Proviron kuur – Dosering, Schema’s, Ervaringen, Resultaten & Tips

door Thijs // 13 september, 2022  

Proviron is de meest bekende merknaam van Mesterolone dat is nogal een unieke steroïde met voordelen die specifiek zijn en verschillend van de meeste andere steroïden beschikbaar. Proviron is niet echt gedacht van als een anabole steroïde helemaal niet, maar eerder als een mondelinge androgeen omdat het lage anabole eigenschappen heeft.

Proviron wordt niet algemeen gebruikt voor bulking en spier winsten als de meeste anabole steroïden zijn, maar het kan een krachtige rol spelen in steroïde kuren en in het bijzonder cutting kuren niet alleen direct door haar eigen effecten, maar in de manier waarop het interageert met het lichaam om de mogelijkheden van andere echte anabole steroïden die u gebruikt te verbeteren.

Als een mondelinge DHT afgeleid verbinding, Proviron is gemakkelijk te nemen en vereist geen injecties. Dit kan het aantrekkelijk voor nieuwe steroïde gebruikers, maar zoals u zult leren is dit niet een product om gewoon blindelings toe te voegen aan een snijden cyclus en hopen op het beste – het heeft een aantal bijzondere voordelen en toepassingen en als je eenmaal begrijpt deze zul je in een uitstekende positie om te profiteren van alles wat Proviron te bieden heeft.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s). Ik gebruik momenteel deze supplement stack.

In deze gids, zult u leren:

Wat is Proviron?

Proviron is de merknaam van Mesterolone die medisch werd ontwikkeld voor de behandeling van hypogonadisme bij mannen die lage testosteron veroorzaakt. Hoewel het wordt soms losjes beschouwd als een AAS (androgeen en anabole steroïde), bevat weinig anabole capaciteit en dus heeft slechts zwakke anabole voordelen.

Om deze reden Proviron is niet een van de verbindingen die u zult gebruiken voor de bouw van massa of bulking, maar het kan nog steeds een aantal specifieke doeleinden voor bodybuilders en een aantal voordelen die interessant zijn voor degenen die gebruik maken van andere anabole steroïden.

Dit is een oraal product op basis van dihydrotestosteron (DHT) met enkele wijzigingen. De zwakke anabole effecten van Proviron komen vanwege de manier waarop het is afgebroken en inactief gemaakt zodra het in het spierweefsel – iets dat ook gebeurt met DHT zelf.

Het gebrek aan anabole effecten is de reden waarom Proviron is soms gewoon genoemd als een androgeen in plaats van een anabole steroïde en is de reden waarom dit is niet een verbinding te gebruiken voor massa winst; gewoon het verhogen van de dosis en hopen dat het zal leveren spier winsten is niet de manier om Proviron te gebruiken, maar het kan een gemakkelijke fout voor een beginner te maken met een steroïde.

Dat is waarom we nodig hebben om volledig te begrijpen het doel van Proviron voor bodybuilders en steroïde gebruikers, zodat u het beste kunt beslissen waar het zal passen in uw cycli en algemene doelstellingen.

Proviron voordelen

Als je bedenkt de belangrijkste toepassingen van Proviron kunt u snel zien hoe uniek dit steroïde is en ook hoe potentieel krachtig het kan zijn in de juiste handen: ten eerste, Proviron heeft een sterkere affiniteit voor het aromatase enzym dan testosteron zelf doet, en testosteron wordt een steroïde die aromatizes brengt over een stijging van oestrogeen niveaus en de bijbehorende bijwerkingen.

Proviron doet precies het tegenovergestelde van dit door sterk te binden aan het aromatase enzym, zodat de testosteron of andere aromatizing steroïden die u gebruikt van wordt beïnvloed door dat enzym. Dit kan verzachten de stijging van het vrouwelijke oestrogeen hormoon dat anders normaal zou gebeuren wanneer u testosteron en andere aromatizing steroïden in uw cyclus gebruikt.

Dat wil niet zeggen dat Proviron kan volledig vervangen door een speciale aromatase remmer drug, maar het kan zeker bijdragen tot het verminderen van die oestrogene bijwerkingen en in cycli waar je niet nemen van hoge doses of met inbegrip van zeer krachtige aromatizing steroïden, Proviron zou in feite alles wat je nodig hebt om oestrogeen gerelateerde bijwerkingen te controleren of op zijn minst te verminderen tot een beheersbaar niveau.

In ieder geval, Proviron zal bijdragen aan het verkrijgen van die harde en droge look vanwege haar vermogen om te verzachten waterretentie – en het is om deze belangrijke reden dat we zien Proviron meestal gebruikt voor het doel van snijden en wedstrijd voorbereiding fasen waar spier en lichaamsbouw hardening is een topprioriteit.

Een andere unieke actie van Proviron is dat het kan binden aan SHBG, die op zijn beurt voorkomt dat testosteron van binding aan het geslacht hormoon bindende globuline eiwit. Dit bevrijdt meer testosteron voor gebruik door het lichaam, bekend als vrije testosteron Dus de testosteron steroïden die u samen met Proviron gebruikt zal actiever en krachtiger en in staat om krachtiger ondernemen de belangrijke taken van de eiwitsynthese als meer van de testosteron zal circuleren en niet bindend aan SHBG terwijl Proviron aanwezig is.

Proviron dosering

Veel mensen maken fouten bij het plannen van een Proviron dosering simpelweg omdat ze niet echt begrijpen hoe het werkt of wat het moet worden gebruikt voor. Precies weten hoe Proviron kan profiteren u wanneer u gebruik maakt van andere steroïden zal het mogelijk maken om de juiste dosis en om de beste resultaten te krijgen van Proviron.

Beginner, Intermediair, en Advanced Proviron Dosering

Hoewel Proviron wordt meestal gebruikt door mensen die zouden worden geclassificeerd als geavanceerde gebruikers – concurrerende bodybuilders – sommige mensen op de beginner niveau kan nog steeds overwegen toe te voegen aan een cyclus om de resultaten te evalueren. Er is weinig risico in dit te doen en aangezien Proviron is heel effectief wanneer gebruikt voor korte perioden van tijd, biedt een goede introductie over hoe je een bijkomende verbinding te gebruiken.

Wanneer haar medisch gebruikt als een androgeen vervanging, is Proviron genomen twee tot drie keer per dag op een 25 mg dosis elke keer. Dit geeft ons een basis dosering om te werken van bij de planning om Proviron gebruiken voor bodybuilding doeleinden, maar in tegenstelling tot veel andere soorten van steroïden, de dosering tarief niet dramatisch toenemen voor Proviron in vergelijking met haar medisch gebruik.

In feite is het nemen van de exacte dezelfde of soortgelijke dosis als medisch is voorgeschreven voor androgene behandeling is nog steeds zeer effectief voor bodybuilders. Een dagelijkse dosis van tussen 50 mg per dag op een minimum, tot 150 mg per dag maximum is meer dan voldoende voor de matiging van oestrogeen gerelateerde effecten zoals het vasthouden van water.

Ongeacht de ervaring niveau, Proviron is opgenomen in een cyclus vooral om te verzachten de oestrogene effecten van andere steroïden. Dit betekent dat uw dosering van Proviron gaat sterk afhangen van welke andere verbindingen die u gebruikt.

Alle ervaringsniveaus van beginners tot geavanceerde gebruikers zullen willen blijven binnen dezelfde dosering bereik voor Proviron, met 50 mg per dag wordt de minimale dosis en 150 mg per dag als het maximum. Hoewel Proviron wordt beschouwd als heel veilig tot 250 mg per dag, verder gaan dan 150 mg per dag komt met weinig tot geen verhoogde voordelen, maar een hoger risico van negatieve bijwerkingen en dergelijke hoge doses worden alleen overwogen door de meest geavanceerde en concurrerende van gebruikers.

Juiste Proviron toediening en Timing

Proviron wordt geleverd in 25 mg tabletten, zodat uw dagelijkse dosering is opgebouwd uit 25 mg stappen. Als het nemen van 3 tabletten per dag voor een 75mg dosis, is het raadzaam om de administratie te spreiden over de dag en niet om alle drie de tabletten in een keer, omdat de verbinding heeft een actieve levensduur van slechts 8 tot 12 uur, zodat regelmatige toediening nodig is om optimale bloedspiegels te handhaven.

De fabrikant van de originele Proviron stelt dat de tabletten kunnen worden genomen met of zonder voedsel, maar dat het meest ideaal is om de tabletten te nemen zo dicht mogelijk bij hetzelfde tijdstip elke dag mogelijk, zodat uw circulerende niveaus van Proviron worden gehandhaafd zo efficiënt mogelijk.

De timing van uw Proviron administratie zal volledig afhangen van het doel van uw gebruik: wil je om het te gebruiken in een steroïde cyclus voor oestrogeen mitigatie als een milde aromatase-remmer verbinding, of bent u op zoek naar een aantal hardcore lichaamsbouw verharding effecten op de pre-contest fase?

Het is heel gebruikelijk voor concurrerende bodybuilders te gebruiken Proviron bij hogere doses van 150 mg en soms meer in het stadium van dicht bij een wedstrijd. Dit maakt androgenen snel te verhogen en een zeer harde, solide en droge look kan worden bereikt in dit laatste stadium, vooral als lagere androgene snijden steroïden zoals Anavar kuur en Winstrol kuur zijn gebruikt om u mager en gesneden in combinatie met een ernstige calorie gecontroleerde dieet. Degenen die niet al zijn zeer mager in de buurt van het einde van een snijden cyclus zal zien minder voordelen van Proviron. Lichaamsvet moet aanzienlijk laag op dit punt, waardoor Proviron te grijpen om uit te oefenen zijn vloeistof verwijdering en verharding effecten. Zonder een zeer mager en gesneden lichaamsbouw, zullen deze effecten zijn moeilijk op te merken.

Proviron dosering voor vrouwen

Hoewel de risico’s van vrouwen met behulp van Proviron zijn bekend, sommige vrouwen nog steeds kiezen om het te gebruiken om fysieke verbeteringen te krijgen. In deze gevallen, een lage dosis en beperkte cyclus lengte zijn van cruciaal belang voor het minimaliseren van virilization bijwerkingen. Vrouwtjes moeten niet meer dan 25 mg per dag van Proviron met een cyclus lengte van niet meer dan 5 weken. Veel vrouwen zullen nog steeds virilization is nog steeds een probleem op dit lage niveau van Proviron gebruik simpelweg omdat het een sterke androgeen en een DHT afgeleid verbinding waarvan androgene bijwerkingen kunnen niet worden verzacht door het gebruik van anti-androgene drugs.

Proviron kuur schema

Proviron wordt zelden gebruikt als een regelmatige steroïde in een cyclus, omdat het niet beschikt over sterke anabole effecten die kunnen bijdragen aan ofwel het verkrijgen van spieren of vet verlies. Waar het wordt meestal gebruikt is als een soort helper verbinding tijdens een steroïde cyclus waar andere steroïden worden gebruikt als de belangrijkste anabole agenten.

Proviron anti-oestrogeen vermogen helpt verzacht enkele van de oestrogene activiteit van andere steroïden terwijl het bijdragen tot doelen zoals het verkrijgen van een gehard lichaamsbouw, nogmaals vanwege de anti-oestrogeen kwaliteiten die helpen verminderen waterretentie. Hieronder zijn enkele van de voorbeeld cycli waar Proviron kan worden opgenomen voor grote voordelen:

Proviron kuur schema voor beginners

Beginner steroïde gebruikers zullen bijna altijd beginnen met een testosteron verbinding en dit is waar u zult Proviron voor extra voordeel. In ieder geval, met behulp van Proviron alleen is nooit aanbevolen, noch gunstig, vanwege de onderdrukkende effecten en het gebrek aan vermogen om echt wenselijke resultaten te leveren als een standalone verbinding.

Dus als een beginner kunt u veilig toevoegen Proviron aan uw bestaande testosteron kuur op 50 mg per dag en verwachten te zien een aantal indrukwekkende verharding effecten, evenals een toename van de effectiviteit en de resultaten van de testosteron zelf als meer van het is vrijgemaakt terwijl Proviron bindt aan de SHBG-eiwit.

Als Proviron is over het algemeen zeer lever veilig ondanks het feit dat een mondelinge, kunt u het gebruiken voor een volledige testosteron cyclus, hoewel veel mensen zullen kiezen om alleen te gebruiken voor een korte periode tegen het einde van de cyclus.

Proviron kuur schema voor ervaren gebruikers

Elk niveau van de gebruiker zal zien goede resultaten, zelfs op de 50 mg per dag niveau met Proviron en voor veel intermediaire gebruikers kan dit zo ver als je wilt om het te nemen. Het zal echter grotendeels afhangen van wat steroïden worden gebruikt in uw cyclus en of uw belangrijkste doel is voor maximale spier hardheid of om Proviron voornamelijk gebruiken om oestrogene bijwerkingen te verzachten.

Stapelen met uw reguliere testosteron cyclus zal bieden zeer gunstig voor de intermediaire gebruiker als u het grote voordeel van verhoogde testosteron beschikbaar in de bloedbaan krijgen zal terwijl Proviron bindt aan SHBG. Als uw doel met Proviron is om te remmen aromatization dan is het veilig om deze verbinding te gebruiken voor een 12 week cyclus indien gewenst.

Geavanceerde Proviron kuur

De meest geavanceerde steroïde gebruikers moeten nog steeds niet meer dan 150 mg per dag van Proviron. De meeste geavanceerde gebruikers zullen waarschijnlijk worden gericht op het gebruik Proviron te bieden een last minute verharding boost in de buurt van het einde van een intense snijden cyclus of als pre-contest voorbereiding.

De geavanceerde gebruiker zal al aanzienlijk mager en gesneden, zal hebben gecontroleerd waterretentie goed tijdens een snijden fase die gebruik maakt van verbindingen zoals Clenbuterol, testosteron, Winstrol, en Anavar. In dit scenario, zal de geavanceerde gebruiker sterk profiteren van Proviron de extra vermindering van de vloeistof opbouw tegen het einde van de cyclus.

Proviron stacken

Proviron is in staat om te worden gestapeld met zowat elke anabole steroïde, maar het beste gebruik is wanneer je het combineren met andere steroïden vaak gebruikt in een snijden cyclus. Deze omvatten Masteron, Anavar, Trenbolone en Winstrol.

Welke verbindingen u ook gebruikt, Proviron zal het grootste voordeel te bieden naast hen op de 100-150 mg per dag bereik. Er zijn twee belangrijke manieren om Proviron in uw snijden cyclus: voor een zeer korte tijd in de buurt van het einde van de cyclus ter bevordering van verhoogde verharding, of voor een langere duur van 8 weken tijdens de cyclus, met een maximum van 12 weken nog steeds beschouwd als effectief.

Proviron resultaten

Iedereen die overweegt het gebruik van Proviron moet weten dat dit niet een bulking steroïde is. Niet alle steroïden zijn gunstig voor het verkrijgen van massa en dit is een die valt in een andere categorie in termen van zijn bruikbaarheid. In feite is dit een steroïde die zelden wordt gebruikt om u directe resultaten zelf, maar in plaats daarvan te werken met de andere verbindingen die u gebruikt in wat bekend staat als een nevenverbinding.

Dus de resultaten van Proviron, wanneer gecombineerd met andere steroïden, zijn gericht op:

Minimaliseren en bestrijden van de effecten van oestrogeen

Als gevolg van stijgende oestrogeenniveaus door het gebruik van andere aromatizing steroïden zoals testosteron, Proviron kan helpen vertragen of zelfs stoppen deze andere steroïden van aromatizing die omzetting in oestrogeen voorkomt. Dit is haalbaar, zelfs bij een lage dosis van 50 mg per dag die sterk kan helpen verminderen of af te houden van de gynaecomastie en vochtretentie veroorzaakt door andere aromatizing steroïden. Het resultaat is een lichaamsbouw die is merkbaar harder en droger – precies wat nodig is in een snijden en wedstrijd voorbereiding fase.

Versterkt de effecten van andere steroïden

Door binding met SHBG uw niveaus van vrije en beschikbare testosteron worden verhoogd die op zijn beurt versterkt de effecten van andere steroïden worden gebruikt. Het niveau van hardheid kunt u bereiken met andere snijden steroïden wordt ook verbeterd met Proviron, met name met verbindingen zoals Winstrol, Anavar en Masteron.

Nakuur samenstelling

Een ander potentieel gebruik voor Proviron is als een PCT verbinding, maar het is over het algemeen niet aanbevolen en kan een veelgemaakte fout gemaakt door beginners bij de selectie van deze verbinding voor PCT vanwege de bekende anti-oestrogeen kwaliteiten.

Terwijl dat wenselijk is, is de keerzijde dat Proviron nog steeds veroorzaakt sommige testosteron onderdrukking en geen kwestie hoe mild, dit is precies het tegenovergestelde van wat we nodig hebben tijdens PCT. Dus uw verwachte resultaten als het gebruik van Proviron voor PCT is niet van plan om ergens zo indrukwekkend en effectief als je zult zien bij het gebruik van de standaard PCT drugs van keuze zoals Nolvadex of Clomid die vaak worden gecombineerd met hCG.

Proviron bijwerkingen

Proviron is niet een aromatizing steroïde dus niet komen met oestrogene bijwerkingen. Meer dan dat, het heeft wel de mogelijkheid om de aromatase enzym beïnvloeden op een manier die daadwerkelijk kan binden aan het en remmen de activiteit, waardoor Proviron een zekere mate van aromatase remming of anti-oestrogeen effect.

Hoewel dit is niet overal in de buurt zo krachtig als een echte aromatase-remmer, het is een welkome eigenschap van een steroïde wanneer zo veel andere steroïden tonen de zeer tegengestelde effecten. Maar terwijl oestrogeen gerelateerde bijwerkingen zijn niet een probleem met Proviron zelf, zijn er andere potentiële bijwerkingen te zijn zich bewust van.

Androgene bijwerkingen: Proviron heeft een aantal sterke androgene effecten, na alles wat het oorspronkelijk werd gemaakt om medisch te behandelen tekortkomingen in androgeen. Het is gebaseerd op DHT die zelf een androgeen dus het moet komen als geen verrassing dat u verwachten kunt om te zien activiteit op dit gebied en deze bijwerkingen betrekking hebben op kwesties die de meeste steroïde gebruikers vertrouwd zijn met, met inbegrip van potentiële acne en haaruitval of mannelijke kaalheid patroon.

Het optreden en de ernst van deze bijwerkingen zijn zeer individueel en sommige mensen zullen er weinig of helemaal geen last van hebben, terwijl bij anderen de acne juist sterk kan opflakkeren. Als het gaat om haaruitval, als je genetisch aanleg hebt voor kaalheid dan kan Proviron dit stimuleren om veel eerder te gebeuren dan anders het geval zou zijn geweest. Jongens zonder genetische links naar haaruitval zal niet zorgen te maken over deze androgene bijwerking.

De hoge androgene activiteit in Proviron maakt het ongeschikt voor gebruik door vrouwen als het is bijna zeker te veroorzaken een begin van mannelijke kenmerken zoals een diepere stem en lichaam haargroei. Proviron is een nog hoger risico voor vrouwen als het gaat om deze bijwerkingen in vergelijking met sommige andere steroïden en daarom Proviron wordt niet aanbevolen om te worden gebruikt door vrouwen.

Een ander gebied dat zorgen baart met Proviron gebruik is dat van cholesterol en in vergelijking met vele andere steroïden die zelf kunnen leiden tot een aantal ernstige gevolgen voor cholesterol, Proviron wordt beschouwd als een van de meer harde in dit verband en een die wordt geleverd met een hoog risico voor de gezondheid van cholesterol.

Om deze reden is iedereen met bestaande hoge cholesterol problemen altijd geadviseerd om te voorkomen dat het gebruik van Proviron op alle. Zelfs degenen met een normaal cholesterolgehalte zal moeten blijven alert op wat effect Proviron heeft op uw cholesterol gedurende uw cyclus.

Er is geen twijfel dat Proviron kan zeer sterke invloed hebben op uw goede cholesterol niveaus, potentieel verminderen ze met bijna een derde in sommige gevallen. Op hetzelfde moment kan het verhogen van uw slechte cholesterol niveaus door een aanzienlijk bedrag.

Zonder aanhoudende cholesterol vriendelijk dieet gewoonten en cardio-oefening terwijl u gebruik maakt van Proviron, het doet een zeer hoog risico op dit gebied, zodat iedereen die gebruik wil maken van Proviron absoluut moet formuleren een plan om te helpen handhaven van gezonde cholesterol voor de duur van de cyclus.

Zoals u zou verwachten, Proviron komt ook met de bijwerking van testosteron onderdrukking, maar de impact is vrij minimaal in vergelijking met bijna elke andere steroïden. Op de dosis die de meeste jongens zal worden met behulp van Proviron is het onwaarschijnlijk dat eventuele merkbare testosteron onderdrukking gerelateerde bijwerkingen veroorzaken en daarom is het een van de zeer weinige steroïden die u in de meeste gevallen gebruiken kunt zonder de noodzaak voor het toevoegen van een testosteron steroïde.

Proviron Nakuur

Terwijl Proviron zelf wordt geleverd met minimale of zelfs geen merkbaar testosteron onderdrukking bij doses die effectief zijn voor prestatieverbetering, bijna iedereen zal gebruiken dit steroïde met andere verbindingen die doen natuurlijke testosteron productie onderdrukken. Daarom zal een PCT plan nog steeds bijna altijd nodig zijn om uw normale testosteron functie weer gestimuleerd en om te voorkomen dat vallen in een toestand van lage testosteron waar spier verlies en vet winst optreedt, onder andere ernstige symptomen.

Proviron zelf wordt soms gebruikt in PCT omdat een van de medische toepassingen is om de vruchtbaarheid te verbeteren. Door het gebruik van Proviron in PCT te verminderen oestrogeen, het herstel van testosteron zou kunnen worden verbeterd, maar dit moet worden afgewogen tegen Proviron de neiging om licht te verminderen natuurlijke testosteron

Dus terwijl sommige mensen zouden kunnen kiezen om Proviron te gebruiken tijdens PCT omdat ze geen toegang hebben tot andere betere PCT drugs zoals SERMs, is het over het algemeen niet aan te raden voor de beste resultaten.

Proviron FAQs

Is Proviron giftig voor de lever?

In tegenstelling tot veel andere orale steroïden, Proviron komt niet met het risico van lever toxiciteit. Dat komt omdat Proviron is niet een 17 alpha-gealkyleerde anabole-androgene steroïden (17alpha-AAS) en het is alleen orale steroïden in die categorie die komen met een zeer hoog risico van hepatotoxiciteit en leverschade. Maar aangezien u vrijwel zeker zal worden met behulp van andere steroïden in uw cyclus, waarvan sommige zou kunnen komen met hun eigen toxische effecten op de lever, is dit een kwestie die altijd moet worden overwogen bij het gebruik van een steroïde.

Is Proviron giftig voor de lever?

In tegenstelling tot veel andere orale steroïden, Proviron komt niet met het risico van lever toxiciteit. Dat komt omdat Proviron is niet een 17 alpha-gealkyleerde anabole-androgene steroïden (17alpha-AAS) en het is alleen orale steroïden in die categorie die komen met een zeer hoog risico van hepatotoxiciteit en leverschade. Maar aangezien u vrijwel zeker zal worden met behulp van andere steroïden in uw cyclus, waarvan sommige zou kunnen komen met hun eigen toxische effecten op de lever, is dit een kwestie die altijd moet worden overwogen bij het gebruik van een steroïde.

Is Proviron veilig?

Alle steroïden komen met hun eigen risico’s, vooral wanneer ze worden misbruikt door ze te gebruiken in zeer hoge doses of voor langere perioden van tijd. Proviron wordt beschouwd als een van de veiligste steroïden beschikbaar met relatief milde bijwerkingen in vergelijking met veel meer krachtige steroïden. Hoewel Proviron is een orale steroïde, het veroorzaakt geen schade aan de lever, dat is een andere reden dit steroïde wordt beschouwd als een van de minst schadelijke.

Waar kan ik Proviron kopen?

Hoewel Proviron is niet een van de meest populaire steroïden die er zijn, vinden het voor aankoop is niet zo moeilijk. Dit omvat farmaceutische kwaliteit van de oorspronkelijke maker Schering, plus producten van ondergrondse labs. De lab-producten moeten met voorzichtigheid worden gekocht, want er bestaan vervalsingen en inferieure producten van lage kwaliteit.

Duidelijk als je kunt krijgen farmaceutische kwaliteit Proviron dit is de meest ideale optie. Hoewel Proviron is technisch niet een anabole steroïde, is het nog steeds behandeld als zodanig in de meeste landen en is niet legaal om te kopen of te gebruiken zonder een recept.

Moet ik Proviron gebruiken tijdens mijn kuur?

Proviron wordt gebruikt voor specifieke doeleinden tijdens een steroïde cyclus en alleen als je begrijpt wat het kan doen en of u zal profiteren van het moet u vervolgens beslissen of Proviron tijdens uw cyclus op te nemen. Hoewel het mogelijk is en volkomen veilig om Proviron tijdens een hele 8, 10 of zelfs 12 weken cyclus met andere steroïden, gewoon doen zonder te begrijpen waarom zal brengen u geen voordelen.

Voor veel mensen, Proviron’s grootste kracht is in zijn uitstekende verharding effecten en voor veel mensen is het misschien alleen nodig om Proviron in de laatste paar weken van een cyclus in plaats van voor de hele cyclus. Precies hoe en wanneer u Proviron gebruiken tijdens uw cyclus moet een beslissing genomen op basis van uw eigen persoonlijke doelstellingen en de potentie van andere steroïden worden gebruikt.

Blokkeert Proviron oestrogeen?

Proviron fungeert als een milde aromatase remmer dus door die aard heeft het een aantal oestrogeen te blokkeren effect. Het moet echter bekend zijn dat u dit oestrogeen blokkerende effect niet zo sterk als het is met echte AI drugs zoals Arimidex vindt, maar het komt met grote voordelen voor steroïde gebruikers omdat verhoogde oestrogeen is de oorzaak van gyno en het vasthouden van water, dus Proviron kan sterk helpen bestrijden deze, wat leidt tot verhoogde spier hardheid met een lage concentratie van oestrogeen in het bloed.

Wordt Proviron gebruikt om te cutten?

Proviron kan spelen een zeer gunstige rol in snijden fasen. Het kan verbetert lichaamsbouw hardheid die wordt geleverd samen met het verzachten van oestrogeen, want het is de oestrogene effecten van steroïden die brengen over het vasthouden van water en dat opgeblazen look die we allemaal willen vermijden.

Met zijn anti-oestrogeen activiteit, Proviron is in staat om dit te compenseren en u te helpen behouden van een veel harder, droger uiterlijk, dat is waarom de meest vaak gebruikt voor het snijden van doeleinden. Proviron zelf kan ook bijdragen aan verharding, maar de meeste macht ligt in haar vermogen om te versterken de verharding effecten die je krijgt van andere steroïden en dat is waarom het is vaak opgenomen in de buurt van het einde van een kuur in plaats van gebruikt gedurende de hele kuur.

Onderdrukt Proviron testosteron?

Proviron heeft geen krachtige onderdrukkende werking op natuurlijke testosteron functie. Het kan veroorzaken sommige lichte onderdrukking, maar nergens in de buurt van het niveau van veel andere steroïden die vaak testosteron functie volledig kan uitschakelen.
Op een redelijke dosis die niet meer dan 150 mg per dag, de onderdrukkende effecten van Proviron zijn onwaarschijnlijk dat worden opgemerkt door de meeste gebruikers. Maar aangezien bijna iedereen zal Proviron gebruiken met andere steroïden die veel meer ernstige onderdrukking veroorzaken, dat zal nog steeds waarschijnlijk moeten worden behandeld met zowel tijdens als na uw steroïde cyclus.

Mijn conclusie en aanbeveling

Proviron heeft een aantal zeer nuttige functies voor bodybuilders en iedereen die serieus over physique verbetering, met inbegrip van voor wedstrijden. Het is in staat om te verminderen de vloeistof opbouw veroorzaakt door andere steroïden vanwege de anti-estrogen eigenschappen. Het is in staat om te helpen vrij te circuleren testosteron door binding aan het eiwit dat anders testosteron binding aan het heeft.

Proviron is zeer nuttig als zowel een milde en effectieve aromatase remmende verbinding tijdens een cyclus, of om te gebruiken als een krachtige last minute verharder tegen het einde van een hardcore snijden cyclus waar vochtretentie moet worden op het laagst mogelijke niveau.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}