Steroïden om te cutten – Beste stacks + extra tips

door Thijs // 11 september, 2022  

Handen omhoog wie houdt er van een cyclus van snijden? Zonder twijfel, snijden is niet een tijd voor een bodybuilder of concurrent echt kijkt uit naar.

Ik heb een cutfase altijd vreselijk gevonden. Wat is er leuk aan elke calorie in de gaten houden, nee moeten zeggen tegen het meeste voedsel waar je van houdt en over het algemeen het gevoel hebben dat je jezelf berooft van al het goede in het leven? Oké, het zal niet het einde van de wereld zijn, maar afvallen is zwaar.

Je kunt er niet omheen. Nou, die is er wel en dat heet verslappen: maar een cyclus van minderen die niet zwaar is, zal je geen resultaten opleveren. Dus als je het niet goed gaat doen, doe dan helemaal geen moeite om te cutten.

Bij cutten, of shredden, gaat het er in de kern om vet te verliezen en vetvrije spieren te behouden. Vet verliezen is makkelijk genoeg – gewoon minder eten. Maar als je spierweefsel begint te verbranden, ben je niet aan het cutten: je bent alleen maar aan het afvallen.

Je moet je lichaam in een anabole toestand houden terwijl je vet verliest. Makkelijker gezegd dan gedaan! Het gebruik van steroïden die spierbehoud bevorderen is de sleutel tot een succesvolle cutting-cyclus. Sommige zijn duidelijk beter dan dit bij anderen, en sommige kunnen verder gaan in het actief bevorderen van vet verlies.

Het maakt niet uit welke steroïden je neemt, je dieet moet op punt staan of je verspilt een heleboel tijd en geld! Deze gids is ALLES wat je moet weten over de beste snijden verbindingen, cycli en stacks voor steroïde gebruikers.

In deze gids, zul je leren:

Steroïden om te cutten (magere spieren)

Sommige anabole steroïden zijn veel geschikter voor cutting-cycli dan andere. Er zijn ook een aantal andere niet-anabole steroïde verbindingen en producten die hun plaats hebben in een cutting fase.

Dus met zo veel opties beschikbaar, hoe kies je de juiste combinatie voor uw snijden cyclus? U wilt krijgen geript, vet te verliezen, en spier te behouden. Alle van de volgende steroïden en andere verbindingen zal u helpen deze doelen te bereiken.

Anavar

Anavar is een van de weinige steroïden die echt kan worden genoemd een snijden steroïde. Zeer weinig cutting stacks zal gaan zonder het gebruik van Anavar vanwege zijn superieure vermogen om lichaamsvet verlies te verhogen met behoud van bestaande spierweefsel en het bevorderen van een mager, hard, vasculaire lichaamsbouw.

WAT IS HET: Anavar (Oxandrolon) is een orale steroïde die zeer snel begint te werken. Hoewel Anavar een veel hogere anabole rating heeft dan testosteron, wordt het helemaal niet beschouwd als een bulking steroïde; in feite zal het zeer weinig voordeel bieden voor het opbouwen van spieren bij mannen. Het is echter de meest populaire snijden steroïde om vele redenen.

HOE WERKT HET: In tegenstelling tot de meeste steroïden draagt Anavar actief bij aan vetverbranding door het lipolyseproces te bevorderen. Het helpt handhaven van een gezonde stofwisseling door het behoud van mager weefsel; als dit weefsel verloren gaat, ga je een staat van katabolisme dus dit is waar de echte waarde van Anavar is.

VOORDELEN: Anavar verhoogt het metabolisme en dit is een kernbeginsel als je vet gaat snijden. Anavar houdt het lichaam in een anabole toestand, zodat je niet alleen vet verliest, maar ook de spieren behoudt die je hebt opgedaan tijdens de bulkingcycli.

Een bijkomend voordeel is de toename in kracht die Anavar je geeft, meer uithoudingsvermogen en sneller herstel – dit alles vertaalt zich in hardere, efficiëntere cardio- en trainingssessies.

Een ander voordeel is het gebrek aan aromatizing activiteit, dus zelfs als u het verkrijgen van een kleine hoeveelheid massa tijdens deze cyclus Anavar zal niet worden veroorzaakt vochtretentie en wat nog belangrijker is, krijg je een harder en meer gedefinieerde lichaamsbouw met inbegrip van verhoogde vasculariteit.

DOSERING: Er is enige flexibiliteit in Anavar dosering, met sommige jongens met behulp van zo laag als 30 mg per dag, en gaan tot 60 mg of meer in meer hardcore cycli. Als gevolg van Anavar de lever toxiciteit risico, moet uw Anavar snijden cyclus niet langer gaan dan 8 weken maximum, ongeacht wat uw dosering is.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Anavar is relatief mild als het gaat om bijwerkingen. Er zijn geen oestrogene effecten, en androgene effecten zijn mild, maar als je gevoelig bent voor acne of haaruitval, zou je deze effecten kunnen zien. Negatieve veranderingen in het cholesterolgehalte kunnen de meest ernstige bijwerking zijn. Als een mondelinge steroïde, zal Anavar stress de lever en wordt beschouwd als matig hepatotoxisch in vergelijking met sommige andere orals.

Anavar is een legendarische snijden steroïde voor goede reden en je zou moeten een zeer goede reden om het niet toe te voegen aan uw volgende snijden cyclus. Klik hier voor mijn volledige Anavar cyclus gids.

Winstrol

Winstrol is een beroemde steroïde die de meeste voordelen voor snijden evenals atletische prestaties heeft. Geen wonder dat het is de illegale drug van keuze voor veel atleten door de jaren heen, met name verschillende beroemde sprinters terug in de late jaren 1980. Je bent waarschijnlijk niet een Olympische sprinter wel, dus wat kan Winstrol doen voor u in een snijden cyclus?

WAT IS HET: Winstrol (Stanozolol) is gebaseerd op dihydrotestosteron (DHT), wat resulteert in een hormoon dat is veel minder androgene dan gewone DHT en slechts een vijfde van testosteron. Winstrol is niet specifiek een snijden of vetverbranding steroïde zoals Anavar is, maar het verhoogt kracht, macht en snelheid en wat nog belangrijker is, het heeft grote voordelen voor de gewrichten.

HOE HET WERKT: Een van de unieke functies van Winstrol is zijn vermogen om SHBG sterk te verminderen (terwijl de meeste andere steroïden het eigenlijk verhogen), wat uiteindelijk een toename van vrij testosteron teweegbrengt. Hoewel het is verre van een bulking steroïde, Winstrol nog steeds verhoogt stikstof retentie en verbetert de eiwitsynthese en rode bloedcellen tellen – maar minimaal in vergelijking met de meeste andere verbindingen.

VOORDELEN: Met de boost in kracht en macht, ga je in staat zijn om je cardio workouts te superchargen terwijl je vet vermindert. Winstrol helpt je sneller je cut-doelstellingen te bereiken, en met extra voordelen; Winstrol bevordert spierverharding, zodat je niet alleen vet verliest, maar ook een versnipperd, hard lichaam krijgt. Winstrol kan echt helpen om gewrichtspijn te verminderen, en dit is een probleem waar we vaak mee te maken hebben als we slanker worden tijdens het cutten.

DOSERING: Kies eerst of je Winstrol oraal of injecteerbaar gaat gebruiken. Voor het snijden, de orale vorm op 25 mg tot 50 mg per dag is effectief. Als injecteren, 50 mg om de twee dagen biedt een evenwicht van voordelen en bijwerkingen.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Winstrol komt in zowel orale als injecteerbare vormen, en u kunt verwachten dat dezelfde bijwerkingen met beide met inbegrip van dat beide zijn lever giftig. De toxiciteit is vrij hoog met Winstrol, hoger dan Anavar, en dit zal beperken uw cyclus lengte en dosering. Winstrol zal onderdrukken uw testosteron een veel, zodat u exogene testosteron in uw cyclus nodig hebt. Er zijn geen oestrogene effecten, en androgene effecten zijn meestal mild. Winstrol kan aanzienlijk negatieve invloed cholesterolgehalte.

Winstrol is een zeer populaire steroïde voor goede reden. Het is een uiterst effectieve snijden verbinding die kan leveren dat zeer wenselijk harde, droge uiterlijk en is bijzonder waardevol als je al mager en behoefte aan meer extreme resultaten. Klik hier voor mijn volledige Winstrol cyclus gids.

Clenbuterol

Clenbuterol is niet een anabole steroïde helemaal niet, maar een beta2-agonist die kan fungeren als een bronchodilator die steroïde soort effecten heeft, en om deze reden heeft een aantal zeer aantrekkelijke eigenschappen voor degenen die willen een niet-anabole steroïde verbinding te gebruiken voor prestatieverbetering en gewichtsverlies.

WAT IS HET: Clenbuterol werd oorspronkelijk gemaakt om astma medisch te behandelen, maar het is veel bekender geworden als een middel om gewicht te verliezen. Het is in feite een krachtig stimulerend middel en het kan een groot effect hebben op het verminderen van vet en spiergroei. Het zorgt niet voor spiergroei zoals anabole steroïden dat doen, maar studies hebben aangetoond dat het zowel spiergroei als spierherstel kan stimuleren, en dit is belangrijk als je vet aan het verminderen bent.

HOE HET WERKT: Van Clenbuterol is bewezen dat het zowel lichaamsvet vermindert als vetvrije spieren verhoogt. Clen verhoogt de stofwisselingssnelheid, die in de kern wordt veroorzaakt door een stijging van de lichaamstemperatuur (dit draagt bij aan een aantal mogelijke bijwerkingen). Sommige gebruikers merken dat de metabolische effecten afnemen bij voortdurend gebruik, dus een routine van twee weken en twee weken stoppen is vaak zeer effectief.

VOORDELEN: Het grootste voordeel van Clenbuterol is de positieve effecten op de stofwisseling. Met uw stofwisseling efficiënter werkt, kan je lichaam niet helpen, maar verbranden lichaamsvet, vooral wanneer u op een calorie-tekort dieet tijdens het snijden. Hoewel verre van een spieropbouwende verbinding, zal Clenbuterol helpen spierverlies te voorkomen terwijl u snijdt dankzij de kleine anabole eigenschappen die de eiwitsynthese licht verhoogt.

DOSERING: Het is het beste om met een lage dosis te beginnen en deze geleidelijk te verhogen. 40mcg per dag om te beginnen met kan worden verhoogd tijdens de cyclus tot 100mcg, met sommige jongens zelfs gaan tot 140mcg per dag (dit moet de absolute maximale dosis).

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Als een stimulerend middel, Clenbuterol wordt geleverd met een aantal verschillende bijwerkingen dan je normaal zult zien met echte anabole steroïden. Deze kunnen onder meer een verhoogde hartslag, pijn op de borst of snellere hartslag en ademhaling, verhoogde zweten, angst, verhoogde bloedsuikerspiegel, en een algemene jittery gevoel als sommige mensen kunnen ervaren na een veel cafeïne.

Clenbuterol is niet een vet verlies wonder, maar het is een krachtige metabolische booster die gewoon zal helpen je verbrandt calorieën sneller, en we willen allemaal dat te doen in een snijden cyclus. Clen wordt vaak gestapeld met krachtige snijden steroïden zoals Anavar of Winstrol en helpt bieden die extra rand als je werkt om te worden slanker tijdens uw snijden fase. Klik hier voor mijn volledige Clenbuterol cyclus gids.

Trenbolon

Trenbolon is een steroïde die je ofwel kunt gebruiken, of u kunt niet. Veel jongens vinden de bijwerkingen te veel om te gaan, maar als je iemand die kan tolereren Tren dan zul je grote voordelen oogsten. Het is waar dat Trenbolone het best bekend staat als een bulking steroïde, maar zoals je zult zien is het uitstekend voor cutting cycli ook.

WAT IS HET: Trenbolon is een van, zo niet de meest krachtige anabole steroïde en met dat komt krachtige effecten. Degenen die het weten zullen Tren niet alleen gebruiken voor bulking, maar in een cutting fase waar het kan heel goed stapelen met een steroïde als Winstrol. Tren heeft een enorme anabole / androgene verhouding van 500 en 500 en is een nandrolon afgeleid steroïde.

HOE HET WERKT: Om te cutten houdt Tren je stikstofbalans intact zodat je niet in een katabole toestand terechtkomt en magere spieren verliest. Tren vermindert stresshormonen, die ook tot katabolisme kunnen leiden wanneer je een strikt cut-dieet volgt en intensief cardio-werk doet. Het bindt zich sterk aan de androgeenreceptor en dit kan resulteren in een directe vetverbranding.

VOORDELEN: Sommigen zeggen dat Tren de meest gunstige cutting steroïde ooit is. Vet verliezen tijdens het snijden is vrij eenvoudig, maar geen spier verliezen is het moeilijke deel. Tren komt hier tussen om de spiermassa te beschermen terwijl het ook een efficiëntere vetverbranding bevordert – een resultaat van zijn vermogen om zich te binden aan androgene receptoren. Hardheid en vasculariteit worden ook verbeterd met Tren.

DOSERING: U moet een fijne balans tussen bijwerkingen en voordelen bij het doseren van Tren voor het snijden te vinden. Als een zeer krachtige steroïde, zo laag als 50 mg om de twee dagen is genoeg voor sommige jongens. Je zou in staat zijn om dit te verhogen tot 100 mg, of zelfs 200 mg om de andere dag.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: U kunt verwachten veel van de bijwerkingen gezien met andere steroïden, evenals een paar die uniek zijn voor Tren – maar niet iedereen zal ervaren een aantal van de meer ernstige effecten. Het goede nieuws is dat er geen waterretentie optreedt omdat Tren niet aromatiseert. Helaas kan gyno zich nog steeds ontwikkelen als gevolg van progestageen. Oestrogene effecten kunnen optreden, en de bloeddruk kan worden beïnvloed bij hogere doses. De meer gevreesde specifieke effecten van Tren zijn toegenomen zweten, hartslag en angst, verlies van libido en slapeloosheid.

Het is moeilijk om voorbij te kijken aan Trenbolone omdat het echt een van de ultieme steroïden is, en niet alleen voor bulking. Het is een van de beste snijden verbindingen die u kunt gebruiken en als je geluk hebt genoeg om te kunnen goed verdragen Tren, vindt u het een onschatbare aanvulling op uw cyclus. Klik hier voor mijn volledige Trenbolone cyclus gids.

Testosteron propionaat

Deze dagen Testosteron propionaat is niet zo populair als grotere ester en langer werkende verbindingen zoals Testosteron Cypionate en Enanthate, maar het heeft zeker nog steeds zijn toepassingen en is het overwegen waard in uw snijden cycli om redenen die u hieronder ontdekken zult.

WAT IS HET: Testosteron propionaat is een regelmatige testosteron hormoon met de propionaat ester aangesloten. Het is een van de sneller handelen testosteron verbindingen met een halfwaardetijd van ongeveer 2 dagen.

HOE HET WERKT: De propionaat ester zorgt voor een gecontroleerde afgifte van de pure testosteron hormoon zodra u hebt geïnjecteerd, waardoor een stabiele afgifte van testosteron in de bloedbaan. Als het gaat om snijden, als u andere steroïden die testosteron onderdrukken gebruikt, moet u een externe vorm. Testosteron propionaat biedt die bron en is gemakkelijk op te nemen in elke snijden cyclus als een testosteron vervanging.

VOORDELEN: Hoewel niet bevestigd, zweren veel gebruikers dat testosteron propionaat resulteert in verminderde waterretentie in vergelijking met andere vormen van testosteron, en om deze reden wordt het het vaakst gebruikt als de testosteron bron van een snijden cyclus.

Het heeft een voordeel ten opzichte van langzamer werkende esters in dat u zal worden injecteren vaker, ervoor te zorgen dat uw testosteron is altijd op het optimale niveau. Het stapelt goed met alle populaire snijden steroïden, met inbegrip van Anavar, Masteron, Primobolan, Trenbolone en Winstrol.

DOSERING: Voor testosteron vervanging tijdens een steroïde snijden cyclus, niet meer dan 25 mg tot 50 mg om de twee dagen nodig zal zijn voor de duur van uw snijden cyclus.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Bij de lage dosering gebruikt voor testosteron vervanging, de meeste bijwerkingen geassocieerd met hogere doses onwaarschijnlijk zijn, maar als je ze ervaart het kan omvatten sommige androgene effecten zoals acne en haaruitval, terwijl natuurlijke testosteron zal worden onderdrukt, zodat u nog steeds PCT na uw cyclus vereisen zult.

Terwijl Testosteron propionaat is hetzelfde als alle andere testosteron steroïden, met een kortere ester, als u wilt dat een verbinding die u vaker injecteren kunt om ervoor te zorgen uw bloedspiegels van testosteron zijn altijd op hun piek tijdens uw snijden cyclus, het is het overwegen waard deze minder gebruikte vorm over andere esters. Klik hier voor mijn volledige testosteron propionaat cyclus gids.

Primobolan

Primobolan (Methenolone) is zowel een mondelinge en injecteerbare steroïde die bekend is om direct te bevorderen vet verlies. Het wordt meestal gebruikt voor snijden cycli om deze reden, en omdat de anabole rating is vrij zwak dus het is niet goed geschikt voor bulking.

WAT IS HET: Primobolan is een dihydrotestosteron (DHT) afgeleid steroïde. U kunt kiezen voor de orale of injecteerbare (Depot) vormen, maar de injectie wordt algemeen beschouwd als zijnde veel effectiever.

HOE HET WERKT: Primobolan werkt te leveren uitstekende snijden resultaten door het verhogen van de eiwitsynthese en de meeste van alle, het verbeteren van stikstof retentie. Het doet deze dingen niet in de extreme mate van krachtige bulking steroïden, maar de sleutel is Primobolan’s vermogen om magere massa retentie te bevorderen – het behoud van uw bestaande spieren terwijl het verliezen van vet. Vanwege zijn hoge androgeenreceptorbindende activiteit draagt Primobolan rechtstreeks bij aan het vetverbrandingsproces (lipolyse).

VOORDELEN: Zonder waterretentie kan Primobolan je helpen dat geharde, geripte uiterlijk te bereiken. Het is geen geheim dat dit waarschijnlijk een van Arnie’s favoriete steroïden was. Behoud van spierweefsel is een belangrijk voordeel van Primobolan, omdat het voorkomt dat je katabool wordt terwijl je een caloriearm dieet volgt. Primobolan verhoogt de kracht, het herstel en het spieruithoudingsvermogen en zal dus een positieve bijdrage leveren aan je trainingen.

DOSERING: De laagste dosis Primobolan Depot bij het cutten om spierbehoud te bevorderen is 200 mg per week, maar de meeste gebruikers zullen ten minste 300 mg willen. Afhankelijk van je doelen kunnen de meeste mannen tot 500-600mg per week gaan zonder risico op ernstige bijwerkingen. De orale vorm kan goed werken met zo weinig als 50 mg per dag, tot maximaal 150 mg.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Globaal Primobolan is een veilige en milde steroïde (in vergelijking met de meeste anderen). Primobolan Depot vormt enig risico voor de gezondheid van cholesterol, maar geen ernstig risico voor de bloeddruk. Primobolan wordt geleverd met risico’s van androgene effecten met inbegrip van acne en haaruitval, met individuele reacties sterk variëren. Er zijn geen oestrogene effecten, en het zal onderdrukken testosteron tot op zekere hoogte, maar zoals u waarschijnlijk zult gebruiken in combinatie met andere steroïden, uw testosteron is waarschijnlijk toch worden onderdrukt en u zult een testosteron steroïde in uw snijden cyclus vereisen. Orale Primobolan stelt geen lever toxiciteit kwesties, in tegenstelling tot de meeste andere mondelinge steroïden.

Primobolan is een steroïde die u teleurstellen kan als je het niet begrijpt, maar kan ook veel indruk op u maken als u zich realiseert zijn beperkingen en de specifieke voordelen die het kan bieden – als uw belangrijkste doel is om lichaamsvet te verliezen met behoud van spiermassa dan Primobolan is een kwaliteit steroïde te overwegen. Klik hier voor mijn volledige Primobolan cyclus gids.

Masteron

Masteron is een oude steroïde, maar een die tot op de dag is zeer populair voor het snijden, en met name voor competitie doeleinden. Maar zelfs als je niet een concurrent, Masteron kan aanzienlijke voordelen bieden wanneer opgenomen in een snijden cyclus.

WAT IS HET: Masteron (Drostanolone) is een DHT afgeleid anabole steroïde. Door zijn anabole rating van 65 en androgene rating van 25, lijkt het een milde steroïde in vergelijking met testosteron. Dit maakt het vrij goed verdragen door de meeste jongens en perfect voor snijden; Masteron is niet een bulking steroïde.

HOE HET WERKT: Masteron werkt het beste wanneer gestapeld met andere steroïden in een snijden cyclus, vanwege zijn anti-oestrogene eigenschappen het natuurlijk werkt te harden het lichaam en verminderen (maar niet volledig verwijderen) ongewenste oestrogene effecten van andere steroïden, met name vochtretentie dat is het laatste wat je wilt wanneer snijden of wedstrijd prep doen.

VOORDELEN: Masteron zal u het meeste voordeel geven als u al mooi en mager bent – het is geen samenstelling voor het verminderen van zwaarlijvigheid. Masteron blinkt uit in het verwijderen van die laatste onsjes hardnekkig vet, dat is waarom het zo gewaardeerd wordt door concurrenten. Masteron zal ook de kracht die u zeker welkom op uw calorie-tekort snijden dieet. Een unieke eigenschap van Masteron is dat het anti-oestrogeen is, dus niet alleen krijg je geen waterretentie, maar het kan actief helpen met het verharden van de lichaamsbouw tijdens het snijden.

DOSERING: Als onderdeel van een cutting stack, Masteron wordt meestal gebruikt voor maximaal 8 weken op een maximum van 400 mg per week. Je zult de dosis moeten splitsen tot ongeveer 100mg om de twee dagen.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Masteron presenteert een milder risico op bijwerkingen dan de meeste andere verbindingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over gyno of het vasthouden van water omdat Masteron niet aromatiseert. Als je genetisch aanleg hebt voor kaalheid, kan Masteron een sterk effect hebben op dit gebied. Masteron kan ook een negatief effect hebben op je cholesterol en kan beter niet gebruikt worden als je al cholesterolproblemen hebt. Zoals verwacht zal je natuurlijke testosteron onderdrukt worden door Masteron.

Masteron is een steroïde met grote voordelen, maar moet worden gebracht aan specifiek gebruik om echt te zien het maximale potentieel voor wat het u kan bieden. Zet Masteron in de buurt van het einde van een snijden cyclus en u zult oogsten aanzienlijke resultaten als een gehard, geript, bloat-vrije lichaamsbouw is wat je op uit bent. Klik hier voor mijn volledige Masteron cyclus gids.

Equipoise

Equipoise is een van de meer veelzijdige steroïden, maar waar het biedt het grootste voordeel is tijdens het snijden cycli. Als u na een steroïde die is waarschijnlijk goed worden verdragen terwijl het verstrekken van specifieke voordelen terwijl u snijden bent, zult u moeilijk worden ingedrukt om te vinden veel die beter geschikt dan Equipoise zijn.

WAT IS HET: Equipoise werd oorspronkelijk gemaakt voor gebruik in paarden te bevorderen verhoogde sterkte en mager massa. Het is gebaseerd op testosteron, maar heeft een verminderde androgene rating van slechts 50, terwijl de anabole rating blijft hetzelfde op 100.

HOE HET WERKT: Equipoise heeft slechts een kleine wijziging van testosteron, maar dit vermindert de androgene kracht en ook het vermogen om massa te bouwen in vergelijking met testosteron. EQ werkt nog steeds te stimuleren stikstof retentie en eiwitsynthese, terwijl het verhogen van de output van IGF-1. Het heeft waarde voor het snijden doeleinden als het kan helpen beschermen mager massa terwijl het verbeteren van conditioning, zolang de matige oestrogene effecten worden gecontroleerd.

VOORDELEN: Hoewel Equipoise nuttig is voor bulking, schittert het echt als het gaat om cutting cycli vanwege de manier waarop het de retentie van mager spierweefsel bevordert terwijl je op een caloriearm dieet bent. De krachttoename is ook waardevol tijdens het cutten. EQ zal de vasculariteit en de hardheid van uw lichaamsbouw verbeteren.

DOSERING: Voor cutting doeleinden heeft een hogere dosering weinig voordelen maar een hoger risico op bijwerkingen. Daarom wordt zo weinig als 200 mg per week, tot 400 mg per week het meest aanbevolen. Een 8 weken durende cyclus met Equipoise wordt aanbevolen, ook als je een langere cyclus met andere verbindingen doet; gebruik EQ gewoon voor de eerste 8 weken.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Een verontrustende bijwerking – of meer nog, gewoon een effect van EQ, als je op een cutting-cyclus zit, is die van eetlustopwekking. Equipoise kan ervoor zorgen dat sommige gebruikers meer willen eten, maar niet iedereen zal dit probleem ervaren. Bij midden tot hoge doses, kunnen oestrogene effecten achter hun hoofd, met inbegrip van gyno en het vasthouden van water. EQ heeft een vrij lage androgene activiteit, maar deze bijwerkingen zijn nog steeds mogelijk en omvatten acne en mannelijke kaalheid. De natuurlijke testosteronproductie zal door EQ worden onderdrukt, dus een exogene testosteronverbinding in je stack is een must.

Equipoise’s unieke vermogen om de eetlust te stimuleren kan duidelijk presenteren sommige problemen wanneer je doet een snijden cyclus – het laatste wat je wilt is om te voelen meer honger! Maar als je niet ervaren een sterke eetlust stimulerend effect van deze steroïde, het is een uitzonderlijke verbinding te gebruiken voor snijden en lichaamsbouw verbetering. Klik hier voor mijn volledige Equipoise cyclus gids.

ECA stapel

Een ECA stack is niets zoals je zult vinden met anabole steroïden. Het bevat geen steroïden helemaal; het is gewoon een combinatie van drie bekende ingrediënten: efedrine, cafeïne, en aspirine.

WAT IS HET: ECA stack is ontworpen om een stimulerend effect te hebben en om te worden gebruikt voor gewichtsverlies. Het is een krachtige combinatie van ingrediënten, waaronder efedrine, dat in veel landen, waaronder de VS, niet legaal is.

HOE WERKT HET: Zowel efedrine als cafeïne zijn stimulerende middelen die de hartslag kunnen verhogen, de lichaamstemperatuur kunnen verhogen, de energie en alertheid kunnen stimuleren en vermoeidheid kunnen verminderen. Cafeïne alleen helpt je niet om vet te verliezen, maar het kan wel je trainingsprestaties verbeteren. Het aspirine gedeelte van de ECA stack werkt om de effecten van de andere twee ingrediënten te behouden.

VOORDELEN: Verhoogde energie (zowel fysiek als mentaal) kan je motiveren om je cardiotrainingen te verhogen, zodat je sneller vet verbrandt. Efedrine zelf kan uw stofwisselingssnelheid in rust verhogen, dus het kan mogelijk direct helpen vet te verbranden. Een ander voordeel is dat er geen steroïden in de stack zitten, dus je hebt niet te maken met de gebruikelijke bijwerkingen zoals het vasthouden van water of het onderdrukken van testosteron.

DOSERING: Afhankelijk van waar je woont, kan het moeilijk of onmogelijk zijn om een kant-en-klaar ECA-stapelproduct te vinden, dus kan het nodig zijn om aparte ingrediënten te kopen. Aspirine en cafeïne zijn gemakkelijk genoeg te vinden, maar efedrine is op veel plaatsen niet legaal. Als je alle drie de ingrediënten kunt vinden, moet je met een lage dosis beginnen en de effecten in de gaten houden. 20mg efedrine per dag wordt als laag beschouwd, 40-90 mg per dag is een hoge dosis die zo hoog is als je zou willen gaan. 400mg cafeïne per dag en 81mg aspirine per dag wordt vaak aanbevolen.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Het nemen van stimulerende middelen kan bij sommige mensen leiden tot ernstige bijwerkingen, zoals slapeloosheid, hoofdpijn, hoge bloeddruk en angst. Als u gevoelig bent voor cafeïne, kunt u de ECA-stapel beter helemaal overslaan. Bovendien krijgen sommige mensen last van maag-darmbloedingen bij langdurig gebruik van aspirine.

De ECA-stapel biedt een echt alternatief voor anabole steroïden voor vetverlies. Houd er echter rekening mee dat het zwaar leunt op de effecten van stimulerende middelen, en dit zal niet door iedereen goed worden verdragen.

T3 Cytomel

Cytomel (Liothyronine Natrium) is ook geen anabole steroïde in de traditionele zin, in die zin dat het niet gebaseerd is op testosteron. In plaats daarvan is het een synthetische vorm van het schildklierhormoon triiodothyronine. Dit hormoon is van cruciaal belang voor normale metabolische processen, wat je misschien een hint geeft over zijn potentieel voor snijden en vetverlies.

WAT IS HET: T3 Cytomel wordt medisch gebruikt door mensen met een onderactieve schildklier die kan resulteren in gewichtstoename. T3 helpt dus indirect bij gewichtsverlies, maar vervangt dit schildklierhormoon. Bij gebruik door sporters met een normaal werkende schildklier in een dosis die hoger is dan wat de schildklier van nature aanmaakt, wordt de stofwisseling verhoogd en gaat de vetverbranding gemakkelijker en sneller.

HOE WERKT HET: Het hormoon T3 regelt op natuurlijke wijze de stofwisseling in uw lichaam, en de synthetische vorm is ontworpen om de functionaliteit van het hormoon na te bootsen. Wanneer uw T3 en stofwisseling op een hoog niveau zijn, verbrandt het lichaam sneller en efficiënter vet. Dit is duidelijk zeer aantrekkelijk op een snijden cyclus en kunt u worden slanker dan je anders van nature zou kunnen.

VOORDELEN: T3 kan worden gekoppeld aan sommige anabole steroïden als een vetverbrandende agent in een snijden cyclus, met de steroïden te voorkomen dat elke potentiële katabolisme of spierweefsel verlies. De volledige potentiële vet verlies voordelen van T3 zal alleen worden gerealiseerd als uw snijden dieet wordt uitgevoerd op een calorie-tekort en uw trainingen geschikt zijn.

DOSERING: Uw lichaam produceert van nature een bepaalde hoeveelheid T3, dus als u minder dan die hoeveelheid neemt, gaat u in feite achteruit en zult u een tekort aan dit hormoon krijgen. De aanbevolen minimumdosis om mee te beginnen en om het effect op uzelf te beoordelen is 25 mcg per dag, en niet lager. Verhoog tot 50mcg als u zich goed voelt. De dosering kan in de loop van de volgende dagen geleidelijk met 25 mcg per dag worden verhoogd, tot u het gewenste maximum hebt bereikt, dat 75 mcg per dag of 100 mcg per dag kan zijn – een hogere dosis wordt zelden aanbevolen.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN: Een te hoge dosering kan leiden tot spierverlies doordat het eiwitmetabolisme ook toeneemt. Een te lage dosering kan resulteren in vetaanwas doordat er niet voldoende hormoon aanwezig is. Beide effecten kunnen gemakkelijk worden vermeden door een juiste dosering. Lichte bijwerkingen die je bij elke dosering kunt ervaren zijn een hogere lichaamstemperatuur en een toegenomen honger (wat misschien niet welkom is tijdens het cutten). De spieren kunnen ook een beetje plat aanvoelen, vooral bij hogere doseringen.

T3 versnelt je vetverlies en maakt het makkelijker om vet te verliezen; dit is het belangrijkste gebruik van dit hormoon en het is een zeer specifiek gebruik. Het is een goedkoop geneesmiddel dat over het algemeen gemakkelijk te vinden is en door de meeste mensen goed wordt verdragen wanneer het binnen het aanbevolen doseringsbereik wordt gebruikt. Klik hier voor mijn volledige Cytomel cyclus gids.

Steroïde Stacks om te cutten (vet verlies)

Steroïde stacks combineren twee of meer verbindingen samen, zodat u de voordelen van hen allen combineren en bereiken van grotere resultaten dan je zou door het gebruik van slechts een verbinding alleen. Beginner stacks kunnen eenvoudig zijn, terwijl geavanceerde gebruikers gemakkelijk drie of zelfs meer verbindingen in een cyclus combineren kunnen.

Anavar/Winstrol

Een stapel van twee van de meest legendarische snijdende steroïden kan je niet in de steek laten. Ze werken gewoon perfect samen!

VOORDELEN: Anavar is een mooie milde steroïde en bij matige doses is bijwerkingen vriendelijk. Winstrol heeft een drogend effect dat gaat verharden en vasculariseren

DOSERING: Je kunt hier wegkomen met slechts 30 mg Winstrol en uitzonderlijke resultaten zien, met Anavar gebruikt bij iets van 30 mg per dag, tot 100 mg – afhankelijk van hoe extreem je wilt dat je resultaten zijn. Zorg ervoor dat u ook testosteron gebruikt, zoals ENANTAAT met 200 mg per week.

RESULTATEN: Met een mogelijke vermindering van de eetlust van Anavar, zal dit helpen met uw dieet. Je kunt een geweldige synergie verwachten tussen deze twee samenstellingen die je wat van het meer hardnekkige vet moet laten bewegen.

Nakuur: Begin 14 dagen na de cyclus als u test ENANTAAT hebt gebruikt, dan 20 dagen van Clomid bij 50mg dagelijks en het helpt om 1/2 mg dagelijks van Arimidex met het toe te voegen.

Primobolan/Anavar/Deca/Test

Een geweldige combo, met Primo erbij vanwege de kwaliteitstoename die het oplevert. Je zult niet veel groter worden met deze stack, maar het is perfect om te cutten.

VOORDELEN: De Deca zal je het grote voordeel geven van therapeutische verbeteringen, vooral gewrichtsgenezing. De combinatie van Anavar en Primo zorgt voor het harde lichaam dat je nastreeft, en kan zelfs een beetje vergevingsgezinder zijn als je dieet niet perfect is. U zult ook kunnen spier gemakkelijker handhaven (Primo aromatize niet), maar houd in gedachten dit is niet een goedkope cyclus te lopen.

DOSERING: Een cyclus van 12 weken, kunt u Anavar uitvoeren voor de gehele cyclus op 40-60 mg per dag. Primo kan laag beginnen bij 400 mg per week, verhoogd tot 600 mg vanaf week 5. Deca moet blijven op 200 mg per week gedurende. 200mg wekelijkse test ENANTAAT zal dekken uw testosteron behoeften.

RESULTATEN: Deze stack zal je helpen de grootte die je al hebt opgebouwd te herdefiniëren, vooral met de toevoeging van Primo. De helende eigenschappen zijn een bonus, en met een verhoogde stikstofretentie zul je vetvrije massa behouden terwijl je vet afsnijdt.

Nakuur: Clomid op 200mg per dag, vanaf 14 dagen na het einde van de cyclus. Daal dit tot 50 mg per dag van dag 11 tot 20. Veel jongens ook toevoegen hCG en start het zodra de cyclus eindigt. 2.500iu wekelijks, idealiter gesplitst in de helft voor twee schoten per week

Test Prop/Tren/Winstrol

Dit zou misschien wel de beste stack ooit voor het snijden – het was zeker voor mij! Laat u niet misleiden door hoe basic deze cyclus eruit ziet, omdat het werkt.

VOORDELEN: Winny geeft je de droge harde look die je wilt met deze stack. Alle drie verbindingen combineren tot een harde en geripte lichaamsbouw te leveren, en ze kunnen dit doen op vrij verliezen doses dankzij de verbazingwekkende manier waarop ze werken allemaal samen. Zorg ervoor dat uw dieet en workouts zijn goed! Dit is ook een vrij goedkoop cyclus uit te voeren die niet zal breken de bank.

DOSERING: 8 weken van 300 mg per week van Tren, 300 mg per week van Winstrol, en 300 mg per week van testosteron propionaat.

RESULTATEN: ieders resultaten zullen verschillen, maar het is meer dan mogelijk om te verliezen 20 of meer ponden op deze cyclus – en geen spier verliezen! U kunt krijgen zeer mager met dit, en gemakkelijk gebruiken als een pre-comp cyclus. Verwachten dat een zeer droge look dankzij Winstrol. Zorg ervoor dat u kunt omgaan met de mogelijke bijwerkingen, zoals gewrichtspijn en mogelijke stemmingswisselingen.

Nakuur: Start 10 dagen na uw cyclus eindigt. 50 mg Clomid per dag (20 dagen totaal), en voeg een halve mg Arimidex per dag toe, die een week langer blijft (27 dagen totaal).

Tren/Test Prop/Halotestin/Anavar

Een mooie eenvoudige cyclus die gaat voor 8 weken en omvat een minder bekende verbinding in Halotestin voor extra voordeel.

VOORDELEN: Halotestin biedt een grote impuls aan lichaam verharding (maar pas op dat het is sterk giftig voor de lever). Dit is het middelpunt van deze cyclus, met de andere verbindingen bevordering van spierbehoud en sterkte toeneemt terwijl u het snijden van vet.

DOSERING: Halotestin moet worden uitgevoerd voor niet langer dan 3 weken met 30 mg per dag aanbevolen als het maximum. Neem Tren op 300 mg per week, Anavar op 50 mg per dag, en vergeet niet uw testosteron prop op 300 mg per week.

RESULTATEN: Verwacht een harde droge look van deze cyclus. Het is zeer goed voor wedstrijd prep, vooral als u Halotestin toevoegen voor de laatste drie weken van de cyclus die gaat om drastisch verharden van de lichaamsbouw terwijl het stimuleren van kracht heel aanzienlijk.

Nakuur: Start 10 dagen na uw cyclus eindigt. 50 mg per dag van Clomid (20 dagen totaal), en voeg de helft mg per dag van Arimidex die blijft voor een extra week (27 dagen totaal).

FAQs

Welke steroïden zijn het beste om te cutten?

Sommige steroïden hebben eigenschappen die ze zeer wenselijk maken voor cutting – vooral wanneer ze vetvrije spieren kunnen behouden en vetverlies kunnen bevorderen. Trenbolon, Anavar, Winstrol, en Primobolan staan bekend als de beste steroïden voor het snijden cycli.

Wat is een goede cutting kuur?

Een goede cutting kuur is er een die je kunt vasthouden aan voor de gehele lengte (vergeet niet: snijden is intens!), en een die niet stuurt u in een katabole toestand waar je niet alleen verliezen vet, maar verliezen spier ook. Bekijk mijn aanbevolen snijden cyclus stacks hierboven voor enkele van de meest effectieve manieren om te krijgen shredded.

Hoe lang moet een cutting kuur duren?

Uw cutting kuurlengte zal veel afhangen van wat steroïden u gebruikt, en hoe veilig of effectief ze zijn te gebruiken over een periode van tijd. Sommige werken snel, terwijl anderen langer duren om kick in. In het algemeen, zal een snijden cyclus overal lopen van 8 weken, tot 16 weken.

Kun je spieren krijgen tijdens het snijden?

De meeste cutting-kuren zijn niet gericht op het verkrijgen van massa, maar het is mogelijk om een beetje te winnen, met name wanneer u steroïden gebruikt die de eiwitsynthese en de stikstofretentie bevorderen. Als je veel aan weerstandstraining doet terwijl je een dergelijke stack gebruikt, kan er wat massa worden toegevoegd, maar in het algemeen staan de cutting-verbindingen die we gebruiken niet bekend om hun vermogen om veel massa toe te voegen, maar in plaats daarvan om bestaande spieren te helpen onderhouden.

Wat moet ik eten tijdens een cutting kuur?

De hoeveelheid die je eet zal afhangen van je lichaamstype, hoeveel vet je wilt verliezen, en wat je huidige gewicht is. In het algemeen moet u suiker en verwerkte voedingsmiddelen volledig elimineren en zich richten op volwaardige voeding en hoogwaardige eiwitten. Mager vlees, vette vis, eieren, magere yoghurt, bonen, noten, zaden en houd je cholesterol gezond door olijfolie en avocado in je maaltijden te verwerken.

Mijn conclusie en aanbeveling

Er zijn tientallen opties als het gaat om snijden – we zijn verwend met keuze als het gaat om welke verbindingen te gebruiken, en hoe ze samen te voegen in een stapel.

Mijn aanbeveling is dat alle vier van de bovenstaande stapels gaan om killer resultaten te geven – maar de eenvoudige stapel van Anavar en Winstrol is moeilijk te verslaan voor een eerste snijden cyclus. Wat je ook kiest, ze zullen absoluut niets betekenen als je niet kunt vasthouden aan een snijdend dieet (niemand zei dat het gemakkelijk zou zijn!) en een intensieve cardio-gebaseerde vetverbranding workout plan.

Opmerking van de auteur: Voor echte, NO-BS informatie over het gebruik van steroïden moet je zeker eens kijken naar Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïden handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op ervaring uit de eerste hand, geen theorie.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}