Testosteron enanthaat kuur – Dosering, Schema’s, Bijwerkingen, Ervaringen & Tips

door Thijs // 14 september, 2022  

Testosteron ENANTAAT is de meest populaire ester-variant van het testosteron-steroïde. Het heeft een halfwaardetijd van ongeveer 8 tot 10 dagen en is een langzame afgifte testosteron steroïde gebruikt in injecteerbare vorm hetzij voor prestatieverbetering of als TRT.

Studies tonen significante verhogingen van de kracht binnen 6 tot 12 weken bij gebruik van testosteron ENANTAAT, met bench press kracht tonen significante verbeteringen in zo weinig als drie weken na het starten, evenals aanzienlijke winsten in lichaamsmassa.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zult u leren:

Wat is testosteron ENANTAAT?

Deze vorm van testosteron brengen met het dezelfde voordelen die we met andere testosteron esters zien, met het belangrijkste punt van verschil dat de release snelheid van het hormoon in het lichaam eenmaal geïnjecteerd, en de halfwaardetijd.

Testosteron Enanthate is mogelijk de meest gebruikte steroïde als het is algemeen beschikbaar, betaalbaar en uiterst effectief voor prestatieverbetering terwijl brengen zeer veelzijdig en effectief gebruikt met bijna elke andere steroïde in een stapel voor zowel bulking en snijden.

Auteur’s Opmerking: Testo-Max is mijn # 1 beoordeeld juridische testosteron product. Het repliceert de spier opbouw, vetverbranding en kracht verbetering van de effecten van synthetische testosteron, maar zonder de ongewenste bijwerkingen en langdurige herstel fasen die een steroïde cyclus volgen!

testo-max

Testo-Max (Testosteron)

Testo-Max doet je lichaam meer testosteron produceren. Dit leidt tot extreme spiermassa winsten, ongelooflijke kracht en snel herstel.

Testosteron Enanthaat Voordelen

Met behulp van Testosteron Enanthate kunt u verwachten uitstekende winsten in spiermassa, verbeterd herstel, vermindering van lichaamsvet en het voorkomen van spierafbraak.

Hoewel dit een relatief langzame versie ester is, kunt u nog steeds verwachten om uw testosteron niveaus piek binnen de eerste 1 tot 2 dagen na het injecteren van Testosteron Enanthate als de ester langzaam loslaat en meer testosteron wordt vrijgegeven in de bloedbaan na verloop van tijd.

Resultaten worden bereikt met deze steroïde door zijn positieve effecten op de eiwitsynthese, stikstof retentie, het stimuleren van rode bloedcellen, het verhogen van de output van de zeer anabole Insuline-Like Growth Factor-1 (IGF-1) hormoon, en het verminderen van stresshormonen die kunnen leiden tot spier katabolisme.

Het belangrijkste om te weten over testosteron-enanthaat is dat het geen steroïde is die strikt moet worden gebruikt voor bulken of snijden; in plaats daarvan wordt het beschouwd als een zeer veelzijdige steroïde die voor elk doel kan dienen. Het gaat erom hoe je het gebruikt en met welke andere stoffen je het kunt stapelen.

Testosteron Enanthate dient even goed als een bulking of snijden steroïde, maar vergis je niet – het heeft een zeer krachtig vermogen om de groei van spierweefsel te bevorderen wanneer gebruikt met een dieet dat deze winsten ondersteunt, en natuurlijk, een hoge kwaliteit, intensieve workout regime.

Naast de uitstekende prestaties en lichaamsbouw verbeteringen die Testosteron Enanthate is in staat om u te helpen bereiken, kunt u ook verwachten om te zien de extra voordelen die komen met het gebruik van testosteron en het handhaven van een hoog niveau van het hormoon; in het bijzonder uw geestelijke en seksuele gezondheid moet zien verbeteringen gedurende deze tijd.

Testosteron Enanthaat Dosering

Beginner, Intermediair, en gevorderde testosteron Enanthaat dosering

Ongeacht uw ervaringsniveau, wordt Testosteron Enanthaat meestal één (twee keer) per week geïnjecteerd om de beste bloedspiegels van het hormoon te handhaven. Beginners zullen overwegen een wekelijkse dosering van tussen 250 mg en 500 mg die uitzonderlijke anabole effecten zal bieden.

Tussenliggende gebruikers kunnen verhogen Testosteron Enanthate dosering tot 700 mg per week, met sommige geavanceerde gebruikers verhogen van de dosering tot 1000 mg per week, zolang het bewustzijn van de veel hogere aromatizing bijwerkingen in aanmerking worden genomen.

Vrouwelijke Testosteron Enanthate Dosering

Testosteron Enanthate wordt niet aanbevolen voor gebruik door vrouwen voor prestatieverbetering doeleinden als gevolg van de sterke androgene aard van dit mannelijke hormoon en de langer werkende effecten. Lage doses zoals voorgeschreven door een arts worden soms gebruikt om bepaalde borstkankers bij vrouwen te behandelen.

Testosteron Enanthaat kuur schema

Testosteron Enanthate is effectief zowel op zijn eigen in een cyclus en wanneer gestapeld met andere anabole verbindingen. Het kan presteren uitzonderlijk goed als een primaire anabole verbinding, maar wordt ook vaak gebruikt als een testosteron ondersteuning van testosteron niveaus te handhaven wanneer ze worden onderdrukt door het gebruik van andere steroïden.

Beginner testosteron Enanthate cycli

Een 12 weken beginner cyclus gedoseerd op 250 mg tot 500 mg per week biedt een uitstekende introductie voor de beginner door gebruik te maken van de veiligste steroïde in testosteron.

Bijwerkingen moeten gemakkelijk worden beperkt op deze dosis en een beginner zal krijgen een inzicht in de effecten van Testosteron Enanthate op het lichaam tijdens deze eerste cyclus.

8-weekse Test Enanthate cyclus

Wat je nodig hebt is 1x10ml (250mg/ml) flesje Testosteron Enanthate of Testosteron Cypionate. Gewoon voor uw informatie 10ml = 10CC. Beide zijn ok om te injecteren slechts een keer per week dus ze zijn handig en zeer effectief.

U injecteert eenmaal per week gedurende 8 weken met de volgende wekelijkse doseringen:

 • Week 1: 125mg
 • Week 2: 250mg
 • Week 3: 375mg
 • Week 4: 500mg
 • Week 5: 500mg
 • Week 6: 375mg
 • Week 7: 250mg
 • Week 8: 125mg

Zodra u klaar bent met uw 8 weken, is het tijd om te beginnen met uw nakuur. Wacht 2 volle weken na je laatste injectie en gebruik 50mg/dag Clomid gedurende 3 weken.

10-weekse Test Enanthate cyclus

Wat je hier nodig hebt zijn 2x10ml (250mg/ml) flessen Test Enanthate of Testosteron Cypionaat. U zult injecteren een keer per week voor 10 weken:

 • Week 1-10 – 500mg per week Test Enanthate
 • (PCT) Week 13-15 – 50mg per dag Clomid (Clomifeencitraat)

U kunt ook 10mg/dag Nolvadex (of 0.5mg/eod Arimidex) gedurende de kuur gebruiken om gynaecomastie gerelateerde problemen te bestrijden.

Tussenliggende testosteron Enanthate cycli

Opstap naar het volgende niveau omvat stapelen van andere verbindingen met testosteron ENANTAAT.

Een 12 weken testosteron kuur bestaande uit Dianabol op 25 mg per week alleen voor de eerste 4 weken biedt een impuls aan deze bulking en kracht stack. Spanning de gehele 12 weken is Testosteron Enanthate op 500 mg per week, die wordt beschouwd als een zeer effectieve dosis voor elke gebruiker niveau, en Deca-Durabolin op 400 mg per week.

10-weekse Testosteron Enanthaat/Dianabol kuur

Voor deze tussenliggende cyclus heb je een 2x10ml (250mg/ml) flesjes testosteron (ENANTAAT of CYPIONAAT) en 100x10mg Dbol tabs nodig.

 • Week 1-10 – 500mg per week Testosteron Enanthaat
 • Week 1-6 – 25mg per dag Dianabol (Dbol)

Als je klaar bent met je 10 weken cyclus, begin je PCT 2 weken na je laatste testosteron shot. Je gebruikt dan Clomid van 50mg per dag gedurende 3 weken. Als voorzorgsmaatregel kun je ook 0,5mg/eod Arimidex gebruiken gedurende de hele cyclus.

15-weekse Deca/Dbol/Test E Cyclus

Voor deze tussentijdse cyclus heb je 3x10ml (250mg/ml) flessen Test Enanthate of Cypionate, 100x10mg (200x5mg) Dbol tabs en 3x10ml (150mg/ml) flessen Deca nodig.

 • Weken 1-6 – 25-35mg Dbol per dag
 • Weken 1-15 – 300mg per week Deca, 500mg per week Test E

Zodra u klaar bent met uw 15 weken durende cyclus, gaat u na de cyclus verder met 0,5 mg/dag Arimidex gedurende 4 weken. Start uw PCT 2 weken na uw laatste Test/Deca injectie. Je zou 100mg per dag Clomid gebruiken voor 10 dagen en dan 50mg/dag Clomid voor nog eens 10 dagen.

Geavanceerde testosteron Enanthate cycli

Zelfs de meest geavanceerde gebruikers zijn het best gediend met een 12 weken cyclus lengte, maar in dit geval testosteron ENANTAAT kan worden gebruikt als een testosteron ondersteuning verbinding en niet de primaire anabole verbinding. Die rol gaat naar de zeer krachtige Trenbolone Enanthaat die is een geavanceerde niveau steroïde alleen en nooit aanbevolen voor beginners.

600 mg per week van Tren en 100 mg per week van Testosteron Enanthate ter ondersteuning van testosteron functie biedt een krachtige cyclus voor zowel bulking, mager massa of snijden.

12-Weekse Dbol/Tren/Test E cyclus

Dit is een geavanceerde cyclus niet geschikt voor beginners.

 • Week 1-12 – 500mg per week Test E (2x250mg/week d.w.z. Mon/Thur), 0.5mg/eod Arimidex
 • Weken 1-6 – 40mg per dag Dianabol (verdeeld over de dag)
 • Weken 7-12 – 100mg/eod Trenbolone
 • (PCT) Week 14-16 – 100mg per dag Clomid voor de eerste 10 dagen en dan verder met 50mg per dag voor nog eens 10 dagen.

*eod – om de andere dag

Testosteron Enanthate vs Alternatieven

Ik ben niet in de business van het verstrekken van medisch advies, maar ik zonder voorbehoud adviseren blijf uit de buurt van Testosteron Enanthate tenzij je veel ervaring hebt al met steroïden. Zelfs dan zou je verstandig zijn om te overwegen veel veiliger, legale opties in plaats daarvan te gebruiken.

Hier is waarom:

Samen met Testosteron Enanthate’s wenselijke voordelen komt een aanzienlijke keerzijde van bijwerkingen die je moet besteden veel tijd omgaan met, niet om de negatieve impact op uw korte en lange termijn gezondheid te noemen. Dit is de grote reden waarom ik voorstel om te kijken naar Testosteron Enanthate alternatieven.

De beste Testosteron Enanthaat vervangers kunnen de positieve effecten van Testosteron nabootsen, zonder de bijbehorende bijwerkingen. Dus je krijgt alle goede dingen zonder te hoeven denken aan de slechte dingen.

Dus als je direct naar het beste testosteron-enanthaat alternatief wilt gaan dat vandaag de dag beschikbaar is, zal Testo-Max al je opties aanvinken.

Dit is krachtig spul en vrijwel repliceert alle voordelen van Testosteron Enanthate zonder die ongewenste bijwerkingen. Het is ook volledig legaal en vereist geen injecties.

Dit zijn niet de enige redenen waarom ik Testo-Max met vertrouwen kan aanbevelen. Er is een belangrijke reden waarom ik Testo-Max heb gekozen als de top optie voor een over de toonbank Testosteron Enanthaat alternatief …

Voor zijn vermogen om op natuurlijke wijze uw testosteron niveaus op te pompen en alle bijbehorende voordelen die daarmee gepaard gaan: spiertoename, meer uithoudingsvermogen, meer kracht, sneller herstel.

Veel mensen gebruiken Testo-Max op dit moment consequent en zijn enthousiast over hun resultaten. Geen bijwerkingen, testosteron-achtige resultaten, en nog veel meer. Testo-Max is het meest ideale alternatief voor uw risicovolle Testosteron Enanthaat.

Testo-Max wordt ten zeerste aanbevolen.

testo-max

Testosteron kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal testosteron online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Testosteron Enanthate Bijwerkingen

In vergelijking met andere steroïde verbindingen, Testosteron ENANTAAT kan worden verondersteld om slechts milde bijwerkingen risico’s zoals het geval is met andere testosteron esters.

Dit is een hormoon dat het mannelijk lichaam is natuurlijk gewend aan en het is gewoon de hogere dosis voor bodybuilding en prestaties doeleinden die mogelijke nadelige effecten introduceren als het effect van testosteron in het lichaam wordt versterkt.

Testosteron natuurlijk aromatizes op een relatief mild niveau in vergelijking met andere steroïden, en dit is waar we zien de bijwerkingen ontwikkelen als gevolg van oestrogeen conversie.

Hoe hoger de dosering, hoe groter de oestrogeen gerelateerde effecten zullen zijn. Individuele reacties op de steroïde zal ook variëren, dat is waarom beginners Testosteron Enanthate altijd als een enige verbinding in een cyclus gebruiken moeten om te peilen naar bijwerkingen.

Potentiële bijwerking risico’s omvatten alle bekende bijwerkingen zoals mogelijke haaruitval en acne, gyno, hoge bloeddruk en in sommige mensen misselijkheid en hoofdpijn kunnen optreden.

Het vasthouden van water kan, als het te lang aanhoudt, leiden tot hoge bloeddruk en dit is het ernstigere aspect van de bijwerkingen waar je aan moet denken.

Het zal ook leiden tot uw winsten te worden niet zo gemaakt van zo veel solide spier als je zou willen, en deze massa winsten kunnen verdwijnen na een cyclus als waterretentie hoog is – daarom controle oestrogeen bijwerkingen bij het gebruik van Testosteron Enanthate bij hogere doses is belangrijk, niet alleen voor uw gezondheid, maar voor uw resultaten op langere termijn.

Sommige gebruikers melden irritatie op de injectieplaats bij het gebruik van Testosteron Enanthate en dit niet noodzakelijkerwijs optreedt bij het gebruik van andere esters zoals Testosteron Cypionaat, maar dit moet worden beschouwd als een individuele reactie met tolerantieniveaus voor injecties sterk variërend tussen mensen.

Testosteron Enanthate FAQs

Wat doet testosteron ENANTAAT doen om je lichaam?

Testosteron ENANTAAT geeft het lichaam een geleidelijke afgifte van testosteron op hogere niveaus dan je ooit in staat zou zijn om natuurlijk te produceren, wanneer je het gebruikt op prestatieverhogende doses. Dit versterkt alle processen van testosteron, waaronder het bevorderen van spier- en krachttoename door het verhogen van de stikstofretentie, het aantal rode bloedcellen, het verhogen van IGF-1, het stimuleren van de eiwitsynthese om anabolisme te verbeteren en herstel te bevorderen, terwijl het stresshormonen onderdrukt die spierverlies kunnen veroorzaken.

Wat doet testosteron ENANTAAT met je lichaam?

Testosteron ENANTAAT geeft het lichaam een geleidelijke afgifte van testosteron op hogere niveaus dan je ooit in staat zou zijn om natuurlijk te produceren, wanneer je het gebruikt op prestatieverhogende doses. Dit versterkt alle processen van testosteron, waaronder het bevorderen van spier- en krachttoename door het verhogen van de stikstofretentie, het aantal rode bloedcellen, het verhogen van IGF-1, het stimuleren van de eiwitsynthese om anabolisme te verbeteren en herstel te bevorderen, terwijl het stresshormonen onderdrukt die spierverlies kunnen veroorzaken.

Hoe lang duurt het voordat testosteron ENANTAAT begint te werken?

De ENANTAAT ester van testosteron is een langzaam werkende vorm van deze steroïde dus het zal langer duren om te beginnen geven u merkbare resultaten in vergelijking met sommige van de sneller werkende varianten van testosteron. U kunt verwachten om te wachten ten minste vier tot zes weken totdat u begint te merken positieve veranderingen in een testosteron ENANTAAT cyclus. Dit betekent dat je een cyclus lengte van ten minste 12 weken nodig hebt om het maximale voordeel van testosteron ENANTAAT, met sommige gebruikers uit te breiden dit recht tot 16 weken te krijgen.

Heeft Test Enanthate oorzaak gyno?

Alle testosteron steroïden aromatize, wat betekent dat het kan omzetten in oestrogeen en oestrogeen niveaus verhogen; Dit kan leiden tot gynaecomastie en andere problemen zoals het vasthouden van water.

Om te verminderen of te voorkomen dat gyno en andere oestrogeen bijwerkingen moet u gebruik maken van een anti-oestrogeen drug terwijl het nemen van testosteron ENANTHAAT. Dit betekent ofwel een SERM of Aromatase Inhibitor (AI). Aromatase-remmers worden beschouwd als superieur voor de bestrijding van gyno tijdens het gebruik van dit steroïde.

Kunt u injecteren Testosteron Enanthate een keer per week?

Het halfwaardetijd van testosteron ENANTAAT is ongeveer 8 dagen, zodat u kunt injecteren een keer per week, maar om ervoor te zorgen u bent handhaven piek niveaus van de steroïde is het meest aanbevolen om te splitsen van de dosering in een twee keer per week administratie wanneer u het gebruikt op prestatieverbetering dosering.

Een uitzondering is als u van plan bent om dit steroïde te gebruiken als een testosteron vervanging terwijl het gebruik van andere steroïden, in welk geval je kunt krijgen door met een een keer per week injectie bij een lage dosering van 100 mg per week.

Hoeveel testosteron moet ik injecteren om spieren op te bouwen?

Om de volledige spier gebouw effecten van testosteron ENANTAAT, moet de dosering worden ten minste 300 mg per week, maar de meeste mensen zullen willen nemen rond de 500 mg per week. De meest ervaren bodybuilders zijn bekend te nemen tot 1000 mg per week, maar dit zal komen met een grote toename van bijwerkingen, met name met betrekking tot cholesterol niveaus.

Veroorzaakt Testosteron Enanthate haaruitval?

Testosteron heeft sterke androgene activiteit en dit betekent dat Test Enanthate kan komen met androgene bijwerkingen met een van die zijn haaruitval of mannelijke kaalheid. Hoe ernstig deze voor u zijn zal sterk afhangen van uw genetica.

Als u haarverlies in de familie hebt, kan deze steroïde het begin van mannelijke kaalheid versnellen. Mannen die genetisch niet aanleg hebben voor kaalheid zullen deze bijwerking waarschijnlijk niet ondervinden.

Is Testosteron Enanthate lever giftig?

Testosteron ENANTHAAT in injecteerbare vorm is niet bekend als giftig voor de lever. Studies die testosteron getest gebruikt bij extreem hoge doses bleek dat het geen stress veroorzaken aan de lever.

Bij anabole steroïden is het risico van leverbeschadiging het grootst bij orale steroïden, waarvan er veel zeer levergiftig zijn. Testosteron ENANTHAAT komt nog steeds met andere gezondheidsrisico’s dus moet worden gebruikt met de nodige voorzichtigheid.

Waar kan ik Testosteron Enanthaat kopen?

Net als alle steroïden, Testosteron Enanthate is niet legaal om te kopen of gebruiken voor prestatieverbetering doeleinden zonder een recept in de Verenigde Staten. Dus kopen van deze verbinding op de zwarte markt is de enige manier om je handen op het, en dit komt met de risico’s van kwaliteitsborging en verontreiniging.

Terwijl farmaceutische kwaliteit van menselijke kwaliteit beschikbaar is, worden ondergrondse lab producten ook vaak online gevonden en deze kunnen aanzienlijk variëren in kwaliteit. Verwacht farmaceutische kwaliteit te kosten veel meer dan ondergrondse lab afkomstige Testosteron ENANTAAT. 250mg/ml is de standaard flacon hoeveelheid van deze steroïde.

Een ding dat ik kan zeggen is dat Testosteron ENANTAAT absoluut zeer goed werkt. Maar dat betekent niet dat iedereen racen uit om het te gebruiken; in feite, zullen de meeste mensen niet ooit overwegen eigenlijk met behulp van een steroïde als Testosteron Enanthate.

Er zijn gewoon te veel bijwerkingen en risico’s om het een haalbare optie voor de meeste bodybuilders te maken. Dit is precies waarom de meerderheid van de mensen zal in plaats daarvan op zoek naar een effectieve, veilige en legale alternatief voor Testosteron Enanthate.

Er is momenteel geen betere natuurlijke vervanging voor Testosteron Enanthate dan Testo-Max, die u legaal kunt kopen over de toonbank overal in de wereld. Met behulp van Testo-Max op een dagelijkse basis geeft u alle positieve voordelen van Testosteron Enanthate, zonder te maken met de lange lijst van bijwerkingen en lange termijn gezondheidsrisico’s.

Testo-Max heeft bewezen dat het kan leveren op alle gebieden die ertoe doen: grote spiertoename, enorme kracht, energie en kracht, en verminderde hersteltijd. Dit spul werkt echt!

Sterk aanbevolen!

testo-max

Testosteron kopen?

Het is nooit eenvoudiger geweest om legaal testosteron online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}