Testosteron suspensie kuur – Schema’s, Dosering & extra tips

door Thijs // 11 september, 2022  

Testosteron Suspension is de meest krachtige en zuivere vorm van testosteron beschikbaar. Als pure testosteron, het komt met een zeer korte halfwaardetijd op zo weinig als twee uur en daarom vereist regelmatige injecties om bloedspiegels te handhaven. Om deze reden is het niet zo wijd gebruikt als de meer gemeenschappelijke ester vormen van testosteron die kunnen worden geïnjecteerd veel minder vaak.

Deze vorm van testosteron is niet een ester, maar is een op water gebaseerde derivaat van testosteron. Esters zijn olie-gebaseerde en het verschil hier is dat testosteron schorsing heeft een korte halfwaardetijd met het nadeel van de noodzaak van meer regelmatige injecties te houden van uw concentraties van de verbinding. Maar dit komt met het grote voordeel dat het snel wordt opgenomen door de spieren.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zul je leren:

Wat is testosteron suspensie?

Dit is een krachtige en krachtige vorm van testosteron en heeft een populaire aanhang onder sommige bodybuilders als gevolg van de snelle resultaten die mogelijk zijn, maar vele anderen vinden dat de injectie schema is niet de moeite waard. Testosteron schorsing is over het algemeen niet aanbevolen steroïde voor beginners om deze reden.

In tegenstelling tot de andere vormen die we hebben gekeken naar, schorsing heeft niet een ester bevestigd en dus is gewoon testosteron op zijn eigen.

Veresterde vormen van testosteron zijn geformuleerd met een oplossing op basis van olie, maar Testosteron Suspension is op basis van water en wordt actief zodra het je lichaam binnenkomt als er geen ester te vertragen de snelheid van afgifte. Dit maakt Testosteron Suspension een zeer snelwerkende steroïde met snelle resultaten van deze zeer krachtige en zuivere steroïde.

Opmerking van de auteur: Testo-Max is mijn # 1 beoordeeld legale testosteron product. Het repliceert de spier opbouw, vetverbranding en kracht verbetering van de effecten van synthetische testosteron, maar zonder de ongewenste bijwerkingen en langdurige herstel fasen die een steroïde cyclus volgen!

Testosteron suspensie voordelen

Als de meer unieke vorm van testosteron, Suspension wordt geleverd met een aantal extra voordelen met name met betrekking tot hoe snel het werkt als gevolg van het ontbreken van ester en water base waardoor het steroïde onmiddellijk actief te worden. Snelle winsten in kracht en mager spier kan worden verwacht, evenals snellere hersteltijden.

Testosteron Suspension werkt om snel een positieve stikstofbalans te creëren en de eiwitsynthese te versnellen. Met deze zeer snelwerkende steroïde kunt u verwachten om merkbare winsten binnen de eerste week, met maximale winsten ervaren op slechts week 4 van de cyclus te zien. Dit maakt Testosteron Suspension een aanzienlijk sneller acteren testosteron steroïde dan de ester vormen.

Testosteron suspensie dosering

De meeste beginnende gebruikers zullen waarschijnlijk niet overwegen Testosteron Suspension te gebruiken, al is het maar om één reden: het ongemak dat gepaard gaat met dergelijke regelmatige en mogelijk pijnlijke injecties. Zelfs intermediaire gebruikers kunnen terugdeinzen voor dit steroïde om deze redenen, dus het wordt vaak beschouwd als een gevorderd niveau steroïde alleen.

Beginner, Intermediair, en geavanceerde testosteron schorsing dosering

Als een beginner besluit te nemen op Testosteron Suspension, een dosis van 100 mg om de andere dag is mogelijk, hoewel de beste resultaten altijd zullen worden bereikt met dagelijkse injecties.

Tussenliggende gebruikers zullen zich moeten verbinden tot dagelijkse injecties van tussen de 50mg en 100mg elke dag of op zijn minst op trainingsdagen.

De meest geavanceerde gebruikers zal injecteren tot 200 mg per dag en degenen die precies weten wat ze doen zullen vaak injecteren meer dan eenmaal per dag om de beste resultaten van deze snelwerkende steroïde te krijgen.

Vrouwelijke Testosteron schorsing Dosering

Testosteron schorsing is niet een steroïde die ooit wordt aanbevolen voor gebruik door vrouwen als gevolg van de uitzonderlijk snel werkende aard en zeer hoog risico van androgene effecten; dus er is geen dosering aanbevelingen voor vrouwen om deze vorm van testosteron te gebruiken voor prestatieverbetering doeleinden.

Testosteron suspensie kuur schema’s

De zeer frequente injecties vereist van dit steroïde maken het een die weinig mensen voor een volledige cyclus, met 4 weken standaard voor de meeste gebruikers en geavanceerde gebruikers soms uit te breiden tot zes weken in combinatie met andere steroïden zal gebruiken.

Beginner testosteron suspensie kuur schema

Beginners kunnen gebruik maken van testosteron schorsing als de enige verbinding in een korte cyclus van 4 weken in een dosis van tussen 50 mg en 100 mg per dag geïnjecteerd een uur pre-workout op trainingsdagen. Dit zal zorgen voor snelwerkende resultaten, hoewel u moet zich bewust zijn van het vasthouden van water gedurende deze tijd, en de nieuwe gebruiker aan regelmatig injecteren introduceren.

Ervaren testosteron suspensie kuur schema

De combinatie van Suspension met een andere testosteron ester zoals Testosteron Enanthate en andere verbindingen zoals Deca-Durabolin is een standaard tussenliggende cyclus plan.

12-weekse Test Suspension/Test E/Deca Cyclus

Voor deze cyclus heb je 3x10ml (100mg/ml) flesjes Test Suspension, 3x10ml (250mg/ml) flesjes Test E, 3x10ml (150mg/ml) flesjes Deca, 30x50mg Clomid tabs en 84×0.5mg Arimidex tabs nodig. U injecteert de verbindingen gedurende 12 weken als volgt:

  • Weken 1-6 – 100mg/dag Test Suspension op trainingsdagen (injecteer een uur voor de training)
  • Weken 1-12 – 300mg/week Deca geïnjecteerd 150mg/e3.5d (ma/hu), 500mg/week Test E geïnjecteerd 250mg/e3.5d (ma/hu)

*e3.5d – elke 3,5 dagen

In deze cyclus Testosteron Suspension zorgt voor een krachtige kickstart van de resultaten. Gedurende de cyclus gebruik 0.5mg/day Arimidex. Begin je PCT 14 dagen na je laatste Test E shot met 100mg/dag Clomid gedurende 10 dagen en ga daarna verder met 50mg/dag Clomid gedurende nog eens 10 dagen.

Geavanceerde testosteron suspensie kuur schema

Een krachtige geavanceerde 6 weken bulking stack gebruik te maken van Testosteron schorsing op 100mg tot 200mg per dag voor de hele cyclus in combinatie met Dianabol op 25mg/dag en Winstrol op 350mg/week voor extra spier verharding.

Opmerking van de auteur: Als u wilt dat meer echte, NO-BS informatie over het gebruik van steroïden moet u kijken op Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïde handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op ervaring uit de eerste hand, geen theorie.

Testosteron suspensie vs Alternatieven

Hoewel ik hier niet ben om medisch advies te geven, raad ik je sterk aan om het gebruik van Testosteron Suspension te vermijden, tenzij je al jaren steroïden gebruikt hebt. In ieder geval zou je er baat bij hebben om veel veiligere en legale alternatieven te overwegen.

Hier is waarom:

Testosteron Suspension komt met een groot aantal mogelijke bijwerkingen en risico’s voor je gezondheid. De negatieve effecten, en de lange termijn gevolgen voor de gezondheid samen met de onvoorspelbaarheid van steroïden maken Testosteron schorsing niet de moeite waard te riskeren. Dit is de reden waarom ik stel voor het controleren van Testosteron Suspension alternatieven.

De beste vervangers kunnen bieden veel van dezelfde voordelen als je krijgt met Testosteron schorsing – maar zonder de bijbehorende bijwerkingen, hetzij op korte termijn of op langere termijn.

Met dit in overweging genomen, als je wilt kijken naar de premier Testosteron Suspension alternatief op de markt op dit moment, kijk naar Testo-Max.

Testo-Max is een krachtige en krachtige formule die kan repliceren de beste effecten van Testosteron Suspension terwijl het vermijden van alle bijwerkingen. Het is ook volledig legaal, ongeacht waar in de wereld je bent.

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom ik zo sterk voor Testo-Max sta. De belangrijkste redenen waarom ik Testo-Max heb gekozen als het nummer één Testosteron Suspensie alternatief zijn…

Voor zijn indrukwekkende vermogen om enorme spier- en krachttoename te bevorderen, terwijl het energie en prestaties stimuleert en de hersteltijden drastisch verbetert.

Veel mensen gebruiken Testo-Max op dit moment consequent met uitzonderlijke resultaten en zonder last te hebben van de bijwerkingen van Testosteron Suspensie. Met deze voordelen en geen nadelen, Testo-Max is een no-brainer swap voor uw risico-laden Testosteron Suspension.

Testo-Max wordt ten zeerste aanbevolen.

Testosteron suspensie bijwerkingen

Oestrogeen gerelateerde bijwerkingen zijn mogelijk met Testosteron Suspension en hoe hoger de dosering, hoe groter de kans op deze bijwerkingen. Ze kunnen ook komen op sneller dan met andere vormen van testosteron te wijten aan de snelwerkende aard van Suspension.

Het vasthouden van water, bloeddruk, en gyno zijn alle mogelijke oestrogene bijwerkingen die sommige mensen kunnen ervaren.

Androgene effecten zijn ook een risico, met inbegrip van vette huid en acne, en haaruitval in degenen die aanleg hebben voor mannelijke kaalheid. Andere mogelijke bijwerkingen zijn irritatie op de injectieplaats als vereist meer regelmatige injecties.

Testosteron Undecanoate kuur

Dit is een zeer lange duur ester, nemen overal van een tot drie weken vrij te geven.

Testosteron undecanoate is ontwikkeld in capsulevorm evenals een injecteerbare, maar de mondelinge vorm is niet wijd beschikbaar en op sommige plaatsen, zelfs de injecteerbare vorm kan moeilijk te vinden zijn.

Test undecanoate heeft de langste halfwaardetijd van alle meest bekende testosteronesters. Enkele van de Testosteron Undecanoate voordelen omvatten:

  • Spieren en kracht winnen
  • Gemakkelijker vet verliezen
  • Zeer lange halfwaardetijd dus kan minder frequente injecties nodig
  • Verhoogt de eiwitsynthese en de stikstofretentie

Mogelijke bijwerkingen van het gebruik van testosteronundecanoaat zijn tekenen van vermannelijking, zoals meer haar en een verlaagde stem, acne, hoge bloeddruk, verhoogd libido, gynaecomastie en het vasthouden van water.

Als een minder frequente injectie als gevolg van de langere halfwaardetijd, kan deze ester worden geïnjecteerd zo infrequent als eenmaal per zes weken op een 1000 mg dosering. Voor meer informatie zie mijn diepgaande testosteron undecanoate cyclus.

Testosteron Phenylpropionate kuur

Dit is een korte tot middellange acteren ester met een een tot drie weken release tijd en een drie maanden opsporingstijd, voor degenen die zich zorgen maken over het testen.

Testosteron phenylpropionate wordt niet veel gebruikt als een enkele ester onder bodybuilders en is een van de minder vaak voorkomende die u zult tegenkomen. Het is meer bekend om zijn opname in Sustanon 250. Hier zijn enkele van de voordelen van Testosteron Fenylpropionaat:

  • Verhoogde spiermassa en vetverlies
  • Verhoging van energie en uithoudingsvermogen
  • Goed stapelen met andere steroïde verbindingen

Mogelijke bijwerkingen zijn androgene bijwerkingen zoals acne, gyno, veranderingen in geslachtsdrift en stemmingswisselingen of agressiviteit.

Twee tot drie keer per week injecties is de meest voorkomende schema variërend overal van 300 mg tot 3000 mg per week, afhankelijk van uw ervaring niveau, doelen, tolerantie en controle van bijwerkingen, en als je Testosteron phenylpropionate stapelen met iets anders.

Testosteron suspensie FAQs

Wat doet Testosteron Suspension?

Testosteron Suspension werkt precies zoals pure testosteron werkt. Het is niet anders dan gewone natuurlijke testosteron en is gewoon testosteron gesuspendeerd in een wateroplossing klaar voor injecteren.

Hoe lang blijft Testosteron Suspension in je systeem?

Er is geen ester gekoppeld aan Testosteron Suspension om te controleren de release in het lichaam, dus het heeft een zeer korte halfwaardetijd in vergelijking met andere testosteron steroïden – slechts twee tot vier uur. Dit betekent dat het het systeem snel verlaat. Voor het hormoon volledig worden geëlimineerd uit het lichaam duurt het overal van een tot drie dagen.

Hoe injecteer je Test suspensie?

Testosteron schorsing wordt geïnjecteerd in een grote spier zoals de dij of bil. Het is bekend als de meest pijnlijke vorm van testosteron te injecteren, en vereist ook zeer frequente injecties van ten minste eenmaal per twee dagen, maar vaak een keer per dag. Het kan vaak moeilijk zijn om het ledemaat of het gebied waar Testosteron Suspension wordt geïnjecteerd te bewegen.

Wat zijn de bijwerkingen van Testosteron Suspensie?

Testosteron suspensie komt met dezelfde bijwerkingen risicoprofiel als alle vormen van testosteron, maar ze kunnen moeilijker te controleren zijn als gevolg van de snelle werking van de suspensie die actief wordt zodra het wordt geïnjecteerd. Oestrogene bijwerkingen kunnen een bijzonder probleem met test schorsing en omvatten gynaecomastie en het vasthouden van water.

Kan je testosteron suspensie oraal innemen?

Testosteron Suspension is ontworpen om alleen te worden geïnjecteerd en mag niet oraal worden ingenomen. Sommige orale testosteron producten bestaan, maar ze worden verondersteld giftig te zijn voor de lever, terwijl Testosteron Suspension en andere vormen van testosteron injecties zijn in staat om de lever te omzeilen.

Wat wordt Testosteron Suspension gebruikt voor?

Bij prestatiedoses wordt Testosteron Suspension gebruikt door bodybuilders voor het verkrijgen van spieren en kracht. Aanzienlijke massa winsten kunnen worden gemaakt, evenals verbeteringen in spier uithoudingsvermogen en hersteltijden.

Waar kan ik testosteron kopen?

Deze vorm is meestal beschikbaar als een veterinaire drug waar het wordt gemaakt als een kortwerkende androgene steroïde voor paarden en honden. Anders is het alleen beschikbaar van ondergrondse laboratoria waar de kwaliteit kan sterk variëren, en potentiële verontreiniging en lage kwaliteit productie risico’s kunnen opleveren dus due diligence is vereist als u ervoor kiest om die route te gaan met uw aankoop van testosteron schorsing.

Wat ik met zekerheid kan zeggen is dat Testosteron Suspension absoluut werkt. Echter, bijna niemand zal serieus het risico nemen in het gebruik van iets als Testosteron Suspension.

Ze hebben gelijk om voorzichtig te zijn! Testosteron Suspension komt met een grote lijst van mogelijke bijwerkingen, waaronder een aantal vrij ernstige, die invloed kunnen hebben op je korte en lange termijn gezondheid en kwaliteit van leven. Het is dan ook geen wonder dat zo veel jongens op zoek gaan naar een kwalitatief, legaal en natuurlijk alternatief voor testosteron schorsing.

De nummer een beste natuurlijke vervanging voor testosteron schorsing is Testo-Max. U kunt het kopen legaal over de toonbank en veilig te gebruiken op een regelmatige basis aan de meeste van dezelfde voordelen als Testosteron schorsing te bereiken – zonder de verschrikkelijke bijwerkingen en risico’s voor uw gezondheid.

Het is bewezen dat Testo-Max spiermassa en spierkracht verhoogt, hersteltijden verkort, en uithoudingsvermogen en energie verhoogt. Het werkt echt!

Sterk aanbevolen!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}