Trenbolone – Gebruik, Bijwerkingen, Kuur info, Alternatieven & Tips

door Thijs // 14 september, 2022  

Jongens zullen vaak discussiëren over welke is “de meest krachtige steroïde” in het bestaan. Het woord krachtig wordt gegooid rond een veel in de steroïde wereld, maar zeer zou worden spel tegen Trenbolone wordt aan de top van de meest krachtige steroïde rankings. U zult ook veel horen over dit of dat steroïde niet wordt aanbevolen voor beginners.

Dit is vaak een kwestie van mening of persoonlijke voorkeur, maar als het gaat om Trenbolone we echt bedoelen dat dit is een steroïde die beginners niet willen aanraken. Maar wat betekent “krachtig” precies als het gaat om een steroïde als Trenbolone?

Ik was gefascineerd door Tren toen ik het voor het eerst tegenkwam, en ontdekte dat er veel te weten over voordat je kunt krijgen echt comfortabel in het hebben van het een verbinding die u zou willen gebruiken op een regelmatige basis.

In deze gids, zul je leren:

Trenbolon Geschiedenis en Overzicht

Trenbolon wordt erkend als de sterkste anabole steroïde beschikbaar. Het is een steroïde dat is niet een te worden gebruikt door beginners en wordt meestal alleen gebruikt door geavanceerde steroïde gebruikers, of ten minste degenen die hebben verschillende andere steroïde kuren onder hun riem al. Trenbolon is een van Nandrolon afgeleid steroid, dat zelf beter bekend is onder de naam Deca-Durabolin. Dat betekent dat Tren een gewijzigde vorm van Deca is – alleen nog krachtiger.

Trenbolon bestaat al sinds de jaren zestig, maar wordt tegenwoordig alleen nog gebruikt in de veehouderij, waar het wordt gebruikt om de groei van vee te bevorderen. Bij runderen wordt 200 mg Tren (onder de merknaam Finaplex) in het oor geïmplanteerd, dat geleidelijk in het dier vrijkomt.

Dit vertelt ons precies wat de belangrijkste kracht en aantrekkingskracht van Trenbolone is voor bodybuilders: het bevorderen van snelle spiergroei. Hoewel het in een ver verleden korte tijd is goedgekeurd voor menselijk gebruik, en vandaag de dag nog steeds wordt onderzocht op mogelijke veilige medische toepassingen bij mensen, blijft het middel vooralsnog ongoedgekeurd voor gebruik door mensen.

Opmerking van de auteur: Trenorol is mijn #1 beoordeeld legaal Trenbolone product. Het repliceert de spieropbouwende en vetverbrandende effecten van Trenbolone, maar zonder enige ongewenste bijwerkingen.

trenorol

Trenorol (Trenbolone)

Trenorol recreëert de androgene effecten van Trenbolon. Het geeft ruwe kracht, gigantische spiermassa winsten en versnelde vetverbranding.

Tren heeft een bijna ongelooflijke androgene en anabole rating als we het vergelijken met andere steroïden, met name testosteron. Terwijl ongewijzigd testosteron heeft een anabole en androgene kracht van 100 voor beide, Trenbolone vermenigvuldigt deze nummers met 5.

Dus krijgen we een 500 anabole en 500 androgene rating met Tren. Dit vertaalt zich in substantiële anabole eigenschappen die leidt tot enorme spiergroei, terwijl binding veel sterker aan androgeen receptoren in vergelijking met testosteron

Chemische kenmerken en eigenschappen

De potentie van een steroïde is veel meer dan een getal, maar je kunt gewoon niet voorbij kijken aan het feit dat Trenbolone’s enorme anabole rating andere steroïden in het niet doet vallen. Als je niet bekend bent met deze waarderingen, is het genoeg om te weten dat testosteron het standaardhormoon is waarmee we andere steroïden kunnen vergelijken en dat zijn anabole/androgene verhouding 100:100 is. Dan komen we bij Trenbolone. Dat heeft een anabole/androgene verhouding van 500:500.

Trenbolon anabole potentie kan worden gezien als vijf keer krachtiger dan gewone testosteron, en het is androgene activiteit is ook vijf keer krachtiger. Deze grote aantallen natuurlijk komen met zowel positieve als negatieve gevolgen voor u bij het gebruik van Tren en dit is uiteindelijk wat maakt het zo’n uitdagende steroïde voor iedereen te gebruiken.

Met de wijzigingen in de chemische structuur van Trenbolone, waardoor het een 19-nor verbinding, krijgen we een steroïde die volledig immuun is voor aromatisatie als het is in wezen geblokkeerd van associëren met het aromatase enzym. Het ontbreken van aromatizing activiteit kan gemakkelijk leiden ons te opgewonden over het ontbreken van oestrogene effecten, dus geen gyno of het vasthouden van water. Helaas is het niet zo eenvoudig, vanwege de progestageenactiviteit van Tren. Deze activiteit stimuleert op zijn beurt borstweefsel oestrogeen, zodat de meer specifieke oestrogeen veroorzaakt bijwerking kunnen we in feite nog steeds last van is gyno. Anti-oestrogeen drugs kunnen verminderen of elimineren het risico, en niet alle mannen zal lijden deze bijwerking.

Er zijn drie esters van Trenbolon: Trenbolone Acetate, Trenbolone Enanthate, en de minder bekende Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonaat. Van deze, Tren Acetate is veruit de meest gebruikte door bodybuilders. Trenbolon is puur een injecteerbare steroïde. Er is geen orale vorm beschikbaar.

Vanwege de immense kracht van Tren, hoeven we geen grote doses te gebruiken om aanzienlijke voordelen te krijgen. Om vergelijkbare voordelen van testosteron te krijgen, zou je (voorspelbaar) vijf keer de dosering van Trenbolone moeten gebruiken, wat een onrealistisch scenario is. Het is weinig wonder dan dat wanneer jongens zijn klaar voor meer extreme spier winsten, ze wenden tot Tren in plaats van het toevoegen van meer en meer testosteron aan een cyclus.

Trenbolon acetaat

Tren Acetate is een van de drie veresterde vormen van Trenbolon. Een ester regelt gewoon de snelheid van afgifte van Tren nadat u het hormoon hebt geïnjecteerd. Het Trenbolone hormoon zelf blijft precies hetzelfde, ongeacht welke ester je gebruikt. Zonder de acetaat of een andere ester bevestigd, zou je Trenbolone reizen door en verlaten van uw systeem zeer snel, waardoor het veel moeilijker te gebruiken.

Trenbolonacetaat is de meest voorkomende ester gebruikt en het is een sneller werkende ester dan Enanthate Het heeft een halfwaardetijd van ongeveer 2-3 dagen en kan worden geïnjecteerd om de twee dagen, maar veel gebruikers zal willen worden injecteren Tren op een dagelijkse basis hoe dan ook te houden niveaus optimaal.

Tren acetaat geeft u een zeer snelle nemen van het hormoon en als gevolg daarvan, snelle winsten. U moet beginnen met het zien van merkbare veranderingen binnen de eerste week van het gebruik van deze vorm van Trenbolone. Dit betekent ook dat u kunt beginnen met het ervaren van de bijwerkingen in dit tijdsbestek ook.

Het wist ook het systeem sneller dus als je echt slechte bijwerkingen hebben, je hoeft niet te lang wachten voor deze steroïde te verlaten uw systeem.

Trenbolon Enanthaat

Deze minder vaak gebruikte vorm van Trenbolone wordt geleverd met een veel langere halfwaardetijd van 10 dagen. Het wordt geleverd met precies dezelfde eigenschappen in het Trenbolone hormoon als Acetaat, het is gewoon de bijgevoegde ester die de release van het hormoon in het lichaam die verschilt tussen de twee controleert.

Tren Enanthate is een langzamere release ester, dus het duurt langer om te beginnen met het voelen van de effecten van Trenbolon in vergelijking met de veel sneller werkende acetaat versie.

De meeste bodybuilders zullen liever niet gebruiken Tren Enanthate omdat als ernstige bijwerkingen worden ervaren en u wilt stoppen met het gebruik van de steroïde, heb je geen andere keuze dan om te wachten veel langer voor de Trenbolone te verlaten je lichaam, mogelijk verlengen die bijwerkingen voor een veel langer dan Tren Acetaat. Het is ook moeilijker om stabiele niveaus van Tren Enanthate te handhaven, en het duurt langer om de piek te bereiken. Over het geheel genomen, Tren Enanthate is een moeilijker te beheren steroïde dan Tren Acetate.

Effecten van trenbolon (voordelen van trenbolon)

De twee belangrijkste en meest voor de hand liggende voordelen van Trenbolone zijn enorme winsten in kracht en spieren dankzij de aanzienlijke anabole aard.

Trenbolon wordt niet alleen gebruikt in bulking kuren wel. Het is uitstekend voor vet verlies en snijden ook. Door het gebruik van Tren in een snijden cyclus, krijg je kracht te behouden en bestaande spier te behouden, omdat Tren heeft uitstekende anti-katabole eigenschappen met name met de manier waarop het kan remmen het stresshormoon cortisol, die katabolisme verhoogt. Het is niet gemakkelijk om je lichaam in een anabole toestand te houden wanneer je op dieet bent en aan het snijden bent, en dat is de rol die Tren in zo’n cyclus zal spelen. Zonder Tren is het vrijwel zeker dat u niet alleen vet, maar ook spieren verliest.

U bent niet waarschijnlijk een betere massa gebouw steroïde dan Trenbolone vinden en kritisch, we hebben het over kwaliteit gewichtstoename. Zonder het vasthouden van water, alle winsten zijn spieren. Tren kan je ook helpen om een eventuele vettoename onder controle te houden terwijl je spieren opbouwt. Je moet niet een enorme hoeveelheid eten boven de normale onderhoudsniveaus, maar zeker in overschot. Dit zal nog steeds een toename van vet bevorderen, maar de krachtige metabolische functies van Tren bepalen voor een groot deel hoeveel van uw gewichtstoename uit vet zal bestaan. Dit zal geen probleem zijn tijdens het cutten wanneer je eet met een calorietekort.

Trenbolon bevordert de productie van rode bloedcellen en Insuline-Like Growth Factor-1 (IGF-1). IGF-1 heeft een krachtig anabool effect op de skeletspieren en is van vitaal belang voor het proces van de productie van meer eiwitten. Dit betekent in wezen dat Trenbolone direct de groei van spieren veroorzaakt. Verhoogde rode bloedcellen vervoeren meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren In de praktijk zult u een groter uithoudingsvermogen van de spieren zien en verbeteringen in het herstel.

Een van de grote voordelen van het gebruik van Tren om vee te laten groeien is de manier waarop het een verhoogde efficiëntie van voedingsstoffen bevordert. Je krijgt meer voedingsstoffen beschikbaar uit wat je eet. Dit betekent niet dat je een grotere hoeveelheid moet eten; het betekent gewoon dat je lichaam effectiever gebruik maakt van elke voedingsstof die je al binnenkrijgt.

Dus hoeveel zou u kunnen krijgen van een Trenbolon cyclus? In een 2 maand/8 week cyclus, overwegen een 15-20 pond mager massa winst als volledig doenbaar. Maar je zult moeten hebben in de buurt van perfecte dieet en trainingsprogramma’s te krijgen tot dat niveau. De meeste jongens zullen vrij gelukkig zijn met winsten in de 10-15 pond bereik, en dit wordt beschouwd als de onderkant van wat er mogelijk is met Trenbolon.

Trenbolon kuur schema en stapels

Een Trenbolon kuur of stack kan worden ontworpen als ofwel een massa winnen of snijden / vet verlies cyclus.

Beginner Trenbolon cyclus

Zoals ik al een aantal keer gezegd heb, Trenbolon is echt niet een steroïde die beginners moeten kijken naar. Springen in het diepe met Tren als uw eerste verbinding gaat mogelijk je weg van steroïden voor altijd (die wel of niet een goede zaak zijn!).

Dus laten we overwegen een beginner Tren cyclus als een voor u als u al hebt gebruikt ten minste een of meer andere steroïden in het verleden. Je bent een nieuwe Trenbolone gebruiker, maar niet een beginner steroïde gebruiker. In dit geval is een ideale dosering 200mg per week, die je om de twee dagen met 50mg kunt innemen. Dit is een stevige cutting dosis die ervoor zal zorgen dat er geen spierverlies optreedt tijdens het diëten.

 • Weken 1-8: Trenbolonacetaat 200mg per week
 • Weken 1-8: Testosteron propionaat 400mg per week

Naast dosering, wat maakt een beginner cyclus is het feit dat u zal niet worden stapelen van andere verbindingen naast de nodige testosteron.

Tussenliggende trenbolon cyclus

De volgende stap is het verhogen van uw Tren dosering als je het goed verdragen bij lagere doses. Dit kan in het bereik van 300 mg tot 400 mg per week. Bij een dergelijke dosis zul je aanzienlijke fysieke veranderingen zien en een vrij snelle spiergroei.

 • Weken 1-8: Trenbolonacetaat 400mg per week
 • Weken 1-8: Testosteron propionaat 100mg per week
 • Weken 1-4 alleen: Dianabol 25mg-50mg per dag.

De meeste gebruikers zullen niet willen verder gaan dan deze reeds hoge dosering van Tren, maar als je hardcore genoeg en tolereren van de bijwerkingen dan kunt u stap omhoog naar een meer geavanceerde cyclus. Een tussenliggende cyclus kan onder meer een extra verbinding, in dit geval Dianabol, om de cyclus een mega kick start te geven. Testosteron is nog steeds beperkt tot hormoon vervangende dosering in deze cyclus.

Geavanceerde trenbolon cyclus

Een geavanceerde cyclus zal beginnen met inbegrip van een of meer extra steroïden, evenals verhoging van de kuurlengte en dus stelt ons in staat om goed gebruik van de langzamer werkende ENANTAAT vorm van Trenbolon (maar je kon gemakkelijk swap het voor Acetate als u verkiest) te maken.

 • Weken 1-12: Trenbolone Enanthate 500-800mg per week
 • Weken 1-12: Testosteron Enanthaat 100mg per week
 • Weken 1-12: Masteron 400mg per week

U kunt verwachten vrij ernstige bijwerkingen bij doses hoger dan 400 mg per week en deze cyclus moet alleen ooit worden overwogen als u tussenliggende niveau doses hebben getolereerd. Sommige jongens zal rekken tot 600 mg per week en gewoon leven met de bijwerkingen of manieren vinden om ze te verzachten. Alleen de meest hardcore pro bodybuilders zal wagen op doses hoger dan 600 mg.

Stapelen van trenbolon

Trenbolon is zeer effectief als enige steroïde (op voorwaarde dat testosteron ook wordt gebruikt) en zelfs zeer geavanceerde gebruikers zullen er nog steeds voor kiezen om het niet te stapelen met andere verbindingen, simpelweg vanwege de immense kracht van Tren. Alleen wanneer een extra vermogen nodig is, zou stapelen worden overwogen. Een van de beste verbindingen om Tren mee te stapelen is Masteron, een krachtige recombinatie. Ze hebben een reputatie voor stapelen goed samen en als Masteron is een vrij mild steroïde, uw bijwerking risicoprofiel zal niet aanzienlijk stijgen.

 • Weken 1-8: Trenbolon 200-400mg per week
 • Weken 1-8: Masteron 200-400mg per week
 • Weken 1-8: Testosteron 100-200mg per week

Zelfs bij lage doses van elk, kunnen de resultaten dramatisch voor een cutting kuur.

Trenbolon doseringen en administratie

Zoals gezegd, hoeven we niet te worden met behulp van hoge doses van Tren om de maximale voordelen te krijgen. Met hogere doses uw bijwerkingen gaan meer en meer ernstige, totdat je op een punt waar je niet genieten van de voordelen en in plaats daarvan besteden al je energie aan het verzachten van de bijwerkingen.

Medische Trenbolon Dosering

Trenbolon wordt niet medisch gebruikt bij mensen, dus er is geen officieel erkende veilige of aanbevolen dosis voor mensen. Om enig perspectief op bodybuilding doses te krijgen, worden runderen geïmplanteerd met 200mg trenbolonacetaat – en runderen wegen meer dan 1000 pond.

We kunnen daarom zien dat de meeste bodybuilding doseringen op een per gewichtsbasis aanzienlijk hoger zijn dan die gegeven aan het enige medische gebruik van dit steroïde, dat is bij dieren.

Bodybuilding trenbolon dosering

Het is heel redelijk voor een beginner om te beginnen met minder dan 200 mg per week en hij ZAL resultaten zien. Veel jongens zullen niet verlangen om te gaan een hoger gewoon omdat je gemakkelijker in staat zijn om de bijwerkingen in evenwicht te brengen.

Op het meest extreme einde hebben we de meest hardcore gebruikers niet bang van het gebruik van 800 mg of zelfs 1000 mg van Trenbolone per week, maar voor de meeste mensen dit wordt beschouwd als overdreven met ondraaglijke bijwerkingen.

Juiste toediening en Timing

Met de kortere halfwaardetijd van Trenbolone Acetate, is het ideaal om uw wekelijkse dosis te splitsen in een om de andere dag toediening. Dit staat u toe om te houden van optimale bloedspiegels van het hormoon. Geavanceerde gebruikers zijn bekend om te injecteren de steroïde elke dag, zodat het hormoon voortdurend op zijn hoogtepunt is. Deze strategie wordt het vaakst gebruikt tijdens een dieet en gedurende de korte tijd voorafgaand aan een wedstrijd.

Trenbolon risico’s en bijwerkingen

Trenbolon’s kracht en potentie is helaas niet alleen beperkt tot de positieve resultaten die je kunt krijgen met het. De reputatie van bijwerkingen is net zo legendarisch (waarschijnlijk zelfs legendarischer) als de voordelen. Dat komt omdat de beruchte bijwerkingen van Tren zelfs de meest geharde steroïde gebruikers kunnen breken.

Als je niet weet wat je kunt verwachten, kun je een enorme schok krijgen als je Trenbolone voor de eerste keer gebruikt. En zelfs als je wel weet wat je kunt verwachten, of als je tientallen verslagen van andere gebruikers hebt gelezen, dan nog kun je je niet echt voorbereiden op de bijwerkingen van Trenbolone.

Maar het is de moeite waard om te zeggen dat alleen omdat je hebt gelezen over de ergste dingen die Trenbolone met je kan doen, het niet betekent dat het zal gebeuren met jou. Ieder individu zal anders reageren! Maar je moet je zeker bewust zijn van het ergste scenario, en met Trenbolon kan het inderdaad heel slecht zijn voor sommige mensen.

Oestrogene

Eerst het goede nieuws. Trenbolon aromatiseert niet, dus het veroorzaakt geen omzetting in oestrogeen. Dit is goed nieuws voor het vermijden van gyno, opgeblazen gevoel en andere oestrogene bijwerkingen. Helaas kan oestrogene type activiteit tot stand komen via een ander mechanisme met Tren, zodat je ook niet echt een volledige ontsnapping aan deze bijwerkingen krijgt.

Dit is te danken aan de manier waarop Trenbolone bindt aan progesteronreceptoren die een verhoging van de niveaus van dit vrouwelijke hormoon veroorzaken. Dit leidt dan tot potentiële gyno en en vochtretentie – maar niet iedereen is hier gevoelig voor.

Nogmaals dit is een bijwerking die zal verschillen tussen individuen, maar meer gevoelige jongens kunnen gemakkelijk vinden zichzelf te maken met wat zijn enkele van de bekende oestrogene bijwerkingen, ook al is Trenbolon niet-aromatizing. U moet zitten kundig voor effectief verminderen progesteron niveaus en op zijn beurt elimineren deze bijwerkingen met behulp van een oestrogeen blokkerende drug zoals Fulvestrant.

Androgene

Zoals we weten, androgene Trenbolon’s rating is hemelhoog en dit betekent dat als je gevoelig bent voor androgene bijwerking u bijna zeker gaat om ze te ervaren op een cyclus Tren. Dit omvat mogelijke haaruitval, acne en de huid vettigheid, en uitbreiding van de prostaat.

Als u genetisch aanleg voor kaalheid, Tren zal zeer waarschijnlijk maken het gebeuren eerder. Hetzelfde geldt voor acne voor die genetisch geneigd, maar acne zal meestal opruimen na een cyclus eindigt.

Testosteron

Trenbolon is een zeer onderdrukkende steroïde. Veel steroïden zal verminderen uw testosteron productie, maar Tren is bijna zeker te sluiten het volledig. Dit betekent dat na de cyclus zul je geen natuurlijke testosteron productie hebben op alle.

Een van de meest gevreesde bijwerkingen van Tren is gekrompen ballen, of in medische termen: testiculaire atrofie. Dit leidt tot verminderde testosteron omdat Trenbolone zo’n krachtig androgeen is. Het lichaam krijgt de boodschap dat er een grote kunstmatige toename van testosteron is, dus de natuurlijke productie vermindert aanzienlijk of stopt helemaal. Zonder de vereiste om testosteron te produceren, krimpen de testikels in omvang.

Veel Trenbolone gebruikers zullen hCG in de kuur om te helpen bestrijden verminderde testikel grootte. Er is geen noodzaak om te nemen hCG elke dag wel. Het is effectief wanneer genomen om de drie of vier dagen bij doses rond 250iu, maar dit zal afhangen van uw Tren dosis en hoe u wordt beïnvloed.

Zelfs bij een lage dosis, zal Trenbolone testosteron niveaus vrij ernstig verminderen en kan de niveaus beneden voor een aanzienlijke tijd houden. Dus elke Trenbolone per noodzaak vereist dat u testosteron toevoegen aan uw stapel om te voorkomen dat lage libido, Tren dick (erectiestoornissen) en de talloze andere slopende symptomen van lage testosteron. Met een goede post cyclus therapie plan elke vermindering van de testikel grootte moet omkeren en hebben u terug naar normaal binnen een paar weken.

Cholesterol en cardiovasculaire

De negatieve effecten van Tren op cardiovasculaire kan worden beschouwd als de meest ernstige lichamelijke bijwerking. Door het veroorzaken van negatieve veranderingen in uw cholesterolniveaus, bij regelmatig gebruik of bij te hoge doses, dit steroïde wordt geleverd met een legitiem hoog risico van het veroorzaken van ernstige cardiovasculaire stam, hoge bloeddruk en in het ergste geval: hart-en vaatziekten.

Cardiotraining is belangrijk als je Tren gebruikt, en de meeste mannen zullen een omega-3-product willen gebruiken. Belangrijk is dat we het stapelen van Tren, met name met orale steroïden, vermijden vanwege hun eigen negatieve effecten op het cholesterol.

Hogere doses Tren kunnen de cardiovasculaire capaciteit verminderen, waardoor het moeilijker wordt om te ademen tijdens intensieve oefeningen. Het is bekend dat dit een dosisafhankelijke bijwerking is, die voor iedereen anders uitpakt. Het zou moeten verdwijnen zodra u stopt met het gebruik van Trenbolone, maar astmapatiënten moeten vooral voorzichtig zijn met deze mogelijke ademhalingsproblemen die zich kunnen ontwikkelen.

Lever en nieren

Alle steroïden belasten de nieren en de lever, en Tren staat er niet om bekend dat het in dit opzicht slechter is dan andere verbindingen. Het is gebruikelijk dat de urine een donkerder kleur krijgt bij gebruik van Tren, maar dit wordt als normaal beschouwd en is niet het gevolg van nierschade en moet niet worden verward met bloed. Zoals altijd, als u een bestaande nier of lever gezondheidsproblemen, vermijd dan elk gebruik van Trenbolone.

De meeste van de bovenstaande bijwerkingen worden verwacht bij gebruik van vele andere steroïden ook. Maar er zijn ook een aantal mogelijke bijwerkingen die meer uniek zijn voor Trenbolone. Niet iedereen zal ze allemaal of allemaal ervaren, maar ze kunnen wel omvatten:

Stemmingswisselingen en psychologische veranderingen

Dit is een gebied dat Tren is berucht voor, en is niet een groot probleem of zelfs een probleem helemaal met de meeste andere steroïden. “Tren rage” is echt voor sommige gebruikers, en een algemene toename van agressief gedrag en prikkelbaarheid kan zeker invloed hebben op sommige jongens. De manier waarop je deze bijwerking gebruikt, hangt af van wat voor soort persoon je bent. Als je al een kort lontje hebt, kan Tren je op gevaarlijk terrein brengen. Andere mannen zullen in staat zijn om de toegenomen agressie in de sportschool te kanaliseren en het buiten het dagelijks leven te laten.

Slaapproblemen

Slapeloosheid of slaapproblemen is een klacht die door sommige Tren-gebruikers wordt gemeld. Veel mensen vinden het bijna onmogelijk om in slaap te vallen of in slaap te blijven. Dit heeft uiteraard ernstige gevolgen voor uw algemene gezondheid en voor uw herstel. In extremere gevallen nemen sommige gebruikers hun toevlucht tot slaapmiddelen om deze bijwerking te overwinnen.

Overmatig zweten

Als je iemand bent die al veel zweet, kan je merken dat je dat nog veel meer doet bij het gebruik van Tren. De verhoogde stofwisseling dit steroïde induceert kan verhogen uw transpiratie en dit kan optreden op meer ongebruikelijke tijden, zoals ’s nachts (die ook kan voeden in moeilijk slapen). Tren-gebruikers die extreem zweten moeten meer water innemen om uitdroging te voorkomen.

Hoest bij Tren

Deze bijwerking is zo berucht bij deze steroïde dat het zijn eigen naam heeft. Het treedt meestal direct na het injecteren en resulteert in een hoesten fit soort uitbarsting. De oorzaak is slechte injecteren techniek waar olie van de oplossing zijn weg in de bloedbaan heeft gemaakt. Hoewel dit kan gebeuren met een olie gebaseerde steroïde, de intensiteit van hoesten met Tren is meestal veel ernstiger.

Erectiestoornissen

Een andere beruchte bijwerking die zijn eigen bijnaam krijgt bij dit steroid is de zogenaamde “Tren dick” en heeft specifiek betrekking op verminderd libido en erectiestoornissen. Dit schrijnende probleem ontstaat door de manier waarop Trenbolone prolactine verhoogt. Dit is een andere reden waarom testosteron altijd moet worden opgenomen in een Tren cyclus. Sommige jongens zullen anti-prolactine drugs of supplementen gebruiken om te helpen dit probleem te bestrijden.

Hoe Trenbolon kopen?

Trenbolon heeft geen goedgekeurd gebruik bij mensen, zodat u geen farmaceutische kwaliteit Tren zoals we met sommige andere steroïden kunnen vinden. Er zijn dus maar twee manieren om Trenbolone te vinden en te kopen: via een dierenarts, wat mogelijk is maar niet zo makkelijk, afhankelijk van waar je woont. Of van een ondergronds lab. De meeste bodybuilders zullen dus Trenbolon kopen rechtstreeks van ondergrondse laboratoria , of van een plaatselijke leverancier die het van een ondergronds lab heeft betrokken.

Als het gaat om de veterinaire vorm van Tren, wordt het product verkocht onder de naam Finaplix, dat een pelletvorm heeft. Het bolletje wordt onder de huid van het dier geïmplanteerd, waarna het hormoon langzaam vrijkomt. Om Finaplix om te zetten in een injectie voor bodybuilders, kan een laboratorium het omzetten in een preparaat op basis van olie. Dit relatief eenvoudige proces mannetjes Tren een van de lager geprijsde steroïden beschikbaar, die kan komen als een verrassing gezien hoe krachtig het is.

Een groot risico bij het kopen van ondergrondse labs is het bestaan van oestrogeen in de oplossing. Als u merkbaar oestrogene bijwerkingen na het injecteren van Trenbolone ondervindt, hebt u mogelijk een van deze lagere kwaliteit producten.

Welke alternatieven zijn beschikbaar?

Niets kan overeenkomen met substantiële voordelen van Trenbolone, maar op hetzelfde moment niets kan concurreren met zijn verschrikkelijke nadelen ofwel! Feit is dat voor de meeste mensen de nadelen van Tren veel zwaarder zullen wegen dan de voordelen.

Dus naar welke alternatieven kun je kijken? Natuurlijk kun je andere steroïden overwegen, maar dan krijg je nog steeds te maken met een heleboel vreselijke bijwerkingen en juridische problemen. Ik wilde iets legaals, veiligs en kritisch, het moest zeer vergelijkbare voordelen leveren als Tren. Ik wist dat niets het helemaal zou evenaren als het op kracht aankomt, maar één ding is in de buurt gekomen: en dat is Trenorol. Het biedt de allround voordelen van Tren, dus kan ook worden gebruikt voor zowel bulking als cutting, het is geweldig voor de fysieke conditie, en het verbetert ook merkbaar het herstel.

Trenorol bevordert de stikstofretentie en dat is het onderliggende mechanisme voor hoe het de spiergroei versnelt en ook helpt vet te verbranden terwijl het spieren behoudt tijdens een cut-dieet. Er is geen waterretentie met Trenorol en je moet zien sterk verbeterde vasculariteit die leidt tot een gedefinieerde en harde lichaamsbouw die zo gewild is door Trenbolon gebruikers.

Het zou kunnen nemen Trenorol een beetje langer om te beginnen met het leveren van resultaten in vergelijking met Trenbolone (maar nog steeds slechts een paar weken), en dit is een klein compromis dat ik ben blij om te maken om volledig, volledig, 100% te voorkomen dat alle gevreesde bijwerkingen van Trenbolone. Trenorol is gewoon het beste legale alternatief voor Trenbolone dat ik tot nu toe ben tegengekomen. Als u besluit om te proberen Trenorol adviseer ik het kopen van het hier.

Trenbolon FAQs

Wat voor soort steroïde is Trenbolone?

Trenbolon is een van Nandrolon afgeleid steroid. Het staat bekend als een 19-nor verbinding als gevolg van de chemische modificatie en andere specifieke chemische modificaties die, terwijl lijken te zijn klein, resulteren in de aanzienlijke androgene en anabole kracht van Trenbolone die vijf keer krachtiger dan testosteron.

Wat zijn de bijwerkingen van het gebruik van Trenbolone?

Tren komt met veel bijwerkingen, misschien wel de langste lijst van bijwerkingen van een steroïde. Deze variëren van cardiovasculaire bijwerkingen, tot erectiestoornissen, en mogelijke ernstige veranderingen in stemming, agressie en slaap die brede gevolgen kunnen hebben in alle aspecten van je leven.

Veroorzaakt Trenbolone haaruitval?

Bij mannen die genetisch voorbestemd zijn voor kaalheid, zal Tren dit eerder veroorzaken. Echter Trenbolone zal niet leiden tot mannen om hoofdhaar te verliezen als ze niet al genetisch geneigd waren om het te gebeuren later in het leven.

Is Trenbolone goed voor beginners?

Tren wordt niet beschouwd als een ideale steroïde voor nieuwe gebruikers, simpelweg omdat het zeer krachtige effecten en een aantal ernstige bijwerkingen heeft. Nieuwe steroïde gebruikers worden sterk aangeraden om ervaring op te doen met behulp van mildere steroïden, zoals het uitvoeren van een paar cycli op testosteron alleen voordat u Trenbolone een gaan. Wanneer een beginner klaar is om te proberen Trenbolone, een lage einddosis van 200 mg per week is het aanbevolen startpunt.

Wat is het verschil tussen Trenbolone Acetate en Trenbolone Enanthate?

Het enige verschil is de ester aan het hormoon die de snelheid van afgifte van Trenbolone regelt nadat u injecteert. Tren Acetate is een veel snellere release vorm, terwijl Enanthate is traag met een langere halfwaardetijd. De meeste gebruikers zullen gaan voor Trenbolone Acetate omdat het veel gemakkelijker om te optimaliseren van uw niveaus, en de steroïde verlaat je lichaam snel dus eventuele negatieve bijwerkingen sneller verdwijnen zal als u besluit om te stoppen met uw cyclus vroeg.

Is Trenbolone legaal in Nederland?

Trenbolon is niet legaal voor gebruik in mensen. Het is alleen legaal om te worden gebruikt door dierenartsen. Zoals alle steroïden is Trenbolone geclassificeerd als een verboden stof en is ook verboden door alle sportautoriteiten in de wereld. Het kopen en gebruiken van Trenbolone voor bodybuilding brengt je in gevaar van allerlei juridische complicaties waaronder mogelijke boetes en gevangenisstraf.

Hoe lang duurt het voordat Trenbolone begint te werken?

De meest voorkomende vorm van Tren is Trenbolone Acetate en dit is een snelwerkende ester. Het betekent dat u kunt beginnen met het zien van resultaten binnen ongeveer een week na het starten van een Tren cyclus. Trenbolone Enanthate duurt heel wat langer om te beginnen schoppen in, meestal rond de 4 week merk, dus je moet een langere cyclus bij het gebruik van die ester.

Hoe bouwt Trenbolone Acetate spieren?

De meest krachtige functie van Tren als het gaat om het bevorderen van spiertoename is dat in staat is om direct IGF-1 (insuline-achtige groeifactor-1), dat is een kritische hormoon voor spiergroei en herstel te produceren. Tren is ook zeer effectief in het stimuleren van stikstofretentie in de spieren, wat leidt tot snelle en grote spiertoename, terwijl het de productie van rode bloedcellen verhoogt, die meer zuurstof naar de spieren vervoeren; waardoor uw trainingscapaciteiten aanzienlijk toenemen.

Kunnen vrouwen Trenbolon gebruiken?

Ondanks zijn torenhoge androgene rating, nemen sommige vrouwen de sprong en proberen Trenbolone. Vrouwen kunnen verwachten dat sommige extreme virilization en zeer snel. Terwijl enorme winsten in kracht, spier en vet verlies mogelijk zijn, zullen zeer weinig vrouwen bereid zijn om het risico het hoge tarief van virilizing bijwerkingen die Trenbolon zal produceren.

Mijn conclusie en aanbeveling

Trenbolon is een supersterk steroïde. We kunnen veel voordeel halen uit Tren, maar is het de moeite waard? Voor de hardcore bodybuilders wier hele bestaan draait om zo massief en gespierd mogelijk te worden tegen elke prijs – soms zelfs ten koste van hun leven – zou het antwoord ja kunnen zijn.

Maar voor de rest van ons bodybuilders en concurrenten, kunnen de nadelen van Tren niet zo gemakkelijk worden afgeschreven. Onnoemelijk veel jongens zijn gestopt met een Tren cyclus na niet in staat zijn om de bijwerkingen te behandelen. We zien dit niet echt veel gebeuren met andere verbindingen waar je meestal kunt doorzetten tot het einde.

Trenbolon de voors en tegens moet nu duidelijk zijn:

PRO’S: Tren is een geweldige steroïde als je het kunt verdragen. En dat is een grote als, want veel jongens kunnen dat niet. Als we puur naar de resultaten kijken, kan Trenbolone leveren waar de meeste andere steroïden niet bij in de buurt kunnen komen. Je kunt enorme hoeveelheden spieren kweken, of het gebruiken om te cutten, waarbij het als geen ander magere spieren vasthoudt. De krachttoename die Trenbolone levert, is uitstekend.

CONS: Veel mannen kunnen het gebruik van Tren om verschillende redenen helemaal niet verdragen. Voor sommigen zijn het de agressie en de stemmingswisselingen die grote problemen kunnen veroorzaken in relaties, op het werk en in het leven in het algemeen. Voor anderen zijn het slapeloosheid en angst, of verlies van libido en erectiestoornissen. Tren heeft veel bijwerkingen die je bij andere steroïden niet ziet en die voor veel mannen een spelbreker kunnen zijn.

Ik wilde een veiliger, minder hard maar toch krachtig natuurlijk alternatief voor Trenbolone vinden. Er waren maar weinig producten die in de buurt kwamen, maar Trenorol heeft bewezen zeer indrukwekkend te zijn. Je krijgt spierversterking, meer kracht, een betere lichaamsconditionering, de mogelijkheid om het te gebruiken als bulking of cutting net als Trenbolone, en zonder enige (en ik bedoel GEEN) van die vreselijke bijwerkingen van Trenbolone. Trenorol is volledig vrij van bijwerkingen. Het is ook legaal en zal niet knoeien met uw testosteron, omdat het bevat geen hormonen op alle.

Voor iedereen die aarzelt over de potentieel verwoestende effecten van Trenbolone op uw gezondheid en welzijn, kijk niet verder dan de veilige en legale alternatief Trenorol die je kunt kopen over de toonbank vandaag.

trenorol

Trenorol (Trenbolone)

Trenorol recreëert de androgene effecten van Trenbolon. Het geeft ruwe kracht, gigantische spiermassa winsten en versnelde vetverbranding.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}