Winstrol kopen – Verkooppunten, kwaliteit, prijzen & tips

door Thijs // 11 september, 2022  

Winstrol staat in de top vijf van meest populaire en bekende steroïden, en het is er al een zeer lange tijd. Maar net als alle anabole steroïden is Winstrol volledig illegaal om te kopen en te gebruiken voor prestatieverbetering en bodybuilding-doeleinden.

Dit stelt ons natuurlijk voor vele risico’s en obstakels bij het verkrijgen van Winstrol – net als bij het proberen om een illegale drug te kopen, zul je het goede, het slechte en het lelijke tegenkomen als je op onderzoek uitgaat voor je potentiële Winstrol aankoop.

Bijna ieder van ons steroïde gebruikers hebben fouten gemaakt als het gaat om het kopen van spullen, en als je geluk hebt resulteert dit alleen in verspilde tijd en geld (wat schokkend genoeg is), maar je zou ook je gezondheid in gevaar kunnen brengen als je niet de juiste due diligence doet bij het kopen. Vermijd het maken van deze fouten door jezelf vertrouwd te maken met de do’s en don’ts van het inkopen en kopen van Winstrol.

In deze gids, zul je leren:

Winstrol Voordelen (Effecten)

De belangrijkste voordelen en effecten van Winstrol zijn misschien niet waar je het eerst aan denkt bij het overwegen van anabole steroïden. De meeste mensen associëren steroïden in de eerste plaats met massale spiergroei, maar dat is eigenlijk niet het belangrijkste voordeel van Winstrol. In feite is het helemaal geen bulkende steroïde als het gaat om gebruik door mannen. Het heeft meer specifieke effecten die geschikt zijn voor bepaalde soorten mensen.

Dit zijn de belangrijkste voordelen en effecten van Winstrol:

 • Kracht, snelheid en macht: Dit zijn de krachtige atletische voordelen van Winstrol die een aantal van de meest elite atleten heeft aangesproken. Zelfs degenen die het gebruiken terwijl ze aan het cutten zijn zullen merken dat de kracht behouden blijft op een moment dat het zo gemakkelijk kan verdwijnen met de weinige calorieën die je binnenkrijgt.
 • Droge, harde lichaamsbouw: In plaats van een krachtige vetverbrander te zijn, is het belangrijkste voordeel van Winstrol voor de verbetering van de lichaamsbouw de manier waarop het een zeer droog, hard en gedefinieerd figuur bevordert. Als je al zeer mager en zijn op zoek naar die extra rand tegen het einde van een cyclus of vóór een wedstrijd, Winstrol is de perfecte verbinding voor een dergelijk doel.
 • Spier behoud: als je op een strenge snijden dieet voor wedstrijd prep of ander doel, Winstrol zal helpen handhaven van uw mager spier zodat het niet wordt gebruikt voor energie. Het doet dit door de eiwitsynthese en de stikstofretentie te verhogen. Hoewel het is niet de meest krachtige mager spier behoud, het is een extra voordeel als u dit steroïde in elk type van cyclus waar u nodig hebt om vet te laten vallen zonder te verbranden door middel van spier. De meeste gebruikers zullen een andere verbinding in een stapel toevoegen om een groter spierbehoud te bevorderen dan wat Winstrol alleen kan bereiken.

Als je een atleet of een competitieve bodybuilder of physique model dan Winstrol de voordelen zou kunnen zijn precies wat u zoekt in een steroïde. Als je gewoon wilt krijgen enorme, dan zijn er tal van andere steroïden die beter geschikt zijn voor jou.

Bijwerkingen van Winstrol

Je ontkomt er niet aan dat Winstrol een aantal nare bijwerkingen heeft, en ook een aantal van de verwachte steroïde bijwerkingen die eerder vervelend dan gevaarlijk zijn. Echter, we kunnen niet hetzelfde zeggen voor andere soorten bijwerkingen die Winstrol veroorzaakt, en er zijn een paar van hen:

 • Cholesterol: De negatieve effecten van Winstrol op de cardiovasculaire gezondheid zijn mogelijk de ernstigste van alle nadelige effecten van dit steroïde. Zelfs bij zeer lage doses Winstrol veroorzaakt negatieve veranderingen in het bloed cholesterolgehalte zodat LDL niveaus stijgen en HDL niveaus dalen. Dit omvat zowel de orale en injecteerbare vormen zoals ze chemisch identiek zijn. Wanneer dit niet wordt gecontroleerd, verhoogt een hoog cholesterolgehalte het risico op een hartaanval of een beroerte.
 • Testosteron: Winstrol is nogal een onderdrukkende steroïde als het gaat om de effecten op uw testosteron Studies tonen zelfs lage hoeveelheden Winstrol voor korte perioden van tijd resulteren in een halvering van testosteron productie. Dit betekent dat je moet worden met behulp van een testosteron in een Winstrol cyclus, evenals de uitvoering van PCT achteraf – anders bent u zeker gaat worden lijden met ernstige symptomen van lage testosteron.
 • Androgene: Deze bijwerkingen zijn zeer individueel afhankelijk. De belangrijkste twee om uit te kijken voor zijn acne en mannelijke kaalheid. Beide zullen meestal alleen invloed op je als je genetisch aanleg voor een van beide. Terwijl de acne moet duidelijk na uw Winstrol cyclus eindigt, de haaruitval is het onwaarschijnlijk om te keren zonder enige vorm van interventie zoals haaruitval behandelingen.
 • Lever: Winstrol’s andere zeer ernstige bijwerking heeft betrekking op lever toxiciteit, en u zal niet zitten kundig voor ontsnappen aan dit door het gebruik van injecteerbare Winstrol ofwel omdat zowel mondelinge en injecteerbare vormen hebben dezelfde of zeer vergelijkbaar niveaus van de lever toxiciteit. Dit is omdat Winstrol is een van zeer weinig steroïden waar de injecteerbare vorm maakt gebruik van de exact dezelfde chemische samenstelling als de mondelinge vorm, wat betekent dat beide maken een eerste pass door de lever. Het nemen van een lever ondersteuning supplement tijdens uw Winstrol cyclus kan bieden enige bescherming, maar dit is een hoog risico bijwerking die vereist dat het houden van een Winstrol cyclus tot een lengte van 8 weken op de meeste, en velen zijn meer comfortabel bij het stoppen op de 6 week merk.

Het goede nieuws is dat Winstrol is niet een aromatizing steroïde, zodat u nul oestrogene bijwerkingen krijgt. Het feit Winstrol veroorzaakt geen vochtretentie is waar enkele van de grootste voordelen van dit steroïde zijn na alles.

Waar Winstrol kopen?

Of u nu op zoek bent naar de injecteerbare en orale vorm, Winstrol is een van de gemakkelijkere steroïden te vinden voor aankoop dankzij zijn aanzienlijke populariteit, maar ervoor zorgen dat u een kwaliteitsproduct krijgt is een andere zaak.

De grootste zorg is de onwetende aankoop van nep of nagemaakte Winstrol van verdachte ondergrondse labs. Onthoud dat er geen regels of controles zijn, dus het risico ligt helemaal bij jou wanneer je beslist waar je Winstrol wilt kopen.

Het is altijd het beste om te zoeken naar Winstrol van menselijke kwaliteit, maar dit kan gemakkelijker gezegd dan gedaan zijn. Zowel orale en injecteerbare vormen komen in menselijke kwaliteit, en ook verkocht door ondergrondse labs. Terwijl er veel goede ondergrondse labs rond die een reputatie voor hoge kwaliteit hebben, zijn er ook talloze zeer twijfelachtige degenen dus het doen van uw onderzoek zal de moeite lonen. Lage kwaliteit en nep Winstrol zal vaak zeer lage doses Winstrol bevatten, of zelfs helemaal geen. Dan zul je je afvragen waarom je niet de verwachte resultaten krijgt.

Stanozolol komt onder verschillende merknamen, afhankelijk van waar en van wie je het koopt. Velen zullen de naam Winstrol helemaal niet gebruiken, in plaats daarvan zullen het merken als Rexobol en Azolol zijn.

Farmaceutische kwaliteit Winstrol kopen

Farmaceutische kwaliteit Winstrol kan worden gezien als de premie en zuivere kwaliteit, want om te worden geclassificeerd als farmaceutische kwaliteit moet worden vervaardigd in een faciliteit die FDA of gelijkwaardige goedkeuring in andere landen heeft.

Farmaceutische kwaliteit Winstrol en elke andere drug betekent dat de stof geschikt is voor gebruik bij mensen, zonder verontreinigingen, gegarandeerde dosering en steriliteit, en in het algemeen een hoog niveau van kwaliteitscontrole zorgen voor de meest zuiver mogelijke formulering.

Als je het geluk hebt om Winstrol van farmaceutische kwaliteit te kunnen verkrijgen, krijg je het volste vertrouwen dat je de beste kwaliteit Winstrol hebt gekregen die beschikbaar is. In tegenstelling tot een heleboel steroïden die ofwel niet bestaan of bijna onmogelijk te vinden of te kopen zijn als farmaceutische kwaliteit, is Winstrol een van de meer wijdverspreide farmaceutische kwaliteit steroïden, met name uit Zuidoost-Aziatische landen zoals Thailand en de Filippijnen. Argentinië, Paraguay, Griekenland en Spanje zijn ook gevestigde locaties van farmaceutische kwaliteit Stanozolol productie.

Een bekend merk hier is Azolol (oraal Stanozolol), gemaakt door British Dispensary, een Thais farmaceutisch en cosmeticabedrijf. Zij maken tabletten van 5 mg en zijn, zoals te verwachten valt, een geliefd doelwit voor producenten van namaak Winstrol, die vaak proberen de verpakking van dit hoogwaardige product na te maken. Om dit te bestrijden plaatst British Dispensary een holografisch logo op de flesjes, die u bij aankoop moet proberen te controleren.

Als je meer dol op injecteerbare Winstrol, een product met de naam Anazol bestaat uit de Filippijnen in 5 ml flesjes en ze hebben het grote probleem aangepakt met injecteerbare Winstrol in dat het is een zeer pijnlijke injectie, door met inbegrip van het verdovingsmiddel lidocaïne in de formule die vermindert injectie pijn. Hetzelfde merk van Anazol komt ook in orale vorm in 2mg tabletten die aantrekkelijk kan zijn als je het nemen van lagere doses van Stanozolol.

Illegaal Lab Winstrol kopen

Ondergrondse lab steroïden met inbegrip van Winstrol komen uit, zoals de naam al doet vermoeden, ongereguleerde laboratoria die geen regelgeving of goedkeuring hebben om te werken, vervaardiging of verkoop van steroïden. Deze kunnen variëren van professionele type setups, tot mensen achtertuin schuren. In wezen betekent dit dat je geen echt idee hebt van waar je Winstrol is vervaardigd, wat er precies in kan zitten, en wie het heeft gemaakt.

Er zijn geen hygiëne of kwaliteitscontrole eisen in ondergrondse labopstellingen, dus uiteraard zijn je risico’s verhoogd. Naast veiligheid en steriliteit is een ander punt van zorg dat ondergrondse labs hebben, de neiging om een steroid te onderdoseren. Dat kan met opzet gebeuren om geld te besparen, of onbedoeld door gebrek aan kennis of ervaring bij de productie. Onder dosering of de opname van andere stoffen in een Winstrol formulering betekent dat je niet gaat om de resultaten die u verwacht te krijgen.

Goede ondergrondse labs weten dat om een reputatie voor kwaliteit te ontwikkelen ze moeten bewijzen dat ze kunnen produceren en verkopen van een kwaliteit steroïde product, en deze krijgen over het algemeen een positieve reputatie in de hele steroïde gebruiken gemeenschap. Helaas betekent de aard van ondergrondse labs en de illegale zwarte markt waarin ze opereren dat velen hier vandaag zijn en morgen weer weg – dus er is vaak weinig gelegenheid om een betrouwbare leverancier voor de lange termijn te vinden.

Typische prijzen

De prijs van Winstrol zal sterk afhangen van waar je het koopt en hoeveel je koopt, omdat dealers vaak hogere prijzen zullen geven als je slechts een kleine hoeveelheid koopt. Natuurlijk is het kopen in bulk zelden haalbaar voor het individu, en daarom zullen veel mensen lokale contacten hebben die zelf Winstrol in grotere hoeveelheden hebben gekocht en misschien (zonder garantie) een deel van deze besparingen doorgeven aan individuele kopers.

Maar tenzij je bevriende contacten hebt, zul je waarschijnlijk met een hogere prijs worden afgescheept, simpelweg omdat dealers weten hoe moeilijk en riskant het is om aan Winstrol van hoge kwaliteit te komen.

De prijs van orale Winstrol zal sterk variëren, en zal natuurlijk afhangen van de dosering van elke tablet en hoeveel per fles. Verwachten te betalen tot $ 3 of meer per 50 mg van mondelinge Winstrol.

Injecteerbare Winstrol zal overal kosten van $ 60 tot 120 dollar voor een 10mg flacon van farmaceutische kwaliteit. Farmaceutische kwaliteit injecteerbare Winstrol zal altijd worden verkocht op niet meer dan50mg/ml concentratie. Ondergrondse labs zijn echter bekend om hun variërende concentraties (in gedachten houden dat er geen garantie dat u ontvangt wat wordt geadverteerd), en zelfs veel hogere concentraties van 100mg/ml zijn nu niet ongebruikelijk van ondergrondse lab bronnen.

Winstrol stacken

Winstrol zal bijna altijd worden gebruikt in een stack voor mannen, terwijl vrouwen Winstrol vaak op zichzelf zullen gebruiken. Op zijn minst, mannen moeten een vorm van exogene testosteron samen met Winstrol om te vechten tegen de onderdrukkende effecten van de steroïde op te nemen. Als de testosteron dosis laag genoeg is zal het fungeren als niets meer dan een hormoon vervangende samengestelde steun, in plaats van het verstrekken van eventuele extra anabole voordelen.

Bij het plannen van een stack met Winstrol is het niet verstandig om zomaar willekeurige steroïden te kiezen en er het beste van te hopen. Elke verbinding heeft zijn sterke en zwakke punten en u wilt een combinatie die zal werken in synergie zo veel mogelijk om te voldoen aan uw gewenste resultaten.

Het is van cruciaal belang dat je niet alleen de voordelen van het combineren van verbindingen in gedachten houdt, maar ook de extra risico’s die ongetwijfeld zullen toenemen, met name op het gebied van cholesteroleffecten, levertoxiciteit en testosterononderdrukking.

Winstrol is een niet-aromatizing steroïde dus veel gebruikers zal willen behouden die voordelen van het niet hebben te maken met vochtretentie door het gebruik van Winstrol met andere verbindingen die ook geen oestrogene bijwerkingen veroorzaken. Echter, bij de keuze om te stapelen een aromatizing verbinding met Winstrol kunnen we heel effectief de controle van de bijwerkingen met het eenvoudige gebruik van aromatase-remmers drugs.

Winstrol stacken voor mannen

Winstrol stapels voor mannen zullen zelden of nooit gericht zijn op groei. In plaats daarvan zal dit een prestatieverbetering, snijden of wedstrijd prep gericht stack – hoewel Winstrol kan worden gebruikt om droogheid en definitie tegen het einde van een groei cyclus te bevorderen.

Voor een dieet, snijden en/of bodybuilding wedstrijd prep stack, mannen hebben bijna onbeperkte mogelijkheden voor het stapelen van meerdere verschillende verbindingen met Winstrol en in werkelijkheid, Winstrol gaat worden heel een onbelangrijk aspect van de meeste mannelijke steroïde stapels. Met dat gezegd hebbende, kan Winstrol nog steeds voordeel opleveren voor iedereen, van de nieuwe gebruikers tot de meest ervaren bodybuilders – zolang je weet welk specifiek voordeel het zal opleveren voor je stack.

Hieronder staan twee voorbeelden voor een nieuwe stack, plus een meer geavanceerde stack met veel verschillende steroïden waarmee je idealiter al enige ervaring hebt opgedaan in het verleden.

12 weken Winstrol-stapel voor nieuwe gebruikers:

 • Weken 1-12 Testosteron 500mg per week
 • Weken 1-8 Equipoise 400 mg per week
 • Weken 7-12 Winstrol 25mg per dag
 • 16 weken Winstrol stack voor gevorderde gebruikers:
 • Week 1-8 Equipoise 100mg per dag
 • Week 9-16 Trenbolone 50mg per dag
 • Week 9-15 Winstrol 25mg per dag
 • Week 1-16 Testosteron 100mg per dag
 • Week 1-16 HGH 4IU dagelijks
 • Week 1-16 Arimidex 0.25mg dagelijks

Winstrol stacken voor vrouwen

Vrouwen kunnen genieten van kwaliteit mager spiergroei met Winstrol zelfs wanneer gebruikt op zijn eigen. Gewoonlijk combineren vrouwen Winstrol in een stack met Primobolan Depot. Meer geavanceerde gebruikers zullen ook toevoegen in HGH (menselijk groeihormoon). Een 14 weken cyclus zoals hieronder wordt beschouwd als vrij een hardcore cyclus voor vrouwelijke steroïde gebruikers.

Degenen die nieuw zijn voor steroïden kunnen nog steeds zeer indrukwekkende resultaten puur met Winstrol alleen, of door stapelen met Primobolan alleen zonder de HGH. Winstrol doses moeten worden aangepast naar beneden of naar boven, afhankelijk van uw individuele reactie en eventuele tekenen van virilization symptomen ontwikkelen.

14 weken vrouwelijke cyclus:

 • Weken 1-14 HGH 2IU dagelijks
 • Weken 5-8 Primobolan Depot 100 mg per week
 • Weken 8-12 Winstrol 5 mg tot 10 mg per dag

FAQs

Heeft u recept nodig voor Winstrol?

De enige manier om legaal te kopen Winstrol is als je een zeer specifieke behoefte en een recept hebben. Winstrol wordt niet beschouwd als een regelmatig voorgeschreven drug, en het is zeer moeilijk om een recept te verkrijgen. Het wordt zeker nooit voorgeschreven voor prestatieverhogende doeleinden, en is strikt illegaal in de VS en de meeste andere landen. De enige manier om Winstrol te kopen is via zwarte markt dealers en ondergrondse laboratoria.

Is Winstrol legaal?

Net als alle anabole steroïden, is Winstrol een verboden stof en is niet legaal om te kopen of te gebruiken zonder voorschrift. Het is verboden door alle sportorganisaties in de wereld en in de VS wordt het gecontroleerd door de Anabolic Steroids Control Act van 1990. Overtreders die voor de eerste keer een overtreding begaan, kunnen een jaar in de gevangenis belanden, en bij een derde overtreding drie jaar.

Kun je Winstrol bij een apotheek kopen?

Winstrol kan alleen legaal worden gekocht met een recept en een behoefte die door de Amerikaanse overheid als legitiem wordt beschouwd (wetten verschillen over de hele wereld, maar het is bijna overal illegaal). Het is zeer moeilijk om Winstrol te kopen legaal als een recept drug tegenwoordig, zoals het komt onder een van de strengste drug beperking wetten in de VS, als een Schedule III gecontroleerde stof.

Waarom is Stanozolol verboden?

Winstrol werd voor het eerst verboden in 1974 door het Internationaal Olympisch Comité en de Internationale Amateur Athletic Federation en het is verboden gebleven door alle sportorganen tot op de dag van vandaag, hoewel het duurde tot 2015 totdat het Wereld Anti-Doping Agentschap het officieel verbood. Alle landen hebben hun eigen wetten voor anabole steroïden, maar Winstrol en alle andere steroïden zijn in vrijwel elk land verboden. In de VS staat het op de lijst van gereguleerde stoffen. Winstrol kopen en gebruiken voor andere doeleinden dan medisch gebruik kan zware juridische gevolgen hebben.

Is het legaal om Winstrol online te kopen?

Het is niet legaal om Winstrol of andere anabole steroïden online te kopen, ongeacht hoe officieel of professioneel een website er voor jou uitziet. Het is ook illegaal voor iedereen om steroïden te verkopen of te proberen ze te verkopen onder de vermomming van een sport of dieet supplement. Het is bekend dat steroïden in voedingssupplementen zitten zonder dat de kopers het weten, dus het is van groot belang dat u altijd weet wat u precies koopt en van wie, om ernstige juridische gevolgen zoals boetes en gevangenisstraf te voorkomen.

Mijn conclusie en aanbeveling

Winstrol is een geweldige steroïde een welverdiende reputatie voor het leveren van geweldige prestaties en lichaamsbouw resultaten. Maar al te vaak richten we ons op de voordelen, zonder serieus te overwegen wat zijn zeer ernstige gezondheidsrisico’s, en Winstrol is een van de riskanter steroïden te gebruiken door elke maatregel. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatief: Ik wilde iets dat nauw overeenkomt met de geweldige resultaten van Winstrol, terwijl het minimaliseren of zelfs elimineren van bijwerkingen.

Winsol is de nummer een veilige en legale Winstrol alternatief dat is een echte vervanging voor een hoog risico Winstrol. In tegenstelling tot Winstrol, hoeft u niet te zoeken naar dubieuze ondergrondse laboratoria of dodgy lokale dealers, omdat Winsol is legaal gekocht over de toonbank online met nul juridische problemen op alle. Je weet ook EXACT wat je krijgt in elke fles van Winsol omdat de legale en natuurlijke ingrediënten zijn allemaal afgedrukt op de verpakking.

Er is geen onderdosering, verontreiniging, of steriliteit kwesties om uw gezondheid te riskeren met. Maar hoe zit het met de resultaten? Winsol is ontworpen om effectief na te bootsen de voordelen van Winstrol zonder gebruik van hormonen, dus je krijgt geen testosteron shutdown, geen lever toxiciteit en geen cholesterol veranderingen. Winsol is alles over het leveren van macht, kracht en snelheid terwijl het bevorderen van een vasculaire, harde en droge lichaamsbouw – net als Winstrol.

Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}