Steroïden om te bulken – Beste stacks + extra tips

door Thijs // 11 september, 2022  

Toen ik serieus begon met gewichtheffen en groot wilde worden, stond het internet nog in de kinderschoenen. Ja, er waren tonnen tijdschriften die ik kon raadplegen voor trainingstips, dieet, het bekijken van geweldige foto’s van mannen met een roided out (en denken dat ze natuurlijk waren).

Maar niets zoals we vandaag hebben, waar letterlijk duizenden alledaagse Joe’s hun ervaringen online delen zodat iedereen ze kan bekijken – gratis. Klinkt goed; maar we hebben het omgekeerde probleem vandaag – informatie overload (en veel van het is gewoon afval of erger nog: nep).

Naarmate ik meer en meer ervaring heb opgedaan, niet alleen met bodybuilding zelf, maar ook met het leren van alles over voeding en steroïden, heb ik geleerd om het kaf van het koren te scheiden – dit maakt het eenvoudig om me te concentreren op de relatief kleine hoeveelheid informatie die echt nuttig is, terwijl ik al het achtergrondlawaai buitensluit.

Ik denk dat het minste wat ik kan doen is delen wat ik heb geleerd met mensen die geen jaren willen verspillen aan het bewandelen van de verkeerde paden, meegezogen door gladde influencers op Instagram die zelden zijn wat ze beweren te zijn – ik houd het bij feiten, wetenschap en wat al tientallen jaren werkt.

Als je klaar bent om de meest up-to-date, grondig onderzochte en uiteindelijk de beste bulking samenstellingen voor steroïde gebruikers te ontdekken die je nu kunt kopen, plus de meest effectieve bulking stacks die je resultaten ZULLEN geven – en hoe je ze allemaal samen kunt voegen in killer cycli, lees dan verder omdat we je van A-Z hebben gedekt in deze alles-in-één gids voor bulking steroïde cycli en stacks.

In deze gids zul je leren:

Steroïdeverbindingen voor bulken

Anabole steroïden worden al heel lang door bodybuilders gebruikt om in omvang op te bouwen tot niveaus die zonder gebruik van deze krachtige middelen moeilijk of onmogelijk te bereiken zijn.

Maar met zo veel mogelijke steroïden voor u om uit te kiezen, hoe weet u welke (of twee, of meer in combinatie) u moet gebruiken?

Welke steroïden zijn het veiligst om te gebruiken en welke zullen de massieve bulking resultaten leveren die je nodig hebt?

Hieronder zijn mijn top tien bulking steroïden te gebruiken in een cyclus en in stapels. Elk van deze verbindingen WIL geven u ongelooflijke winsten, zolang je ze goed gebruikt.

Dianabol

Denk aan anabole steroïden en de naam Dianabol is vaak de eerste die in je gedachten komen. Het is al lang de meest populaire en gerespecteerde steroïde en voor goede redenen.

WAT IS HET: Dianabol komt in orale en injecteerbare vormen, maar mondelinge is veruit de meest gebruikte. Dianabol is een een gewijzigde vorm van het hormoon testosteron. De lichte chemische wijziging van testosteron geeft Dianabol minder androgene effecten dan regelmatige testosteron. Dianabol werkt uitstekend wanneer gebruikt met andere steroïden in een stack, en dit is hoe het wordt het meest gebruikt en biedt de meeste voordelen.

HOE HET WERKT: Dianabol levert zijn resultaten door de stikstofretentie en eiwitsynthese serieus te stimuleren, waardoor de spiergroei sneller en groter wordt. Een verhoogde bloed- en voedingsstoffenstroom naar de spieren verbetert de kracht snel terwijl het vermoeidheid vermindert. Dianabol vereist dat u voldoende voedsel calorieën consumeren voor het te werken aan haar maximale niveau.

VOORDELEN: Dianabol wordt gebruikt om massa en sterkte snel in een bulking cyclus op te bouwen. U zult ook merken uw vermogen om uit te werken harder en langer toeneemt en dit alles is te wijten aan de grote impuls aan stikstof retentie en bloedstroom die Dianabol biedt. Het grote voordeel is dat Dianabol snel begint te werken en het gebruik ervan aan het begin van een ballaststoffen cyclus geeft de ultieme impuls aan uw cyclus.

DOSERING: Zoals ik al zei, Dianabol wordt idealiter gebruikt naast andere verbindingen en dit betekent dat uw dosering veel afhankelijk van wat uw doelen zijn en wat andere steroïden in de cyclus zijn kan variëren. Om een goede balans tussen voordelen en bijwerkingen, 15 mg of 20 mg per dag zal niet teleurstellen, vooral als het je eerste keer. Gevorderde gebruikers kunnen gaan zo hoog als 50 mg tot 100 mg per dag.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Zoals alle steroïden, kunt u verwachten dat sommige bijwerkingen met Dianabol. Het is niet de meest krachtige steroïde te beheren van de bijwerkingen van, en je moet in staat zijn om de negatieve effecten in de meeste gevallen te controleren. Bijwerkingen variëren van verhoogde oestrogene effecten die gynaecomastie en het vasthouden van water veroorzaken; dit is de meest waarschijnlijke bijwerking van Dianabol en moet worden gecontroleerd met SERMs of AI’s om hoge bloeddruk te voorkomen.

Hoewel de androgene eigenschappen vrij laag zijn, is het nog steeds mogelijk dat je androgene gerelateerde effecten zoals acne ervaart. Andere negatieven zijn de mogelijkheid van verhoogde cholesterol en de bepaalde onderdrukking van testosteron die vrij sterk met Dianabol kan zijn. Als een mondelinge steroïde, kan Dianabol stress uw lever dus het is het beste om het niet te gebruiken buiten de aanbevolen dosering en cyclus lengte.

U kunt niet verkeerd gaan door het toevoegen van Dianabol aan een ophopende cyclus. Het is een eenvoudige, makkelijk te gebruiken steroïde die enorme voordelen in snelle tijd biedt en dat is waarom het is een nietje voor bodybuilders voor decennia geweest. Klik hier voor mijn volledige Dianabol cyclus gids.

Anadrol

Anadrol is een bulking krachtpatser steroïde. Het is een dihydrotestosteron (DHT) afgeleide verbinding die oraal wordt ingenomen.

WAT IS HET: Ook wel Oxymetholone, Anadrol is een krachtige orale anabole steroïden met een anabole rating die meer dan drie keer dat van gewone testosteron. Met deze potentie komt vele krachtige voordelen, maar ook negatieve effecten die u moet zich bewust zijn van voordat u begint met een cyclus Anadrol.

HOE HET WERKT: Anadrol is een steroïde die moet worden gebruikt naast andere steroïden in een stapel, in plaats van op zijn eigen. Het zal aanzienlijke winsten in massa en kracht dankzij zijn zeer krachtige anabole rating. In feite is het een van de meest krachtige anabole steroïden beschikbaar.

VOORDELEN: Anadrol begint te werken snel dus zijn beste gebruik is aan het begin van uw ballaststoffen cyclus waar deze verbinding zal geven u snel winsten, terwijl de andere injecteerbare verbindingen in uw cyclus een tijdje langer duren te schoppen in. Het is ook een krachtige mid-cyclus compound waar je nodig hebt om te breken door middel van een plateau zodat uw winsten niet stagneren. Dit maakt Anadrol een serieus wapen in elke goed geplande steroïde cyclus.

DOSERING: Deze snelwerkende orale steroïde verlaat ook het lichaam snel dus je moet nemen het dagelijks. Het moet worden gebruikt voor niet langer dan een periode van 6 weken, maar zelfs 4 weken zal geven geweldige resultaten op 50 mg per dag. Hoe hoger de dosis, hoe ernstiger de bijwerkingen zullen zijn en het is bekend dat alles boven 100 mg niet alleen mogelijk gevaarlijk is, maar ook geen extra voordelen zal opleveren.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Anadrol is een niet-afbrekende steroïde dus het veroorzaakt geen omzetting van testosteron naar oestrogeen; maar ondanks dit slaagt het er nog steeds in om oestrogene effecten te hebben die gyno en waterretentie kunnen veroorzaken. Zoals u waarschijnlijk zal worden met behulp van SERMs of AI’s in uw cyclus te bestrijden bijwerkingen van andere verbindingen, deze zal helpen met oestrogene effecten Anadrol’s. Sommige mensen zullen ervaren androgene effecten zoals acne of haaruitval, en dit is niet een steroïde die moet worden gebruikt door vrouwen. Cholesterol veranderingen, testosteron onderdrukking en lever toxiciteit zijn alle andere bijwerkingen te zijn zich bewust van met Anadrol.

Anadrol is een krachtig wapen te hebben in uw steroïde arsenaal en zal een machtige impuls te geven aan uw ballaststoffen cyclus wanneer gebruikt met andere ballaststoffen verbindingen. Klik hier voor mijn volledige Anadrol cyclus gids.

Deca-Durabolin

Deze beroemde steroïde is gemaakt van de verbinding nandrolone DECANOAAT. Het is een van de meest gebruikte steroïden, en wordt geleverd met een extra voordeel dat we niet vaak zien met andere verbindingen.

WAT IS HET: Deca, zoals het meestal wordt genoemd, heeft een anabole waarde die met 125 iets hoger is dan gewone testosteron. Maar de androgene rating is slechts 37, vergeleken met 100 voor testosteron Dit is een steroïde die we kunnen gebruiken voor de opbouw van massa, maar moeten zich ervan bewust dat winsten zijn vrij traag met deze verbinding. Een bonus is de therapeutische en helende eigenschappen van Deca die helpen bij herstel.

HOE HET WERKT: Deca werkt vergelijkbaar met veel andere steroïden – door het verhogen van eiwitsynthese en stikstof retentie (die het is bijzonder goed in vergelijking met andere verbindingen), het stimuleren van IGF-1 en als een unieke bonus, het verbetert collageen synthese die leidt tot de therapeutische en helende eigenschappen van Deca die je niet krijgt met andere steroïden.

VOORDELEN: De lage androgene rating van Deca betekent dat je niet te maken krijgt met ernstige androgene bijwerkingen, en de oestrogene activiteit is ook laag. Een duidelijk voordeel is de boost voor herstel, spierpijn verlichting en verbeterde uithoudingsvermogen met therapeutische voordelen Deca’s.

DOSERING: Als u wilt gebruiken Deca puur voor therapeutische redenen, een lage dosis van 100-200 mg per week werkt goed. Maar voor bulking u zult willen om dit te verhogen tot 400 mg per week. Geavanceerde gebruikers kunnen uitbreiden tot 600 mg per week maximum. Deca is traag werkende met een halfwaardetijd van 6-12 dagen, dus een keer per week injectie is meer dan genoeg, hoewel u misschien liever de dosis splitsen in twee keer per week dus bezuinigen op het bedrag wordt geïnjecteerd elke keer.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Deca is een relatief milde steroïde, maar je zou nog steeds bijwerkingen kunnen opmerken, vooral bij hogere doses. Deca alleen aromatizes een beetje, waardoor potentiële gyno en waterberging. Het is de sterkere progestageenactiviteit in Deca die oestrogeenniveaus kan verhogen, zodat u zult willen houden uw gebruik van SERM’s om dit te bestrijden. Deca kan sommige veranderingen in cholesterol veroorzaken, maar het handhaven van een kwaliteitsdieet kan dit minimaliseren. De sterkste bijwerkingen is testosteron onderdrukking, dus een testosteron verbinding moet ook worden gebruikt met Deca.

Deca is een goed verdragen steroïde die vooral zal worden gewaardeerd als u vrij nieuw voor het gebruik van steroïden bent, met zijn veelvoudige voordelen en de potentiële bijwerkingen vrij mild in vergelijking met andere verbindingen zijn. Klik hier voor mijn volledige Deca-Durabolin cyclus gids.

Testosteron Enanthaat/Cypionaat

Testosteron Enanthate en Testosteron Cypionate zijn twee zeer vergelijkbare verbindingen. Beide zijn precies hetzelfde in dat zij zuivere testosteron bevatten; met het enige verschil dat de bijgevoegde ester. Deze twee esters zijn zeer vergelijkbaar hoewel, en u zult vinden dat er weinig tot geen verschil in hoe u een van beide samenstellingen, dus we hebben ze gecombineerd hier met de onderstaande info van toepassing op beide.

WAT IS HET: Testosteron is het primaire en belangrijkste geslachtshormoon bij mannen. Wanneer bodybuilders testosteron injecteren, maken we gewoon gebruik van dit natuurlijke hormoon, in synthetische vorm, en vermenigvuldigen de effecten ervan (afhankelijk van uw dosis). Testosteron heeft twee belangrijke toepassingen voor bodybuilders: als een vervanging hormoon dat u moet gebruiken wanneer het gebruik van andere steroïden die uw normale testosteron productie onderdrukken, en op veel hogere niveaus op te bulken, herstel verhogen, en over het algemeen een enorme impuls aan anabole activiteit bieden.

HOE HET WERKT: Testosteron beïnvloedt talloze aspecten van uw lichamelijke gezondheid, en zelfs geestelijke gezondheid. Dus het nemen van exogene testosteron vergroot deze effecten – hoe hoger de dosis, hoe groter de effecten. Wanneer bulken je belangrijkste prioriteit is, zullen testosteronsteroïden de eiwitsynthese en stikstofretentie stimuleren – dit is het ABC van spieropbouw. Het verbetert het herstel en verhoogt het aantal rode bloedcellen, zodat je meer voedingsstoffen naar de spieren brengt. Testosteron heeft ook antikatabole effecten zodat je spieren beter behoudt.

VOORDELEN: Testosteron geeft je duidelijk een berg voordelen voor bulken en algehele bodybuilding en fitness. Het staat u toe om veel krachtiger steroïde verbindingen die gedeeltelijk of volledig kunnen onderdrukken uw natuurlijke testosteron te gebruiken; door het nemen van exogene testosteron u zorgen voor een test vervanging tijdens uw cyclus. Op zijn eigen test zal bulk-up van uw grootte en kracht (zolang uw dieet en trainingen juist zijn) en zal u helpen vasthouden aan spier als u wilt om vet te verliezen. Testosteron zal u laten bereiken aanzienlijk grotere spier en sterkte winsten dan je ooit zou kunnen met uw natuurlijke niveaus van hormoon productie.

DOSERING: Er is een groot verschil in dosering of u Test gebruikt als een hormoon vervanging of prestatieverbetering 200 mg of niet meer dan 25 mg per week is meer dan genoeg om u gedekt wanneer het gebruiken om testosteron te vervangen terwijl het gebruik van andere verbindingen – maar u wilt misschien dit aan te passen afhankelijk van hoe onderdrukkende de andere steroïden zijn. Wanneer u het gebruikt als een prominente verbinding in een ophopende cyclus, 500 mg per week geeft u een bijna perfecte balans tussen resultaten en bijwerkingen. Hardcore gebruikers zullen dit echter gemakkelijk verhogen tot 1000 mg.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Bij hogere doses kunt u verwachten dat sommige bijwerkingen, maar ze zijn niet zo sterk als met veel andere steroïden en de meeste jongens zal het goed verdragen. Testosteron aromatize dus gyno en waterretentie kunnen hun lelijke kop opsteekt, maar met SERM’s dit is gemakkelijk gecontroleerd. De gebruikelijke androgene effecten zijn mogelijk, met inbegrip van acne en haaruitval bij gevoelige personen. Cholesterol kan negatief worden beïnvloed, en natuurlijke testosteron zal worden onderdrukt; maken PCT kritisch na uw cyclus.

Uw keuze tussen testosteron ENANTAAT of cypionate zal waarschijnlijk gewoon neerkomen op wat beschikbaar is voor u. Beide zal leveren dezelfde resultaten of u Test gebruikt als een hormoon vervanging in een stack, of bij hogere doses voor prestatieverbetering. Klik hier voor mijn volledige testosteron cyclus gids.

Trenbolon

Trenbolon is een zeer krachtige steroïde, op meerdere manieren. Dit omvat zowel de krachtige voordelen als de nogal ernstige bijwerkingen profiel. Dit maakt Trenbolone een steroïde die moet worden gebruikt door meer ervaren steroïde gebruikers, en is niet een geschikt voor een eerste timer (tenzij je echt spel bent).

WAT IS HET: Tren is een Nandrolon afgeleid steroïde die oorspronkelijk werd ontwikkeld om spiermassa en eetlust in vee te verhogen. Om te weten hoe krachtig Trenbolone is in vergelijking met gewone testosteron, hoeft u alleen maar te kijken naar de anabole en androgene rating: beide op 500 in vergelijking met 100 voor testosteron Trenbolonacetaat is de meest voorkomende ester variant gebruikt als het is snelwerkende en zal het lichaam snel verlaten als u een van de meer ernstige bijwerkingen ondervindt.

HOE HET WERKT: Alles over de effecten van Trenbolone worden aanzienlijk vergroot dankzij de extreme anabole rating. Het bouwt spieren op door de stikstofretentie, eiwitsynthese, rode bloedcellen aanzienlijk te stimuleren en door de efficiëntie van de manier waarop voedingsstoffen door het lichaam worden geabsorbeerd na het eten, te verhogen.

VOORDELEN: Hoewel het verbazingwekkend krachtig is, veroorzaakt Tren geen vochtretentie, waardoor het een zeer aantrekkelijke massaversterker is, vooral als u traint voor wedstrijden en velen zullen dit als een groot voordeel zien. Tren zorgt voor een uitzonderlijke spier- en krachttoename, maar het is ook uitstekend geschikt om in een cutfase je lichaamsbouw te verbeteren zonder vochtretentie. Bij sommige gebruikers kan de eetlust toenemen, wat de voedselinname kan stimuleren, wat leidt tot meer winst (mits je calorieën van goede kwaliteit eet).

DOSERING: Omdat Tren zo krachtig is, hoef je geen hoge doses te gebruiken en zeker een hogere dosis zal de kans op de meer verontrustende bijwerkingen sterk verhogen. Stapelen van Tren met ten minste testosteron is vereist, en de dosering van Tren in een eenvoudige stack moet rond de 150 mg per week liggen.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Tren aromatiseert niet, maar het heeft wel een sterk progestageen effect en dit kan ook leiden tot het ontwikkelen van gyno. Sommige gebruikers kunnen haaruitval en bloeddrukstijgingen zien, en het mag nooit worden gebruikt als je bestaande bloeddrukproblemen hebt. Er zijn een hele andere set van bijwerkingen die kunnen komen met Tren die we meestal niet zien met andere verbindingen, en dit zijn de ernstige degenen die sommige jongens zullen niet in staat zijn om te tolereren, terwijl anderen niet zo’n probleem hebben. Dit zijn onder andere angst en verhoogde hartslag, agressie en woede, verlies van libido en slaapproblemen.

Als je het geluk hebt niet te worden beïnvloed door de negatieve effecten van Trenbolone, krijg je om te genieten van een van de meest krachtige en veelzijdige steroïden beschikbaar voor de opbouw van massa en physique verharding minus de vloeistof winsten. Klik hier voor mijn volledige Trenbolone cyclus gids.

Turinabol

Turinabol is niet zo bekend als Dianabol, maar het is een gewijzigde versie van die wereldberoemde steroïde. U kunt denken van het als een minder krachtige vorm van Dianabol, met een lage androgene rating.

WAT IS HET: Turinabol is een combinatie van Methandrostenolone (Dianabol) en Clostebol. Het is een mondelinge steroïde die niet specifiek een ballaststoffen steroïde is, maar kan nog steeds effectief worden gebruikt in een ballaststoffen cyclus, zoals het biedt een uitstekende boost aan uithoudingsvermogen en kracht. Turinabol kan daarom worden gedacht van meer als een ondersteunende verbinding te gebruiken naast meer krachtige steroïden in een ballaststoffen cyclus.

HOE HET WERKT: Turinabol werkt vergelijkbaar met Dianabol, en kan gewoon worden gezien als een zwakkere versie in alle opzichten. Dus krijgen we verbeterde stikstof retentie en eiwitsynthese, en alle processen die worden geassocieerd met Dianabol, maar u kunt verwachten een merkbaar milder effect met Tbol.

VOORDELEN: Er is geen aromatizing activiteit dus Turinabol zal niet brengen op oestrogene effecten, en de androgene effecten zijn minimaal met een rating van slechts 6 naast een anabole rating van 54. Dit zijn aantrekkelijke voordelen voor mensen die minder bijwerkingen willen in vergelijking met Dbol en andere steroïden.

DOSERING: Vanwege de matige anabole eigenschappen, moet u hogere doses om een groot voordeel met Turinabol krijgen. Lagere doses worden vaak gebruikt voor snijden en competitie prep. Voor bulking kan 60 mg per dag in combinatie met een andere verbinding met een hogere anabole waarde een mooie winst in kracht, vetvrije spieren en spierbehoud opleveren.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Het goede nieuws is dat Turinabol’s algehele mildheid resulteert in enkele van de zwakste bijwerkingen die u zult zien met een steroïde, met één uitzondering. Dat is op het gebied van cholesterol waar dit steroïde uw goede en en slechte cholesterolniveaus de verkeerde manier ernstig kan scheef; dus als u al cholesterol problemen hebt, zou u kunnen heroverwegen Turinabol te gebruiken. Androgene effecten moeten worden kleine tot non-existent, met de gebruikelijke lever toxiciteit te zijn zich bewust van als het is een mondelinge steroïde.

Orale Turinabol is een fatsoenlijke keuze voor beginnende steroïde gebruikers die willen voorkomen dat echt ernstige bijwerkingen. Houd in gedachten het is mild en wordt vaak gebruikt voor snijden / vet verlies en pre-contest, maar het is een solide keuze voor dompelen uw teen in steroïden voordat springen op de hardere verbindingen later. Klik hier voor mijn volledige Turinabol cyclus gids.

Equipoise

Equipoise zal een beroep op u als u wilt bouwen massa, terwijl het niet te maken met de meer ernstige bijwerkingen van andere steroïden. Dit is een steroïde waarvan bekend is dat goed worden getolereerd door de meeste mensen, zelfs door vrouwen. Equipoise stapelt zeer goed met vele andere steroïden en is geweldig voor bulking, evenals andere toepassingen zoals snijden.

WAT IS HET: Equipoise of Boldenone werd oorspronkelijk gemaakt als een steroïde voor paarden. Het is slechts een licht gewijzigde versie van het hormoon testosteron, maar deze wijziging brengt enkele merkbare verschillen tussen de twee. Equipoise is een krachtige steroïde die kan geven u spectaculaire resultaten met minder bijwerkingen dan veel andere verbindingen.

HOE HET WERKT: Net als testosteron, zal Equipoise de eiwitsynthese en stikstof retentie bevorderen, en het aantal rode bloedcellen en insuline groeifactor 1 verhogen.

VOORDELEN: Equipoise is een hormoon met lage afgifte in zijn gebruikelijke vorm als Boldenone Undecylenate, zodat je gemakkelijk wegkomt met een eenmalige wekelijkse injectie; dit is aantrekkelijk voor mannen die niet graag regelmatige injecties willen. Er is geen twijfel de verminderde bijwerkingen ervaren met Equipoise in vergelijking met testosteron is een van de grootste voordelen van dit steroïde.

DOSERING: Dankzij de meestal milde bijwerkingen, kunnen we gemakkelijk gebruiken EQ tot 600 mg per week, hoewel zelfs 400 mg zal indrukwekkende resultaten opleveren. Omdat dit is een langzaam werkende en lang werkende verbinding, uw cyclus lengte zal moeten niet korter dan 8 weken, maar 12 weken wordt aanbevolen.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Vergeleken met testosteron, heeft Equipoise het voordeel van slechts aromatizing half zo veel, zodat u minder oestrogene effecten krijgt. In feite moeten zowel androgene als oestrogene effecten minimaal zijn en meestal afhangen van je individuele aanleg voor deze bijwerkingen. Equipoise zal onderdrukken testosteron en moet u een testosteron steroïde naast het gebruiken.

Terwijl Equipoise is niet van plan om massa te bouwen zo goed als testosteron zelf, het komt met speciale voordelen die het zeer aantrekkelijk maken. Als u wilt dat veel van de voordelen van testosteron met een verminderde bijwerkingen profiel, Equipoise is zeker uw overweging waard. Klik hier voor mijn volledige Equipoise cyclus gids.

Sustanon 250

Sustanon 250 is een uniek product omdat het is samengesteld uit een combinatie van meerdere testosteron esters allemaal in een. De 250 in de naam verwijst naar het totaal van 250 mg testosteron in de formule.

WAT IS HET: Sustanon 250 is een vorm van testosteron die werd ontwikkeld om medisch te worden gebruikt als testosteron vervanging voor mannen met een tekort aan testosteron. Zoals veel van dergelijke steroïden producten, het spreekt ook aan degenen onder ons die zien de voordelen voor bulking en prestatieverbetering gebruik. Het is een goede keuze voor beginners die willen infrequent toediening van een krachtige steroïde.

HOE WERKT HET: Sustanon is gewoon testosteron, dus je krijgt alle voordelen van dat hormoon zoals je zou krijgen met een enkel esterproduct. Dit betekent spiergroei, behoud van magere spieren en meer kracht, evenals mentale voordelen zoals verbeterde helderheid en focus. Sustanon 250 doet dit door de eiwitsynthese en de stikstofretentie te bevorderen, de insuline-achtige groeifactor-1 te verhogen om het anabolisme te stimuleren, terwijl de destructieve stresshormonen worden verminderd.

VOORDELEN: De waarde van een formule van meerdere esters van testosteron is dat je zowel langzaam werkende als snel werkende vormen van het hormoon combineert – terwijl de korte esters meteen beginnen te werken, schoppen de lange esters later in. Dit betekent dat je niet gebonden bent aan de eigenschappen van slechts één enkele vorm van testosteron. Een uitstekende tijd om Sustanon 250 te gebruiken is tijdens het buitenseizoen bulken waar u magere massa kunt opbouwen met de verhoogde testosteronniveaus terwijl het zien van een verminderde neiging om vet te winnen – zolang uw dieet juist is. Sustanon 250 beschermt mager spierweefsel en uw dosering en trainingen zullen bepalen hoeveel u kunt winnen.

DOSERING: U kunt beginnen zo laag als 250 mg per week, maar dit is meestal alleen genoeg om te voorzien in een externe bron van testosteron als u andere onderdrukkende verbindingen gebruikt. De meesten van ons willen minstens 500 mg per week om aan te sterken. Dit kan oplopen tot 1000 mg, afhankelijk van je doelen en je tolerantie voor bijwerkingen.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Sustanon 250 komt met dezelfde bijwerkingen risico’s als alle andere vormen van testosteron. Gyno en het vasthouden van water zal moeten worden gecontroleerd, met name omdat overtollige vloeistof de bloeddruk kan verhogen. Sustanon zal hoge androgene effecten hebben, maar sommige jongens zijn veel gevoeliger dan anderen voor het ontwikkelen van acne en haaruitval. Uw natuurlijke testosteron zal worden onderdrukt tijdens het gebruik van Sustanon 250, dus je moet een PCT plan op zijn plaats na uw cyclus.

Sustanon 250 geeft u een unieke mogelijkheid om te ontvangen van zowel snelwerkende en langzaam acterende testosteron esters in de één injectie, die u helpen handhaven van stabiele niveaus van het hormoon tijdens een ballaststoffen cyclus, terwijl het verminderen van de frequentie van uw injecties. Klik hier voor mijn volledige Sustanon 250 cyclus gids.

Halotestin

Als het gaat om de meest krachtige anabole steroïden die we kunnen gebruiken, Halotestin is zeker daar met de beste. Ondanks zijn potentie, het is niet een van de meest populaire steroïden gebruikt voor ballaststoffen, dat is de reden waarom je misschien niet eens van gehoord hebben. Waarom is dat? Omdat het belangrijkste voordeel is om serieus te stimuleren kracht, en het doet dit verbazingwekkend goed. Nog, Halotestin kan een aanwinst zijn in een ballaststoffen cyclus wanneer verstandig gebruikt.

WAT IS HET: Halotestin (Fluoxymesterone) heeft een bijna ongelooflijk anabole rating van 1900, vergeleken met 100 voor testosteron. Zijn androgene rating is ook in de hemel, op 850. Het is een mondelinge steroïde en terwijl het is uitzonderlijk krachtig, het biedt eigenlijk weinig voordelen ten opzichte van nadelige effecten in de meeste bulking cycli in vergelijking met de meer algemeen gebruikte verbindingen.

HOE HET WERKT: Halotestin zal verhogen energie en kracht, en dit alles gebeurt als gevolg van de manier waarop het verhoogt uw rode bloedcellen metingen. Het is gemakkelijk om te veronderstellen met zo’n hoge anabole rating die u zult krijgen enorme anabole effecten, maar de anabole eigenschappen van Halotestin hebben weinig effect bij mensen – de meeste van de effecten komen van de androgene eigenschappen.

VOORDELEN: Halotestin wordt het best gebruikt als een kracht enhancing steroïde, en dit kan zorgen voor een enorme voordeel in een ballaststoffen cyclus, zelfs als Halotestin zelf is niet veel of helemaal niet bijdraagt aan mager spiergroei. De verhoogde energie en agressie die het veroorzaakt kan leiden tot positieve resultaten in de sportschool als je weet hoe te kanaliseren en te controleren de agressie in uw workouts.

DOSERING: kleine doses en korte cycli zijn essentieel voor het gebruik van Halotestin veilig. Zelfs 10 mg per dag van deze orale steroïde zal zeer merkbaar voordelen. Niet meer dan 40 mg per dag moet worden geprobeerd, en cyclus lengtes van niet langer dan 4 weken is vereist vanwege het hoge percentage van de lever toxiciteit.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Met dergelijke massale anabole en androgene ratings, zou je plek op om te verwachten dat sommige ernstige bijwerkingen van Halotestin. In feite kunnen ze ernstig genoeg zijn om uit te schakelen de meeste mensen van het gebruik ervan at all. Samen met het voordeel van verhoogde sterkte komt verhoogde agressie en hoeveel dit van invloed op u positief of negatief zal sterk afhangen van uw persoonlijkheid. Fysiek wijs, het risico van lever toxiciteit is zeer hoog met Halotestin – misschien wel de meest hepatotoxische van alle steroïden Halotestin zal leiden tot sterke androgene bijwerkingen en cholesterol effecten, met het ontbreken van oestrogene bijwerkingen zijn het enige voordeel hier.

Halotestin is een ernstig potente steroïde met beperkt gebruik en voordeel voor ballaststoffen doeleinden als gevolg van de misleidende anabole rating. Het kan helpen macht uw trainingen, maar het is een steroïde kunt u alleen gebruiken voor een korte periode van tijd en wordt geleverd met ernstige bijwerkingen dus voor de meesten van ons, Halotestin is het onwaarschijnlijk dat een wenselijke verbinding te gebruiken. Klik hier voor mijn volledige Halotestin cyclus gids.

Parabolan (Tren Hex)

Je hebt gehoord van Trenbolone, goed Parabolan is een gewijzigde versie van die populaire steroïde. Dat is waarom het ook Tren Hex (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) wordt genoemd, met Parabolan die de merknaam is. Trenbolon zelf is een gevarieerde vorm van Nandrolon.

WAT IS HET: Parabolan heeft een langere en langzamer werkende ester verbonden aan het Trenbolone hormoon in vergelijking met de korte estered Trenbolone Acetate. Dit geeft Parabolan een halveringstijd van ongeveer 14 dagen, vergeleken met slechts drie dagen voor Tren Ace. Dit betekent dat je het minder vaak kunt toedienen. In ieder geval is het Trenbolone-hormoon precies hetzelfde en biedt het dezelfde prestatievoordelen, ongeacht welke vorm je gebruikt.

HOE HET WERKT: De eiwitsynthese en de stikstofretentie worden aanzienlijk verbeterd door Parabolan. Aangezien er meer proteïnen worden opgebouwd, wordt er meer spierweefsel opgebouwd en bevindt het lichaam zich in een extreem hoge anabole toestand, waardoor ook uw stofwisselingssnelheid wordt verhoogd. De manier waarop Parabolan de voedingsefficiëntie verhoogt is een unieke eigenschap van Trenbolone zelf en helpt u elke ons energie uit uw voedsel te gebruiken. Parabolan verhoogt IGF-1 die spierweefsel groei stimuleert terwijl het verbeteren van spier herstel.

VOORDELEN: Parabolan is een van de meest krachtige steroïden en het is een van de meest gebruikte in bulking cycli. Trenbolon in welke vorm dan ook biedt superieure massabouwcapaciteit en conditioneringsvoordelen. Het voorkomt dat katabolisme optreedt, waardoor de afbraak van magere spieren wordt gestopt en het kan zelfs vetverlies direct ondersteunen. U zult een grote impuls aan het spieruithoudingsvermogen zien die uw trainingen zal aandrijven.

DOSERING: Parabolan is uniek in die zin dat het wordt geleverd in ampulegrootten van 76mg/ml, zodat uw dosering zal worden gemeten in ampules. Voor bodybuilding doeleinden, een dosis van 3 ampullen per week biedt uitstekende voordeel, evenals het verhogen van dit tot 4. Gevorderde gebruikers niet terugdeinzen voor het gebruik van 5 of 6 ampullen per week, maar het moet niet een beginner dosis.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Voor zijn enorme voordelen kan het bijwerkingenprofiel van Trenbolone worden beschouwd als enigszins gematigd, maar er zijn nog steeds veel dingen om bewust van te zijn terwijl je weet dat individuele reacties aanzienlijk kunnen verschillen. Ten eerste het goede nieuws: er is geen aromatizing dus geen oestrogene activiteit, maar dit wordt vervangen door progestin activiteit en kan leiden tot sommige gyno in sommige jongens – maar het vasthouden van water is geen probleem hier. Het is echter zeer androgeen dus haaruitval en acne kan worden ervaren door sommige gebruikers. Bijhouden van uw cholesterol is belangrijk als Parabolan negatieve invloed kan het tijdens het gebruik. Testosteron zal worden onderdrukt, zodat u een vorm van exogene testosteron tijdens de cyclus en PCT achteraf nodig hebt.

U kunt gewoon niet gaan voorbij het hormoon Trenbolone voor bulking en algemene prestatieverbetering en Parabolan biedt een secundaire optie voor een langer werkende vorm van deze uiterst krachtige en populaire steroïde. Klik hier voor mijn volledige Parabolan cyclus gids.

Steroïde Stacks voor massa en kracht

Stapelen verbindingen is standaard voor elke gebruiker boven beginner niveau. Hell, zelfs beginners kunnen beginnen met een eenvoudige stack met minimale risico’s, zolang de basis van dosering, cyclus lengte, bijwerkingen controle en PCT worden gevolgd.

Heel eenvoudig door het stapelen van verbindingen die u bent met betrekking tot uw bulking behoeften vanuit meerdere invalshoeken en ervoor te zorgen lacunes worden opgevuld door gebruik te maken van de verschillende eigenschappen en effecten van twee of drie verschillende steroïden.

Hieronder staan drie voorbeelden van de beste stacks die je kunt gebruiken om immense winst te boeken in massa en kracht door gebruik te maken van de beste combinatie van steroïden in de juiste doses.

Dbol/Tren/Test: Super Massa Bouwer

Drie van de meest beproefde en geteste verbindingen die geen introductie nodig hebben, met Dianabol, Trenbolone en testosteron gecombineerd in een stack die je kracht door het dak blaast en massatoename bevordert die, met de juiste trainingen en dieet, gemakkelijk 20lbs kan bereiken.

VOORDELEN: Massa en kracht toename zijn de naam van het spel hier en je zult merken dat ze aanzienlijk. Dit is een cyclus die u kunt uitvoeren voor maximaal 12 weken en het is het beste om dat te doen, zodat u kunt gebruik maken van Dbol voor de eerste 6 weken samen met testosteron, dan overschakelen naar Tren voor de laatste 6 weken in combinatie met test.

DOSERING: Weken 1-6 tot 40mg Dbol dagelijks en 500mg wekelijks van testosteron ENANTAAT of cyp (tweemaal per week op 250mg elk is ideaal). Weken 7-12: Trenbolon 100mg drie keer per week, testosteron 500mg per week opgesplitst in een tweemaal wekelijkse dosis.

RESULTATEN: Je kunt een indrukwekkende krachttoename verwachten, die op zijn beurt je prestaties en capaciteiten zal stimuleren, wat allemaal leidt tot grotere, snellere winsten. 20lbs van massa is niet uit de vraag tegen het einde van de cyclus, maar u zult moeten aandacht besteden aan het beheersen van vocht gewicht voor de beste resultaten.

Nakuur: Overweeg het gebruik van Arimidex voor de hele cyclus als je kunt veroorloven om, anders beginnen met het gebruik van het de dag na uw laatste injectie op 1/2 mg per dag voor maximaal 6 weken, evenals Clomid op 100 mg per dag voor de eerste 10 dagen, en teruggebracht tot 50 mg per dag voor de volgende 10 dagen.

Deca Durabolin/Dbol/Test Cyclus

Nog een combo van legendarische verbindingen, deze voegt Deca toe in plaats van Tren. Sommige jongens zullen Deca een droom vinden om te gebruiken, anderen niet zo veel – maar je zult het niet weten totdat je het probeert! De volledige effecten van Deca in deze stack zullen een paar weken duren om in te werken, dus je zult het 12 weken moeten doen.

VOORDELEN: Verwacht geweldige pompen dankzij de grote stikstof retentie boost die je krijgt met Deca. Als dit een van uw eerste cycli kunt u gemakkelijk zien winsten in de 25lbs bereik. Degenen met meer ervaring zou kunnen vinden winsten een beetje meer gematigd, maar ze zullen nog steeds ultra indrukwekkend, zelfs in de 10-15lbs bereik.

DOSERING: Dit is een eenvoudige cyclus uit te voeren en kan worden gedaan meerdere manieren. Een plan dat nooit mislukt is het gebruik van Dbol voor de eerste 6 weken alleen op maximaal 35 mg per dag (maar 25 mg is prima, vooral als dit je eerste). Dbol stopt dan in week 6. De hele cyclus maakt gebruik van Deca op 300mg per week, en testosteron op 500mg per week voor de hele 12 weken.

  • Weken 1-6: 25-35mg’s/dag Dbol
  • Weken 1-12: 300mg/wk Deca, 500mg/wk test

RESULTATEN: Verwacht winsten overal van 15 pond tot 35 pond aan het extreme einde als je niet een harde gainer of nog niet hebben een groot aantal cycli onder je riem. Verwacht enkele machtige pompen dankzij de stikstofretentieboost van Dbol.

Nakuur: Begin een dag na je laatste injectie met Arimidex en zet dit vier weken lang voort met 1/2 mg per dag. Start Clomid vanaf twee weken na de laatste injectie voor 10 dagen met 100 mg per dag, en verlaag het dan tot 50 mg per dag voor de volgende 10 dagen.

Sustanon/Tren/Anadrol Mass Stack

Dit is een meer geavanceerde en hardcore stack en een die je waarschijnlijk niet als je eerste wilt proberen, maar met dat komt meer extreme resultaten en de combinatie van Sustanon (testosteron), Tren en Anadrol is een mass gainers droom.

VOORDELEN: Verwacht zeer snelle resultaten met deze stack dankzij Anadrol de snelwerkende orale steroïde.

DOSERING: Dit is een 10 weekse cyclus, echter (zeer belangrijk) – Anadrol moet alleen worden gebruikt voor de eerste drie weken! Dit geeft een super kickstart, dan neemt de druk van uw lever terwijl de andere steroïden overnemen. Voor de eerste 3 weken gebruik Anadrol op 100 mg per dag. Voor de hele 10 weken cyclus gebruik Sustanon op 750 mg per week en Tren op 300 mg per week. U kunt combineren Tren en Sustanon in een spuit dosis, en toedienen het drie keer per week.

RESULTATEN: Anadrol zal je massa binnen de eerste paar weken, en hoeveel hangt af van uw trainingen, dieet en hoeveel cycli je al hebt gedaan, maar verwachten indrukwekkende resultaten hoe dan ook. Tren zal super mager spier en kracht winsten te leveren zonder waterretentie en het stimuleren van de efficiëntie van voedingsstoffen.

Nakuur: Post cycle therapy is hetzelfde als de hierboven genoemde cycli. Clomid en Arimidex zijn uw vrienden, dus zorg ervoor dat u genoeg bij de hand hebt voordat u deze cyclus begint.

FAQs

Is het beter om te stapelen steroïden?

Wanneer u steroïden stapelen kunt u sterk verbeteren van uw resultaten, maar je loopt ook het risico van verhoogde bijwerkingen. Als massale winsten is uw topprioriteit, dan steroïde stapelen kan niet worden geslagen voor de indrukwekkende resultaten die zij in staat zijn om u te geven in vergelijking met het gebruik van slechts een steroïde compound op zijn eigen.

Wat is de beste steroïde stack voor bulking?

Er is niet één beste stack voor bulken, en je zou kunnen krijgen verbazingwekkende resultaten van een stapel terwijl een andere man voorstander van geheel andere verbindingen. Maar er is geen twijfel dat de beproefde bulking stack van Dianabol, Trenbolone en testosteron is moeilijk te verslaan als betrouwbare massale kracht en massa winsten zijn uw nummer een doelen.

Is het stacken van steroïden veilig?

Het gebruik van anabole steroïden brengt risico’s met zich mee, dus als je er meer dan één combineert, verhoog je in wezen het risico. Dat is waarom het is van vitaal belang dat u aandacht besteden aan doseringen en cyclus lengtes, en leren hoe effectief te controleren bijwerkingen. Zodra je vertrouwen en ervaring met het gebruik van steroïden, het risico afneemt; maar je moet altijd onthouden dat steroïden zijn nooit vrij van risico.

Hoe lang moet u wachten tussen orale steroïde stacks?

De meeste orale steroïden komen met risico’s voor uw lever, en de lever zal worden benadrukt na een cyclus die orale steroïden omvat. Dus je moet absoluut een geschikte pauze tussen orale steroïde stack cycli, met een minimum van een 4 week pauze wordt aanbevolen om de lever te herstellen.

Wat moet trenbolon worden gestapeld met?

Trenbolon is een populaire verbinding te gebruiken in een bulking stack en voor zover massa gebouw gaat, het stapelt goed met Dbol en testosteron In plaats van Dianabol, Deca Durabolin wordt vaak gebruikt met Trenbolon. Tren is een geweldige veelzijdige samenstelling om aan je bulking stack toe te voegen, die geen waterretentie of andere oestrogene effecten veroorzaakt.

Mijn conclusie en aanbeveling

Ik zou niet kwalijk nemen u voor het gevoel overweldigd wanneer het proberen om uit te werken wat uw eerste steroïde cyclus eruit moet zien! We hebben er allemaal geweest. Het belangrijkste is niet te over-analyseren, en om gewoon aan de slag met wat je kunt krijgen en wat je bent comfortabel met (oh ja, en met wat je kunt veroorloven ook).

Je kunt echt niet voorbijgaan aan de verbindingen die een legendarische status hebben – omdat ze werken. Of het nu Dbol, Equipoise of gewoon testosteron is, je resultaten zullen zo ver boven en buiten wat je anders zou kunnen bereiken liggen dat je snel zult leren wat voor jou werkt en wat niet – pas je cycli daar dan op aan.

Mijn aanbeveling? Voor pure winst en algehele prestatieverhogende kracht en voordeel kun je niet om een vorm van trenbolon heen in je bulking stack. Het vinkt alle dozen voor wat we nodig hebben in een bulking cyclus, en stapels zeer goed met een scala aan andere steroïden. De Dbol/Tren/Test stack cyclus is een van de meest fundamentele, maar vrijwel fail-proof cycli die je kunt doen als verpakking op massa is uw eerste, tweede en derde prioriteit.

Opmerking van de auteur: Voor echte, NO-BS informatie over het gebruik van steroïden moet je kijken naar Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïde handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op ervaring uit de eerste hand, geen theorie.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}