Trenbolone kuur – Schema’s, nakuur, bijwerkingen & tips

door Thijs // 4 januari, 2023  

Trenbolon (Tren) wordt beschouwd als de meest krachtige androgene-anabole steroïden (AAS) beschikbaar, met een uitzonderlijk hoge verhouding van anabole tot androgene effecten. Dit betekent dat Tren heeft zeer krachtige effecten van zowel de anabole en androgene types en is niet de beste keuze voor uw eerste steroïde cyclus.

In tegenstelling tot andere steroïden die er zijn, Tren heeft geen huidige goedgekeurd medisch gebruik voor mensen en werd voornamelijk ontwikkeld voor gebruik in de veterinaire wereld. Tegenwoordig, alleen Trenbolone Acetate blijft worden gebruikt in de diergeneeskunde.

Bij gebruik als androgeen en anabool steroid door bodybuilders en atleten, wordt Trenbolon vaak gestapeld met andere verbindingen. Het belangrijkste is een gecombineerd gebruik van Tren met een testosteron ester verbinding – meestal met een korte ester zoals testosteron propionaat, om te helpen met onderdrukte testosteron productie veroorzaakt door Tren.

Trenbolon zelf is vijf keer zo krachtig als testosteron en daarom moet worden gebruikt met de nodige voorzichtigheid, zelfs door tussenliggende steroïde gebruikers.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

Wat is Trenbolone?

Als je hebt gehoord van de Nandrolone steroïde, meer in het algemeen Deca Durabolin genoemd, dan weet je hoe krachtig het is.

Trenbolone is een derivaat van Nandrolone met een kleine wijziging in de chemische structuur, wat genoeg is om Trenbolone verschillende effecten op het lichaam te geven.

Trenbolon (Tren) wordt beschouwd als superieur aan de oorspronkelijke Nandrolon verbinding op zijn eigen met de belangrijkste voordelen zijn: Tren heeft een trager metabolisme, hecht zich beter aan de androgeenreceptor, voorkomt de vorming van aromatische verbindingen.

Naast de uitzonderlijk krachtige resultaten Tren in staat is te leveren, de andere enorme voordeel van dit steroïde is dat het niet aromatize dus je krijgt niet de oestrogeen conversie die we zien met de meeste andere androgeen en anabole steroïde verbindingen.

Een groot voordeel van Tren is dat het niet waterretentie veroorzaken zoals zo veel andere steroïden doen dat is een van de grote redenen het zo populair snijden en het verkrijgen van een super harde en geripte lichaamsbouw zonder de bloat is.

Aan de andere kant zijn soortgelijke bijwerkingen als bij andere steroïden nog steeds mogelijk omdat Tren een progestageen is dat, sorry om te zeggen, je ook vatbaarder kan maken voor gyno. Omdat mensen vaak combineren een aromatizing steroïde zoals testosteron met Tren, anti-oestrogeen behandeling wordt vaak nog steeds ondernomen en post-cyclus therapie (PCT) is nog steeds verplicht na een cyclus Tren.

Opmerking van de auteur: Trenorol is mijn # 1 beoordeeld juridische Trenbolone product. Het repliceert de spieropbouwende en vetverbrandende effecten van Trenbolone, maar zonder enige ongewenste bijwerkingen.

Trenbolonacetaat vs. Trenbolone Enanthate vs. Parabolan (Tren-Hex)

De drie belangrijkste vormen of esters van Trenbolon zijn Trenbolone Enanthate, Trenbolone Acetate en Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate (Tren-Hex in het kort of Parabolan als de merknaam). Deze zijn allemaal ontwikkeld als prodrugs, wat betekent dat ze een inactieve vorm zijn totdat ze in het lichaam worden gemetaboliseerd, waar ze vervolgens worden omgezet in trenbolon.

Trenbolonacetaat is ontwikkeld voor veterinair gebruik bij vee om de spiermassa te verbeteren. Het heeft een eliminatiehalfwaardetijd van slechts twee tot drie dagen. Dit wordt beschouwd als de meest krachtige van deze drie Tren esters met het hoogste percentage actieve Trenbolon per 100 mg.

Omdat het is zo snel handelen, Tren acetaat vereist meer frequente injecties in een cyclus, met om de andere dag wordt de meest voorkomende protocol. Trenbolonacetaat is de meest gebruikte vorm van Tren door anabole steroïde gebruikers.

Trenbolon ENANTAAT heeft een halfwaardetijd van 7 dagen en dit is een ester die nooit werd vrijgegeven voor de markt, maar kan nog steeds worden gevonden op de zwarte markt vandaag.

Tren-enanthaat is een langzamer werkende vorm, maar biedt dezelfde voordelen, zoals een enorme toename van de spiermassa, stikstofretentie, een verhoogde eiwitsynthese en een grote toename van het uithoudingsvermogen.

Parabolan of Tren-hex heeft een halfwaardetijd van 14 dagen en is een langwerkende injecteerbare verbinding die aan het eind van de jaren 1990 niet meer in productie werd genomen. Naast de langere halfwaardetijd, wordt Parabolan beschouwd als dezelfde eigenschappen en effecten als Trenbolone acetaat hebben.

Hoewel sommige mensen zou kunnen worden verleid om te combineren meerdere vormen van Tren in een cyclus, dit heeft geen voordeel omdat ze allemaal zo chemisch vergelijkbaar zijn. In plaats daarvan, zou het resulteren in een gevaarlijk hoge dosering en vergroting van bijwerkingen. Stapelen Trenbolon met andere soorten steroïden kan echter zeer gunstig zijn voor meer ervaren gebruikers.

Trenbolonacetaat (Tren-Ace) Cyclus

Dit is een uitzonderlijk snelwerkende vorm van Trenbolone met een snelle halfwaardetijd die snel krijgt de verbinding opgenomen in de bloedbaan. Het heeft een halfwaardetijd van slechts drie dagen. Hoewel de effecten van Tren-Ace vrijwel identiek zijn aan die van Tren-E, is Tren Ace moeilijk te verslaan.

De voordelen van het gebruik van trenbolonacetaat zijn onder andere een enorme stimulans voor massa en kracht, extreem snelle resultaten en een uitstekende spierverharding. Er zijn ook een aantal bijwerkingen van Tren Ace, zoals: verlies van libido, gyno als gevolg van progestin eigenschappen, kaalheid als er een genetische aanleg voor is, acne, verhoogd cholesterol en overmatig zweten.

Beginners moeten kijken naar het gebruik van niet meer dan 200 mg per week in een Tren Ace cyclus, met 100 mg wordt het meest aanbevolen. Een cyclus lengte van overal tussen 8 en 16 weken is mogelijk met goede resultaten van Tren-Ace.

Meer geavanceerde gebruikers kunnen de dosering opvoeren tot 500 mg per week maximum, zolang voorbereidingen en bewustzijn voor de bijbehorende bijwerkingen worden gemaakt. Om sommige van deze bijwerkingen tegen te gaan, wordt Tren-Ace vaak gecombineerd met een testosteronsteroïde.

Trenbolone Enanthate (Tren-E) Cyclus

Algemeen bekend als Trenabol, dit is een derivaat van de nandrolon anabole-androgene steroïde. Tren Enanthate is een langwerkende vorm van Trenbolone. Zoals met alle Trenbolone cycli, is het altijd aanbevolen om Trenabol naast testosteron gebruiken om make-up voor de vertraging in de natuurlijke testosteron productie.

De belangrijkste voordelen van Trenabol omvatten: aanzienlijk gestimuleerd eiwitsynthese, verbeterde stikstof retentie te houden van het lichaam in een anabole toestand, gestimuleerd zuurstoftoevoer naar de spieren, verbeterde IGF-1 functie, snel herstel, toegenomen uithoudingsvermogen en nog veel meer. Tren Enanthate is nuttig voor zowel bulking als cutting.

Mogelijke bijwerkingen zijn: laag libido en erectiestoornissen indien niet gebruikt met testosteron, hoog cholesterolgehalte, acne, hoofdhaaruitval, gynaecomastie en slapeloosheid.

Een 8-16 weken cyclus is geschikt voor een Tren ENANTAAT cyclus op 100 tot 300 mg per week voor een beginner tot gemiddeld gebruiker. Dit wordt nog steeds beschouwd als een zeer sterke dosering van Tren met krachtige effecten. Ervaren gebruikers van Trenabol verhogen dosering tot 500 mg per week, hetzij in meerdere injecties of in het geval van zeer ervaren mensen, in een enkele injectie.

Trenbolon hexahydrobenzylcarbonaat (Tren-Hex) Cyclus

Bekend onder de merknaam Parabolan, Tren-Hex is een veel meer langer werkende en langzamer release vorm van Trenbolone in vergelijking met de acetaat variant. Tren-Hex heeft een veel langere halfwaardetijd van 14 dagen en vereist daarom minder frequente injecties om optimale niveaus te handhaven.

Zoals alle vormen van Tren, zijn hoge doses van Tren-Hex niet nodig vanwege het feit dat dit zo’n krachtige steroïde is (vijf keer zo krachtig als testosteron). Tren Hex is geweldig voor bulking, kracht en mager massa winsten, maar ook krachtig voor het snijden en vet verlies. Het aromatiseert niet in oestrogeen, dus geen opgeblazen gevoel of vasthouden van water en kan zorgen voor een harde, vasculaire lichaamsbouw met het juiste dieet.

Mogelijke bijwerkingen van het gebruik van Tren Hex zijn hoestbuien na het injecteren, slapeloosheid, overmatig zweten, stemmingswisselingen en agressie, acne, haaruitval op het hoofd en het lichaam haargroei.

Uw tolerantieniveaus zal bepalen de beste dosering voor uw behoeften, evenals de opname van andere verbindingen in uw cyclus. Eerste keer gebruikers moeten beginnen met een lage dosis van deze zeer krachtige steroïde.

Een gemeenschappelijke dosering cyclus is tussen 150 mg en 250 mg per week. Maar meer geavanceerde gebruikers zou kunnen nemen van de dosering tot meer dan 400 mg per week – dit is niet aanbevolen voor beginners en komt met aanzienlijk hogere risico’s van bijwerkingen.

Trenbolon kuur schema’s

Tren kuur voor bulking

Een 12 weken cyclus voor bulking kan bestaan uit een gestage 200mg-400mg trenbolon per week voor de hele 12 weken, afhankelijk van welke andere verbindingen worden gebruikt en hoe krachtig ze zijn. Een gemeenschappelijke stack omvat het gebruik van een testosteron ester en Winstrol voor de laatste paar weken van een cyclus.

Tren kuur voor cutting

Trenbolonacetaat wordt beschouwd als de beste vorm van Tren voor een snijden cyclus. De aanbevolen dosering is vergelijkbaar met die gebruikt voor bulking voor de meerderheid van de gebruikers, behalve voor de meest ervaren en geavanceerde gebruikers die vertrouwen hebben in het verbruik van hogere doseringen.

Een kwaliteit cyclus voor het snijden met behulp van Tren acetaat is te nemen 75 tot 100 mg twee tot drie keer per week voor 4 weken, het verhogen van de dosering tot 100 mg tot 150 mg voor de volgende 8 weken van de cyclus. Aangezien Tren acetaat het lichaam snel verlaat, zijn frequentere injecties vereist. Zoals met een Trenbolone bulking cyclus, gebruik te maken van andere verbindingen zoals Dianabol of testosteron helpt houden sommige bijwerkingen in toom.

12-weekse Tren/Clenbuterol/Test cyclus

Voor deze cyclus zul je injecteren elke dag gedurende 12 weken:

 • Week 1-12 – 50 mg/dag Test Propionate, 50-75mg/dag Trenbolone Acetate, 0.5mg/eod Arimidex. Gedurende de kuur gebruik maken van een Dopamine-agonist zoals Dostinex om de hoeveelheid prolactine te verminderen indien nodig.
 • (Optioneel) Week 1-2 – 80-120mcg / dag Clenbuterol
 • (Optioneel) Week 9-12 – 40mg/dag Halotestin voor maximale hardheid van de lichaamsbouw

Nakuur – start 3-4 dagen na je laatste shot met 100mg/dag Clomid voor 10 dagen en ga verder met 50mg/dag Clomid voor nog eens 10 dagen (of Nolvadex op 40/40/20/20).

Beginner Tren kuur

Hoewel Tren is over het algemeen niet aanbevolen voor een beginner omdat het zo krachtig, als je vastbesloten bent om het te geven een gaan als een nieuwe steroïde gebruiker dan het beperken van de dosering tot niet meer dan 200 mg per week voor een 12 weken durende cyclus zal u toelaten om niet alleen de resultaten die je krijgt met Tren, maar ook hoe u omgaan met de bijwerkingen te evalueren.

Tussenliggende Tren kuur

300 tot 500 mg per week voor 10-12 weken wordt beschouwd als een effectieve Tren cyclus voor intermediaire gebruikers, gecombineerd met ten minste een andere verbinding zoals testosteron propionaat voor 12 weken.

Geavanceerde Tren kuur

De meest geavanceerde Tren gebruikers zullen verhogen dosering tot 750 mg per week voor 12 weken, of zelfs tot 1000 mg per week, maar het is aangeraden niet te overschrijden 1000 mg, dat is een uitzonderlijk hoge dosering.

Een geavanceerde cyclus loopt voor 12 weken, vaak te beginnen met een lagere dosis en het verhogen van het voor de tweede helft van de cyclus, terwijl de combinatie met andere verbindingen zoals testosteron ENANTAAT op 1000 mg per week en een lage dosis van Anavar (Oxandrolon) tot 100 mg per week.

Opmerking van de auteur: Voor echte, NO-BS informatie over het gebruik van steroïden moet je kijken op Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïde handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op ervaring uit de eerste hand, geen theorie.

Trenbolon vs. Alternatieven

Hoewel ik hier niet ben om medisch advies te geven, raad ik je absoluut aan om Trenbolone niet te gebruiken, tenzij je al veel ervaring hebt met steroïden. Maar zelfs dan, is het sterk gesuggereerd dat u nog steeds nauw overwegen andere veiliger alternatieve opties.

Er zijn goede redenen waarom:

Trenbolon komt met een aantal belangrijke bijwerkingen en ernstige risico’s voor uw gezondheid op korte en lange termijn. De onvoorspelbare aard van Trenbolon maakt het gewoon niet het risico waard. Dit is de reden waarom ik adviseer te kijken naar alternatieven voor Trenbolone.

Veel Trenbolone alternatieven kunnen bieden u zeer vergelijkbaar voordelen in vergelijking met de steroïde – en dat is zonder een van de verschrikkelijke bijwerkingen die Trenbolone is bekend voor. Dus als je serieus bent over het zoeken naar de nummer een Trenbolone alternatief op de markt van vandaag, moet je kijken naar Trenorol.

Trenorol is krachtig spul dat de positieve voordelen van Trenbolone kan repliceren, zonder de negatieve gezondheidseffecten. Het is ook 100% legaal te gebruiken in elk land.

Er zijn vele redenen waarom ik vol vertrouwen voor Trenorol sta als het beste Trenbolone alternatief. Maar er is één belangrijke reden waarom ik Trenorol heb geselecteerd als mijn meest aanbevolen over de toonbank Trenbolon alternatief:

Voor zijn verbazingwekkende spiertoename, kracht en kracht voordelen die komen met geen waterretentie dat resulteert in een harde, geripte lichaamsbouw.

Zoveel mensen gebruiken Trenorol nu met uitstekende resultaten en zonder gemelde bijwerkingen. Met Trenbolone-achtige voordelen minus de vreselijke bijwerkingen, Trenorol is de meest ideale vervanger voor het hoge risico Trenbolone.

Trenbolon Nakuur

PCT voor Trenbolone is vergelijkbaar met die van de meeste andere steroïden, met de twee belangrijkste doelstellingen zijn om uw winsten te behouden en om uw normale testosteron functie weer aan het werk omdat Tren onderdrukt en kan volledig uitschakelen van de natuurlijke hormoonproductie.

Om te voorkomen dat een volledige hormoon crash post Tren cyclus, moet u een post cyclus therapie (PCT) plan. Er is geen een enkele one-size-fits-all PCT protocol dat er voor Tren of een andere steroïde. Voor veel mensen is het een geval van trial and error en uiteindelijk vindt u een methode die het beste voor u werkt.

Bij gebruik van Tren acetaat alleen in een cyclus, moet PCT worden gestart drie dagen na uw laatste injectie en lopen voor vier weken. Clomid, Nolvadex en humaan choriongonadotrofine (HCG) zijn drie PCT-geneesmiddelen die samen kunnen worden gebruikt, maar sommige mensen gebruiken een PCT-cyclus zonder het gebruik van HCG helemaal. Bijvoorbeeld:

 • Week 1: Clomid 100mg, Nolvadex 20mg dagelijks
 • Week 2 – 3: Clomid 50mg, Nolvadex 20mg per dag
 • Week 4: Nolvadex 20mg per dag.

Terwijl er vele opties als het gaat om PCT, met behulp van aromatase-remmers of SERMs, het bovenstaande biedt een voorbeeld van een eenvoudige en effectieve post-cyclus therapie protocol voor trenbolon.

Trenbolon Resultaten

Je kunt Trenbolone zowel in bulking als in cutting cycli gebruiken. Trenbolonacetaat wordt beschouwd als het beste type voor het snijden, maar als Trenbolone Enanthate is alles wat je toegang tot hebt dan is het zeker geen slouch in het snijden afdeling, met name omdat we niet hoeft te maken over het vasthouden van water.

De resultaten voor zowel snijden als bulken komen tot stand dankzij het vermogen van Trenbolone om lipolyse te stimuleren, wat ervoor zorgt dat opgeslagen vet wordt gebruikt als energie, zodat meer vet wordt verbrand en meer spieren groeien – en dit gebeurt zeer snel dankzij de enorme kracht van dit steroïde.

Typische resultaten die je van Trenbolone kunt verwachten zijn onder andere:

 • Snel bulken door versterkte eiwitsynthese – Dit creëert een zeer actieve anabole omgeving waar spieren snel worden hersteld en gegroeid, wat zorgt voor snelle en enorme winsten. Een verhoogde anabole activiteit maakt het ook gemakkelijker en sneller om vet te snijden en opgeslagen vet te gebruiken voor energie terwijl de bestaande vetvrije spieren behouden blijven.
 • Verhoogde stikstofretentie – Trenbolon handhaaft een positieve stikstofbalans zodat er geen risico is op spierkatabolisme. Dit bevordert ook de prestaties en het hefvermogen, terwijl het herstel en de groei worden verbeterd.
 • Verhoogde IGF-1-niveaus – Insuline-achtige groeifactor-1 wordt gestimuleerd door het krachtige anabole effect dat trenbolon heeft op de activiteit van androgeenreceptoren. Als gevolg van een stijging van dit hormoon wordt de groei van skeletspiereiwitten verhoogd. Dit hormoon is belangrijk voor zovele lichaamsprocessen en is van cruciaal belang voor een snel herstel.
 • Verbeterde voedselopname – Tren werd oorspronkelijk ontwikkeld om de voederefficiëntie bij vee te verbeteren, dus het is niet verwonderlijk dat het een soortgelijk effect heeft bij mensen. Voederefficiëntie verwijst naar hoeveel spieren u wint met de hoeveelheid voedsel die u consumeert door het lichaam te helpen optimaal gebruik te maken van elke calorie en voedingsstof die u eet.
 • Snel herstel – Naarmate u meer kracht, vermogen, uithoudingsvermogen en spieren krijgt door Tren, zult u harder moeten pushen in de sportschool en zal uw spierweefsel meer onder druk komen te staan. Een snel herstel met Tren dat het spierweefsel snel herstelt, zorgt ervoor dat er meer spieren groeien en dat u sneller weer in de sportschool staat voor de volgende training. Tren is gunstig voor het verminderen en zelfs voorkomen van DOMS (delayed onset muscle soreness), zodat uw downtime tussen trainingen minimaal is.

Al het bovenstaande gebeurt in een uitzonderlijk snel tempo in vergelijking met de meeste andere steroïden.

We weten dat Tren enorme winsten in kracht en spieren kan opleveren in een zeer korte periode van tijd. Dit zijn de grote redenen dit steroïde wordt gebruikt door zo veel mensen, in combinatie met zijn vetverbrandende vermogen, Tren is erg populair, niet alleen bij de meest hardcore bodybuilders, maar ook fitness modellen en physique concurrenten.

Trenbolon bijwerkingen

Ongeacht welke vorm van Trenbolone je gebruikt, komen allemaal vrij veel met dezelfde set van bijwerkingen risico’s. Dit is een enorm krachtige steroïde dus we kunnen verwachten dat de potentiële bijwerkingen van Trenbolone te zijn vrij krachtig ook.

Terwijl sommige mensen de voorkeur aan Tren-E gebruiken omdat ze geloven dat het wordt geleverd met minder bijwerkingen, is dit niet bewezen en bijwerkingen zijn een individueel ding in plaats van een zwart-wit regel. De belangrijkste bijwerkingen van Trenbolone waar we ons zorgen over moeten maken zijn:

 • Vette huid en acne – Net als bij andere androgene en anabole steroïden, komt Tren met het gevreesde probleem van het veroorzaken van verhoogde talgklieractiviteit van de huid, wat resulteert in vettigheid en mogelijk acne als je aanleg hebt voor acne. Het is niet alleen de huid die vetter kan worden, want het kan ook invloed hebben op je haar.
 • Woede en stemmingswisselingen – Door veranderingen in de chemische samenstelling van de hersenen kan uw normaal gesproken rustige houding veranderen in een houding met een veel korter lontje en vatbaar worden voor uitbarstingen, woede en irrationele woede die moeilijk te beheersen lijkt. Dit is een van de ernstigere bijwerkingen van Tren en een die invloed kan hebben op relaties, werk en andere aspecten van het leven als het niet onder controle wordt gehouden.
 • Haaruitval – Kaalheid is een androgeen effect dat we zien bij de meeste steroïden en het is veel waarschijnlijker dat het gebeurt als je familie een geschiedenis van kaalheid heeft – het was mogelijk dat het je uiteindelijk in je leven zou overkomen, maar Tren kan het veel sneller teweegbrengen.
 • Tren hoest – Dit is een vrij unieke bijwerking als het gaat om Tren, maar niet met de meeste andere steroïden, en het is vooral omdat dit zo’n krachtige verbinding. Tren hoest gebeurt vaak onmiddellijk na het injecteren van de verbinding. De plotselinge hoest ontstaat omdat Tren kan leiden tot benauwdheid van de ademhalingswegen; een krachtig effect van haar vetverbrandende vermogen. Het kan een zeer laag zuurstofgehalte in het bloed veroorzaken, wat gevaarlijk kan zijn. Beperking van de bloedvaten in de luchtwegen van de longen veroorzaakt deze irritante hoest.
 • Erectiestoornissen en hypogonadisme – Zoals alle AAS veroorzaakt Tren ook op dit gebied stoornissen, dankzij de manier waarop het de natuurlijke productie van testosteron onderdrukt, waardoor de niveaus sterk dalen. Dit is waar PCT is zo kritisch in het krijgen van dingen terug naar normaal na uw cyclus Tren en natuurlijk is een van de belangrijkste redenen waarom het gebruik van een testosteron ester naast Tren is par voor de cursus. Hoe hoger de dosering, hoe meer uitgesproken seksuele problemen zoals lage libido en verminderde sperma volume zijn waarschijnlijk te zijn.
 • Hartaanval – Hoewel veel ernstiger dan een gewone bijwerking, zien we het medische bewijs van cardiovasculaire problemen die komen met zware Tren gebruik. Een studie richtte zich op een 23-jarige man die een hartaanval kreeg na voortdurend gebruik van Trenbolone Acetate.
 • Tren griep – griepachtige symptomen kunnen hebben u het gevoel naar beneden in de dumps terwijl op een Tren cyclus. Tekenen omvatten nachtelijk zweten, koud en warm zweten tijdens de dag, de schokken of rillingen, misselijkheid, licht in het hoofd of duizelig gevoel, loopneus en hoesten of congestie van de borst. Tren griep kan nieuwe gebruikers overvallen, dus het is van vitaal belang om op de hoogte te zijn, zodat het geen invloed heeft op je trainingen en dieet.

In tegenstelling tot veel andere AAS steroïden, zoals testosteron, Tren is niet oestrogene en dus je bent niet van plan om te ervaren de waterretentie problemen die we zien met andere steroïden. Ondanks dit, als gevolg van andere hormoon activiteit is het nog steeds mogelijk om dergelijke effecten zoals gyno ervaren.

Echter, Tren heeft een zeer sterke androgene aard en als zodanig, kunnen we verwachten dat de bijbehorende bijwerkingen die komen met dat als een van de nadelen van het gebruik van een dergelijke krachtige steroïde.

Trenbolon FAQs

Hoe lang duurt het voor trenbolon begint te werken?

De snelst werkende vorm is Tren acetaat die begint te nemen effect snel zodra geïnjecteerd, en ook het lichaam sneller dan Tren ENANTAAT verlaat. Om te beginnen met het zien van de volledige effecten van Tren na het starten van een cyclus, duurt het ongeveer een week om volledig kick in. Als een cyclus Tren is normaal overal van 8 tot 16 weken lang, dit geeft veel tijd om te genieten van de immens krachtige effecten van deze steroïde.

Is Trenbolone illegaal?

Trenbolon is geclassificeerd als een Schedule III gereguleerde stoffen onder de Controlled Substances Act in de VS en is ook illegaal voor gebruik in de meeste andere plaatsen over de hele wereld. Trenbolon kopen van een ondergronds lab is ook illegaal. Geen enkele vorm van trenbolon wordt nu klinisch gebruikt voor mensen, met alleen veterinair gebruik goedgekeurd in sommige landen.

Trenbolone ENANTAAT is voor geen enkel gebruik meer goedgekeurd en wordt alleen nog op de zwarte markt gevonden. Trenbolon is dus illegaal voor elk type gebruik als anabole steroïde en is onderworpen aan sancties door alle antidopingorganisaties in de wereldsport.

Veroorzaakt trenbolon haaruitval?

De androgene activiteit van trenbolon kan leiden tot haaruitval op het hoofd, maar een verhoogde haargroei in het gezicht en op het lichaam. Als je mannelijke kaalheid in je genen hebt (controleer het hoofd van je vader en grootvader), loop je bij gebruik van Trenbolone een verhoogd risico op haarverlies op het hoofd in vergelijking met mannen die niet aanleg hebben voor kaalheid.

Wat is Tren-griep?

Dit is iets anders dan tren-hoest, hoewel hoest ook een rol kan spelen en het eigenlijk om echte griepachtige symptomen gaat. Tren-flu wordt beschouwd als een vrij veel voorkomende bijwerking en een echt gevreesde, omdat het laatste wat je wilt doen als je griep hebt, trainen is. Symptomen van tren-flu kunnen zijn zweten, hoofdpijn, duizeligheid, koorts en andere tekenen die je zou verwachten te zijn vergelijkbaar met een echte griep.

Verhoogt Tren het cholesterolgehalte?

Het is bekend dat Trenbolone een verlaging van het niveau van goede cholesterol (HDL) en een verhoging van het niveau van slechte cholesterol (LDL) kan veroorzaken. Het handhaven van een kwaliteitsdieet dat rekening houdt met cholesterol is daarom van cruciaal belang om dit probleem te beperken.

Een van de beste manieren om dit te doen is het consumeren van grote hoeveelheden voedingsmiddelen die omega-3-vetzuren bevatten die helpen bij de cholesterolbeheersing – vette vis is een uitstekende bron en maakt waarschijnlijk al deel uit van het dieet van een serieuze bodybuilder.

Maakt trenbolon je agressief?

Stemmingswisselingen en woede zijn twee bekende bijwerkingen van Tren en deze kunnen erger zijn naarmate je dosering hoger is en hoe gevoelig je er voor bent. Voor sommige gebruikers kunnen woede en agressie problemen worden ervaren, zelfs in lage doses van deze zeer krachtige steroïde.

Vaak genoemd “tren rage”, wordt vaak aangenomen dat mensen die al een agressieve aard voordat het gebruik van Tren zijn veel meer kans om erger te worden terwijl op het. De belangrijkste reden voor de zogenaamde Tren-rage is het effect dat de androgene verbindingen hebben op de hersenchemie, waardoor bij sommige jongens prikkelbaarheid en een kort lontje ontstaan.

Wat veroorzaakt Tren-hoest?

Wanneer de bloedvaten van de spierwand van de luchtwegen vernauwd worden, wordt Tren-hoest uitgelokt. We weten nog steeds niet precies waarom dit gebeurt, maar deskundigen weten dat het gerelateerd is aan een ademhalingsnoodreactie. Tren hoest kan vaak de vorm aannemen van een oncontroleerbare hoestbui en is een van de meest irritante bijwerkingen die deze steroïde met zich meebrengt.

Wat is de beste manier om Tren te stapelen voor een beginner?

Hier is een goede Trenbolone/Test kuur:
250mg/week van Test E + 250mg/week van Tren E voor 6 – 8 weken. Het is genoeg versnelling en een combo dat zal zeker resultaten geven.

Nog eentje maar deze keer voegen we Anavar toe:
Ik zou zelf lopen een 8 weekse kuur met 300mg/week Tren, 300mg/week Test Prop, 50mg/dag Anavar (belasting 100mg Tren en 100mg Test Prop in dezelfde naald, en doe op maandag, woensdag & vrijdag). Voor nakuur wacht 10-12 dagen na uw laatste schot en gebruik 50mg/dag Clomid gedurende 3 weken, samen met 0,5mg/dag Arimidex.

Een andere kuur die ik zou voorstellen (DBol/Tren/Test kuur):
Week 1-6: 30-40mg/dag Dbol (verdeeld over de dag) of 10-30mg/dag Superdrol, 500mg/week Test Cyp of Test Enanthate (2 doses per week op 250mg)
Week 7-12: 100mg/eod Tren A, 500mg/week Test (2 injecties per week à 250mg)
Herstel: Wacht 2 volle weken na je laatste shot om met Clomid te beginnen. Ik zou gaan voor 100mg/dag Clomid dagen 1-10, dan 50mg/dag Clomid op dagen 11-20. Ik zou ook 0,5mg/dag Arimidex gebruiken gedurende 4-6 weken na de cyclus, en daarmee beginnen de dag na je laatste injectie. Het is waarschijnlijk beter als je 0,5mg/eod (e3d) Arimidex gedurende de hele cyclus kunt gebruiken, je zult er gewoon veel beter uitzien.

Kunnen vrouwen Trenbolon gebruiken?

Met zo’n krachtige androgene effect, is Tren nooit aanbevolen voor gebruik door vrouwen. Als een vrouw deze steroïde gebruikt, zal de ontwikkeling van mannelijke kenmerken snel plaatsvinden: dit omvat lichaamshaar, een diepere stem, brede schouders en mannelijke kaaklijn, en zelfs groei van de geslachtsorganen om te lijken op een penis. Het spreekt voor zich dat Trenbolone totaal ongeschikt is voor vrouwen.

Mijn conclusie en aanbeveling

Ben je het nog met me eens? Goed. Het is tijd om samen te vatten. Veel krachtiger dan testosteron en uiterst nuttig voor zowel bulking en snijden, Trenbolone verhoogt de krachtige anabole hormoon IGF-1 die vetvrije lichaamsmassa verhoogt.

Trenbolon stimuleert ook de stofwisseling en heeft het voordeel dat het geen waterretentie veroorzaakt. Zonder de waterretentie problemen, Tren houdt je droog en mager en is een ultieme snijden en conditioning steroïde.

Ik kan niet ontkennen dat Trenbolone verbazingwekkend goed werkt. Maar de grote meerderheid van de mensen zal er niet eens aan denken om iets als Trenbolone te gebruiken.

Er zijn veel goede redenen om voorzichtig te zijn! Trenbolon is niet voor de zwakke harten, als een van de meest krachtige steroïden met bijwerkingen die behoren tot de ergste die je zult tegenkomen. Dit is de reden dat de meeste mensen op zoek gaan naar een veel veiliger, natuurlijk en legaal alternatief voor Trenbolone.

De nummer een natuurlijke Trenbolone alternatief dat je nu kunt kopen over de toonbank is Trenorol. Trenorol is veilig om te gebruiken op een dagelijkse basis en zal leveren vrijwel alle dezelfde voordelen als Trenbolone, zonder die serieus eng bijwerkingen.

Van Trenorol is klinisch bewezen dat het kracht en sterkte super oplaadt, enorme spiertoename oplevert, de genezing versnelt, de all-round fysieke conditie verbetert – en nog veel meer. Trenorol werkt echt!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}