Turinabol

Turinabol (Tbol) is een steroïde die eerder door echte atleten wordt gewaardeerd dan door bodybuilders, wat vaak het domein is van de meeste steroïden. Dat wil niet zeggen dat bodybuilders Turinabol niet kunnen of niet gebruiken met voordelen, het komt gewoon neer op je persoonlijke doelen.

Ervaren bodybuilders en die beginners die graag leren zal snel vinden dat Turinabol wordt geleverd met enkele zeer unieke voordelen voor dit soort gebruik, maar het zal enige planning met uw steroïde cyclus te krijgen van de meest uit deze interessante en potentieel zeer nuttig steroïde nemen.

Zonder twijfel is dit echter een steroïde dat direct atleten met inbegrip van sportieve en duursporters ten goede komt, en om die reden was het in het verleden illegaal gebruikt door elite Olympische atleten, waarna de officiële productie van dit steroïde werd stopgezet en blijft zo tot op de dag. Het is nu alleen nog op de zwarte markt verkrijgbaar.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zul je leren:

Wat is de orale Turinabol?

Dit is een orale steroïde met grote gelijkenissen in zijn chemische structuur aan de beroemde Dianabol.

Tbol is afgeleid van testosteron met enkele wijzigingen waardoor het minder androgene in activiteit maar nog steeds krachtig anabole hoewel het niet te vergelijken met de meer potente anabole steroïden op de markt als het gaat om massa winsten of bulking, en dit zijn niet de gebieden van gemeenschappelijk gebruik of grote voordeel van Turinabol.

Verhoogd uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen, kracht en beter herstel zijn de kenmerkende eigenschappen van Turinabol. Het is duidelijk dat deze effecten ook van voordeel zijn voor veel bodybuilders vanuit het oogpunt van prestatieverbetering. Maar misschien nog krachtiger is het vermogen van dit steroïde om je te helpen meer te halen uit andere steroïden die je gebruikt.

Om deze reden moet Tbol serieus worden beschouwd als een toevoeging aan een cyclus voor elke steroïde gebruiker, ongeacht het doel. Of ernstige massa krijgen steroïden worden gebruikt of die verbindingen gebruikt voor snijden, Turinabol kan een andere dimensie toevoegen aan een cyclus die u toelaat om veel meer uit uw andere steroïden terwijl het houden van hun doses lager.

Turinabol is natuurlijk een mondelinge steroïden en dit doet komen met zijn nadelen, met name voor zijn negatieve effecten op de lever. Voor steroïde gebruikers met ervaring in het gebruik van hepatotoxische verbindingen, gezond verstand voorzorgsmaatregelen zoals het beperken van lengte van de cyclus zal worden aan de voorkant van het denken.

Maar voor gebruikers nieuw voor lever giftige orale steroïden is het van het grootste belang dat de risico’s goed worden begrepen, zodat het reële risico van levertoxiciteit zo veel mogelijk wordt geminimaliseerd terwijl nog steeds zodat u maximaal voordeel uit de ongelooflijk nuttig en effectief steroïde die Turinabol is halen.

Opmerking van de auteur: D-Bal is mijn # 1 beoordeeld juridische Turinabol product. Het bootst de spieropbouwende en sterkteverhogende effecten van Tbol na, maar zonder de ongewenste bijwerkingen.

Turinabol voordelen

Turinabol is met name gunstig voor het verbeteren van de prestaties in plaats van op te treden als een massa winnende steroïden, hoewel het kan sommige gematigde schoon winsten in massa, maar in de meeste gevallen andere verbindingen zal worden gebruikt als de primaire anabole verbinding voor spieraanwinst.

Turinabol is een steroïde die kan worden gebruikt voor meerdere doeleinden en de gebruiker is het beste geadviseerd om een begrip van hoe dit steroïde werkt te ontwikkelen, dus je bent in een positie om het in een cyclus aan het grootste effect. Hieronder staan de belangrijkste voordelen en effecten die Tbol kan leveren:

Prestatieverbetering

Het is op het gebied van prestatieverbetering waar Turinabol echt schittert. Dit maakt het een wenselijk verbinding voor gebruikers die misschien niet ooit een van de meer populaire bodybuilding steroïden hebben gebruikt als het is de elite atleet die het meest van deze effecten profiteren zal.

Verwacht verhoogde prestaties op alle belangrijke gebieden met inbegrip van uithoudingsvermogen en de algemene mogelijkheid om te houden van een intens niveau van lichamelijke activiteit voor langere perioden. Een verhoogd aantal rode bloedcellen zorgt voor een groter zuurstoftransportvermogen naar de spieren, waardoor het uithoudingsvermogen toeneemt.

Minder vermoeidheid, een beter herstel en een betere lichamelijke conditie zorgen ervoor dat Tbol niet alleen bij elke training, wedstrijd of wedstrijd voordeel oplevert, maar ook gedurende langere perioden, zoals een heel seizoen, waarin u zich aan het eind minder vermoeid en dichter bij uw topconditie zult voelen in plaats van uitgeput.

Massa toename

Terwijl de groei niet een kern eigenschap van Turinabol is en het zal zeker niet geven u de winsten van meer krachtige en toegewijde bulking steroïden, sommige milde winsten kunnen worden verwacht en ze komen met de bonus van geen waterretentie dankzij het ontbreken van oestrogene activiteit van deze verbinding. Dus als Turinabol wordt gebruikt als de primaire anabole verbinding in een cyclus, winsten zal ten minste droog en schoon en je weet elke massa die je hebt opgedaan is mager weefsel in plaats van vloeistof.

Helpt behouden mager weefsel

Behoud van spierweefsel is van cruciaal belang tijdens een snijden cyclus en Turinabol kan die rol goed spelen. Tbol bevordert de stikstofretentie, de productie van rode bloedcellen en de eiwitsynthese die allemaal belangrijk zijn wanneer u magere spieren probeert te behouden terwijl u vet verliest.

Het zal ook bijdragen aan spier hardheid omdat het niet veroorzaakt waterretentie. Hoewel het niet de hardingscapaciteiten heeft van de meer hardcore snijdende steroïden, is Turinabol een favoriet voor gebruik vroeg in snijdende cycli waar het u naar een punt kan brengen van mooi en mager te zijn dat u dan verder kunt nemen met krachtigere steroïden zoals Masteron of Winstrol.

Verhoogt de efficiëntie van andere steroïden

Turinabol kan zich binden aan het SHBG-eiwit, dat vervolgens voorkomt dat testosteron zich aan het eiwit bindt. Dit maakt meer testosteron vrij om te circuleren. Deze eigenschap van Tbol is wat het aantrekkelijk maakt voor bodybuilders, in plaats van een directe prestatieverbetering of groei effecten.

Turinabol kan een krachtige ondersteunende rol spelen om de effectiviteit van krachtiger steroïden zoals Deca-Durabolin, of zelfs gewoon testosteron zelf te stimuleren. Door het gebruik van Turinabol samen met andere verbindingen kunt u verwachten om te kunnen zien betere resultaten met die steroïden zonder de noodzaak om te pompen van de dosis gewoon omdat ze nu efficiënter werken en minder gaat naar afval door de bindende activiteit met SHBG.

Verbetert het herstel

U kunt verwachten een merkbare verbetering in hoe u herstellen van intensieve lichaamsbeweging en nogmaals dit komt neer op Turinabol effect op stikstof retentie, rode bloedcellen activiteit en eiwitsynthese die alle combineren om de spieren efficiënter werken met meer uithoudingsvermogen en veel betere reparatie activiteit.

Turinabol dosering

Dit steroïde moet worden gedoseerd volgens niet alleen wat je hoopt te krijgen uit het specifiek, maar ook in de manier waarop het kan werken met alle andere verbindingen die u gebruikt in de cyclus zoals het bekend is om hun efficiëntie te verbeteren door te voorkomen dat de binding van testosteron; dus vrij te maken die andere verbindingen voor efficiënter gebruik door het lichaam.

Een relatief lage dosis van Tbol is effectief bij het bereiken van dit doel. Welke dosering u ook kiest, u mag het middel niet langer dan 8 weken gebruiken vanwege de risico’s voor de lever.

Beginner, Intermediair, en geavanceerde Turinabol dosering

Eerste keer gebruikers van Turinabol willen minimaliseren of zelfs te elimineren de kans op androgene bijwerkingen kunnen beginnen zo laag als 15 mg per dag, maar significante effecten moeten niet worden verwacht bij een dergelijke lage dosis.

Verhoging van de dosis tot 30 mg per dag, zelfs als een beginner zal normaal gesproken meer merkbaar voordelen terwijl nog steeds het houden van de bijwerking risicoprofiel laag genoeg voor de meeste mensen om comfortabel te zijn met, in gedachten te houden dat cholesterol moet nog steeds worden gecontroleerd, zelfs bij deze lagere doses.

Tussenliggende gebruikers willen meer anabole voordelen van Turinabol evenals de verbeterde uithoudingsvermogen en herstel vindt dat 30 mg tot 50 mg per dag, met 40 mg per dag wordt de sweet spot is een geschikte dosis die een evenwicht tussen het verstrekken van groot voordeel treft terwijl het houden van lever en cholesterol risico op een beheersbaar niveau. Deze dosis zal bieden sommige winsten in massa en kracht terwijl nog het minimaliseren van het risico van gemeenschappelijke androgene effecten.

De meest geavanceerde en zelfverzekerde van steroïde gebruikers zal waarschijnlijk worden met behulp van enkele andere zeer krachtige verbindingen in de cyclus waarbij Tbol kan een vitale rol spelen bij het verbeteren van de doeltreffendheid en de activiteit van die andere steroïden. Welk doel een geavanceerde gebruiker ook heeft, de meesten zullen zich zeker voelen bij het starten van hun dosis op het niveau van 40 mg per dag.

Sommige van de meest geavanceerde steroïde gebruikers zijn bekend dat de dosis opvoeren tot 80 mg per dag, maar dit moet worden gedaan met uiterste voorzichtigheid en een hoog niveau van begrip van de risico’s voor de lever en cholesterol. Hoge doses van dit bedrag zal zorgen voor verhoogde massa en sterkte winsten, maar zo ook zal het risico van androgene bijwerkingen worden verhoogd.

Geavanceerde gebruikers op een snijden cyclus zal nog steeds waarschijnlijk willen vasthouden aan een 40 mg dagelijkse dosis die Turinabol voornamelijk gebruikt als een spier behoud verbinding in plaats van een massa winnende een.

Juiste Turinabol toediening en Timing

Sommige orale steroïden zijn best opgesplitst in twee of zelfs meer doses per dag vanwege hun korte halfwaardetijd, maar dit is niet het geval met Turinabol. Dit maakt het een zeer handige steroïde te gebruiken, met een lange halfwaardetijd van ongeveer 16 uur waardoor het mogelijk en aanbevolen om een enkele dosis per dag.

Als je om specifieke redenen toch liever de Turinabol-dosis elke dag splitst, is het nemen van 50% vroeg op de dag en de andere helft ’s avonds en het consequent houden van dit patroon een andere optie.

De effecten van Tbol blijven echter uitstekend wanneer uw toediening van elke dosis wordt gehouden aan een keer per dag en bij voorkeur genomen rond dezelfde tijd elke dag voor consistentie in het handhaven van optimale bloedspiegels van de verbinding.

Vrouwelijke Turinabol Dosering

Virilization is een reëel risico voor vrouwen met behulp van Turinabol dus het is van cruciaal belang dat vrouwelijke doseringen laag genoeg worden gehouden om te voorkomen dat deze bijwerkingen.

De maximale dosering voor een vrouwelijke Tbol mag niet meer dan 5 mg per dag. De meeste vrouwen zullen echter lager willen beginnen met ongeveer de helft van dat bedrag. Elke dosis boven 5 mg per dag is zeer waarschijnlijk resulteren in de ontwikkeling van mannelijke trekken. Vrouwen moeten niet Turinabol gebruiken voor langer dan 6 weken, maar velen zullen vinden dat zelfs 4 weken effectief is terwijl het minimaliseren van bijwerkingen risico.

Turinabol kuur schema

Dit is niet een steroïde die iemand is waarschijnlijk te gebruiken op zijn eigen in een cyclus. Het is best gebruikt naast ten minste een andere steroïde zoals testosteron, hoewel meer krachtige steroïden ook geschikt zijn.

Niet alleen is de toevoeging van ten minste een testosteron steroïde in een Turinabol nodig om te bestrijden testosteron onderdrukking, maar Turinabol heeft uitstekende synergie met testosteron zelf en draagt bij tot het vrijmaken van testosteron zodat circulerende niveaus hoger zijn.

Dit is een van de grote voordelen van Turinabol en kan de enige reden mensen het toevoegen aan een cyclus zijn. Hieronder zijn enkele van de typische cycli zien we met Turinabol op verschillende ervaring niveaus:

Beginner Turinabol cyclus

De meeste beginners zullen willen houden van de eerste cyclus zo eenvoudig mogelijk en dat betekent stapelen Turinabol met een testosteron ester zoals de lange acteren Testosteron Enanthate. De testosteron zelf zal efficiënter werken met Turinabol bindend aan SHBG.

In deze cyclus Tbol zal nog steeds bijdragen tot sommige massa winsten terwijl het verbeteren van herstel en uithoudingsvermogen Testosteron Enanthate genomen voor de gehele 12 weken cyclus op tussen 300 mg en 500 mg per week, en Turinabol gebruikt alleen voor de eerste 8 weken op 30 mg per dag zal schoppen in eerder in de cyclus terwijl de langzamer werkende testosteron ester overneemt voor de cyclus van de tweede helft.

Tussenliggende Turinabol cyclus

Deze tussenliggende cyclus maakt gebruik van traag acteren steroïden die geduld zal vereisen om te beginnen profiteren van hun volledige effecten enkele weken in de cyclus.

Met de toevoeging van de krachtige Deca-Durabolin, is deze Turinabol cyclus gericht op massa winsten en ze zullen kwaliteit winsten met vochtretentie gehouden op een minimum. Testosteron in deze cyclus wordt alleen gebruikt als een ondersteunende verbinding te bieden uw testosteron eisen als gevolg van de onderdrukkende effecten van de andere verbindingen. In dit geval slechts 100 mg per week van testosteron Cypionate zal dekken uw bases met Deca gebruikt bij 400 mg per week voor 12 weken, en Turinabol opgenomen voor de eerste 8 weken alleen bij tussen 40 mg en 60 mg per dag.

Geavanceerde Turinabol Cyclus

De meest ervaren steroïde gebruikers zal al hebben, of klaar om te proberen een aantal van de meest geavanceerde en krachtige steroïde verbindingen en in dit geval kunnen we onder meer de uitstekende Trenbolone in de cyclus. Net als Turinabol, doet Trenbolone ook niet aromatize zodat winsten zeer schoon zal zijn.

Verwachten hoge kwaliteit spier en kracht winsten met de combinatie van deze twee steroïden en de opname van testosteron op een onderhoud dosering voor de duur van deze 8 weekse cyclus. De dosis van Turinabol in deze cyclus kan worden beschouwd als tot 80 mg, hoewel dit verder gaat dan wat velen comfortabel met zou kunnen zijn; zelfs een dosis van 40-70 mg per dag voldoende zal zijn, maar die met bestaande cholesterol problemen moeten extra voorzichtig zijn met dosering.

Trenbolonacetaat bij een dosis van 400 mg per week zal zorgen voor een uitstekende massa winsten geschikt voor het snijden of andere doelen met inbegrip van wedstrijden vanwege het ontbreken van vochtretentie die zal leiden tot een prachtige harde en droge lichaamsbouw.

Voor de beste resultaten Trenbolone doses moeten worden opgesplitst in 100 mg genomen om de twee dagen. Tot slot, om te matigen testosteron onderdrukking die zal optreden de opneming van testosteron propionaat op slechts 100 mg per week zal dekken uw testosteron eisen tijdens de cyclus. Deze 8 weken cyclus moet alleen worden overwogen door geavanceerde gebruikers als Trenbolone is een zeer krachtige steroïde alleen geschikt voor de meest ervaren mensen.

Turinabol stapelen

Hoewel Turinabol is bekend dat stapel zeer goed met de meeste andere steroïden, en in feite een efficiënter gebruik van hen in het lichaam kan bevorderen, moet het nooit worden gestapeld met andere orale steroïden van de C17-aa type zoals Anavar, vanwege de verdubbeling van hepatotoxische verbindingen die de lever zou stress tot mogelijk gevaarlijke niveaus.

Turinabol werkt anders goed met een breed scala van steroïden en wordt vaak gebruikt in de eerste 6 tot 8 weken van een cyclus snijden te bieden spier behoud en verharding effecten terwijl wordt gestapeld met verbindingen zoals Winstrol of Masteron die kan worden gebruikt door tot het einde van de cyclus

Voor cycli van gewichtstoename wordt het gewoonlijk gestapeld met Deca-Durabolin, Dianabol of Trenbolon.

Op een minimum, moet Tbol altijd worden gestapeld met een vorm van testosteron, al was het alleen maar voor de noodzaak om de onderdrukking van natuurlijke testosteron dat is zeker te voorkomen bestrijden.

Opmerking van de auteur: Voor echte, NO-BS informatie over het gebruik van steroïden moet je kijken naar Straight From the Underground (mijn aanbevolen ondergrondse steroïde handboek). Alles in dit boek is gebaseerd op ervaring uit de eerste hand, geen theorie.

Turinabol vs. Alternatieven

Ik ben hier niet om je medisch advies te geven, maar het is geen geheim dat het gebruik van een anabole steroïde als Turinabol je opzadelt met een aantal nare bijwerkingen.

Als je vastbesloten bent om Turinabol te gebruiken, bereid je dan voor op ernstige risico’s voor je cardiovasculaire gezondheid, lever en het zal je normale testosteronfunctie zappen, zodat je zult moeten vertrouwen op voorgeschreven medicijnen.

Kijk, er is geen twijfel Turinabol werkt; het doet wat het doet zeer goed. Maar wat als er een minder schadelijke, maar even effectieve natuurlijke optie was die je in plaats daarvan kon gebruiken, zodat je niet met alle nadelen te maken had?

Die is er – en het heet D-Bal.

Als u op zoek bent naar een legitieme, veilige alternatief voor Turinabol dat eigenlijk werkt, zorg ervoor dat je check out D-Bal.

Waarom D-Bal?

Om te beginnen, het is volledig legaal. Het komt zonder de bijwerkingen van Turinabol. Het heeft een top reputatie met jongens die zijn het krijgen van echte wereld Turinabol-resultaten met het.

Je kunt D-Bal kopen zonder ondergronds te gaan, of naar een onbetrouwbare dealer in je lokale sportschool te gaan. Het is ook goedkoper op de lange termijn en je zult ook niet nodig die voorgeschreven pillen.

D-Bal kan in principe repliceren wat Turinabol doet, zonder de verwoestende risico’s voor uw gezondheid.

Snelle spierversterking? D-Bal kan het leveren.

Krachttoename? D-Bal doet dat.

Lichaamsvet verliezen? Ja met D-Bal.

Verhoogt vrij testosteron? Het is bewezen dat D-Bal het T-niveau verhoogt.

Voor Turinabol-achtige resultaten, veilig gebruik op lange termijn, geen bijwerkingen, sluit u zich aan bij duizenden andere mannen die lovend zijn over D-Bal als de ideale vervanger voor Turinabol.

D-Bal wordt sterk aanbevolen.

Turinabol resultaten

Als je ooit hebt gebruikt Dianabol je misschien afvragen of de resultaten van Turinabol zal vergelijkbaar zijn, na alles wat het is gewoon een gewijzigde versie van Dianabol zelf. Ondanks dit zijn er enkele grote verschillen tussen de twee, met de meest opvallende is dat Turinabol is veel milder in zijn effecten dan Dianabol en om die reden de twee zijn vaak samen gestapeld voor grote resultaten.

Een groot voordeel van Turinabol dat aanzienlijk resultaten zal verbeteren is dat het de efficiëntie van andere steroïde verbindingen die u door binding aan SHBG (Sex Hormone Binding Globulin) waardoor vervolgens meer vrije testosteron circuleren en worden gebruikt door het lichaam kunt verbeteren. Om deze reden Turinabol is best genomen gestapeld met andere steroïden, zodat u de meeste van de synergetische eigenschappen maken kunt en uiteindelijk nog meer uit de andere steroïden die u gebruikt krijgen. Dit maakt Turinabol tot meer van een ondersteunende verbinding en kunt u gebruiken het een lage dosis, omdat het niet de belangrijkste anabole effecten biedt. Vanwege de lever en cholesterol invloed effecten, dit wordt vaak beschouwd als de beste gebruik van Turinabol.

Voor degenen die massa winsten willen, kunnen hogere doses van Turinabol leveren, maar de resultaten kunnen niet worden verwacht om te wedijveren met die van de meer legendarische massa winnende steroïden.

Wanneer snijden met Turinabol de verwachte resultaten kunnen omvatten verbeterde verharding, matige winsten zonder opgeblazen gevoel, en behoud van spierweefsel.

Al met al zijn uw resultaten met Turinabol gaan afhangen van drie belangrijke dingen: uw dosis, uw doelen en bijbehorende trainingen en dieet, en andere steroïden die worden gebruikt. Deze factoren maken de verwachte resultaten van Turinabol heel variabel en zeer afhankelijk van elk individu en zijn of haar methode van gebruik.

Turinabol bijwerkingen

Turinabol zou worden beschouwd als een van de meest rustige steroïden als het gaat om bijwerkingen, in dat de negatieve effecten zijn zeer mild op de meeste gebieden die van belang zijn voor iedereen die steroïden en met name degenen die veel ervaring met oestrogene en androgene effecten, waar Turinabol is zwak tot non-existent.

Maar er is een bepaald gebied moeten we een oogje houden op bij het gebruik van Turinabol en dat betreft cholesterol. Hier is wat om uit te kijken voor als het gaat om de mogelijke bijwerkingen van Turinabol:

Androgene Tbol Bijwerkingen

Turinabol heeft een zeer lage hoeveelheid androgene activiteit, en mogelijk geen at all. De meeste mannen kunnen waarschijnlijk Turinabol gebruiken zonder merkbaar androgene gerelateerde bijwerkingen zoals acne en haaruitval.

Vrouwen aan de andere kant zijn zeer waarschijnlijk virilization symptomen ervaren wanneer Turinabol wordt gebruikt bij hogere doses, wat aangeeft dat er zeker enige androgene eigenschap aan Turinabol, maar over het algemeen op een laag genoeg niveau dat het is nauwelijks of helemaal niet merkbaar voor mannelijke gebruikers.

Oestrogene Tbol bijwerkingen

Een groot voordeel van Turinabol is dat het niet aromatize op alle dus er zijn geen oestrogeen gerelateerde bijwerkingen zorgen te maken over. Dit verwijdert enkele van de grootste zorgen die steroïde gebruikers hebben door niet het veroorzaken van een waterretentie, hoge bloeddruk of mannelijke borst weefsel uitbreiding.

Cholesterol

De meest ernstige bijwerking om uit te kijken voor met Turinabol is zeer zeker het effect op het cardiovasculaire systeem en in het bijzonder uw cholesterol gezondheid. Deze steroïde kan de niveaus van het goede cholesterol type (HDL) verlagen terwijl tegelijkertijd het verhogen van uw slechte cholesterol (LDL).

Het negatieve effect op cholesterol dat Tbol waarschijnlijk zal veroorzaken is ernstig genoeg om te rechtvaardigen een heroverweging over het gebruik van deze steroïde als u al lijdt aan cholesterol gerelateerde problemen. Zelfs degenen met normale cholesterol zal nog moeten pro-actief in het handhaven van een zeer cholesterol vriendelijke dieet en met inbegrip van een heleboel cardio-oefening terwijl het gebruik van Turinabol.

Testosteron onderdrukking

Turinabol zal veroorzaken sommige onderdrukking van natuurlijke testosteron productie, de ernst van die zal afhangen van vele factoren met inbegrip van uw dosis, periode van gebruik, en natuurlijk alle andere steroïden die u in een cyclus gebruikt. Post cyclus therapie zal nodig zijn na Turinabol gebruik om normale testosteron functie weer te stimuleren.

Lever toxiciteit

Turinabol is een mondelinge steroïde die wordt geleverd met het risico van enige lever toxiciteit. Er zijn andere meer giftig mondelinge steroïden die er zijn, maar ook sommige die minder riskant op dit gebied dan Turinabol zijn.

Turinabol is waarschijnlijk de lever te benadrukken tot op zekere hoogte en hoe hoger de dosis en cyclus lengte, hoe meer de lever zal komen onder stress.

Gebruikers met een gezonde lever en die handhaven van een verstandige dosis van Turinabol zal zien leverenzymen gaan terug naar normaal na een cyclus, maar degenen met bestaande lever problemen moeten serieus overwegen of dit is een steroïde die moet worden gebruikt op alle. Lever gezondheid supplementen gebruikt tijdens de cyclus kan enigszins bijdragen aan het verzachten van de stress van op dit vitale orgaan.

Turinabol Post Cycle Therapy

Zoals bijna elke anabole steroïde, Turinabol zal veroorzaken uw lichaam regelmatig testosteron te verlagen met het risico van lage testosteron hoog zijn. Dit vereist het gebruik van een testosteron steroïde naast Turinabol in een cyclus, om te zorgen voor uw testosteron eisen gedurende deze tijd. Aan het einde van de cyclus ziet u een crash in testosteron als u niet post-cyclus therapie om te stimuleren het lichaam om te beginnen met het produceren van zijn eigen testosteron opnieuw ondernemen. PCT zal over het algemeen de meest gebruikte geneesmiddelen zoals Nolvadex en Clomid omvatten.

Afhankelijk van welke andere verbindingen worden gebruikt en hoe krachtig onderdrukkend ze zijn, kan de opname van humaan choriongonadotrofine (HCG) van groot nut zijn bij het stimuleren van de testosteronfunctie.

De lengte van uw PCT zal opnieuw worden bepaald door welke andere steroïden in gebruik zijn, maar in het algemeen een periode van tussen de vier en zes weken moet worden beschouwd als standaard en het verstrekken van een voldoende ondersteunend kader te laten normale testosteron om weer op de rails te krijgen.

Turinabol FAQs

Wat zijn de effecten van Turinabol?

Turinabol heeft meerdere voordelen, maar de belangrijkste veruit betreffen prestatieverbetering zoals verhoogde uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen, waardoor uw trainingen of atletische activiteit te worden uitgevoerd op een grotere intensiteit en voor een langere tijd. Herstel is verbeterd en algemene vermoeidheid is verminderd. Turinabol kan worden gebruikt voor gematigde massa winsten zonder waterretentie, maar dit is niet het belangrijkste voordeel.

Is Turinabol veilig?

Turinabol wordt beschouwd als een van de meer milde steroïden met een hogere veiligheid rating dan de meeste anderen. Maar het komt met sommige risico’s, zoals goed steroïden doen, met de belangrijkste een zijn veranderingen in cholesterol. Dus terwijl Tbol is relatief veilig om te gebruiken, het moet worden gedaan bij verstandige doses en met strikte aandacht besteed aan cholesterol niveaus gedurende uw cyclus.

Hoeveel Turinabol moet je per dag nemen?

Vanwege het ontbreken van standaard productie van deze steroïde, kan de beschikbare tablet dosering variëren tussen producten. Traditioneel was het beschikbaar in zowel 1 mg en 5 mg tablet vormen van die u zou moeten formuleren uw doses. Gemeenschappelijke dosering varieert van slechts 15 mg per dag recht omhoog naar 60 mg per dag voor de meest geavanceerde gebruikers.

Is Turinabol goed voor bulking?

Terwijl Turinabol sommige massa winsten zonder vochtretentie bieden kan, is het niet gedacht van als een bulking steroïde. Het zal niet hebben u het verkrijgen van spier zoals echt krachtige anabole steroïden kunnen en dit is niet het doel het wordt gebruikt voor door de meerderheid van de mensen. Turinabol is het beste beschouwd als een prestatieverbeterende verbinding in plaats van een ophopende steroïde.

Hoe lang blijft Turinabol in je systeem?

Turinabol heeft een relatief lange opsporingstijd in het systeem van ongeveer 6 weken, maar dit zal variëren tussen individuen. Dit betekent dat na je laatste dosis, het mogelijk is voor Turinabol om te laten zien in drugtests voor ongeveer 6 weken daarna. Degenen die weten dat ze zal worden onderworpen aan drugtests zal dus moeten plannen een cyclus adequaat om te voorkomen dat eventuele Turinabol resterende in het systeem.

Wat is de halfwaardetijd van Turinabol?

16 uur is de geschatte halfwaardetijd van Turinabol. Dit is een langere halfwaardetijd dan de meeste orale steroïden en maakt het gemakkelijk om toe te dienen Turinabol een keer per dag en wetende dat bloedspiegels optimaal voor een voldoende hoeveelheid tijd tussen doses blijven zal.

Waar kan ik kopen Turinabol?

Dit is een steroid dat niet meer door een farmaceutisch bedrijf wordt gemaakt, dus het is alleen verkrijgbaar bij ondergrondse labs op de zwarte markt. Dit maakt het zeer vatbaar voor slechte kwaliteit en zelfs gevaarlijke ingrediënten dus het kiezen van een betrouwbare leverancier is van het grootste belang. Prijzen variëren wild, maar over het algemeen Turinabol is een van de lagere kosten steroïden beschikbaar.

Kan ik nemen Turinabol alleen?

Technisch gezien kunt u Turinabol samen nemen, maar het is nooit aanbevolen omdat dit steroïde zal veroorzaken uw testosteron productie te onderdrukken tot het punt waar u lage testosteron ervaren zult – dit betekent dat u een groot aantal symptomen van lage energie en geslachtsaandrijving, tot slechte concentratie, vet winst en spier verlies en algemene slechte gezondheid lijden zult. Om deze reden Turinabol moet ten minste worden genomen met een testosteron steroïde voor de volledige duur van uw cyclus.

Mijn conclusie en aanbeveling

Turinabol biedt een uitstekende boost aan spieruithoudingsvermogen, vermoeidheid preventie, meer kracht, macht en snelheid en verbeterd herstel. Dit maakt het zeer aantrekkelijk voor atleten.

Maar er zijn andere voordelen en een belangrijke is dat Turinabol kan maken de andere steroïden die u gebruikt meer beschikbaar en efficiënter omdat Turinabol bindt aan SHBG die voorkomt dat testosteron binden. Dit bevrijdt meer testosteron zodat u hogere circulerende niveaus hebt. Voor sommige Turinabol gebruikers is dit het belangrijkste voordeel van dit steroïde.

Niets kan komen dicht bij een anabole steroïde als Turinabol voor puur gemak van het verkrijgen van supercharged resultaten echt snel. Dat is wat steroïden zijn allemaal over; maar in werkelijkheid de meerderheid van de jongens zal nooit het risico met behulp van iets als Turinabol.

Het is volkomen logisch om te aarzelen over Turinabol; het komt met een grote lijst van korte termijn en lange termijn bijwerkingen en gezondheidsrisico’s. Het is nauwelijks verrassend dan dat zo velen van ons willen een veiliger, natuurlijke en juridische alternatief, maar een die WERKT.

De beste over de toonbank natuurlijke Turinabol alternatief dat u legaal kunt kopen op dit moment is D-Bal. U kunt D-Bal veilig gebruiken op de lange termijn zonder risico’s voor de lever, nieren, bloeddruk, cholesterol of testosteron. Kortom, D-Bal kan leveren zeer vergelijkbaar voordelen als Turinabol, zonder de gevreesde negatieve effecten.

Van D-Bal is bewezen dat het kracht en massa stimuleert, lichaamsvet vermindert en pijnlijke gewrichten en spieren minimaliseert. D-Bal doet echt wat het zegt op het etiket.

Sterk aanbevolen!