Testosteron Cypionaat kuur – Schema’s, Dosering, Bijwerkingen, Ervaringen & Tips

door Thijs // 15 september, 2022  

Testosteron Cypionaat is een andere ester van het hormoon testosteron en is een van dan meest gebruikte esters door bodybuilders en atleten. Test Cyp heeft een halfwaardetijd van ongeveer 10 tot 12 dagen dus is een langzamere release steroïde die meestal wordt gebruikt in langere cycli van maximaal 14 weken.

Test Cypionaat heeft een langere halfwaardetijd dan de anders zeer vergelijkbaar en even populair Testosteron Enanthaat dat resulteert in verhoogde testosteron voor ongeveer twee weken.

Net als alle testosteron esters, testosteron cypionate is zeer effectief op zijn eigen en kan ook worden gebruikt met andere soorten steroïden in een gestapelde cyclus als het heeft een hoge compatibiliteit. Het kan nemen tussen vier en zes weken om echt te beginnen met het zien van de positieve effecten van een nieuwe testosteron kuur.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zult u leren:

Wat is testosteron cypionaat?

Dit testosteron steroïde, net als alle ester vormen van testosteron we kijken, is krachtig wanneer gebruikt zowel op zijn eigen en wanneer gestapeld met andere steroïden. Testosteron stapelt zeer goed met bijna elke andere steroïde en kan effectief worden gebruikt in zowel cutting als bulking kuren.

Testosteron Cypionaat kan ook worden gebruikt als een ondersteunende hormoon verbinding waar u zijn gericht op het vervangen van uw testosteron tot een normaal niveau bij gebruik van andere steroïden die natuurlijke testosteron functie onderdrukken.

Met een relatief lange halfwaardetijd, wordt Testosteron Cypionaat meestal geïnjecteerd ongeveer een keer per week, afhankelijk van de dosering. Mensen die hogere doses gebruiken kunnen kiezen voor een tweemaal per week injectie. In tegenstelling tot een heleboel andere steroïden, Testosteron Cypionate vormt geen risico voor lever toxiciteit.

Opmerking van de auteur: Testo-Max is mijn # 1 beoordeeld juridische testosteron product. Het repliceert de spier gebouw, vetverbranding en kracht verbetering van de effecten van synthetische testosteron, maar zonder de ongewenste bijwerkingen en langdurige herstel fasen die een steroïde cyclus volgen!

testo-max

Testo-Max (Testosteron)

Testo-Max doet je lichaam meer testosteron produceren. Dit leidt tot extreme spiermassa winsten, ongeziene kracht en snel herstel.

Testosteron Cypionate voordelen

Testosteron Cypionate wordt geleverd met de voordelen en effecten van alle testosteron steroïden; de ester aan het gewoon regelt de release tijd en in dit geval resulteert in een langzamere release steroïden die mensen doen langere cycli zal passen.

Enkele van de grote voordelen die u zult ervaren bij het gebruik van Test Cypionate bij een hogere dosering voor prestaties en bodybuilding doeleinden omvatten:

  • Verhoogt de eiwitsynthese, de stikstofretentie, het IGF-1 hormoon en houdt het lichaam in een uitstekende anabole toestand om spiergroei, vetverlies en herstel van de duurspieren te bevorderen.
  • Bevordert de groei van magere spieren en het verlies van vet, waardoor het ideaal is voor een bulking kuur.
  • Het is ook ideaal voor het snijden van cycli, omdat het helpt bij het behoud van magere spieren terwijl vet wordt verbrand, terwijl ook het behoud van kracht niveaus die anders vaak kunnen lijden tijdens zware diëten fasen.
  • Verbetert atletische en spierprestaties met een groter uithoudingsvermogen en de mogelijkheid om langer en harder te trainen zonder zo snel moe te worden als u normaal zou doen, waardoor u sneller vooruitgang boekt in de richting van uw resultaten.
  • Het herstel wordt bevorderd door een toename van rode bloedcellen die grotere hoeveelheden zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren brengen.

Al deze voordelen en effecten zijn mogelijk met Testosteron Cypionate, maar uw specifieke dosering, training en dieet routines zal sterk bepalen hoe krachtig deze effecten zullen zijn. Uw leeftijd en genetica spelen ook een rol in hoe dit (en een andere) steroïde u zal beïnvloeden.

Uw resultaten zijn niet noodzakelijk zal zijn hetzelfde als de volgende man in de sportschool met behulp van de exacte dezelfde steroïde kuur. Testosteron Cypionaat biedt de kracht om uitzonderlijke resultaten te leveren aan degenen die vastbesloten zijn om het steroïde te gebruiken om zijn maximale potentieel.

Testosteron Cypionaat Dosering

Beginner, gemiddelde en geavanceerde testosteron Cypionate dosering

Wat uw doelstellingen ook zijn, uw Testosteron Cypionate kan worden afgestemd om ze te ontmoeten en dit is een steroïde die wordt beschouwd als een van de veiligste om te gebruiken bij bodybuilding doses waar spieraanwinst is het belangrijkste doel. Ongeacht uw ervaring niveau, de aanbevolen dosering frequentie is twee keer per week injecties te maximaliseren en onderhouden van uw bloedspiegels van het steroïde.

Dit is een veelzijdige steroïde die effectief kan worden gebruikt vanaf zo laag als 250 mg per week voor beginners, recht tot 1000 mg per week voor gevorderde gebruikers, met intermediaire gebruikers vaak genoegen nemen met 500 mg tot 700 mg per week voor een zeer effectieve spiergroei dosering terwijl nog steeds in staat om bijwerkingen te controleren.

Hoewel het verleidelijk zou kunnen zijn om de dosering te verhogen tot boven 1000 mg om winsten te verhogen, brengt dit ook over verhoogde oestrogeen en androgene bijwerkingen die niet de moeite waard de afweging voor de extra winsten en dosering dit hoog is niet aanbevolen.

Vrouwelijke Testosteron Cypionaat Dosering

Zeer weinig vrouwen zal kiezen om te gebruiken Testosteron Cypionate te wijten aan de sterke androgene bijwerkingen die zullen optreden en dit is niet een aanbevolen steroïde compound voor vrouwen om die reden.

Testosteron Cypionaat kuur schema’s

Een testosteron Cypionate cyclus kan worden ontworpen voor snijden of ballaststoffen en dit is een veelzijdige steroïde die zeer goed met bijna elke andere steroïden die er stapels of het wordt gebruikt als een primaire verbinding of voor testosteron ondersteuning bij lagere doses.

Testosteron cypionaat kuur schema voor beginners

Een 12 weekse cyclus met een dosering van tussen 300 mg en 500 mg per week en met geen andere steroïden opgenomen maakt dit een veilige, eenvoudige en gemakkelijk te beheren testosteron-only cyclus voor een beginner willen kwaliteit mager massa met minimale bijwerkingen te krijgen.

Testosteron wordt beschouwd als de veiligste steroïde voor een beginner om te beginnen met totdat u uw eigen individuele reactie bepalen kunt, en dan overwegen het toevoegen van andere steroïden in een stapel als tussenliggende en geavanceerde gebruikers doen.

Testosteron cypionaat kuur schema voor ervaren gebruikers

Als u in het tussenstadium bent dan zult u waarschijnlijk wilt combineren Testosteron Cypionate met andere steroïden in een gestapelde cyclus, zoals Deca-Durabolin en Dianabol.

Een typische cyclus van dit type zou omvatten Testosteron Cypionate op 500 mg per week en Deca op 400 mg per week voor 12 weken, met Dianabol die een kickstart voor de eerste 4 weken alleen op 25 mg per dag.

De primaire voordelen van deze stack voor intermediaire gebruikers is voor het maken van grote winsten in kracht en bulk terwijl het gebruik van drie van de meest populaire en meest gebruikte steroïden in een beproefde stack cyclus.

Testosteron Cypionaat kuur schema voor gevorderden

Geavanceerde gebruikers zullen vaak kijken naar het gebruik van testosteron cypionaat als een ondersteunende verbinding alleen terwijl een beroep op veel krachtiger steroïden te nemen op de rol van de primaire anabole verbinding voor spier winsten.

Een voorbeeld geavanceerde cyclus van 12 weken omvat 200-300 mg per week van Testosteron Cypionate en 600 mg per week van Trenbolon Enanthaat. Deze cyclus vermijdt de bijwerking van het vasthouden van water omdat Testosteron Cypionate wordt genomen op een laag genoeg dosis die aromatization kan worden vermeden, en Trenbolone niet aromatize en converteren naar oestrogeen; daarom deze geavanceerde cyclus wordt geleverd met het extra voordeel van geen oestrogeen gerelateerde bijwerkingen.

12-Weken Dianabol/Testosteron Cypionaat/Trenbolon kuur

Beschouw dit als een geavanceerde cyclus (niet voor de eerste keer gebruikers).

  • Weken 1-6 – 40mg/dag Dbol (verdeeld over de dag)
  • Weken 7-12 – 100mg/eod Trenbolone
  • Week 1-12 – 500mg/week Testosteron Cypionate (ma / donderdag op 250mg), 0.5mg/dag Arimidex
  • (PCT) Week 15-17 – 100mg/dag Clomid voor de eerste 10 dagen, dan 50mg/dag voor nog eens 10 dagen.

*eod – om de andere dag

Testosteron Cypionaat vs Alternatieven

Ik ben hier niet om je medisch advies te geven, maar ik moet je sterk aanraden om Testosteron Cypionaat links te laten liggen, tenzij je al een zeer ervaren steroïdengebruiker bent. En zelfs in dat geval, zou je nog steeds baat hebben bij het overwegen van veel veiliger alternatieve opties.

Dit is waarom:

Testosteron Cypionate wanneer gebruikt bij bodybuilding doses komt met een aantal gevaarlijke bijwerkingen, en sommige van deze kunnen op lange termijn risico’s voor uw gezondheid. Dit soort risico’s maakt Testosteron Cypionate een onveilige optie voor de meeste mensen. Waarom is waarom ik sterk aanbevelen nauw kijken naar Testosteron Cypionate alternatieven.

Veel vervangers kunnen je zeer vergelijkbare resultaten geven, en soms zelfs beter dan Testosteron Cypionaat. Dit is zonder de bijwerkingen zowel op korte als lange termijn.

Met dit in gedachten, kijk niet verder dan Testo-Max als u wilt dat de absolute beste legale alternatief voor Testosteron Cypionate vandaag.

Dit spul is echt krachtig en repliceert zo veel van de effecten van Testosteron Cypionate, minus de schadelijke bijwerkingen. Het is ook volledig legaal voor iedereen overal in de wereld.

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom ik een grote fan ben van Testo-Max. De belangrijkste redenen komen neer op de specifieke voordelen …

Voor de spiertoename, boost in kracht en uithoudingsvermogen, beter en sneller herstel, en het feit dat je het kunt gebruiken voor zowel bulken als snijden.

Talloze mensen hebben Testo-Max gebruikt met zeer indrukwekkende resultaten die u kunt beginnen te zien binnen slechts twee weken. Zonder bijwerkingen en met testosteron-achtige resultaten is Testo-Max de ultieme vervanger van het risicovolle Testosteron Cypionaat.

testo-max

Testosteron kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal Testosteron online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Testosteron Cypionaat Bijwerkingen

Zoals met alle vormen van testosteron, zullen de bijwerkingen testosteron cypionate sterk afhangen van uw dosering. Bij het gebruik van testosteron steroïden op een prestatieverbeterende niveau zijn we natuurlijk gaan zien een groter risico van potentiële bijwerkingen dan bij het gebruik ervan als een testosteron vervangingstherapie.

Voor de meeste mannen zijn de bijwerkingen van testosteron Cypionate relatief gemakkelijk te controleren met dit goed verdragen steroïde. Zoals met alle testosteron steroïden, aromatizes Testosteron Cypionate dus oestrogeen effecten zoals gyno en water retentie zijn mogelijkheden. Aromatase inhibitor drugs kunnen verzachten deze bijwerkingen.

Testosteron Cypionate is een androgeen hormoon dus deze bijwerkingen kunnen mogelijk optreden met inbegrip van een toename van de huid olieproductie leidt tot acne, hoofd kaalheid en lichaam haargroei. Testosteron Cypionate is niet een aanbevolen steroïde voor vrouwen te gebruiken vanwege de krachtige androgene effecten.

Testosteron Cypionaat FAQs

Wat doet testosteron cypionaat met je lichaam?

Testosteron Cypionate wordt meestal gebruikt om bulking en massa winsten, evenals voor kracht winsten te bevorderen. Het kan ook worden gebruikt voor het snijden wanneer genomen bij lagere doses of bij een minimale dosis om op te treden als een testosteron vervanging wanneer u andere anabole steroïden die testosteron onderdrukken gebruikt.

Testosteron cypionate bij hogere doses gewoon vergroot wat testosteron zelf doet om het lichaam, en als het gaat om bodybuilding betekent dit het verhogen van de productie van rode bloedcellen te stimuleren kracht, uithoudingsvermogen en herstel, stimuleren spiercontractie, metabole activiteit verbeteren, verhoogt IGF-1 en verhoogt stikstof retentie.

Wat zijn de bijwerkingen van testosteron cypionaat?

Hogere doses zullen leiden tot een aantal verwachte bijwerkingen met testosteron cypionaat. Deze omvatten de gevolgen van stijgende oestrogeenniveaus, in het bijzonder het vasthouden van water en gynaecomastie. Overmatig vasthouden van water kan ook leiden tot hoge bloeddruk.

Acne en haaruitval zijn andere mogelijke bijwerkingen als gevolg van omzetting in DHT. Testosteron cypionate zal ook onderdrukken normale testosteron functie en vereist nakuur na je kuur.

Helpt testosteron cypionaat spieren opbouwen?

Ja, de belangrijkste reden bodybuilders gebruik van dit steroïde is om grote spier snel krijgen. U kunt bulk up en zet op magere massa met behulp van dit steroïde, maar je moet in staat zijn om waterretentie te controleren door het gebruik van een aromatase-remmer zodat uw winsten kwaliteit zal zijn. Spier opbouw zal worden gemaakt sneller en efficiënter met de toegenomen kracht die je zult voelen in een testosteron cypionate cyclus die u zal toestaan om zwaarder te tillen en uw trainingen harder te duwen.

Hoe vaak moet je testosteron cypionaat injecteren?

Het heeft een lange halfwaardetijd zodat u kunt wegkomen met het nemen van uw volledige dosis in slechts één injectie per week, maar idealiter moet u uw wekelijkse dosering in twee splitsen en injecteren testosteron cypionate twee keer per week zodat u garanderen niveaus van de steroïde hoog blijven, en het maakt bijwerkingen gemakkelijker om te gaan met, vooral wanneer u hogere doses gebruikt.

Zorgt testosteron cypionaat voor gewichtstoename?

Je kunt testosteron cypionaat gebruiken voor gewichtstoename en bulking, dus je zult spieren krijgen. Waterretentie is ook zeer waarschijnlijk, zodat sommige van uw winsten gaan worden vloeistof, maar u kunt dit houden tot een minimaal niveau of volledig voorkomen door het bestrijden van de oestrogene activiteit die vochtretentie veroorzaakt door het gebruik van een aromatase-remmende drug zoals Arimidex tijdens uw cyclus.

Hoeveel testosteron cypionaat nemen bodybuilders?

Dosering varieert op basis van wat je doelen zijn en hoe ervaren en vol vertrouwen je bent in het gebruik van steroïden en het beheersen van bijwerkingen. De meeste bodybuilders zal gebruiken rond 500 mg elke week van testosteron cypionate voor bulking doeleinden. Sommigen zullen beginnen zo laag als 200mg of 300mg per week, terwijl hardcore bodybuilders bekend zijn te verlengen recht omhoog tot 1000mg per week.

Hoe lang duurt het tot testosteron cypionaat begint te werken?

Deze testosteron ester is een lang werkende steroïde met een halfwaardetijd van 8-12 dagen. Dit betekent dat het is langzaam acteren in vergelijking met sommige andere testosteron esters en het kan vier of meer weken duren totdat u begint te zien echt merkbaar verbeteringen in kracht; soms zo lang als 6 weken. Dat is waarom uw cyclus van testosteron cypionate ten minste 12 weken lang moet zijn.

Waar kan ik kopen Testosteron Cypionate?

Net als alle anabole steroïden, Testosteron Cypionate is illegaal om te kopen in de VS en de meeste andere landen. Daarom, ondergrondse laboratoria zijn over het algemeen de enige plaats waar de steroïde kan worden gekocht.

Extra zorg moet worden genomen wanneer u op zoek bent om te kopen Testosteron Cypionate in hogere doses, omdat veel ondergrondse laboratoria onderdosering deze producten, terwijl vervalsingen van deze specifieke ester zijn helaas gemeenschappelijk.

Er is geen ontkennen dat Testosteron Cypionate zeker werkt. We weten hoe krachtig testosteron is, maar toch zal de meerderheid van de mensen nooit serieus overwegen om een krachtige steroïde als deze te nemen.

Er is een goede reden om zeer voorzichtig te zijn: Testosteron Cypionate wordt geleverd met een lange lijst van mogelijke bijwerkingen, en sommige van hen kunnen ernstig zijn – vooral als je het steroïde gedurende vele jaren gebruikt. Dit is precies waarom zo veel mensen op zoek gaan naar een natuurlijk alternatief voor Testosteron Cypionate.

De belangrijkste natuurlijke en juridische Testosteron Cypionate beschikbaar om te kopen over de toonbank vandaag is Testo-Max. Regelmatig gebruik van Testo-Max geeft u de meeste van dezelfde voordelen die je zou zien met Testosteron Cypionate, maar je zult niet te maken met een van die vervelende bijwerkingen. Er zijn ook geen injecties!

Testo-Max heeft aangetoond dat het je enorme kracht en massa winsten kan geven, verbeterde prestaties en energie, en snellere hersteltijden.

testo-max

Testosteron kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal Testosteron online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}