Trenbolone kopen – Kwaliteit, Prijzen & verkooppunten

door Thijs // 11 september, 2022  

Als je op het punt bent waar je op zoek bent naar Trenbolone te koop, dan heb je waarschijnlijk een vrij goed idee van wat dit steroïde is alles over. Misschien heb je gehoord dat het de meest krachtige anabole steroïde is die tegenwoordig gebruikt wordt.

Dit is een echte waarde voor je geld steroïde. De prestaties zijn absoluut sensationeel, maar het is ook een steroïde waar je absoluut waar voor je geld krijgt.

Sterker nog, het is waarschijnlijk veel meer waard dan het geld dat je eraan uitgeeft, want Trenbolone is een van de meest betaalbare steroïden die we vandaag de dag kunnen kopen. Als het gaat om het krijgen van bang voor je buck, zou je moeilijk worden ingedrukt om een andere steroïde die alle vakken aankruist als Trenbolone doet vinden.

De meeste bodybuilders die regelmatig Trenbolone gebruiken zullen je vertellen dat het elke cent waard is – en meer. Velen gebruiken het precies om deze reden – het is goedkoop en het doet wat geen andere steroïden kunnen doen.

In deze gids, zult u leren:

Trenbolon voordelen (effecten)

Trenbolon heeft vele effecten die leiden tot specifieke voordelen. Het is een zeer veelzijdige steroïde en een die werkt op verschillende manieren te geven bodybuilders wat ze willen het meest: spier winsten, vet verlies, lichaamsbouw conditionering en kracht enhancement.

Trenbolon verhoogt de stikstofretentie en verbetert de stikstofbalans en dit proces is het meest kritische aspect van het opbouwen van spieren. Zodra het lichaam in staat is om efficiënter proteïne aan te maken, vindt groei plaats.

Trenbolon versnelt dit proces dankzij een van zijn andere grote voordelen: het verbeteren van de efficiëntie van voedingsstoffen, zodat u meer haalt uit elke calorie die u eet. Dit is een belangrijk proces van waarom Trenbolone wordt gebruikt in de veeteelt – om de voederefficiëntie te verbeteren en de spiergroei te bevorderen. Het toeval wil dat deze eigenschappen ook voor ons bodybuilders zeer gewenst zijn.

Trenbolon kan ook het cortisolniveau verlagen. Dit stresshormoon werkt, als het in grote hoeveelheden aanwezig is, als een katabool hormoon. Met andere woorden, te veel cortisol leidt ertoe dat je spiermassa verliest en mogelijk vet aanzet. Cortisol is de vijand van bodybuilders, dus dit is een belangrijk voordeel van Trenbolon.

Trenbolon bevordert een harde en gedefinieerde lichaamsbouw en wordt dus vaak gebruikt als een cutting compound voorafgaand aan een wedstrijd.

Trenbolon wordt niet omgezet in oestrogeen, dus theoretisch ten minste uw winsten komen zonder waterretentie of andere oestrogene effecten. Ondanks dit, Trenbolone het nadeel is dat het wel een progestin aard en dit kan leiden tot gyno zonder mitigatie.

Dit is een steroïde met zeer krachtige voordelen en effecten, maar het is ook berucht om zijn vaak even krachtige bijwerkingen.

Trenbolon bijwerkingen

Trenbolon is beroemd om zijn voordelen en resultaten, maar het is misschien nog beroemder om zijn bijwerkingen. Je zult niet veel mensen vinden die over hun Trenbolone ervaring praten zonder het over de bijwerkingen te hebben.

Sommige jongens zijn gelukkig genoeg om weg te komen met slechts milde bijwerkingen, maar voor de meeste deze steroïde gaat presenteren meer problemen dan bijna elke andere verbinding die er zijn.

 • Slapeloosheid en nachtelijk zweten – verhoogde angst en zweten kan leiden tot milde tot ernstige slaapproblemen wanneer op Tren, en sommige jongens vindt ze plotseling ervaren volledige op slapeloosheid. Dit zal sturen uw trainingen en uw resultaten in de afvoer, en het is niet ongebruikelijk voor gebruikers om hun toevlucht nemen tot slaapmiddelen of medicijnen om deze bijwerking te bestrijden.
 • Androgene – met een mammoet androgene rating van 500 is het geen wonder dat Tren zal leiden tot een aantal ernstige androgene bijwerkingen, maar dit zal niet universeel zijn. Sommige jongens zijn gelukkig genoeg om niet te worden aanleg voor acne of mannelijke kaalheid. Maar als je een van de ongelukkigen dan kun je hard worden getroffen met Tren. Langdurig gebruik kan ook negatieve gevolgen hebben voor de prostaat.
 • Testosteron uitschakeling – alle steroïden zullen onderdrukken je natuurlijke testosteron functie tot op zekere hoogte, maar Trenbolon is misschien wel de meest ernstige in dit verband en het is te verwachten dat dit steroïde kan een totale shutdown van testosteron productie veroorzaken, zelfs bij lage doses. Dit kan leiden tot erectiestoornissen, een laag libido, spierverlies, en een groot aantal andere problemen. Inclusief testosteron in uw Trenbolone cyclus gedoseerd ten minste tot hormoon vervangende niveaus is absoluut essentieel.
 • Verhoogde agressie en prikkelbaarheid – u zult waarschijnlijk voelen extra edgy op Tren, maar de omvang van dit gaat veel afhangen van uw persoonlijkheid. Sommigen zullen ernstige dieptepunten ervaren tot het punt dat het problemen in het dagelijks leven veroorzaakt, terwijl andere jongens slechts milde stemmingswisselingen of agressie zullen hebben die positief kunnen worden gekanaliseerd in je sportschoolwerk zonder over te lopen naar je persoonlijke leven. Hoe hoger je Tren is, des te waarschijnlijker is het dat je meer uitgesproken effecten op je stemming zult zien.
 • Tren hoest – een minderheid van de mensen kan last krijgen van een hoestbui na het injecteren van Tren. Men denkt dat dit komt doordat de oplossing in de haarvaten terechtkomt. Het is niet ernstig, maar kan ongemakkelijk en verontrustend zijn als u niet wist dat u het kon verwachten. Het hoesten zou hooguit een paar minuten mogen duren.
 • Verminderde cardiocapaciteit – Trenbolon kan bij sommige gebruikers leiden tot een verminderde cardiocapaciteit. In de echte wereld kan dit betekenen dat je sneller buiten adem raakt bij intensieve cardiotraining, je uithoudingsvermogen kan aanzienlijk belemmerd lijken en als je astmatisch bent, kun je vrij alarmerende ademhalingsmoeilijkheden opmerken. Helaas zal dit voor sommigen niet alleen in de sportschool het geval zijn, maar ook bij recreatieve bezigheden, of gewoon bij het traplopen.
 • Progestin – Het is spannend om te leren dat Trenbolone is niet een oestrogene steroïde, met andere woorden het niet aromatize of converteren naar oestrogeen. Maar aan de andere kant kun je nog steeds last hebben van gevreesde oestrogene bijwerkingen, in het bijzonder gyno. De reden hiervoor is dat Tren een progestageen is, zodat het zich bindt aan de progesteronreceptor. Progesteron gerelateerde bijwerkingen kunnen weerspiegelen die van oestrogeen. Gyno kan vrij ernstig op Trenbolone, maar je moet in staat zijn om dit te bestrijden met behulp van de dezelfde anti-oestrogeen of aromatase-remmers drugs die worden gebruikt met oestrogene steroïden.

Al met al zet Trenbolone wel veel stress op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hoe meer van u injecteren, hoe ernstiger deze nadelige effecten kunnen worden. Sommige jongens kunnen gewoon niet verder gaan dan de laagste doses om deze redenen.

Waar Trenbolone kopen?

Zoals we allemaal weten, anabole steroïden zijn illegaal. Dat betekent dat ze niet alleen illegaal zijn om te gebruiken, maar het is ook niet legaal om ze te kopen. Dit betekent uiteraard toevlucht nemen tot het kopen van opties die buiten de normale procedures die we gebruiken om te kopen bijna iets anders. Het betekent ook voortdurend waakzaam te zijn over het bezit en gebruik van Trenbolon, omdat de straffen ernstig kunnen zijn. Alleen al in de VS zijn hoge boetes en gevangenisstraf een reële mogelijkheid voor iedereen die met Trenbolone of andere steroïden wordt betrapt.

De meeste mensen zullen kijken naar het kopen van Trenbolone acetaat als het is de meest wenselijke ester te gebruiken, alsmede de meest wijd beschikbare. Trenbolon is niet een moeilijk steroïde te kopen gewoon omdat het zo populair is. Deze populariteit heeft ertoe geleid dat het een steroid is dat zowat elk ondergronds lab produceert, omdat ze weten dat er een consistent aanbod van klanten is en Trenbolone voortdurend in trek is.

Deze brede beschikbaarheid maakt ook Trenbolone van de meer betaalbare steroïden. De andere, meer gecompliceerde weg om aan Trenbolone te komen is via de Finaplix-korrels die bij vee worden gebruikt. Maar dit is niet zo eenvoudig als het zou kunnen klinken.

Farmaceutische kwaliteit trenbolon kopen

Trenbolon is niet goedgekeurd voor gebruik bij mensen, dus er zijn geen farmaceutische kwaliteit Trenbolon producten vervaardigd. Hoe zit het met de veterinaire vorm van Trenbolon, zou je kunnen vragen. Dit is waar het interessant wordt, en logistiek complex. Bij vee wordt Trenbolone toegediend via korrels die in het oor van het dier worden ingebracht.

Dit betekent dat het Trenbolone-hormoon niet in een voor mensen gemakkelijk bruikbare vorm wordt toegediend. Het veterinaire product heet Finaplix en in tegenstelling tot Trenbolone zelf staat dit product niet op de lijst van gecontroleerde substanties wegens de moeilijkheden die het de landbouwindustrie zou bezorgen. Het is echter nog steeds illegaal om Finaplix te verkrijgen en je eigen trenbolon te vervaardigen met behulp van beschikbare conversiekits. Dit zou worden beschouwd als een vorm van steroïde productie.

Het ongemak van het maken van je eigen Trenbolone uit Finaplix, als je dat product al zou kunnen bemachtigen, maakt het voor de meeste bodybuilders niet de moeite waard. Het is veel gemakkelijker en sneller om bron juiste Trenbolone klaar voor injecteerbare gebruik via ondergrondse labs en dat is de route die de meerderheid van de Trenbolone gebruikers zal nemen.

Illegaal Lab Trenbolone kopen

Het kopen van steroïden uit ondergrondse labs komt altijd met risico’s, simpelweg omdat er zo veel labs die zijn zeer twijfelachtig in zowel hun werk praktijken en uiteindelijk de kwaliteit van de producten die zij aanbieden. Sommige labs zijn er vandaag en morgen weer weg, en een goede tip is om elk lab te vermijden dat zomaar uit het niets lijkt te zijn opgedoken.

Blijf bij degenen met een langdurige positieve reputatie in de bodybuilding gemeenschap. Trenbolon kopen van een ondergronds lab is nog steeds illegaal; de handeling zelf van het krijgen van het product verscheept naar u is een onderneming met een hoog risico. Veel jongens zullen in plaats daarvan kiezen om Tren te kopen van contacten in de sportschool of elders, die zelf de steroïde uit deze laboratoria hebben betrokken.

Het belangrijkste punt om bewust van te zijn, ongeacht hoe u uw Trenbolone bron is dat u een zuiver en steriel product ontvangen. Lage kwaliteit en lage potentie Tren zal vernietigen uw resultaten, en mogelijk geven u nog erger en onverwachte bijwerkingen.

De meeste ondergrondse lab vervaardigd Trenbolone acetaat zal komen in standaard metingen van 75mg/ml, die normaal gesproken de meest voorkomende, of 100mg/ml concentraties. Het is zeldzaam dat je een concentratie van meer dan 100mg/ml zult tegenkomen. Flesjes van 10 ml zijn een gebruikelijke maat bij online labs.

Typische prijzen

De markt voor Trenbolone van ondergrondse labs is zo goed als verzadigd, dus dat komt jou als koper ten goede. Verkopers moeten hun Tren concurrerend prijzen en er is weinig ruimte om de prijzen te verhogen zoals we vaak zien bij andere steroïden. Trenbolone acetaat kan worden gekocht in 10ml flacon vanaf zo laag als $ 60 van sommige bronnen.

Goedkopere prijzen hangen af van twee factoren: de reputatie van het lab (natuurlijk als een lab een reputatie van hoge kwaliteit opbouwt, kunnen ze het zich veroorloven meer te vragen), en of het lab een minimumbestelling heeft of niet.

Verkopers met een minimum orderlimiet kunnen meestal goedkoper verkopen, simpelweg omdat ze bij elke order meer product verkopen. Dit is het basisprincipe van kopen in bulk. Natuurlijk, als je alleen Tren koopt voor je eigen persoonlijk gebruik, dan is het niet waarschijnlijk dat je aan de minimumbestellingseisen wilt voldoen.

Dit is een strategie die geschikt is voor degenen die van plan zijn om een lokale dealer te worden. Aan de bovenkant van de prijsklasse en meestal bij aankoop in kleine hoeveelheden, kan Tren acetaat je tot $120 kosten voor een 10ml flacon. De meeste gebruikers zullen willen voorkomen dat de uitgaven dat veel, met name als u van plan bent op het gebruik van andere verbindingen in uw cyclus die u nodig hebt om fondsen voor.

Hoe zit het met trenbolon-enanthaat? Hoewel het is een minder vaak gebruikte ester, zou je nog steeds de voorkeur aan het boven acetaat om specifieke redenen en dit zal vereisen het doen van een langere cyclus, omdat dit een langzamer werkende, langduriger ester. Als gevolg van het niet in zo’n hoge vraag als de acetaat ester, Tren ENANTHAAT kost iets meer van ondergrondse labs.

De prijzen beginnen vaak bij $90 aan de lage kant voor deze vorm van Tren. U zult meestal merken dat Enanthate wordt vervaardigd in hogere concentraties dan Tren acetaat. De meest voorkomende is 200mg/ml, maar sommige verkopers zullen gaan zo hoog als 250mg/ml. We kunnen nu beginnen te zien waarom deze ester kost meer dan de meer populaire Trenbolone acetaat.

Als het gaat om het wegen van de totale kosten van uw cyclus en vergelijken of Trenbolone acetaat of ENANTAAT goedkoper is, zullen de meeste gebruikers vinden dat ze zijn zeer vergelijkbaar in de totale kosten; in gedachten te houden hoeveel van elk je zou moeten gebruiken (met ENANTAAT wordt een hogere concentratie formule). In ieder geval, dit is nog steeds een lage kosten steroïde in vergelijking met de meeste anderen, ongeacht welke ester van Trenbolone u kiest.

Trenbolon stacken

Trenbolon is zeer effectief, zelfs wanneer gebruikt als de enige verbinding in een cyclus (in gedachten houden dat testosteron nog steeds ten minste bij hormoon vervangende doses moet worden opgenomen). Ondanks dit, zal veel jongens hebben bijzondere redenen voor willen stapelen Trenbolone met een of meer andere steroïden.

Trenbolon heeft vrij diepgaande negatieve effecten op cholesterol, dus dit is iets in gedachten te houden met alle andere steroïden u van plan bent om het te stapelen met. De cholesterolgevolgen zullen mogelijk worden vermenigvuldigd, net als de gevolgen voor de lever en andere bijwerkingen. Dit is een reden waarom we moeten houden Trenbolone doses aan de lagere kant wanneer stapelen met andere steroïden.

Trenbolon is een veelzijdige steroïde die routinematig wordt gebruikt in zowel bulking en snijden stapels:

Cutting stacks

De doelen van een cutstack zijn vet verliezen, spieren behouden, spierdefinitie verhogen, een harde, gedefinieerde en droge lichaamsbouw bevorderen, vasculariteit verbeteren, en uiteindelijk een lichaam bereiken dat geript en gebeiteld is met minimaal lichaamsvet. Dit kan gewoon voor persoonlijke doeleinden zijn, of als voorbereiding op bodybuilding- en lichaamsbouwwedstrijden.

Sommige steroïden zijn helemaal niet geschikt voor cutten; meestal zijn dat steroïden die water vasthouden. Een goede snijden steroïde moet geen oestrogene eigenschappen, en terwijl Trenbolon past die beschrijving, het heeft progestin activiteit die oestrogene soort bijwerkingen (met name gyno) veroorzaken kan – maar waterretentie is nog steeds een klein probleem met deze verbinding en kan gemakkelijk worden gecontroleerd met anti-estrogen drugs.

Trenbolon wordt daarom beschouwd als een uitstekende snijden steroïde, zelfs wanneer gebruikt op zijn eigen. Voor meer extreme cutting resultaten, wordt het vaak gestapeld met andere steroïden die zelf uitstekende cutting compounds zijn.

Een gemeenschappelijke snijden stack is te combineren Trenbolon en de orale steroïde Winstrol in een 8 weken durende cyclus:

 • Winstrol: 20-25 mg per dag
 • Trenbolonacetaat: 150-250mg wekelijks

Bulking stacks

Een eenvoudige maar effectieve bulking stack is gewoon om te combineren testosteron en trenbolon. Terwijl u zult worden gebruikt om gebruik te maken van testosteron in elke Tren stack normaal, deze keer gebruiken we Testosteron op prestaties doses in plaats van alleen voor hormoon vervanging.

Dit zal enkele oestrogene bijwerkingen introduceren, maar deze zijn gemakkelijk onder controle te houden en de extra kracht en spiergroei die testosteron toevoegt aan Trenbolone weegt voor de meeste mannen ruimschoots op tegen de extra bijwerkingen.

Denk aan een 10 weken durende bulking stack:

 • Testosteron: 600mg per week
 • Trenbolon: 150 mg per week

Alle cycli zal moeten een PCT cyclus achteraf uitgevoerd om te herstellen van uw normale testosteron functie die is waarschijnlijk te worden uitgeschakeld na het gebruik van Trenbolone.

FAQs

Wat zijn de kosten van Trenbolone?

Trenbolon staat bekend als een waar voor je geld steroïde, omdat je veel kracht tegen een lage prijs krijgt. Trenbolone acetaat, de meest populaire vorm, is meestal geprijsd bij ondergrondse labs van ergens tussen de $ 60 en $ 120 voor een 10 ml flacon.

Een hogere prijs betekent niet noodzakelijk een betere kwaliteit product, dus het is van vitaal belang dat u onderzoek en netwerk met ervaren kopers om uit te vinden van de reputatie van een ondergrondse lab alvorens een aankoop te doen. De zuiverheid en kwaliteit van Trenbolone is van het grootste belang als je om het volledige voordeel van de steroïde te krijgen.

Is Trenbolone legaal in de VS?

Trenbolon is een verboden stof, net als alle anabole steroïden. Daardoor is het illegaal om Trenbolone te kopen of te gebruiken voor bodybuilding of enig ander doel. Er zijn geen goedgekeurde menselijke medische toepassingen voor Trenbolone. Het is beschikbaar in pelletvorm voor vee, en deze vorm wordt niet beschouwd als een verboden stof door de wet wanneer gebruikt in vee; maar het is nog steeds illegaal om vee Trenbolon om te zetten voor gebruik bij de mens. Zware straffen zijn van toepassing in de VS en de meeste andere landen voor iedereen die betrapt kopen, verkopen of bezitten van Trenbolone.

Waar kan ik Trenbolone kopen?

Er zijn twee manieren om aan trenbolon te komen: via ondergrondse laboratoria of door het veterinaire product Finaplix te kopen en met behulp van een algemeen verkrijgbare conversiekit zelf trenbolon injecteerbaar te maken. Beide methoden zijn illegaal en komen met het risico van zware straffen als je betrapt wordt door de autoriteiten.

Is Trenbolone veilig om te gebruiken?

Trenbolon komt met vele risico’s voor zowel uw korte termijn en lange termijn gezondheid. Het is bijna zeker om volledig te stoppen met je testosteron productie, en veel gebruikers zullen een aanzienlijke toename van woede, agressie en prikkelbaarheid die van invloed kunnen zijn op je dagelijks leven te vinden. Verhoogde cholesterol en stress op de lever en nieren zijn andere mogelijke complicaties die Trenbolone kan veroorzaken.

Geen steroïde wordt beschouwd als veilig te gebruiken, maar om het risico te minimaliseren Trenbolone moet worden gebruikt bij lage doses en voor beperkte perioden van tijd.

Waarmee kun je Trenbolone stapelen?

Het is gebruikelijk om Trenbolone te stapelen met ten minste één andere verbinding. Populaire stapels omvatten het toevoegen van Winstrol, testosteron, Anadrol of Anavar.

Mijn conclusie en aanbeveling

Trenbolon komt met onbetwiste voordelen, maar niemand kan beweren dat dit een gemakkelijk steroïde te gebruiken is. Het is lekker goedkoop en dat maakt het aantrekkelijk bovenop zijn geweldige voordelen. Maar ik kan gewoon niet voorbij kijken aan de bijwerkingen van Trenbolone, hoe geweldig de resultaten ook zijn.

Nachtelijk zweten en slapeloosheid kunnen levensvernietigende bijwerkingen zijn, en echt een domper zetten op je resultaten tot het punt waar je je afvraagt of het überhaupt de moeite waard is om Tren te gebruiken. Dat is slechts één bijwerking in een lange lijst die vrijwel elke andere verbinding overtreft.

Ik besloot dat het niet de moeite waard was, maar ik moest een bijna gelijkwaardig alternatief vinden als ik de overstap wilde maken. Trenorol leek te vinken alle dozen, en ik was erg blij om te ontdekken dat het echt werkt als een veilige en legale Trenbolone alternatief.

Met Trenorol zijn er zeer vergelijkbaar massa winsten, fysieke conditioning, kracht en vermogen toenames die je kunt krijgen met Trenbolone. Maar je krijgt niet die afschuwelijke Tren bijwerkingen – geen van hen. En Trenorol is 100% legaal, dus je bent niet het formuleren van uw eigen oplossingen met dierenarts producten of proberen om stiekem langs de wet door het kopen van ondergrondse. Trenorol is het beste alternatief voor Trenbolone in elk opzicht en ik kan het volledig aanbevelen.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}