Primobolan

Primobolan (Methenolone) is een unieke steroïde in verschillende opzichten, met inbegrip van dat het is een van de weinige die je kunt krijgen in zowel orale en injecteerbare vormen. Het is een van de meest geschikte steroïden voor vrouwen, en ondanks zijn lage anabole rating is het nog steeds een gewilde steroïde door mensen die weten precies wat ze willen gebruiken voor, en hoe het te gebruiken voor maximaal effect.

Methenolone werd oorspronkelijk ontwikkeld om medische aandoeningen te behandelen die spierafbraak veroorzaakten. Dit benadrukt hoe effectief deze verbinding is bij het voorkomen van verlies van spier, dat is een zeer wenselijke eigenschap voor elke bodybuilder of atleet.

Hoewel het geen krachtig bulkingsteroïde is en niet veel zal bijdragen aan een grotere omvang bij de meeste mannen, is het een uitstekend middel om te snijden vanwege de manier waarop Primobolan mager spierweefsel kan helpen behouden, voornamelijk door de stikstofretentie te verhogen.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s). Ik gebruik momenteel deze supplement stack.

In deze gids, zult u leren:

Wat is Primobolan?

Primobolan is een steroïde die zowel in orale en injecteerbare vormen komt, met de injectie neiging om meer populair bij prestaties atleten zijn. Er is gezegd dat Primobolan was een favoriete steroïde gebruikt door Arnold Schwarzenegger in zijn prime en dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom het blijft populair bij bodybuilders vandaag.

Het vinden van hoge kwaliteit en echte Primobolan kan een uitdaging met vervalsingen gemeenschappelijk zijn, vooral met de orale vorm. Dus voordat u zelfs overwegen gebruik Primobolan, zorg ervoor dat u kunt bron het van een betrouwbare leverancier.

Opmerking van de auteur: Voor echte, NO-BS informatie over het gebruik van steroïden moet u kijken op Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïde handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op de eerste hand ervaring, geen theorie.

Methenolone Enanthate (Primobolan Depot)

Depot is de naam van de injecteerbare vorm van Primobolan. Het wordt beschouwd als een meer effectieve en iets krachtiger vorm van Primobolan, maar de effecten zijn nog steeds vergelijkbaar met de orale vorm en het blijft een relatief milde steroïde in vergelijking met de meeste anderen die er zijn.

Net als mondelinge Primobolan, Depot is niet een massa winnen steroïde, maar biedt het meeste voordeel tijdens het snijden cycli waar je nodig hebt om te behouden maximale spieren terwijl het verbranden van vet en het eten van een lager calorie dieet.

Vrouwen zullen eerder niet kiezen voor Primobolan Depot omdat de orale vorm over het algemeen beter wordt verdragen en gecontroleerd met een lager risico op bijwerkingen.

Methenolone acetaat (oraal Primobolan)

De orale vorm van Primobolan is Methenolone Acetate in chemische vorm, waarbij het acetaat een kleine ester is die aan het Methenolone hormoon is gehecht, zodat het in orale vorm kan worden geconsumeerd. In tegenstelling tot veel andere orale steroïden, Primobolan komt niet met het hoge risico van lever toxiciteit; in feite zijn er vrijwel geen bekende oorzaken van lever stress of schade veroorzaakt door dit steroïde.

De milde anabole effecten van mondelinge Primobolan maken het een ideale keuze voor vrouwen die uitstekende resultaten bij lage doses met relatief laag risico van virilization bijwerkingen in vergelijking met andere steroïden zien kunnen. Terwijl mondelinge Primobolan ook effectief voor mannelijke gebruikers kan zijn, zullen veel mannen de voorkeur geven aan de injecteerbare Depot-versie die wordt beschouwd als meer effectief.

Vanwege de moeilijkheid bij het verkrijgen van hoge kwaliteit Primobolan, niet iedereen zal hebben de optie om te kiezen tussen mondelinge of depot, met de keuze vaak rusten gewoon op wat u in staat bent te verkrijgen. Kosten zal ook een factor in uw beslissing tussen de twee formaten, zoals dit een zeer dure steroïde te voeren kan zijn.

Het is niet ongebruikelijk voor een 50mg tablet te kosten $ 3,50 per stuk van een kwaliteit ondergrondse lab of $ 25 per 100mg ml van Primobolan depot. Deze kosten moeten worden overwogen voordat u van plan bent welk formaat u wilt gebruiken en of u een hele cyclus in combinatie met eventuele andere steroïden die u van plan bent te stapelen Primobolan met veroorloven kunt.

Primobolan voordelen

Primobolan is afgeleid van DHT, zodat u kunt verwachten dat het een heleboel van de dezelfde eigenschappen en effecten als dat hormoon met inbegrip van het voordeel van het zijn niet een aromatizing hormoon hebben. Dit maakt het een krachtige verbinding voor het snijden, omdat u kunt bereiken een zeer gesneden en mager look zonder het opgeblazen gevoel veroorzaakt door vochtretentie.

Hier zijn de belangrijkste voordelen en effecten van Primobolan:

  • Bevordert stikstof retentie: dit is wat maakt Primobolan zo nuttig voor het behoud van spierweefsel tijdens een snijden cyclus en wat maakt het de belangrijkste reden mensen gebruiken dit steroïde.
  • Verbetert immuunsysteem: dit is een belangrijk nevenvoordeel omdat we als steroïde gebruikers moeten het immuunsysteem zo sterk mogelijk voor maximale kracht, energie, mentale focus en all round gezondheid. Tijdens een snijden cyclus in het bijzonder waar u minder eten, kan het immuunsysteem een hit nemen en dit is waar Primobolan brengt wat extra voordeel tijdens een snijden cyclus.
  • Verkrijgen van een loodzware en harde lichaamsbouw: met haar vermogen om het behoud van magere spieren te bevorderen zonder de bijwerkingen die we moeten vrezen bij het verliezen van vet – waterretentie en gyno – Primobolan is een uitstekende verbinding om te gebruiken wanneer het bereiken van de ultieme harde, getonede en gedefinieerde lichaamsbouw het belangrijkste doel is.

Hier zijn de gebieden waar Primobolan gaat niet worden uw ideale steroïde te gebruiken:

  • Voor bulking en massa winsten: Primobolan heeft milde anabole eigenschappen dus wordt niet primair gebruikt voor het verkrijgen van spieren en grootte in een bulking cyclus.
  • Kracht: Opnieuw als gevolg van de lagere anabole rating in vergelijking met veel andere steroïden, slechts milde winsten in kracht kan worden verwacht, dus als u op zoek bent naar massale sterkte winsten zijn er andere steroïden die u in plaats van Primobolan zal passen.

Primobolan dosering

Vanwege zijn relatief lage anabole rating, Primobolan gebruiken met voordelen betekent normaal doseren het op een hoger niveau dan we voor de meeste andere steroïden zouden doen. Deze hogere doses nog steeds alleen Primobolan meest effectief voor snijden cycli, zoals de dosering nodig is voor bulking zou te hoog om praktisch of gezond zijn.

Wat uw doelstellingen ook zijn, Primobolan is bijna altijd gestapeld met andere steroïde samenstellingen als het neigt te hebben weinig gunstig effect wanneer alleen gebruikt voor de meeste mannen, maar kan effectief zijn voor vrouwen.

Injecteerbare Primobolan (Primobolan Depot) Dosering

Injecteren Primobolan geeft u de beste effecten van dit steroïde en is de optie meest ernstige gebruikers zullen willen overwegen. Het stapelt goed in het bijzonder met andere niet-aromatizing steroïden die vaak handig kunnen worden toegediend in dezelfde injectie.

Beginner, Intermediair, en Gevorderde Dosering

Met behulp van injecteerbare Primobolan tijdens een snijden cyclus zal hebben dezelfde doelen ongeacht wat uw ervaring niveau is: namelijk om te behouden uw mager spier terwijl u op een calorie beperkt dieet bent om vet te verliezen. De winst van nieuwe spier is niet wenselijk in dit stadium en Primobolan is niet een spier gainer, zelfs bij hogere doses.

Beginners kunnen zien goede resultaten met injecteerbare Primobolan op 400 mg per week en dit wordt beschouwd als de laagste effectieve dosis – elke lagere en Primobolan is het onwaarschijnlijk dat een merkbaar voordeel hebben.

Intermediaire gebruikers kunnen verhogen de wekelijkse dosering tot 700 mg, met geavanceerde Primobolan gebruikers kunnen injecteren tot 1000 mg met behoud van minimale bijwerkingen risico’s nog steeds.

Splitsen van de dosering in een twee keer per week injectie is de standaard procedure en dit zal ervoor zorgen dat uw bloedspiegels van Primobolan blijven op het optimale niveau.

Juiste toediening en Timing

Injecteerbare Primobolan heeft een veel langere halfwaardetijd dan de mondelinge vorm op maximaal tien dagen, zodat dagelijkse toediening niet nodig is om niveaus van de steroïde te behouden.

Twee keer per week injecties werken goed voor de meeste mensen en ervoor te zorgen dat Primobolan wordt gehandhaafd op een optimaal niveau voor de duur van uw cyclus. Dit betekent dat het splitsen van uw dosis in de helft van elke week en ervoor te zorgen dat er een consistente kloof tussen elke injectie, meestal van drie dagen.

Vrouwelijke dosering

De milde anabole effecten van Primobolan kunnen goed passen bij vrouwelijke gebruikers als dit steroïde is nergens in de buurt zo krachtig als vele anderen. Vrouwen Primobolan gebruiken kunnen verwachten kwaliteit prestaties en lichaamsbouw verbetering resultaten met behulp van lage doses die waarschijnlijk niet te produceren de masculinization die zijn zo’n hoog risico met de meeste andere steroïden.

Een dagelijkse dosis van tussen 50 mg en 100 mg is meer dan genoeg voor vrouwelijke gebruikers om uitstekende voordelen met lage risico’s van bijwerkingen te krijgen. Meer geavanceerde vrouwen kunnen de injecteerbare dosis tot 200 mg verhogen, maar moeten zich bewust zijn van het hogere risico van virilization.

Dosering oraal Primobolan (methenolone acetaat)

De orale vorm van Primobolan is duidelijk te verkiezen voor iedereen die aarzelt over het injecteren van zichzelf met steroïden, maar het is bekend dat ondanks de verbinding hetzelfde naast de bijgevoegde ester, mondelinge Primobolan is niet zo effectief als de injectie en dit kan gewoon te maken met hoe zijn opgenomen door het lichaam.

In ieder geval, als de mondelinge vorm is de enige die u uw handen op kunt krijgen of u gewoon niet wilt omgaan met injecties dan is het nog steeds de moeite waard met behulp van zo lang als u uw doseringen recht geoptimaliseerd voor de beste resultaten.

Beginner, Intermediair, en Gevorderde Dosering

De milde aard betekent dat we moeten Primobolan gebruiken op een hoger doseringsniveau dan het geval met de meeste andere steroïden zou kunnen zijn, en dit zal ook beginnende gebruikers. Het goede nieuws is dat zelfs bij deze hogere prestatieverbetering doses, Primobolan niet presenteren enorme bijwerking risico’s en moet goed worden verdragen door beginners.

Zowel beginners als intermediaire gebruikers kunnen veilig gebruik Primobolan tot 150 mg per dag, hoewel beginners willen beginnen extra traag kan dit naar beneden tot 50 mg en mogelijk zien sommige gunstige effecten nog steeds.

Gevorderde gebruikers verhogen vaak de orale dosis tot 200 mg per dag, in gedachten houdend dat deze doses waarschijnlijk niet de risico’s van levertoxiciteit presenteren die het geval is met bijna alle andere orale steroïden waar doses om die reden moeten worden beperkt.

Geavanceerde gebruikers kiezen voor Primobolan mondelinge doses te verhogen dan 200 mg per dag moeten zich bewust zijn van een verhoogd risico voor de lever bij hogere doseringen.

De hoge kosten van orale Primobolan is vaak een beperkende factor in wat u wilt dat uw dagelijkse dosering te zijn, ongeacht de ervaring niveau.

Wat uw gekozen dosis van mondelinge Primobolan ook is, het kan worden genomen in één toediening en er is geen noodzaak om de dosis te splitsen zoals het geval is met de injecteerbare vorm.

Juiste toediening en timing

Primobolan oraal innemen is zo eenvoudig als een eenmaal daagse toediening. Terwijl sommige andere steroïden met zeer korte halfwaardetijden een dosis zou moeten worden opgesplitst in twee keer of meer per dag om de niveaus van het hormoon te handhaven, is dit geen probleem met de langere halfwaardetijd van Primobolan van enkele dagen.

Vrouwelijke dosering

Vrouwen vereisen slechts milde anabole effecten van een steroïde te ervaren winsten in spier, en Primobolan past de rekening en wordt geleverd met veel minder risico van virilization effecten dan bijna elke andere steroïde.

Oraal Primobolan heeft de voorkeur van vrouwen omdat zowel de effecten als de bijwerkingen gemakkelijker te controleren zijn in vergelijking met de injectie. Vrouwtjes kunnen krijgen door met uitstekende voordelen bij zeer lage doses van mondelinge Primobolan van slechts 50 mg, of 75 mg maximum.

Primobolan kuur

Dus je hebt besloten over welke vorm van Primobolan u wilt gebruiken en welke dosering u bent comfortabel met om uw resultaten te bereiken. Hoe kunt u deze steroïde passen in een cyclus? Hieronder zijn enkele typische voorbeelden van hoe Primobolan wordt gebruikt in een cyclus en zoals u zult zien, is het vrijwel altijd gebruikt met andere steroïde samenstellingen.

Beginner Primobolan cyclus

Door gebruik te maken van injecteerbare Primobolan gecombineerd met een testosteron ester van een soortgelijke acteren aard, uw toediening van elke verbinding kan worden gedaan op hetzelfde moment, waardoor dit een zeer eenvoudig uit te voeren cyclus voor een beginner introduceren zichzelf naar Primobolan.

Testosteron ENANTAAT is de ideale vorm om te gebruiken in dit geval, zoals het bevat dezelfde ester als is gekoppeld aan injecteerbare Primobolan. Beginners die deze cyclus kunnen veilig gebruik 400 mg per week van Primobolan en tot 500 mg per week van Testosteron ENANTAAT, hoewel het nog steeds zeer effectief zal zijn zo laag als 300 mg per week.

Deze verbindingen kunnen zelfs worden genomen in dezelfde injectie door ze samen te combineren, waardoor het een eenvoudige injectie per dosis. Een cyclus van 10 weken zal uitstekende resultaten opleveren en u helpen evalueren hoe deze steroïden u zowel positief als negatief beïnvloeden als beginner.

Tussenliggende Primobolan Cyclus

Intermediaire gebruikers willen nemen van de optie van orale Primobolan zal vaak gebruik maken van een testosteron verbinding gewoon om een basisniveau van testosteron ondersteuning tijdens de cyclus, maar niet als een primair anabole verbinding.

Dit zorgt er gewoon voor dat uw normale testosteron functie wordt gehandhaafd tijdens de cyclus, terwijl het verlaten van de andere verbindingen te leveren van de resultaten die u na bent. Voor een snijden cyclus de beste verbinding te combineren met Primobolan is Winstrol zoals beide zijn afgeleid van DHT en geen van deze steroïden aromatize.

Deze tussenliggende snijden cyclus, wanneer gebruikt met een calorie gecontroleerde dieet en goede workout programma, zal leveren een harde, getonede en gedefinieerde lichaamsbouw met geen waterretentie. Hoewel Primobolan draagt weinig bij aan spieraanwinst, Winstrol biedt enige ruimte voor massa winst tijdens deze cyclus.

Deze tussenliggende Primobolan cyclus is gemakkelijk te implementeren op de volgende doses: 100mg per dag van mondelinge Primobolan, 400mg per week van injecteerbare Winstrol en Testosteron Enanthate als een steun verbinding op slechts 100mg per week. Deze cyclus kan veilig worden uitgevoerd voor 10 weken.

Geavanceerde Primobolan Cyclus

De meest geavanceerde en ervaren gebruikers van Primobolan zal ook uitgebreide ervaring in het gebruik van andere anabole steroïden en vertrouwen in het combineren van hen in een cyclus voor maximale resultaten en dit zal meestal voor ernstige snijden doeleinden met inbegrip van concurrentie voorbereiding waar u wilt maximale definitie en hardheid tegen het einde van de cyclus.

Met inbegrip van testosteron als een steun compound vergelijkbaar met de tussenliggende cyclus is de ideale optie voor geavanceerde gebruikers ook, maar het grote verschil in deze geavanceerde cyclus zal de toevoeging van de uiterst krachtige anabole steroïde Trenbolone zijn. Testosteron wordt daarom niet gebruikt als een bulking of sterkte gainer in deze cyclus, waardoor die rol naar Trenbolone.

Net als Primobolan, Trenbolone is niet een aromatizing steroïde zodat uw resultaten komen zonder de opgeblazen look veroorzaakt door het vasthouden van water, en dit is van cruciaal belang voor een cyclus snijden in het bijzonder wanneer het is voor een wedstrijd. Alle drie steroïden in deze cyclus zijn in een injecteerbare vorm. Maar nog meer, ze komen allebei met dezelfde ester bevestigd dus kan gemakkelijk worden gecombineerd en genomen alle binnen de een enkele injectie.

Een 10 weekse cyclus zal produceren uitzonderlijke resultaten, met de volgende doses: 1000mg per week van Primobolan Depot, 500mg per week van Trenbolone en 100mg wekelijks van testosteron ENANTAAT als een testosteron ondersteuning verbinding.

Primobolan stapelen

Primobolan is bijna altijd gestapeld met andere steroïden, met de uitzondering wordt voor vrouwelijke gebruikers die vinden dat de milde anabole rating is een perfecte pasvorm voor het verkrijgen van sommige grootte zonder de ernstige virilization bijwerkingen. Mannen zal echter gebruik maken van andere verbindingen, afhankelijk van het doel van de cyclus en deze zijn hierboven gezien in de beginner, intermediair en geavanceerde cyclus voorbeelden.

Het nemen van zorg te stapelen verbindingen die vergelijkbaar zijn in hun structuur met betrekking tot de bijgevoegde esters zal maken het zeer gemakkelijk om gebruik te maken van Primobolan in combinatie met andere steroïden, met inbegrip van de mogelijkheid om ze toe te dienen in de een injectie.

Bovendien door het selecteren van steroïden te stapelen met Primobolan die ook komen met hetzelfde voordeel van niet aromatizing verbindingen en dus niet komen met oestrogene bijwerkingen, kunt u een aantal zeer krachtige cycli, zoals hierboven gezien, zonder te maken met bijwerkingen zoals gyno en het vasthouden van water.

Primobolan resultaten

Als een veel milder steroïde aan de anabole kant in vergelijking met de beroemde massa gebouw en bulking steroïden die er zijn, zullen uw resultaten met Primobolan niet inclusief grote spier winsten, maar dat is niet wat dit steroïde moet worden gebruikt voor en proberen om hogere doses te nemen om de spiergroei te verbeteren is een zinloze oefening – u bent veel beter af te gaan met meer krachtige anabole steroïden als bulking is uw belangrijkste doel.

In een cutfase is waar Primobolan zal bijdragen tot indrukwekkende resultaten. Verwacht een harde en gedefinieerde lichaamsbouw omdat er geen waterretentie wordt veroorzaakt door Primobolan (als je het stapelt met andere steroïden die waterretentie veroorzaken zal die bijwerking moeten worden gecontroleerd).

Primobolan zal een cruciale rol spelen bij het behoud van spierweefsel terwijl je aan het cutten bent door het lichaam anabool te houden en katabolisme te vermijden. Primobolan moedigt het lichaam aan om vet te gebruiken voor energie en niet zijn toevlucht te nemen tot het gebruik van spieren voor energie; het helpt ook om vet efficiënter te verbranden. Doordat er geen water wordt vastgehouden, is het mogelijk om een hard, droog en gebeiteld lichaam te krijgen zodra uw vetgehalte op een laag niveau is.

Primobolan bijwerkingen

Vergeleken met veel andere steroïden, wordt Primobolan beschouwd als goed worden verdragen door de meeste mensen en relatief mild in haar bijwerkingen.

Het goede nieuws is dat er geen oestrogene bijwerkingen te maken over wanneer u Primobolan gebruikt. Dit is omdat Methenolone een niet-aromatizing hormoon is en het ook geen effecten op progestin heeft die ook oestrogeentype bijwerkingen kan veroorzaken zodat u sommige van de ergste bijwerkingen krijgt te vermijden die met de meeste andere steroïden worden ervaren.

Maar we kunnen niet verwachten om weg te komen met geen bijwerkingen risico’s als het gaat om anabole steroïden en Primobolan maakt het goed aan de androgene kant, maar nogmaals dit zijn relatief zwakke effecten in vergelijking met andere steroïden vanwege de lagere androgene rating van ongeveer de helft van die van testosteron.

Dit betekent nog steeds dat sommige mensen androgene bijwerkingen ervaren zullen en het risico meestal hangt af van uw individuele genetica en aanleg voor deze effecten.

Vrouwen zijn uiteraard op veel groter risico van de androgene effecten greep en het produceren van problemen zoals lichaam haargroei, maar Primobolan bij lagere doses bij vrouwen wordt beschouwd als een van de veiligste steroïden te gebruiken en deze bijwerkingen zijn vaak volledig vermeden.

De meeste androgene effecten op mannen met Primobolan zijn over het algemeen zeer mild tot non-existent in de meeste mensen, maar kan acne of de triggering van haaruitval op het hoofd als uw genen predisponeren u voor deze.

Orale steroïden brengen vaak ernstige risico’s voor de lever met zich mee, maar Primobolan heeft een iets andere chemische structuur dan de meeste orale steroïden en loopt dus een veel kleiner risico op hepatotoxiciteit. Dit betekent niet dat er nul risico van de lever wordt beïnvloed hoewel, maar lagere doses van mondelinge Primobolan zijn veiliger dan de meeste andere orale steroïden. Hogere doses of langdurig gebruik van Primobolan verhoogt wel het risico van negatieve gevolgen voor de lever. Er zijn geen lever toxiciteit risico’s met de injecteerbare vorm van Primobolan.

Zonder waterretentie, risico van hoge bloeddruk ontwikkelen bij gebruik van Primobolan wordt beschouwd als laag, tenzij u een bestaande aandoening hebben. Effecten op cholesterol zijn veel meer van een zorg met Primobolan als het gaat om cardiovasculaire gezondheid.

Het is mogelijk voor dit steroïde te veroorzaken een vermindering van niveaus van goede cholesterol (HDL) en een verhoging van slechte cholesterol (LDL) niveaus. Aangezien Primobolan is waarschijnlijk worden gebruikt in een snijden cyclus die cardiovasculaire oefening en een laag vetgehalte dieet omvat, moeten de meeste mensen in staat zijn om goede cholesterol gezondheid te behouden, maar dit is een gebied dat nauwlettend in de gaten moet worden gehouden gedurende uw cyclus.

Onderdrukking van testosteron is een bijwerking die niet kan worden genegeerd en hoewel Primobolan is eens te meer milder in dit verband in vergelijking met andere steroïden, het kan nog steeds leiden tot genoeg testosteron onderdrukking bij prestatieverbeterende doses die u zult willen worden met behulp van een testosteron verbinding tijdens uw cyclus om te voorkomen dat u vallen in een lage testosteron staat. Dit is alleen een probleem voor mannen; vrouwelijke gebruikers zal niet worden beïnvloed door testosteron onderdrukking bij het gebruik van Primobolan.

Potentiële lever toxiciteit is altijd een punt van zorg met name bij het gebruik van orale steroïden, maar Primobolan wordt geleverd met het voordeel van het niet vormen van een risico voor de lever als er geen bekende gevallen van lever hepatotoxiciteit gemeld voor dit steroïde zijn. Aangezien de meeste mensen Primobolan met andere steroïden stapelen die zelf hepatotoxiciteit kunnen veroorzaken, is het echter van vitaal belang dat u zich bewust bent van de risico’s voor de lever van elke verbinding die u neemt.

Primobolan Post Cycle Therapie

Met zijn mildere onderdrukking van testosteron in vergelijking met andere steroïden, herstellen van een Primobolan cyclus is ook gemakkelijker; maar de andere verbindingen die u gebruikt in uw cyclus gaan zwaar bepalen uw hormoon herstel en post-cyclus therapie plan.

Als het gaat om Primobolan alleen, een goede PCT plan zal versnellen herstel en krijg je natuurlijke testosteron productie terug waar het moet zijn, zodat u het behoud van spieren, niet putting op vet, en een verblijf in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid als een man. Hoewel testosteron uit zichzelf zal beginnen te stijgen zodra je stopt met Primobolan en andere steroïden, gaat dit proces te langzaam en daarom is het van cruciaal belang om PCT toe te passen.

Clomid of Nolvadex worden beschouwd als voldoende voor Primobolan PCT, met deze steroïde niet vereist dat de toevoeging van hCG die vaak nodig voor meer krachtige steroïden is. Echter, als uw cyclus meer krachtige anabole steroïden met grotere testosteron onderdrukkende effecten omvat, dan kan dit rechtvaardigen de noodzaak van een intensievere PCT cyclus die hCG bevat.

Primobolan FAQs

Is Primobolan een testosteron?

Niet precies – Primobolan is gebaseerd op het hormoon dihydrotestosteron, ook gewoon bekend als DHT. Dit is een androgeen hormoon dat van nature voorkomt in het mannelijk lichaam door de omzetting van testosteron. Dus terwijl het is vergelijkbaar met testosteron, Primobolan is niet afgeleid van of gebaseerd op het hormoon testosteron zoals veel andere steroïden zijn.

Is Primobolan legaal?

Primobolan is niet legaal om te kopen of te gebruiken zonder een recept. Als steroïde is het door alle sportorganen verboden als prestatiebevorderende drug. Het is ook een van de moeilijkere en duurdere steroïden om op de zwarte markt of van ondergrondse laboratoria te kopen.

Wat zijn de bijwerkingen van Primobolan?

Aan de positieve kant Primobolan komt niet met de oestrogene bijwerkingen zo gemeenschappelijk met veel andere steroïden, zoals het vasthouden van water en gyno. Maar er zijn andere bijwerkingen te overwegen met inbegrip van androgene degenen zoals acne en haaruitval, evenals mogelijke negatieve veranderingen in cholesterol niveaus.

Waar is Primobolan goed voor?

Primobolan wordt het best gebruikt in het snijden cycli vanwege haar uitstekende vermogen om u te helpen uw bestaande spier te behouden. Door vetvrije spieren te behouden terwijl je vet verbrandt, fungeert Primobolan als een anabool middel terwijl je aan het cutten bent. Het moedigt het lichaam aan om alleen vet te verbranden terwijl het spieren beschermt tegen verbranding als energie. Zolang uw dieet is gepland en uitgevoerd correct voor een snijden fase, Primobolan werkt als een toevoeging compound in elke snijden cyclus met minimale bijwerkingen risico’s in vergelijking met andere steroïden.

Kunnen beginners Primobolan gebruiken?

Ja, dit is een van de beste steroïden voor beginners om te beginnen met vanwege de meer milde effecten in vergelijking met andere steroïden, en te wijten aan het feit dat de bijwerkingen zijn veel minder ernstig en gemakkelijker te controleren.

Wat is de beste Primobolan-stapel voor vetvrije spiermassa en kracht?

Ik zou gaan met Primo/Deca/Test E/Anavar cyclus. Deze cyclus is niet goedkoop, maar het is effectief en je zult veel van te houden.

  • Week 1-12: 200mg/een keer per week Testosteron Enanthate, 200mg/een keer per week Deca (laad de Test en Deca in dezelfde spuit)
  • Week 1-4: 400mg/week Primobolan (tweemaal per week 200mg per injectie, d.w.z. maandag/donderdag-schema)
  • Week 5-12: 600mg/week Primobolan (tweemaal per week 300mg per injectie, als je de pijn niet aankunt 3x per week 200mg), 40-60mg/dag Anavar

Voor herstel wacht je 2 volle weken na je laatste test/deca shot en gebruik je Clomid van 100mg/dag voor de dagen 1-10, dan 50mg/dag voor de dagen 11-20. Je kunt ook HCG gebruiken. Begin direct na je cyclus met 2500iu/week (2x1250iu shots gelijkmatig verdeeld over de week). Geen behoefte om AI te nemen, maar als u gevoelig voor gyno bent, kunt u 0.5md/day Arimidex gedurende 3 weken na uw cyclus gebruiken.

Is Primobolan een tablet of een injectie?

Dit is een van de weinige steroïden die u in orale of injectievorm kunt gebruiken. Primobolan Depot is de injectie en dit hoeft alleen te worden toegediend tweemaal per week, terwijl de tablet is een eenvoudige eenmaal daags toediening.

Waar kan ik Primobolan kopen?

Hoewel dit is een populaire steroïde, het is een van de meer moeilijk te vinden voor aankoop. Het is nog moeilijker om hoogwaardige, farmaceutische versies van Primobolan te vinden en er bestaan veel namaakproducten van lage kwaliteit. Omdat het zo moeilijk is om Primobolan van goede kwaliteit te vinden, zijn de kosten hoog in vergelijking met de meeste andere steroïden. Het is niet ongebruikelijk om te betalen meer dan $20 voor een enkele dosis van Primobolan, waardoor dit een dure toevoeging aan een steroïde cyclus.

Mijn conclusie en aanbeveling

Door u te helpen voorkomen dat u in een katabole toestand terechtkomt en spieren verliest terwijl u snijdt, schittert Primobolan echt als een steroïde om te gebruiken wanneer u probeert:

  • om een maximaal vetverlies te bereiken zonder spierverlies
  • om een serieus geript lichaam te bereiken met de enorme bonus van het komen zonder risico van een opgeblazen gevoel of andere oestrogene bijwerkingen

Dit maakt Primobolan gewild bij physique concurrenten en serieuze bodybuilders.

Als je genoten hebt van deze gids en meer echte, NO-BS informatie over cycling steroïden wilt, pak dan Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïde handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op ervaring uit de eerste hand, geen theorie.