Testosteron Propionaat Kuur – Schema’s, Dosering, Bijwerkingen, Ervaringen & Tips

door Thijs // 16 september, 2022  

Testosteron propionaat is een testosteron ester steroïde met de kortste halfwaardetijd van alle de meest gebruikte testosteron esters, op slechts twee tot drie dagen. Het vereist daarom meer frequente injecties dan de meeste andere vormen van testosteron te handhaven bloedspiegels van de steroïde. Dit maakt het ook een van de sneller handelen testosteron esters zoals wordt vrijgegeven over een periode van slechts een paar dagen.

Vaak Testosteron propionaat zal worden geïnjecteerd elke dag van een cyclus. Aan de positieve kant, als u een snelle daling van de testosteronconcentratie voor testdoeleinden of omdat u bijwerkingen ondervindt nodig hebt, deze ester duurt slechts een korte tijd om te vertrekken het lichaam zodra u stopt met injecteren.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zult u leren:

Wat is testosteron propionaat?

Testosteron propionaat is een testosteron hormoon met het propionzuur aan het gekoppeld. Wanneer geïnjecteerd, de ester langzaam los in een gecontroleerde release tijd en dit is wanneer de testosteron actief wordt. Dit betekent dat in de kern, Testosteron propionaat is gewoon pure testosteron en daarom wordt geleverd met de anabole en androgene rating van 100 en 100.

Bij gebruik in een matige dosis kan testosteron propionaat de symptomen van een laag testosterongehalte bij mannen effectief verhelpen. Bij gebruik in een hogere dosering, krachtige anabole effecten zijn mogelijk zoals we hieronder zullen zien.

Net als alle vormen van testosteron, is het ook gemakkelijk en effectief gestapeld met zowat elke andere steroïde die er waardoor het een zeer compatibele en veelzijdige steroïde voor vele verschillende toepassingen.

Opmerking van de auteur: Testo-Max is mijn # 1 beoordeeld juridische testosteron product. Het repliceert de spier opbouw, vetverbranding en kracht verbetering van de effecten van synthetische testosteron, maar zonder de ongewenste bijwerkingen en langdurige herstel fasen die een steroïde cyclus volgen!

testo-max

Testo-Max (Testosteron)

Testo-Max doet je lichaam meer testosteron produceren. Dit leidt tot extreme spiermassa winsten, gigantische kracht en snel herstel.

Testosteron propionaat voordelen

De voordelen en effecten van testosteron propionaat zijn hetzelfde als je met alle vormen van testosteron, met de keuze van ester komt voornamelijk neer op beschikbaarheid en uw gewenste halfwaardetijd en hoe vaak u comfortabel bent toedienen injecties.

Dit op zijn beurt heeft betrekking op hoe stabiel u uw bloedspiegels van de steroïde handhaven kunt, en Testosteron Prop komt met een voordeel in dit verband omdat de meer frequente injecties die u zult gebruiken (vanwege deze ester korte halfwaardetijd) ervoor zorgen dat uw bloedspiegels worden gehandhaafd op het meest optimale niveau.

Dankzij zijn uitstekende anabole activiteit, Testosteron propionaat wordt geleverd met tal van voordelen die zowel de prestaties en resultaten te stimuleren. Deze omvatten de belangrijkste gebieden van anabole processen in het lichaam:

 • Verbetert de eiwitsynthese – Dit geeft je een enorme verbetering van het herstel en de groei van spierweefsel, aangezien dit proces is hoe eiwitten worden gebouwd door cellen. Hoe efficiënter de eiwitsynthese is, hoe sneller uw spieren herstellen van intensieve trainingen en hoe sneller de spieren worden hersteld en groeien.
 • Verbetert de stikstofretentie – Dit is een cruciaal proces om uw lichaam in de best mogelijke anabole staat te houden. Wanneer stikstof uit balans raakt, kan het lichaam in een katabole toestand terechtkomen waar u spieren begint te verliezen; dit moet koste wat kost worden vermeden en het vasthouden van stikstof zorgt ervoor dat uw stikstofproductie lager is dan uw stikstofinname – dit is de beste toestand om in te verkeren voor spiergroei. Hoe beter die stikstof in balans is, hoe sneller de spieren herstellen en hoe sneller ze groeien.
 • Verhoogt de hoeveelheid rode bloedcellen – Meer zuurstof en voedingsstoffen die de spieren bereiken met een grotere bloeddoorstroming staat gelijk aan een groter uithoudingsvermogen van de spieren, zodat u harder en langer kunt trainen. Het herstel wordt ook bevorderd door een groter aantal rode bloedcellen.
 • Verhoogt het insuline-groeihormoon (IGF-1) – Dit anabole hormoon is van vitaal belang voor vele aspecten van uw bodybuildingsdoelen: het is betrokken bij massatoename, uithoudingsvermogen, vetverbranding en stimuleert ook de eiwitsynthese die op zijn beurt direct bijdraagt aan herstel door het herstel van spierweefsel.
 • Vermindert stresshormonen – Met name testosteron remt glucocorticoïden. Hoewel dit in sommige opzichten belangrijke hormonen zijn, zoals voor het bestrijden van ontstekingen, kunnen ze ook spierafbraak en vetaanwas bevorderen.

Andere voordelen van deze testosteron ester zijn:

 • Het levert snelle resultaten en is snel om het lichaam te verlaten in vergelijking met andere esters
 • Nuttig voor cutting cycli en spiertoename
 • Meer ideaal voor beginners en vrouwen in vergelijking met meer langzame afgifte esters
 • Testosteron helpt om te voorkomen dat glucocorticoïde hormonen domineren, zodat het lichaam een hogere anabole omgeving kan behouden in plaats van een meer katabole omgeving die kan optreden wanneer glucocorticoïden te dominant worden. Dit is een van de belangrijkste, maar weinig bekende of begrepen aspecten van het gebruik van testosteron steroïden.

Testosteron propionaat dosering

Beginner, Intermediair, en geavanceerde testosteron propionaat dosering

Het nemen van 50 mg tot 100 mg elke dag of om de twee dagen is een gemeenschappelijke dosering strategie voor testosteron propionaat.

Intermediaire en geavanceerde gebruikers kunnen kijken naar het gebruik van testosteron propionaat voor meer dan 8 weken en maximaal 12 weken, met dagelijkse injecties van 50 mg tot 100 mg terwijl het stapelen van deze ester met andere anabole steroïden, of 100-200 mg als het gebruik van deze ester op een testosteron alleen cyclus.

Vrouwelijke testosteron propionaat dosering

Testosteron propionaat is een sterke mannelijke androgeen hormoon dus niet vaak wordt gebruikt door vrouwen te wijten aan de drastische bijwerkingen die zich kunnen voordoen. Echter van alle testosteron esters, als een vrouw is om te gebruiken een is het testosteron propionaat te wijten aan de snelle klaring van het lichaam, maar alleen in zeer lage doses van ongeveer 25 mg per week voor niet meer dan 8 weken maximum.

Testosteron propionaat kuur schema

Beginner testosteron propionaat cyclus

Een beginner gebruiker nemen deze ester alleen in een 8 weekse cyclus op 100 mg om de 2 dagen is een aanbevolen cyclus. Een maximale beginner cyclus van 500 mg per week voor een 10 weken cyclus biedt een goede introductie voor de nieuwe steroïde gebruiker met een evenwicht tussen resultaten en bijwerkingen.

Tussenliggende testosteron propionaat cyclus

Een 10 weken cyclus is ook geschikt voor intermediaire gebruikers, maar meestal op dit niveau Testosteron propionaat zal worden gestapeld met andere verbindingen zoals Deca-Durabolin en Dianabol.

500 mg per week van testosteron propionaat, met Dianabol op 25 mg per dag gedurende 10 weken en Deca voor de eerste vier weken alleen op 400 mg per week is een effectieve tussenliggende cyclus.

10-week Test Prop / Trenbolone cyclus

Deze tussenliggende cyclus zou bestaan uit Trenbolone Acetate en Testosteron propionaat. U zult injecteren drie keer per week voor 10 weken:

 • Week 1-10 – 300mg/week Test Propionaat geïnjecteerd 100mg/eod (ma/wo/vr)
 • Week 1-10 – 300mg/week Trenbolone ingespoten 100mg/eod (ma/wo/vr)

*eod – om de andere dag

Voor deze cyclus kunt u laden beide verbindingen in dezelfde spuit, het is prima. Gedurende de cyclus gebruik 0.5mg/eod Arimidex. PCT moet worden gestart drie dagen na uw laatste injectie. Gebruik 100mg/dag Clomid voor de eerste 10 dagen en ga verder met 50mg/dag Clomid voor nog eens 10 dagen. Nolvadex kan ook worden gebruikt in 40/40/20/20.

Geavanceerde testosteron propionaat cyclus

Geavanceerde gebruikers zijn meer geneigd om testosteron propionaat gebruiken als een hormoon ondersteuning verbinding ter vervanging van de onderdrukking van natuurlijke testosteron tijdens het gebruik van meer krachtige steroïden. Deze cyclus maakt gebruik van de zeer krachtige Tren Acetate als de primaire anabole verbinding op 400 mg per week en testosteron propionaat voor testosteron vervanging op 100 mg per week.

10-week Test Prop/Tren/Winstrol Cyclus

Deze geavanceerde snijden cyclus zou bestaan uit Test Prop, Tren en Winstrol op oliebasis (Winstrol Depot). U moet een 3x10ml (100mg/ml) flessen Test Propionate, 3x10ml (100mg/ml) flessen Tren, 6x10ml (50mg/ml) flessen Winstrol Depot, 30x50mg Clomid tabs en 70×0.5mg Arimidex tabs. U injecteert drie keer per week gedurende 10 weken:

 • Weken 1-10 – 300mg/week Test Propionaat geïnjecteerd 100mg/eod (ma/wo/vr)
 • Weken 1-10 – 300mg/week Trenbolon geïnjecteerd 100mg/eod (ma/wo/vr)
 • Weken 1-10 – 300mg/week Winstrol Depot ingespoten 100mg/eod (ma/wo/vr)
 • (PCT) Week 11-13 – Clomid op 100mg/dag eerste 10 dagen, dan 50mg/dag voor 10 meer dagen (of Nolvadex op 40/40/20/20)

U kunt alle verbindingen in dezelfde spuit laden. Gedurende de cyclus gebruik 0.5mg/ed Arimidex om oestrogeen gerelateerde bijwerkingen (gynaecomastie) te bestrijden.

Opmerking van de auteur: Als u wilt dat meer echte, NO-BS informatie over het gebruik van steroïden moet u kijken op Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïde handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op ervaring uit de eerste hand, geen theorie.

Testosteron propionaat vs Alternatieven

Hoewel ik geen medisch professional ben om je advies te geven, raad ik je toch sterk aan om Testosteron Propionaat links te laten liggen, tenzij je al een zeer ervaren steroïdengebruiker bent. Zelfs in dat geval zou je er goed aan doen om toch andere alternatieve en veiligere opties te overwegen.

Dit is waarom:

Testosteron propionaat komt met veel mogelijke negatieve gevolgen voor je gezondheid. De bijwerkingen en gezondheidsrisico’s maken Testosteron Propionaat een riskante propositie. Dit is de reden waarom ik adviseer te kijken naar Testosteron propionaat alternatieven.

Veel vervangingsproducten kunnen zeer vergelijkbare voordelen leveren als testosteron propionaat, en soms zelfs sterkere. Dit is zonder de vreselijke bijwerkingen die zowel je gezondheid op korte als lange termijn kunnen beïnvloeden.

Met dit alles in gedachten, als je direct naar het belangrijkste alternatief voor testosteron propionaat wilt gaan, kijk dan niet verder dan Testo-Max.

Testo-Max is krachtig spul en de krachtige formule bootst de effecten van testosteron propionaat na, minus de ongewenste bijwerkingen. Het is ook volledig legaal voor iedereen om te kopen en overal in de wereld te gebruiken.

Dit zijn niet de enige redenen waarom ik zo dol ben op Testo-Max. De belangrijkste redenen waarom ik Testo-Max heb geselecteerd als het absolute beste over-the-counter alternatief voor testosteron propionaat zijn…

Voor zijn indrukwekkende spieropbouwende en krachtverhogende voordelen.

Er zijn talloze mensen die Testo-Max dagelijks gebruiken en uitstekende resultaten zien. Deze komen met vrijwel geen bijwerkingen, terwijl nog steeds resultaten die rivaliseren met die van Testosteron Propionaat. Dit maakt Testo-Max een ideale vervanging voor uw riskante Testosteron propionaat.

Testosteron propionaat bijwerkingen

De mogelijke bijwerkingen van testosteron propionaat zijn hetzelfde als elke andere vorm van testosteron. Met behulp van de steroïde bij zeer lage doses is het onwaarschijnlijk dat bijwerkingen veroorzaken, vooral wanneer het doel is om een dosis die is op vervanging niveau voor lage testosteron.

Bij gebruik van hogere doses loopt u wel het risico van sommige bijwerkingen en de meeste daarvan zijn gerelateerd aan oestrogene activiteit. Wanneer oestrogeenniveaus te veel stijgen als gevolg van aromatisering, is er het risico van het vasthouden van water en gynaecomastie.

Wanneer het vasthouden van water niet wordt aangepakt, kan dit leiden tot hoge bloeddruk. Misselijkheid en koorts zijn andere mogelijke bijwerkingen die sommige mensen ervaren

Vanwege de natuurlijke functie van testosteron als androgeen hormoon, kunt u ook enkele bijwerkingen van deze aard zien, zoals acne en haaruitval; maar alleen degenen die aanleg hebben voor deze aandoeningen lopen risico, vooral als het gaat om haaruitval.

Onderdrukking van uw natuurlijke testosteron productie is een onvermijdelijke bijwerking van het gebruik van testosteron propionaat en om deze reden een geschikte post cyclus therapie plan is vereist.

Testosteron propionaat FAQs

Hoe lang duurt testosteron propionaat te schoppen in?

Test prop heeft een kortere halfwaardetijd dan veel andere testosteron esters, op slechts 2 dagen. Dit betekent dat het is een korte levensduur steroïde die moet worden toegediend meerdere malen per week om adequate bloedspiegels te handhaven. De tijd die het duurt om te schoppen in en beginnen te merken echte resultaten zal variëren afhankelijk van uw dosering en andere factoren, maar de meeste gebruikers zullen zien merkbare verbeteringen binnen de eerste 4 weken, en sommige zo snel als slechts twee weken in een cyclus.

Wat zijn de voordelen van testosteron propionaat?

Bij hogere doses zie je voordelen gericht op magere spiermassa en kracht winsten bij het gebruik van testosteron propionaat. Om het meeste uit te halen moet je een geschikte training en dieet regime voor de duur van de cyclus. Andere voordelen van testosteron propionaat omvatten de mogelijkheid om het te gebruiken om gezonde testosteron niveaus te handhaven terwijl het gebruik van andere anabole steroïden die onderdrukkende effecten hebben. Test prop zal ook helpen bij het beschermen en onderhouden van spieren door het bevorderen van een anabole toestand terwijl je in een cutting fase.

Wat is de snelst werkende testosteron?

Testosteron propionaat heeft de kortste halfwaardetijd van testosteron esters en als gevolg daarvan, kan worden beschouwd als de snelste acteren. Dit is omdat de ester die is gekoppeld aan het hormoon testosteron releases het hormoon sneller in het lichaam zodra het wordt geïnjecteerd, in vergelijking met langer werkende esters die veel langer kan duren om los te maken van het hormoon testosteron. Alle esters van testosteron hebben geen invloed op de manier waarop het hormoon werkt, behalve om de timing van afgifte in de bloedbaan te regelen.

Hoeveel kost testosteron propionaat?

Test propionaat is niet wijd overal gebruikt als een vorm van medische testosteron vervangingstherapie dus ondergrondse of zwarte markt aankopen zijn uw enige optie voor deze vorm van testosteron. Het is gemakkelijk te vinden en wordt beschouwd als een lage kosten steroïde, maar het bedrag dat u betaalt zal afhangen van vele factoren, met inbegrip van: uw land of locatie die u koopt van, de kwaliteit van het product en of u het kopen van een lokale leverancier of een online leverancier.

Hoeveel testosteron propionaat moet ik injecteren per week?

Je dosering van Test propionaat hangt af van je doelen. Bulking up? 300mg tot 600mg per week zal geweldige resultaten opleveren. Snijden? U zult zeker worden stapelen ten minste één andere verbinding met Test prop in een snijden cyclus zoals Anavar, Masteron of Primobolan en hier Test prop op 100 mg tot 200 mg per week is geschikt afhankelijk van hoeveel spieren u ook doel om te winnen.

Hoe vaak moet u injecteren testosteron propionaat?

Dit is een snelwerkende ester van testosteron zodat u regelmatige injecties nodig hebt om een constant niveau van het hormoon te handhaven. De meeste bodybuilders zullen injecteren testosteron propionaat om de twee dagen – dus dat is ongeveer drie keer per week. Dit kunt u ook verdelen uw wekelijkse dosering in kleinere hoeveelheden in plaats van het nemen van een grote hit een of twee keer per week die het geval met andere langer werkende steroïden kan zijn.

Is Test prop goed voor bulking?

Ja, de belangrijkste reden bodybuilders Test prop gebruiken is voor bulking. Maar het kan ook worden gebruikt voor het snijden van elk ander type van cyclus aangezien testosteron is zo’n krachtig hormoon dat sterk bijdraagt aan anabole activiteit. De dosering die u neemt zal bepalen uw focus: hogere doses worden gebruikt voor bulking, terwijl aan de andere kant van het spectrum Test prop kan worden gebruikt bij lagere doses voor het handhaven van testosteron niveaus terwijl het gebruik van andere steroïden.

Waar kan ik kopen Testosteron propionaat?

Deze testosteron ester is gemakkelijk te komen door online en is ook bekend als een van de meer betaalbare steroïden.

Zoals met alle steroïden, de aankoop, levering en het gebruik van testosteron propionaat voor prestatieverbeterende doeleinden zonder een recept is illegaal in Nederland en vele andere landen.

Bij het kopen van testosteron propionaat, altijd ervoor zorgen dat de leverancier is gerenommeerde om te voorkomen dat lage kwaliteit en potentieel gevaarlijke producten.

Zonder twijfel, testosteron propionaat werkt zeer goed. Echter, zeer weinig mensen zullen nog steeds echt overwegen het gebruik van een anabole steroïde als Testosteron propionaat.

En er zijn goede redenen waarom niet! De lijst met bijwerkingen is zeer verontrustend, en sommige van die bijwerkingen vormen een ernstig risico voor je gezondheid op zowel korte als lange termijn. Dit is precies waarom de meeste mensen zullen in plaats daarvan op zoek naar een legale en natuurlijke Testosteron propionaat alternatief.

De enige toonaangevende natuurlijke en veilige alternatief voor Testosteron propionaat is Testo-Max die u legaal kunt kopen over de toonbank op dit moment. Met behulp van Testo-Max elke dag kan geven u bijna identieke voordelen als je zou zien met Testosteron propionaat, maar zonder die vreselijke bijwerkingen.

Van Testo-Max is klinisch bewezen dat het winst oplevert op alle gebieden die ertoe doen: vetvrije spiergroei, kracht, energie, beter herstel en dit alles terwijl het uw testosteronspiegel op natuurlijke wijze verhoogt.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}