk dat u in tijdens de cyclus.

Parabolan FAQs

Wat is Tren Hex?

Tren Hex (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) is de grote ester vorm van de anabole steroïde Trenbolone. Het heeft een lange halfwaardetijd van ongeveer 14 dagen en zorgt voor een langzame afgifte van Trenbolone in het lichaam na het injecteren. Tren Hex functioneert op dezelfde manier als andere Trenbolone steroïden, met het enige verschil dat de release snelheid met de bijgevoegde hexahydrobenzylcarbonaat ester.

Is Parabolan beter dan Tren?

Parabolan is Tren (Trenbolone). Ze zijn dezelfde steroïde hormoon, met de meest voorkomende vorm van Trenbolone wordt Tren Acetate. Parabolan is gewoon een andere naam voor een andere variant van Trenbolone met een andere ester eraan vast, in dit geval Trenbolone hexahydrobenzylcarbonaat. Als het gaat om de effecten en voordelen van deze beide vormen van Trenbolon, ze zijn precies hetzelfde; het enige verschil is de ester bevestigd die de halfwaardetijd regelt en hoe langzaam het hormoon wordt vrijgegeven.

Wat moet ik stapelen met Parabolan?

Parabolan wordt vaak gestapeld met veel verschillende steroïden, afhankelijk van of u bulking of snijden bent. Enkele voorbeelden zijn Anadrol, Dianabol, Deca Durabolin, Equipoise en Winstrol.

Veel gebruikers zullen ook Testosteron toevoegen aan een Parabolan cyclus. Dit kan voor extra massa gebouw voordelen voor gewoon om op te treden als een testosteron vervangende hormoon gedurende de cyclus, zoals Parabolan en de meeste andere steroïden normale testosteron functie zal onderdrukken.

Hoe lang blijft Parabolan in uw systeem?

Parabolan heeft een halfwaardetijd van ongeveer 14 dagen. Ter vergelijking, de meer algemeen gebruikte Trenbolone Acetate ester heeft een halfwaardetijd van slechts drie dagen. De periode dat Tren Hex kan worden gedetecteerd in uw systeem strekt zich uit tot ver buiten de halfwaardetijd; het is mogelijk voor deze steroïde te blijven op detecteerbare niveaus in het lichaam voor maximaal vijf of zes maanden na het beëindigen van een cyclus.

Is Tren Hex veilig?

Alle anabole steroïden komen met hoge risico’s voor de gezondheid zowel op korte als op lange termijn. Parabolan wordt geleverd met bijwerkingen die androgene effecten, potentiële effecten op cholesterol, en matige tot ernstige testosteron onderdrukking omvatten. Met behulp van Parabolan bij hoge doses zal verhogen het risico van het worden onveilig, maar veel mensen gebruiken het regelmatig bij lage tot matige doses, met voldoende pauzes tussen cycli om tijd voor het lichaam om te herstellen.

Is Parabolan giftig voor de lever?

Trenbolon zelf wordt niet beschouwd als een hoog risico voor de lever. Het is niet lever giftig op dezelfde manier dat vele mondelinge steroïden zijn en terwijl het is niet onmogelijk dat Parabolan stress aan de lever in sommige gebruikers veroorzaken kon, is dit onwaarschijnlijk tenzij zeer hoge doses worden gebruikt.

Mijn conclusie en aanbeveling

Parabolan is een zeer veelzijdige steroïde die kan worden gebruikt voor bulking, snijden, wedstrijd prep en prestatieverbetering met name als het gaat om het stimuleren van spier uithoudingsvermogen. Verhoogde kracht, spier hardheid, vasculariteit en kwaliteit spier winsten zonder waterretentie zijn de grote voordelen van Parabolan.

Ik kan zeker zeggen dat Parabolan zeer goed werkt. Desondanks zal bijna niemand echt overwegen om een steroïde als Parabolan daadwerkelijk te gebruiken.

Het is slim om voorzichtig te zijn. Parabolan wordt geassocieerd met meerdere bijwerkingen die variëren van de vervelende zoals acne, aan de ernstige zoals cardiovasculaire veranderingen. Het is dan ook geen wonder dat de meeste mensen in plaats daarvan op zoek gaan naar een veilig, legaal maar nog steeds zeer effectief alternatief voor Parabolan om deze risico’s te vermijden.

Op dit moment is er geen betere vervanging voor Parabolan dan Trenorol. Trenorol kan worden gekocht over de toonbank legaal, en levert zeer vergelijkbaar voordelen als Parabolan – zonder alle gevreesde en potentieel zeer schadelijke bijwerkingen.

Trenorol is bewezen om resultaten te leveren op het gebied van spieraanwinst, verhoogde kracht en sterkte, als een fysieke conditioning en pre-workout formule en om genezing en herstel te verbeteren; alles wat je zou verwachten van Parabolan zonder de nadelen. Trenorol werkt echt!

trenorol

Trenbolone kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal Trenbolone online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}