Turinabol kuur, schema, bijwerkingen, voordelen, resultaten

door Thijs // 23 augustus, 2022  

Turinabol kuur schema bijwerkingen voordelen resultaten

Meestal zijn steroïden iets voor bodybuilders. Maar Turinabol (Tbol) wordt voornamelijk gebruikt door echte atleten en niet door bodybuilders. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat bodybuilder Turinabol niet kunnen gebruiken. Het komt gewoon neer op de persoonlijke doelen.

Ervaren bodybuilders leren snel dat Turinabol enkele zeer unieke voordelen levert. Maar het zal wat planning vergen om dit product zorgvuldig te timen in je kuur om het potentieel uit deze anabool te halen.

Er bestaat geen twijfel over dat deze steroïde atleten zoals duursporters ten goede komt. Het werd in het verleden dan ook illegaal gebruikt door elite Olympische atleten waarna de officiële productie van deze steroïde werd stopgezet. Het is nu alleen nog op de zwarte markt verkrijgbaar.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en promoot NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

In deze gids, zul je leren:

Wat is orale Turinabol?

Turinabol is een orale steroïde dat op vlak van chemische structuur erg veel gelijkenissen vertoont met de gekende Dianabol.

Tbol is afgeleid van testosteron met enkele wijzigingen. Daardoor bevat het minder androgene activiteit maar is het nog steeds een krachtige anabool. Het is evenwel niet te vergelijken met andere anabole steroïden als het gaat om spiermassa winsten of bulking potentieel. Voor die doeleinden zijn er andere anabolen die veel beter werken dan Turinabol.

Verhoogd uithoudingsvermogen, kracht en beter herstel zijn wel zaken die je mag verwachten van Turinabol. Deze effecten zijn uiteraard ook interessant voor veel bodybuilders die hun prestaties willen verbeteren. Maar misschien nog interessanter dan dat is het vermogen van deze steroïde om nog meer uit andere steroïden te kunnen halen.

Dat is dan ook de reden waarom Turinabol gebruikt wordt als toevoeging aan een kuur. Turinabol laat je toe om meer uit je andere steroïden te halen waardoor je een lagere dosis kunt gebruiken en dezelfde resultaten zult behalen. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om spiermassa te kweken of voor een cutting fase.

Turinabol is een orale steroïde en dat heeft enkele nadelen. Het grootste nadeel is het negatieve effect op je lever. Gebruik je gezond verstand door voorzorgsmaatregelen te nemen zoals je kuur lengte beperken om je lever niet té veel te overbelasten.

Voor gebruikers die voor het eerste orale steroïden nemen die giftig zijn voor de lever is het van zeer groot belang om de risico’s goed te begrijpen. Zodat het reële risico van leverschade zo veel mogelijk wordt geminimaliseerd terwijl je nog steeds het maximale voordeel haalt uit Turinabol.

Turinabol voordelen

Turinabol is voornamelijk interessant als prestatieverbeteraar. Daarmee bedoel ik dat je geen massa toename of dergelijke mag verwachten van Turinabol. Hoewel dat je enigszins een lichte toename in massa mag verwachten. Maar als je echt massa wilt kweken, dan zul je met andere anabolen meer winst halen.

Turinabol kan dus voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Het is daarom belangrijk dat je als gebruiker leert hoe deze steroïde werkt. Zo zul je in staat zijn om zelf te bepalen op welk moment in je kuur, Turinabol het grootste effect kan leveren. Hieronder staan de belangrijkste voordelen en effecten die Turinabol kan leveren:

1. Prestatieverbetering

Prestatieverbetering is waar Turinabol in uitblinkt. Dat maakt dat het een product is dat interessant is voor mensen die misschien nog nooit één van de populaire bodybuilding steroïden hebben gebruikt. Het is dus zeker een elite atleet dat het meeste van de effecten van Turinabol zal profiteren.

Verwacht verbeterde prestaties op alle belangrijke gebieden. Dat betekent dus ook uithoudingsvermogen en over het algemeen de uithouding om een intens niveau van lichamelijke activiteit voor lange periodes aan te kunnen. Turinabol zorgt voor een hoger aantal rode bloedcellen. Dat betekent een groter vermogen om zuurstof naar de spieren te transporteren waardoor je uithoudingsvermogen toeneemt.

Minder vermoeidheid, beter herstel en betere lichamelijke conditie zorgen ervoor dat Tbol niet alleen bij elke trianing of wedstrijd voordeel oplevert maar dat het ook gedurende langere perioden, zoals een heel seizoen kan gebruikt worden waarin je je minder vermoeid zult voelen en sneller je topconditie zult bereiken.

2. Massa toename

Hoewel massa toename niet de voornaamste eigenschap van Turinabol is en het zeker niet de winsten geven van krachtigere bulking anabolen, mag je je wel verwachten aan milde massa toename. Daarbovenop zul je geen last hebben van waterretentie dankzij het ontbreken van oestrogene activiteit in dit product. Dus als Turinabol gebruikt wordt als het primaire product in een kuur, zul je mooie, droge winsten boeken en weet je dat elke gram proper weefsel is en niet gewoon vocht.

3. Helpt droge spieren behouden

Behoud van (droog) spierweefsel is cruciaal tijdens een cutting kuur en Turinabol kan die taak goed op zich nemen. Tbol bevordert stikstofretentie, de productie van rode bloedcellen en eiwitsynthese die allemaal belangrijk zijn wanneer je droge spieren wilt behouden terwijl je vet verliest.

Het zal ook bijdragen aan je spier hardheid omdat er geen waterretentie is. Hoewel het niet de capaciteit heeft van hardcore cutting steroïden om je spieren te verharden, is Turinabol een favoriet voor gebruik op het begin van een cutting kuur waar het je naar een punt kan brengen om mooi strak te zijn om dan verder te werken met krachtigere steroïden zoals Masteron of Winstrol.

4. Verhoogt de efficiëntie van andere steroïden

Turinabol kan zich binden aan het SHBG-eiwit. Dat voorkomt dat testosteron zich aan het eiwit zal binden en zorgt er op zijn beurt weer voor dat er meer testosteron is om vrij te circuleren. Deze eigenschap maakt Tbol aantrekkelijk voor bodybuilders. Meer dan de directe prestatieverbetering of groei effecten.

Turinabol kan een krachtige ondersteunende rol spelen om de effectiviteit van nog krachtigere steroïden zoals Deca-Durabolin of zelfs gewoon testosteron zelf te stimuleren. Door Turinabol te gebruiken met andere anabolen mag je je verwachten aan betere resultaten zonder de dosis te hoeven verhogen omdat ze op die manier efficiënter werken door de binding met SHBG.

5. Verbetert het herstel

Je zult een beter herstel merken na intensieve lichaamsbeweging. Opnieuw komt dit neer op het effect dat Turinabol heeft op stikstof retentie, verhoogde activiteit van rode bloedcellen en eiwitsynthese. Die effecten combineren maakt dat de spieren efficiënter werken met meer uithoudingsvermogen en beter vermogen om meerdere reps te doen.

Turinabol dosering

Deze steroïde moet niet alleen gedoseerd worden op basis van wat je er uit hoopt te krijgen maar ook in de manier waarop het samenwerkt met andere anabolen in je kuur. Het is gekend dat Turinabol de efficiëntie van andere anabolen gaat verbeteren doordat het voorkomt dat testosteron zich gaat binden.

Je hebt dus maar een relatief lage dosis van Tbol nodig om dit doel te bereiken. Welke dosering je ook kiest, gebruik het niet langer dan 8 weken door de risico’s voor je lever.

Beginner, Ervaren en Expert Turinabol dosering

Beginners die nog nooit Turinabol hebben gebruikt en de kans op androgene bijwerkingen willen minimaliseren of zelfs elimineren, kunnen best met een lage dosis van 15mg per dag beginnen. Bij dergelijke lage dosis mag je uiteraard wel geen significante effecten verwachten.

De dosis verhogen tot 30mg per kan zelfs voor beginners normaal gesproken meer merkbare voordelen opleveren terwijl de risico’s op bijwerkingen nog steeds laag genoeg zijn voor de meeste mensen. Hou wel in gedachten dat je je cholesterol steeds moet controleren, zelfs bij dergelijke lagere doses.

Ervaren gebruikers willen meer van de anabole voordelen uit Turinabol halen alsook profiteren van het verbeterde uithoudingsvermogen en herstel. Daarvoor is een dosering tussen de 30mg en 50mg per dag aanbevolen. De sweet spot ligt daarbij op 40mg per dag voor de meeste mensen dat een goed evenwicht biedt tussen de voordelen terwijl de risico’s voor de lever en het cholesterol niveau onder controle blijft. Met dergelijke dosering zal je nog steeds massale winsten en kracht boeken terwijl het risico ook androgene effecten geminimaliseerd blijft.

De meest ervaren en zelfverzekerde gebruikers zullen waarschijnlijk een andere zeer krachtige steroïde in de kuur gebruiken waarbij Turinabol een belangrijke rol kan spelen om de doeltreffendheid van die steroïde te maximaliseren. Welk doel een expert gebruiker ook heeft, de meesten zullen zich het best voelen met een dosering van 40mg per dag om mee te starten.

Sommige expert gebruikers voeren de dosering op tot 80mg per dag maar daar moet je echt uiterst voorzichtig mee zijn. Een te hoge dosering kan ernstige risico’s vormen voor de lever en cholesterol. Hoge doseringen van dit kaliber zorgen wel voor verhoogde massa en mooie winsten, maar zal ook het risico op androgene bijwerkingen verhogen.

Expert gebruikers in een cutting kuur zullen waarschijnlijk nog steeds een dagelijkse dosering van 40mg willen aanhouden waarbij Turinabol voornamelijk dient als middel om de spieren te behouden in plaats van massa te kweken.

Juiste Turinabol toediening en Timing

Sommige orale steroïden kun je best opsplitsen in twee of zelfs meer doses per dag vanwege de korte halfwaardetijd. Dat is niet het geval met Turinabol. Dat maakt het een zeer handige steroïde om te gebruiken. Met een lange halfwaardetijd van ongeveer 16uur is het mogelijk en aanbevolen om één enkele dosis per dag te nemen.

Als je om bepaalde redenen toch liever de dosering elke dag splitst, is het nemen van 50% ’s ochtends en 50% ’s avonds een optie om het consequent te houden. De effecten van Tbol blijven echter ook uitstekend wanneer je gewoon dagelijks 1 dosis neemt. Bij voorkeur neem je die dosis dan wel rond dezelfde tijd elke dag zodat je consistent een optimale bloedspiegel hebt.

Vrouwelijke Turinabol Dosering

Virilisatie is een reëel risico voor vrouwen die Turinabol gebruiken. Het is daarom van cruciaal belang dat vrouwen de dosering laag genoeg houden om deze bijwerking te voorkomen.

De maximale dosering voor een vrouw is niet meer dan 5mg per dag. De meeste vrouwen beginnen echter beter met de helft van deze dosering. Elk beetje boven de 5mg per dag zal leiden tot meer risico op de ontwikkeling van mannelijke trekken. Vrouwen gebruiken Turinabol beter ook niet langer dan 6 weken. Maar velen zullen zelfs vinden dat 4 weken het effectiefst is om de risico’s op bijwerkingen te minimaliseren.

Turinabol kuur schema

Dit is geen steroïde om op zijn eigen te gebruiken in een kuur. Je gebruikt het het beste naast ten minste één andere steroïde zoals testosteron hoewel krachtigere steroïden ook geschikt zijn.

Niet alleen is de toevoeging van ten minste één testosteron steroïde met Turinabol nodig om de testosteron onderdrukking te bestrijding. Maar Turinabol heeft ook een uitstekende synergie met testosteron zelf en draagt bij tot het vrijmaken van testosteron zodat de circulerende niveaus hoger zijn.

Dat is één van de grote voordelen van Turinabol en kan de enige reden zijn dat mensen het toevoegen aan hun kuur. Hieronder zijn enkele voorbeelden van typische kuur schema’s met Turinabol op verschillende ervaring niveaus.

Turinabol voorbeeld kuur schema voor beginners

Turinabol kuur schema voor beginners

De meeste beginners zullen hun kuur zo eenvoudig mogelijk willen houden. Dat betekent Turinabol combineren met een testosteron ester zoals testosteron enanthaat. De testosteron zelf zal efficiënter werken doordat Turinabol bindt aan SHBG.

In deze Tbol kuur schema zal het nog steeds bijdragen tot extra massa terwijl uithoudingsvermogen en herstel verbetert. Testosteron Enanthaat wordt daarbij genomen gedurende de volledige 12 weken van de kuur op een dosering tussen 300mg en 500mg per week. Turinabol wordt daarbij alleen voor de eerste 8 weken gebruikt op 30mg per dag aan het begin van de kuur als kick-start. Daarna zal de langzamer werkende testosteron ester de functie overnemen voor de tweede helft van de kuur.

Turinabol voorbeeld kuur schema voor ervaren gebruikers

Dit voorbeeld kuur schema voor ervaren gebruikers maakt gebruik van traag werkende steroïden waarbij je enkele weken geduld moet hebben in je kuur om te profiteren van de volledige effecten.

Turinabol kuur schema voor ervaren gebruikers

Door de krachtige Deca-Durabolin toe te voegen, is deze Turinabol kuur gericht op massa en kwaliteit winsten waarbij vochtretentie op een minimum wordt gehouden. Testosteron in deze kuur wordt alleen gebruikt als ondersteunend product om je testosteron niveau op punt te houden door de onderdrukkende effecten van de andere producten. In dit geval heb je slechts 100mg testosteron cypionaat nodig per week als je combineert met 400mg Deca voor 12 weken. Opnieuw wordt Turinabol enkel in de eerste 8 weken gebruikt met een dosering tussen de 40mg en 60mg per dag.

Geavanceerde voorbeeld Turinabol kuur schema

De meeest ervaren gebruikers zullen al ervaring hebben met enkele van de meest geavnaceerd en krachtige anabolen. In dit geval kunnen we de uitstekende Trenbolone opnemen in de kuur. Net als Turinabol, aromatiseert Trenbolone niet waardoor je mooi winsten kunt halen.

Geavanceerd Turinabol kuur schema

Verwacht je aan hoge kwaliteit spieren en krach winsten met de combinatie van deze twee steroïden en de opname van testosteron om je productie te ondersteunen gedurende deze 8 weekse kuur. De dosis van Turinabol in deze kuur worden beschouwd als 80mg per dag hoewel dit meer is dan wat de meesten comfortabel vinden. Een dosering van 40mg tot 70mg per dag is in principe voldoende. Personen met cholesterol problemen moet wel extra voorzichtig zijn met deze dosering.

Trenbolonacetaat met een dosis van 400mg per week zal zorgen voor uitstekende massa winsten die geschikt zijn voor cutten of andere doelen. Inclusief wedstrijden doordat er geen vochtretentie optreedt. Dit leidt tot een prachtige harde en droge lichaamsbouw.

Om de beste resultaten te halen met Trenbolone moet de dosering opgesplitst worden in 100mg om de twee dagen. Tot slot, om de testosteron onderdrukking te matigen , neem je testosteron propionaat op 100mg per week dat je testosteron niveau op punt moet houden tijdens de kuur. Deze 8 weken kuur is enkel geschikt voor zeer ervaren gebruikers. Trenbolone is namelijk een zeer krachtige steroïde dat enkel geschikt is voor de meest ervaren mensen.

Turinabol stapelen

Hoewel het algemeen geweten is dat Turinabol zeer goed combineert met andere steroïden en hun gebruik efficiënten kan maken, mag je het nooit combineren met andere orale steroïden van het C17-AA type zoals Anavar. Dit zou je lever zodanig veel stress kunnen opleveren dat het gevaarlijke niveaus bereikt.

Turinabol werkt goed met een breed scala van steroïden en wordt vaak gebruikt in de eerste 6 tot 8 weken van een vutting kuur om spier behoud en verharding effecten te combineren met anabolen zoals Winstrol of Masteron die gebruikt kunnen worden tot het einde van de kuur.

Voor bulking kuren wordt het meestal gecombineerd met Deca-Durabolin, Dianabol of Trenbolon.

Op z’n minst moet Tbol altijd worden gecombineerd met een vorm van testosteron. Al was het alleen maar voor de noodzaak om de onderdrukking van natuurlijke testosteron te bestrijden.

Turinabol vs. Alternatieven

Ik ben hier niet om je medisch advies te geven, maar het is geen geheim dat het gebruik van een anabole steroïde als Turinabol je opzadelt met een aantal nare bijwerkingen.

Als je vastbesloten bent om Turinabol te gebruiken, bereid je dan voor op ernstige risico’s voor je cardiovasculaire gezondheid, lever en het zal je normale testosteronfunctie helemaal onderdrukken, zodat je zult moeten vertrouwen op voorgeschreven medicijnen.

Kijk, er is geen twijfel dat Turinabol werkt; het doet wat het doet zeer goed. Maar wat als er een minder schadelijke, maar even effectieve natuurlijke optie was die je in plaats daarvan kon gebruiken, zodat je niet met alle nadelen te maken had?

Die is er – en het heet D-Bal.

Als je op zoek bent naar een legitieme, veilige alternatief voor Turinabol dat echt werkt, bekijk dan D-Bal.

Waarom D-Bal?

Om te beginnen, het is volledig legaal. Het komt zonder de bijwerkingen van Turinabol. En het heeft een top reputatie bij bekende bodybuilders.

Je kunt D-Bal kopen zonder naar de zwarte markt te hoeven of naar een onbetrouwbare dealer in je lokale sportschool te gaan. Het is ook goedkoper op de lange termijn en je hebt ook geen recept nodig.

D-Bal kan in principe repliceren wat Turinabol doet, zonder de verwoestende risico’s voor uw gezondheid.

Snelle spierversterking? D-Bal kan het leveren.

Krachttoename? D-Bal doet dat.

Lichaamsvet verliezen? Ja met D-Bal.

Verhoogt vrij testosteron? Het is bewezen dat D-Bal het T-niveau verhoogt.

Voor Turinabol-achtige resultaten, veilig gebruik op lange termijn, geen bijwerkingen, sluit je je aan bij duizenden andere mannen die lovend zijn over D-Bal als de ideale vervanger voor Turinabol.

D-Bal wordt sterk aanbevolen.

Turinabol resultaten

Als je ooit Dianabol hebt gebruikt zul je je misschien afvragen of de resultaten van Turinabol vergelijkbaar zijn. Want uiteindelijk is het gewoon een gewijzigde versie van Dianabol zelf. Toch zijn er enkele grote verschillen tussen de twee. De meest opvallende is dat Turinabol veel milder is in zijn effecten dan Dianabol en om die reden worden de twee vaak gecombineerd voor mooie resultaten.

Een groot voordeel van Turinabol is dat het aanzienlijk de efficiëntie van andere steroïden verbetert door te binden met SHBG (Sex Hormone Binding Globulin) waardoor er vervolgens meer vrije testosteron in je lichaam circuleren. Daarom wordt Turinabol best gecombineerd met andere steroïden, zodat je nog meer van de synergetische eigenschappen van andere steroïden gebruik kunt maken. Dat maakt dat Turinabol een ondersteunende functie heeft en je het kunt gebruiken in een lage dosis. Het brengt namelijk niet belangrijkste anabole effect. Ook door de invloed op de lever en het cholesterol niveau, wordt dit vaak beschouwd als het beste gebruik van Turinabol.

Voor personen die massa winsten willen, kunnen kiezen voor hogere doses van Turinabol. Maar de resultaten kunnen niet tippen aan de resultaten die je kunt halen met krachtigere steroïden.

Om te cutten met Turinabol mag je je verwachten aan harde spieren, matige winsten op vlak van massa maar wel zonder opgeblazen gevoel en behoud van bestaand spierweefsel.

Al met al zullen je resultaten met Turinabol afhangen van 3 belangrijke factoren. Je dosering, je doelen en de bijhorende trainingen en dieet alsook de andere steroïden die je gebruikt. Deze factoren maken dat de resultaten met Turinabol zeer afhankelijk zijn en ook verschillend is voor elk individu afhankelijk van zijn of haar methode van gebruik.

Turinabol bijwerkingen

Turinabol is één van de mildste steroïden op vlak van bijwerkingen. Vooral op het vlak van androgene effecten is Turinabol zwak tot niet-bestaande. Dat is waar de meeste personen uiteindelijk bang voor zijn.

Wel is het belangrijk om het cholesterol niveau in het oog te houden. Want die kan soms gevaarlijk niveaus bereiken. Verder zijn er nog deze mogelijke bijwerkingen waar je rekening mee moet houden bij een Turinabol kuur:

Androgene Tbol Bijwerkingen

Turinabol heeft een zeer lage hoeveelheid androgene activiteit en mogelijks zelfs in z’n geheel niet. De meeste mannen kunnen daarom Turinabol gebruiken zonder androgene gerelateerde bijwerkingen zoals acne en haaruitval.

Vrouwen daarentegen lopen hoge kans op virilisatie symptomen bij Turinabol gebruik in hogere doses. Dat geeft aan dat Turinabol zeker androgene eigenschappen bevat maar dat het over het algemeen op een niveaus is dat laag genoeg is om het nauwelijks of helemaal niet te merken voor mannelijke gebruikers.

Oestrogene Tbol bijwerkingen

Een groot voordeel van Turinabol is dat het niet aromatiseert en je je dus geen zorgen hoeft te maken over oestrogeen gerelateerde bijwerkingen. Dit zijn uiteindelijk één van de grootste zorgen die steroïde gebruikers hebben. Waterretentie, een hoge bloeddruk of de ontwikkeling van gyno (ontwikkeling van mannenlijk borst weefsel) zijn enkele van die mogelijke oestrogeen gerelateerde bijwerkingen waarvan Turinabol gespaard blijft.

Cholesterol

De ernstigste bijwerking om voor uit te kijken met Turinabol is zeker het effect op je cardiovasculair systeem en in het bijzonder je cholesterol niveaus. Deze steroïden kan de niveaus van je goede cholesterol type (HDL) verlagen terwijl tegelijkertijd het slechte cholesterol niveau (LDL) verhoogt.

Het negatieve effect op cholesterol niveaus dat Turinabol veroorzaakt is ernstig genoeg om te heroverwegen of dit wel een steroïde is die je moet gebruiken als je al lijdt aan cholesterol gerelateerde problemen. Zelfs personen met normale cholesterol niveaus zullen nog moeten pro-actief zijn om een zeer cholesterol vriendelijke dieet te hanteren inclusief een heleboel cardio-oefeningen tijdens gebruik van Turinabol.

Testosteron onderdrukking

Turinabol onderdrukt je natuurlijke testosteron productie. Hoe ernstig de onderdrukking is, is afhankelijk van meerdere factoren zoals je dosering, lengte van de kuur en natuurlijk welke andere steroïden je gebruikt in je kuur. Nakuur of PCT (Post Cycle Therapy) zal nodig zijn na Turinabol gebruik om je normale testosteron productie weer op gang te trekken.

Lever toxiciteit

Turinabol is een orale steroïde en daarbij komt er risico op leverschade. Er zijn andere orale steroïden die schadelijker zijn maar ook minder schadelijke.

Turinabol zal stress opleveren voor je lever in bepaalde mate afhankelijk van je dosering en kuur lengte. Hoe langer en hoe meer, hoe meer stress je lever zal ervaren.

Gebruikers met een gezonde lever en die een verstandige dosering van Turinabol gebruiken zullen merken dat de leverenzymen recupereren na een kuur. Maar mensen met bestaande lever problemen moeten serieus overwegen of dit een steroïde is die je moet gebruiken. Supplementen om je lever te ondersteunen tijdens een kuur kunnen enigszins de stress op dit vitale orgaan wat verzachten.

Turinabol Nakuur

Zoals bijna bije leke anabole steroïde, zal Turinabol er voor zorgen dat je lichaam minder testosteron produceert met het risico om zeer weinig tot geen testosteron zelf te produceren. Daardoor heb je een testosteron steroïde nodig om te combineren in een Turinabol kuur. Zo kun je er voor zorgen dat je lichaam toch de benodigde hoeveelheid testosteron heeft. Aan het einde van de kuur zul je zien dat je testosteron productie quasi nihil is. Daarom is het belangrijk om een nakuur te doen (PCT of Post Cycle Therapy) om je lichaam te stimuleren opnieuw zelfs testosteron te produceren. Je nakuur bestaat daarbij uit geneesmiddelen zoals Nolvadex of Clomd.

Afhankelijk van welke andere anabolen je gebruikt en hoe hard ze je testosteron productie onderdrukken, kan het van belang zijn om HCG (humaan choriongonadotrofine) te nemen om je testosteronfunctie te stimuleren.

De lengte van je nakuur wordt opnieuw bepaald aan de hand van andere steroïden die in je kuur gebruikt maar over het algemeen is een nakuur tussen de 4 en 6 standaard om je testosteron productie opnieuw op gang te krijgen.

Turinabol FAQs

Wat zijn de effecten van Turinabol?

Turinabol heeft meerdere voordelen maar de belangrijkst is prestatieverbetering. Denk daarbij aan verhoogd uithoudingsvermogen. Om die reden wordt het vaak gebruikt voor duurtrainingen of atletische activiteiten. Een beter en sneller herstel en minder algemene vermoeidheid zijn ook enkele effecten van Turinabol.
Turinabol kan gebruikt worden om wat massa te winnen zonder vochtophoping maar dat is niet het voornaamste voordeel van deze steroïde.

Is Turinabol veilig?

Turinabol wordt beschouwd als één van de mildste steroïden met relatief weinig risico’s op bijwerkingen in vergelijking met andere steroïden. Dat houdt echter wel in dat er nog steeds risico’s verbonden zijn. Het belangrijkste om rekening mee te houden is je cholesterol niveaus. Dus hoewel Tbol relatief veilig is om te gebruiken, blijft het belangrijk om verstandig om te gaan met de dosering en extra aandacht te besteden aan je cholesterol niveaus tijdens je kuur.

Hoeveel Turinabol moet je per dag nemen?

Aangezien er geen standaard productie meer bestaat van deze steroïde kan de beschikbare tablet dosering variëren. Oorspronkelijk was het beschikbaar in zowel 1mg als 5mg tabletten. Meest voorkomende dosering varieert tussen 15mg per dag tot 60mg per dag voor de meest ervaren gebruikers.

Is Turinabol goed voor bulking?

Hoewel Turinabol geschikt is om extra massa te creëeren zonder vochtretentie, is dat niet de voornaamste reden om het te gebruiken. Er zijn andere krachtigere anabole steroïden die dit doel beter vervullen. Turinabol wordt beschouwd als een prestatieverbeterend product en niet zozeer een bulking steroïde.

Hoe lang blijft Turinabol in je systeem?

Turinabol heeft een relatief lange opsporingstijd in je lichaam tot ongeveer 6 weken. Dit verschilt uiteraard van persoon tot persoon. Dat betekent dat na je laatste dosis, het mogelijk is dat je positief test op Turinabol bij een drugstest tot ongeveer 6 weken. Mensen die dus weten dat er een drugstest in het vooruitzicht is zullen hun kuur zorgvuldig moeten plannen zodat eventuele resterende Turinabol niet meer opgespoord kan worden.

Wat is de halfwaardetijd van Turinabol?

De geschatte halfwaardetijd van Turinabol is 16 uur. Dat is een langere halfwaardetijd dan de meeste andere orale steroïden en maakt het gemakkelijk om slechts 1 keer per dag Turinabol te moeten weten terwijl je zeker bent dat je bloedspiegels optimaal blijven tussen de verschillende doseringen.

Waar kan ik Turinabol kopen?

Deze steroïde wordt niet meer geproduceerd door farmaceutische bedrijven. Het is dus enkel verkrijgbaar op de zwarte markt. Dat maakt dat de kans reëel is dat de kwaliteit ondermaats is of er zelfs gevaarlijke ingrediënten gebruikt worden. Het is dus van cruciaal belang om een betrouwbare leverancier te zoeken. Prijzen variëren enorm maar over het algemeen is Turinabol één van de goedkopere steroïden.

Kan ik een Turinabol only kuur doen?

Technisch gezien kun je een Turinabol only kuur doen. Maar dat is zeker niet aanbevolen aangezien het je testosteron productie onderdrukt. Dat betekent dat je zult lijden aan een groot aantal symptomen die gepaard gaan met een laag testosteron niveau. Denk daarbij aan weinig energie, laag libido, slechte concentratie, vet toename, verlies van spierweefsel en over het algemeen een minder gezond lichaam. Daarom is het belangrijk Turinabol te combineren met op z’n minst een testosteron steroïde gedurende je volledige kuur.

Mijn conclusie en aanbeveling

Turinabol is een uitstekende boost voor je uithoudingsvermogen, om vermoeidheid tegen te gaan, meer kracht te hebben en een beter en sneller herstel te krijgen. Dat maakt het een zeer aantrekkelijk product voor atleten.

Maar er zijn nog andere voordelen. Één daarvan, de belangrijkste is dat Turinabol bindt met SHBG waardoor er meer vrij testosteron in je lichaam komt. Voor de meeste Turinabol gebruikers is dat het belangrijkste voordeel.

Bij alle steroïden zijn er uiteraard risico’s verbonden om supersnel resultaten te boeken. Maar in werkelijkheid hebben de meeste personen die Turinabol gebruiken relatief weinig problemen.

Het is volkomen logisch dat je twijfels hebt over Turinabol. Er zijn namelijk nog steeds veel korte termijn en lange termijn bijwerkingen en gezondheidsrisico’s. Het zal je dan ook niet verrassen dat vele mensen liever kiezen voor een veiliger, natuurlijk en legaal alternatief dat op dezelfde manier werkt.

Het beste natuurlijke Turinabol alternatief dat je legaal kunt kopen is D-Bal. D-Bal kun je veilig gebruiken op lange termijn zonder risico’s voor lever, nieren, bloeddruk, cholesterol of testosteron. Kortom, D-Bal levert zeer vergelijkbare voordelen maar zonder de gevreesde negatieve effecten.

Van D-Bal is bewezen dat het zowel kracht als massa stimuleert, lichaamsvet vermindert en pijnlijke gewrichten en spieren minimaliseert. D-Bal doet echt wat het belooft.

Sterk aanbevolen!

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}