Stenabolic

door Thijs // 12 juli, 2022  

Stenabolic, of SR9009, is een stof die vooral atleten zal aanspreken die hun uithoudingsvermogen en herstel willen verbeteren. Het kan ook enkele voordelen hebben voor vetverlies.

Hoewel het niet een van de krachtigste stoffen is die een atleet kan gebruiken, heeft SR9009 nog steeds zijn toepassingen en werkt het bijzonder goed wanneer het wordt gecombineerd met krachtigere stoffen.

Het gebrek aan op mensen gebaseerd onderzoek naar Stenabolic betekent dat er niet veel gegevens zijn over wat het precies kan doen, hoewel onderzoek op laboratoriummuizen bepaalde verbeteringen liet zien op belangrijke gebieden zoals inspanningscapaciteit en het beter gebruik maken van opgeslagen vet als energie. Stenabolic kan ook enkele belangrijke voordelen bieden voor het herstel rond de slaap.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van SARM’s.

In deze gids zul je leren:

Wat is SR9009?

Stenabolic is een andere samenstelling die vaak een SARM wordt genoemd, maar technisch gezien helemaal geen SARM is. In wetenschappelijke termen staat het bekend als een agonist van Rev-ErbA, maar voor degenen onder u zonder een scheikundediploma is de belangrijkste interesse in wat SR9009 kan doen voor uw prestaties en resultaten.

Initiële laboratoriumstudies toonden aan dat SR9009 effectief was bij het verhogen van de inspanningscapaciteit. Er werd ook vastgesteld dat Stenabolic het circadiane ritme bij muizen verandert, maar aangezien dit een experimenteel onderzoek was met onbekende effecten bij mensen, is het nog steeds niet volledig begrepen hoe Stenabolic het menselijke circadiane ritme zou beïnvloeden, hetzij positief of negatief.

Bodybuilders en andere atleten die Stenabolic hebben gebruikt, hebben vastgesteld dat het zeer gunstig is op enkele specifieke aandachtsgebieden: voornamelijk bij het vergroten van uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen, alsmede voor vetverlies.

Aangezien dit alleen een onderzoeksdrug is en niet is goedgekeurd voor gebruik bij mensen, vindt er geen officiële fabricage van Stenabolic plaats en is de enige manier om het te kopen via bedrijven die het als een chemische stof voor onderzoek verkopen.

De wetenschapper die Stenabolic heeft gemaakt heeft verklaard dat deze verbinding kan weinig tot geen biologische beschikbaarheid bij de mens hebben wanneer oraal genomen als het niet zijn weg naar de bloedbaan maakt.

Maar degenen die de drug gebruiken voor prestatieverhogende doeleinden melden vaak een hoge mate van biologische beschikbaarheid, wat mogelijk wijst op het mogelijk bagatelliseren door officiële bronnen van de werkelijke effectiviteit en de gunstige effecten van Stenabolic om het gebruik te ontmoedigen. Veel mensen gebruiken deze verbinding met uitzonderlijke resultaten ondanks het gebrek aan officieel wetenschappelijk onderzoek naar de effecten ervan op mensen.

Ondanks dit, en de waaier van onbekenden die de algemene gevolgen van Stenabolic omringen, is het nog steeds vermeld als een verboden drug door WADA vanwege de prestatieverbeterende capaciteiten.

Opmerking van de auteur: STENA 9009 is mijn #1 beoordeeld legaal Stenabolic product. Het repliceert de vetverbranding en thermogene effecten van Stenabolic, maar zonder enige ongewenste bijwerkingen.

Voordelen van SR9009

Laboratoriumstudies hebben aangetoond dat SR-9009 het zuurstofverbruik, de mitochondriën in de spieren en het gebruik van glucose door de spieren verbetert, terwijl de vorming van levervetcellen en de opslag van lichaamsvet afneemt. Studies op muizen toonden vetverlies over een periode van 7 dagen aan, wat aangeeft dat deze verbinding snel werkt.

Stenabolic maakt het lichaam efficiënter gebruik van energiebronnen zodat uw atletische prestaties een veel hoger niveau bereiken dan normaal. Studies hebben ook aangetoond dat de stofwisselingssnelheid in rust met Stenabolic kan worden verhoogd, zodat u minder vet opslaat en meer vet verbrandt in rust.

  • Uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen – Dit is het belangrijkste effect dat de aandacht op Stenabolic heeft gevestigd, met laboratoriumresultaten op muizen die een aanzienlijke toename van het uithoudingsvermogen laten zien. Dit maakt het nuttig voor duursporters zoals hardlopers, zwemmers en fietsers en iedereen die cardiotraining doet. Maar ook bodybuilders die hun vermogen om gewichten te heffen willen vergroten, kunnen er baat bij hebben.
  • Vetverlies – Met zijn vermogen om het metabolisme te verbeteren en efficiënter gebruik te maken van opgeslagen vet, kan SR9009 bijdragen aan gewichtsverlies en dit werd ook aangetoond in studies op muizen. Via een complexe reeks processen in het lichaam kunnen mitochondriale cellen door Stenabolic worden versterkt, met name in vetcellen, de lever en skeletspieren. Deze werking kan helpen bij het proces waarbij vet wordt gebruikt als energiebron, wat er alleen maar toe kan leiden dat u sneller meer vet verbrandt, zonder spierweefsel te verliezen.
  • Toename van magere spiermassa – SR9009 zou de toename van magere spieren kunnen versnellen. Dit kan het nuttig maken om te stapelen met krachtige spierversterkende middelen waar het kan fungeren als een ondersteunende verbinding. In combinatie met een stof als Cardarine kan Stenabolic werken aan het behoud van uw bestaande spieren, vooral wanneer uw dieet een calorietekort heeft voor vetverlies.
  • Herstel – Stenabolic kan helpen ontstekingen en schade aan weefsels te verminderen, wat u helpt te herstellen na intensieve training. Net zo belangrijk is het effect van SR-9009 op de slaap, want hoe beter we slapen, hoe sneller en efficiënter het lichaam herstelt van een training en u klaarstoomt voor uw volgende training.
  • Ontsteking – Stenabolic kan mogelijk de ontstekingsreactie van het lichaam verminderen, wat het herstel bevordert en het risico op blessures vermindert.
  • Cholesterol – Stenabolic kan het cholesterol verlagen als deze effecten bij muizen zich kunnen vertalen naar mensen. Het is aangeprezen als bijzonder heilzaam voor mensen met een bestaand hoog cholesterolgehalte, wat het tegenovergestelde effect is van de meeste anabole steroïden die een ernstig negatief effect hebben op het cholesterolgehalte.
  • Mentaal – Door optimalisering van het circadiane ritme kan Stenabolic de slaapkwaliteit verbeteren en u helpen overdag meer geconcentreerd en alert te blijven. Dit verhoogt het algehele mentale welzijn en de mentale energie, waardoor u in de juiste gemoedstoestand bent voor uw trainingen en mogelijk de mentale vermoeidheid vermindert die de intensiteit van uw trainingen kan verlagen en uw resultaten kan belemmeren.

Stenabolic is net zo nuttig voor zijn fysieke voordelen als voor zijn positieve effecten op de geest die uiteindelijk zullen helpen om uw trainingscapaciteit te verbeteren en u gefocust te houden. Slaapkwaliteit, vetverlies en toegenomen uithoudingsvermogen zijn waar de belangrijkste voordelen van SR-9009 zich op richten. Vetverlies en behoud van spieren tijdens het cutten zijn andere bijkomende voordelen van dit middel.

SR9009 dosering

Zoals de meeste dingen over deze verbinding, is er ook geen consensus over de dosering voor prestatieverbetering en de meeste gebruikers zullen experimenteren met hun eigen doseringen en cycli.

We weten dat Stenabolic een zeer korte halfwaardetijd van slechts ongeveer 4 uur heeft, zodat u uw inname wilt timen zodat het overeenkomt met wanneer u de effecten nodig hebt om in te trappen en dit zal meestal ongeveer 2 uur zijn voordat u met een training begint op welk punt de activiteit in het lichaam op het optimale niveau zal zijn.

Een dosering van minder dan 20 mg is geschikt voor vrijwel iedereen, en goede effecten kunnen zelfs worden gezien bij slechts 5 mg, maar de meeste mensen zullen die dosering willen vermenigvuldigen. Dit is een samenstelling die geschikt is om te gebruiken met steroïden of andere SARM’s in een stack.

Bij het overwegen van uw dosering moet u zich ervan bewust zijn dat Stenabolic een zeer korte halfwaardetijd heeft: slechts vier uur ongeveer. Het begint dus niet alleen snel te werken, maar verlaat het systeem ook weer snel, wat betekent dat je om het optimale niveau van deze verbinding te behouden de dosering moet verdelen over twee of meer dagen per dag.

Voor sommige mensen kan een enkele dagelijkse dosis echter passen bij uw doelen, zoals het aandrijven van een aanstaande training en u geconcentreerd houden tijdens de training. In dit geval is het het beste om uw eenmalige dagelijkse dosis ongeveer een uur voor de training in te nemen.

Degenen die willen dat de effecten van Stenabolic langer aanhouden dan een enkele training zullen waarschijnlijk de optie volgen om de dosis te verdelen over twee of drie keer per dag. Dit kan grotere voordelen opleveren voor de slaapkwaliteit en het handhaven van de mentale concentratie gedurende langere perioden.

Bij het maken van deze beslissing moet u niet alleen rekening houden met de fysieke effecten van SR9009 maar ook met de mentale voordelen; en om die reden zullen de meeste mensen baat hebben bij het splitsen van de dosis om de effecten op hun hoogtepunt te houden.

De absolute maximumdosis van Stenabolic die als veilig wordt beschouwd is 50mg per dag. Voor de meeste gebruikers, zal dat niveau van dosering verder zijn dan wat nodig is en veel gebruikers zien goede resultaten met zo weinig als 5 mg per dag, dat is een goede plek voor nieuwe gebruikers om te beginnen waar je dan kunt de effecten van SR 9009 te evalueren en de dosering aan te passen als dat nodig is.

De meeste gebruikers vinden een evenwicht op ongeveer 30 mg per dag, en door het splitsen van deze in drie doses van 10 mg drie keer per dag behoudt u optimale niveaus van Stenabolic en verminderen het risico van het slapen problemen optreden. Hogere doses van Stenabolic kan het risico lopen van het induceren van slapeloosheid, dat is het tegenovergestelde effect van wat je wilt bereiken als het gaat om het verbeteren van uw kwaliteit van rust, herstel en slaap.

SR9009 kuur schema

Net als met dosering, als het gaat om de beste cycli voor Stenabolic het komt allemaal neer op mensen experimenteren en het delen van hun ervaringen, zoals er geen officiële wetenschappelijke gegevens die er zijn over hoe lang Stenabolic moet worden gebruikt voor de beste resultaten, en wat de beste andere verbindingen te stapelen het met zijn.

Het is vallen en opstaan voor veel mensen, maar genoeg hebben gebruikt om een solide idee van het gebruik van Stenabolic te krijgen om maximale resultaten uit een cyclus te verkrijgen.

Experimenteren met uw eigen persoonlijke doseringen en cyclus lengtes is nog steeds een goed idee, terwijl ervoor te zorgen u niet meer dan aanbevolen hoogste dosis of verlengen uw cycli tot uitgebreide perioden als eventuele effecten van langere termijn gebruik van de verbinding is nog steeds niet vastgesteld.

Een cyclus van 8 weken wordt beschouwd als een ideale lengte om voordelen te oogsten terwijl het verminderen van eventuele negatieve risico’s, maar dit te verhogen tot 12 weken is meer dan mogelijk en is niet bekend dat het verhogen van het risico van bijwerkingen, zolang een geschikte pauze wordt genomen na de cyclus van een vergelijkbare lengte.

Hier zijn enkele voorbeeldcycli om u op weg te helpen met SR9009:

SR9009 only kuur

Een Stenabolic alleen cycli geeft u een goede inleiding tot de specifieke effecten van deze verbinding en vanaf daar kunt u beslissingen nemen van wat andere verbindingen te stapelen met het in de toekomst om te voldoen aan uw specifieke doelstellingen. Een SR-9009 cyclus moet lopen voor ten minste 8 weken, maar het is mogelijk om te gaan voor maximaal 12 weken. Begin met 5mg of 10mg per dag, verhoog dit dan tot een maximum van 30mg per dag indien gewenst.

SR9009 kuur voor uithoudingsvermogen

SR-9009 blinkt uit in het stimuleren van uithoudingsvermogen als een van zijn belangrijkste voordelen, dus het gaat vooral atleten aanspreken die in staat willen zijn om harder en langer te duwen; dit kan iedereen zijn van hardlopers tot bodybuilders. Een effectieve uithoudingsvermogen stack is het combineren van 10mg-50mg per dag van Stenabolic met Ligandrol op 10mg per dag.

Ligandrol verhoogt de kracht en genezing terwijl het vermogen om spieren te kweken wordt vergroot. Cardarine is een andere verbinding die aanzienlijke effecten heeft op het uithoudingsvermogen en dat stapelen op slechts 10-20mg per dag met Stenabolic zal een indrukwekkende prestatieboost geven. Elk van deze gestapelde cycli voor uithoudingsvermogen kan tussen 8 en 12 weken lopen, met een pauze van dezelfde lengte van tijd om te volgen.

SR9009 cutting kuur

Cardarine en Stenabolic zorgen voor een krachtige combinatie van een cutstack waarbij een snelle vetverbranding mogelijk is en bestaande spieren behouden blijven omdat Cardarine ervoor zorgt dat spieren niet worden gebruikt voor energie.

Stenabolic zal uw focus en uithoudingsvermogen stimuleren en ook direct bijdragen aan de vetverbranding en het gebruik van opgeslagen vet als energie aanmoedigen; dit maakt Stenabolic en Cardarine een perfect op elkaar afgestemde stack voor snijden. Voor de beste resultaten gebruik Cardarine 10mg-20mg per dag met een eenmalige dagelijkse dosis, en SR9009 op 20mg tot 30mg per dag verdeeld in twee of drie doses, voor een cyclus van 8 weken. Geen van deze verbindingen zal enige PCT vereisen.

SR9009 vs. Alternatieven

Ik ben hier niet om u medisch advies te geven, maar ik moet u sterk aanraden om elk gebruik van Stenabolic SR-9009 ernstig te heroverwegen. Zelfs als je al veel ervaring hebt met SARM’s of steroïden in het verleden, wil je misschien toch alternatieve veiligere opties overwegen.

Hier is waarom:

Stenabolic is een meestal mysterieuze verbinding waar slechts een kleine hoeveelheid onderzoek naar is gedaan – op muizen! SR9009 komt met potentieel ernstige maar onbekende risico’s voor uw gezondheid, zowel op de korte als op de lange termijn. Deze onzekerheid maakt Stenabolic gewoon niet de risico’s waard. Daarom stel ik voor om natuurlijke, legale en bewezen Stenabolic-alternatieven te bekijken.

Veel vervangers van Stenabolic kunnen zeer vergelijkbare voordelen bieden, soms zelfs sterkere. Dit is zonder de mogelijkheid van vervelende en schadelijke bijwerkingen en gezondheidscomplicaties.

Met dit alles in gedachten, als u wilt gaan rechtstreeks naar de BESTE Stenabolic alternatief op de markt van vandaag, STENA 9009 is degene om te controleren.

STENA 9009 is een krachtige en krachtige formule die alle positieve effecten van Stenabolic kan repliceren, maar zonder die onbekende risico’s voor uw gezondheid. Oh, STENA 9009 is ook 100% legaal, maakt niet uit waar in de wereld je bent.

Dit zijn belangrijke redenen waarom ik STENA 9009 met vertrouwen kan aanbevelen, maar het zijn niet de enige. Er is een specifieke reden waarom ik heb gekozen voor STENA 9009 als de nummer 1 over de toonbank natuurlijk alternatief voor Stenabolic …

Voor zijn krachtige vetverbranding, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen verbeterende voordelen.

Ik ken veel mensen die STENA 9009 regelmatig gebruiken en ze zijn enthousiast over dit spul. Geen bijwerkingen, resultaten die lijken op die van Stenabolic, en nog veel meer. STENA 9009 is de perfecte vervanger voor uw risicovolle SR-9009.

STENA 9009 wordt ten zeerste aanbevolen.

SR9009 nakuur

Stenabolic zal uw testosteron helemaal niet onderdrukken omdat het geen invloed heeft op dit hormoon. Dit betekent dat u gewoon stopt met Stenabolic aan het einde van uw cyclus, en het is dan aanbevolen dat u een pauze van ten minste 6 weken neemt om het lichaam te laten herstellen.

Echter als uw cyclus gaat om eventuele steroïden of een andere SARM of andere verbinding die enige testosteron onderdrukking veroorzaakt omvatten, post cyclus therapie zal moeten worden uitgevoerd volgens het beste protocol als het gaat om deze verbindingen.

SR9009 vs. Andere SARM’s vs. Steroïden

SR-9009 is geen SARM of een anabole steroïde. Het wordt over het algemeen beschouwd als minder krachtig dan de meeste stoffen in deze twee categorieën, maar het heeft gunstige effecten die het nuttig kunnen maken om te stapelen met andere stoffen.

Stenabolic heeft geen invloed op hormonen, zoals steroïde cycli doen, dus er is geen testosteron onderdrukking. Dit betekent dat Stenabolic achteraf geen PCT nodig heeft, tenzij je het stapelt met onderdrukkende verbindingen. SR-9009 heeft ook geen van de bijwerkingen die steroïden veroorzaken. Gebruikers van anabole steroïden zullen Stenabolic in vergelijking daarmee een gemakkelijk te hanteren stof vinden.

SARM’s zijn ook anders dan Stenabolic omdat ze zich richten op specifieke androgeenreceptoren, terwijl SR-9009 zich niet richt op deze receptoren. Sommige SARM’s kunnen milde steroïde-achtige bijwerkingen veroorzaken, maar ook dit is geen factor bij gebruik van Stenabolic. Dit kan SR-9009 een aantrekkelijke startoptie maken voor degenen die gloednieuw zijn in het gebruik van prestatieverhogende middelen en die misschien nerveus zijn over de bijwerkingen van steroïden en sommige van de krachtigere SARM’s.

Wat SR 9009 echter gemeen heeft met alle SARM’s en anabole steroïden is dat het verboden en verboden is in professionele sporten en door de wereld doping organisaties.

SR9009 Resultaten

Stenabolic is een van de weinige verbindingen die wordt geleverd met een breed scala van voordelen die verder reiken dan de belangrijkste fysieke. Maar als het gaat om uw fysieke resultaten, is SR9009 geen slouch.

U kunt kwaliteitsvetverbranding verwachten als gevolg van een verbeterde stofwisselingssnelheid en een merkbare verbetering van uw uithoudingsvermogen, wat uw trainingen en andere fysieke activiteiten zal voortstuwen, zodat u natuurlijk meer vet zult verbranden – als u langer en met een hogere intensiteit kunt trainen, zullen er meer calorieën worden verbrand.

Voor veel mensen is vetverbranding de belangrijkste reden om Stenabolic te gebruiken en u kunt verwachten dat uw resultaten indrukwekkend zullen zijn; maar alleen als u een dieet van goede kwaliteit handhaaft en gedurende de hele cyclus intensief blijft sporten.

Aangezien u waarschijnlijk minder calorieën eet terwijl u probeert om vet te verbranden tijdens een Stenabolic-cyclus, wordt het verlies van spierweefsel een grote zorg. Stenabolic kan helpen spier te behouden terwijl vet wordt verbrand en ook potentieel bijdragen aan spier winsten als u met inbegrip van gewicht opleiding in uw trainingen en met behulp van andere bulking verbindingen in een stapel.

Bijwerkingen van SR9009

Zonder enige studies of klinische proeven op mensen, is het officiële woord over de bijwerkingen van Stenabolic gewoon onbekend omdat de gegevens niet bestaan. Atleten die Stenabolic hebben gebruikt zijn echter de belangrijkste communicator geworden voor eventuele bijwerkingen, en het goede nieuws is dat wanneer mensen deze verbinding bij matige doses gedurende beperkte perioden van tijd gebruiken, het risico van bijwerkingen minimaal is op basis van persoonlijke ervaring.

Dat betekent niet dat Stenabolic geen bijwerkingen zal veroorzaken voor u als individu, maar het zal zeker niet leiden tot dezelfde nadelige effecten die we zien met anabole steroïden.

Wat tot nu toe bekend is over mensen die Stenabolic gebruiken, is dat er geen meldingen van levertoxiciteit zijn. Zoals met elke stof, het vermijden van hoge doses is de sleutel tot het beschermen van de lever, zoals is het beperken van uw gebruik tijd tot een verstandige cyclus lengte en het nemen van pauzes tussen cycli te laten het lichaam om te herstellen.

Een ongewone bijwerking die is opgemerkt door sommige gebruikers is dat van slapeloosheid. Gezien de activiteit van Stenabolic op het circadiane ritme van het lichaam dat de slaap dicteert, zou het als enige verrassing kunnen komen dat dit effect de tegenovergestelde richting kan nemen van wat de bedoeling is.

Maar als een persoon te veel Stenabolic neemt, is het mogelijk dat het lichaam overreageert en dit kan een negatieve invloed hebben op de slaapkwaliteit – waardoor een cascade-effect op uw resultaten en herstel ontstaat. Het verlagen van uw dosering is de ideale manier om deze bijwerking te voorkomen, terwijl u in gedachten moet houden dat het slechts door een kleine minderheid van SR-9009 gebruikers is gemeld.

Als het gaat om de problemen die elke steroïde gebruiker vertrouwd zou zijn met: testosteron onderdrukking, androgene effecten zoals kaalheid of acne, of oestrogene effecten zoals het vasthouden van water – deze zijn niet een zorg met Stenabolic. De verbinding heeft geen hormonale activiteit dus het heeft geen invloed op testosteron of oestrogeen. Dit betekent dat u niet hoeft te nemen een oestrogeen blokkerende drugs of een PCT drugs achteraf; tenzij u zijn stapelen Stenabolic met een steroïde of andere verbinding die wel invloed op deze hormonen.

Vrouwelijke gebruikers van Stenabolic hoeven zich ook geen zorgen te maken over de ontwikkeling van mannelijke trekken, wat betekent dat zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers Stenabolic veilig kunnen gebruiken zonder zich zorgen te maken over bijwerkingen.

SR9009 FAQs

Is Stenabolic veilig?

Stenabolic wordt over het algemeen beschouwd als zeer veilig om te gebruiken bij lage tot matige doses en voor beperkte perioden van tijd met pauzes tussen cycli. Er zijn geen ernstige effecten op lange termijn bekend, noch zijn er ernstige bijwerkingen op korte termijn bekend. Hoewel SR 9009 niet is goedgekeurd voor menselijk gebruik, noch studies zijn gedaan op mensen die de verbinding gebruiken, zijn er geen bekende rapporten van enige betreffende nadelige effecten van mensen die deze krachtige verbinding voor prestatieverbetering gebruiken.

Waar wordt SR9009 voor gebruikt?

Stenabolic wordt meestal gebruikt om een boost te geven aan het uithoudingsvermogen en om te helpen bij de slaapkwaliteit, wat kan helpen bij uw herstel. Het is ook nuttig als onderdeel van een vetverbrandingscyclus omdat het opgeslagen vet aanmoedigt om te worden gebruikt als energie, maar het is het beste gecombineerd met andere meer krachtige vetverbrandende verbindingen zoals Cardarine. Het is mogelijk dat SR9009 ook enkele voordelen kan hebben voor cholesterol en ontsteking.

Hoeveel Stenabolic moet ik nemen?

Doseringen kunnen variëren van slechts 5 mg per dag tot een maximum van 50 mg per dag. De meeste mensen zullen nooit de noodzaak inzien om zo’n hoge dosis te nemen, waarbij de gebruikelijke dosering in het midden van dit bereik blijft op het niveau van 20 mg tot 30 mg per dag. Bij deze doseringen is het verstandig om de dosis te splitsen in twee of drie keer per dag toediening.

Wat is Stenabolic SR9009?

Stenabolic is wat bekend staat als een REV-ERB agonist, dus dit maakt het noch een SARM of een steroïde, maar een ander type verbinding. Het is een onderzoeksverbinding die alleen uit experimenten werd ontwikkeld, maar de aandacht van atleten trok vanwege de resultaten in muizentests die een grote verbetering van het uithoudingsvermogen en gewichtsverlies lieten zien.

Heeft Stenabolic PCT nodig?

U hoeft geen PCT te doen wanneer u Stenabolic gebruikt omdat het geen effect heeft op testosteron of andere hormonen. Als u Stenabolic stapelt met een andere verbinding die testosteron onderdrukt dan moet u post cycle therapy doen zoals gebruikelijk, maar het zal niet nodig zijn als u Stenabolic alleen gebruikt.

Hoe neem je SR9009?

SR9009 wordt geleverd als een vloeistof dus er zijn verschillende opties om het in te nemen. Het kan oraal worden ingenomen, maar de biologische beschikbaarheid met deze methode wordt verondersteld zeer laag te zijn. Anderen zouden ervoor kunnen kiezen om het te gebruiken als een intramusculaire of subcutane injectie in een poging om het meer biologisch beschikbaar te maken. Met een korte halfwaardetijd van vier uur, is het ideaal om de dagelijkse dosis op te splitsen in twee of zelfs drie keer per dag.

Is SR-9009 een SARM?

Stenabolic is geen SARM, ook al wordt het vaak gegroepeerd met SARM’s en als zodanig geëtiketteerd door degenen die deze verbindingen verkopen. Het wordt vaak gestapeld met echte SARM’s in cycli omdat het perfect aansluit bij andere verbindingen zoals die welke gewoonlijk worden gebruikt voor bulken, cutten en het vergroten van uithoudingsvermogen en prestaties.

Mijn conclusie en aanbeveling

Hoewel het technisch gezien geen SARM is maar een Rev-Erb agonist, wordt Stenabolic door de meeste verkopers nog steeds aangeprezen als een soort SARM.

Dit middel is niet zozeer aantrekkelijk voor bodybuilders, maar meer voor duursporters, omdat studies hebben aangetoond dat het het uithoudingsvermogen aanzienlijk kan vergroten en de vetverbranding efficiënter kan maken. Afstandslopers zijn een groep die baat zou hebben bij de effecten van Stenabolic.

Als uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen en vetverlies uw hoofddoelen zijn, dan kan Stenabolic de juiste samenstelling voor u zijn, maar houd in gedachten dat aangezien dit een vrij nieuwe SARM is, er nog veel te leren valt over zowel de positieve als de negatieve effecten.

Er bestaat geen twijfel over dat Stenabolic zeker werkt zoals verwacht. Maar in werkelijkheid zal bijna niemand serieus overwegen om iets als Stenabolic te gebruiken.

Het is slim om zeer voorzichtig te zijn! Stenabolic is vooral een onbekende SARM-achtige verbinding met weinig kennis of onderzoek naar de mogelijke effecten ervan op uw gezondheid. Dit is precies de reden waarom weinigen de risico’s zullen willen nemen, en in plaats daarvan liever zullen kijken naar veilige, natuurlijke Stenabolic alternatieven.

De absolute beste natuurlijke alternatief voor SR9009 beschikbaar over de toonbank vandaag is zonder twijfel STENA 9009. Met behulp van STENA 9009 consequent kan brengen u vrijwel exact dezelfde voordelen als je zou zien met Stenabolic, maar geen van de onbekende en mogelijk zeer gevaarlijke risico’s voor uw gezondheid op korte en lange termijn.

Van STENA 9009 is bewezen dat het een krachtige vetverbrander is die kan wedijveren met Stenabolic, terwijl het uw uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen vergroot om uw trainingscapaciteit te vergroten. Dit spul werkt echt!

Sterk aanbevolen!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}