Testosteron undecanoaat kuur: Schema’s, Dosering, Ervaringen, Bijwerkingen & Tips

door Thijs // 19 september, 2022  

Testosteron undecanoaat is een vorm van testosteron steroïden die een grotere ester (undecanoaat) bevat dan veel andere soorten. Het is verkrijgbaar in zowel orale als injecteerbare vorm, en er zijn verschillende merknamen voor elk.

De orale vorm van testosteron undecanoate heet Andriol, terwijl de merknaam van injecteerbare testosteron undecanoate Nebido is. Geen van beide producten is in de Verenigde Staten op recept verkrijgbaar als goedgekeurd geneesmiddel, maar in veel andere landen worden ze wel voorgeschreven.

Testosteron undecanoate is ontwikkeld voor medisch gebruik om lage testosteron niveaus te behandelen, maar net als andere synthetische testosteron steroïden is het ook zeer aantrekkelijk voor anabole steroïden gebruikers omdat het alle voordelen biedt die je van een testosteron steroïd kunt verwachten als het gebruikt wordt voor prestatieverbetering of testosteron vervangende doeleinden.

Zoals u zult zien, Testosteron undecanoate is waarschijnlijk niet de eerste keuze van een bodybuilder of atleet op zoek naar een pure testosteron steroïde te gebruiken, gewoon te wijten aan de grote ester die resulteert in een zeer trage release.

Hoewel het hormoon zelf is precies hetzelfde als we in meer algemeen gebruikte testosteron verbindingen zoals testosteron Enantaat vinden, kan de ester van testosteron undecanoate maken het moeilijk om voordelen in een prestatieverbetering instelling te krijgen.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zul je leren:

Wat is testosteron undecanoate?

Dit is een langwerkende, en langzame afgifte steroïde die bij gebruik in injectievorm kan duren enkele maanden in het systeem.

Als gevolg van deze trage activiteit, kunnen de positieve voordelen zeer worden vertraagd en kan niet zelfs beginnen te worden gunstig tot in de buurt van het einde van een normale lengte steroïde kuur. Dit maakt Testosteron Undecanoate minder praktisch voor veel gebruikers van prestatieverbeterende steroïden in vergelijking met andere esters van testosteron.

Opmerking van de auteur: Testo-Max is mijn # 1 beoordeeld juridische testosteron product. Het repliceert de spier gebouw, vetverbranding en kracht verbetering van de effecten van synthetische testosteron, maar zonder de ongewenste bijwerkingen en lange herstel fasen die een steroïde cyclus volgen!

testo-max

Testo-Max (Testosteron)

Testo-Max doet je lichaam meer testosteron produceren. Dit leidt tot extreme spiermassa winsten, ongeziene kracht en snel herstel.

Andriol (oraal)

Er is slechts één capsulegrootte beschikbaar, en dat is 40mg. Hoewel er 40 mg van het actieve ingrediënt testosteron undecanoate in elke capsule, slechts ongeveer een kwart of minder zal worden geabsorbeerd door het lichaam als gevolg van de orale methode resulteert in een lage biologische beschikbaarheid van het actieve ingrediënt.

Dit is een van de redenen waarom sommige jongens de voorkeur zal geven aan de injecteerbare vorm. Zoals alle testosteron steroïden, kan Andriol gebruikt worden in zowel bulking en snijden cycli. Testosteron stimuleert het behoud van spieren bij het snijden en het eten van minder calorieën dan normaal om vet verlies aan te moedigen.

Een van de voordelen van Andriol is dat in tegenstelling tot veel andere orale steroïden, deze is niet giftig voor de lever, omdat het niet door de lever. Terwijl dit een voordeel is, voor de meeste gebruikers de nadelen zal opwegen tegen het ontbreken van lever toxiciteit en dit omvat de hoge kosten van het product bij het overwegen van de hoge doseringen die nodig zal zijn om te oogsten de meeste voordelen.

Nebido (Injecteerbaar)

Voor prestatieverbetering doeleinden, gebruikers zou moeten omvatten Testosteron Undecanoate in een cyclus die is een minimum van 16 weken in lengte, anders deze traag werkende testosteron vorm zal niet genoeg tijd om enig voordeel te bieden. Om deze reden zullen de meeste bodybuilders en atleten kiezen voor een van de sneller werkende esters van testosteron in plaats daarvan.

Nebido zal bieden alle dezelfde voordelen en effecten die je ervaart met een andere testosteron steroïden, maar ze zal veel langer duren om te beginnen gebeuren. De meeste bodybuilders willen beginnen met het zien van resultaten binnen de eerste paar weken van een cyclus, en dit is gewoon niet mogelijk bij gebruik van Nebido als een belangrijkste anabole verbinding. Alleen in de meest gespecialiseerde omstandigheden zal Nebido een geschikte keuze zijn voor een ophopende of snijdende cyclus.

Testosteron Undecanoaat Voordelen

Testosteron Undecanoate, in zowel orale als injectievorm, levert dezelfde voordelen en effecten op als alle esters van testosteron. Het testosteron hormoon zelf is ongewijzigd, en behoudt zijn 100 anabole en 100 androgene rating.

Dit steroïde kan worden gebruikt op twee belangrijke manieren:

  • Als een testosteron vervanging bij een lage dosering tijdens een steroïde cyclus waar u een externe testosteron bron nodig om niveaus en functie als gevolg van de hormoon onderdrukking veroorzaakt door andere verbindingen te handhaven
  • Testosteron Undecanoate kan zelf worden gebruikt als een prestatieverbetering verbinding bij hogere doses.

De effecten die testosteron, wanneer gebruikt bij hoge prestaties verbetering doses, zal hebben op het mannelijk lichaam omvatten:

  • Verhoogde stikstofretentie – een positieve stikstofbalans is van cruciaal belang voor spiergroei. Als de stikstofbalans negatief wordt, kan het lichaam in een katabole in plaats van anabole toestand terechtkomen en zullen spieren verloren gaan. Testosteron zal de stikstofretentie stimuleren tot een hoger niveau dan op natuurlijke wijze kan worden bereikt zonder het gebruik van steroïden.
  • Bevordert de eiwitsynthese – moedigt de cellen aan meer eiwitten te maken die de spiergroei stimuleren. Regelmatige weerstandstraining en de inname van hoogwaardig eiwitvoedsel bevorderen ook de eiwitsynthese, en wanneer gecombineerd met een testosteronsteroïde in hoge doses wordt dit proces aanzienlijk versterkt; het vormt de basis voor de aanzienlijke groei van de spiermassa die u kunt bereiken wanneer u Testosteron Undecanoaat gebruikt.
  • Verhoogt de IGF-1 productie – dit groeihormoon is van vitaal belang voor de anabole effecten op de skeletspieren en bij de productie van meer eiwitten. IGF-I kan ook de spier-satellietcellen stimuleren, een proces dat nodig is om een toename van de spieromvang te voeden.
  • Verhoogt het aantal rode bloedcellen – meer rode bloedcellen die meer zuurstof dragende hemoglobine en voedingsstoffen naar de spieren transporteren betekent betere prestaties, een verbeterd uithoudingsvermogen en een verbeterd herstel door de verhoogde verwijdering van zuur uit de cellen waartoe zuurstof in staat is.
  • Verlaagt het niveau van glucocorticoïden – deze stresshormonen nemen van nature toe bij intensieve lichamelijke inspanning en dragen bij tot een verlies van spiermassa door een verlies van eiwitten te veroorzaken en een negatief effect te hebben op insuline, dat een belangrijke anabole regulator is. Testosteron kan de niveaus van glucocorticoïden verlagen, zodat u dit spierverlies kunt voorkomen en anabool kunt blijven.

Als je ervaring hebt met het gebruik van een andere vorm van testosteron zoals cypionaat, enanthaat, propionaat of testosteron suspensie, zul je bekend zijn met alle voordelen en effecten van Testosteron Undecanoaat aangezien het hormoon onveranderd is.

Testosteron Undecanoate Dosering

Beide vormen van testosteron undecanoate aanwezig uitdagingen bij gebruik in een prestatieverbetering steroïde cyclus. De meeste ervaren en nieuwe steroïde gebruikers vindt Testosteron Undecanoate te zijn een veel minder praktische en effectieve keuze van samengestelde in vergelijking met de veel vaker gebruikte esters van testosteron zoals ENANTAAT.

Terwijl een groot voordeel van deze traag werkende injectie vorm is hoe schaars uw injecties zal worden, dit moet worden afgewogen tegen hoe lang u wachten zult om eventuele resultaten te zien.

Andriol (oraal) Dosering en cycluslengte

Om prestatieverbetering voordelen van Andriol, zou u moeten een zeer hoge dosis van deze orale steroïde gebruiken. Dit is een vrij duur steroïde, en bovendien is er geen wetenschappelijke informatie beschikbaar over de gevolgen voor de gezondheid van het verbruik van dergelijke hoge doses gedurende lange perioden van tijd. Tot 500 mg per dag zou moeten worden genomen van Andriol als gevolg van de lage biologische beschikbaarheid van elke 40 mg capsule. De kuurlengte zou moeten worden vergelijkbaar met een standaard steroïde cyclus op 8 tot 12 weken lang.

Nebido (Injecteerbare) Dosering en cyclus lengte

Als u wilt doen een korte steroïde cyclus, dan Nebido zal niet passen in het wetsvoorstel voor u omdat uw cyclus lengte met deze verbinding zal moeten ten minste 16 weken vanwege hoe lang dit geïnjecteerde hormoon neemt om te beginnen met een effect. 8 of zelfs 12 weken geeft Nebido gewoon niet genoeg tijd om volledig effect te sorteren.

De dosering van Nebido zal afhangen van het doel waarvoor u het gebruikt: als testosteron ondersteuning bij gebruik van andere middelen, is 1000 mg voor 12 weken geschikt, maar nogmaals, omdat het zo’n langzaam werkende verbinding is, zal het niet de onmiddellijke verlichting van testosteron onderdrukking bieden die u nodig hebt, dus het is onwaarschijnlijk dat er een scenario is waarin het voor dit doel gebruikt zal worden in een prestatieverbeterende omgeving.

Bij gebruik van Nebido als een primaire anabole verbinding of naast andere steroïden in een stack, kan de dosering van 1000 mg vaker; ten minste eenmaal per maand of in sommige gevallen tweemaal per maand. De meeste gebruikers zullen geen baat hebben bij een verbinding als Nebido die een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag neemt om in te werken, en daarom zult u waarschijnlijk een van de veel sneller werkende vormen van testosteron kiezen.

Testosteron Undecanoate vs Alternatieven

Ik ben hier niet om je medisch advies te geven, maar ik raad je sterk aan om weg te blijven van Testosteron Undecanoaat, tenzij je al een lange termijn steroïde gebruiker bent. Zelfs in dat geval zou je er nog steeds goed aan doen om andere veiligere opties te bekijken.

Er zijn vele redenen waarom:

Testosteron Undecanoate draagt een heleboel mogelijke negatieve gevolgen voor de gezondheid. De bijwerkingen in combinatie met risico’s voor uw gezondheid op lange termijn en de algehele onvoorspelbaarheid van de steroïde maken de voordelen van Testosteron Undecanoate niet gelijk aan de risico’s. Dit is waarom ik stel voor dat je kijkt naar effectieve alternatieven voor Testosteron Undecanoate.

De beste vervangers kunnen zeer gelijkaardig, en soms zelfs sterker voordelen aan Testosteron Undecanoate aanbieden, maar u zult geen van de geassocieerde bijwerkingen op korte termijn of lange termijn hebben.

Dus als je op zoek bent naar het beste Testosteron Undecanoaat alternatief op de markt op dit moment, moet je Testo-Max bekijken.

Dit is krachtig en krachtig spul dat is ontworpen om de effecten na te bootsen die je krijgt met Testosteron Undecanoaat, zonder de gevreesde bijwerkingen. Het is ook volledig legaal, ongeacht waar je woont.

Dit zijn niet de enige redenen waarom ik Testo-Max ten zeerste aanbeveel. Meer specifiek heb ik Testo-Max gekozen als de nummer een vervanger voor Testosteron Undecanoaat omdat…

Het heeft een ongeëvenaard vermogen om enorme spiertoename te leveren, indrukwekkende toename van uithoudingsvermogen en kracht, sneller herstel en is perfect voor zowel bulken als cutten.

Ik ken veel mensen die Testo-Max consequent gebruiken en lovend zijn over hun resultaten. Geen bijwerkingen en Testosteron Undecanoate-achtige resultaten, Testo-Max is de voor de hand liggende vervanging voor uw riskante Testosteron Undecanoate.

Testo-Max wordt ten zeerste aanbevolen.

testo-max

Testosteron kopen?

Nooit was het eenvoudiger om legaal testosteron online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Testosteron Undecanoate voor TRT

Bij medisch gebruik voor lage testosteron behandeling, wordt Nebido meestal geïnjecteerd elke 3 maanden op 1000mg. Maar nogmaals, als gevolg van het feit steroïde gebruikers zal worden met behulp van andere verbindingen die een snel effect op de natuurlijke testosteron productie hebben, Nebido is te traag werken om nuttig te zijn als een testosteron vervanging tijdens de meeste steroïde cycli. Terwijl de mondelinge Andriol sneller werkt, kunnen dagelijkse doses van maximaal 160 mg als een testosteron vervanging maken dit een zeer dure optie in vergelijking met andere testosteron verbindingen.

Andriol vs. Nebido

Het enige verschil tussen deze twee vormen van testosteron undecanoate zijn de wijze van toediening; Andriol is een orale capsule, terwijl Nebido is een injectie. Het testosteronhormoon is precies hetzelfde, met dezelfde ester eraan vast.

Het verschil ontstaat in het lichaam door de manier waarop elk wordt geconsumeerd en gemetaboliseerd, waarbij Andriol een veel kortere eliminatiehalfwaardetijd heeft en sneller werkt, maar vaak moet worden toegediend om de bloedspiegels op het optimale niveau te houden.

Hoewel elke Andriol-capsule 40 mg testosteron bevat, wordt het grootste deel hiervan niet door het lichaam opgenomen; in feite wordt minder dan 10% van het hormoon geabsorbeerd. Dit resulteert in een aanzienlijk hogere dosering die nodig is om te voldoen aan uw beoogde dosering bedrag; maken Andriol bijna onmogelijk onpraktisch en duur om te gebruiken voor prestatieverbetering als gevolg van de aanzienlijke hoeveelheid van de steroïde die u nodig zou hebben om te kopen en te gebruiken.

In tegenstelling, injecteren Nebido zet u op een langzame cursus te ontvangen van de volledige dosering van testosteron over een lange periode van tijd. Bodybuilders zullen een aanzienlijke tijd moeten wachten – van vele weken tot maanden – om resultaten van Nebido te zien. Om die reden alleen wordt het niet vaak beschouwd als een steroïde die nuttig is voor de meeste prestatieverbetering cycli.

Testosteron Undecanoate Resultaten

Het eerste ding om te weten over het gebruik van Testosteron Undecanoate is dat de resultaten zeer traag zal zijn, en daarom vereist het een zeer lange cyclus. Voor sommige gebruikers, zal de cyclus moeten worden veel langer dan je normaal comfortabel met en dit kan genoeg zijn om uit te sluiten Testosteron Undecanoate.

Als u besluit om verder te gaan met deze verbinding, zodra de effecten eindelijk kick in kunt u verwachten dat alle dezelfde voordelen als je met een andere testosteron ester zien zou. Het hormoon zelf blijft precies hetzelfde. En testosteron komt zeker met aanzienlijke voordelen voor de bodybuilder of prestaties gebruiker, met inbegrip van:

  • Groei van de spiermassa – je zult merken dat het gemakkelijker en sneller is om magere spiermassa te krijgen, mits je je houdt aan een intensief trainingsregime. Terwijl testosteron is niet de meest krachtige spieraanwas of bulking steroïde die we kunnen gebruiken, zal het zorgen voor kwaliteit winsten die kunnen worden gehandhaafd.
  • Spierbehoud – bij het cutten blijft u in een anabole toestand zodat spiermassa niet verloren gaat terwijl u een caloriearm dieet volgt.
  • Verhoogde energie en mentale concentratie – testosteron heeft een groot aantal voordelen, waaronder het optimaliseren van de slaapkwaliteit, het stimuleren van energie en focus en het geven van een boost aan het libido. Dit zijn allemaal natuurlijke functies van het hormoon testosteron zelf die allemaal positief zullen bijdragen aan je bodybuilding-doelen..

Mannen die lijden aan een laag testosterongehalte zullen aanzienlijke voordelen zien, zoals de omkering van symptomen van een laag testosterongehalte zoals verlies van libido, gewichtstoename, slecht slapen, weinig energie, lusteloosheid, gebrek aan concentratie en depressie.

Kortom, alle ernstige en slopende symptomen van een laag testosterongehalte – waarvan er tientallen kunnen zijn – zullen bij gebruik van dit steroïd verminderen of volledig verdwijnen (mits hun enige oorzaak te wijten was aan een laag testosterongehalte). Mannen die gebruik willen maken van testosteron undecanoate om lage testosteron te behandelen moeten spreken met hun arts en hebben niveaus medisch getest alvorens verder te gaan.

Testosteron is de belangrijkste natuurlijk voorkomende androgeen hormoon bij mannen en zijn functies en voordelen voor zowel de dagelijkse gezondheid en voor prestatieverbetering kan niet worden overschat. Potentiële gebruikers van Testosteron Undecanoate moeten zich gewoon bewust zijn van de voors en tegens van deze bijzondere ester van testosteron af te wegen of het is de juiste optie, wanneer we hebben vele andere potentieel gemakkelijker vormen van testosteron steroïden te gebruiken.

Testosteron Undecanoate bijwerkingen

De dezelfde verwachte bijwerkingen die komen met het gebruik van elke vorm van testosteron steroïde voor prestatieverbetering kan een mogelijk risico bij het gebruik van de mondelinge of injecteerbare vormen van Testosteron Undecanoate. Ervaren steroïde gebruikers hebben een goed idee van de tekenen om uit te kijken voor, en hoe te verminderen sommige van de meer ernstige of ongewenste bijwerkingen.

Hoe hoger de dosering van Testosteron Undecanoaat en hoe langer het wordt gebruikt voor, hoe hoger het risico op bijwerkingen of meer ernstige effecten waarschijnlijk zijn. De meeste mannen verdragen het nemen van elke vorm van testosteron goed, maar elk individu heeft een ander risicoprofiel als het gaat om mogelijke negatieve effecten.

Hier zijn de belangrijkste bijwerkingen te zijn zich bewust van bij het gebruik van de mondelinge of injectie vorm van testosteron Undecanoate:

Androgene bijwerkingen

Bijwerkingen met betrekking tot androgene activiteit zal variëren tussen elke mannelijke gebruiker als sommige jongens zijn veel meer genetisch aanleg voor acne en haaruitval, terwijl anderen geen problemen op deze gebieden hebben zullen en nogmaals, hoe hoger de dosering hoe meer het risico toeneemt van androgene effecten ontwikkelen.

Vrouwelijke gebruikers kunnen verwachten, zelfs bij lage doses, worden op risico van virilization symptomen die een diepere stem en lichaam haargroei omvatten, op welk punt de steroïde moet worden gestaakt om deze effecten te verdwijnen.

Oestrogene bijwerkingen

Hogere doses testosteron kan resulteren in de ontwikkeling van oestrogene bijwerkingen zoals gynaecomastie en het vasthouden van water als gevolg van testosteron omzetten in oestrogeen door aromatisatie. Wanneer gyno wordt overgelaten aan ongehinderde ontwikkelen kan het moeilijk of onmogelijk om te keren zonder chirurgie, en vasthouden van water kan leiden tot gevaarlijke verhogingen van de bloeddruk.

Beheersing van oestrogene bijwerkingen is daarom echt belangrijk, en zelfs meer wanneer u andere potentieel meer oestrogene steroïden in uw cyclus gebruikt. Testosteron is natuurlijk een zeer aromatizable steroïde, maar ervaren gebruikers moeten geen probleem met de controle van deze effecten. Bijna alle gebruikers zullen willen gebruik maken van een aromatase-remmer drug tijdens de cyclus om deze effecten te bestrijden en te voorkomen dat ze zich ontwikkelen op alle. Arimidex is een populaire en effectieve optie.

Cholesterol

Lage doses voor het doel van testosteron vervanging zijn onwaarschijnlijk dat een merkbaar negatief effect op cholesterolniveaus hebben, maar studies tonen aan dat wanneer testosteron wordt gebruikt naast een aromatase-remmer, die de meeste gebruikers zal doen om te vechten oestrogene effecten, HDL-cholesterolgehalte kan dalen.

Degenen met bestaande cholesterol problemen moeten nauwlettend volgen niveaus, maar alle Testosteron Undecanoate gebruikers moeten worden vasthouden aan een cholesterol vriendelijke dieet met veel omega-3 voedingsmiddelen en met inbegrip van cardio werk in uw trainingen regelmatig.

Testosteron onderdrukking

Mannelijke gebruikers kunnen verwachten dat hun natuurlijke testosteron productie worden onderdrukt bij gebruik van dit steroïde, met de meer ernstige onderdrukking optreedt hoe hoger uw dosering is. In ieder geval, en vooral wanneer gestapeld met andere onderdrukkende steroïden, een goede PCT plan moet worden op zijn plaats die zal beginnen hetzij tegen het einde van uw cyclus of enige tijd na het, afhankelijk van de halfwaardetijden van alle andere verbindingen die u gebruikt.

Als u ervoor kiest om de orale vorm van deze steroïde te gebruiken, zou u zich zorgen kunnen maken over levertoxiciteit. Maar Andriol is niet van het type C17-aa steroïde, dus niet stress de lever zoals veel andere orale steroïden doen. Van Nebido is ook niet bekend dat het een hepatotoxisch anabool steroid is.

Testosteron Undecanoate Nakuur

Het lichaam voorzien van een externe bron van testosteron zal er altijd toe leiden dat je natuurlijke testosteronfunctie onderdrukt wordt of zelfs helemaal stopt. Hoe ernstig deze onderdrukking is zal afhangen van uw Testosteron Undecanoate dosering en alle andere verbindingen worden gebruikt in uw cyclus.

Zodra uw cyclus eindigt, zal u in een toestand van lage testosteron terwijl het lichaam begint te helling van normale productie weer. Maar dit kan een traag proces, dus nakuren nodig is om te stimuleren testosteron functie sneller zodat u ernstige lage testosteron symptomen vermijden kunt als je herstellen van steroïden, en onderhouden van de winsten die u hebt gemaakt tijdens uw cyclus.

Uw PCT schema bij het gebruik van Testosteron Undecanoate zal ook afhangen van eventuele andere verbindingen worden gebruikt en welke vorm van Testosteron Undecanoate u gebruikt. De zeer langdurige Nebido kan effect blijven hebben twee tot drie maanden na uw laatste injectie, zodat PCT kan worden uitgesteld tot die tijd.

Een standaard PCT protocol van HCG gecombineerd met of beide Nolvadex en Clomid uitgevoerd gedurende 4 weken met een taps toelopende dosering zal volstaan voor de meerderheid van de gebruikers.

Testosteron Undecanoate FAQs

Hoe lang blijft testosteron undecanoate in je lichaam?

In zijn injecteerbare vorm heeft Nebido een extreem lange halfwaardetijd van maximaal drie maanden. Hierdoor is het zeer traagwerkend en kan het in vergelijking met andere testosteron esters lange tijd op een optimaal niveau in je lichaam blijven. Dit betekent dat slechts één Nebido om de paar weken nodig zijn. Andriol heeft een veel kortere halfwaardetijd als een oraal steroïde van minder dan 12 uur, waardoor je het regelmatig moet innemen en het snel uit je lichaam verdwijnt.

Zijn Andriol Testocaps veilig?

De orale Andriol capsules zijn goedgekeurd voor farmaceutisch gebruik in veel landen. Hoewel ze, zoals alle medicijnen, bijwerkingen kunnen hebben, worden ze veilig geacht wanneer ze in de aanbevolen dosering worden gebruikt. Om prestaties te verbeteren zoals bij bodybuilding, wordt de dosering echter vaak enorm verhoogd en dat verhoogt dan ook de risico’s op bijwerkingen. Andriol brengt echter geen schade toe aan de lever zoals vele andere orale steroïden wel doen.

Hoe snel werkt Nebido?

Nebido is een zeer langdurige en langzaam werkende vorm van testosteron. Het kan vele weken duren om te beginnen met het zien van eventuele voordelen van deze vorm van testosteron, dat is waarom een kuur van ten minste vier maanden wordt aanbevolen. Voor de meeste steroïde gebruikers zal dit niet praktisch zijn. Dat is dan ook de reden waarom Nebido zelden gebruikt wordt voor prestatieverbetering.

Wat zijn de bijwerkingen van Nebido?

Nebido wordt geleverd met dezelfde mogelijke bijwerkingen als u zult vinden met elke testosteron steroïde, hoewel deze effecten kunnen worden vertraagd in een cyclus als gevolg van de veel trager werkende aard van deze verbinding.

Mogelijke bijwerkingen van Nebido zijn onder meer wijzigingen in uw cholesterolgehalte, oestrogene effecten zoals gyno en het vasthouden van water, androgene effecten zoals acne en mannelijke patroon haaruitval bij gevoelige mensen, en onderdrukking van uw normale testosteron productie. Hogere doses Nebido verhogen de kans op of de ernst van deze bijwerkingen.

Is de injectie met Nebido pijnlijk?

In tegenstelling tot andere vormen van testosteron die vaak meerdere malen per week geïnjecteerd moeten worden, hoeft u voor een cyclus van Nebido het hormoon mogelijk slechts drie of vier keer in een lange cyclus te injecteren. Dit helpt u de problemen te vermijden die gepaard gaan met frequente intramusculaire injecties, zoals pijn, zwelling en ontsteking, en de noodzaak om de injectieplaatsen voortdurend te roteren.

Uw injecteertechniek zal grotendeels bepalen hoe pijnlijk het is. De meeste gebruikers zullen eerder een gevoel van druk dan pijn ervaren; maar als pijn optreedt, moet u uw injectietechniek verfijnen of in een andere spier injecteren. Sommige gebruikers kunnen in de dagen na toediening enige pijn of gevoeligheid op de injectieplaats voelen.

Is testosteron undecanoate legaal?

In sommige landen wordt testosteron undecanoaat voorgeschreven als een geneesmiddel voor testosteronvervangingstherapie op recept. Zonder recept is het niet legaal om deze steroïde te kopen of te gebruiken. Nebido of Andriol behoren niet tot de meest gebruikte steroïden door bodybuilders, dus er is geen grote vraag naar op de zwarte markt.

Andriol Testocaps zal veel gemakkelijker te vinden beschikbaar om te kopen ondergronds in vergelijking met de meer ongewoon injecteerbare Nebido. De kosten van een Andriol kuur kunnen gemakkelijk oplopen tot € 1.000, dat is een andere reden dat de meeste steroïde gebruikers andere testosteron esters voorkeur zal.

Mijn conclusie en aanbeveling

Testosteron Undecanoate is een AAS steroïde. Het is een synthetische vorm van het hormoon testosteron, met een grote ester bevestigd die de snelheid van afgifte van het hormoon in het lichaam regelt zodra het oraal of via een injectie is geconsumeerd. Het testosteronhormoon is precies hetzelfde als het hormoon dat van nature in het lichaam voorkomt en heeft een anabole en androgene verhouding van 100:100.

Het wordt gebruikt om medische aandoeningen van lage testosteron bij mannen te behandelen. Bodybuilders en atleten kunnen dit steroïde gebruiken om hun prestaties en resultaten te verbeteren, met name om spiergroei te bevorderen en magere spieren te behouden tijdens het snijden. Het kan ook worden gebruikt om testosteron ondersteuning bij het gebruik van andere steroïde samenstellingen, maar het is zeer trage release betekent dat het is waarschijnlijk niet een levensvatbare optie voor de meeste gebruikers.

Wat ik zal zeggen over Testosteron Undecanoate is dat het zeker werkt. Maar ondanks dit, zullen zeer weinig mensen ooit echt overwegen het gebruik van een steroïde als dit.

Er zijn gewoon te veel risico’s! De lijst van bijwerkingen is ontmoedigend voor de beginner, en sommige van deze kunnen ernstig zijn bij langdurig gebruik. Dit is precies waarom de meeste mensen zullen zoeken naar een veilige en natuurlijke Testosteron Undecanoate alternatief.

Er zijn verschillende opties die er zijn, maar de allerbeste natuurlijke Testosteron Undecanoate alternatief dat je kunt krijgen over de toonbank is Testo-Max. Het kan leveren vrijwel alle dezelfde voordelen en resultaten als Testosteron Undecanoate, maar u zult niet te maken met die gevreesde bijwerkingen, hetzij tijdens uw cycli of daarna.

Het is bewezen dat Testo-Max het testosterongehalte op natuurlijke wijze verhoogt, u een enorme krachttoename geeft, u helpt bij het opbouwen van spieren en het herstel verbetert – en nog veel meer. Dit spul werkt echt!

testo-max

Testosteron kopen?

Nooit was het eenvoudiger om legaal testosteron online te kopen. Scherpe prijzen, snelle verzending en gegarandeerde levering. Geen risico’s!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}