Sustanon 250 kuur: Ervaringen, Schema’s, Dosering, Bijwerkingen & Tips

door Thijs // 23 november, 2022  

Sustanon 250 is een krachtige steroïde bestaande uit een vier verschillende esters van testosteron gecombineerd in de ene oplossing. Hierdoor kunt u profiteren van de voordelen van de manier waarop elke ester wordt verbruikt door het lichaam met een mix van zowel snelwerkende en langduriger esters alle worden toegediend in de ene dosering.

Het 250 gedeelte van de naam komt van de verhouding van de gecombineerde vier esters die worden gemengd tot 250 mg testosteron, met inbegrip van sommige esters die beschikbaar zijn als enkel ester producten en anderen die alleen beschikbaar zijn in Sustanon zelf.

Er zijn vele redenen voor de populariteit van Sustanon:

  • 4 esters in één
  • Biedt een combinatie van snel en langzaam werkende esters
  • Geeft een snelle afgifte van testosteron binnen de eerste 24-48 uur
  • Nuttig voor bulking en kracht kuren, evenals snijden

Het doel van Sustanon door het gebruik van deze vier esters is te zorgen voor het dubbele voordeel van het hebben van een zeer snelle afgifte van het hormoon zodat piekniveaus worden verkregen en vervolgens deze niveaus worden gehandhaafd door de voortdurende afgifte van testosteron met de verschillende esters.

Dit betekent dat uw testosteron niveaus niet dip of beginnen nivellering uit snel zoals ze kunnen bij gebruik van iets als testosteron propionaat op zijn eigen, die veel meer frequente injecties zou vereisen.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zult u leren:

Wat is Sustanon 250?

Sustanon 250 is de merknaam van deze injecteerbare vorm van testosteron steroïde. Het heeft een medisch gebruik om mannen te behandelen die lage niveaus van natuurlijk testosteron hebben door als testosteronvervangingstherapie (TRT) op te treden.

Er zijn 4 testosteronesters in Sustanon 250. Een ester is een extra chemische toevoeging die aan het gewone testosteronhormoon wordt toegevoegd en vervolgens na injectie in het lichaam vrijkomt. De timing en de snelheid van het vrijkomen van elke ester is wat de vier verschillend maakt: de testosteron zelf is bij elke ester precies hetzelfde.

Dit maakt Sustanon 250 puur een testosteron verbinding en een wat heeft geen wijzigingen op alle aan het oorspronkelijke testosteron hormoon. Testosteron, als de natuurlijke mannelijke geslachtshormoon, heeft een anabole rating van 100 en een androgene rating van 100 – Sustanon 250 is puur testosteron. Andere soorten steroïden scheef deze ratings een manier of de andere op basis van het maken van wijzigingen aan testosteron of soortgelijke hormonen.

Dus terwijl Sustanon 250 als zuivere testosteron komt met vele substantiële voordelen, het komt ook met sommige potentieel ernstige bijwerkingen die we moeten zich bewust zijn van, en leren hoe ze te bestrijden tijdens een testosteron kuur evenals het ontwikkelen van een post cyclus therapie plan om te herstellen daarna.

Opmerking van de auteur: Testo-Max is mijn # 1 beoordeeld legale testosteron product. Het repliceert de spier gebouw, vetverbranding en kracht verbetering van de effecten van synthetische testosteron, maar zonder de ongewenste bijwerkingen en langdurige herstel fasen die een steroïde cyclus volgen!

testo-max

Testo-Max (Testosteron)

Testo-Max zorgt er voor dat je lichaam meer testosteron gaat produceren. Dit leidt tot extreme spiermassa winsten, ongelooflijke kracht en snel herstel.

Testosteron esters gebruikt in Sustanon 250

Testosteron propionaat (30mg)

Test Prop is een snelwerkende ester met een korte halfwaardetijd van ongeveer twee of drie dagen. Deze ester zorgt ervoor dat Sustanon snel werkt om het testosterongehalte in het bloed te verhogen na toediening van uw injectie.

Het zorgt ervoor dat Sustanon is in staat om uw testosteron niveaus verhoogd binnen slechts 24 tot 48 uur na uw injectie, het verstrekken van de eerste boost aan het begin terwijl de andere esters in Sustanon nemen hun tijd om vrij te geven in de komende twee tot drie weken.

Testosteron propionaat injecties wanneer alleen genomen zou moeten worden toegediend elke dag, dus door gebruik te maken van deze ester in Sustanon krijg je het volledige voordeel van testosteron propionaat snelwerkende effecten zonder zorgen te maken over dagelijkse injecties.

Testosteron Phenylpropionate (60mg)

Test Phenylpropionate een relatief snelwerkende ester, maar een die overal van een tot drie weken kan nemen om volledig vrij te geven in het lichaam ervoor te zorgen dat het helpt handhaven van een gestage aanvoer van testosteron als onderdeel van de Sustanon formule.

Testosteron Isocaproate (60mg)

Testosteron isocaproate is ook medium acteren ester met een halfwaardetijd van ongeveer 4 dagen. Dit is een ester die niet beschikbaar is als een individueel product, maar alleen verbruikt in formules zoals Sustanon en andere gemengde testosteron ester preparaten.

Testosteron Decanoaat (100mg)

Test Decanoate is een langzaam werkende en langdurige ester die de effecten van Sustanon actief houdt lang na de injectie. Het heeft een lange halfwaardetijd van meer dan 20 dagen.

Net als Isocaproate, is Testosteron Decanoate over het algemeen niet gevonden als een enkele testosteron ester en in plaats daarvan alleen opgenomen in gemengde ester oplossingen zoals Sustanon, waardoor dit een van de zeer weinige manieren waarop u kunt profiteren van de langdurige voordelen van de Testosteron Decanoate ester.

Sustanon 250 Voordelen

Na het injecteren van Sustanon 250, zullen de totale plasma testosteron niveaus beginnen te stijgen en u zult het piekniveau van totaal testosteron ergens tussen de 24 tot 48 uur na de injectie bereiken. De belangrijkste voordelen van Sustanon zijn:

Verhoogt de Eiwitsynthese

Verhoogt de eiwitsynthese, wat resulteert in een sneller proces van eiwitopbouw in de cellen en als de bouwstenen van spieren, betekent dit dat spieren sneller herstellen en groeien.

Verhoogt de stikstofretentie

De stikstofretentie wordt gestimuleerd door Sustanon. Het spierweefsel bevat een grote hoeveelheid stikstof en een deel hiervan gaat verloren tijdens intensieve training.

Door zoveel mogelijk stikstof in het spierweefsel vast te houden, kan het lichaam in een meer anabole toestand blijven voor spiergroei terwijl het risico van spierverlies wordt geminimaliseerd of weggenomen.

Stikstof is ook een essentieel bestanddeel van aminozuren, waaruit eiwitten worden opgebouwd. Wanneer er meer stikstof in het lichaam wordt opgenomen of vastgehouden in vergelijking met de hoeveelheid stikstof die verloren gaat, neemt ook de totale hoeveelheid beschikbaar eiwit toe.

Verhoogt de productie en afgifte van insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1)

Insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1) is belangrijk voor het functioneren van alle cellen. Het vergemakkelijkt de eiwitsynthese en regelt de opslag van vet, zodat het efficiënt kan worden gebruikt voor de productie van energie. IGF-1 heeft een positieve invloed op het metabolisme en helpt bij de toename van magere lichaamsmassa en het verlies van lichaamsvet.

IGF-1 is ook belangrijk voor de gezondheid van de botten, de regeneratie van zenuwweefsel en de sterkte van de gewrichten. We kunnen zien hoe krachtig IGF-1 alleen is, maar dit is slechts een klein aspect van de voordelen die Sustanon 250 kan bieden als een pure bron van testosteron.

Verbetert de atletische prestaties

Prestatieverbetering is een andere reden waarom mensen ervoor kiezen om Sustanon te gebruiken. Het verbeteren van atletische prestaties is te verwachten wanneer uw testosteron niveaus worden verhoogd en geoptimaliseerd. Dit resulteert in een veel beter spieruithoudingsvermogen, waardoor je je trainingen naar een nieuw niveau tilt. Merkbare verbeteringen in het herstel kunnen ook worden verwacht als de volledige effecten van testosteron kick in.

Sustanon 250 heeft grote voordelen voor zowel bulking als cutting doeleinden. Dit is geen verrassing wanneer we de krachtige anabole effecten in overweging nemen die van vitaal belang zijn voor zowel het verkrijgen van spieren als voor het verliezen van vet zonder verlies van spierweefsel. Dit geeft Sustanon een plaats in zowel een bulking cyclus als als onderdeel van een cutting cyclus naast andere vetverbrandende verbindingen.

Bulking voordelen

Hoewel niet de meest anabole steroïde die er met sommige anderen met een veel hogere anabole rating, Sustanon kan nog steeds worden gebruikt in een steroïde kuur waar het verkrijgen van kracht en massa is het doel. Bij gebruik van Sustanon als de belangrijkste ballaststoffen kunt u nog steeds verwachten om te zien kwaliteit winsten en zonder de winst van vet dankzij de manier waarop testosteron verbetert het metabolische systeem om efficiënter te verbranden vet.

Voordelen van cutten

Met behulp van een vorm van testosteron tijdens een snijden cyclus is een populaire strategie voor iedereen die streeft naar trimmen en krijgen geript met het gebruik van krachtige vet verlies steroïden en een van de belangrijkste redenen is vanwege de manier waarop Sustanon helpt behouden mager spierweefsel terwijl u bent versnipperen vet.

Cutten vereist een caloriebeperkt dieet en intense cardiovasculaire activiteit die gemakkelijk kan resulteren in een verlies van spieren als het lichaam in een katabole toestand raakt. Sustanon zorgt ervoor dat je anabool blijft terwijl je aan het cutten bent, zodat je niet alleen je lichaamsvorm verbetert, maar ook sneller vet verbrandt door het spierweefsel te behouden.

Hoe neem ik Sustanon 250?

Dankzij de langdurige effecten, wordt Sustanon 250 minder vaak geïnjecteerd in vergelijking met het gebruik van de meeste enkelvoudige testosteronesters. Dit maakt het aantrekkelijker voor mensen die niet van regelmatige injecties houden en vermindert ook het risico van letsel of pijn aan de spiergebieden waar de oplossing wordt geïnjecteerd.

U zou kunnen injecteren Sustanon voor prestatieverbetering overal van een tot drie keer per week, zodat u zult moeten om uit te werken welke spier gebied werkt het beste voor u, en idealiter de injectieplaats roteren om te voorkomen dat lopende irritatie en pijn. De meeste mensen kiezen ervoor om te injecteren in de grootste spieren, waaronder de deltaspier, de lateralis vastus (dij), en de bilspieren (billen).

Sustanon 250 dosering

Beginner, gevorderde en gemiddelde Sustanon 250 dosering

Een effectieve dosis voor mannen die Sustanon 250 gebruiken kan beginnen bij 500 mg per week en oplopen tot 2000 mg per week voor gevorderde gebruikers. Beginners wordt altijd geadviseerd om te beginnen met de laagste effectieve dosis en voor sommigen kan dit zelfs zo laag gaan als 300 mg per week. Bij een combinatie met andere verbindingen is 500mg per week bijna altijd genoeg Sustanon om een positief effect te hebben.

Gevorderde gebruikers zijn bekend om de dosering overal tussen 1000 mg en 2000 mg per week te verhogen, maar dit is zelden het geval wanneer andere verbindingen worden gebruikt en dergelijke hoge doses door gevorderde gebruikers worden bijna altijd alleen gedaan wanneer Sustanon 250 alleen wordt gebruikt. Deze hogere doses verhogen het risico op ernstige bijwerkingen aanzienlijk.

Sustanon 250 dosering voor vrouwen

Sustanon is een zeer krachtige steroïde met sterke androgene activiteit en om die reden is het niet aanbevolen dat vrouwen deze injectie gebruiken, omdat het zeker de ontwikkeling van mannelijke trekken als een verdiepte stem en haargroei teweegbrengt.

Vrouwen die echt willen gebruiken testosteron voor prestatieverbetering doeleinden zijn goed geadviseerd om te kijken naar enkele esters alleen in plaats van de veel krachtiger 4 ester mengsel van Sustanon.

Sustanon 250 kuren

Om het meeste uit Sustanon een kuur lengte moet ten minste 10 weken vanwege de langzamere release snelheid van een van de esters die het mogelijk maakt de effecten te zijn langdurig. Een 10 weken cyclus moet worden beschouwd als een kale minimum echter, met 12 tot 14 weken waardoor de meeste voordelen dankzij de langere halfwaardetijd van deze 4 ester combinatie.

Beginner Sustanon 250 kuur

Met behulp van Sustanon op zichzelf of met een andere verbinding voor bulking is meestal de keuze van iedereen die begint met Sustanon. Een populaire beginner cyclus is het gebruik van de krachtige bulking kickstart steroïde Dianabol voor de eerste 4 weken met Sustanon ook wordt gebruikt tijdens die tijd, en verder met Sustanon voor nog eens 8 weken te handhaven van de winsten gemaakt met Dianabol.

Tussenliggende Sustanon 250 kuur

Tussenliggende gebruikers kunnen een extra verbinding toevoegen aan de bovenstaande cyclus en dit komt meestal in de vorm van Deca-Durabolin. Dianabol biedt de eerste kick off voor winsten aan het begin van de cyclus voor vier tot zes weken, terwijl Sustanon 250 en Deca worden genomen voor de volledige 12 week duur van de cyclus.

Geavanceerde Sustanon 250 kuur

Geavanceerde gebruikers zullen vaak een Sustanon cyclus uit te breiden tot 16 weken om te profiteren van de volledige voordelen van deze langdurige steroïde. Voor een geavanceerde bulking cyclus gebruik te maken van Sustanon, dezelfde andere verbindingen worden vaak gebruikt en deze Dianabol en Deca, met het verschil tussen beginners en intermediaire gebruikers is dat geavanceerde gebruikers de dosering van deze andere verbindingen aanzienlijk zal verhogen, terwijl nog steeds met behulp van Sustanon te behouden een basis testosteron aanbod over de gehele cyclus van 16 weken.

Sustanon 250 only kuur

Beginners met behulp van Sustanon alleen in een cyclus kan beginnen vanaf 300 mg tot 500 mg per week met 12 weken wordt de minimale lengte voor deze cyclus, terwijl gevorderde gebruikers zal kiezen om te nemen tot drie keer die dosering tijdens een 12 weken cyclus.

Als alternatief bij het gebruik van Sustanon als basis testosteron verbinding alleen tijdens cycli die meer gericht zijn op andere steroïden, lage doses kunnen effectief zijn onder 200 mg per week die worden uitgevoerd voor zo lang als uw reguliere steroïde cyclus actief is.

Sustanon 250 stacken

Sustanon is bekend om zijn compatibiliteit voor het stapelen met vrijwel elk ander type anabole steroïden. Veel voorkomende stapels zijn Deca-Durabolin, Trenbolon en Dianabol met name in het laagseizoen, terwijl cutting stacks gebruik maken van krachtige verbindingen zoals Anavar, Winstrol en Trenbolon waar Sustanon 250 kan zorgen voor een basis testosteron levering te helpen behouden mager spier tijdens calorie-tekort fasen.

Sustanon 250 vs. Alternatieven

Ik ben hier niet om medisch advies te geven, maar ik moet je sterk aanraden om Sustanon 250 niet te gebruiken, tenzij je al veel steroïden hebt gebruikt. Zelfs in dat geval zou je er goed aan doen om alternatieve, veiligere (en legale) opties in plaats daarvan serieus te overwegen.

Waarom zou je dit doen?

Sustanon 250 komt met veel negatieve effecten omdat je je lichaam direct voorziet van een hoge dosis pure testosteron. De bijwerkingen maken Sustanon 250 een riskante stof om te gebruiken, om nog maar te zwijgen van de gevolgen voor je resultaten als je gyno en waterretentie krijgt. Dit zijn de redenen waarom ik voorstel om te kijken naar Sustanon 250 alternatieven.

Sustanon 250 vervangers kunnen zeer vergelijkbare, en soms zelfs betere resultaten bieden dan Sustanon 250. Deze komen zonder de lange lijst van bijwerkingen waar je mee te maken hebt – en meer tijd en geld aan kwijt bent – om te proberen deze te beperken.

Dus met deze dingen beschouwd, als u wilt dat de BESTE Sustanon 250 alternatief geld kan kopen vandaag, hoef je niet verder te kijken dan Testo-Max.

Testo-Max is een krachtige formule die letterlijk de positieve effecten van Sustanon 250 repliceert. Het kan dit doen zonder de ongewenste bijwerkingen op te leggen, omdat het volledig natuurlijk is en geen hormonen bevat. Oh, en Testo-Max is totaal en volledig legaal in elk land.

Dit zijn ook niet de belangrijkste redenen waarom ik Testo-Max kan aanbevelen. De grote redenen komen neer op zijn specifieke voordelen…

Kracht, herstel, uithoudingsvermogen, winsten… Testo-Max kan het allemaal.

Er zijn zo veel mensen die spectaculaire resultaten zien met Testo-Max op een consistente basis, dat ze geen zin meer hebben om anabole steroïden te overwegen. Sustanon 250-achtige resultaten en geen bijwerkingen – wat wil je nog meer?

Testo-Max is een ideale vervanger voor het riskante Sustanon.

Testo-Max wordt ten zeerste aanbevolen.

testo-max

Testosteron kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal Testosteron online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Sustanon 250 resultaten

Uw resultaten van Sustanon zal afhangen van verschillende factoren: wat je het gebruikt voor (bulking, snijden of testosteron onderhoud), alle andere steroïde verbindingen die je bent stapelen met in een cyclus, uw dosering en cyclus lengte, uw training en dieet routines, en hoe effectief uw post-cyclus therapie plan is. Genetica zal ook een rol spelen.

Met deze aspecten in het achterhoofd kunnen we zien hoe een one size fits all verwachting van bepaalde resultaten niet bestaat, maar het is mogelijk om enig idee van wat te verwachten wanneer u Sustanon 250 gebruikt te krijgen.

Bij de meeste mannen duurt het drie of vier weken voordat je merkbare winst boekt, maar ook dit is sterk afhankelijk van andere steroïden die je gebruikt – vooral als je andere middelen gebruikt die een hogere anabole waarde hebben en je kunnen helpen sneller massa te kweken.

In deze situaties vindt u het waarschijnlijk moeilijk om een bepaald resultaat toe te schrijven aan Sustanon, maar het zal helpen uw algemene winsten als onderdeel van uw bredere stack en ervoor te zorgen dat u het niveau van testosteron nodig voor kracht, spieraanwinst en vet verlies handhaaft.

Een Sustanon alleen cyclus gericht op het verkrijgen van massa die loopt voor 12 weken kan gemakkelijk opleveren u winsten van 10-20 pond tegen het einde van de cyclus, zolang u kunt controleren waterretentie en behouden van de winsten met een goede uitvoering van PCT achteraf. Als u niet controle waterretentie adequaat kunt u gemakkelijk verliezen de helft van het gewicht opgedaan, die aangeeft hoe ernstig die bijwerking moet worden genomen.

Sustanon 250 bijwerkingen

Net als alle testosteron steroïden, Sustanon 250 heeft sterke androgene effecten en is ook een aromatizing steroïden wat betekent dat het veroorzaakt oestrogene bijwerkingen als goed.

Dit betekent dat de meest gevreesde bijwerkingen die steroïde gebruikers gezicht zijn op hoog risico van zich voordoen wanneer u Sustanon met inbegrip van waterberging en gynaecomastie – deze van invloed zijn niet alleen het uiterlijk van uw resultaten, maar ook potentieel uw gezondheid.

Leren hoe je al deze bijwerkingen kunt beheersen is een belangrijk aspect van het gebruik van Sustanon. Hier zijn de belangrijkste bijwerkingen om op te letten bij het gebruik van Sustanon 250:

Oestrogene bijwerkingen

Sustanon (testosteron) is een aromatizing steroïde die resulteert in testosteron wordt omgezet in het vrouwelijke hormoon oestrogeen.

Mannen vereisen kleine hoeveelheden oestrogeen voor normaal functioneren, maar het aromatizing proces resulteert vaak in een grote onbalans tussen oestrogeen en testosteron, waardoor oestrogeen te stijgen boven de normale niveaus en dit brengt over bekende bijwerkingen. Deze zijn:

  • Gynaecomastie – de groei van overtollig weefsel op het borstgebied bij mannen. Als dit probleem te lang aanhoudt, kan het een stadium bereiken waarin chirurgie uw enige optie is om het te verhelpen.
  • Vasthouden van water en een opgeblazen gevoel – het vasthouden van te veel vocht geeft u een opgeblazen gevoel en maskeert de spiertoename die u maakt, of maakt het moeilijk of onmogelijk om een gespierde en verfijnde uitstraling te krijgen tijdens een cyclus van cutten.
  • Hoge bloeddruk – het vasthouden van water kan ertoe leiden dat de bloeddruk stijgt, simpelweg omdat er extra vocht wordt rondgepompt, waardoor de bloeddruk stijgt.

Hoe hoger uw Sustanon dosering is, hoe meer waarschijnlijk en ernstiger de oestrogeen gerelateerde bijwerkingen zal zijn als niveaus van dat hormoon verder stijgen.

Androgene bijwerkingen

Het hormoon testosteron heeft een gelijkmatige waardering van anabole androgene werking op 100 en 100 – of een anabole:androgene verhouding van 1 – dus we kunnen verwachten dat de androgene bijwerkingen zo krachtig als de anabole voordelen bij het gebruik van Sustanon als het is gewoon een testosteron combinatie steroïde.

Naast de androgene activiteit van testosteron zelf, wanneer dat hormoon wordt omgezet in DHT dan een verdere toename van androgene effecten gebeuren met DHT wordt een zeer krachtige androgeen in vergelijking met testosteron.

Niet iedereen zal lijden met alle of zelfs een van deze bijwerkingen zoals ze kunnen zwaar worden bepaald door uw genetica, maar het is verstandig om bewust te zijn van de mogelijkheden van androgeen gerelateerde bijwerkingen met Sustanon, met inbegrip van:

  • Vette huid en acne – verhoogde talgproductie kan resulteren in acne, variërend van mild tot ernstig, vooral als je een acne lijder in je tienerjaren was.
  • Kaalheid haaruitval bij mannen of een merkbare terugwijkende haarlijn kan optreden als je genetisch voorbestemd bent voor kaalheid. Dit kan moeilijk of onmogelijk terug te draaien zijn en betekent dat u soms tientallen jaren eerder last kunt krijgen van haaruitval dan u dankzij uw genetica al zou gaan krijgen.
  • Mannelijke effecten bij vrouwen – omdat het een sterk androgeen is, wordt Sustanon niet aanbevolen voor vrouwen vanwege de virilisatie bijwerkingen die zeer waarschijnlijk zijn. Deze omvatten haargroei, stemverdieping, clitorale uitbreiding, onregelmatigheden met de menstruatie en een algehele grote onbalans van het hebben van veel te veel testosteron in het vrouwelijke lichaam dat normaal gesproken slechts een zeer kleine hoeveelheid heeft.

Dus wat kun je doen aan deze bijwerkingen? De enige manier om ze te beheersen of te proberen ze volledig te voorkomen in het geval van oestrogene effecten, is gebruik te maken van geneesmiddelen op recept die meestal werden ontwikkeld om borstkanker bij vrouwen te behandelen, hetzij door oestrogeenreceptoren te blokkeren of het totale oestrogeen te verlagen.

Aromataseremmers (AI) worden vaak gebruikt, evenals SERM’s (Selective Estrogen Receptor Modulators). Terwijl SERM’s nuttig zijn om bijwerkingen zoals gyno aan te pakken, specifiek vanwege de manier waarop ze oestrogeenreceptoren in het borstweefsel aanpakken, verlagen AI’s de totale oestrogeenniveaus en kunnen ze daarom alle oestrogeengerelateerde activiteit aanpakken en als zodanig zijn ze de voorkeursoptie geworden om deze bijwerkingen te bestrijden.

Cholesterol

Andere bijwerkingen aan de meer ernstige kant hebben betrekking op de effecten van Sustanon op de gezondheid van het cholesterol. Het kan leiden tot een verlaging van de niveaus van goede cholesterol (HDL), en dit kan nog erger worden wanneer u een aromataseremmer gebruikt, wat bijna altijd het geval is. Dus mensen met bestaande cholesterolproblemen moeten de niveaus strikt in de gaten houden en een kwaliteitsdieet met omega-3 en andere cholesterolvriendelijke voedingsmiddelen aanhouden en goede hoeveelheden cardio in je trainingen opnemen.

Testosteron onderdrukking

Natuurlijke testosteron productie is een ander onvermijdelijk effect van het gebruik van Sustanon omdat het lichaam is het ontvangen van hoge hoeveelheden testosteron van de steroïde. Dit heeft geen effect tijdens uw cyclus, maar veroorzaakt een daling van testosteron zodra Sustanon slijtage aan het einde van de cyclus. Hier is waar post cyclus therapie is van cruciaal belang om te activeren natuurlijke testosteron productie weer, zonder welke u zou wachten vele maanden voor normale hormonale functie te herstellen – wat resulteert in ernstige lage testosteron effecten met inbegrip van verlies van de winsten die u zo hard voor tijdens uw cyclus gewerkt.

Sustanon 250 Nakuur

Vanwege de manier waarop Sustanon 250 veroorzaakt uw natuurlijke testosteron productie te worden onderdrukt of helemaal gestopt, nakuur nodig is om uw normale hormoon functie weer op de rails te krijgen. Omdat Sustanon geeft het lichaam een constante aanvoer van testosteron, wordt het getriggerd in het denken dat het niet langer hoeft te produceren zijn eigen.

Wanneer u stopt met het gebruik van Sustanon en de effecten slijten uit, bent u dan in een lage testosteron staat, tenzij u actie ondernemen om de normale productie weer te stimuleren. Zonder dit, zult u lijden ernstige lage testosteron gevolgen zoals verlies van spier, vet winst, lage stemming of depressie, verlies van libido, gebrek aan energie en vele andere problemen.

De timing van uw PCT cyclus na het gebruik van Sustanon zal opnieuw ook worden beïnvloed door alle andere steroïde verbindingen die u gebruikt. Sustanon’s langere halfwaardetijd betekent over het algemeen dat uw PCT voor deze specifieke steroïde moet worden gestart ongeveer drie weken na uw laatste injectie, om te voorkomen dat de crash in testosteron niveaus die anders zal optreden.

SERM’s zoals Clomid in combinatie met hCG (humaan choriongonadotrofine) zullen werken om de natuurlijke testosteronfunctie te herstellen.

Terwijl aromatase-remmers verleidelijk zou kunnen zijn om te gebruiken tijdens PCT te onderdrukken totale oestrogeen, hun oestrogeen onderdrukking effect kan vaak te krachtig, met het omgekeerde effect dat je nodig hebt als mannen nog steeds kleine hoeveelheden oestrogeen in plaats van nul nodig – om deze reden, een SERM gecombineerd met hCG is de meest aanbevolen post-cyclus therapie keuze.

Sustanon 250 FAQs

Wat zijn de bijwerkingen van Sustanon 250?

Androgene en oestrogene bijwerkingen kunnen beide ontstaan bij het gebruik van Sustanon. Deze omvatten borstweefsel groei, het vasthouden van water en verhoogde bloeddruk als gevolg van stijgende oestrogeen niveaus, en androgene effecten zoals acne en haaruitval op het hoofd. Hoe meer Sustanon u gebruikt, hoe groter uw risico gaat worden van het ervaren van deze bijwerkingen en hoe ernstiger ze kunnen worden.

Hoe lang blijft testosteron Sustanon in je systeem?

Sustanon’s grote aantrekkingskracht is dat het 4 testosteron esters bevat die het eenvoudig maakt om zowel een snelwerkende voordeel in de vroege stadia te krijgen terwijl de effecten langdurig zijn dankzij de verschillende vrijgavesnelheden en halfwaardetijden van elke ester. Het is mogelijk om verhoogde testosteron niveaus tot drie weken na uw laatste injectie Sustanon hebben.

Hoe vaak moet ik Sustanon injecteren?

Dit hangt af van wat je doel is om het te gebruiken – of het voor testosteronvervanging of onderhoud is, of als een prestatieverhogende verbinding – en of je je voornamelijk richt op cutten of bulken.
Voor testosteron vervanging een drie wekelijkse injectie is vaak voldoende, terwijl voor prestatieverbetering uw dosering en andere steroïden wordt gebruikt zal bepalen hoe vaak u kiezen te injecteren. Bijvoorbeeld als het nemen van Dianabol, een krachtige anabole steroïde, een eenmaal per week Sustanon injectie is vaak genoeg.

Is Sustanon een steroïde?

Ja, Sustanon is een mengsel van 4 testosteron-steroïde-esters, waardoor het krachtiger is dan een enkel testosteron-steroïde. Sustanon is dus als het nemen van vier steroïden in een keer, maar zonder de noodzaak voor meerdere injecties elke dag omdat ze allemaal in de ene oplossing zitten.

Hoe injecteer je Sustanon?

Sustanon 250 vereist slechts een injectie een keer per week of zo, afhankelijk van uw dosering en het doel voor het gebruik ervan. Sustanon is een intramusculaire injectie waarbij de oplossing diep in de spier moet gaan en de beste plaatsen hiervoor zijn de bil, het bovenbeen of de bovenarm.

Hoewel de injecties met Sustanon niet al te frequent zijn, kan het nog steeds een pijnlijke injectie zijn voor sommige mensen en dit met name vanwege de propionaat ester waarvan bekend is dat deze wat pijn, irritatie of steken op de injectieplaats kan veroorzaken vanwege de korte ester keten.

Kan je Sustanon stapelen met Equipoise?

Ja, Sustanon kan worden gestapeld met Equipoise (Boldenone Undecylenate) en dit wordt vaak gedaan in een snijden cyclus, maar kan ook worden gebruikt voor bulking als Equipoise staat bekend als een veelzijdige steroïde en door het te combineren met Sustanon leg je een basis fundament voor testosteron levering gedurende uw cyclus.

Bij gebruik van Equipoise met Sustanon, de Equipoise dosering is meestal rond de 600 mg per week merk voor de meeste mensen met uw Sustanon dosering afhankelijk van wat je probeert te bereiken met de cyclus.

Wat is de houdbaarheidstermijn van Sustanon 250?

Het product heeft een houdbaarheid van 36 maanden (3 jaar) wanneer het correct wordt bewaard. Het product mag niet in een koelkast of vriezer worden bewaard en moet beneden 86 graden Fahrenheit of 30 graden Celsius worden bewaard. Sustanon van lage kwaliteit kan sneller bederven en dit is nog een reden waarom je altijd een product van topkwaliteit moet zoeken, ook al kost het meer.

Waar kan ik Sustanon kopen?

Net als de meeste andere steroïden, kopen de meeste mensen Sustanon ofwel van een lokale leverancier of op de zwarte markt. De prijzen zullen sterk variëren afhankelijk van waar je het vandaan kunt halen en de kwaliteit of sortering van het product, in gedachten houdend dat Sustanon in de meeste landen illegaal is. Vergeleken met veel andere steroïden is Sustanon aan de lage kant van de prijsklasse.

Mijn conclusie en aanbeveling

Sustanon 250 is een groep van zowel langzaam als snel werkende esters met variërende halfwaardetijden, die de voordelen van alle vier in de ene injectie.

Sustanon werkt als andere testosteron steroïden en dat maakt het nuttig voor het bijdragen aan spieropbouw, vet verlies, energie en kracht door het verstrekken van kritische testosteron ondersteuning tijdens een steroïde cyclus die meestal ook andere verbindingen zal omvatten. Sustanon kan worden gebruikt bij lage doses voor het handhaven van een basisniveau van testosteron of bij hogere doses voor prestatieverbetering.

Sustanon 250 werkt heel goed, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar voor de meeste mensen is het geen optie die je serieus zult overwegen vanwege de risico’s die eraan verbonden zijn.

Voorzichtig zijn is verstandig! Sustanon 250 wordt geleverd met een lange lijst van verontrustende bijwerkingen, dus het is volkomen logisch dat de meeste mensen gaan op zoek naar een veilige, legale en natuurlijke alternatief voor Sustanon 250 dat kan geven u alle voordelen, zonder de risico’s.

De enige beste over de toonbank Sustanon 250 alternatief nu beschikbaar is Testo-Max. Door Testo-Max op een dagelijkse basis te gebruiken krijgt u de meeste van dezelfde voordelen die u met Sustanon 250 kunt krijgen, maar u zult niet met die beruchte bijwerkingen te maken hebben.

Van Testo-Max is aangetoond dat het werkt op alle gebieden die ertoe doen:

U kunt enorme spiertoename krijgen, extreme kracht, meer uithoudingsvermogen, sneller herstel, en het is nuttig voor zowel bulking als cutting cycli.

Testo-Max is een echte aanrader!

testo-max

Testosteron kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal Testosteron online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}