Winstrol (stanozolol) kuur – Ervaringen, dosering, schema & nakuur

door Thijs // 30 mei, 2023  

Winstrol (Stanozolol) is een zeer populaire steroïde die, in tegenstelling tot veel anabole steroïden, vooral wordt gebruikt om de lichaamsbouw, atletische prestaties en kracht te verbeteren in plaats van voor bulking.

winsol

Mijn persoonlijke Winstrol keuze: Winsol

Ik gebruik nu Winsol, een legaal en veilig alternatief voor Winstrol. Geen naalden en gedoe en gelijkaardige resultaten.

 • Extreme kracht
 • Betere prestaties
 • Gedefinieerde lichaamsbouw

Dit maakt Winstrol een top keuze als een zeer effectieve snijden anabole steroïden in staat van snelle resultaten die een harde look binnen slechts dagen, waardoor het een favoriet onder concurrerende en professionele gebruikers. Bovendien, Stanozolol is een van de zeer weinige anabole steroïden die kunnen worden gebruikt door vrouwen met een lager risico van bijwerkingen bij minimale doses.

Opmerking van de auteur: De volgende gids is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en bevordert NIET het illegale gebruik van steroïden (PED’s).

Wat is Winstrol?

Winstrol is de meest populaire en bekende merknaam van het androgene en anabole steroïde Stanozolol. Het is een derivaat van dihydrotestosteron (DHT), waardoor Winstrol vergelijkbaar met testosteron.

Belangrijk is dat Winstrol wordt geacht een krachtiger anabole tot androgene werking te hebben in vergelijking met testosteron. In het lichaam wordt tot 10% van testosteron op natuurlijke wijze omgezet in DHT.

Winstrol (Stanozolol) is beschikbaar in zowel orale als injecteerbare vorm. Zoals te verwachten, elk van deze Winstrol toepassingen komen met verschillende halfwaardetijden:

 • Winstrol orale halfwaardetijd: 9 uur
 • Winstrol injectie halfwaardetijd: 24 uur

Er is geen verschil tussen de sterkten van orale en injecteerbare Winstrol. 5 mg van elk type is hetzelfde bedrag – wat verschilt is hoe snel ze worden geabsorbeerd en gebruikt door het lichaam die wordt weerspiegeld in hun halfwaardetijden hierboven vermeld.

Winstrol Depot (injecteerbare Winstrol)

Winstrol Depot is de naam die wordt gegeven aan de injecteerbare vorm van Winstrol. Hoewel de meeste anabole steroïde gebruikers ervoor kiezen om Winstrol in tabletvorm te nemen, zijn er enkele voordelen aan de injectie.

De meeste van alle, in tegenstelling tot orale steroïden, Winstrol Depot injecteerbare komt niet met het zelfde niveau van hepatotoxiciteit (leverschade) omdat orals moet passeren de lever eerst waar het wordt gemetaboliseerd.

Deze chemische stof zet een grote druk op de lever, dus door het gebruik van een intramusculaire Winstrol injectie vermindert u het risico van lever toxiciteit en schade.

Een ander voordeel van Winstrol Depot is zijn langere halfwaardetijd, zodat u niet hoeft te toedienen de steroïde zo vaak als de tabletvorm.

Het nadeel van het injecteren van Winstrol is dat het een suspensie op basis van water en staat bekend als een nogal pijnlijke injectie die een groter dan normaal naald meter vereist vanwege de microkristal vorm van het actieve bestanddeel.

Als u niet een fan van injecteren bent dan dat alleen zou kunnen zijn genoeg om u op zoek naar Winstrol mondelinge plaats ongeacht enkele van deze voordelen van Winstrol Depot hebben.

Orale Winstrol

Ondanks het negatieve effect op de lever, mondelinge Winstrol is vaak de eerste keuze met name voor die steroïde gebruikers die nieuw zijn voor cyclus Winstrol om te voorkomen dat de pijnlijke injecties.

Winstrol tabletten zijn meestal verkrijgbaar in 10 mg en 50 mg sterkten dus is gemakkelijk toegediend voor elk niveau van gebruiker met inbegrip van als je net begint op een lage dosis of vrouw bent, tot steroïde gebruikers willen de maximale dosering van Winstrol die kan oplopen tot twee tabletten per dag voor een totaal van 100 mg.

Winstrol voordelen

Winstrol is een unieke steroïde met een vrij specialistisch bereik van effecten en voordelen die een beroep op mensen die weten precies wat ze proberen te bereiken zal. Overweeg enkele van deze top voordelen van Winstrol voordat u overweegt of dit is het steroïde dat bij u past:

 • Perfect voor cutting kuur en vet verlies. Winstrol zal u helpen snijden vet met behoud van uw bestaande mager spier.
 • Bereik meer kracht zonder bulking up. Verwacht merkbare winsten in snelheid, macht, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen ook.
 • Het diuretische effect van Winstrol geeft uw lichaam een harde en magere look, vaak al binnen enkele dagen na het starten van een kuur. Het gebrek aan het vasthouden van water is een van de belangrijkste redenen waarom Winstrol is ongelooflijk populair als een lichaam beeldhouwen en concurrerende stof.
 • Verhoogde vasculariteit als gevolg van een meer geript, hard en mager lichaam.

Er zijn talloze voordelen aan het gebruik van Winstrol dus het is niet verwonderlijk dat dit steroïde zo veel mensen aanspreekt. Winstrol:

 • Is een uitstekende cutting steroïde
 • Verhoogt kracht, behendigheid en macht zodat je prestaties en resultaten omhoogschieten
 • Verhoogt de spierhardheid zonder water vast te houden, dus het staat bekend als een droog steroïde
 • Zet niet om in oestrogeen, dus je mist andere nare bijwerkingen die andere steroïden wel veroorzaken
 • Veroorzaakt een matige maar geen enorme spiertoename, dus het is perfect voor spierversterking zonder bulking
 • Helpt het lichaamsvetpercentage te verminderen zonder je hard verdiende spieraanwinst te verliezen, zonder waterretentie.
 • Is een van de weinige geschikte steroïden voor vrouwen
 • Zeer geschikt en effectief om te stapelen met een groot aantal andere steroïden
 • Geeft u de keuze uit zowel orale als injecteerbare toediening
 • Heeft relatief matige bijwerkingen bij verstandig gebruik in vergelijking met andere steroïden
 • Dosering is eenvoudig tussen zowel orale en injecteerbare dus geen behoefte om te zetten hoeveelheden

Het spreekt vanzelf dat om te ervaren het beste dat Winstrol kan leveren tijdens een snijden fase, moet u al doen alles wat je kunt als het gaat om dieet en lichaamsbeweging te krijgen mager en trim.

De voordelen en positieve effecten van Winstrol moeten worden afgewogen tegen de negatieve effecten, waaronder de hoge mate van hepatotoxiciteit, wat de reden is waarom de meeste mensen Winstrol spaarzaam gebruiken en op momenten waar het maximaal voordeel oplevert – zoals voorafgaand aan wedstrijden.

Hoe Winstrol te nemen?

Als een van de weinige steroïden beschikbaar zowel in orale en injecteerbare vorm, Winstrol geeft u een keuze tussen beide vormen van administratie. Met een reputatie als een nogal pijnlijke injectie, nieuwe gebruikers van Winstrol zijn waarschijnlijk om te kiezen voor de orale tablet die een snelle en gemakkelijke dosis is.

Winstrol oraal kan worden genomen zonder voedsel en veel mensen nemen het twee keer per dag als gevolg van de korte halfwaardetijd. De injectie kan worden gedoseerd op een keer per dag en wordt intramusculair gebruikt in de meest voorkomende steroïde injectie plaatsen; meestal de bil, dij of bovenarm en het roteren van injectie plaatsen is een must met dit steroïde om te voorkomen dat overtollige pijn en irritatie.

Winstrol dosering

Uw ervaring niveau en doelstellingen zal sterk bepalen de dosering die u gaat worden comfortabel op. De meeste mannen zal houden aan overal van 40 mg tot 80 mg per dag voor een orale dosis. Vanwege de lever toxiciteit kwesties, hogere doses dan dit wordt alleen aanbevolen om te worden gedaan bij het injecteren van Winstrol.

Winstrol Depot (injecteerbare) dosering tot 100 mg een keer per dag. Een gemeenschappelijke strategie op een Winstrol cyclus is om uw comfortabele maximale dosering te gebruiken in de laatste week of twee voorafgaand aan een wedstrijd, en een lagere dosis eerder in de cyclus.

Vrouwen die Winstrol gebruiken moeten vasthouden aan 5mg/dag en zorgvuldig toezicht bijwerkingen. Meer ervaren vrouwelijke gebruikers van Winstrol die zich bewust zijn van het effect van deze steroïde op het lichaam zijn bekend om de dosering te verhogen tot 10 mg of zelfs 15 mg, maar dit moet worden gedaan met grote voorzichtigheid en zeker niet voor nieuwe gebruikers.

Winstrol kuur

Een typische kuur voor Winstrol loopt voor tussen de 6 en 8 weken. Zoals met alle orale steroïden, de toxische effecten op de lever maken het ongeschikt en potentieel gevaarlijk om te nemen voor langer dan 8 weken.

Het is niet alleen de lever heb je zorgen te maken over met een langere Winstrol cyclus: de andere reden niet te overschrijden een 8 weken cyclus is vanwege Winstrol het effect op cholesterol.

Vasthouden aan een 6 weken cyclus slaat een evenwicht tussen het ervaren van de voordelen van deze steroïde terwijl het verminderen van het risico van ernstige nadelige gevolgen voor de gezondheid. Wanneer u een langere gestapelde steroïde cyclus ondernemen, nemen Winstrol voor de eerste zes weken dan stoppen met het terwijl u doorgaat met andere steroïden is een populaire optie voor gevorderde gebruikers.

Winstrol only kuur

Een kuur van Winstrol alleen is niet een populaire keuze, niet alleen te wijten aan de bovengenoemde gezamenlijke problemen die sommige mensen ervaren, maar ook vanwege de onderdrukking van testosteron die zal leiden tot een reeks bijwerkingen niet de minste daarvan is waarschijnlijk lage energie – iets wat geen atleet wil om te ervaren.

Toevoegen van ten minste een testosteron steroïde aan de cyclus zal tegen deze negatieve effecten. Vrouwen aan de andere kant kunnen profiteren van een Winstrol alleen cyclus veel meer dan mannen.

Ongeacht het ervaringsniveau, is de maximale lengte van een Winstrol cyclus aanbevolen om niet langer dan 8 weken vanwege de effecten op uw cholesterol en lever. Een 6-8 weken Winstrol cyclus wordt beschouwd als typisch.

Beginner Winstrol kuur

Een beginner aan Winstrol zal vrijwel zeker kiezen voor de orale vorm. Deze beginner orale Winstrol cyclus loopt voor 6 weken bij een dosering van tussen 20 mg per dag tot 50 mg per dag – hoewel als een beginner u zult willen nauwlettend toezien op bijwerkingen en bij voorkeur beginnen bij die lagere dosering totdat je weet hoe Winstrol invloed op je lichaam zowel positief als negatief.

Beginners moeten niet meer dan een 6 weken cyclus vanwege de effecten op de lever. Om te bouwen meer spier op een Winstrol cyclus en de onderdrukking van testosteron te ontkrachten, stapelen met een testosteron ester op 250-500 mg per week is ideaal voor beginners.

 • Week 1-12 – 500mg/week Testosteron Enanthate, 0.5mg/eod Arimidex
 • Week 7-12 – 50mg/dag Winstrol

of

 • Week 1-12 – 100mg/eod Testosteron propionaat, 0.5mg/eod Arimidex
 • Week 7-12 – 50mg/dag Winstrol

*eod – om de andere dag

Ervaren Winstrol kuur

40 mg tot 80 mg per dag van orale Winstrol voor een 6 weken durende cyclus is ideaal voor intermediaire gebruikers. Nogmaals, monitoring effecten als je gaat kunt u verhogen of verlagen dosering gedurende de cyclus, in gedachten houden dat de positieve voordelen van het gebruik van een veel hogere dosering zullen worden tenietgedaan door de negatieve gevolgen voor de lever.

De meeste tussenliggende gebruikers met behulp van Winstrol voor cut kuur en vet verlies zal stapelen met een steroïde zoals Trenbolone te bereiken maximale vet verlies met behoud van mager spierweefsel en het bereiken van een harde, geript en vasculaire uiterlijk tegen het einde van de kuur.

 • Week 1-12 – 150mg/eod Testosteron propionaat, 0.5mg/eod Arimidex
 • Week 1-8 – 400mg/week Equipoise
 • Week 7-12 – 50mg/dag Winstrol, 75mg/eod Trenbolone Acetate

*eod – om de andere dag

Geavanceerde Winstrol kuur

Een maximale dosering van 100mg/dag wordt vaak overwogen door geavanceerde gebruikers van Winstrol, met name voor een komende wedstrijd. In dit geval kan een geavanceerde Winstrol cyclus met behulp van 50mg/dag voor vier weken, te verhogen tot 100mg/dag voor de laatste twee weken van deze zes tot acht weken cyclus.

Geavanceerde gebruikers zal waarschijnlijk worden met behulp van meerdere andere steroïden in een stapel, terwijl op zijn minst met inbegrip van een testosteron steroïde zoals een lange ester in de vorm van testosteron enanthaat op maximaal 500 mg per week en afhankelijk van de algemene doelstellingen, stoppen met Winstrol op week 6 tot 8 van de cyclus, terwijl de voortzetting met testosteron en andere steroïden voor de resterende duur.

 • Week 1-8 – 250mg/eod Testosteron Enanthate, 200mg/eod Equipoise
 • Week 9-16 – 200mg/eod Testosteron propionaat, 50mg/dag Winstrol, 100mg/eod Trenbolone Acetate
 • Week 1-16 (optioneel) – 1mg/ed Arimidex, 4iu/ed HGH

*eod – om de andere dag

*ed – elke dag

Winstrol vs. Alternatieven

Winstrol is een van de populairste steroïden ooit, maar heb je er wel eens over nagedacht wat het met je gezondheid kan doen? Ik ben geen dokter, maar ik raad je sterk aan om Winstrol niet te gebruiken. Je zou alternatieve (veiligere) opties kunnen overwegen die veel van dezelfde voordelen kunnen bieden, zonder de serieuze gezondheidsrisico’s.

Dit is waarom:

Winstrol heeft een aantal bekende en behoorlijk verontrustende bijwerkingen. Deze bijwerkingen, in combinatie met de mogelijke complicaties voor je gezondheid op de langere termijn, maken Winstrol een optie met een hoog risico, wie je ook bent. Daarom stel ik voor om Winstrol alternatieven van hoge kwaliteit te bekijken.

Er zijn veel Winstrol vervangers die dezelfde en soms zelfs sterkere resultaten bieden dan Winstrol zelf. Dit is zonder de bijwerkingen die komen met het gebruik van Winstrol.

Dus met dit in gedachten, als je het absoluut beste Winstrol alternatief wilt dat je vandaag de dag kunt kopen, moet je Winsol bekijken.

Winsol is krachtig genoeg om in staat te zijn om alle positieve effecten van Winstrol te repliceren – alleen zonder de negatieve effecten! Dit spul is krachtig, maar het zal niet schadelijk zijn voor uw gezondheid als steroïden. Winsol is ook volledig legaal en gemakkelijk om online te kopen van overal in de wereld.

Dit zijn niet de enige redenen waarom ik vol vertrouwen Winsol aanbevelen. De belangrijkste redenen Winsol is het beste alternatief voor Winstrol zijn…

Het is briljant om te cutten en het behoud van droge spieren terwijl je vet verbrandt, maar verhoogt ook de kracht en prestaties.

Talloze mensen nemen Winsol consequent en zijn enthousiast over hun resultaten. Zonder bijwerkingen en mét de Winstrol-achtige resultaten, is Winsol de perfecte vervanging voor je risicovolle Winstrol.

Ik kan Winsol echt ten zeerste aanbevelen.

winsol

Mijn persoonlijke Winstrol keuze: Winsol

Ik gebruik nu Winsol, een legaal en veilig alternatief voor Winstrol. Geen naalden en gedoe en gelijkaardige resultaten.

 • Extreme kracht
 • Betere prestaties
 • Gedefinieerde lichaamsbouw

Winstrol voor vrouwen

In lage doseringen, is Winstrol bruikbaar door vrouwen terwijl het de meeste bijwerkingen onder controle houdt. Maar zelfs bij deze lage doseringen zullen sommige vrouwen nog steeds de vorming van mannelijke fysieke kenmerken ervaren, zoals de groei van lichaamsbeharing en een verdiepte stem, in welk geval Winstrol onmiddellijk moet worden gestopt.

Een geschikte dosering van Winstrol voor een vrouw is 10 mg om de andere dag (om de twee dagen). Hoewel een dagelijkse dosering van 10 mg mogelijk is, moet extra voorzichtigheid worden betracht om op de hoogte te blijven van eventuele virilisatie-effecten die zich kunnen beginnen te manifesteren.

Hier is een voorbeeld van een beginner / midden vrouwelijke Winstrol cyclus:

 • Week 1-5 – 10mg/ed Winstrol
 • Week 7-12 – 10mg/ed Anavar
 • (Optioneel) Week 1-12 – 2iu/ed HGH

Een geavanceerde vrouwelijke Winstrol cyclus:

 • Week 1-4 – 10mg/ed Anavar
 • Week 4-7 – 100mg/week Primobolan Depot
 • Week 8-12 – 10mg/ed Winstrol, 10mg/ed Anavar
 • (Optioneel) Week 1-12 – 2iu/ed HGH

*ed – elke dag

Winstrol resultaten

Het gebied waar Winstrol het meest uitblinkt wanneer het over resultaten komt is in zuivere atletische prestaties. De macht en de snelheid ontvangen opmerkelijke verhogingen, zoals algemene sterkte om alle ronde prestatiesverbetering te steunen.

Dit is wat Winstrol zo vereerd maakt onder met name atleten in atletiek en veldlopen. Omdat Winstrol is niet een bulking of gewichtstoename hormoon, het is vooral geschikt voor degenen die willen behouden zo mager lichaamsbouw mogelijk.

Op een Winstrol kuur moet u ook merken verhoogde pees kracht, en terwijl niet per se merkbaar, Winstrol is bekend dat positief voordeel botsterkte ook.

Winstrol is niet een compound die u zult gebruiken voor bulking up, of is het een die voordelen als een standalone steroïde te wijten aan het feit dat het is niet een krachtige spier gainer zoals zo veel andere anabole steroïden die er zijn.

Winstrol gebruiken om lichaamsvet te verminderen en atletische prestaties te verbeteren is waar je de grootste resultaten zult zien en Winstrol is een vaste favoriet voor deze doeleinden zonder bulk toe te voegen, omdat het gebruik ervan vanuit een fysiek perspectief in wezen onopgemerkt kan blijven.

Winstrol Nakuur

Winstrol onderdrukt uw normale productie van testosteron, dus een van de grote doelen van uw PCT is om kickstart natuurlijke hormoon functie weer, zowel voor het behoud van winsten en lichaamsvet verbeteringen die u hebt gemaakt op uw cyclus, en voor uw algemene gezondheid.

Beginnen PCT na een Winstrol cyclus wordt aanbevolen binnen ongeveer 12 uur van het einde van de cyclus als gevolg van de korte halfwaardetijd van deze steroïde. Echter, omdat Winstrol is zelden genomen als een standalone steroïde, andere steroïde verbindingen die u gebruikt in uw cyclus zal waarschijnlijk bepalen wanneer u gaat om te beginnen met PCT en welke drugs je gaat gebruiken aangezien de meeste andere steroïden aromatizing zijn en het is de effecten van de andere steroïden, in plaats van Winstrol, die u zal worden gericht op omkeren tijdens je nakuur.

Nolvadex nakuur wordt beschouwd als een goede nakuur keuze voor meer milde steroïde kuren. Het helpt uw natuurlijke hormoonactiviteit herstellen en komt met minimaal risico van bijwerkingen. Een Nolvadex lopen voor vier weken bij een dosering van 40 mg per dag voor de eerste twee weken, gevolgd door 20 mg per dag voor de laatste twee weken zal hebben uw natuurlijke testosteron en andere hormonen terug op de rails en functioneren als ze vóór uw steroïde cyclus waren.

Winstrol bijwerkingen

Zoals met alle anabole androgene steroïden, kunt u verwachten bijwerkingen worden een grote focus van uw gebruik van Winstrol. Aan de positieve kant, dit is een niet-aromatizing steroïde, zodat u niet de zorgen van het vasthouden van water en gyno hebben zult.

Maar met onderdrukking van uw natuurlijke testosteron productie, kunt u verwachten om te zien sommige voorspelbare Winstrol bijwerkingen hoewel het wordt beschouwd als een van de meer milde verbindingen zonder de meer extreme negatieve effecten die u met andere steroïden zoals Trenbolone ervaren zult.

Cholesterol – Naast de testosteron gerelateerde bijwerkingen, een van de meer ernstige potentiële negatieve effecten van Winstrol gebruik is hoe het invloed heeft op uw cholesterol niveaus door middel van verhoging van lage dichtheid lipoproteïnen (LDL – slechte cholesterol) en vermindering van hoge dichtheid lipoproteïne (HDL – goede cholesterol). Cholesterol niveaus moeten worden gecontroleerd tijdens een Winstrol cyclus vooral als u gevoelig bent voor cholesterol problemen. Hoge cholesterol kan leiden tot hart-en vaatziekten en beroerte in extreme gevallen. Serieuze gebruikers van Winstrol zal al worden handhaven van een trim en mager dieet, maar dit is van cruciaal belang ook voor de controle van negatieve effecten op cholesterol. Vette vis zoals zalm, avocado, amandelen, peulvruchten, haver, bessen en knoflook worden allemaal beschouwd als uitstekende cholesterolverlagende voedingsmiddelen.

Virilization (masculinization) – Hoewel stanozolol heeft lagere androgene effecten dan veel andere steroïden, virilization bijwerkingen zijn nog steeds mogelijk en kunnen acne en kaalheid omvatten. Vrouwen hebben meer kans op de ontwikkeling van mannelijke kenmerken met Winstrol, zelfs bij lage doses, en dit omvat een verlaging van de stem en de ontwikkeling van lichaams- en gezichtshaar.

Hepatotoxiciteit – Leverbeschadiging en veranderingen in de normale leverfunctie zijn altijd een groot risico bij orale steroïden omdat ze een eerste passage door de lever moeten maken. Dit is de belangrijkste reden waarom we Winstrol maximaal 8 weken gebruiken (hoewel 6 weken veel veiliger wordt geacht) met minstens evenveel pauze ertussen, zodat de lever zich kan herstellen. Zonder herstel van de lever van de stress die Winstrol veroorzaakt, kan leverfalen optreden. Met behulp van een lever ondersteunende product zoals N2Guard kan gaan sommige manier om de lever te beschermen tijdens en na een Winstrol cyclus.

Verhoogde urineren – Winstrol heeft diuretische effecten die is wat maakt het zo krachtig in het vormen van een mager, hard lichaamsbouw zonder vasthouden van water.

Gewrichtspijn – Het verlies van vloeistoffen kan leiden tot pijn in de gewrichten, waardoor het belangrijk is om te consumeren genoeg water terwijl u op dit steroïde bent. Het verkrijgen van een zeer mager lichaamsbouw kan al leiden tot gezamenlijke ongemak, met Winstrol mogelijk toe te voegen aan het in sommige mensen. Een van de beste manieren om te verminderen of te elimineren deze gezamenlijke problemen is om te gebruiken Winstrol naast nandrolon steroïden zoals Deca-Durabolin.

Onderdrukking of uitschakeling van HPTA (hypothalamus-hypofyse-testiculaire as) – HPTA regelt de productie van essentiële hormonen, waaronder testosteron en luteïniserend hormoon (LH). Zoals met de meeste anabole steroïden, Winstrol zal leiden tot normale hormonale functie te worden onderdrukt of zelfs volledig uitgeschakeld, wat resulteert in een crash van hormoon functie zodra u klaar bent met een cyclus. Herstellen van natuurlijke testosteron productie is een traag proces duurt maanden; dat is de reden waarom post cyclus therapie (PCT) is van cruciaal belang, zodat u kunt normale hormonale functie en testosteron niveaus sneller verhoogd krijgen.

Misselijkheid en braken – Een minder ernstige maar zeker storende potentiële bijwerking van Winstrol gebruik is gastro-intestinale verstoring. Dit kan grotendeels worden gecontroleerd door zorgvuldige controle van dosering en de individuele effecten van de steroïde op u.

Alle steroïden kunnen potentieel zeer gevaarlijk voor uw gezondheid wanneer over-gebruik of misbruikt. Winstrol, met name de orale versie, brengt bekende risico’s voor de lever met zich mee omdat het hepatotoxisch is – in de meest ernstige gevallen kan dit leiden tot leverfalen. Het is om deze reden dat 8 weken is de maximale aanbevolen Winstrol cyclus lengte, met 6 weken wordt beschouwd als veiliger voor onervaren gebruikers.

Extra gevaren van Winstrol misbruik is op het gebied van cholesterol, waar goede cholesterol niveaus kunnen verminderen en slechte niveaus stijgen – het bijhouden van uw cholesterol terwijl op Winstrol wordt aanbevolen.

Winstrol FAQs

Welk moment van de dag moet je Winstrol nemen?

Er is geen bepaald tijdstip dat als beste wordt beschouwd voor het nemen van Winstrol, en het zal variëren afhankelijk van je training of prestatieschema. Met een halfwaardetijd van ongeveer 9 uur, hoeft orale Winstrol de dosering niet op te splitsen in meerdere doses per dag zoals sommige andere steroïden.

Kun je spieren opbouwen met Winstrol?

Winstrol is een steroïde dat is het meest krachtig op het gebied van snijden en verharding van de spieren voor een zeer gespierd en trim lichaamsbouw, maar ook om de atletische prestaties te verbeteren; Vandaar waarom Winstrol is zo geliefd bij track and field atleten.
Hoewel Winstrol kan bijdragen aan spiergroei bij mannen, blinkt het op dit gebied niet uit op dezelfde manier als veel andere steroïden dat doen, en daarom wordt het niet gebruikt als bulking steroïde.

Heeft Winstrol invloed op je humeur?

Het effect van elk steroïde, met inbegrip van Winstrol, is verschillend tussen individuen. Er zijn geen zwart-wit effecten op de stemming en geestelijke gezondheid als het gaat om Winstrol gebruik, maar het feit dat het onderdrukt natuurlijke testosteron productie zet jongens op een hoger risico van lage stemming met inbegrip van gebrek aan focus, prikkelbaarheid en zelfs depressie. Zoals altijd, kan het gebruik van een bron van testosteron in uw Winstrol cyclus helpen verlichten van deze problemen.
Winstrol van invloed op de natuurlijke hormoonfunctie van het lichaam en als gevolg daarvan, is in staat van invloed op je humeur en dit is een gebied om veel aandacht te besteden aan wanneer u Winstrol gebruikt, zodat u uw dosering dienovereenkomstig kunt aanpassen.

Heb je nakuur nodig bij een Winstrol only kuur?

Hoewel een Winstrol alleen kuur is niet een veel voorkomende keuze is voor mannelijke gebruikers, nakuur is absoluut nog steeds nodig als je hiervoor kiest. Omdat Winstrol onderdrukt of volledig uitschakelt normale hormonale productie, met inbegrip van testosteron, zonder nakuur u een zware crash aan het einde van de kuur met zeer lage of geen testosteron en potentieel hoge oestrogeen niveaus ervaren zal. Een kwaliteitskuur van Clomid na een Winstrol-kuur is daarom van cruciaal belang.

Is Winstrol illegaal?

In sommige landen is Winstrol nog steeds medisch voorgeschreven voor de behandeling van aandoeningen waarbij zwelling onder de huid. Het gebruik of de aankoop van Winstrol zonder voorschrift is echter illegaal in de meeste landen.
In de VS, Winstrol is een gereguleerde stof en de wereld sportorganisaties hebben verboden stanozolol samen met andere synthetische steroïden voor decennia. Als het gaat om drug testen, een kleine enkele dosis van zo weinig als een 5mg tablet is detecteerbaar in de urine voor maximaal 10 dagen.

Verhoogt stanozolol testosteron?

Het gebruik van Winstrol onderdrukt je natuurlijke testosteronproductie, en schakelt die vaak volledig uit. Omdat stanozolol zelf gelijkaardig aan testosteron en dihydrotestosteron is, bootst het sommige van de effecten van deze hormonen na zodat technisch niveaus van gelijkaardige hormonen aan testosteron synthetisch worden verhoogd terwijl het gebruiken van stanozolol gebaseerde steroïden zoals Winstrol.
Dit is niet hetzelfde als ware testosteron echter, dat is waarom het toevoegen van een exogene vorm van testosteron terwijl op Winstrol is van cruciaal belang om af te weren van lage testosteron bijwerkingen zoals lage libido en andere meer ernstige gezondheidsproblemen.

Is stanozolol een testosteron?

Stanozolol is een synthetische steroïde die is vergelijkbaar met natuurlijke testosteron die is afgeleid van dihydrotestosterone. DHT is ook een endogene androgeen geslacht steroïde en het wordt geproduceerd natuurlijk in het lichaam via conversie van testosteron.
DHT is verantwoordelijk voor het stimuleren van de ontwikkeling van mannelijke kenmerken. Terwijl vergelijkbaar met testosteron, stanozolol chemisch is gewijzigd en komt met het voordeel van het hebben van een hogere verhouding van anabole activiteit aan androgene activiteit in vergelijking met testosteron.

Wat is het beste om Winstrol stapelen met?

Winstrol is het beste te worden gestapeld met andere steroïden vaak gebruikt in snijden cycli. Deze omvatten Orale Turinabol, Masteron, Anavar, Trenbolone en Proviron.
Hier is een van mijn favoriete stapels. Het is een 8 weken cyclus bestaande uit 30mg/dag Winstrol (tabbladen), 30mg/dag Anavar en 200mg/week Test Enanthate. Als u niet wilt naalden te gebruiken dan kunt u overslaan de test. Wacht 2 weken na de cyclus om te beginnen met PCT als u testosteron gebruikt. Voor PCT gebruik 50mg/dag Clomid gedurende 3 weken en 0.5mg/dag Arimidex ernaast.

Mijn conclusie en aanbeveling

Winstrol zorgt ervoor dat je niet je hard verdiende winsten verliezen terwijl versnipperen vet en krijgen ripped, of voor de concurrentie of voor uw eigen persoonlijke doelstellingen. Het is een steroïde dat bekend staat om zijn vermogen vetverlies te stimuleren terwijl het helpt spieren te behouden, en het helpt je ook sneller te herstellen.

Ik zal niet ontkennen dat Winstrol verbazingwekkend goed werkt. Maar je krijgt niet alleen de voordelen met dit steroid, je hebt ook te maken met aanzienlijke bijwerkingen. Dat is de reden waarom bijna niemand serieus overweegt om iets als Winstrol te gebruiken.


Over Thijs

Ik beweer niet alles te weten, maar wat ik hier deel zijn mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Van anabole steroïden tot peptiden, HGH, insuline en supplementen. Ik heb het allemaal op een bepaald punt in mijn leven gebruikt en ik begrijp je.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}