RAD-140

door Thijs // 12 juli, 2022  

Een van de nieuwere SARM’s is RAD-140, ook bekend als Testolone. Wat bekend is over deze verbinding is dat het zeer effectief is voor spiertoename en bulking. In feite wordt het nu beschouwd als een van de beste SARM’s voor spiergroei, waardoor Testolone een gemeenschappelijke toevoeging aan een SARMs-cyclus.

Testolone is gemaakt om mogelijk te behandelen meerdere gezondheidsproblemen met inbegrip van vergrote prostaat, spier verspillen en als een testosteron vervangende therapie.

Studies tonen aan dat het is zeer effectief bij het spiegelen van de functie van testosteron zowel anabole en androgene, maar met een doel van de spier en botten moeten we niet zien de ernstige negatieve effecten van de directe testosteron administratie van anabole steroïden. Dat is wat maakt Testolone zo’n aantrekkelijke optie voor degenen op zoek naar een alternatieve prestatieverhogende verbinding.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van SARMs.

In deze gids, zul je leren:

Wat is RAD-140?

RAD-140 is nog steeds een experimenteel geneesmiddel, wat betekent dat er nog veel onbekend is, omdat het onderzoek nog in een vroeg stadium is.

Testolone wordt nog steeds actief onderzocht, met inbegrip van de huidige klinische proeven die op dit moment plaatsvinden, en deze resultaten zullen later dit jaar worden vrijgegeven, dus het zal niet al te lang duren voordat we een duidelijker beeld hebben, met name rond de veiligheids- en toxiciteitsaspecten van deze SARM, die een belangrijk onderdeel van de proeven vormen.

Testolon richt zich op androgeenreceptoren in het skeletweefsel en wordt beschouwd als een van de betere SARM’s voor de opbouw van massa. Maar de krachttoename zou kunnen worden beschouwd als de verborgen kracht van RAD-140, en is mogelijk de belangrijkste basisfunctie van deze SARM die bijdraagt aan spiertoename: als uw kracht aanzienlijk is toegenomen, zult u immers aanzienlijk grotere en snellere winsten zien tijdens uw trainingen.

Door zich te binden aan gerichte androgeenreceptoren kan Testolone het zo belangrijke proces van eiwitsynthese op gang brengen, terwijl het ook de stikstofretentie verhoogt; deze aspecten zullen helpen bij het stimuleren van spiergroei en verbeterde prestaties en uithoudingsvermogen tijdens intensieve oefeningen.

Dit is een SARM die zal leiden tot onderdrukking van testosteron, zelfs bij lage doses, zodat gebruikers zullen moeten implementeren sommige post cyclus therapie te herstellen van de normale werking van testosteron na een cyclus.

Opmerking van de auteur: TESTOL 140 is mijn #1 beoordeeld legaal Testolone product. Het repliceert de vetverbrandende en spier-gebouw effecten van Testolone, maar zonder enige ongewenste bijwerkingen.

Voordelen van RAD-140

U kunt een uitstekende spiertoename verwachten wanneer u deze SARM gebruikt. Het verbetert ook de kracht, zodat u zwaarder zult tillen en uw resultaten sneller dan normaal zult zien, zowel dankzij de manier waarop Testolone het lichaam helpt spieren op te bouwen, als omdat u uw workouts zult opvoeren.

Zelfs bij lage doseringen kunnen gebruikers van Testolone een indrukwekkende toename in spiermassa verwachten, zodat u niet veel van dit middel hoeft te gebruiken. Verwacht dat het ongeveer vier weken duurt voordat u echt grote krachttoenames begint te voelen, hoewel sommige mannen binnen slechts een paar weken positieve veranderingen zullen zien.

Vanaf daar kunt u verwachten om te zien uw massa winsten compounding als de SARM echt kicks in gedurende uw cyclus. Het is niet onmogelijk om 20 pond spier te winnen met RAD-140, maar uw trainingen en dieet moeten deze winsten ondersteunen anders zal geen SARM voor u werken. Bovendien is dit een SARM die goed met andere SARM’s stapelt als u echt wilt opvoeren zowel prestaties als resultaten.

De belangrijkste reden waarom mensen RAD-140 zullen gebruiken is om te bulken, aangezien het uitstekende spieropbouwende capaciteiten heeft, maar nog meer, het is een krachtige krachtopbouwer. Hoe meer kracht je hebt, hoe intensiever je trainingen zullen zijn en dat leidt natuurlijk tot grotere winsten.

RAD-140 heeft een krachtig anabool effect, maar is gericht op precies waar je het nodig hebt – in de spieren en botten – in tegenstelling tot steroïden die het hele lichaam beïnvloeden. Dit betekent dat we Testolone kunnen gebruiken met minimale bijwerkingen in vergelijking met anabole steroïden.

  • Spiergroei – Studies hebben aangetoond dat Testolone kan voldoen aan het beoogde doel van het verhogen van de spiermassa en vetvrije spieren gewichtstoename. Sommige studies hebben aangetoond dat RAD140 in staat is om de anabole en androgene effecten van testosteron te repliceren, zelfs bij lage doses. De hoeveelheid winsten die u kunt maken zal zeer individueel zijn en gebaseerd op een reeks factoren van dosering tot cyclus lengte, dieet en trainingsprogramma, en genetica. Maar er is geen twijfel dat Testolone het vermogen om spiermassa te verhogen is echt, en terwijl niet zo krachtig als steroïden of zelfs sommige andere massa gebouw SARMs in dit verband, het zal leveren van hoge kwaliteit winsten die u in staat zou moeten zijn om te handhaven goed na uw cycli. Spieraanwas met RAD140 zal droog en hard zijn en u zou een verhoogde vasculariteit moeten opmerken dankzij het gebrek aan vochtretentie.
  • Kracht – De krachtige en gerichte androgene effecten van Testolone zullen een welkome toename van kracht creëren waarvan je ten volle zult kunnen profiteren om je pompen en algemene prestaties te stimuleren. Met deze extra kracht kan komen sommige verhoogde agressie in sommige mensen. Het is hoe je deze agressie die zaken, en door kanaliseren het in uw trainingen die je gaat zien een grote impuls aan de prestaties en resultaten van vroeg in uw cyclus.
  • Vetverlies – Er wordt enig onderzoek gedaan naar het potentieel van RAD-140 om te helpen bij vetverlies, dus terwijl we nog steeds wachten op specifieke informatie over hoe Testolone precies de vetverbranding kan stimuleren, wat zeker is, is dat door het verhogen van je magere spieren bij het gebruik van deze SARM ga je automatisch efficiënter worden bij het wegwerken van vet als gevolg van een hogere stofwisselingssnelheid. Het is een welbekend biologisch vet dat hoe meer vetvrije spieren je hebt, hoe beter het lichaam is in het verbranden van vet, zelfs wanneer je in rust bent. Dit is wat Testolone zeer nuttig maakt voor recomping doeleinden waar u op zoek bent om de verhouding tussen spieren en vet te verbeteren.
  • Mentale Energie – Sommige gebruikers melden een boost voor de stemming en een vermindering van vermoeidheid en lusteloosheid die gaat geven u die extra kick te nemen op hardere trainingen en de motivatie en energie die u nodig hebt om uw geplande workout programma en dieet plan te handhaven voor de gehele duur van uw Testolone cyclus.

Deze voordelen komen met sommige nadelen en de belangrijkste een te overwegen is de onderdrukking van testosteron die ik verder in de RAD-140 bijwerkingen sectie hieronder behandelen zal. Voor de meeste gebruikers van deze SARM, de bovenstaande positieve effecten veel zwaarder wegen dan de nadelen en zelfs ervaren steroïde gebruikers vindt iets in RAD-140 om voordelen uit te halen.

RAD-140 dosering

Testolon is een krachtige SARM die geen hoge doses nodig heeft om effectief te zijn. In feite worden lagere doses aanbevolen, zelfs voor de meer gevorderde gebruikers, maar er is nog steeds ruimte om te bewegen als je je dosering iets wilt verhogen voor betere resultaten, terwijl het in evenwicht brengen van eventuele negatieve effecten.

Het is meer dan mogelijk om een aantal kwaliteit winsten te krijgen met slechts 4 mg per dag en dit is waar veel beginners zullen kiezen om te beginnen. Deze lage dosering stelt je in staat om je resultaten te evalueren en eventuele negatieve effecten in de gaten te houden, die bij een lage dosering veel gemakkelijker aan te pakken zijn. Zodra u weet hoe uw lichaam reageert op een lage dosis, kunt u overwegen het verhogen van het in de latere helft van uw cyclus, of voor uw volgende Testolone cyclus.

Testolon is een SARM die niet grote populariteit bij vrouwen hebben, en degenen die overwegen het gebruik ervan moet de dosis te beperken tot een zeer laag niveau te beginnen bij 5 mg per dag met de mogelijkheid van het verhogen tot 7,5 mg. Dit zal uitstekende winsten met vrouwen in staat om op te zetten een aantal kwaliteit mager spieren zonder zorgen te maken over de virilization effecten van steroïden.

Goede resultaten kunnen worden verwacht van Testolone bij doseringen zo laag als 10 mg per dag. Sommige mensen zullen dit verhogen tot 20 mg per dag, maar het is belangrijk om evenwicht te brengen tussen uw dosering en bijwerkingen en nieuwe gebruikers van Testolone zijn best geadviseerd om laag te beginnen en uw reactie te meten tot het punt waar u de dosering verhogen kunt indien nodig.

Elke dosering hoger dan ongeveer 20 mg per dag zal vereisen dat u PCT doen, terwijl u waarschijnlijk goed zonder PCT op de lagere doses herstellen kunt. Een maximum van 10 weken cyclus lengte wordt aanbevolen als de bovengrens als u wilt voorkomen dat meer ernstige onderdrukking en andere bijwerkingen.

RAD-140 kuur schema

Testolon staat bekend als een kracht booster en verbeterde kracht gaat beroep doen op zowat iedereen met een doel. Dit betekent dat het nuttig is zowel als een solo verbinding en wanneer gestapeld met iets dat kan samenstellen op zijn eigen effecten; of dat nu voor bulking, snijden, het verbeteren van atletische prestaties of lichaam recompositie.

Sommige gebruikers zullen ervoor kiezen om RAD-140 samen met steroïden te gebruiken, maar dit is een geavanceerde strategie. Degenen die alleen willen vasthouden aan SARM’s en SARM-achtige verbindingen vindt u vier potentiële cyclus suggesties voor verschillende doelen hieronder:

RAD-140 only cyclus

Met Testolone wordt zo’n krachtige SARM is het mogelijk om het te gebruiken alleen in een cyclus en geweldige resultaten te krijgen. Nieuwe gebruikers kunnen beginnen met een lage dosis van 10 mg per dag voor de eerste twee weken en evalueren van de effecten – zowel positieve als negatieve – en dan het verhogen van de dosis indien gewenst tot 20 mg. De cyclus lengte is idealiter beperkt tot tussen 6 en 8 weken om testosteron onderdrukking te minimaliseren.

RAD-140 bulking kuur

Een korte en scherpe 6 weken cyclus een combinatie van enkele van de meest krachtige SARM’s in een stack kan leveren bulking resultaten bijna te wedijveren met die van steroïden. In dit geval kunnen we RAD-140 combineren met YK-11 en LGD-4033, allemaal met een dosering van tussen 10mg en 15mg per dag. Zelfverzekerde en gevorderde gebruikers kunnen deze stapel voor 8 weken of zelfs 10 weken uitvoeren, maar wees voorbereid op een serieuze ronde van PCT die erop volgt.

RAD-140 cutting kuur

RAD-140 kan veel toevoegen aan een snijden stack met zijn droge winsten en het vermogen om de lichaamsbouw te harden, met name in de buurt van het einde van een cyclus. Twee verbindingen die kunnen combineren met RAD140 in deze stapel zijn LGD-4033 en SR9009 die zal combineren om vet verlies te stimuleren door verbetering van de efficiëntie van het metabolisme. Je kunt geweldige resultaten behalen met lage doses van 10 mg per dag voor zowel RAD-140 als LGD-4033.

SR9009 doses kunnen beginnen bij 10mg en uit te breiden tot 40mg, afhankelijk van hoe hardcore je van plan bent te gaan met je snijden, met de laatste moet worden toegediend twee of drie keer per dag als gevolg van de kortere halfwaardetijd. Voer deze cyclus van 6 tot 8 weken voor uitzonderlijke snijden resultaten.

RAD-140 recomping kuur

U wilt uw spier te vet verhouding te verbeteren wanneer recomping dus deze cyclus is een combinatie van het maken van sommige winsten terwijl het verbranden van vet. Een ideale verbinding te stapelen Testolone met voor dit doel is S4 (Andarine). Deze combo zal tegelijkertijd verminderen lichaamsvet terwijl verharding van de spieren, op voorwaarde dat uw dieet is optimaal en is rijk aan kwaliteit eiwit. Je moet draaien deze cyclus voor ten minste 8 weken, met maximaal 12 weken mogelijk als een maximum. Een ideale S4 dosis is 50 mg per dag, terwijl Testolone zal zeer effectief zijn op slechts 10 mg per dag, zoals u probeert te meestal spier in plaats van bulk up in deze cyclus te handhaven.

RAD-140 vs Alternatieven

Hoewel ik ben niet hier om u medisch advies, ik absoluut aanraden weg te blijven van Testolone RAD-140 tenzij u al veel SARMs ervaring onder uw riem. Zelfs in dat geval, zou je er goed aan doen om in plaats daarvan serieus te kijken naar veilige, legale alternatieven.

Dit is waarom:

Testolone RAD-140 komt met een aantal verrassende korte termijn bijwerkingen, en meer verontrustend is het gebrek aan informatie en onderzoek over de potentiële lange termijn gezondheidseffecten. Deze risico’s maken Testolone RAD-140 beladen met gevaar en het is de reden waarom ik stel voor op zoek naar veilige natuurlijke Testolone RAD-140 alternatieven.

Veel vervangers kunnen vergelijkbare en soms zelfs betere voordelen bieden in vergelijking met RAD-140 – maar zonder de ongewenste bijwerkingen die uw gezondheid op korte en lange termijn ernstig kunnen beïnvloeden.

Dus met dat alles in gedachten, als je direct naar het PREMIERE RAD-140 alternatief op de marker wilt gaan op dit moment, kijk dan niet verder dan TESTOL 140.

Dit spul is krachtig en kan de positieve effecten van Testolone RAD-140 nabootsen, maar zonder die verontrustende bijwerkingen. Oh, TESTOL 140 is ook 110% legaal voor iedereen, waar ook ter wereld om te kopen en te gebruiken.

Deze belangrijke redenen zijn niet de enige die mij voor TESTOL 140 doen instaan. Er is één belangrijke reden waarom TESTOL 140 de nummer één Testolone RAD-140 vervanger is die ik heb geselecteerd…

Voor zijn krachtige metabolisme stimulerende, vetverbrandende en krachtige spierversterkende capaciteiten.

Ik ken talloze mensen die op dit moment TESTOL 140 gebruiken en uitzonderlijke resultaten zien waar ze vol lof over zijn. Alle Testolone-achtige voordelen, vrijwel geen bijwerkingen en nog veel meer. TESTOL 140 is zeker de meest ideale vervanger voor uw risicovolle Testolone RAD-140.

TESTOL 140 wordt ten zeerste aanbevolen.

RAD-140 nakuur

SARM’s hebben in het algemeen de reputatie geen onderdrukkend effect op testosteron te hebben, maar dit is niet het geval. Van verschillende SARM’s is bekend dat ze op zijn minst een lichte onderdrukking veroorzaken, terwijl Testolone mogelijk de meest onderdrukkende SARM is die je kunt gebruiken.

Dit betekent dat u zeer waarschijnlijk zal moeten doen een vorm van post-cyclus therapie zodra het beëindigen van een RAD140 cyclus als u wilt stimuleren testosteron om te beginnen wordt geproduceerd door het lichaam weer.

Zonder PCT, kan de normale testosteron functie maanden duren om terug te komen en gedurende die tijd zul je spieren verliezen, vet winnen, kracht en energie verliezen, een laag libido en een laag humeur hebben, en je over het algemeen verschrikkelijk voelen en een slechte gezondheid hebben. Testosteron weer op gang krijgen is dus van cruciaal belang nadat je RAD-140 hebt gebruikt.

De hoeveelheid onderdrukking die je zult ervaren met RAD140 zal verschillen tussen individuen, en je dosering en cyclus lengte zullen grote factoren zijn; maar het is niet ongewoon voor jongens om een 50-70% vermindering van testosteron te hebben. Veel gebruikers zullen een veel lager niveau van onderdrukking hebben.

Dit kan alleen worden gemeten door bloedonderzoek, maar op dat niveau bent u zeker om op te merken sommige negatieve veranderingen, zodat u zult willen hebben uw PCT gepland uit. Steroïde gebruikers geven de voorkeur aan medicijnen zoals Nolvadex en Clomid voor PCT en deze zullen meer dan voldoen aan uw behoeften voor de minder harde onderdrukking veroorzaakt door Testolone in vergelijking met steroïden.

RAD140 vs. andere SARM’s vs. steroïden

RAD140 kan leveren sommige zeer gelijkaardige effecten aan testosteron cyclus en andere steroïden en wordt vaak gezien als een van de beste alternatieven voor steroïden, maar het doet dat op zeer verschillende manieren.

Het richt zich rechtstreeks op androgene receptoren in spieren en botten, terwijl steroïden de hele effecten van testosteron die een impact op het hele lichaam heeft zal nabootsen – deze massale instroom van hormonen in het lichaam met steroïden veroorzaakt grote spier winsten, maar ook enkele zeer ernstige bijwerkingen. Met SARM’s zoals RAD140 zijn de negatieve effecten veel minder uitgesproken en soms onbestaande.

De belangrijkste verschillen tussen Testolone en SARM’s in het algemeen in vergelijking met anabole steroïden zijn dat de meeste SARM’s oraal worden ingenomen, zodat je geen injecties meer nodig hebt. Er zijn ook orale steroïden, maar die zijn vaak zeer levertoxisch, terwijl van de meeste SARM’s niet is aangetoond dat ze bij matig gebruik een ernstig risico op levertoxiciteit opleveren.

Wat de andere bijwerkingen betreft, worden de meest voorkomende steroïd-gerelateerde bijwerkingen, die zowel androgeen als oestrogeen zijn, soms slechts in geringe mate en vaak helemaal niet met SARM’s ervaren. Testolone veroorzaakt geen oestrogeen conversie noch richt het zich androgeen receptoren elders in het lichaam dus de bekende bijwerkingen op deze twee gebieden zijn niet van grote zorg voor Testolone gebruikers en gebruikers van andere SARMs.

Als het gaat om resultaten die kunnen worden bereikt met Testolone en andere SARM’s versus steroïden, hebben we nog veel te leren. Maar meer en meer bodybuilders wenden zich tot SARMs en verfijnen hoe ze te gebruiken voor de beste resultaten. Voor velen wegen de korte- en langetermijneffecten van anabole steroïden op de gezondheid gewoon niet op tegen het veel lagere risico van Testolone en andere SARM’s, die meer dan bewezen hebben in staat te zijn kwaliteitsresultaten te leveren voor bulking up, cutting en prestatieverbetering.

RAD-140 Resultaten

RAD-140 zal uw kracht stimuleren en zowel direct als indirect (door meer kracht) bijdragen aan een toename van de massa. En dit zullen mooie droge winsten zijn zonder het extra gewicht en de opgeblazenheid van water die je krijgt met de meeste steroïden.

Testolon zal je prestaties in de sportschool radicaal verbeteren. U zult voelen sterker en in staat om te trainen op een hogere intensiteit dan voorheen. Tegen de tweede of derde week van uw cyclus kunt u verwachten te worden verpletterende door records, vooral als dit is uw eerste keer met behulp van een SARM. Deze winsten in kracht gaan blijven door middel van het grootste deel van de cyclus, hoewel kan beginnen af te vlakken na 6 weken, dat is een van de redenen waarom velen zullen hun cyclus lengte te beperken tot 8 weken.

Hoeveel spieren kunt u krijgen met RAD-140 als uw belangrijkste doel is bulking? Nou, het is eigenlijk de grote kracht boost van Testolone die het meest zal bijdragen en het is hoe je die kracht die gaat om de resultaten te bepalen gebruiken.

Als u op een serieus intense cyclus van zware trainingen voor 8 weken kunt u mogelijk 10 tot 15 pond van mager massa tijdens die cyclus.

Degenen die niet zo hard van stapel lopen in de sportschool zullen misschien 6 tot 10 pond aankomen. Het is variabel en er zijn vele factoren betrokken, maar zodra u uw eerste Testolone cyclus doet zul je weten wat je nodig hebt om te veranderen voor de volgende om nog betere resultaten te krijgen.

RAD-140 bijwerkingen

Nieuwe gebruikers kunnen ervan uitgaan dat Testolone niet komt met eventuele bijwerkingen zoals dit is een gemeenschappelijke veronderstelling over SARMs. Dit is echter niet het geval, en terwijl je gelijk hebt om aan te nemen dat je geen bijwerkingen gaat krijgen die kunnen wedijveren met de intensiteit van de bijwerkingen die je ervaart met steroïden, moet je je nog steeds bewust zijn van enkele van de negatieve effecten die kunnen komen met het gebruik van RAD140. Zoals bij alle verbindingen geldt: hoe hoger de dosering en hoe langer je het gebruikt, hoe meer risico je loopt op bijwerkingen.

Een opmerkelijke bijwerking van deze SARM is een toename van agressie of een afname van woedebeheersing; met andere woorden, als je gevoelig bent voor een kort humeur dan Testolone zou kunnen maken het nog erger. Dit is meestal een zeer individuele bijwerking met sommige mensen helemaal niet beïnvloed. Beginnen met een lage dosis en evalueren hoe je je voelt zal u helpen houden deze bijwerking in controle als het een probleem wordt.

  • Hoofdpijn is een andere mogelijke bijwerking van RAD-140, maar nogmaals, dit wordt vaak gezien bij hogere doses en kan meestal worden beperkt door het houden van uw doseringen redelijk op niet meer dan 20 mg per dag en door ervoor te zorgen dat u hoge kwaliteit Testolone kopen van een gerenommeerde bron.
  • Agressie – Sommige mannen zullen dit zien als een positief effect van Testolone, terwijl anderen zou kunnen vinden het een negatieve. Het zal grotendeels afhangen van uw persoonlijkheid en of u al vatbaar voor woede problemen op keer bent. Als dat zo is, is het controleren van uw dosis en de effecten ervan op dit gebied belangrijk, omdat het zeker hogere doses zijn die de kans op het ontwikkelen van agressie gaan verhogen. Mannen die dit als een positief effect zien, kunnen dit in hun trainingen gebruiken om meer reps en sets uit te voeren en zwaardere gewichten te heffen.
  • Testosteron onderdrukking – Maak niet de fout te denken dat Testolone niet onderdrukkend zal zijn; in feite is het een van de meer onderdrukkende SARM’s die we hebben. Dit zal verschillen van individu tot individu echter en het kan een paar weken duren voor effecten van onderdrukking te beginnen worden opgemerkt, dus wees vroeg voorbereid om negatieve effecten te voorkomen. Veel mensen zullen gebruik maken van kleine doses testosteron om deze onderdrukking te bestrijden, maar dat vereist dan het gebruik van steroïden. Er zijn natuurlijke testosteron boosters beschikbaar en de effecten van deze zal sterk verschillen op basis van kwaliteit.
  • Misselijkheid en andere symptomen – Sommige gebruikers hebben gemeld gevoel misselijk op Testolone. Anderen hebben gemeld milde hoofdpijn of huiduitslag en duizeligheid. Dit zijn meestal individuele reacties en gebruikers kunnen de dosering dienovereenkomstig aanpassen om deze effecten te verminderen of te elimineren. Als ze blijven echter bij lage doses en worden verontrustend, is het het beste om te stoppen met het gebruik van Testolone en in plaats daarvan een andere SARM overwegen.

De meerderheid van Testolone gebruikers gaan vinden eventuele bijwerkingen beheersbaar te zijn en sommige jongens zullen geen bijwerkingen hebben op alle. Zolang je niet nemen enorme doses en je bent verstandig over de lengte van de cyclus dan deze kortstondige negatieve effecten gaan sterk worden tenietgedaan door de potentiële voordelen.

RAD-140 FAQs

Is Testolone legaal?

Net als alle SARM’s, Testolone is nog steeds een onderzoeksdrug dus het is niet beschikbaar voor verkoop officieel. De enige manier om je handen op RAD-140 te krijgen is via onderzoekslaboratoria. Het maakt niet uit hoe je Testolone verkrijgt, het is nog steeds niet legaal om te gebruiken in competitieve sporten en staat genoteerd als een verboden middel. Sommige professionele atleten zijn betrapt bij drugtests op het gebruik van SARM’s zoals Testolone.

Veroorzaakt RAD-140 gyno?

RAD-140 aromatiseert niet (zet testosteron niet om in oestrogeen), dus het is zeer onwaarschijnlijk dat je je zorgen maakt over de ontwikkeling van gyno, zoals je dat doet met steroïden. Desondanks zijn er meldingen van sommige gebruikers dat zich milde symptomen van gyno hebben ontwikkeld wanneer zij deze SARM hebben gebruikt, hoewel het niet bekend is of er zeer hoge doses zijn gebruikt.

Mogelijk is het de onderdrukking van testosteron en de bijbehorende onbalans van hormonen die hebben geleid tot dit symptoom in sommige gebruikers; nogmaals dit gaat om een hoger risico bij hoge doses en lange cyclus lengtes en zal niet wedijveren met de gyno die zich ontwikkelt met steroïden.

Is RAD-140 veilig?

Geen enkele SARM kan ooit als 100% veilig worden bevestigd. Dit is om verschillende redenen: RAD140 is net als alle SARM’s een onderzoeksmedicijn, maar het is er een die nog in ontwikkeling is en actief wordt getest, in tegenstelling tot andere SARM’s waarvan het onderzoek is opgeschort. Het feit dat Testolone niet is goedgekeurd voor menselijk gebruik betekent dat er geen langetermijngegevens zijn die licht kunnen werpen op de vraag of het volkomen veilig is om RAD140 regelmatig te gebruiken, of welke effecten het zou kunnen hebben op het lichaam over een langere termijn wanneer het wordt gebruikt voor prestatieverbetering. Anekdotisch bewijs van mensen die regelmatig Testolone gebruiken hebben echter geen ernstige effecten opgemerkt, en dat is alles wat we hebben om op verder te gaan totdat verder wetenschappelijk onderzoek is voltooid.

Is RAD-140 onderdrukkend?

Ja, Testolone is bekend als een van de meer onderdrukkende SARMs zodat u een PCT plan klaar om te gaan aan het einde van uw cyclus nodig. Hoe langer u Testolone gebruiken voor, hoe hoger u risico ernstiger testosteron onderdrukking, maar in ieder geval is het onwaarschijnlijk dat ernstig als die veroorzaakt door steroïde gebruik tenzij u zeer hoge doses voor cyclus lengtes voorbij het aanbevolen maximum gebruikt.

Is RAD-140 veilig om te gebruiken hoewel het niet is goedgekeurd door de FDA?

Ja, Testolone is bekend als een van de meer onderdrukkende SARMs zodat u een PCT plan klaar om te gaan aan het einde van uw cyclus nodig. Hoe langer u Testolone gebruiken voor, hoe hoger u risico ernstiger testosteron onderdrukking, maar in ieder geval is het onwaarschijnlijk dat ernstig als die veroorzaakt door steroïde gebruik tenzij u zeer hoge doses voor cyclus lengtes voorbij het aanbevolen maximum gebruikt.

Is RAD-140 veilig om te gebruiken hoewel het niet is goedgekeurd door de FDA?

Er is altijd een risico bij het gebruik van een stof die niet is goedgekeurd voor gebruik bij de mens en beperkte studies op de mens. Omdat SARM’s experimentele en onderzoeksverbindingen zijn, is het niet mogelijk om de volledige effecten, zowel positief als negatief, op mensen volledig te begrijpen. Dus terwijl veel mensen Testolone gebruiken zonder problemen, is de sleutel om uw dosering en cyclus lengte te matigen en om nauwlettend toe te zien op eventuele bijwerkingen en hoe Testolone u beïnvloedt als een individu.

Veroorzaakt RAD-140 het vasthouden van water?

Testolon staat bekend om zijn gebrek aan oestrogene effecten, wat betekent dat er bijna geen kans op het vasthouden van water gebeurt. Wanneer u geen vocht vasthoudt, elimineert u ook het risico op een verhoogde bloeddruk. Dit maakt RAD-140 bijzonder aantrekkelijk voor steroïde gebruikers die willen eindigen uit een cyclus met een verbinding die zal drogen en verharden van de spieren – en Testolone past de rekening perfect.

Is een PCT verplicht met RAD-140?

De meeste gebruikers zullen willen doen sommige post cyclus therapie na het gebruik van Testolone omdat het testosteron tot op zekere hoogte zal onderdrukken. Toestaan dat lage testosteron te nemen greep zal snel doden uw hard verdiende winsten, hebben u zetten op vet, verliest uw libido en over het algemeen vallen in slechte gezondheid. Dus je PCT plan moet net zo belangrijk zijn als je plan voor je RAD140 cyclus.

Helpt RAD-140 bij het verbranden van vet?

Door het bevorderen van kracht en spiertoename, kan RAD-140 leiden tot het gemakkelijker en sneller verliezen van vet. Wanneer u meer vetvrije spieren krijgt, kan het lichaam op een hogere stofwisselingssnelheid werken en is het in staat om vet te verbranden, zelfs terwijl u rust. Dus hoewel het geen specifieke vetverbrandende SARM is in vergelijking met sommige anderen, kan Testolone nog steeds zeer nuttig zijn bij het cutten en in het bijzonder omdat het een zeer droge, geharde en vasculaire lichaamsbouw oplevert, waardoor het waardevol kan zijn als afwerkstof bij het cutten of voor pre-contest.

Mijn conclusie en aanbeveling

Dit is een SARM waar veel bodybuilders op afgaan, simpelweg omdat we weten dat het zo goed werkt om massa te kweken en kracht op te voeren.

Dit zijn de twee belangrijkste gebieden waar anabole steroïden voor worden gebruikt door serieuze gewichtheffers en terwijl Testolone niet gaat tippen aan je meest hardcore steroïden, zal het je ook niet stressen met dezelfde bijwerkingen. In plaats daarvan biedt deze SARM een solide middenweg tussen uitstekende winsten met minimale bijwerkingen.

Het lijdt geen twijfel dat Testolone RAD-140 zeker werkt. Desondanks zal de overgrote meerderheid van de mensen nooit serieus nadenken over het daadwerkelijk gebruik van iets als Testolone RAD-140.

Ze hebben gelijk om voorzichtig te zijn! Het komt met vele onbekende risico’s voor uw gezondheid, plus een aantal potentiële verontrustende bijwerkingen. Dit zijn de exacte redenen de meeste mensen zullen zoeken naar een veilige, natuurlijke en legale alternatief voor RAD-140.

De beste legale Testolone RAD-140 alternatief beschikbaar om te kopen over de toonbank op dit moment is TESTOL 140. Het consequente gebruik van TESTOL 140 kan vrijwel dezelfde voordelen opleveren als Testolone RAD-140, maar dan met een natuurlijke formule zonder bijwerkingen en gezondheidsrisico’s op lange termijn.

TESTOL 140 stimuleert gegarandeerd uw metabolisme, vermindert lichaamsvet en helpt u keiharde vetvrije spieren op te bouwen met een verminderde hersteltijd. Dit spul werkt echt!

Sterk aanbevolen!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}