Superdrol kuur – Ervaringen, Kuur schema’s, Bijwerkingen & tips

door Thijs // 13 september, 2022  

Superdrol is een veelgebruikte naam voor het anabole steroid Methasterone. Dit steroid was vroeger vrij verkrijgbaar onder de merknaam Superdrol, maar werd uiteindelijk samen met alle andere anabole steroïden toegevoegd aan de lijsten met gereguleerde stoffen.

Hoewel de naam Superdrol dus nog vaak wordt gebruikt, wordt dat merk niet meer gemaakt. Sommige supplementenbedrijven verkopen nog steeds prohormoonformules over de toonbank onder de naam Superdrol, maar het is belangrijk om te weten dat dit niet het anabole steroid Methasterone is.

Degenen die bekend zijn met de steroïde Masteron zullen merken dat Methasterone vrij gelijkaardig is. In feite Masteron is een niet-17a-gealkyleerde vorm van Methasterone, waardoor deze twee steroïden nauw verwant.

Jongens die meer gevoelig zijn voor de effecten van aromatizing steroïden die leiden tot oestrogene effecten zoals gyno en vasthouden van water kan sterk profiteren van Superdrol, zoals het is niet aromatize en biedt daarom een optie voor die gebruikers die met de oestrogeen gerelateerde bijwerkingen van sommige andere steroïden worstelen kunnen.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s). Ik gebruik momenteel deze supplementen stack.

In deze gids, zult u leren:

Wat is Superdrol?

Methasterone is een oraal anabool steroid afgeleid van DHT en is slechts een lichte chemische afwisseling van Drostanolone (Masteron), terwijl Superdrol is ontworpen om een oraal steroid of C17-alfa gealkyleerd steroid te zijn.

Dit is niet de enige wijziging hoewel, met Superdrol hebben ook een kleine chemische wijziging in vergelijking met Masteron waardoor Methasterone een grotere anabole werking en een iets verminderde androgene invloed. Dit maakt Methasterone een krachtige anabole steroïde met slechts een zeer lage androgene eigenschap, die kan worden gezien in zijn anabole androgene rantsoen van 400 tot 20.

Methasterone aromatize niet, maar als een mondelinge steroïde het komt met toxiciteit risico’s voor de lever en wordt niet beschouwd als geschikt voor iedereen die bestaande lever gezondheidsproblemen heeft. Maar voor degenen die gezond zijn en die niet vertrouwen in het gebruik van injecteerbare steroïden, Superdrol kan bieden een verleidelijke optie om uitstekende anabole resultaten te bereiken zonder te injecteren.

Superdrol heeft een korte halfwaardetijd van ongeveer 8 uur. Het werkt zeer snel zodra toegediend en zijn effecten kunnen worden opgemerkt zelfs binnen de eerste paar uur.

Superdrol is een veelzijdig steroïde dat goed past in zowel bulking en cutting kuren, met grote voordelen voor beide doelen. Maar zoals we zullen zien, heeft het ook een aantal nadelen die bij sommige mensen ernstig kunnen zijn, en dat zijn ook belangrijke overwegingen bij je beslissing om Superdrol wel of niet te gebruiken.

Voordelen van Superdrol

Superdrol heeft een aantal solide all-round effecten: het is geen enorm krachtige massabouwer, maar met het juiste dieet kan het zeker bijdragen aan een bescheiden massatoename. Het goede nieuws is dat zonder aromatiserende activiteit, deze winsten komen zonder enige waterretentie, dus ze zullen mooi droog en hard zijn op een zeer vergelijkbare manier dat Masteron dergelijke effecten kan bereiken.

Eiwitsynthese en stikstofretentie

Zoals de meeste steroïden stimuleert Superdrol de belangrijke processen van eiwitsynthese en stikstofretentie, waar de verhoogde anabole effecten hun intrede doen. Uiteindelijk is dit wat leidt tot een verbeterd vermogen om wat mager weefsel te krijgen, evenals het helpen behouden van uw bestaande spieren wanneer u in een fase van snijden of vetverlies zit.

Een ideale samenstelling voor tijdens het cutten

Cutten is misschien wel waar Superdrol de grootste voordelen kan bieden. Wanneer u aan het cutten bent, zult u meer calorieën verbranden dan u met voedsel binnenkrijgt. Dit calorietekort kan gemakkelijk resulteren in een verlies van spierweefsel, wanneer het lichaam katabool wordt en spieren verbrandt voor energie.

Superdrol voorkomt dit dankzij zijn uitzonderlijke anabole werking. Het behoudt mager spierweefsel en zorgt ervoor dat alleen vet wordt gebruikt voor energie. Hierdoor kunt u met vertrouwen vet wegsnijden zonder uw zuurverdiende vetvrije spieren te verliezen. Zonder een opgeblazen gevoel en zonder vochtretentie kan Superdrol een ideaal cutmiddel zijn om te gebruiken als wedstrijdvoorbereiding waarbij u ernaar streeft uw lichaamsbouw binnen een kort tijdsbestek zo mager en hard mogelijk te krijgen.

Prestatievoordelen

Naast de fysieke voordelen die Superdrol kan leveren, zijn de prestatievoordelen net zo belangrijk voor de effecten van dit steroid. Dit omvat een merkbare verbetering van je uithoudingsvermogen. Je zult snel merken dat de intensiteit van de trainingen die je kunt uitvoeren toeneemt.

Je zult je bestaande trainingsschema’s efficiënter kunnen afwerken met minder vermoeidheid. Het herstel zal ook aanzienlijk worden verbeterd. Er zal minder rusttijd zijn tussen trainingen, minder spierpijn en over het algemeen veel snellere hersteltijden waardoor u veel sneller weer in de sportschool bent om dezelfde spieren te trainen dan anders het geval zou zijn. Uiteindelijk zal dit uw resultaten versnellen.

Superdrol dosering

Als gevolg van de lever toxiciteit problemen in verband met Superdrol, dit is een steroïde die moet worden gebruikt in een beperkte wijze in plaats van opgenomen in een zeer lange cyclus.

Een 6-8 weken cyclus wordt beschouwd als de maximale veilige kuur lengte te gebruiken Superdrol, gevolgd door een pauze van ten minste dezelfde lengte van de tijd, maar bij voorkeur meer. Cycli van langer dan 8 weken vormen een groot risico van overmatige stress voor de lever en dit moet worden vermeden.

Uw dosering van Superdrol zal verschillen afhankelijk van uw doelen en eventuele andere middelen waarmee u het stapelt. Een gebruikelijke dosering voor mannelijke gebruikers is van 10 mg per dag tot 20 mg per dag.

Omdat Superdrol een oraal steroid is, moet je bij het bepalen van de dosering rekening houden met het aantal capsules dat je per dag neemt, en het is belangrijk dat je ze met voedsel inneemt. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te proberen de positieve effecten van Superdrol te versterken met doses tot 30 mg per dag, en sommige gebruikers een dergelijk niveau nemen, moet de stress voor de lever die zulke hoge doses waarschijnlijk zullen veroorzaken, niet lichtvaardig worden overwogen.

Superdrol wordt vaak gestapeld met testosteron in een dosis die geschikt is voor uw specifieke doel van ofwel bulking of snijden, of gewoon op een niveau van testosteron vervanging. Andere veel voorkomende steroïden die met succes kunnen worden gestapeld met Superdrol omvatten Nandrolon en Trenbolone.

Superdrol vs. Dianabol vs. Anadrol

Dianabol en Anadrol zijn twee andere steroïden die je ook zou kunnen overwegen te gebruiken in plaats van Superdrol. Deze zijn allemaal heel verschillend in wat ze kunnen leveren, evenals mogelijke bijwerkingen waar je mee te maken krijgt.

Er kan een misvatting zijn dat Superdrol een krachtigere vorm van Anadrol is, maar dit is niet waar, vooral als het aankomt op massatoename potentieel. Anadrol kan aanzienlijk meer ruimte bieden voor het verkrijgen van massa in vergelijking met Superdrol. Maar Superdrol is nog steeds in staat om indrukwekkende winsten te leveren en komt met een groot voordeel ten opzichte van Anadrol op dit gebied: geen waterretentie.

Hoewel Dianabol een van de meest gerespecteerde en krachtige steroïden is, heeft het een negatief aspect dat we niet hebben bij Superdrol: en dat is de aromatiserende werking. Dus Dianabol gebruik gaat gepaard met het vasthouden van water en gyno problemen waar je mee te maken krijgt.

En terwijl Anadrol geen aromatizing verbinding is, kan het nog steeds werken op manieren die brengen over sommige oestrogene effecten met inbegrip van gyno. Dit maakt Superdrol de enige steroïde van deze drie die is gegarandeerd niet te brengen over eventuele oestrogene bijwerkingen. Voor gebruikers die bijzonder gevoelig voor oestrogene effecten zijn of liever niet om te gaan met hen, kan dit de beslissende factor zijn.

Dianabol wordt geleverd met het voordeel van een minder androgene verbinding zodat gebruikers die gevoelig zijn voor androgene effecten zoals haaruitval Dianabol om deze reden gunst kunnen.

Alle drie van deze steroïden zijn krachtig in hun eigen recht. Superdrol komt met de keerzijde van het hebben van het meest risico van lever toxiciteit van de drie verbindingen. Anadrol wordt algemeen beschouwd als een veel veiliger steroïde om te gebruiken.

Omdat Superdrol nooit medisch is gebruikt, in tegenstelling tot Dianabol en Anadrol, is er minder informatie beschikbaar over de positieve en negatieve effecten. Bovendien is Superdrol meestal het moeilijkst te vinden van de drie als het op kopen aankomt.

Dit zijn allemaal factoren waarmee u rekening moet houden als u beslist welke verbinding u gaat gebruiken. Welke u ook kiest tussen Superdrol, Anadrol of Superdrol, u kunt een uitstekende spier- en krachttoename verwachten die in een korte periode bereikt kan worden.

Superdrol Resultaten

U kunt met Superdrol een mooie massatoename verwachten, en hoewel dit niet de enorme toename zal zijn die u met sommige van de krachtigere steroïden kunt krijgen, zal dit zonder extra vocht of gyno gaan omdat Superdrol niet aromatiseert. Maar Superdrol is meer dan alleen een middel voor gewichtstoename. Het kan worden gebruikt voor vrijwel het hele scala aan bodybuilding- en lichaamssamenstellingsdoelen, van bulken tot snijden tot gebruik buiten het seizoen.

Buiten het seizoen kunt u de voordelen van Superdrol blijven zien door zijn vermogen om het metabolisme te verbeteren. U zult in staat zijn om tijdens het tussenseizoen een duidelijke winst te boeken en de bestaande winst efficiënter te behouden, in plaats van spierweefselverlies te zien.

Ditzelfde effect geldt tijdens het cutten: Superdrol bevordert een hoge anabole toestand in het lichaam, waardoor de vetverbranding wordt gestimuleerd zonder verlies van vetvrije spieren, terwijl uw dieet minder calorieën dan normaal binnenkrijgt.

Zonder waterretentie of een opgeblazen gevoel, zorgen de effecten van Superdrol voor een gehard, droog uiterlijk dat moeilijk of onmogelijk te bereiken is met veel andere populaire middelen. Dit kan worden beschouwd op een vergelijkbare manier als de resultaten die mogelijk zijn met de bijna identieke verbinding Masteron.

Andere positieve effecten op de prestaties zijn een verbeterd herstel en een toename van kracht en uithoudingsvermogen. Deze effecten, die vaak over het hoofd worden gezien maar van cruciaal belang zijn, spelen een grote rol bij het stimuleren van je prestaties en leiden uiteindelijk tot snellere resultaten. U zult in staat zijn om meer in uw trainingen in te passen terwijl u de hersteltijden sneller en efficiënter zult zien worden.

Superdrol bijwerkingen

Zoals bij alle anabole steroïden moeten we oppassen voor de mogelijke bijwerkingen die Superdrol kan veroorzaken. Er is wat goed nieuws op dit gebied, vooral omdat er geen oestrogene activiteit optreedt. Maar er zijn ook enkele ernstige mogelijke effecten op het lichaam die Superdrol teweeg kan brengen; daarom is het van cruciaal belang te weten waar u op moet letten bij het gebruik van dit steroid.

Hier zijn de belangrijkste gebieden waar u op moet letten als het gaat om de bijwerkingen van Superdrol:

Androgene bijwerkingen

Superdrol heeft een lage androgene rating, maar het kan nog steeds leiden tot een aantal androgene effecten bij sommige gebruikers. Vergeleken met sommige andere steroïden zijn deze androgene bijwerkingen meestal zeer mild bij de meeste mannen. Dit omvat acne en haaruitval. De meeste mannen zullen vinden dat de androgene effecten van Superdrol zeer beheersbaar zijn. Vrouwelijke gebruikers zullen waarschijnlijk lijden aan virilization effecten met dit steroïde, zelfs bij lage doses.

Cholesterol

De effecten op het cardiovasculaire systeem zijn een van de ernstigere bijwerkingen waar we ons met Superdrol zorgen over moeten maken. Dit steroïde kan het niveau van het slechte cholesterol (LDL) doen stijgen, terwijl het goede HDL-cholesterolniveau daalt. Mensen met een bestaand hoog cholesterol wordt aangeraden Superdrol niet te gebruiken. Maar zelfs mensen met een gezond cholesterolgehalte moeten strenge aandacht besteden aan dieet en lichaamsbeweging, en ervoor zorgen dat er voldoende cholesterolvriendelijke voedingsmiddelen worden geconsumeerd; met name voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren. Voldoende cardiotraining moet ook regelmatig in de trainingen worden opgenomen.

Testosteron onderdrukking

Superdrol gebruikers kunnen verwachten een hoge onderdrukking van de natuurlijke testosteron en dit zal het gebruik van een testosteron steroïde nodig. Dit zorgt voor een basisniveau van testosteron hormoon in het lichaam voor de duur van de cyclus, en PCT zal bijna altijd nodig zijn na het einde van de cyclus.

Lever toxiciteit

Er is geen krijgen rond de risico’s voor de lever met deze mondelinge steroïde. Om deze redenen cycli moeten altijd worden beperkt in lengte van niet meer dan 8 weken maximum; velen zullen ervoor kiezen om het te gebruiken voor slechts 6 weken echter, gedurende welke tijd uitstekende resultaten nog steeds kunnen worden bereikt terwijl het in evenwicht brengen van de stress op de lever. Vanwege de hoge hepatotoxische aard van Superdrol, moet dit steroïde niet worden gebruikt door iedereen die een slechte gezondheid van de lever heeft. Na het gebruik van Superdrol moet een pauze van minstens 8 weken, maar idealiter langer, worden ingelast zonder gebruik van andere levergiftige steroïden, zodat de lever voldoende tijd heeft om te herstellen.

Oestrogene bijwerkingen

Omdat er geen aromatizing plaatsvindt, heeft Superdrol niet de bekende oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen van waterretentie en gyno. Dit resulteert in schonere, hardere winsten, en betekent ook dat je geen anti-oestrogeen drugs hoeft te gebruiken. Maar als u Superdrol stapelt met aromatiserende steroïden, moet u nog steeds de oestrogene effecten aanpakken.

Superdrol Nakuur

Superdrol veroorzaakt een zekere mate van testosterononderdrukking bij mannelijke gebruikers. In de meeste gevallen zal dit een hoog niveau van onderdrukking, dus nakuur zal essentieel zijn na de kuur. Zodra uw Superdrol cyclus eindigt, zal normale testosteron functie worden op een zeer laag niveau.

Terwijl het langzaam op zijn eigen zal herstellen, zal deze lage testosteron staat aanhouden voor enige tijd en brengen met het een reeks negatieve effecten. Om dit te vermijden, zal PCT de testosteronproductie gedurende deze tijd stimuleren zodat het lichaam normaal kan functioneren. Een standaard nakuur van Clomid en/of Nolvadex kan worden uitgevoerd om de testosteronspiegel te laten stijgen, zodat de spieraanwas kan worden gehandhaafd en vet niet de neiging heeft om aan te komen, zoals meestal het geval is wanneer testosteron daalt.

U zult ook andere problemen met een laag testosterongehalte vermijden, zoals een gebrek aan energie en een slecht libido. De timing en lengte van uw PCT cyclus zal ook afhangen van welke, indien van toepassing, andere verbindingen die u hebt gebruikt in een stack met Superdrol; over het algemeen vier tot zes weken is voldoende in de meeste gevallen.

Superdrol FAQs

Verhoogt Superdrol het testosterongehalte?

Superdrol verhoogt het testosteronniveau niet. Superdrol zorgt ervoor dat uw normale productie van testosteron vrij drastisch daalt, dus u zult bijna altijd een testosteron gebaseerde steroïde in de cyclus willen opnemen, zodat u de testosteron gezondheid kunt handhaven. Zonder dit, zul je vallen in een toestand van zeer lage testosteron en alle bijbehorende symptomen zoals verlies van energie, geen libido, moeite met het verkrijgen van spier, vet winst, vermoeidheid en depressie.

Hoe lang duurt het voordat Superdrol werkt?

Superdrol is een snelwerkend orale steroïde. Het kan al binnen twee uur beginnen te werken en vaak nog minder. U kunt beginnen met het merken van positieve veranderingen zoals kracht verbeteringen binnen slechts een paar dagen, en dit zal u toelaten om supercharge uw trainingen in een vroeg stadium in een cyclus. U zult worden tillen zwaarder en voor langer, waardoor op die winsten sneller.

Wat is beter Superdrol of Dianabol?

Als het gaat om het vergelijken van steroïden met elkaar, de betere is degene die kan geven u de specifieke resultaten die u wilt zonder dat bijwerkingen boven een niveau dat u in staat bent van het beheer. Dit betekent dat er geen één steroïde die beter dan een andere is; voor sommige mensen met bepaalde doelen, Dianabol kuur zal de beste optie, maar voor andere mensen zal het Superdrol die voldoet aan uw behoeften beter. Zowel Dianabol en Superdrol hebben hun eigen voors en tegens die moeten worden afgewogen.

Hoe slecht is Superdrol voor je?

Alle anabole steroïden kunnen slecht voor je zijn als ze te veel of niet verstandig worden gebruikt. Superdrol brengt een aantal mogelijk ernstige risico’s met zich mee, waaronder vergiftiging van de lever. Mensen met bestaande leveraandoeningen mogen dit steroid om die reden niet gebruiken. Zelfs gezonde mensen zullen het gebruik moeten beperken tot niet meer dan 8 weken per keer. Een ander gebied waarop Superdrol slecht voor u kan zijn, is de kans dat het slechte cholesterolwaarden verhoogt. Dit zijn twee aspecten van de bijwerkingen van Superdrol die zorgvuldig in de gaten gehouden moeten worden als u dit steroid veilig wilt gebruiken.

Is Superdrol goed om te cutten?

Superdrol wordt vaak gebruikt tijdens een cutting kuur vanwege zijn uitstekende vermogen om te helpen handhaven mager spierweefsel wanneer u op een calorie-tekort dieet terwijl het proberen om vet te verbranden. Superdrol houdt het lichaam in een hoge anabole toestand waar vet wordt verbrand als energie terwijl spierweefsel niet wordt gebruikt als energie. Superdrol is bekend dat het zeer goed stapelt met Trenbolon tijdens een cutting kuur.

Kun je Superdrol op zichzelf nemen?

Superdrol kan worden gebruikt op zijn eigen in een cyclus, of als onderdeel van een stapel gecombineerd met andere anabole steroïden. Dit steroïde is bekend dat goed stapelen met de meeste andere steroïden en het is algemeen gewoon gecombineerd met testosteron in hetzij een snijden of bulking kuur. Degenen die overwegen met behulp van Superdrol als een standalone verbinding moet zich bewust zijn van de onderdrukkende effecten op natuurlijke testosteron functie; dat is waarom het is bijna altijd gebruikt met ten minste een testosteron compound op TRT niveaus.

Waar kan ik Superdrol kopen?

Methyldrostanolone is een van de meer ongewone steroïden en als gevolg daarvan kan het een van de meer moeilijk te kopen. Hoewel het ooit een vrij verkrijgbare drug was, is dat niet langer het geval en kan het nu alleen nog op de zwarte markt worden gekocht. Het merk Superdrol zelf bestaat niet meer, dus als je dit steroid koopt, moet je ervoor zorgen dat het legitiem Methyldrostanolone is. Net als alle anabole steroïden is Superdrol in de meeste landen een gereguleerde stof en is het niet legaal om te kopen of te gebruiken, en het is ook verboden in wedstrijden en sporten door anti-dopingorganisaties wereldwijd.

Aromatiseert Superdrol?

Superdrol is geen aromatiserende steroïde. Dit betekent dat het niet de bijwerkingen veroorzaakt die gepaard gaan met een verhoogd oestrogeenniveau, zoals het vasthouden van water en gynaecomastie. Dus als u Superdrol op zijn eigen in een cyclus gebruikt, zult u geen anti-oestrogeen drugs nodig hebben om deze bijwerkingen te controleren. Het betekent ook dat elke spier winsten niet water gewicht zal omvatten en je zal niet dat opgeblazen look die wordt geleverd met veel andere steroïden.

Mijn conclusie en aanbeveling

Superdrol is een steroïde dat zich op bijna elk aspect van de lichaamstransformatie kan richten, of het nu gaat om spieropbouw, cutten en toning, verharding van de lichaamsbouw, en het stimuleren van kracht en algehele prestaties en herstel. Omdat dit steroïde geen waterretentie of gyno veroorzaakt, zijn de winsten droog en van hoge kwaliteit en dit maakt het een ideale steroïde om te cutten.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}